SiteGround recenzije svibanj 2020. – 100 i više korisnika ne može biti u zabludi

SiteGround recenzije svibanj 2020. – 100 i više korisnika ne može biti u zabludi

SiteGround recenzije svibanj 2020. – 100 i više korisnika ne može biti u zabludi

U LJUBAV sam sa SiteGroundom.


Koristim ih godinama, preporučio sam ih svim klijentima i oni i dalje impresioniraju.

Ne volite dobru priču o underdogu, gdje underdog zapravo postaje najbolji u poslu? To je SiteGround.

dom heroja na mjestu

Mislim, pokrenuo ih je advokat iz Sofije, Bugarska iz svih mjesta – tko bi pomislio da će doći osvojiti srca i umove vlasnika web stranica širom svijeta.

Bolji su jer više rade. Oni su neovisna tvrtka koja daje prioritet kupcima (zvuči kao Amazon ili Nordstrom), a nemaju cijene dionica i korporativni nadmoćni da odgovore..

Sa 450 000 domena širom svijeta s podatkovnim centrima u SAD-u, Nizozemskoj, Ujedinjenom Kraljevstvu i Singapuru oni su pravi posao, a ne neobičan startup..

Contents

Koje su glavne značajke hostinga na terenu?

Ja ću odlučiti u potrazi, to su stvari do kojih vam je važno kod hostinga, a SiteGround donosi:

 1. Služba za korisnike:
  Izdvajam ovaj broj jedan jer su njihove usluge za korisnike izvrsne. Na ulaznice za podršku odgovaraju nekoliko minuta, a ne sati. A podrška je detaljna i prijateljska. Oni idu iznad i dalje.

 2. cijena: Zapravo mi se sviđa da su njihove cijene jeftine, ali nisu super jeftine. Razlog je taj što znam da prodaju po održivim cijenama i tu zaradu mogu iskoristiti za ponovno ulaganje u svoju platformu. Pogodite što, ako plaćate drugoj tvrtki 1 USD mjesečno za hosting to je ili jednostavno ili ćete se kasnije naknadno prodati.
 3. Značajke: Oni su bili jedan od prvih domaćina koji su se usredotočili na WordPress web mjesta (zajedno s WP Engineom) i tako se znaju prilagoditi tržištu. Njihov plan GoGeek dolazi s epskim značajkama: postavljanje u redove, podrška prioriteta i premium sigurnosno kopiranje (ovo ćete željeti).

Ostale fenomenalne stvari uključuju 99,99% jamstva za produženje rada, jednostavnu instalaciju WordPressa, besplatni SSL certifikat putem Let’s Encrypt i još mnogo toga.

Zaista je sjajan domaćin za blogere, vlasnike web lokacija za e-trgovinu i vlasnike tvrtki, uz napredne alate prilagođene početnicima..

Nedostaci SiteGround uključuju ograničene pohrane i druge skrivene troškove, koje pokrivamo u nastavku. Pogledajte Službene stranice

Naš urednički pregled SiteGround

SiteGround ima nevjerojatnu podršku i vrlo korisno osoblje. A po cijeni, vaša domena dolazi sa mnoštvom korisnih alata koje drugi domaćini ne pružaju. Sve u svemu, SiteGround je povoljna i jednostavna opcija za one koji ne trebaju tonu propusnosti za svoje web mjesto. Ali ako ste korisnik napajanja s velikom bazom podataka i planirate intenzivnu upotrebu inscenacijskih i SG-Git funkcionalnosti, trebate vremena da usporedite domaćine prije nego što povučete okidač.

Najbolji dio? Vaša početna kupovina iznosi 60% + popust (s vezom).

Najbolje značajke hostinga na terenu

SiteGround većinu korisnika izbacuje iz parka. Savršeni spoj jeftinog hostinga i izvrsne podrške – gotovo da i ne može biti bolji od ovoga.

Korisnici struje ipak će gurnuti značajke do svojih granica i mogu riješiti neke probleme dolje.

značajke web mjesta

1. SiteGround korisnička usluga: izvrsno vrijeme odziva

Brzina kojom SiteGround odgovara na karte neusporediva je.

Teško bi vam bilo pronaći tvrtku za hosting, koja može pobijediti prosječno vrijeme odziva u 15 minuta.

Oni nemaju mogućnost chatanja, ali teško je shvatiti da je to nešto na što im se može pridružiti kada uglavnom odgovore za ulaznice u roku od nekoliko minuta sa zamišljenim, korisnim odgovorom.

Podrška za chat omogućava vam trenutno prepoznavanje, ali inherentna kratkoća tog formata može otežati prenošenje složenih problema i primanje njihovih složenih odgovora.

Na primjer, GoDaddy vas poziva da nazovete njihovu telefonsku liniju za podršku, što može značiti puno vremena provedenog na čekanju.

A Rackspace prosječno vrijedi više od 30 minuta vremena odziva na kartu. No tim SiteGround 24/7 brzo i učinkovito stupa na kraj s problemom.

2. WebGround cijene: sjajan prasak za svoj dolar

Još jedno proširenje njihove usluge svjetske klase, u fazi kupnje, prodajni predstavnik SiteGround trebat će vremena da uistinu shvati vaše potrebe i pruži razumne preporuke.

Neće vam prodati značajke i prostor za pohranu koji vam nisu potrebni.

Zašto ne? Budući da je većina svih značajki koje bi prosječan vlasnik ikada trebao, već uključena u osnovnu cijenu: osobnosti privatnosti, automatska izrada sigurnosnih kopija, cPanel, FTP pristup, ime besplatne domene, standardna sigurnost, Joomla, Drupal i mnogi drugi.

SiteGround je samo malo skuplji od konkurenta velikog imena HostGator, ali podrška, značajke i sigurnost u vezi s tim su mnogo bolji.

3. SiteGround WordPress kompatibilnost

Ako već imate web mjesto WordPress, SiteGround će vašu web lokaciju besplatno premjestiti. To je jednostavan, jednokratni postupak koji ne zahtijeva nikakve smjernice.

Također pružaju obilje resursa za pomoć blogerima u početku.

Nadalje, osoblje za podršku SiteGround-a nevjerojatno poznaje WordPress i može vam pomoći u vezi s bilo kojim pitanjima u vezi s izradom stranice.

Odnos SiteGround WordPress neprimjeran je što dugogodišnjim WordPress korisnicima ne bi trebalo pauzirati.

4. Cijene su uistinu povoljne s čestim ponudama

Da, ponavljamo, ali na drugačiji način. Ovo je ažuriranje njihovih nedavnih ponuda.

Ostvaruju neke ozbiljne poteze vani u Sofiji. Nedavno su snizili svoje cijene, sa 70% popusta na prijavu na nevjerojatnih 3,95 USD / mjesečno za početak (od ovog pregleda). To su neke ozbiljno dobre cijene.

Ako pokušavate spasiti što više cheddara, ali i dalje želite čvrste osobine – hajde, čovjek – ovo je sjajna ravnoteža.

Mogli biste pomisliti da će uz sjajne značajke koje prema zadanom uključuju u svoje planove i nevjerojatnu korisničku podršku biti puno skuplje od onih poput Bluehosta ili Hostgatora.

Ne tako.

Čini se da su optimizirali svoje sustave na takav način da mogu ponuditi i cijene s dnom i ubojite prednosti. Samo slaba strana: morate se prijaviti na 3 godine. Ali kažem ti, nećeš htjeti ići s bilo kim drugim!

5. Postavljanje jednog pritiska je spasilac koji vam treba…

… da nikad niste znali da želite. Ozbiljno. Ako ste poduzetnik, prodavač ili početni programer koji uređuje web stranicu, vjerojatno ste kaubojski koder. Što je to? Netko tko uređuje web mjesto uživo.

Više iskustva programeri web stranica vam se smiju, ali bez obzira na to, imate ljude vještine ��

Ne, stvar je u tome što ne želite popraviti motor dok vozite autocestom. Isto tako, želite urediti svoju web stranicu u području za testiranje (postavljanje), a ne na web lokaciji uživo (produkcija).

SiteGround olakšava jednostavno postavljanje jednostrukim klikom. Uredite web lokaciju, a zatim pritisnite za prikaz. Sastavljeno.

6. Besplatna domena nakon prijave

Uz određene planove dobivate besplatno ime domene nakon prijave. Hej vrijedi samo 12 dolara, ali uzet ćemo ga!

Lako se prijavljuju. Ne morate ići na GoDaddy za domenu, samo nabavite cijeli paket s njima. Nažalost, morat ćete platiti za obnovu za sljedeće godine, ali prva godina zvuči prilično dobro!

7. Sjajni alati za brzinu web mjesta za brzo održavanje hostinga

SiteGround ima vlastiti alat Supercacher s četiri razine brzine i značajki predmemoriranja, ovisno o planu u kojem ste.

Samo super elitni planovi za oblake i više dobivaju podršku za HHVM predmemoriranje, ali prelazak na Memcache prilično je solidan (stvorili Facebookovi inženjeri).

Oni također podržavaju Googleov alat za keširanje PageSpeed ​​kao alternativu, kao i izravnu integraciju s Cloudflareom. Oni će vam također dati Cloudflare ponavljajući popust od cijene s popisa.

Ove opcije mogu biti prilično neodoljive, ali ne strahujte. Samo razgovarajte s njihovom prijateljskom podrškom, postavite 100 pitanja kao i ja i oni će riješiti vaš problem!

značajke 2

8. Ovo su usluge upravljanih hostinga

Ok, tko ne bi kupio uspjeli hosting? Neću raditi nikakve nadogradnje poslužitelja, ne znam ni kako. Moram još bolje raditi.

No SiteGround vodi računa o svim super tehnološkim stvarima koje IT dečki s remenima vole raditi. Omogućuju upravljani WordPress hosting kao i za druge platforme – Magento, Drupal, Joomla, itd.

Nedostaci hostinga na terenu

Ako imate vrlo strog proračun ili više korisnik struje, morat ćete stvarno usporediti značajke web hosting planova prije nego što povučete okidač. Neke mogućnosti više razine dolaze sa skrivenim troškovima za koje možda niste planirali.

1. SiteGround Planovi: Samo godišnje

Iako je cijena mjesečno uglavnom niska, svi planovi SiteGround zahtijevaju godišnji ugovor.

Za većinu ljudi, nema razlike s plaćanjem 48 USD godišnje ili 4 USD mjesečno. Ali ako je vaš plan bio isprobati razne web stranice u kratkom vremenskom razdoblju, preputanje godišnjeg ugovora možda neće biti u vašem najboljem interesu.

A neki od naprednijih planova mogu imati znatne napredne troškove. Na primjer, plan GoGeek košta razumnih 15 dolara mjesečno. Ali polaganje 180 dolara samo za početak može se smatrati prevelikom obvezom.

Možda je objašnjenje SiteGround-a da plaćanja unaprijed odvraćaju neke kupce koji bi mogli izdvojiti mnogo svog vremena za podršku samo da skoknu brod za nekoliko mjeseci. Opet, to nije problem za sve.

Ali nedostatak fleksibilnosti može definitivno biti prekida u kratkoročnim projektima.

2. Skrivena ograničenja postupne u jednom kliku

Jedan od najstrašnijih problema koji dolazi uz SiteGround je njihova postavljanja u 1 klik.

Da bi insceniranje ispravno radilo, SiteGround provodi ograničenje od 100MB baze podataka za zajedničko hosting.

To se može činiti razumnim ograničenjem troškova, ali to ograničenje nije jasno navedeno korisnicima kada se prijave na svoje zajedničke planove hostinga.

Ako pokrenete WordPress web mjesto, vani je nekoliko dodataka (ahem, preusmjeravanje) koji vas vrlo brzo mogu prebaciti preko ograničenja od 100MB nakon samo nekoliko mjeseci korištenja.

Ovo može biti vrlo frustrirajuće za srednje korisnike koji su se tek uključili u svoj tijek rada i morali ga mijenjati kad dosegnu ograničenje prostora za pohranu.

Izdvajanje od 1 klika je ogromna prodajna točka za SiteGround u odnosu na njihove konkurente, ali ovo ograničenje se ne spominje sve dok ne stignete tamo.

3. Ograničenja prostora u prostoru

Drugo frustrirajuće pitanje je da ako upotrebljavate više od 80% svog inode prostora, ne možete stvoriti git repozitorij.

Potrošnja prostora na disku SiteGround Git

Potrošnja prostora na disku SiteGround Git Ograničenja unosa mogu biti vrlo neugodna!

Opet, nije navedeno unaprijed sve dok ne duboko uđete. Srećom, njihovo osoblje izuzetno brzo reagira i vrlo je korisno. inode-git-korištenje

Ali isto tako, nećete moći stvoriti poslužitelju za postavljanje ako se približite rubu. Ima smisla, ali to je još jedna frustracija.

4. Migracija siteGround: Ograničenje od 1 GB

Ako pokušavate migrirati s drugog domaćina, postoji Granica migracije od 1 GB na web stranicama.

Ako želite njihovu premium migracijsku uslugu, morat ćete pokupiti 50 USD da biste sve premjestili.

Naravno, ovo nije pretjerana naknada da profesionalni migrira vaše podatke tako da budu sigurni i zajamčeni.

Ali neki ljudi su upoznati s ovim postupkom i radije bi imali mogućnost da to sami izvedu. Glavno je pitanje da se taj skriveni propis ne izjavljuje unaprijed.

Ovo može biti iritantno ako za to niste planirali proračun ili ako više niste u mogućnosti to učiniti sami.

Ako imate dobru količinu fotografija, videozapisa i druge velike medijske imovine, vjerojatno ćete dosegnuti tu granicu. Ali razgovarajte s njihovom podrškom i pogledajte što oni mogu učiniti za vas.

5. SiteGround pohrana: Samo 30 GB

30 gigabajta za pohranu zvuči puno.

A ako imate jednostavan WordPress blog, u redu je.

Ali ako hostujete više web lokacija na SiteGroundu – što je velika prednost u suradnji s njima – tada počinju nastajati problemi sa 30 GB.

Hoću reći, dolazi i GoDaddyjev $ 1 / mo (promo) početak hostinga 100 GB skladištenja! To ne znači da je GoDaddy bolji, ali nadam se da će SiteGround pojačati njihovu igru ​​tamo. I dalje bih išao s SiteGround preko GoDaddy bilo kojeg dana u tjednu, ali 30 GB može biti ograničavajuće.

Ako na vašoj web stranici ima mnogo visokokvalitetnih fotografija (svaka web stranica trebala bi biti ovih dana), a vi krenete stvarati nekoliko kopija web mjesta radi sigurnosti, tada ćete početi nailaziti na ograničenja.

Upozorite, ovo je ograničenje.

Da sam na vašem mjestu, započeo bih s osnovnim ili GoGeekovim planom SiteGrounds, a zatim samo znam je li vaša web stranica dovoljno velika, ubuduće ćete morati nadograditi na njihov Cloud hosting..

6. Sigurnost SiteGround: Nedostaje podrška za hakiranje

Iako jezik na njihovoj marketinškoj stranici može sugerirati drugačije, nedostaje sigurnost SiteGround u nekoliko odjela.

Marketinški stručnjaci na svojoj stranici plešu oko činjenice da, iako su potpuno na lopti kada je riječ o popravljanju napada na poslužitelju, hakiranje pojedinih web lokacija slabo je na njihovoj listi prioriteta.

U stvari, neće vas obavijestiti čak ni ako vaša web lokacija bude hakirana. Jednostavno će ih preuzeti izvan mreže i čekati da to shvatite i zatražiti pomoć.

Nadalje, oporavak od hakiranja nije besplatan. Nakon što se vaša web-lokacija hakira, možete kupiti sigurnosnu uslugu od 99 do 199 USD, ali podrška ovog tima je loša u odnosu na njihovu opću korisničku službu..

Radi normalno vrijeme, a ne 24/7, pa često može potrajati i do 48 sati da se sve vrati u normalu. To je puno izgubljenog prihoda za web lokacije e-trgovine.

7. Problemi sa stražnjim krajem SiteGround

Mnoge tvrtke ulažu mnogo novca u svoje marketinške i druge investicije, često na štetu njihovog razvoja i infrastrukture.

Svakako nijedna tvrtka ili pružatelj usluga hostinga nije savršena, a isto se može reći i za SiteGround, čija problematika sa zadnjim dijelom nastaje kada iskopate dublje u njihove napredne mogućnosti.

Događaji nastaju prilikom pokušaja stvaranja i brisanja privremenih kopija web mjesta, a SG-Git korisnici često primjećuju duhove izbrisanih poddomena koje traju danima nakon brisanja – a oba mogu biti ozbiljna pitanja kada je riječ o ograničenjima pohrane. U oba ova slučaja predstavnici potpore priznali su da su ovi problemi pomoćni problemi koji tek treba riješiti.

Poanta

Za mnoge male web stranice i vlasnike web stranica kojima je potrebna fantastična podrška po izvrsnoj cijeni, SiteGround hosting je put koji treba ići.

Podrška je prijateljska, brza i nadmašit će njihove pozive na dužnost kako bi vam pružila sjajne savjete i pomogla vam da riješite problem ili da vas usmjere u pravom smjeru.

Ako tražite nešto izvan povoljnog hostinga koji ima više mogućnosti, SiteGround je vjerojatno vaša najbolja ponuda.

Kompatibilnost SiteGround WordPress vrhunska je, a cijene SiteGround konkurentne su i uključuju obilje korisnih značajki.

Za više srednjih naprednih korisnika, odluku treba pažljivo istražiti prije kupnje.

Da nije njihove zvjezdane korisničke podrške, mnoštvo gore navedenih problema moglo bi biti odvraćajuće sredstvo za one koji zahtijevaju napredne mogućnosti.

Preporučujemo da provjerite A2 hosting ako vam se sviđa zvuk SiteGround-a, ali imate neke rezerve u vezi s problemima koje smo ovdje postavili.

Naše je mišljenje da s nadograđenom i robusnijom pozadinskom infrastrukturom SiteGround može izbjeći mnoge od ovih jednostavnih problema s pohranom.

To bi bio dobitni dobitak za sve koji su uključeni: manje neočekivanih troškova za potrošača, manje gubitka vremena za tim za korisničku podršku..

SiteGround Hosting planovi

SiteGround nudi hosting planove od jeftinog zajedničkog hostinga sve do namjenskog hostinga. Brzo ćemo se dotaknuti nekih gornjih razina.

SiteGround zajednički hosting

dijeljenje hostinga na siteu

Razina ulazne razine SiteGround kreće se od 3,95 do 11,95 USD mjesečno (promotivna cijena). To ga očito stavlja u jeftiniji kraj web hostinga, a istovremeno nije zabrinjavajuće jeftino. Realnost je da kad vidite cijene koje su preniske (poput 0,99 USD mjesečno), znajte da to neće biti održivo.

Iako je jeftino, SiteGroundov zajednički hosting uključuje ove glavne značajke:

 • 24/7 podrška putem telefona, chata ili e-pošte – Tehnička podrška SiteGrounda uistinu je vrhunska, a najbolje što ćete pronaći po ovoj cijeni
 • Brze stranice – SiteGround uključuje više razina optimizacije brzine, uključujući PHP 7 i vlastite alate za brzinu
 • Besplatni SSL
 • Besplatne dnevne sigurnosne kopije (ovo je ogromno)
 • Planovi GrowBig i GoGeek uključuju dodatne značajke kao što su premium podrška i neograničene web stranice.

Preporučujemo da idete sa GrowBig plan s početkom od 5,95 dolara mjesečno. Vrijedno je dodatnih dva dolara da biste dobili neograničeno web mjesto.

SiteGround WordPress hosting

sitepress wordpress hosting

WordPress hosting SiteGround-a isti je kao i njihov zajednički hosting, tako da ćemo u nastavku istaknuti neke značajke usmjerene na WordPress.

 • Besplatna automatska instalacija programa WordPress – probao sam to i vrlo je jednostavno
 • Besplatni dodatak za migraciju s trenutnog domaćina WordPressa
 • Automatski se ažuriraju WordPress – to je kritično za sigurnost.
 • Planovi GrowBig i GoGeek uključuju:
  • Profesionalna služba za migraciju
  • WordPress supercaching
  • WordPress inscenacija jednim klikom (programeri su to ogromni)

Ako planirate rasti svoju WordPress stranicu, preporučujemo vam da otvorite stranicu GoGeek plan počevši od 11,95 USD / mjesečno za iskorištavanje prednosti podrške i Gita, zajedno s više snage servera.

SiteGround Cloud hosting

hosting hosting oblaka mjesta

Radeći s nedavnim klijentom, primijetili smo da postoje ogromni sezonski porasti prometa, a željeli smo i dodatni kapacitet poslužitelja da se prema potrebi mjeri i po potrebi. Umjesto da nam naplati pretjerane naknade od strane korisnika, poput nekih domaćina, SiteGround nudi razumne alate za skaliranje jednim klikom na zahtjev. Glavne značajke:

 • Namjenska IP adresa
 • Zajamčena sredstva
 • Jednostavno skaliranje s automatskom skaliranjem tijekom zastoja u prometu

Ovdje izgradite svoju vlastitu konfiguraciju oblaka

SiteGround namjenski hosting

web mjesto posvećeno hostingu

Veće tvrtke koje trebaju snažne hosting resurse i jamstva trebaju posvećen hosting. SiteGround nudi vrhunski upravljani namjenski hosting po cijenama koje ne probijaju tromjesečni proračun.

 • Cijena od 269 dolara mjesečno
 • Počevši od 480 GB SSD-a i 10 TB propusnosti
 • 24/7 VIP podrška
 • Potpuno upravljanje premijama s podešavanjem poslužitelja, nadzorom i ispravcima reakcija

Pogledajte namjenske planove ovdje

Korisničke recenzije SiteGround

Od sad, upravo smo prešli ocjenu 100 korisnika za SiteGround. I po količini i po kvaliteti daleko su pregledani domaćin na našim stranicama. Ne možete se raspravljati s ovolikim recenzijama s 5 zvjezdica. 

SiteGround Urednički pregled 4.8 / 5 Recenzent {{reviewsOverall}} / 5 Korisnici (254 glasova) Pogledajte cijene prozodija

 1. Iznenađujuće brza podrška
 2. Sjajne cijene
 3. Tona značajki
 4. Kompatibilnost SiteGround WordPress

kontra

 1. Skrivena ograničenja
 2. Samo godišnje cijene
 3. Hakiranje / sigurnosna ograničenja

SummarySiteGround jedan je od najboljih preporučenih domaćina za trgovce, programere i vlasnike web lokacija koji traže dobru ravnotežu cijene i vrijednosti. SiteGround cijene uključuju sve besplatne alate koji bi prosječnom vlasniku web mjesta mogli trebati. Dobivate tim za podršku uglavnom sa sjedištem u Bugarskoj, ali to nije problem za većinu građana svijeta koji govore engleski jezik. Njihovo pomoćno osoblje je jedno od najbržih koje reagira u roku od 5-15 minuta u bilo kojem satu. SiteGround WordPress hosting sadrži značajne prikaze i WordPress git značajke koje mnogi domaćini koji nude ponude ne nude. Podrška5Speed4.5Osobine5Value5Transparentnost4.5 Pogledajte Više značajki

Usporedite SiteGround s ostalim domaćinima

Želite li usporediti SiteGround i ostale domaćine? Izradili smo opsežni skup usporedbi tako da možete odlučiti o tome koji ćete domaćina trebati.

SiteGround vs WP Engine

SiteGround je više vrijedan, jeftin domaćin za sve, dok je WP-Engine višestruki domaćin koji cijene cijene počinju gotovo 10 puta u odnosu na SiteGround.

Za stvarna poduzeća trošak nije glavni faktor, ali za slobodnjake to je velika stvar.

Pogledajte usporedbu WP Engine i SiteGround

Često postavljana pitanja o hostingu na web lokaciji

Što razlikuje SiteGround od ostalih domaćina?

SiteGround je stvorio nekoliko novih dijelova tehnologije kako bi svojim kupcima pružio najbolju moguću podršku i uslugu. SiteGround je osvojio nekoliko nagrada u industriji za pristupačan hosting, proračun hostinga, hosting prodavača i korisničku uslugu.

Ono što dijeli hosting planovi nudi SiteGround?

SiteGround ima tri odvojena plana hostinga, koji počinju od 3,95 USD mjesečno za osnovni StartUp plan, što je idealno za male trgovine i web stranice koje mjesečno imaju manje od 10 000 jedinstvenih posjetitelja. Odlično je za jednu web lokaciju, jer nudi 10 GB prostora.

Njihovi zajednički planovi nude se u jednogodišnjim, dvo- ili trogodišnjim ugovorima, a ne mjesečno.

Svi planovi SiteGrounds uključuju bitne podatke o web lokaciji:
● Besplatno ime domene, postavljanje i prijenos
● Besplatne dnevne sigurnosne kopije
● poslužitelji s omogućenom HTTP / 2
● cPanel i SSH pristup
● SSD pohrana
● Besplatno CloudFlare CDN
● Besplatno šifrirajte SSL-ove
● Neograničena poruka e-pošte i baze podataka

Uz to, svaki plan uključuje besplatna imena domena, postavljanje i prijenos, izradu web stranica i 24/7 tehničku podršku.

Plan GrowBig kreće od 7,95 USD svakog mjeseca, a osmišljen je za korisnike koji žele sve njihove web lokacije na jednom računu. Također dodaje u sigurnosne kopije web stranica, vrhunsku e-trgovinu, podršku i sigurnost, neograničeno web mjesto, Joomla i WordPress predmemoriranje i veće brzine.

Glavni plan, GoGeek, kreće se od 14,95 USD mjesečno, a napravljen je za obradu web stranica s velikim prometom, web-lokacijama s velikim resursima, web lokacijama za e-trgovinu i sukladnosti s PCI poslužiteljem. Poslužitelji koji posjeduju web stranice na ovim planovima su ograničeni, što znači da se resursi dijele među manje korisnika.

Koje namjenske hosting planove nudi SiteGround?

Tvrtka nudi podatkovne centre u Sjedinjenim Državama, Europi i Azijsko-Pacifiku te omogućuje kupcima da odaberu najbliži geografski položaj. Sva tri plana utemeljena na Linux operativnom sustavu uključuju 5TB propusnost, 24/7 VIP podršku i potpuno upravljanje koje uključuje postavljanje, ažuriranja i kontinuirano nadgledanje.

Program Entry Server svakog mjeseca košta 229 dolara, a pokreće Intel Xeon E3-1230 CPU.
● frekvencijski takt 3,2 GHz
● 4 CPU jezgre
● 8 CPU niti
● 8 MB predmemorije CPU-a
● 4 GB DDR3 RAM-a
● 500 GB SATA II HDD

Plan napajanja SiteGround-a, koji košta 329 USD, pokreće Intel E3-1270 CPU, sa taktnim taktovima od 3,5 GHz. Ostale značajke uključuju:
● 4 CPU jezgre
● 8 CPU niti
● 8MB CPU cache
● 16 GB DDR3 RAM-a
● 1TB SATA II HDD

Enterprise Enterprise plan košta 429 dolara i pruža najvišu razinu funkcionalnosti. Program pokreće dva Intel Xeon E5-2620 CPU, sa taktom frekvencije 2.00GHz.
● Dvije jezgre 6 CPU-a
● Dva 12 procesora
● 15MB predmemorija procesora
● 16 GB DDR3 RAM-a
● Četiri 500 GB SATA III / RAID 10 tvrdog diska

Da li SiteGround nudi hosting hostinga?

Ako ste programer ili dizajner i tražite dobre cijene, brze brzine i brzu uslugu kupca, jedinstveni kreditni program SiteGround nudi sva tri u planu preprodavača.

Svaki kredit jednak je godini hostinga, a kako kupite više kredita, cijena pada. Jedan do četiri kredita koštaju 49 dolara svakog kredita; pet do deset kredita košta 45 dolara po kreditu, a 11 ili više kredita koštaju 42 dolara po kreditu. Prodavači mogu započeti kupnjom pet kredita, koji nikada ne istječu.

Računi preprodavača uzimaju u obzir brojne čimbenike i pružaju 10 GB web prostora, neograničen prijenos podataka, besplatne dnevne sigurnosne kopije i račune e-pošte, a savršen je za oko 10 000 posjeta. SiteGround jamči 99,99% produženog vremena, bez markiranog cPanela i privatnih DNS nadogradnji, što omogućuje preprodavačima da vlastitim kupcima pruže najbolje moguće programe i usluge. Prodavači mogu postaviti vlastite cijene kako bi pomogli svojim tvrtkama da rastu.

Što je s partnerskim pogodnostima?

SiteGround svojim podružnicama daje velikodušni paket naknada, koji plaća provizije tjedno i ima kraće 30-dnevno razdoblje odgode između prodaje i provizije..

Povezana društva koja ostvare između jedne i pet prodaja zarade 50 USD od svake prodaje; šest do deset prodaja generira 75 USD po prodaji; 11 do 20 prodaja zarađuje 100 USD po prodaji; i 21 ili više od prodaje zaradi podružnicu 125 USD po prodaji.

SiteGround za svoje podružnice nudi praćenje u stvarnom vremenu, što im omogućava da prate njihovu prodaju i provizije, pregledaju njihovu povijest plaćanja i vide rezultate različitih kampanja. Pružaju razne marketinške i prodajne alate, poput banner oglasa, logotipa, dubinskih veza, pravodobnog sadržaja i vijesti te nude pouzdane i brze upravitelje računa.

Koje druge hosting programe nudi SiteGround?

SiteGround ima niz različitih usluga i usluga hostinga

Planovi hosting hosting usluga počinju od 3,95 USD mjesečno.

 • Hosting putem e-pošte nudi razne vodiče putem e-pošte, klijente Webmail, besplatne račune i e-poštu na vaše ime domene. Korisnici mogu kreirati i upravljati neograničenim računima e-pošte na svojim domenama koji se nalaze na poslužiteljima SiteGround. Oni nude sigurne protokole e-pošte, pokreću Spam Assassin s MailFoundry i SpamExperts te nude cPanel upravljanje. Sučelja uključuju RoundCube, Horde i SquirrelMail, a imaju kompatibilnost s Outlookom, Thunderbirdom i MacMailom.
 • FTP hosting pruža kupcima mogućnost rada s bilo kojim FTP klijentom, s neograničenim računima i bez ograničenja veličine datoteka. Oni nude anonimni FTP i uključuju dnevne sigurnosne kopije i domene kao standardni dio njihovih planova. Protokol za prijenos datoteka SSH dopušten je na svim planovima SiteGround, kao i siguran prijenos preko TLS / SSL.
 • PHP hosting pruža kupcima koji upravljaju ovim skriptnim jezikom, brže i sigurnije web stranice. Oni nude pet PHP verzija (PHP 7, PHP 5.6, PHP 5.5, PHP 5.4 i PHP 5.3). Postoji više od 70 PHP modula i oni će raditi s kupcima kojima treba modul koji nije dio njihovih standardnih planova.
 • MySQL hosting pruža kupcima neograničene MySQL baze podataka, phpMyAdmin manager i sigurnije, sigurnije baze podataka. Imati zaseban disk za MySQL i pokrenuti interni MySQL keš upita.
 • cPanel hosting donosi prilagodljive, jednostavne za upotrebu kože i omogućuje kupcima brzo upravljanje datotekama i mapama web stranice, kao i obavljanje različitih administrativnih zadataka. Partnerstva sa Softaculous, CloudFlare CDN, SpamExperts i 1h.com poboljšavaju performanse, a SiteGround SuperCacher povećava brzinu.

SiteGround izrazito podržava besplatne aplikacije; kao rezultat, odličan je izbor za blogerice i dizajnere. Nude širok izbor Joomla i WordPress predložaka koji će pomoći korisnicima da započnu s radom. Planovi za hosting hostinga također počinju od 3,95 dolara mjesečno.

 • Alati za WordPress uključuju instalaciju jednim klikom, automatsku nadogradnju i WP-CLI na svakom planu. Njihova dva glavna plana nude i SuperCacher, koji donosi veće brzine, WordPress inscenaciju i Git sučelje. WordPress je zbog svoje usluge dao SiteGround-u službenu preporuku. Ovo je partnerstvo omogućilo im da nude upravljani WordPress za svaki račun. SiteGround funkcionira od poslužitelja gore kako bi kupcima pružio najbolje moguće iskustvo, vodeći računa o propustima koji dolaze s ažuriranjima i sigurnosnim kopijama podataka.
 • Joomla hosting je jednostavan i isplativ za pokretanje. SiteGround nudi instalaciju jednim klikom, besplatne prijenose, predložak i instalacije te naziv domene. Njihova konzistencija eliminira zastoje. Postoji 30 sigurnosnih kopija svake web stranice Joomla, a računi su izolirani radi daljnje zaštite. Joomla je SiteGround nazvala službenim domaćinom i sponzorom događaja.
 • Magento hosting planovi idealni su za internetske trgovine, s Cloudflare CDN-om i Railgun-om, jednostavnim prijenosima i instalacijama i SSD pogonima. SiteGround svojim klijentima pruža sigurnosne popravke na razini poslužitelja, integraciju Gita i zaštitu od hakiranih računa.
 • Drupal hosting planovi uključuju mnoge iste značajke kao i ostali planovi hosting hostinga, kao i unaprijed instalirani Drush, postavljeno besplatno sučelje naredbenog retka koje vam omogućava brzo i lako rad sa svojim Drupal kodom za module, teme i profile.
 • PrestaShop hosting prilagođen je poboljšanju usluga i performansi, pružajući trgovinama i njihovim kupcima najbolje moguće iskustvo. Oni također nude podršku za oscommerce.
Postoje li neki specifični hosting programi s SiteGroundom?
 • SkaDate hosting: Ako želite pokrenuti društvenu mrežu, ručno izrađeno hosting rješenje za SiteGround dizajnirano je za optimizaciju web mjesta za upoznavanja.
 • Zajamčeno je da WP eCommerce domaćin na poslužiteljima SiteGround funkcionira savršeno, uz visoku razinu sigurnosti i podrške.
 • Obrazovni zavodi mogu iskoristiti posebne ponude SiteGround-a za akademske organizacije. Tvrtka pridaje visoku vrijednost obrazovanju, sponzoriranju tečajeva na Virginia Intermont Collegeu, MACC-u i Sveučilištu DePaul. Studenti dobivaju račune s 10 GB prostora za pohranu, FTP, SSH i Git, besplatnu e-poštu, neograničene MySQL baze podataka i automatsko dnevno sigurnosno kopiranje za 1,99 USD mjesečno. Instruktori mogu dobiti besplatni račun, kao i besplatnu instalaciju LMS-a za svoje učionice i studente. Stranica za registraciju završava se za jedan dan, a studenti mogu dobiti besplatno web hosting sa svim značajkama iako je stranica instruktora.
 • Španjolski govornici mogu primiti instalaciju i postavljanje na svom materinjem jeziku, a mogu dobiti i podršku na španjolskom. SiteGround nudi udžbenike i e-knjige kako bi svojim kupcima olakšao maksimalan potencijal pomoću lako razumljivih resursa.
Kakva je korisnička podrška SiteGround?

Tvrtka planira svoje obrasce za osoblje u svom europskom uredu, koji se bavi uslugama za korisnike, kako bi kupcima osigurali vrlo malo čekanja kad zatraže podršku. U prosjeku, ulaznice dobivaju odgovor u roku od 15 minuta, a kupci čekaju manje od jedne minute za podršku putem telefona i chata.

Supervizori i rukovoditelji redovito revidiraju i ocjenjuju rad i brzinu svakog zaposlenika te prate rad tima kako bi osigurali da kupci dobivaju najbolje moguće. Pored toga, SiteGround ulaže u brzu i učinkovitu podršku za njihovu tehnologiju. Svakog mjeseca na svom blogu ističu svoje vrhunske predstavnike za podršku, dijeleći točan broj klijenata koji ih predstavnik služi, kao i postotak zadovoljnih kupaca.

Čelnici SiteGround ponose se stvaranjem okruženja koje usrećuje zaposlenike, napominjući da stopa zadovoljstva radnika povećava stopu zadovoljstva kupaca. Oni održavaju redovne sastanke i treninge u sjedištima koji uključuju stolove za bazene, sobe za video konferencije, prostor za rekreaciju s teniskim stolom, boje i dizajne koji žele nadahnuti i motivirati zaposlenike. Osnivači na svom blogu napominju da se zaposlenici kada se osjećaju ugodno i kod kuće, reagiraju na kupce kao da su obitelj ili prijatelji.

Predstavnici se obučavaju u određenim aplikacijama, potiču se na nastavu tečaja za kontinuirano obrazovanje i mogu pružiti dubinsku pomoć, od proširenja skripti i dodataka do predložaka i situacija povezanih sa aplikacijama. Drugi su napisali detaljne upute za šetnju kupaca kroz zajedničke potrebe. SiteGround ima bazu znanja koja uključuje više od 1.740 informativnih i instruktivnih članaka. Napravili su niz webinara sa priručnim demonstracijama i čarobnjakom za postavljanje koji će svakom novom kupcu pomoći da pronađe informacije i upute koje su mu potrebne. Web-lokacije se mogu postaviti u roku nekoliko minuta kroz njihov pojednostavljen, učinkovit proces.

Kupci koji trebaju kontaktirati predstavnika mogu provjeriti vrijeme čekanja na web lokaciji SiteGround, gdje će zabilježiti koliko je minuta čekanja za poziv, razgovor i karte. Mnogi kažu da su uz cijeli spektar, od potencijalnih klijenata do dugoročnih kupaca, bez obzira na razinu iskustva ili stručnosti, predstavnici iz SiteGround-a pružili visoku razinu podrške i skrbi. Na pitanja su odgovarali gotovo uvijek na prvi poziv, a predstavnici tvrtke aktivno su pratili složenija pitanja.

Kako bi pomogli kupcima da budu u tijeku s događajima u kompaniji, oni održavaju blog koji govori ne samo o korporativnom okruženju, već i o nadogradnji sustava, razvoju i trendovima u industriji koji bi mogli utjecati na kupčeva mjesta, situacije s bilo kojim dodacima. ili aplikacija i zanimljivih vijesti. Blog se ažurira nekoliko puta mjesečno, a kupci cijene informacije i odgovore koje dobivaju komentirajući različite postove na blogu.

Ima li SiteGround jamstvo produženog rada?

SiteGround je solidan pružatelj usluga, s pouzdanom povezanošću. Većina domaćina promovira 99,9 posto produženog vremena; SiteGround obećava 99,99 posto produženog vremena, koje vrijeme isporučuje, a vrijeme produženja dostiže 100 posto. Programeri i dizajneri mogu brzo provjeriti vrijeme produživanja svojih web lokacija na web lokaciji SiteGround.

SiteGround se odlučio za Linux spremnike, koji su vrlo učinkoviti i stabilni. Programeri tvrtke napisali su vlastite kernel zakrpe, koje su usvojene u službenom Linux Kernel kodu. Članovi razvojnog tima također su osmislili interni program praćenja poslužitelja koji ih ne samo upozorava na probleme sa statusom poslužitelja, već ih i popravlja. Također analizira situaciju kako bi predvidio i spriječio moguće buduće probleme.

Imaju nizak prosjek stanke, s prekidima od oko tri minute. Međutim, mnogi su recenzenti napomenuli da je, do trenutka kada su shvatili da su njihove web lokacije propadale, SiteGround već radio na vraćanju sigurnosnih kopija.

Koliko su sigurni podatkovni centri SiteGround-a?

Podatkovni centri SiteGround su u Chicagu, Amsterdamu i Singapuru; druga europska lokacija otvorena je u Londonu početkom 2016. Surađuju s mnogim glavnim prijevoznicima kako bi kupcima pružili najbolju dostupnost i brzinu. Svaki podatkovni centar ima više od jednog napajanja, generatora i UPS tehnologije. Uz to, podatkovni centri su uvijek zaštićeni zaštitarima, pa im je potreban biometrijski pregled. Postoje neprobojni lobiji i video nadzor kako bi se omogućila viša razina nadzora.

Oni su također dodali i nadogradili svoje podatkovne centre u Chicagu u 2014. godinu, u novo dovršen objekt koji vodi njihov partner SingleHop. Kroz taj potez, koji je uvelike povećao brzinu mreže, uspjeli su poboljšati organizaciju premještanjem poslužitelja u privatne kabinete. Stariji tehničari podatkovnih centara jedini su kojima je dopušteno raditi na SiteGround poslužiteljima.

U 2015. godini, Siteground pokrenuo je vlastiti sigurnosni sustav za koji kažu da je pomogao vraćanje podataka i do četiri puta brže nego u prethodnom programu.

SiteGround je rano prihvatio sigurnu izolaciju računa na zajedničkim poslužiteljima, program je izveo 2008. godine. Sigurnosne opcije poslužitelja su opsežne, sa SpamAssassin i SpamExperts, Leech Protect HackAlert nadgledanjem za dodatnu naknadu i CloudFlare integracijom, što web stranicama daje dodatnu zaštitu i ubrzati. Njihova sofisticirana integracija osigurava da na vašoj web lokaciji ili unutar kodiranja ne postoji zlonamjerni softver. Po cijeni, količina sigurnosnih značajki čini SiteGround idealnim izborom za male tvrtke i pojedince ili tvrtke koje započinju sa svojim web stranicama.

Kakvu se tehnologiju koristi SiteGround kako bi moji dodaci bili ažurirani?

SiteGround je uveo brojne alate kako bi se osiguralo da se stranice učitavaju dosljedno i brzo, uz vrlo brzo vrijeme učitavanja. Svaki zajednički plan poslužitelja i oblaka uključuje SSD tehnologiju, koja umnožava ulazna i izlazna vremena za više od 1000. SiteGround nudi šifriranje besplatnih SSL certifikata kako bi kupci mogli aktivirati HTTP / 2 mrežni protokol.

Dijeljeni i oblačni planovi također koriste tehnologiju poslužitelja NGINX kao standard; namjenski planovi poslužitelja mogu se nadograditi tako da uključuju pojačivač. Na temelju sposobnosti programa, SiteGround je izgradio SuperCacher, koji optimizira brzinu Drupal, Joomla i WordPress.

Iako je CloudFlare CDN izvanredan alat za sigurnost web mjesta, on također doprinosi bržem učitavanju stranica.

Kakve politike povrata novca imaju SiteGround?

Korisnici iz usluge SiteGround koji nisu zadovoljni njihovom uslugom mogu otkazati u roku od 30 dana za mjesečne planove. Sve u svemu, nekoliko stranica koje su kupci pronašli kod SiteGround-a nisu bili dovoljno da nadjačaju ogromne korisničke usluge i sigurnosne mogućnosti koje pružaju klijentima. Više na SiteGround.com

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector