Recenzii SiteGround mai 2020 – 100+ utilizatori nu pot fi greșiți

Recenzii SiteGround mai 2020 – 100+ utilizatori nu pot fi greșiți

Recenzii SiteGround mai 2020 – 100+ utilizatori nu pot fi greșiți

Sunt îndrăgostit de SiteGround.


Le-am folosit de ani de zile, le-am recomandat tuturor clienților mei și continuă să impresioneze.

Nu-ți place o poveste bună de underdog, unde underdog-ul devine de fapt cel mai bun din afacere? Acesta este SiteGround.

site-ul eroului acasă

Adică, au fost inițiați de un avocat din Sofia, Bulgaria din toate locurile – care ar fi crezut că vor veni să capteze inimile și mințile proprietarilor de site-uri din întreaga lume.

Sunt mai buni pentru că muncesc mai mult. Sunt o companie independentă care acordă prioritate clienților (sună ca Amazon sau Nordstrom) și nu au prețuri pe acțiuni și overlords pentru a răspunde.

Cu 450.000 de domenii din întreaga lume, cu centre de date din S.U.A., Olanda, Statele Unite ale Americii și Singapore sunt adevărata afacere, nu o pornire scârboasă.

Contents

Care sunt caracteristicile de top ale Gazduirii SiteGround?

Voi trece la goana, acestea sunt lucrurile care vă interesează cu găzduirea, iar SiteGround oferă:

 1. Serviciu clienți:
  Pun acest număr unu pentru că serviciile clienților lor sunt excepționali. Răspund biletele de asistență în câteva minute și nu în câteva ore. Și suportul este detaliat și prietenos. Ei merg deasupra și dincolo.

 2. Prețuri: De fapt, îmi place că prețul lor este ieftin, dar nu foarte ieftin. Motivul este că știu că vând la prețuri durabile și pot lua acel profit pentru a reinvesti în platforma lor. Ghiciți ce, dacă plătiți unei alte companii 1 dolar / lună pentru găzduire, este fie prost, fie că veți obține o reîncărcare la o dată ulterioară.
 3. Caracteristici: Au fost una dintre primele gazde care s-au concentrat pe site-urile WordPress (împreună cu WP Engine) și astfel știu să se potrivească pe piață. Planul lor GoGeek vine cu caracteristici epice: organizare, asistență prioritară și backup-uri premium (veți dori acest lucru).

Alte lucruri minunate includ 99,99% garanție uptime, instalare ușoară a WordPress, certificat SSL gratuit prin Let’s Encrypt și multe altele.

Este într-adevăr o gazdă minunată pentru bloggeri, proprietari de site-uri de comerț electronic și proprietari de afaceri, cu instrumente atât avansate cât și pentru începători.

Dezavantajele site-ului SiteGround includ stocarea limitată și alte costuri ascunse, pe care le acoperim mai jos. Vezi site-ul oficial

Revizuirea noastră editorială SiteGround

SiteGround are un suport uimitor și un personal foarte util. Și pentru preț, domeniul dvs. vine cu o mulțime de instrumente utile pe care alte gazde nu le oferă. În general, SiteGround este o opțiune la prețuri bune și ușor de utilizat pentru cei care nu necesită o tonă de lățime de bandă pentru site-ul lor. Dar dacă sunteți un utilizator de putere cu o bază mare de date și intenționați să utilizați intensiv funcționalitățile de înregistrare și SG-Git, ar trebui să vă faceți timp pentru a compara gazdele înainte de a trage declanșatorul..

Cea mai bună parte? Achiziția inițială este de 60% + reducere (cu legătură).

Cele mai bune caracteristici ale SiteGround Hosting

SiteGround îl elimină din parc pentru majoritatea utilizatorilor. Amestecul perfect de găzduire ieftină și suport excelent – aproape că nu este mai bun decât asta.

Utilizatorii de putere vor împinge funcțiile până la limitele lor și pot apela la anumite probleme în linie.

caracteristicile site-ului

1. Serviciu clienți SiteGround: Timp de răspuns excelent

Viteza cu care SiteGround răspunde la bilete este inegalabilă.

Ați fi greu să găsiți o companie de găzduire care să-și bată timpul mediu de 15 minute de răspuns.

Nu au o opțiune de chat, dar este greu de observat că este ceva care să le anuleze atunci când răspund în general la bilete de asistență în câteva minute, cu un răspuns atent și util.

Suportul pentru chat vă oferă recunoaștere instantanee, sigur, dar brevetul inerent al formatului respectiv poate face dificilă transmiterea unor probleme complexe și primirea răspunsurilor respective complexe.

GoDaddy, de exemplu, te împinge să apelezi la linia telefonică de asistență, ceea ce poate însemna mult timp petrecut în așteptare.

Și Rackspace are o medie mai mare de 30 de minute de timp pentru răspuns. Dar echipa SiteGround 24/7 ajunge la baza problemei dvs. rapid și eficient.

2. Prețul site-ului: un avantaj excelent pentru Buck Your

O altă extensie a serviciului lor de clienți de talie mondială, la etapa de achiziție, un reprezentant de vânzări SiteGround va lua timpul pentru a înțelege cu adevărat nevoile dvs. și pentru a face recomandări rezonabile.

Acestea nu vă vor ridica cu privire la funcțiile și spațiul de stocare de care nu aveți nevoie.

De ce nu? Deoarece majoritatea fiecărei funcții de care ar avea nevoie vreodată un proprietar de site-ul web este deja inclusă în prețul de bază: caracteristici de confidențialitate, backup-uri automate, cPanel, acces FTP, nume de domeniu gratuit, securitate standard, Joomla, Drupal și multe altele.

SiteGround este doar puțin mai scump decât concurentul HostGator, dar numele, caracteristicile și securitatea atașate sunt mult superioare.

3. Compatibilitate cu SiteGround WordPress

Dacă aveți deja un site WordPress, SiteGround vă va muta site-ul gratuit. Este un proces ușor, unic, care nu necesită îndrumări.

De asemenea, oferă o mulțime de resurse pentru a ajuta bloggerii să înceapă.

Mai mult, personalul de asistență al SiteGround este extrem de cunoscut despre WordPress și vă poate ajuta cu orice întrebări pe care le puteți avea în procesul de creare a paginii dvs..

Relația WordPress SiteGround este una perfectă, care ar trebui să le ofere utilizatorilor WordPress de lungă durată fără pauză.

4. Prețurile sunt efectiv accesibile cu oferte frecvente

Da, ne repetăm, dar într-un mod diferit. Aceasta este o actualizare a ofertelor lor recente.

Fac câteva mișcări serioase acolo în Sofia. Au scăzut prețurile recent, cu 70% reducere la înregistrare pentru a începe 3,95 USD / lună începând (din această recenzie). Acesta este un preț serios bun.

Dacă încercați să salvați cât mai mult cheddar posibil, dar totuși doriți funcții solide – c’mon man – acesta este un echilibru excelent.

Ai crede că cu funcțiile minunate pe care le includ în mod implicit în planurile lor și prin asistența uimitoare a clienților, că vor fi mult mai scumpe decât cele ale lui Bluehost sau Hostgator.

Nu asa.

Se pare că și-au optimizat sistemele în așa fel încât să ofere atât prețuri în partea de jos, cât și avantaje ucigașe. Singurul dezavantaj: trebuie să vă înscrieți timp de 3 ani. Dar vă spun, nu veți dori să mergeți cu altcineva!

5. Stagializarea cu un singur clic este salvatorul de viață de care ai nevoie …

… că nu ai știut că vrei. Serios. Dacă ești antreprenor, marketer sau dezvoltator începător care editează site-ul, ești probabil un coder cowboy. Ce e aia? Cineva care editează site-ul live.

Mai mulți dezvoltatori de site-uri web cu experiență râd de tine, dar, orice, ai abilități de oameni ��

Nu, lucrul este că nu vrei să îți rezolvi motorul în timp ce conduci pe autostradă. De asemenea, doriți să editați site-ul dvs. web într-o zonă de testare (stadializare) și nu pe site-ul live (producție).

SiteGround face ușor suuuuuper cu un singur clic de înregistrare. Editează site-ul, apoi apasă pentru a trăi. Terminat.

6. Domeniu gratuit la înregistrare

Cu anumite planuri, primiți un nume de domeniu gratuit la înregistrare. Hei, merită doar 12 USD, dar vom lua!

Ei fac fără probleme pentru a vă înscrie. Nu trebuie să treceți la GoDaddy pentru un domeniu, ci doar să luați întregul pachet cu ele. Din păcate, va trebui să plătiți pentru a reînnoi pentru anii următori, dar anul unu sună destul de bine!

7. Instrumente excelente pentru viteza site-ului pentru a menține rapid găzduirea

SiteGround are propriul instrument Supercacher cu patru niveluri de viteză și caracteristici de memorie în cache, în funcție de planul pe care îl acționați.

Doar planurile de super-nori de elită și mai sus beneficiază de suportul de memorie în cache HHVM, însă urcarea către Memcache este destul de solidă (creată de inginerii Facebook).

De asemenea, acceptă instrumentul de memorie cache PageSpeed ​​Google ca alternativă, precum și integrarea directă cu Cloudflare. Vă vor oferi, de asemenea, o reducere recurentă Cloudflare în afara prețurilor de listă.

Aceste opțiuni pot deveni destul de copleșitoare, dar nu au nici o teamă. Vorbiți doar cu asistența lor prietenoasă, puneți 100 de întrebări ca mine, și vă vor rezolva problema!

caracteristici 2

8. Acestea sunt Servicii de gazduire gestionate

Ok, cine nu ar cumpăra găzduire administrată? Nu voi face nicio actualizare a serverului, nici măcar nu știu cum. Am lucruri mai bune de făcut.

Însă SiteGround are grijă de toate lucrurile super-tech pe care le place să le facă tipii IT cu ponytail-uri. Oferă găzduire WordPress administrată, precum și pentru alte platforme – Magento, Drupal, Joomla, etc.

Dezavantajele site-ului Gazduire

Dacă aveți un buget foarte strict sau mai mult un utilizator de putere, atunci veți dori să comparați cu adevărat caracteristicile planurilor de găzduire SiteGround înainte de a trage declanșatorul. Unele funcții la nivel superior vin cu costuri ascunse pentru care este posibil să nu fiți bugetat.

1. Planuri SiteGround: numai anual

Deși prețul pe lună este în general scăzut, toate planurile SiteGround necesită un contract anual.

Pentru cei mai mulți, nu face nicio diferență să plătiți 48 USD / an sau 4 dolari / lună. Dar, dacă planul tău era să testezi o varietate de site-uri într-o perioadă scurtă de timp, este posibil să fii în interesul tău cu un contract anual..

Iar unele dintre planurile mai avansate pot suporta un cost avansabil. Planul GoGeek, de exemplu, costă 15 USD pe lună. Dar să scoți 180 de dolari doar pentru a începe, se poate simți ca un angajament prea mare.

Poate că raționamentul SiteGround este acela că plățile anticipate descurajează unii clienți care ar putea prelua o mare parte din timpul lor de asistență doar pentru a sari nava în câteva luni. Din nou, aceasta nu este o problemă pentru toată lumea.

Însă lipsa de flexibilitate poate fi cu siguranță un defalcator al proiectelor pe termen scurt.

2. Limitele ascunse la un clic pe Etajare

Una dintre problemele mai frustrante care apar cu SiteGround este punerea în scenă a acestora cu un clic.

Pentru ca funcționarea corectă să funcționeze, SiteGround aplică o bază de date de 100 MB pentru găzduire partajată.

Acest lucru poate părea o limită rezonabilă pentru costuri, dar această limită nu este clar indicată pentru utilizatori atunci când se înscriu la planurile lor de găzduire partajate.

Dacă rulați un site WordPress, există câteva plugin-uri (ahem, redirecționare) care vă pot împinge foarte repede peste limita de 100 MB după doar câteva luni de utilizare.

Acest lucru poate fi foarte frustrant pentru utilizatorii intermediari, care este posibil să fi intrat doar în fluxul lor de lucru doar pentru a fi schimbat atunci când atinge limita de stocare.

Punerea în scenă cu 1 clic este un punct de vânzare uriaș pentru SiteGround față de concurenții lor, dar nu se menționează această limitare până când ajungeți acolo.

3. Limitări de spațiu inode

O a doua problemă frustrantă este că, dacă utilizați mai mult de 80% din spațiul inode, nu puteți crea un depozit git.

Utilizarea spațiului pe disc SiteGround Git

Utilizarea spațiului pe disc SiteGround Git Limitările inode pot fi foarte enervante!

Din nou, nu a fost declarat în față până când nu sunteți prea adânc. Din fericire, personalul lor este extrem de rapid pentru a răspunde și de mare ajutor. inode-git-utilizare

Dar, de asemenea, nu veți putea crea un server de înscenare dacă vă apropiați de margine. Are sens, dar este o altă frustrare.

4. Migrare siteGround: limitare de 1 GB

Dacă încercați să migrați dintr-o altă gazdă, există o 1GB limita de migrare pe site-uri web.

Dacă doriți serviciul lor de migrare premium, va trebui să plătiți cu 50 USD pentru a muta totul.

Desigur, aceasta nu este o taxă exorbitantă pentru ca un profesionist să-și migreze datele, astfel încât acestea să fie sigure și garantate.

Dar unii oameni sunt familiarizați cu acest proces și ar avea mai degrabă opțiunea de a o face singuri. Problema principală aici este că această reglementare ascunsă nu este prezentată în față.

Acest lucru poate fi iritant atunci când nu ați bugetat pentru acest lucru sau sunteți mai mult decât capabili să o faceți singur.

Dacă aveți o cantitate bună de fotografii, videoclipuri și alte mijloace media importante, probabil că veți atinge această limită. Dar vorbiți cu sprijinul lor și vedeți ce pot face pentru voi.

5. Depozitare SiteGround: Doar 30 GB

30 Gigabytes de stocare sună mult.

Și dacă executați un simplu blog WordPress este în regulă.

Dar dacă găzduiești mai multe site-uri pe SiteGround – care este un avantaj uriaș pentru a merge cu ele – atunci încep să apară probleme cu 30 GB.

Adică, vine $ 1 / mo (promoție) GoDaddy care începe gazduirea 100 GB de depozitare! Asta nu înseamnă că GoDaddy este mai bun, dar sper că SiteGround își va dezvolta jocul acolo. Aș mai merge cu SiteGround peste GoDaddy în orice zi a săptămânii, dar 30 GB pot fi limitate.

Dacă site-ul dvs. are o mulțime de fotografii de înaltă calitate (fiecare site ar trebui să fie zilele acestea) și începeți să creați câteva copii de înregistrare a site-ului pentru siguranță, atunci aceasta va începe să rulați limitările..

Fii avertizat, aceasta este o limitare.

Dacă aș fi tu, aș începe cu planul SiteGrounds basic sau GoGeek și aș ști doar dacă site-ul dvs. va fi suficient de mare, va trebui să faceți upgrade la hostingul lor Cloud în viitor..

6. Securitate SiteGround: Suportul pentru hacking este lipsit

În timp ce limba de pe pagina lor de marketing poate sugera altfel, securitatea SiteGround lipsește în mai multe departamente.

Marketingul vorbește pe paginile lor dansează în jurul faptului că, deși sunt pe deplin cu mingea când vine vorba de remedierea atacurilor pe server, hack-urile site-urilor individuale sunt pe lista de priorități..

De fapt, nici măcar nu vă vor anunța dacă site-ul dvs. este hacked. Pur și simplu, îl vor lua offline și vor aștepta ca tu să-ți dai seama și le vor cere ajutorul.

Mai mult, recuperarea de la un hacking nu este gratuită. Puteți achiziționa un serviciu de securitate de 99 – 199 USD după ce site-ul dvs. a fost hacked, dar suportul din partea acestei echipe este slab în comparație cu serviciul general pentru clienți..

Ei lucrează ore normale, nu 24/7 și, de aceea, poate dura de multe ori până la 48 de ore pentru a reveni la normal. Aceasta este o mulțime de venituri pierdute pentru site-urile de comerț electronic.

7. SiteGround Back End Probleme

Multe companii scufundă foarte mulți bani în marketingul lor și în alte investiții, adesea în detrimentul dezvoltării și infrastructurii lor.

Cu siguranță, nici o companie sau furnizor de hosting nu este perfect, și același lucru se poate spune despre SiteGround, ale cărui probleme de fundal apar atunci când săriți mai adânc în capacitățile lor avansate..

Glitches-urile apar atunci când încearcă să creeze și să șteargă copii de stadializare a unui site, iar utilizatorii SG-Git observă adesea fantome de subdomenii șterse care persistă zile după ștergere – ambele putând fi probleme serioase atunci când vine vorba de limitări de stocare. În ambele cazuri, reprezentanții de asistență au recunoscut că aceste probleme sunt probleme care nu au fost încă rezolvate.

Linia de jos

Pentru multe site-uri web mici și proprietari de site-uri web care au nevoie de suport fantastic la un preț avantajos, Gazduirea SiteGround este calea de urmat.

Asistența este prietenoasă, rapidă și va depăși apelul lor de serviciu pentru a vă oferi sfaturi grozave și pentru a vă ajuta să rezolvați problema sau să vă orientați în direcția corectă.

Dacă sunteți în căutarea a ceva dincolo de găzduirea cu chilipir care are mai multe funcții, SiteGround este probabil cel mai bun pariu.

Compatibilitatea SiteGround WordPress este de prim rang, iar prețul SiteGround este competitiv și include o mulțime de funcții utile.

Pentru utilizatorii mai intermediari și avansați, decizia trebuie cercetată cu atenție înainte de a cumpăra.

Dacă nu ar fi fost pentru clienții lor stelari, multe dintre problemele prezentate mai sus ar putea fi factori de descurajare majoră pentru cei care necesită capacități avansate..

Vă recomandăm să verificați Găzduirea A2 dacă vă place sunetul SiteGround, dar aveți câteva rezerve cu privire la problemele pe care le-am ridicat aici.

Opinia noastră este că, cu o infrastructură de fundal modernizată, mai robustă, SiteGround ar putea evita multe dintre aceste probleme de stocare simple.

Ar fi un câștig câștig pentru toți cei implicați: costuri neprevăzute mai puțin pentru consumator, pierdut mai puțin timp pentru echipa de asistență pentru clienți.

Planuri de gazduire SiteGround

SiteGround oferă planuri de găzduire de la hostinguri comune partajate până la găzduire dedicată. Vom atinge rapid unele dintre cele mai importante niveluri.

Gazduire partajată SiteGround

site-ul de hosting comun

Nivelul de intrare al site-ului SiteGround variază între 3,95 și 11,95 USD pe lună (preț promoțional). Acest lucru îl plasează în mod extrem de ieftin la sfârșitul gazduire web, în ​​timp ce nu este îngrijorător de ieftin. Realitatea este că atunci când vedeți un preț prea mic (cum ar fi 0,99 USD / lună), știți că acesta nu va fi durabil.

Deși ieftin, găzduirea partajată a SiteGround include aceste caracteristici de top:

 • Asistență 24/7 prin telefon, chat sau e-mail – Asistența tehnică SiteGround este cu adevărat de top, iar cel mai bun veți găsi la acest preț
 • Site-uri rapide – SiteGround include mai multe niveluri de optimizare a vitezei, inclusiv PHP 7 și propriile instrumente de viteză
 • SSL gratuit
 • Copii de rezervă gratuite zilnice (este imens)
 • Planurile GrowBig și GoGeek includ funcții suplimentare, precum asistență premium și site-uri nelimitate.

Vă recomandăm să mergeți cu Planul GrowBig începând de la 5,95 USD / lună. Merită cei doi dolari în plus pentru a primi site-uri găzduite nelimitate.

SiteGround WordPress Gazduire

site-uri web wordpress hosting

Gazduirea WordPress a site-ului SiteGround este aceeași cu găzduirea lor partajată, așa că vom evidenția mai jos câteva caracteristici axate pe WordPress.

 • Instalare automată gratuită WordPress – am încercat-o și este foarte ușoară
 • Plugin de migrare gratuit de la actuala dvs. gazdă WordPress
 • WordPress autoupdates – acest lucru este esențial pentru securitate.
 • Planurile GrowBig și GoGeek includ:
  • Serviciul de migrare profesională
  • WordPress supercaching
  • 1-clic pe scena WordPress (acest lucru este uriaș pentru dezvoltatori)

Dacă intenționați să creșteți site-ul dvs. WordPress, vă recomandăm să mergeți cu Planul GoGeek începând de la 11,95 USD / lună pentru a profita de asistența prioritară și de Git, împreună cu mai multă putere a serverului.

SiteGround Cloud Gazduire

găzduire de cloud site-uri

Lucrând cu un client recent, am observat că există niște vârfuri uriașe de trafic sezoniere și am dorit o capacitate suplimentară a serverului pentru a scala la cerere la nevoie. În loc să ne percepeți taxe exorbitante de către utilizator, cum ar fi unele gazde, SiteGround oferă instrumente rezonabile pentru a le face la scară cu un singur clic la cerere. Caracteristici de top:

 • Adresa IP dedicată
 • Resurse garantate
 • Scalare ușoară cu scară automată în timpul vârfurilor de trafic

Construiește-ți propria configurație de cloud aici

SiteGround Gazduire dedicată

site dedicat gazduire dedicata

Întreprinderile mai mari care au nevoie de resurse și garanții robuste de găzduire au nevoie de găzduire dedicată. SiteGround oferă găzduire dedicată premium administrată premium la prețuri care nu încalcă bugetul trimestrial.

 • Preț de la 269 USD / lună
 • Pornind de la 480 GB SSD și 10 TB lățime de bandă
 • Suport VIP 24/7
 • Management complet premium cu configurarea serverului, monitorizarea și soluțiile de reacție

Vezi aici planuri dedicate

SiteGround Recenzii pentru utilizatori

În momentul de față, tocmai am trecut de cele 100 de comentarii ale utilizatorilor pentru SiteGround. Sunt departe și departe cea mai evaluată gazdă de pe site-ul nostru, atât prin volum, cât și prin calitate. Nu vă puteți certa cu multe recenzii de 5 stele. 

Revizuirea editorială SiteGround 4.8 / 5 Evaluator {{evaluări generalizate}} / 5 Utilizatori (254 voturi) Vezi preț Pro-uri

 1. Suport uimitor de rapid
 2. Prețuri grozave
 3. Tonuri de caracteristici
 4. Compatibilitate cu SiteGround WordPress

Contra

 1. Limitări ascunse
 2. Doar prețuri anuale
 3. Limitări de hacking / securitate

SummarySiteGround este una dintre cele mai recomandate gazde pentru marketing, dezvoltatori și proprietarii de site-uri care caută un echilibru bun dintre preț și valoare. Prețurile SiteGround includ toate instrumentele gratuite de care ar putea avea nevoie proprietarul mediu. Vei primi o echipă de asistență cu sediul principal în Bulgaria, dar aceasta nu este o problemă pentru majoritatea cetățenilor din lumea engleză. Personalul lor de asistență este unul dintre cei mai rapizi din jur, răspunzând în 5-15 minute la orice oră. SiteGround WordPress găzduiește funcționalități de organizare și git WordPress, pe care multe gazde de chilipir nu le oferă. Support5Speed4.5Features5Value5Transparency4.5 Afișează mai multe caracteristici

Comparați SiteGround cu alte gazde

Căutați să comparați SiteGround cu alte gazde? Am creat un set extins de comparații, astfel încât să puteți decide exact ce gazdă aveți nevoie.

SiteGround vs WP Engine

SiteGround este o gazdă cu o valoare mai mare și cu un preț scăzut pentru toată lumea, în timp ce WP-Engine este o gazdă mai performantă, iar prețul începe de la aproape 10 ori față de ce începe SiteGround de la.

Pentru întreprinderile reale, costul nu este factorul principal, dar pentru freelanceri este o mare afacere.

Vizualizați comparația WP Engine și SiteGround

Întrebări frecvente de gazduire SiteGround

Ceea ce diferențiază SiteGround de alte gazde?

SiteGround a creat mai multe tehnologii noi pentru a oferi clienților lor cel mai bun sprijin și servicii posibile. SiteGround a câștigat mai multe premii ale industriei pentru găzduire la prețuri accesibile, gazduire bugetară, găzduire revânzători și servicii pentru clienți.

Ce planuri de găzduire partajate oferă SiteGround?

SiteGround are trei planuri separate de găzduire partajate, care încep de la 3,95 USD pe lună pentru planul de bază StartUp, ideal pentru magazinele mici și site-urile care au mai puțin de 10 000 de vizitatori unici în fiecare lună. Este excelent pentru un singur site, deoarece oferă 10 GB spațiu.

Planurile lor comune sunt oferite în contracte pe un an, doi sau trei ani, mai degrabă decât în ​​opțiuni de la lună la lună.

Toate planurile SiteGrounds includ elemente esențiale ale site-ului precum:
● Un nume de domeniu gratuit, configurare și transfer
● Copii de rezervă gratuite zilnice
● servere activate HTTP / 2
● acces cPanel și SSH
● stocare SSD
● CDN gratuit CloudFlare
● Criptați SSL-uri gratuite
● E-mailuri nelimitate și baze de date

În plus, fiecare plan include nume de domeniu gratuite, configurare și transfer, un constructor de site-uri Web și suport tehnic 24/7.

Planul GrowBig începe de la 7,95 USD în fiecare lună și este conceput pentru clienții care își doresc toate site-urile într-un singur cont. De asemenea, adaugă în copiile de rezervă site-uri web, comerț electronic premium, asistență și securitate, site-uri web nelimitate, cache Joomla și WordPress și viteze mai rapide.

Planul de top, GoGeek, începe de la 14,95 USD pe lună și a fost creat pentru a gestiona site-urile cu trafic ridicat, resurse mari, site-uri de comerț electronic și conformitatea PCI a serverului. Serverele care găzduiesc site-uri Web pe aceste planuri sunt limitate, ceea ce înseamnă că resursele sunt împărțite între mai puțini utilizatori.

Ce planuri dedicate de găzduire oferă SiteGround?

Compania oferă centre de date din Statele Unite, Europa și Asia-Pacific și permite clienților să aleagă cea mai apropiată locație geografică. Toate cele trei planuri de sistem de operare bazate pe Linux includ lățimea de bandă de 5 TB, suport VIP 24/7 și un management complet care include configurarea, actualizări și monitorizare continuă.

Programul Entry Server costă 229 USD în fiecare lună și rulează procesorul Intel Xeon E3-1230.
● Viteza procesorului de 3,2 GHz
● 4 nuclee de procesor
● 8 fire CPU
● Memorie cache a procesorului de 8 MB
● 4GB RAM DDR3
● HDD SATA II de 500 GB

Planul Power Server al SiteGround, care costă 329 USD, rulează procesorul Intel E3-1270, cu viteza de ceas a procesorului de 3,5 GHz. Alte caracteristici includ:
● 4 nuclee de procesor
● 8 fire CPU
● Memorie cache a procesorului de 8 MB
● RAM DDR3 de 16 GB
● HDD SATA II de 1 TB

Planul Enterprise Server costă 429 USD și oferă cel mai înalt nivel de funcționalitate. Programul rulează două CPU Intel Xeon E5-2620, cu viteza de ceas de 2,00 GHz.
● Două nuclee de 6 CPU
● Două 12 fire de procesor
● cache CPU 15MB
● RAM DDR3 de 16 GB
● Patru HDD SATA III de 500 GB / RAID 10

SiteGround oferă găzduire pentru distribuitori?

Dacă sunteți dezvoltator sau proiectant și căutați prețuri bune, viteze rapide și servicii pentru clienți receptivi, programul unic de credit SiteGround oferă toate cele trei în planul lor de revânzători.

Fiecare credit este egal cu un an de găzduire, iar pe măsură ce achiziționați mai multe credite, prețul scade. Unul până la patru credite costă 49 ​​USD fiecare credit; cinci-zece credite costă 45 USD pe credit, iar 11 sau mai multe credite costă 42 USD pe credit. Vânzătorii pot începe achiziționând cinci credite, care nu expiră niciodată.

Conturile revânzătorului iau în considerare o serie de factori și oferă 10 GB spațiu Web, transfer nelimitat de date, backup zilnic gratuit și conturi de e-mail și este perfect pentru aproximativ 10.000 de vizite. SiteGround garantează un nivel de funcționare 99,99 la sută, upgrade-uri cPanel nemodificate și DNS private, care permit revânzătorilor să ofere clienților lor cele mai bune programe și servicii posibile. Revânzătorii își pot seta propriile prețuri pentru a-și ajuta afacerile să crească.

Ce zici de beneficiile afiliaților?

SiteGround oferă afiliaților lor un pachet generos de compensare, care plătește comisioane săptămânal și are o scurtă perioadă de reținere de 30 de zile între vânzare și comision.

Afiliații care realizează între una și cinci vânzări câștigă 50 de dolari pentru fiecare vânzare; șase-zece vânzări generează 75 USD pe vânzare; 11 – 20 vânzări câștigă 100 USD pe vânzare; iar 21 sau mai multe vânzări câștigă afiliatului 125 USD pe vânzare.

SiteGround oferă urmăriri în timp real pentru afiliații lor, ceea ce le permite să le monitorizeze vânzările și comisioanele, să-și revizuiască istoricul plăților și să vadă rezultatele diferitelor campanii. Acestea oferă o varietate de instrumente de marketing și vânzări, cum ar fi reclame banner, logo-uri, link-uri profunde și conținut și știri în timp util și oferă manageri de cont fiabili și responsabili.

Ce alte programe de găzduire oferă SiteGround?

SiteGround are o varietate de servicii diferite și servicii de găzduire de aplicații

Planurile de găzduire de servicii încep de la 3,95 USD în fiecare lună.

 • Găzduirea prin e-mail oferă o varietate de tutoriale prin e-mail, clienți Webmail, conturi gratuite și e-mail la numele dvs. de domeniu. Clienții pot crea și gestiona conturi de e-mail nelimitate pe domeniile lor, găzduite pe serverele SiteGround. Acestea oferă protocoale de e-mail sigure, conduc Spam Assassin cu MailFoundry și SpamExperts și oferă managementul cPanel. Interfețele includ RoundCube, Horde și SquirrelMail și au compatibilitate cu Outlook, Thunderbird și MacMail.
 • Gazduirea FTP ofera clientilor posibilitatea de a lucra cu orice client FTP, cu conturi nelimitate si fara limite de dimensiune pentru fisiere. Acestea oferă un FTP anonim și includ backup zilnic și domenii ca parte standard a planurilor lor. Protocolul de transfer de fișiere SSH este permis pe toate planurile SiteGround, precum și transfer securizat prin TLS / SSL.
 • Găzduirea PHP oferă clienților care utilizează acest limbaj de script cu site-uri Web mai rapide și mai sigure. Acestea oferă cinci versiuni PHP (PHP 7, PHP 5.6, PHP 5.5, PHP 5.4 și PHP 5.3). Există peste 70 de module PHP și vor lucra cu clienții care au nevoie de un modul care nu face parte din planurile lor standard.
 • Gazduirea MySQL oferă clienților baze de date MySQL nelimitate, un manager phpMyAdmin și baze de date mai sigure și mai sigure. Au un disc separat pentru MySQL și rulați un cache de interogare MySQL intern.
 • găzduirea cPanel aduce piei personalizabile, ușor de utilizat și permite clienților să gestioneze rapid fișierele și folderele site-ului, precum și să efectueze o varietate de activități administrative. Parteneriatele cu Softaculous, CloudFlare CDN, SpamExperts și 1h.com îmbunătățesc performanța, iar SiteGround SuperCacher crește viteza.

SiteGround este foarte acceptabil pentru aplicații gratuite; în consecință, este o alegere excelentă pentru bloggeri și designeri. Acestea oferă o selecție largă de șabloane Joomla și WordPress pentru a ajuta utilizatorii să înceapă. Planurile de găzduire de aplicații încep de asemenea de la 3,95 USD pe lună.

 • Instrumentele WordPress includ un instalator cu un singur clic, actualizare automată și WP-CLI pe fiecare plan. Cele două planuri de top oferă, de asemenea, SuperCacher, care aduce viteze mai mari, punerea în scenă WordPress și o interfață Git. Datorită serviciului lor, WordPress a oferit SiteGround o recomandare oficială. Acest parteneriat le-a permis să ofere WordPress gestionat pe fiecare cont. SiteGround funcționează de pe server pentru a oferi clienților cea mai bună experiență posibilă, având grijă de glitch-urile care vin cu actualizări și de rezervă a datelor.
 • Găzduirea Joomla este ușor și rentabil de rulat. SiteGround oferă o instalare cu un singur clic și transferuri gratuite, șabloane și instalații și un nume de domeniu. Coerența lor elimină timpul de inactivitate. Există 30 de copii de rezervă zilnice ale fiecărui site Joomla, iar conturile sunt izolate pentru protecție suplimentară. Joomla a numit SiteGround ca gazdă oficială și sponsor de evenimente.
 • Planurile de găzduire Magento sunt ideale pentru magazinele online, cu Cloudflare CDN și Railgun, transferuri și instalări ușoare și unități SSD. SiteGround oferă clienților lor corecții de securitate la nivel de server, integrare Git și protecție împotriva conturilor hacked.
 • Planurile de găzduire Drupal includ multe dintre aceleași caracteristici ca și alte planuri de găzduire de aplicații, precum și Drush preinstalat, o interfață de linie de comandă gratuită configurată care vă permite să lucrați rapid și ușor cu codul Drupal pentru module, teme și profiluri..
 • Gazduirea PrestaShop a fost personalizată pentru a îmbunătăți serviciile și performanțele, oferind magazinelor și clienților lor cea mai bună experiență posibilă. De asemenea, oferă suport pentru comerțul comercial.
Există programe de găzduire specifice industriei cu SiteGround?
 • Gazduire SkaDate: Dacă doriți să rulați o rețea socială, soluția de găzduire manuală a site-ului SiteGround a fost concepută pentru a optimiza site-ul dvs. de întâlnire.
 • WP eCommerce găzduit pe serverele SiteGround este garantat să funcționeze perfect, cu un nivel ridicat de securitate și asistență.
 • Institutele de învățământ pot profita de ofertele speciale ale SiteGround pentru organizațiile academice. Compania acordă o valoare ridicată educației, sponsorizând cursuri la Virginia Intermont College, MACC și DePaul University, printre altele. Studenții primesc conturi cu 10 GB stocare, FTP, SSH și Git, e-mail gratuit, baze de date MySQL nelimitate și backupuri automate zilnice, pentru 1,99 USD în fiecare lună. Instructorii pot obține un cont gratuit, precum și instalarea gratuită a LMS pentru sălile de clasă și studenți. Pagina de înscriere este finalizată într-o zi, iar studenții pot primi găzduire web gratuită cu toate funcțiile, deși pagina instructorului.
 • Vorbitorii de spaniolă pot primi instalarea și configurarea lor în limba lor maternă și pot primi și suport în spaniolă. SiteGround oferă tutoriale și cărți electronice pentru a-și ajuta clienții să își atingă potențialul maxim cu resurse ușor de înțeles.
Cum este serviciul pentru clienți SiteGround?

Compania își planifică modelele de personal în biroul lor european, care se ocupă de serviciul pentru clienți, pentru a se asigura că clienții au foarte puțin de așteptat atunci când solicită sprijin. În medie, biletele primesc un răspuns în termen de 15 minute, iar clienții așteaptă mai puțin de un minut pentru asistența de telefon și chat.

Supervizorii și managerii audită și evaluează în mod regulat performanța și viteza fiecărui angajat și urmăresc performanța echipei, astfel încât aceștia să se asigure că clienții obțin cât mai bine. În plus, SiteGround investește în sprijin rapid și eficient pentru tehnologia lor. Acestea își evidențiază reprezentanții de susținere de top în fiecare lună pe blogul lor, împărtășind numărul exact de clienți deserviți de reprezentant, precum și procentul de clienți fericiți.

Liderii SiteGround se mândresc cu crearea unui mediu care îi face pe angajați fericiți, menționând că rata de satisfacție a angajaților crește rata de satisfacție a clienților. Ei organizează întâlniri și traininguri regulate ale companiei în sediul central, care includ mese de biliard, săli de conferințe video, o zonă de recreere cu o masă de tenis și culori și modele menite să inspire și să motiveze angajații. Fondatorii notează pe blogul lor că atunci când angajații se simt confortabil și acasă, aceștia răspund clienților de parcă ar fi familie sau prieteni.

Reprezentanții primesc instruire în aplicații specifice, sunt încurajați să urmeze cursuri de educație continuă și sunt capabili să ofere ajutor aprofundat, de la extensii de scripturi și plug-inuri, la șabloane și situații legate de aplicații. Alții au scris tutoriale detaliate pentru a parcurge clienții prin nevoi comune. SiteGround are o bază de cunoștințe căutabilă care include mai mult de 1.740 de articole informaționale și instructive. Au creat o serie de webinarii cu demonstrații practice și un asistent de configurare pentru a ajuta fiecare client nou să găsească informațiile și instrucțiunile de care are nevoie. Site-urile pot fi configurate în câteva minute prin procesul lor eficient și eficient.

Clienții care trebuie să ajungă la un reprezentant pot verifica orele de așteptare pe site-ul SiteGround, unde vor observa câte minute este timpul de așteptare pentru apeluri, conversații și bilete. Mulți raportează că de-a lungul întregului spectru, de la clienți potențiali până la clienți pe termen lung, cu orice nivel de experiență sau expertiză, reprezentanții SiteGround au oferit un nivel ridicat de asistență și îngrijire. Întrebările au fost primite aproape întotdeauna la primul apel, iar reprezentanții companiei au fost proactivi pentru a urma întrebări mai complexe.

Pentru a ajuta clienții să rămână la curent cu evenimentele companiei, aceștia mențin un blog care vorbește nu doar despre mediul corporativ, ci și despre modernizările sistemului, evoluțiile și tendințele din industrie care ar putea afecta site-urile clienților, situații cu orice plugin. sau aplicații și știri interesante. Blogul este actualizat de mai multe ori pe lună, iar clienții apreciază informațiile și răspunsurile pe care le primesc comentând diferite postări pe blog.

SiteGround are o garanție de funcționare?

SiteGround este un furnizor solid, cu conectivitate fiabilă. Majoritatea gazdelor promovează un timp de funcționare de 99,9%; SiteGround promite 99,99 la sută uptime, pe care le livrează, odată ce acestea ajung la 100 la sută uneori. Dezvoltatorii și designerii pot verifica rapid rata de funcționare a site-urilor lor pe site-ul SiteGround.

SiteGround a optat pentru containere Linux, care sunt foarte eficiente și stabile. Dezvoltatorii companiei și-au scris propriile corecții Kernel, care au fost adoptate în codul oficial al Linux Kernel. Membrii echipei de dezvoltare au proiectat, de asemenea, un program de monitorizare a serverului intern, care nu numai că îi avertizează asupra problemelor de stare a serverului, dar îi reparează. De asemenea, analizează situația pentru a prezice și preveni posibile probleme viitoare.

Au o medie a timpului de oprire scăzută, cu întreruperi de aproximativ trei minute. Totuși, mulți comentatori au remarcat că, până la momentul în care site-urile lor au scăzut, SiteGround lucra deja la recuperarea acestora.

Cât de sigure sunt centrele de date SiteGround?

Centrele de date SiteGround sunt în Chicago, Amsterdam și Singapore; o a doua locație europeană deschisă la Londra mai devreme în 2016. Aceștia sunt parteneri cu numeroși transportatori majori pentru a oferi clienților cea mai bună disponibilitate și viteză. Fiecare centru de date are mai multe alimentări, generatoare și tehnologie UPS. În plus, centrele de date sunt întotdeauna protejate de paznicii de securitate și necesită un screening biometric. Există lobby-uri rezistente la gloanțe și supraveghere video pentru a oferi un nivel mai mare de monitorizare.

De asemenea, au adăugat și modernizat centrele de date din Chicago în 2014, la o instalație recent finalizată, administrată de partenerul lor SingleHop. Prin această mișcare, care a crescut foarte mult viteza rețelei, au putut să îmbunătățească organizația mutând serverele în cabinete private. Tehnicienii senior ai centrelor de date sunt singurii cărora li se permite să lucreze pe serverele SiteGround.

În 2015, Siteground a lansat propriul sistem de backup, despre care spun că a ajutat la restaurarea datelor de până la patru ori mai rapid decât cu programul anterior.

SiteGround a fost un inițial adoptator al izolării sigure a contului pe serverele partajate, lansând programul în 2008. Opțiunile de securitate ale serverului sunt extinse, cu SpamAssassin și SpamExperts, monitorizarea Leech Protect HackAlert pentru o taxă suplimentară și integrarea CloudFlare, oferind site-urilor protecție suplimentară și viteză. Integrarea lor Softaculous vă asigură că nu există malware care funcționează pe site-ul dvs. sau în interiorul codării. Pentru prețuri, cantitatea de caracteristici de securitate face din SiteGround o alegere ideală pentru întreprinderile mici și persoanele fizice sau companiile care încep cu site-urile lor web.

Ce fel de tehnologie folosește SiteGround pentru a vă asigura că pluginurile mele rămân la zi?

SiteGround a pus la punct o serie de instrumente pentru a vă asigura că paginile se încarcă în mod constant și rapid, cu timpi de încărcare foarte rapide. Fiecare server partajat și plan cloud include tehnologia SSD, care înmulțește timpul de intrare și ieșire cu mai mult de 1.000. SiteGround oferă Criptați certificate SSL gratuite pentru a permite clienților să activeze protocolul de rețea HTTP / 2.

Planurile cloud și partajate utilizează de asemenea tehnologia serverului NGINX ca standard; Planurile dedicate de server pot fi modernizate pentru a include rapel. Pe baza abilităților programului, SiteGround a creat SuperCacher, care optimizează viteza Drupal, Joomla și WordPress..

În timp ce CloudFlare CDN este un instrument de excepție pentru securitatea site-ului, contribuie și la încărcarea rapidă a paginilor.

Ce fel de politici de returnare a banilor are SiteGround în vigoare?

Clienții SiteGround care nu sunt mulțumiți de serviciul lor pot anula în termen de 30 de zile pentru planurile lunare. În general, puținii clienți contra au găsit cu SiteGround, totuși, nu au fost suficiente pentru a depăși serviciile uriașe pentru clienți și opțiunile de securitate pe care le oferă clienților. Mai multe pe SiteGround.com

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector