Отзиви на SiteGround май 2020 г. – 100+ потребители не могат да бъдат грешни

Отзиви на SiteGround май 2020 г. – 100+ потребители не могат да бъдат грешни

Отзиви на SiteGround май 2020 г. – 100+ потребители не могат да бъдат грешни

Аз съм в ЛЮБОВ с SiteGround.


Използвам ги от години, препоръчвам ги на всичките си клиенти и те продължават да впечатляват.

Не обичате ли добра история за недостатъчност, при която той наистина става най-добрият в бизнеса? Това е SiteGround.

дом на героя на площадката

Искам да кажа, че те бяха стартирани от адвокат в София, България на всички места – кой би си помислил, че ще дойдат да уловят сърцата и умовете на собствениците на сайтове по целия свят.

Те са по-добри, защото работят по-усилено. Те са независима компания, която дава приоритет на клиентите (звучи като Amazon или Nordstrom) и нямат цени на акции и корпоративни овърлоуд, на които да отговарят.

С 450 000 домейни по целия свят с центрове за данни в САЩ, Холандия, Великобритания и Сингапур те са истинската сделка, а не бегло стартиране.

Contents

Какви са основните характеристики на хостинга на SiteGround?

Ще се спра на преследването, това са нещата, които ви интересуват с хостинга и SiteGround доставя:

 1. Обслужване на клиенти:
  Поставям това номер едно, защото обслужването на клиентите им е изключително. Те отговарят на билети за поддръжка в рамките на минути, а не часове. И поддръжката е подробна и приятелска. Те отиват над и отвъд.

 2. Ценообразуване: Всъщност ми харесва, че ценообразуването им е евтино, но не е супер евтино. Причината е, че знам, че се продават на устойчиви цени и могат да използват тази печалба, за да реинвестират в своята платформа. Познайте какво, ако плащате на друга компания $ 1 / месец за хостинг, тя е или глупава или ще получите по-късна продажба.
 3. Характеристика: Те бяха едни от първите домакини, които се съсредоточиха върху WordPress сайтове (заедно с WP Engine) и затова знаят как да съответстват на пазара. Планът им на GoGeek идва с епични функции: поставяне, приоритетна поддръжка и премиум резервни копия (ще искате това).

Други страхотни неща включват 99,99% гаранция за продължаване, лесна инсталация на WordPress, безплатен SSL сертификат чрез Let’s Encrypt и други.

Наистина е чудесен домакин както за блогъри, така и за собственици на сайтове за електронна търговия и за собственици на бизнес, както с модерни, така и с начинаещи инструменти.

Недостатъците на SiteGround включват ограничени разходи за съхранение и други скрити разходи, които покриваме по-долу. Вижте Официален сайт

Нашият SiteGround Редакционен преглед

SiteGround има невероятна поддръжка и много полезен персонал. А за цената, вашият домейн се предлага с множество полезни инструменти, които другите хостове не предоставят. Като цяло SiteGround е добра цена и лесна за използване опция за тези, които не изискват тон на честотна лента за своя сайт. Но ако сте потребител на захранване с голяма база данни и планирате да използвате широко функционалностите на сценичните и SG-Git, трябва да отделите време, за да сравните хостите, преди да дръпнете спусъка.

Най-добрата част? Първоначалната ви покупка е с 60% отстъпка (с връзка).

Най-добрите характеристики на хостинг на SiteGround

SiteGround го изважда от парка за повечето потребители. Перфектната комбинация от евтин хостинг и отлична поддръжка – почти не се получава по-добре от това.

Потребителите на захранване ще избутат функциите до своите граници и могат да се сблъскат с някои проблеми надолу по линията.

функции на площадката

1. SiteGround Обслужване на клиенти: Отлично време за реакция

Скоростта, с която SiteGround отговаря на билети, е несравнима.

Ще ви бъде трудно да намерите хостинг компания, която може да победи средното им време за реакция от 15 минути.

Те нямат опция за чат, но е трудно да се разбере, че това е нещо, за което да ги свързват, когато обикновено отговарят на билети за поддръжка в рамките на минути със замислен и полезен отговор.

Поддръжката на чат ви осигурява незабавно разпознаване, но присъщата краткост на този формат може да затрудни пренасянето на сложни проблеми и получаването на техните съответно сложни отговори.

GoDaddy, например, ви настоява да се обадите на тяхната телефонна линия за поддръжка, което може да означава много време, прекарано в режим на задържане.

И Rackspace е средно повече от 30 минути време за реакция на билета. Но екипът на SiteGround 24/7 стига до дъното на проблема си бързо и ефективно.

2. Ценообразуване на сайта: Голям взрив за вашия долар

Друго разширение на обслужването им от световна класа, на етапа на покупка представител на продажбите на SiteGround ще отнеме време, за да разбере истински вашите нужди и да направи разумни препоръки.

Те няма да ви продават по функции и място за съхранение, от които нямате нужда.

Защо не? Тъй като повечето функции, които средният собственик на уебсайта някога ще се нуждае, вече са включени в основната цена: функции за поверителност, автоматични резервни копия, cPanel, FTP достъп, безплатно име на домейн, стандартна сигурност, Joomla, Drupal и много други.

SiteGround е само малко по-скъп от конкурента HostGator с големи имена, но поддръжката, функциите и сигурността са далеч по-добри.

3. Съвместимост с WordGround WordPress

Ако вече имате уебсайт на WordPress, SiteGround ще премести вашия сайт безплатно. Това е лесен, еднократен процес, който не изисква напътствия.

Те също така предоставят много ресурси, за да помогнат на начинаещите блогъри да започнат работа.

Освен това, екипът за поддръжка на SiteGround притежава невероятно познаване на WordPress и може да ви помогне с всякакви въпроси, които може да имате в процеса на изграждане на вашата страница.

Връзката SiteGround WordPress е безпроблемна, която трябва да дава на дългогодишните потребители на WordPress никакви паузи.

4. Ценообразуването всъщност е наистина достъпно с чести оферти

Да, повтаряме се, но по различен начин. Това е актуализация на последните им сделки.

Правят няколко сериозни хода там в София. Отпадат цените си наскоро, с 70% отстъпка при регистрация до страхотни $ 3,95 / месец за начало (от този преглед). Това е някои сериозно добри цени.

Ако се опитвате да спестите колкото е възможно повече чедър, но все пак искате стабилни характеристики – хайде човек – това е страхотен баланс.

Може да си помислите с страхотните функции, които те включват по подразбиране в своите планове и невероятната поддръжка на клиенти, че биха били много по-скъпи от харесванията на Bluehost или Hostgator.

Не е така.

Изглежда, че са оптимизирали системите си по такъв начин, че да могат да предложат както ценообразуване, така и ползи за убийство. Само недостатък: трябва да се регистрирате за 3 години. Но ти казвам, няма да искаш да ходиш с никой друг!

5. Постановката с едно щракване е спасителят на живота, от който се нуждаете …

… че никога не сте знаели, че искате. Сериозно. Ако сте предприемач, търговец или започващ разработчик, който редактира сайта, вероятно сте коубой кодер. Какво е това? Някой, който редактира сайта на живо.

Повече опит на разработчиците на уебсайтове ви се смеят, но каквото и да е, имате умения на хората ��

Не, нещото е, че не искате да оправяте двигателя си, докато шофирате по магистралата. По същия начин искате да редактирате уебсайта си в зона за тестване (поставяне), а не в сайта на живо (производство).

SiteGround го прави лесно лесно с едно щракване. Редактирайте сайта, след което натиснете, за да живеете. Свършен.

6. Безплатен домейн при регистрация

С определени планове получавате безплатно име на домейн при регистрация. Ей, струва само 12 долара, но ние ще го вземем!

Те правят безпроблемно да се регистрирате. Не е нужно да преглеждате GoDaddy за домейн, а просто вземете целия пакет с тях. За съжаление ще трябва да платите за подновяване за следващите години, но първата година звучи доста добре!

7. Страхотни инструменти за скорост на сайта, за да поддържате хостинг бързо

SiteGround има собствен инструмент Supercacher с четири нива на скорост и функции за кеширане в зависимост от плана, на който сте.

Само супер плановите облачни планове и по-горе получават HHVM кеширане поддръжка, но отиването до Memcache е доста солидно (създадено от инженери във Facebook).

Те също така поддържат инструмента за кеширане на PageSpeed ​​на Google като алтернатива, както и директна интеграция с Cloudflare. Те също така ще ви дадат Cloudflare повтаряща се отстъпка от ценовите списъци.

Тези опции могат да станат доста завладяващи, но не се страхувайте. Просто поговорете с тяхната приятелска поддръжка, задайте 100 въпроса като мен и те ще решат проблема ви!

функции 2

8. Това са управлявани хостинг услуги

Добре, кой не би купил управляван хостинг? Няма да правя надстройки на сървъра, дори не знам как да го направя. Имам по-добри неща за вършене.

Но SiteGround се грижи за всички супер технични неща, които ИТ момчетата с опашки обичат да правят. Те осигуряват управляван хостинг на WordPress, както и за други платформи – Magento, Drupal, Joomla и др.

Недостатъци на хостинг на SiteGround

Ако сте с много строг бюджет или в по-голяма степен енергиен потребител, ще искате наистина да сравните функциите на хостинг плановете на SiteGround, преди да дръпнете спусъка. Някои възможности на по-високо ниво са със скрити разходи, за които може да не сте предвидили бюджета си.

1. Основни планове на сайта: Само годишни

Въпреки че цената на месец обикновено е ниска, всички планове на SiteGround изискват годишен договор.

За повечето няма никаква разлика да плащате $ 48 / година или $ 4 / месец. Но ако вашият план е бил да изпробвате различни сайтове за кратък период от време, връзването с годишен договор може да не е в най-добрия ви интерес.

А някои от по-напредналите планове могат да носят значителни предварителни разходи. Планът GoGeek например струва разумни $ 15 на месец. Но отпускането на 180 долара само за да започнете, може да се почувства като твърде голям ангажимент.

Може би разсъжденията на SiteGround са, че авансовите плащания възпират някои клиенти, които могат да отнемат голяма част от времето им за поддръжка само за да скочат кораб след няколко месеца. Отново, това не е проблем за всички.

Но липсата на гъвкавост определено може да бъде прекъсвач на сделките в краткосрочни проекти.

2. Скрити ограничения на поетапно натискане с 1 клик

Един от най-смущаващите проблеми, които се появяват при SiteGround, е тяхното поставяне с 1 клик.

За да може сценичното функциониране да работи правилно, SiteGround налага 100MB лимит на база данни за споделен хостинг.

Това може да изглежда разумно ограничение за разходите, но лимитът не е ясно посочен за потребителите, когато се регистрират за своите споделени хостинг планове.

Ако стартирате сайт на WordPress, има няколко приставки там (ах, пренасочване), които могат много бързо да ви избутат над ограничението от 100MB след само няколко месеца употреба.

Това може да бъде много разочароващо за междинните потребители, които може би току-що са влезли в работния си процес, само за да трябва да го променят, когато натиснат лимита на съхранението.

Постановката с едно кликване е огромна точка за продажба на SiteGround спрямо техните конкуренти, но не се споменава за това ограничение, докато не стигнете до там.

3. Ограничения на пространството на индекса

Втори неприятен проблем е, че ако използвате повече от 80% от вашето пространство за inode, не можете да създадете git хранилище.

Използване на дисково пространство на SiteGround Git

Използване на дисково пространство на SiteGround Git Ограниченията на inode могат да бъдат много досадни!

Отново, не е заявено отпред, докато не навлезете твърде дълбоко. За щастие, техният персонал изключително бързо реагира и е много полезен. на възела-Git-ползване

Но също така няма да можете да създадете стационарен сървър, ако се доближите до ръба. Има смисъл, но това е още едно неудовлетворение.

4. Миграция на SiteGround: Ограничение от 1 GB

Ако се опитвате да мигрирате от друг хост, има Ограничение за миграция от 1 GB на уебсайтове.

Ако искате тяхната премиум услуга за миграция, ще трябва да спечелите 50 долара, за да преместите всичко.

Разбира се, това не е прекомерна такса, за да накарате професионалист да мигрира вашите данни, така че да е сигурен и гарантиран.

Но някои хора са запознати с този процес и биха предпочели да го направят сами. Основният проблем тук е, че този скрит регламент не е заявен отпред.

Това може да ви дразни, когато не сте направили бюджет за това или сте повече от способни да го направите сами.

Ако имате достатъчно количество снимки, видеоклипове и други големи медийни активи, вероятно ще достигнете тази граница. Но поговорете с тяхната подкрепа и вижте какво могат да направят за вас.

5. SiteGround съхранение: Само 30 GB

30 гигабайта за съхранение звучат много.

И ако поддържате обикновен блог на WordPress, това е добре.

Но ако хоствате множество сайтове в SiteGround – което е огромно предимство да вървите с тях – тогава проблемите започват да възникват с 30 GB.

Искам да кажа, че $ 1 / месец (промо) на GoDaddy започва хостинг идва с 100 GB на съхранение! Това не означава, че GoDaddy е по-добър, но се надявам SiteGround да засили играта си там. Все още бих отишла с SiteGround над GoDaddy през всеки ден от седмицата, но 30 GB могат да бъдат ограничаващи.

Ако вашият сайт има много висококачествени снимки (всеки сайт трябва тези дни) и започнете да създавате няколко поетапни копия на сайта за безопасност, тогава това ще стане, когато започнете да се сблъсквате с ограниченията.

Внимавайте, това е ограничение.

Ако бях на вашето начало, щях да започна с основния или GoGeek план на SiteGrounds и тогава просто да знаете дали сайтът ви става достатъчно голям, в бъдеще ще трябва да надстроите до техния облачен хостинг.

6. SiteGround Security: Липсва поддръжка за хакване

Въпреки че езикът на маркетинговата им страница може да предполага друго, защитата на SiteGround липсва в няколко отдела.

Маркетингът говори на своята страница танцува около факта, че макар да са напълно на топката, когато става въпрос за коригиране на сървърни атаки, хакването на отделни сайтове е малко в списъка им с приоритети.

Всъщност те дори няма да ви уведомят, ако вашият сайт се хакне. Те просто ще го вземат офлайн и ще изчакат да го разберете и да ги помолите за помощ.

Освен това възстановяването от хакване не е безплатно. Можете да закупите услуга за сигурност от 99 до 199 долара, след като сайтът ви се хакне, но поддръжката на този екип е лоша в сравнение с общото им обслужване на клиенти.

Те работят нормални часове, а не 24/7 и затова често може да отнеме до 48 часа, за да се върне всичко в нормално състояние. Това е много загубени приходи за сайтове за електронна търговия.

7. Проблеми със заден край на SiteGround

Много компании потъват много пари в своите маркетингови и други инвестиции, често в ущърб на тяхното развитие и инфраструктура.

Със сигурност никоя компания или доставчик на хостинг услуги не е перфектна и същото може да се каже и за SiteGround, чиито проблеми със задния край възникват, когато копаете по-дълбоко в техните разширени възможности.

Проблеми възникват при опит за създаване и изтриване на поетапни копия на даден сайт, а потребителите на SG-Git често забелязват призраци на изтрити поддомейни, съществуващи дни след изтриването – и двете могат да бъдат сериозни проблеми, що се отнася до ограниченията за съхранение. И в двата случая представителите на екипа за поддръжка признаха, че тези проблеми са проблеми в задния край, които все още не са разрешени.

Долната линия

За много малки уебсайтове и собственици на уебсайтове, които се нуждаят от фантастична поддръжка на страхотна цена, SiteGround хостинг е пътят.

Подкрепата е приятелска, бърза и ще надхвърли задължението им да ви даде страхотни съвети и да ви помогне да решите проблема или да ви насочат в правилната посока.

Ако търсите нещо извън изгоден хостинг, който има повече функции, SiteGround е може би най-добрият ви залог.

Съвместимостта на SiteGround WordPress е на първо място, а ценообразуването на SiteGround е конкурентно и включва множество полезни функции.

За повече междинни за напреднали потребители, решението трябва да бъде внимателно проучено преди закупуване.

Ако не беше звездната им поддръжка на клиенти, много от проблемите, описани по-горе, биха могли да бъдат основни възпиращи фактори за тези, които се нуждаят от разширени възможности.

Препоръчваме да проверите A2 хостинг, ако ви харесва звука на SiteGround, но имате някои резерви по въпросите, които повдигнахме тук.

Нашето мнение е, че с подобрена, по-здрава фонова инфраструктура, SiteGround би могъл да избегне много от тези прости проблеми със съхранението.

Това ще бъде печеливша за всички участващи: по-малко непредвидени разходи за потребителя, по-малко време за екипа за поддръжка на клиенти.

SiteGround хостинг планове

SiteGround предлага хостинг планове от евтин споделен хостинг чак до специализиран хостинг. Бързо ще се докоснем до някои от най-горните нива.

SiteGround споделен хостинг

siteground споделен хостинг

Подреждането на ниво за вход на SiteGround варира от $ 3,95 до $ 11,95 на месец (промоционална цена). Това го поставя категорично в по-евтиния край на уеб хостинга, като същевременно не е притеснително евтин. Реалността е, че когато видите цените, които са твърде ниски (като 0,99 долара на месец), знаете, че няма да бъде устойчив.

Въпреки че е евтин, споделеният хостинг на SiteGround включва следните основни функции:

 • 24/7 поддръжка по телефон, чат или имейл – Техническата поддръжка на SiteGround е наистина най-високо ниво и най-доброто, което ще намерите на тази цена
 • Бързи сайтове – SiteGround включва множество нива на оптимизация на скоростта, включително PHP 7 и собствени инструменти за скорост
 • Безплатен SSL
 • Безплатни ежедневни архиви (това е огромно)
 • Плановете GrowBig и GoGeek включват допълнителни функции като премиум поддръжка и неограничен брой сайтове.

Препоръчваме ви да отидете с План на GrowBig, започващ от $ 5,95 / месец. Заслужава си допълнителните два долара, за да получите хоствани неограничени сайтове.

SiteGround WordPress хостинг

хостинг на wordpress хостинг

WordPress хостингът на SiteGround е същият като техния споделен хостинг, така че по-долу ще подчертаем някои функции, насочени към WordPress.

 • Безплатно WordPress автоматизирано инсталиране – опитах го и е много лесно
 • Безплатна приставка за миграция от текущия ви хост на WordPress
 • WordPress автоматично актуализира – това е от решаващо значение за сигурността.
 • Плановете GrowBig и GoGeek включват:
  • Професионална миграционна служба
  • Супер кеширане на WordPress
  • Поставяне на WordPress с едно щракване (това е огромно за разработчиците)

Ако планирате да отглеждате вашия WordPress сайт, препоръчваме ви да отидете с План GoGeek започвайки от $ 11.95 / месец, за да се възползвате от приоритетната поддръжка и Git, заедно с повече мощност на сървъра.

Облачен хостинг на SiteGround

облачен хостинг на siteground

Работейки с скорошен клиент, забелязахме, че има огромни сезонни скокове на трафика и искахме допълнителен капацитет на сървъра за мащабиране при поискване при нужда. Вместо да ни таксува прекомерни такси от потребителя, като някои хостове, SiteGround предлага разумни инструменти за мащабиране с едно кликване при поискване. Основни характеристики:

 • Специализиран IP адрес
 • Гарантирани ресурси
 • Лесно мащабиране с автоматично мащабиране по време на скокове на трафика

Създайте своя собствена конфигурация в облака тук

Специализиран хостинг на SiteGround

сайт, посветен хостинг

По-големите фирми, които се нуждаят от стабилни хостинг ресурси и гаранции, се нуждаят от специализиран хостинг. SiteGround предлага премия управляван специален хостинг на цени, които не нарушават тримесечния бюджет.

 • Цени от $ 269 на месец
 • Започвайки от 480 GB SSD и 10 TB честотна лента
 • 24/7 VIP поддръжка
 • Пълно управление на премиите с настройка на сървъра, мониторинг и корекции на реакциите

Вижте специални планове тук

Отзиви на потребителите на SiteGround

Към момента току-що пресякохме марката за 100 отзива на потребителите за SiteGround. Те са далеч и най-преглежданият хост на нашия сайт както по обем, така и по качество. Не можете да спорите с тези много 5-звездни отзиви. 

SiteGround Редакционен преглед 4.8 / 5 Рецензент {{reviewsOverall}} / 5 Потребители (254 гласове) Преглед на цените Професионалисти

 1. Удивително бърза поддръжка
 2. Страхотни цени
 3. Тонове функции
 4. Съвместимост на SiteGround WordPress

Против

 1. Скрити ограничения
 2. Само годишно ценообразуване
 3. Ограничения за хакерство / сигурност

SummarySiteGround е един от най-препоръчителните хостове за маркетолози, разработчици и собственици на сайтове, които търсят добър баланс между цена и стойност. Ценообразуването на SiteGround включва всички безплатни инструменти, които средният собственик на сайта може да се нуждае. Получавате екип за поддръжка предимно базиран в България, но това не е проблем за повечето англоезични граждани по света. Техният екип за поддръжка е един от най-бързите, които реагират в рамките на 5-15 минути на всеки час. WordGress хостингът на SiteGround разполага с поетапни функции и функции на WordPress git, които много изгодни хостове не предлагат. Поддръжка5Speed4.5Features5Value5Transparency4.5 Вижте още функции

Сравнете SiteGround с други хостове

Търсите да сравните SiteGround с други хостове? Създадохме богат набор от сравнения, за да можете да решите от кой точно хост се нуждаете.

SiteGround срещу WP Engine

SiteGround е по-висок и евтин хост за всички, докато WP-Engine е по-висок клас хост, чийто цени започват от близо 10 пъти това, което започва от SiteGround.

За реалния бизнес цената не е основният фактор, но за фрийлансъри това е голяма работа.

Вижте сравнението на WP Engine спрямо SiteGround

Често задавани въпроси за хостинг на SiteGround

Какво отличава SiteGround от другите хостове?

SiteGround създаде няколко нови парчета технологии, за да предостави на своите клиенти възможно най-добрата поддръжка и обслужване. SiteGround спечели няколко индустриални награди за достъпен хостинг, хостинг на бюджет, хостинг на дистрибутори и обслужване на клиенти.

Какви споделени хостинг планове предлага SiteGround?

SiteGround има три отделни споделени хостинг плана, които започват от $ 3,95 на месец за основния план за стартиране, който е идеален за малки магазини и сайтове, които имат по-малко от 10 000 уникални посетители всеки месец. Той е чудесен за един сайт, тъй като предлага 10 GB пространство.

Техните споделени планове се предлагат в едногодишни, дву- или тригодишни договори, а не опции месечно.

Всички планове на SiteGrounds включват основни неща за уебсайта като:
● Безплатно име на домейн, настройка и прехвърляне
● Безплатни ежедневни архиви
● HTTP / 2 сървъри
● cPanel и SSH достъп
● SSD съхранение
● Безплатен CloudFlare CDN
● Безплатни Да шифроваме SSL файлове
● Неограничени имейли и бази данни

Освен това всеки план включва безплатни имена на домейни, настройка и трансфер, създаване на уеб сайт и 24/7 техническа поддръжка.

Планът на GrowBig започва от $ 7.95 всеки месец и е предназначен за клиенти, които искат всичките им сайтове в един акаунт. Той също така добавя в архивиране на уебсайтове, първокласна електронна търговия, поддръжка и сигурност, неограничен брой уебсайтове, кеширане на Joomla и WordPress и по-бързи скорости.

Основният план, GoGeek, започва от $ 14,95 на месец и е направен за обработка на уеб сайтове с голям трафик, уеб сайтове с голям ресурс, уебсайтове за електронна търговия и съответствие на PCI на сървъра. Сървърите, хостващи уебсайтове в тези планове, са ограничени, което означава, че ресурсите се споделят между по-малко потребители.

Какви специализирани хостинг планове предлага SiteGround?

Компанията предлага центрове за данни в САЩ, Европа и Азиатско-Тихоокеанския басейн и позволява на клиентите да изберат най-близкото географско местоположение. И трите плана на базирана на Linux операционна система включват 5TB честотна лента, 24/7 VIP поддръжка и пълно управление, което включва настройка, актуализации и непрекъснат мониторинг.

Програмата Entry Server струва $ 229 всеки месец и работи с процесор Intel Xeon E3-1230.
● тактова честота на процесора 3.2GHz
● 4 ядра на процесора
● 8 нишки на процесора
● 8 MB кеш памет
● 4GB DDR3 RAM
● 500GB SATA II HDD

Планът за Power Server на SiteGround, който струва $ 329, работи с процесор Intel E3-1270, с тактова честота на процесора 3,5GHz. Други функции включват:
● 4 ядра на процесора
● 8 нишки на процесора
● 8MB кеш кеш
● 16GB DDR3 RAM
● 1TB SATA II HDD

Планът на Enterprise Server струва $ 429 и осигурява най-високото ниво на функционалност. Програмата работи с два процесора Intel Xeon E5-2620, с тактова честота 2.00GHz.
● Две 6 ядра на процесора
● Две 12 процесорни нишки
● 15MB кеш памет
● 16GB DDR3 RAM
● Четири 500GB SATA III / RAID 10 HDD

Предлага ли SiteGround хостинг продавач?

Ако сте разработчик или дизайнер и търсите добри цени, бързи скорости и отзивчиво обслужване на клиенти, уникалната кредитна програма на SiteGround предлага и трите в техния план за дистрибутори.

Всеки кредит се равнява на една година хостинг и като закупите повече кредити, цената пада. Един до четири кредита струва $ 49 на всеки кредит; пет до десет кредита струват $ 45 на кредит, а 11 или повече кредити струват $ 42 на кредит. Реселлърите могат да започнат с закупуване на пет кредита, които никога не изтичат.

Реселърските акаунти вземат предвид редица фактори и осигуряват 10 GB уеб пространство, неограничен трансфер на данни, безплатни ежедневни архивиране и имейл акаунти и са идеални за около 10 000 посещения. SiteGround гарантира 99,99 процента ъптайм, не маркови cPanel и частни DNS надстройки, които позволяват на дистрибуторите да дават на своите клиенти най-добрите възможни програми и услуги. Реселлърите могат да определят собствените си цени, за да помогнат на бизнеса им да расте.

Ами партньорските обезщетения?

SiteGround предоставя на своите филиали щедър компенсационен пакет, който плаща комисионни седмично и има кратък 30-дневен период на задържане между продажбата и комисионната.

Съдружници, които правят между една и пет продажби, печелят $ 50 при всяка продажба; шест до десет продажби генерират 75 долара за продажба; 11 до 20 продажби печелят $ 100 на продажба; и 21 или повече продажби печелят филиал 125 долара за продажба.

SiteGround предлага проследяване в реално време за своите филиали, което им позволява да наблюдават продажбите и комисионите си, да преглеждат историята на плащанията си и да виждат резултатите от различни кампании. Те предлагат разнообразни маркетингови и продажби инструменти, като рекламни банери, лога, преки връзки и навременно съдържание и новини и предлагат надеждни, отзивчиви мениджъри на акаунти.

Какви други хостинг програми предлага SiteGround?

SiteGround има множество различни услуги за хостинг на услуги и приложения

Плановете за хостинг на услуги започват от $ 3.95 всеки месец.

 • Хостингът по имейл предлага разнообразни уроци по имейл, клиенти на Webmail, безплатни акаунти и имейл на вашето име на домейн. Клиентите могат да създават и управляват неограничени имейл акаунти в своите домейни, хоствани на сървърите на SiteGround. Те предлагат сигурни протоколи за електронна поща, стартирайте Spam Assassin с MailFoundry и SpamExperts и предлагат управление на cPanel. Интерфейсите включват RoundCube, Horde и SquirrelMail и те имат съвместимост с Outlook, Thunderbird и MacMail.
 • FTP хостингът дава възможност на клиентите да работят с всеки FTP клиент, с неограничени акаунти и без ограничения за размер на файловете. Те предлагат анонимен FTP и включват ежедневно архивиране и домейни като стандартна част от техните планове. Протоколът за трансфер на файлове SSH е разрешен във всички планове на SiteGround, както и сигурен трансфер през TLS / SSL.
 • PHP хостингът предоставя на клиентите, работещи на този скриптов език, с по-бързи и по-сигурни уеб сайтове. Те предлагат пет PHP версии (PHP 7, PHP 5.6, PHP 5.5, PHP 5.4 и PHP 5.3). Има повече от 70 PHP модула и те ще работят с клиенти, които се нуждаят от модул, който не е част от стандартните им планове.
 • MySQL хостингът предоставя на клиентите неограничен брой MySQL бази данни, phpMyAdmin мениджър и по-сигурни, по-сигурни бази данни. Имате отделен диск за MySQL и изпълнете вътрешен кеш на заявките за MySQL.
 • cPanel хостингът предлага персонализирани, лесни за използване кожи и позволява на клиентите бързо да управляват файлове и папки на уебсайтове, както и да изпълняват различни административни задачи. Партньорствата с Softaculous, CloudFlare CDN, SpamExperts и 1h.com подобряват производителността, а SiteGround SuperCacher увеличава скоростта.

SiteGround силно подкрепя безплатните приложения; в резултат на това той е чудесен избор за блогъри и дизайнери. Те предлагат богат избор от шаблони за Joomla и WordPress, за да помогнат на потребителите да започнат. Плановете за хостинг на приложения също започват от $ 3,95 на месец.

 • Инструментите за WordPress включват инсталатор с едно щракване, автоматично актуализиране и WP-CLI във всеки план. Техните две най-добри планове предлагат и SuperCacher, който носи по-висока скорост, WordPress стадиране и Git интерфейс. Поради тяхното обслужване, WordPress даде официална препоръка на SiteGround. Това партньорство им позволи да предлагат управляван WordPress за всеки акаунт. SiteGround работи от сървъра нагоре, за да предостави на клиентите най-доброто възможно изживяване, като се грижи за проблемите, които идват с актуализации, и архивиране на данните.
 • Хостингът на Joomla е лесен и рентабилен за стартиране. SiteGround осигурява инсталация с едно кликване и безплатни трансфери, шаблон и инсталации и име на домейн. Консистенцията им елиминира простоя. Има 30 ежедневни архиви на всеки сайт на Joomla, а профилите са изолирани за допълнителна защита. Joomla определи SiteGround като официален домакин и спонсор на събитията.
 • Плановете за хостинг на Magento са идеални за онлайн магазини, с Cloudflare CDN и Railgun, лесни трансфери и инсталации и SSD устройства. SiteGround предоставя на своите клиенти корекции за защита на ниво сървър, интеграция на Git и защита от хакнати акаунти.
 • Плановете за хостинг на Drupal включват много от същите функции като други планове за хостинг на приложения, както и предварително инсталиран Drush, безплатен интерфейс за команден ред, който ви позволява да работите бързо и лесно с вашия Drupal код за модули, теми и профили.
 • PrestaShop хостингът е персонализиран да подобрява обслужването и производителността, като предоставя на магазините и техните клиенти най-доброто възможно изживяване. Те също така предлагат поддръжка за оскомерсията.
Има ли специфични за индустрията хостинг програми с SiteGround?
 • SkaDate хостинг: Ако искате да стартирате социална мрежа, ръчно изработеното хостинг решение на SiteGround е проектирано да оптимизира уебсайта ви за запознанства.
 • WP електронната търговия, хоствана на сървърите на SiteGround, гарантирано работи перфектно, с високо ниво на сигурност и поддръжка.
 • Образователните институти могат да се възползват от специалните предложения на SiteGround за академични организации. Компанията дава висока стойност на образованието, спонсорирайки курсове в Вирджиния Интермонт колеж, MACC и DePaul University, между другото. Студентите получават акаунти с 10GB хранилище, FTP, SSH и Git, безплатна електронна поща, неограничени MySQL бази данни и автоматични ежедневни архиви за 1,99 долара всеки месец. Инструкторите могат да получат безплатен акаунт, както и безплатна инсталация на LMS за техните класни стаи и студенти. Страницата за регистрация е завършена за един ден и студентите могат да получават безплатен уеб хостинг с всички функции, въпреки че страницата на инструктора.
 • Испано говорящите могат да получат инсталацията и настройките си на родния си език, а също така могат да получат и поддръжка на испански. SiteGround предлага уроци и електронни книги, за да помогне на клиентите си да достигнат максималния си потенциал с лесни за разбиране ресурси.
Какво е обслужването на SiteGround?

Компанията планира своите модели на персонал в техния европейски офис, който се занимава с обслужване на клиенти, за да се гарантира, че клиентите ще чакат много малко, когато се обадят за поддръжка. Средно билетите получават отговор в рамките на 15 минути, а клиентите чакат по-малко от една минута за поддръжка по телефона и чат.

Надзорниците и мениджърите редовно проверяват и оценяват работата и скоростта на всеки служител и проследяват работата на екипа, така че да гарантират, че клиентите получават възможно най-доброто. В допълнение, SiteGround инвестира в бърза и ефективна поддръжка за техните технологии. Всеки месец те изтъкват най-добрите си представители за поддръжка в своя блог, споделяйки точния брой клиенти, обслужвани от представителя, както и процента на щастливите клиенти.

Ръководителите на SiteGround се гордеят с това, че създават среда, която прави служителите щастливи, отбелязвайки, че степента на удовлетвореност на служителите увеличава процента на удовлетвореност на клиентите. Те провеждат редовни фирмени срещи и обучения в централите, които включват билярдни маси, стаи за видеоконференции, зона за отдих с маса за тенис и цветове и дизайни, предназначени да вдъхновят и мотивират служителите. Основателите отбелязват в своя блог, че когато служителите се чувстват комфортно и у дома си, те отговарят на клиентите, сякаш са семейство или приятели.

Представителите получават обучение по конкретни приложения, насърчават се да учат курсове за продължаващо обучение и са в състояние да предоставят задълбочена помощ, от разширения на скриптове и приставки до шаблони и ситуации, свързани с приложенията. Други са написали подробни уроци за разглеждане на клиентите чрез общи нужди. SiteGround има база от знания за търсене, която включва повече от 1740 информационни и инструктивни статии. Те са създали поредица от уебинари с практически демонстрации и съветник за настройка, които да помогнат на всеки нов клиент да намери информацията и инструкциите, от които се нуждае. Сайтовете могат да бъдат създадени за няколко минути чрез техния рационален и ефективен процес.

Клиентите, които трябва да се свържат с представител, могат да проверят времето за изчакване на уебсайта на SiteGround, където ще отбележат колко минути е времето за изчакване за обаждане, чат и билети. Мнозина съобщават, че по целия спектър, от бъдещи клиенти до дългосрочни клиенти, с всяко ниво на опит или опит, представителите на SiteGround предоставиха високо ниво на подкрепа и грижи. На въпросите се отговаряше почти винаги при първото обаждане, а представителите на компанията бяха активни в проследяването на по-сложни въпроси.

За да помогнат на клиентите да бъдат в течение на събитията на компанията, те поддържат блог, който говори не само за корпоративната среда, но и за модернизациите на системата, разработките и тенденциите в индустрията, които биха могли да засегнат сайтовете на клиентите, ситуациите с всякакви плъгини. или приложения и интересни новини. Блогът се актуализира няколко пъти месечно и клиентите оценяват информацията и отговорите, които получават, коментирайки различни публикации в блога.

Има ли SiteGround гаранция за ъптайм?

SiteGround е солиден доставчик, с надеждна свързаност. Повечето домакини насърчават 99,9 процента време за работа; SiteGround обещава 99,99% продължителност, която те доставят, като времето им достига 100% в пъти. Разработчиците и дизайнерите могат бързо да проверяват честотата на актуализация на своите сайтове на уебсайта на SiteGround.

SiteGround избра Linux контейнери, които са много ефективни и стабилни. Разработчиците на компанията са написали собствени пачли на Kernel, които са приети в официалния Linux Kernel код. Членовете на екипа за разработка също разработиха вътрешна програма за мониторинг на сървъра, която не само ги предупреждава за проблеми със състоянието на сървъра, но и ги поправя. Той също така анализира ситуацията, за да предвиди и предотврати възможни бъдещи проблеми.

Те имат ниска средна степен на престой, с прекъсвания около три минути. Много рецензенти обаче отбелязаха, че до момента, в който осъзнаха, че сайтовете им намаляват, SiteGround вече работи по връщането им обратно.

Колко сигурни са центровете за данни на SiteGround?

Центровете за данни на SiteGround са в Чикаго, Амстердам и Сингапур; второ европейско местоположение, открито в Лондон по-рано през 2016 г. Те си партнират с много големи превозвачи, за да осигурят на клиентите най-добрата наличност и бързина. Всеки център за данни има повече от едно захранване, генератори и UPS технология. Освен това центровете за данни винаги са защитени от охранители и те изискват биометричен скрининг за влизане. Има бронезащитни лобита и видеонаблюдение за осигуряване на по-високо ниво на наблюдение.

Те също добавиха и модернизираха своите центрове за данни в Чикаго през 2014 г. до ново завършено съоръжение, управлявано от партньора им SingleHop. Чрез този ход, който значително увеличи скоростта на мрежата, те успяха да подобрят организацията чрез преместване на сървъри в частни кабинети. Старшите техници на центровете за данни са единствените, на които е разрешено да работят на сървърите на SiteGround.

През 2015 г. Siteground стартира собствена система за архивиране, която според тях е помогнала за възстановяването на данни до четири пъти по-бързо, отколкото при предишната им програма.

SiteGround бе ранно възприемане на сигурна изолация на акаунти на споделени сървъри, като през 2008 г. се разгърна програмата. Сървърните възможности за сигурност са обширни, с SpamAssassin и SpamExperts, следенето на Leech Protect HackAlert за допълнителна такса и интеграцията в CloudFlare, което дава на сайтовете допълнителна защита и скорост. Тяхната Softaculous интеграция гарантира, че няма злонамерен софтуер, работещ на вашия сайт или вътре в кодирането. По отношение на цените количеството функции за сигурност прави SiteGround идеален избор за малки фирми и физически лица или компании, които започват работа със своите уебсайтове.

Каква технология използва SiteGround, за да е сигурен, че моите приставки са актуални?

SiteGround въведе редица инструменти, за да гарантира, че страниците се зареждат последователно и бързо, с много бързи времена на зареждане. Всеки споделен сървър и облачен план включва SSD технология, която умножава времето за вход и изход с повече от 1000. SiteGround предлага да шифроваме безплатни SSL сертификати, за да дадем възможност на клиентите да активират HTTP / 2 мрежов протокол.

Споделените и облачни планове също използват NGINX сървърната технология като стандарт; специални сървърни планове могат да бъдат надстроени, така че да включват бустер. Въз основа на възможностите на програмата SiteGround изгради SuperCacher, който оптимизира скоростта на скоростите на Drupal, Joomla и WordPress.

Въпреки че CloudFlare CDN е изключителен инструмент за сигурност на сайта, той също допринася за по-бързото зареждане на страниците.

Какви правила за връщане на пари има SiteGround?

Клиентите на SiteGround, които не са доволни от тяхната услуга, могат да се откажат в рамките на 30 дни за месечни планове. Като цяло, малкото потребители, които са намерили с SiteGround, обаче не са били достатъчни, за да надминат огромните възможности за обслужване и сигурност на клиентите, които предоставят на клиентите. Повече на SiteGround.com

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector