SiteGround vélemények 2020 május – 100 vagy több felhasználó nem lehet hibás

Szeretem a SiteGround-t.


Évek óta használom őket, minden ügyfelömnek ajánlom, és továbbra is lenyűgöznek.

Nem szereti a jó underdog történetet, ahol az underdog valójában a legjobb az üzleti életben? Ez a SiteGround.

siteground hős otthon

Úgy értem, őket egy ügyvéd indította, minden helyről Szófiában (Bulgária) – ki gondolta volna, hogy elfogják a webhelytulajdonosok szívét és tudatát szerte a világon.

Jobbak, mert keményebben dolgoznak. Független társaság, amely prioritást élvez az ügyfelek számára (az Amazon vagy a Nordstrom hangzik), és nincs részvényáraik és vállalati feletteseik, hogy.

Világszerte 450 000 domain van, adatközpontokkal az Egyesült Államokban, Hollandiában, az Egyesült Királyságban és Szingapúrban. Valódi üzlet, nem pedig scrappy indulás.

Contents

Melyek a SiteGround Hosting legfontosabb jellemzői??

Befejezem a hajszait, ezek a dolgok, amelyek érdekelnek a tárhelyen, és a SiteGround biztosítja:

 1. Vevőszolgálat:
  Azért helyezem ezt a számot, mert ügyfélszolgálatuk kiemelkedő. A támogatási jegyekre néhány perc alatt, nem pedig órákban válaszolnak. És a támogatás részletes és barátságos. Megyek túl és túl.
 2. Árazás: Igazán szeretem, hogy áraik olcsók, de nem túl olcsók. Ennek oka az, hogy tudom, hogy fenntartható árakon árulnak, és ezt a profitot felhasználhatják annak újbóli befektetésére a platformjukban. Találd ki, ha ha egy másik társaságnak havonta 1 dollárt fizet a tárhelyért, akkor vagy bolondul, vagy később fel fogja adni.
 3. Jellemzők: Ők voltak az első házigazdák, akik a WordPress webhelyekre összpontosítottak (a WP Engine mellett), és így tudják, hogyan kell egyeztetni a piacot. A GoGeek-tervük epikus funkciókkal jár: stádium, prioritási támogatás és prémium biztonsági mentések (ezt megteszi).

Egyéb fantasztikus dolgok közé tartozik a 99,99% -os rendelkezésre állás garancia, a WordPress egyszerű telepítése, az ingyenes SSL tanúsítvány a Let’s Encrypt segítségével és még sok más.

Ez valóban egy nagy házigazda a bloggerek, az e-kereskedelmi webhelyek és az üzleti tulajdonosok számára egyaránt, fejlett és kezdőbarát eszközökkel egyaránt.

A SiteGround hátrányai korlátozott tárolási és egyéb rejtett költségeket tartalmaznak, amelyeket alább fedezünk. Lásd a hivatalos oldalt

A siteGround szerkesztői áttekintés

SiteGround elképesztő támogatással és nagyon segítőkész személyzettel rendelkezik. És az árért a domain számos hasznos eszközt tartalmaz, amelyeket más házigazdák nem nyújtanak. Összességében a SiteGround egy kedvező árú és könnyen használható opció azok számára, akik nem igényelnek tonna sávszélességet a webhelyükhöz. De ha nagy felhasználói adatbázissal rendelkezik energiafelhasználóval, és a szakaszos és az SG-Git funkciók intenzív felhasználását tervezi, akkor időbe telik, hogy összehasonlítsa a gazdagépeket, mielőtt meghúzza.

Legjobb rész? Kezdeti vásárlása 60% + engedmény (linkkel).

A SiteGround Hosting legjobb tulajdonságai

A SiteGround a legtöbb felhasználó számára kiszabadítja a parkból. Az olcsó tárhely és a kiváló támogatás tökéletes keveréke – ez szinte semmi jobb.

A nagy teljesítményű felhasználók azonban a lehetőségeket korlátozzák, és bizonyos problémákba ütközhetnek.

webhely jellemzői

1. SiteGround ügyfélszolgálat: Kiváló válaszidő

A sebesség, amellyel a SiteGround reagál a jegyekre, páratlan.

Nehéz lesz Önnek olyan host szolgáltatót találni, amely meg tudja verni a 15 perces átlagos válaszidejét.

Nincsenek csevegési lehetőségeik, de ezt nehéz megérteni, ha dokkolniuk kell őket, ha általában percek alatt átgondolt, hasznos válaszokkal válaszolnak a támogatási jegyekre..

A csevegési támogatás azonnali felismerést biztosít, természetesen, de ennek a formátumnak a természetéből adódó rövidsége megnehezítheti a komplex problémák átadását és a megfelelő válaszok megérkezését..

A GoDaddy például arra készteti Önt, hogy hívja a támogatási telefonvonalat, ami sok időt jelenthet a várakozási időben.

És a Rackspace több mint 30 perces jegyválaszolási időt vesz igénybe. De a SiteGround 24/7 csapata gyorsan és hatékonyan eljut a problémájához.

2. SiteGround árképzés: nagyszerű ár az Ön pénzének

Világszínvonalú ügyfélszolgálatuk egy újabb kiterjesztése, a vásárláskor a SiteGround értékesítési képviselője időt vesz igénybe, hogy valóban megértse igényeit és ésszerű ajánlásokat tegyen..

Nem adnak el olyan szolgáltatásokat és tárhelyeket, amelyekre nincs szüksége.

Miért ne? Mivel a legtöbb weboldaltulajdonos számára esetlegesen szükséges funkciót már tartalmazza az alapár: adatvédelmi szolgáltatások, automatikus biztonsági mentések, cPanel, FTP hozzáférés, ingyenes domain név, általános biztonság, Joomla, Drupal és még sok más.

A SiteGround csak kissé drágább, mint a nagynevű versenytárs, a HostGator, ám a mellékelt támogatás, szolgáltatások és biztonság sokkal jobb.

3. A SiteGround WordPress kompatibilitása

Ha már van WordPress webhelye, a SiteGround ingyenesen költözteti webhelyét. Ez egy egyszerű, egyszeri folyamat, amely nem igényel útmutatást.

Rengeteg forrást is biztosítanak a kezdő bloggerek megkezdéséhez.

Ezenkívül a SiteGround támogatási munkatársai hihetetlenül jól tudnak a WordPress-ről, és segíthet bármilyen kérdésben, amely felmerülhet az oldal kidolgozása során..

A SiteGround WordPress kapcsolat zökkenőmentes, amely nem adhat szünetet a régi WordPress felhasználók számára.

4. Az árak valóban megfizethetők a gyakori ajánlatokkal

Igen, megismételjük magunkat, de másképp. Ez a legfrissebb ajánlataik frissítése.

Néhány komoly lépést indítanak oda, Szófiában. Az utóbbi időben csökkentették az áraikat, 70% -ot engedtek fel a regisztrációkor kezdve egy hatalmas 3,95 dollárra (ennek az értékelésnek a kezdő napján). Ez valami komolyan jó árképzés.

Ha annyi cheddar-t próbál megmenteni, mint amennyit csak lehetséges, de továbbra is szilárd szolgáltatásokat szeretne – c’mon man – ez egy jó egyensúly.

Úgy gondolja, hogy a félelmetes funkciókkal, amelyeket alapértelmezés szerint tartalmaznak a tervükbe, és a csodálatos ügyfélszolgálattal azt gondolja, hogy sokkal drágábbak lesznek, mint a Bluehost vagy a Hostgator..

Nem így van.

Úgy tűnik, úgy optimalizálták rendszereiket, hogy mind az alsó szintű árazást, mind pedig a gyilkos előnyöket kínálják. Csak hátránya: 3 évre regisztrálnia kell. De azt mondom, hogy nem akarsz másokkal együtt menni!

5. Az egy kattintással történő átállás az életmentő, amire szüksége van …

… Hogy soha nem tudta, hogy akar. Komolyan. Ha vállalkozó, marketing szakember vagy kezdő fejlesztő, aki szerkeszti a webhelyet, akkor valószínűleg cowboy-kódoló. Mi az? Valaki, aki szerkeszti az élő oldalt.

A több tapasztalattal rendelkező weboldal-fejlesztők nevetnek rád, de bármi is van, az emberek készségeid vannak ��

Nem, az a helyzet, hogy nem akarja javítani a motort, miközben az autópályán vezet. Hasonlóképpen, szeretné szerkeszteni a webhelyét egy tesztelési területen (szakaszos), és nem az élő webhelyen (produkció).

A SiteGround egy kattintással történő átállással megkönnyíti a suuuuuper használatát. Szerkessze a webhelyet, majd nyomja meg az élést. Kész.

6. Ingyenes domain regisztrációkor

Bizonyos tervekkel regisztrációkor ingyenes domain nevet kap. Hé, csak 12 dollárt ér, de mi elveszünk!

Megkönnyítik a regisztrációt. Nem kell haladnia a GoDaddy-n keresztül egy domain mellett, csak vegye magával az egész csomagot. Sajnos a következő évek megújításáért fizetnie kell, de az első év nagyon jónak hangzik!

7. Nagyszerű webhelysebességű eszközök a tárhely gyors tartásához

A SiteGround rendelkezik saját Supercacher eszközzel, négy fokozatú sebességgel és gyorsítótárazási funkcióval, attól függően, hogy melyik éppen dolgozik.

Csak a szuper elit felhőalapú tervek és a fentiek megkapják a HHVM gyorsítótárazási támogatását, de a Memcache-ba való feljutás elég szilárd (a Facebook mérnökei készítették).

Támogatják továbbá a Google PageSpeed ​​gyorsítótárazási eszközét alternatívaként, valamint a Cloudflare közvetlen integrációját. Ezenkívül egy ismétlődő Cloudflare kedvezményt kapnak a listaárakból.

Ezek a lehetőségek meglehetősen lenyűgözőek lehetnek, de nincs félelem. Csak beszéljen barátságos támogatójukkal, és tegyen fel 100 kérdést, mint én, és ezek megoldaják a problémáját!

2. tulajdonságok

8. Ezek kezelt tárhelyszolgáltatások

Ok, ki nem vásárolna menedzselt tárhelyet? Szerverfrissítést nem fogok végrehajtani, azt sem tudom, hogyan kell. Jobb dolgom van.

De a SiteGround gondoskodik minden olyan szuper-tech ügyről, amelyet a lófarokkal foglalkozó IT-srácok szeretnek csinálni. Menedzselt WordPress tárhelyet, valamint más platformokat kínálnak – Magento, Drupal, Joomla stb.

A SiteGround tárhely hátrányai

Ha nagyon szigorú költségvetéssel vagy több energiafelhasználóval rendelkezik, akkor érdemes összehasonlítania a SiteGround tárhely-terveinek jellemzőit, mielőtt meghúzza a ravaszt. Néhány magasabb szintű képesség rejtett költségekkel jár, amelyekre valószínűleg nem számított be költségvetést.

1. SiteGround tervek: Csak éves

Noha a havi ár általában alacsony, a SiteGround összes terve éves éves szerződést igényel.

A legtöbb esetben nincs különbség, ha évente 48 dollárt vagy 4 dollárt fizet. De ha azt tervezte, hogy rövid idő alatt kipróbáljon különféle webhelyeket, akkor előfordulhat, hogy az éves szerződés megkötése nem az Ön érdeke.

És néhány fejlettebb terv jelentős előzetes költségekkel járhat. A GoGeek terv például ésszerűen 15 dollárba kerül havonta. De ha a 180 dollárt csak az induláshoz fizeti ki, akkor túl nagy az elkötelezettség.

A SiteGround érvelése talán az, hogy az előlegfizetések elriasztanak néhány olyan ügyfelet, akik sok támogatási időt igénybe vehetnek, hogy csak néhány hónap alatt szállítsák meg a hajót. Ismét ez nem mindenki számára fontos kérdés.

A rugalmasság hiánya azonban határozottan megrongálhatja a rövid távú projekteket.

2. Az 1-kattintásos szakaszok rejtett korlátai

Az egyik leginkább bosszantó kérdés, amely felmerül a SiteGround-en, az egy kattintással történő átadása.

Annak érdekében, hogy a színpad helyesen működjön, a SiteGround betartja a 100 MB-os adatbázis-korlátozást a megosztott tárhely számára.

Ez tűnhet ésszerű költségkorlátnak, de a felhasználók számára a korlátozást nem egyértelmûen határozzák meg, amikor feliratkoznak a megosztott tárhelyterveikre.

Ha WordPress-webhelyet futtat, van néhány beépülő modul (ahem, átirányítás), amelyek néhány hónapos használat után nagyon gyorsan meghaladhatják a 100 MB-os korlátot..

Ez nagyon frusztráló lehet a közbenső felhasználók számára, akik esetleg csak éppen belekerültek a munkafolyamatba, és csak akkor kellett megváltoztatniuk, amikor elérik a tárolási korlátozást..

Az 1 kattintással történő átmenetileg hatalmas értékesítési pont a SiteGround versenytársaival szemben, ám ezt a korlátozást nem említik, amíg oda nem ér..

3. Inode Space Limits

A második bosszantó kérdés az, hogy ha az inode terület több mint 80% -át használja fel, akkor nem hozhat létre git-tárolót.

A SiteGround Git lemezterület-felhasználása

A SiteGround Git lemezterület-felhasználása Az inode korlátozások nagyon bosszantóak lehetnek!

Ismét ne mondd elöl, amíg túl mélyen nem vagy. Szerencsére munkatársaik rendkívül gyorsan reagálnak és nagyon segítőkészek. inode-git-használat

Ugyanakkor nem lesz képes létrehozni egy átmeneti kiszolgálót, ha közel állsz a széléhez. Ennek van értelme, de ez újabb frusztráció.

4. SiteGround migráció: 1 GB korlátozás

Ha egy másik gazdagépről próbál áttelepülni, akkor van egy 1 GB áttelepítési korlát a weboldalakon.

Ha szeretné prémium migrációs szolgáltatását, akkor 50 dollárt kell fizetnie, hogy mindent áthelyezhessen.

Természetesen ez nem túlzott mértékű díj, ha egy szakember áthelyezi az Ön adatait, hogy az biztonságos és garantált legyen.

Néhány ember azonban ismeri ezt a folyamatot, és inkább lehetősége van arra, hogy maguk végezzék el. A legfontosabb kérdés itt az, hogy ezt a rejtett rendeletet nem ismertetik előre.

Ez bosszantó lehet, ha még nem készített rá költségvetést, vagy több, mint amennyire képesek megtenni magukat.

Ha jó mennyiségű fotó, videó és más nagyméretű médiaeszköz van, valószínűleg elérni ezt a határértéket. De beszéljen a támogatásukkal, és nézd meg, mit tehetnek érted.

5. SiteGround Storage: Csak 30 GB

30 gigabájt tárhely soknak hangzik.

És ha egy egyszerű WordPress-blogot futtat, az remek.

De ha több webhelyet üzemeltet a SiteGround-en – ami hatalmas előnye annak, hogy velük együtt járunk, akkor a 30 GB-os problémák kezdenek felmerülni.

Úgy értem, hogy a GoDaddy $ 1 / hónap (promóciós) kezdő tárhelyével jár 100 GB tárolás! Ez nem azt jelenti, hogy a GoDaddy jobb, de remélem, hogy a SiteGround fokozza ott a játékot. Még mindig a hét bármelyik napján megyek a SiteGround szolgáltatással a GoDaddy felett, de a 30 GB-os korlátozás lehet.

Ha webhelyén sok jó minőségű fénykép található (manapság minden webhelynek meg kell lennie), és elkezdi a biztonság érdekében néhány szakaszos példányt készíteni a webhelyről, akkor ez az, amikor elkezdesz bejutni a korlátozásokba.

Figyelem! Ez korlátozás.

Ha én lennék, elkezdenék a SiteGrounds basic vagy a GoGeek tervvel, majd csak tudnám, hogy az Ön webhelye elég nagy lesz-e, a jövőben frissítenie kell a Cloud hostingra..

6. SiteGround biztonság: Hiányzó támogatás hiányzik

Noha marketing oldaluk nyelve másként sugallhatja, a SiteGround biztonsága több részlegnél hiányzik.

A marketing az oldalukon táncol azzal a ténnyel, hogy bár a szerver támadások kiküszöbölésekor a labdákat teljesítik, az egyes webhelyek hackelése alacsony a prioritások listáján..

Valójában nem is értesítik Önt, ha webhelyét feltörték. Ők egyszerűen csak offline állapotba veszik és várják, hogy kitaláljuk, és kérjenek segítséget.

Ezenkívül a hackelésből való kilábalás nem ingyenes. 99 – 199 dolláros biztonsági szolgálatot vásárolhat, miután a webhelyét feltörték, de ennek a csapatnak a támogatása gyenge az általános ügyfélszolgálathoz képest..

Normál munkaidőben dolgoznak, nem pedig 24/7, így gyakran 48 órát is igénybe vehet, hogy minden normalizálódjon. Ez sok veszteséget jelent az e-kereskedelmi webhelyek számára.

7. SiteGround Back End kérdések

Sok vállalat sok pénzt fordít marketing és egyéb befektetéseire, gyakran hátrányos helyzetű fejlesztéseik és infrastruktúrájuk kárára..

Természetesen egyetlen társaság vagy tárhely-szolgáltató sem tökéletes, és ugyanez mondható el a SiteGround-ről, amelynek hátsó kérdései akkor merülnek fel, ha mélyebben belemerülnek fejlett képességeikbe..

Hiányosságok merülnek fel egy webhely szakaszos példányainak létrehozásakor és törlésekor, és az SG-Git felhasználók gyakran a törlés utáni napokban fennmaradó törölt aldomainek szellemeit veszik észre – mindkettő súlyos kérdés lehet a tárolási korlátozásokkal kapcsolatban. Mindkét esetben a támogató képviselõk elismerték, hogy ezek a problémák hátralevõ kérdések, amelyeket még meg kell oldani.

Alsó sor

Sok olyan kis webhely és weboldaltulajdonos számára, akik fantasztikus támogatásra szorulnak, kiváló áron, A SiteGround tárhely az út.

A támogatás barátságos, gyors és meghaladja a kötelességük felhívását, hogy nagyszerű tanácsokat adjon és segítsen a probléma megoldásában, vagy a helyes irányba mutatásában..

Ha olcsón kívüli tárhelyen keres, amely több funkcióval is rendelkezik, akkor a SiteGround valószínűleg a legjobb.

A SiteGround WordPress kompatibilitás legfelső szintű, a SiteGround árazás pedig versenyképes, és rengeteg hasznos funkciót tartalmaz.

A középhaladó és a haladó felhasználók számára a döntést alaposan meg kell vizsgálni a vásárlás előtt.

Ha nem csillagjegyű ügyfélszolgálatra lenne szükség, a fent vázolt kérdések nagy része jelentős visszatartó erőként szolgálhat azok számára, akik fejlett képességeket igényelnek.

Javasoljuk, hogy ellenőrizze az A2 tárhelyet, ha szereti a SiteGround hangzását, de van bizonyos fenntartása az itt felvetett kérdésekkel kapcsolatban.

Véleményünk szerint frissített, robusztusabb háttér-infrastruktúrával a SiteGround elkerülheti ezeknek az egyszerű tárolási problémáknak a sokát.

Mindenki számára hasznos lehet: kevesebb váratlan költség a fogyasztó számára, kevesebb idő vesztegeti az ügyfélszolgálatot.

SiteGround tárhely-tervek

A SiteGround tárhely-terveket kínál az olcsó megosztott tárhelytől kezdve a dedikált tárhelyig. Gyorsan megérintjük néhány felső szintet.

SiteGround megosztott tárhely

siteground megosztott tárhely

A SiteGround belépési szintje havonta 3,95 és 11,95 dollár (promóciós ár). Ez egyértelművé teszi a web hosting olcsóbb végét, miközben nem lesz aggasztóan olcsó. A valóság az, hogy ha túl alacsony árat lát (például 0,99 USD / hó), akkor tudja, hogy nem lesz fenntartható.

Bár olcsó, a SiteGround megosztott tárhelye a következő legfontosabb funkciókat tartalmazza:

 • 24 órás támogatás telefonon, csevegőn vagy e-mailben – a SiteGround technikai támogatása valóban legmagasabb szintű, és a legjobbat megtalálja ezen az áron
 • Gyors webhelyek – A SiteGround több sebesség-optimalizálási szintet tartalmaz, beleértve a PHP 7-et és a saját sebesség-eszközöket
 • Ingyenes SSL
 • Ingyenes napi mentések (ez óriási)
 • A GrowBig és GoGeek tervek további funkciókat tartalmaznak, például prémium támogatást és korlátlan helyszíneket.

Javasoljuk, hogy vegyen részt a A GrowBig terv 5,95 dollártól kezdve havonta. Érdemes extra plusz dollárt keresni, hogy korlátlan számú webhelyet üzemeltessen.

SiteGround WordPress tárhely

sitepress wordpress tárhely

A SiteGround WordPress tárhely ugyanaz, mint a megosztott tárhely, ezért az alábbiakban kiemelem néhány WordPress-központú funkciót.

 • Ingyenes WordPress automatizált telepítés – kipróbáltam, és ez nagyon egyszerű
 • Ingyenes migrációs plugin a jelenlegi WordPress gazdagépről
 • WordPress automatikus frissítések – ez a biztonság szempontjából kritikus jelentőségű.
 • A GrowBig és a GoGeek tervek tartalmazzák:
  • Professzionális migrációs szolgáltatás
  • WordPress gyorsítótár
  • Egy kattintásos WordPress-szakaszolás (ez hatalmas a fejlesztők számára)

Ha a WordPress webhelyének bővítését tervezi, javasoljuk, hogy vegye fel a GoGeek terv kezdve 11,95 dolláronként havonta, hogy kihasználhassuk az elsőbbségi támogatást és a Git-et, valamint a szerver nagyobb teljesítményét.

SiteGround Cloud tárhely

webhely felhő tárolása

Egy nemrégiben működő ügyféllel együttműködve észrevettük, hogy van egy hatalmas szezonális forgalom-növekedés, és extra kiszolgálókapacitást akarunk, hogy az igény szerint méretezhető legyen. Ahelyett, hogy a felhasználótól – például néhány gazdagéptől – túlzott díjakat számít fel nekünk, a SiteGround ésszerű eszközöket kínál az egy kattintással elérhető igények kielégítésére. Főbb jellemzők:

 • Dedikált IP-cím
 • Garantált források
 • Könnyű méretezés automatikus skálával forgalmi tüskék alatt

Készítsen itt saját felhőkonfigurációt

SiteGround dedikált tárhely

webhely dedikált tárhely

A nagyobb vállalkozásoknak, amelyeknek erőteljes tárhely-erőforrásokra és garanciákra van szükségük, dedikált tárhelyre van szükségük. A SiteGround prémium menedzselt dedikált tárhelyet kínál olyan áron, amely nem szakítja meg a negyedéves költségvetést.

 • Az árak 269 USD / hónap-tól kezdődnek
 • 480 GB SSD és 10 TB sávszélességtől kezdve
 • 24 órás VIP támogatás
 • Teljes prémium menedzsment a szerver beállításával, megfigyelésével és a reakció javításával

Nézze meg a dedikált terveket itt

SiteGround felhasználói vélemények

Mostantól kezdve éppen átlépjük a SiteGround 100 felhasználói véleményét. Webhelyünkön messze és távol állnak a legnézettebb házigazdák mind mennyiségi, mind minőségi szempontból. Nem vitatkozhatsz ezzel a sok ötcsillagos értékeléssel. 

A siteGround szerkesztői áttekintése 4.8 / 5 Olvasó: {{reviewsO overall}} / 5 Felhasználók (254 szavazatok) Az ár megtekintése Előnyök

 1. Bámulatosan gyors támogatás
 2. Nagyszerű árak
 3. Rengeteg funkció
 4. A SiteGround WordPress kompatibilitása

Hátrányok

 1. Rejtett korlátozások
 2. Csak éves árképzés
 3. Hackelés / biztonsági korlátozások

A SummarySiteGround az egyik legfontosabb ajánlott gazdagép a marketingszakemberek, fejlesztők és webhelytulajdonosok számára, akik jó ár-érték arányt keresnek. A SiteGround árazás tartalmazza azokat az ingyenes eszközöket, amelyekre az átlagos webhelytulajdonosnak szüksége lehet. Támogatási csoportot kap, amely elsősorban Bulgáriában található, de ez nem jelent problémát a legtöbb angol nyelvű világpolgár számára. Támogató személyzetük a környéken a leggyorsabb, bármely órában 5-15 percen belül válaszol. A SiteGround WordPress tárhelyi szolgáltatásai olyan átmeneti és WordPress git szolgáltatások, amelyeket sok olcsó házigazda nem kínál. Támogatás5Speed4.5Features5Value5Transparency4.5 További szolgáltatások megtekintése

Hasonlítsa össze a SiteGround-t és más gazdagépeket

Össze szeretné hasonlítani a SiteGround-t más házigazdákkal? Összeállítottunk egy széles körű összehasonlítást, így eldöntheti, hogy pontosan melyik gazdagépre van szüksége.

SiteGround vs WP Engine

A SiteGround sokkal inkább értékes, olcsó gazdagépet kínál mindenki számára, míg a WP-Engine egy csúcskategóriás gazdagép, akinek az ára közel tízszeresére kezdődik, amivel a SiteGround kezdődik..

A valódi vállalkozások számára a költség nem a fő tényező, de a szabadúszók számára ez nagy ügy.

Tekintse meg a WP Engine és a SiteGround összehasonlítását

SiteGround Hosting GYIK

Mi különbözteti meg a SiteGround-t a többi gazdagéptől?

A SiteGround számos új technológiát hozott létre annak érdekében, hogy ügyfeleiknek a lehető legjobb támogatást és szolgáltatást nyújtsák. A SiteGround számos ipari díjat nyert a megfizethető tárhelyért, a költségvetés-tárhelyért, a viszonteladói tárhelyért és az ügyfélszolgálatért.

Milyen megosztott tárhely-terveket kínál a SiteGround?

A SiteGroundnek három külön megosztott tárhely-terve van, amelyek havi 3,95 dollártól indulnak az alapvető StartUp csomaghoz, amely ideális kis üzletekhez és webhelyekhez, amelyek havonta kevesebb mint 10 000 egyedi látogatóval rendelkeznek. Kiválóan alkalmas egy webhelyre, mivel 10 GB helyet kínál.

Közös tervüket egy-, két- vagy hároméves szerződések formájában kínálják, nem pedig hónapról hónapra történő opciók formájában.

Az összes SiteGrounds-terv tartalmazza a webhely alapvető elemeit, például:
● Ingyenes domain név, telepítés és átvitel
● Ingyenes napi mentések
● HTTP / 2 kompatibilis szerverek
● cPanel és SSH hozzáférés
● SSD tárolás
● Ingyenes CloudFlare CDN
● Ingyenes SSL titkosítás
● Korlátlan e-mail és adatbázis

Ezenkívül minden terv ingyenes domainneveket, beállítást és átadást, webhely-készítőt és 24 órás technikai támogatást tartalmaz.

A GrowBig terv havonta 7,95 dollárral kezdődik, és olyan ügyfelek számára készült, akik minden webhelyüket egy fiókba akarják. A webhelyről készült biztonsági mentések, prémium e-kereskedelem, támogatás és biztonság, korlátlan webhelyek, Joomla és WordPress gyorsítótárazás, valamint a gyorsabb sebesség növelése érdekében.

A legfontosabb terv, a GoGeek havi 14,95 dollárral kezdődik, és nagy forgalmú, nagy erőforrású webhelyek, e-kereskedelem webhelyek és a szerver PCI megfelelésének kezelésére készült. Az ezen tervek alapján webhelyeket tároló szerverek korlátozottak, azaz az erőforrások kevesebb felhasználó között vannak megosztva.

Milyen dedikált tárhely-terveket kínál a SiteGround?

A cég adatközpontokat kínál az Egyesült Államokban, Európában és az ázsiai-csendes-óceáni térségben, és lehetővé teszi az ügyfelek számára a legközelebbi földrajzi hely kiválasztását. Mindhárom Linux alapú operációs rendszer terv tartalmaz 5 TB sávszélességet, 24 órás VIP támogatást és teljes felügyeletet, amely magában foglalja a beállításokat, a frissítéseket és a folyamatos figyelést.

Az Entry Server program havonta 229 dollárba kerül, az Intel Xeon E3-1230 CPU-t futtatja.
● 3,2 GHz-es CPU-órajel-sebesség
● 4 processzormag
● 8 CPU szál
● 8 MB CPU gyorsítótár
● 4 GB DDR3 RAM
● 500 GB-os SATA II merevlemez

A SiteGround Power Server-csomagja, amely 329 dollárba kerül, az Intel E3-1270 CPU-t futtatja, 3,5 GHz-es CPU-órajel sebességgel. Egyéb jellemzők:
● 4 processzormag
● 8 CPU szál
● 8 MB CPU gyorsítótár
● 16 GB DDR3 RAM
● 1 TB SATA II merevlemez

Az Enterprise Server terv 429 dollárba kerül, és a legmagasabb szintű funkcionalitást nyújtja. A program két Intel Xeon E5-2620 CPU-t futtat, 2,00 GHz-es órajel sebességgel.
● Két 6 processzormag
● Két 12 CPU szál
● 15 MB CPU gyorsítótár
● 16 GB DDR3 RAM
● Négy 500 GB-os SATA III / RAID 10 HDD

Vajon a SiteGround viszonteladói tárhelyet kínál-e??

Ha Ön fejlesztő vagy tervező, és jó árakra, gyorsaságra és reagáló ügyfélszolgálatra vágyik, akkor a SiteGround egyedi hitelprogramja viszonteladói tervében mindhármat kínálja..

Minden kredit megegyezik a hostolás egy évével, és minél több kreditet vásárol, az ár csökken. Egy-négy kredit 49 dollárba kerül; öt-tíz kredit 45 dollár / hitel, 11 vagy annál több kredit 42 dollár / hitel. A viszonteladók öt kreditet vásárolhatnak, amelyek soha nem járnak le.

A viszonteladói fiókok számos tényezőt figyelembe vesznek, és 10 GB webhelyet biztosítanak, korlátlan adatátvitelt, ingyenes napi biztonsági másolatot és e-mail fiókokat kínálnak, és mintegy 10 000 látogatásra kiválóan alkalmasak. A SiteGround garantálja a 99,99% -os üzemidejű, nem márkás cPanel és a magán DNS frissítéseket, amelyek lehetővé teszik a viszonteladók számára, hogy saját ügyfeleiknek a lehető legjobb programokat és szolgáltatásokat biztosítsák. A viszonteladók meghatározzák a saját áraikat, hogy elősegítsék vállalkozásuk növekedését.

Mi lesz a kapcsolt juttatásokkal??

A SiteGround nagylelkű kompenzációs csomagot ad leányvállalatainak, amely hetente fizeti a jutalékokat, és egy rövid, 30 napos visszatartási időszakkal rendelkezik az eladás és a jutalék között.

Azok a társult vállalkozások, akik egy és öt eladást realizálnak, minden eladásonként 50 dollárt keresnek; hat-tíz értékesítés 75 dollárt eredményez eladásonként; 11–20 eladásonként 100 dollár kereset; és 21 vagy annál több eladásonként a leányvállalat 125 dollárt keres.

A SiteGround valós idejű nyomon követést biztosít leányvállalatainak, amely lehetővé teszi számukra az értékesítés és a jutalékok figyelemmel kísérését, a fizetési előzmények áttekintését és a különböző kampányok eredményeinek megtekintését. Különféle marketing és értékesítési eszközöket kínálnak, például szalaghirdetéseket, logókat, mély linkeket, időben történő tartalmat és híreket, valamint megbízható, reagáló fiókkezelőket kínálnak..

Milyen más hosting programokat kínál a SiteGround?

A SiteGround számos különféle szolgáltatás- és alkalmazás-hosting szolgáltatással rendelkezik

A szolgáltatás tárhelyének tervei havonta 3,95 USD-tól kezdődnek.

 • Az e-mail tárhely különféle e-mail oktatóanyagokat, Webmail klienseket, ingyenes fiókokat és e-maileket kínál a domain névén. Az ügyfelek korlátlan e-mail fiókot hozhatnak létre és kezelhetnek domainjükön, amelyeket a SiteGround szerverein tárolnak. Biztonságos e-mail protokollokat kínálnak, a Spam Assassin futtatását a MailFoundry és a SpamExperts segítségével, valamint cPanel kezelést kínálnak. Az interfészek között szerepel a RoundCube, a Horde és a SquirrelMail, és kompatibilisek az Outlook, a Thunderbird és a MacMail használatával..
 • Az FTP tárhely lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy bármilyen FTP ügyféllel együtt dolgozzanak, korlátlan számlával és a fájlok méretkorlátozása nélkül. Névtelen FTP-t kínálnak, és a tervek standard részét képezik a napi biztonsági mentés és a domainek. Az SSH fájlátviteli protokoll engedélyezett az összes SiteGround tervben, valamint a biztonságos átvitel a TLS / SSL-en keresztül.
 • A PHP tárhely gyorsabb, biztonságosabb webhelyeket biztosít az ügyfeleknek, akik ezt a szkriptnyelvet használják. Öt PHP-verziót kínálnak (PHP 7, PHP 5.6, PHP 5.5, PHP 5.4 és PHP 5.3). Több mint 70 PHP-modul van, és azokkal az ügyfelekkel fognak együttműködni, akiknek olyan modulra van szükségük, amely nem tartozik a szokásos tervükbe.
 • A MySQL tárhely korlátlan MySQL adatbázisokat, egy phpMyAdmin kezelőt és biztonságosabb adatbázisokat biztosít. A saját lemezekkel rendelkeznek a MySQL számára, és futtathatnak egy házon belüli MySQL lekérdezési gyorsítótárat.
 • A cPanel tárhely testreszabható, könnyen használható felszíneket biztosít, és lehetővé teszi az ügyfelek számára a webhely fájljainak és mappáinak gyors kezelését, valamint különféle adminisztratív feladatok elvégzését. A Softaculous, a CloudFlare CDN, a SpamExperts és az 1h.com közötti partnerség javítják a teljesítményt, és a SiteGround SuperCacher növeli a sebességet.

A SiteGround nagyon támogatja az ingyenes alkalmazásokat; ennek eredményeként nagyszerű választás a bloggerek és a tervezők számára. A Joomla és a WordPress sablonok széles választékát kínálják a felhasználók számára az induláshoz. Az alkalmazások tárhelyének tervei szintén havonta 3,95 dollárból indulnak.

 • A WordPress eszközök tartalmaznak egy kattintással telepítőt, automatikus frissítést és WP-CLI-t minden egyes tervhez. A két legfontosabb tervük a SuperCacher alkalmazást is kínálja, amely nagyobb sebességet, WordPress stádiumot és Git felületet kínál. Szolgáltatásuk miatt a WordPress hivatalos ajánlást adott a SiteGround-re. Ez a partnerség lehetővé tette számukra, hogy felügyelt WordPress-t kínáljanak minden fiókban. A SiteGround a szervertől kezdve úgy működik, hogy a lehető legjobb élményt nyújtsa az ügyfeleknek, vigyázzon a frissítésekkel járó hibákra, és biztonsági másolatot készítsen az adatokról.
 • A Joomla tárhelyét egyszerűen és költséghatékonyan lehet futtatni. A SiteGround egy kattintással történő telepítést, ingyenes transzfereket, sablonokat és telepítéseket, valamint domain nevet biztosít. Konzisztenciájuk kiküszöböli az állásidőt. Minden Joomla webhelyről naponta 30 biztonsági másolat készül, és a további védelem érdekében a fiókok el vannak különítve. Joomla a SiteGround-et hivatalos házigazdanak és eseményszponzornak nevezi.
 • A Magento tárhely-tervei ideálisak online üzletekhez, Cloudflare CDN és Railgun, könnyű átvitel és telepítés, valamint SSD meghajtók segítségével. A SiteGround kiszolgálói szintű biztonsági javításokat, Git-integrációt és védelmet nyújt a feltört fiókok ellen.
 • A Drupal tárhely-tervei ugyanolyan funkciókat tartalmaznak, mint a többi alkalmazás-tárolási terv, valamint az előre telepített Drush-ot, egy beállított ingyenes parancssori felületet, amely lehetővé teszi a Drupal-kóddal való gyors és egyszerű munkát modulok, témák és profilok számára..
 • A PrestaShop tárhelyet úgy alakították ki, hogy javítsa a szolgáltatást és a teljesítményt, és ezzel a lehető legjobb élményt biztosítsa az üzleteknek és ügyfeleiknek. Támogatást nyújtanak az oscommerce számára is.
Van-e iparág-specifikus hosting program a SiteGround segítségével?
 • SkaDate tárhely: Ha közösségi hálózatot szeretne működtetni, akkor a SiteGround kézzel készített tárhely-megoldását úgy tervezték, hogy optimalizálja társkereső webhelyét..
 • A WP e-kereskedelem, amelyet a SiteGround szerverein tárolnak, garantáltan tökéletesen működik, magas szintű biztonsággal és támogatással.
 • Az oktatási intézmények kihasználhatják a SiteGround speciális ajánlatait az akadémiai szervezetek számára. A társaság nagy jelentőséget tulajdonít az oktatásnak, többek között a Virginia Intermont Főiskolán, a MACC-n és a DePaul Egyetemen. A hallgatók 10 GB tárolóval, FTP, SSH és Git, ingyenes e-mailekkel, korlátlan MySQL adatbázisokkal és automatikus napi biztonsági másolatot kapnak, minden hónapban 1,99 dollárért. Az oktatók ingyenes fiókot, valamint ingyenes LMS telepítést kaphatnak osztálytermeik és a hallgatók számára. A regisztrációs oldal egy nap alatt elkészül, és a hallgatók ingyenes webtárhelyet kaphatnak az összes funkcióval, az oktató oldalain keresztül is..
 • A spanyolul beszélõk anyanyelvükön megkapják a telepítést és a beállítást, valamint spanyolul is támogatást kaphatnak. A SiteGround oktatóanyagokat és e-könyveket kínál ügyfelei számára, hogy könnyen érthető forrásokkal elérjék maximális potenciáljukat.
Milyen a SiteGround ügyfélszolgálat?

A társaság az ügyfélszolgálatot végző európai irodájában tervezi személyzeti mintáit annak biztosítása érdekében, hogy az ügyfelek nagyon kevés várakozással bírjanak, amikor támogatást kérnek. Átlagosan a jegyek 15 percen belül válaszolnak, és az ügyfelek kevesebb, mint egy percig várnak telefonos és csevegési támogatásra.

A felügyelők és vezetők rendszeresen ellenőrzik és értékelik az egyes alkalmazottak teljesítményét és sebességét, és nyomon követik a csapat teljesítményét annak érdekében, hogy az ügyfelek a lehető legjobbat kapják. Ezen felül a SiteGround beruház a technológiájuk gyors, hatékony támogatásához. Minden hónapban kiemelik a legfontosabb támogatói képviselőket a blogjukban, megosztva a képviselő által kiszolgált ügyfelek pontos számát, valamint a boldog ügyfelek százalékos arányát..

A SiteGround vezetői büszkék arra, hogy olyan környezetet teremtenek, amely boldogulja az alkalmazottakat, megjegyezve, hogy a munkavállalók elégedettségi szintje növeli az ügyfelek elégedettségét. Rendszeres vállalati értekezleteket és tréningeket tartanak a központban, amelyek tartalmazzák a biliárdasztalokat, a videokonferencia termeket, a tenisz asztallal ellátott üdülőterületet, valamint a színeket és mintákat, amelyek ösztönzik és motiválják az alkalmazottakat. Az alapítók megjegyzik blogjukban, hogy amikor az alkalmazottak kényelmesen és otthon érzik magukat, úgy válaszolnak az ügyfelekre, mintha család vagy barátok lennének.

A képviselők konkrét alkalmazásokban részesülnek képzésben, arra ösztönzik őket, hogy folytassanak továbbképzési kurzusokat, és képesek lesznek mélyreható segítséget nyújtani, a szkript-kiterjesztésektől és a plug-inektől kezdve a sablonokig és az alkalmazással kapcsolatos helyzetekig. Mások részletes útmutatásokat írtak az ügyfelek átvitele érdekében a közös igényeken. A SiteGround kereshető tudásbázissal rendelkezik, amely több mint 1740 információs és oktatási cikket tartalmaz. Létrehoztak egy internetes szeminárium sorozatot gyakorlati demonstrációkkal és egy beállítóvarázslóval, amelyek segítenek minden új ügyfélnek megtalálni a szükséges információkat és utasításokat. A webhelyek egyszerűsített, hatékony folyamatuk révén percek alatt felállíthatók.

Azok a vásárlók, akiknek meg kell találniuk egy képviselőt, ellenőrizhetik a várakozási időket a SiteGround webhelyén, ahol megjegyzik, hogy hány perc van a várakozási időnek a híváshoz, csevegéshez és jegyekhez. Sokan beszámolnak arról, hogy a teljes spektrumban, a leendő ügyfelektől a hosszú távú ügyfelekig, bármilyen szintű tapasztalattal vagy szakértelemmel a SiteGround képviselői magas szintű támogatást és gondozást nyújtottak. A kérdésekre szinte mindig az első felhívás során válaszoltak, és a vállalat képviselői proaktívak voltak a bonyolultabb kérdések nyomon követésében.

Annak érdekében, hogy az ügyfelek naprakészek legyenek a cég eseményeiről, egy olyan blogot tartanak fenn, amely nemcsak a vállalati környezetről szól, hanem a rendszerfrissítésekről, az iparág fejleményeiről és trendeiről is, amelyek befolyásolhatják az ügyfelek webhelyeit, az esetleges pluginekkel kapcsolatos helyzeteket vagy alkalmazások, és érdekes hírek. A blogot havonta többször frissítik, és az ügyfelek különféle blogbejegyzésekkel való véleményezésükkel értékelik a kapott információkat és válaszokat.

Van-e a SiteGround rendelkezésre állási ideje??

A SiteGround megbízható szolgáltató, megbízható csatlakozással. A legtöbb házigazda 99,9 százalékos működési időt népszerűsít; A SiteGround 99,99 százalékos működési időt ígér, amelyet teljesít, miközben a rendelkezésre állás időnként 100 százalékot is elér. A fejlesztők és a tervezők gyorsan ellenőrizhetik webhelyeik rendelkezésre állási idejét a SiteGround webhelyén.

A SiteGround a Linux tárolókat választotta, amelyek nagyon hatékonyak és stabilak. A cég fejlesztői saját Kernel-javításokat írtak, amelyeket a hivatalos Linux Kernel-kód elfogadott. A fejlesztőcsapat tagjai egy házon belüli szervermegfigyelő programot is kidolgoztak, amely nemcsak figyelmezteti őket a kiszolgáló állapotával kapcsolatos problémákra, hanem javítja is őket. Emellett elemzi a helyzetet, hogy előre jelezze és megelőzze a lehetséges jövőbeli problémákat.

Alacsony leállási idejük van, körülbelül három perc leállásokkal. Számos recenzens megjegyezte, hogy mire a webhely felismerése megtörtént, a SiteGround már dolgozott azon, hogy visszaállítsa őket..

Mennyire biztonságosak a SiteGround adatközpontjai?

A SiteGround adatközpontjai Chicagóban, Amszterdamban és Szingapúrban találhatók; egy második európai helyszínt, 2016-ban korábban Londonban nyitottak meg. Sok nagyobb szállítóval együttműködnek, hogy az ügyfeleknek a lehető legjobb rendelkezésre állást és sebességet biztosítsák. Minden adatközpontnak egynél több áramellátása, generátorai és UPS-technológiája van. Ezenkívül az adatközpontokat mindig biztonsági őrök védik, és a belépéshez biometrikus szűrő szükséges. Vannak golyóálló lobbik és video megfigyelés is a magasabb szintű megfigyelés érdekében.

2014-ben a chicagói adatközpontokat is bővítették és korszerűsítették, egy újonnan elkészült létesítménybe, amelyet partnerük, a SingleHop üzemeltet. Ezen a lépésen keresztül, amely jelentősen megnövelte a hálózati sebességet, javíthatták a szervezetet azáltal, hogy a kiszolgálókat magánszekrényekbe helyezték. Az adatközpontok magas rangú szakemberei csak a SiteGround szervereknél dolgozhatnak.

2015-ben a Siteground elindította saját biztonsági mentési rendszerét, amely szerint ezek akár négyszer gyorsabban tudtak helyreállítani az adatokat, mint az előző programmal.

A SiteGround a biztonságos számlaszigetelés korai alkalmazója volt a megosztott szervereknél, és a programot 2008-ban elindította. A kiszolgálók biztonsági lehetőségei széles körűek, a SpamAssassin és a SpamExperts, a Leech Protect HackAlert felügyelete felár ellenében, valamint a CloudFlare integráció, amely a webhelyek számára további védelmet és sebesség. Softaculous integrációjuk biztosítja, hogy a webhelyen vagy a kódoláson belül ne futjon rosszindulatú program. Az árakat illetően a biztonsági szolgáltatások nagysága ideális választást kínál a SiteGround számára a kisvállalkozások és a magánszemélyek, illetve a webhelyekkel kezdődő vállalkozások számára.

Milyen technológiát használ a SiteGround annak biztosítása érdekében, hogy a pluginjaim naprakészek legyenek?

A SiteGround számos eszközt helyezett be annak biztosítására, hogy az oldalak folyamatosan és gyorsan töljenek be, nagyon gyors betöltési idővel. Minden megosztott szerver és felhőterv tartalmaz SSD technológiát, amely a bemeneti és kimeneti időket több mint 1000-szörösére szorozza. A SiteGround a LetS Encrypt ingyenes SSL tanúsítványokat kínál az ügyfelek számára a HTTP / 2 hálózati protokoll aktiválásához.

A megosztott és a felhőalapú tervek standardként az NGINX szerver technológiát is használják; a dedikált szervertervek frissíthetők az emlékeztetővel. A program képességei alapján a SiteGround beépített SuperCacher alkalmazást készített, amely optimalizálja a Drupal, a Joomla és a WordPress sebességét..

Noha a CloudFlare CDN kiemelkedő eszköz a webhely biztonságához, hozzájárul az oldalak gyorsabb betöltéséhez.

Milyen pénz-visszatérítési politikákat alkalmaz a SiteGround?

A SiteGround ügyfelek, akik nem elégedettek a szolgáltatással, 30 napon belül visszavonhatják a havi terveket. Összességében a vásárlók néhány hátránya, amelyet a SiteGround találtak, nem volt elegendő ahhoz, hogy meghaladja az ügyfelek által nyújtott óriási ügyfélszolgálati és biztonsági lehetőségeket. Bővebben a SiteGround.com oldalon

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map