Ulasan SiteGround Mei 2020 – 100+ Pengguna Tidak Salah

Saya suka dengan SiteGround.


Saya telah menggunakannya selama bertahun-tahun, saya mengesyorkannya kepada semua pelanggan saya, dan mereka terus memberi kesan.

Tidakkah anda menyukai kisah underdog yang bagus, di mana underdog sebenarnya menjadi yang terbaik dalam perniagaan? Itulah SiteGround.

rumah wira laman web

Maksud saya, mereka dimulakan oleh seorang pengacara di Sofia, Bulgaria dari semua tempat – siapa sangka mereka akan datang untuk menangkap hati dan pemikiran pemilik laman web di seluruh dunia.

Mereka lebih baik kerana mereka bekerja lebih keras. Mereka adalah syarikat bebas yang mengutamakan pelanggan (seperti Amazon atau Nordstrom), dan mereka tidak mempunyai harga saham dan tuan syarikat untuk dijawab.

Dengan 450,000 domain di seluruh dunia dengan pusat data di A.S., Belanda, UK, dan Singapura, ini adalah perjanjian sebenarnya, bukan permulaan yang tidak baik.

Contents

Apakah Ciri-ciri Utama Hosting SiteGround?

Saya akan mengejarnya, ini adalah perkara yang anda minati dengan hosting, dan SiteGround menyampaikan:

 1. Khidmat Pelanggan:
  Saya meletakkan nombor satu ini kerana perkhidmatan pelanggan mereka hebat. Mereka menjawab tiket sokongan dalam beberapa minit dan tidak beberapa jam. Dan sokongannya terperinci dan mesra. Mereka pergi ke atas dan seterusnya.
 2. Harga: Saya sebenarnya suka bahawa harga mereka murah, tetapi tidak terlalu murah. Sebabnya ialah saya tahu mereka menjual dengan harga yang berpatutan dan mereka dapat mengambil keuntungan itu untuk melabur semula di platform mereka. Tebak apa, jika anda membayar syarikat lain $ 1 / bulan untuk hosting, ia pasti jelek atau anda akan mendapat kenaikan harga di kemudian hari.
 3. Ciri-ciri: Mereka adalah salah satu hos pertama yang memfokuskan diri pada laman WordPress (bersama dengan WP Engine), dan mereka tahu bagaimana memadankan pasaran. Pelan GoGeek mereka dilengkapi dengan ciri epik: pementasan, sokongan keutamaan, dan sandaran premium (anda mahukan ini).

Perkara hebat lain termasuk jaminan uptime 99,99%, pemasangan WordPress yang mudah, sijil SSL percuma melalui Let’s Encrypt, dan banyak lagi.

Ia benar-benar menjadi tuan rumah yang hebat untuk blogger, pemilik laman web e-dagang, dan pemilik perniagaan, dengan alat yang maju dan mesra pemula.

Kelemahan untuk SiteGround merangkumi penyimpanan terhad dan kos tersembunyi lain, yang kami lindungi di bawah. Lihat Laman Web Rasmi

Ulasan Editorial SiteGround kami

Tapak Tapak mempunyai sokongan yang luar biasa dan kakitangan yang sangat membantu. Dan untuk harganya, domain anda dilengkapi dengan pelbagai alat bantu yang tidak disediakan oleh host lain. Secara keseluruhan, SiteGround adalah pilihan yang berpatutan dan mudah digunakan bagi mereka yang tidak memerlukan banyak jalur lebar untuk laman web mereka. Tetapi jika anda adalah pengguna yang kuat dengan pangkalan data yang besar dan merancang untuk menggunakan fungsi pementasan dan SG-Git, anda perlu meluangkan masa untuk membandingkan host sebelum menarik pencetus.

Bahagian terbaik? Pembelian awal anda diskaun 60% + (dengan pautan).

Ciri-ciri Terbaik dari SiteGround Hosting

SiteGround menjatuhkannya dari taman untuk kebanyakan pengguna. Campuran sempurna hosting murah dan sokongan yang sangat baik – hampir tidak menjadi lebih baik daripada ini.

Pengguna yang berkuasa akan mendorong ciri-ciri tersebut ke had mereka dan boleh menghadapi beberapa masalah.

ciri laman web

1. Perkhidmatan Pelanggan SiteGround: Masa Respons yang Cemerlang

Kelajuan di mana SiteGround bertindak balas terhadap tiket tidak ada tandingannya.

Anda akan sukar mencari syarikat hosting yang dapat mengalahkan masa respons rata-rata 15 minit mereka.

Mereka tidak mempunyai pilihan untuk berbual, tetapi sukar untuk melihatnya sebagai sesuatu yang menarik untuk mereka ketika mereka biasanya menjawab tiket sokongan dalam beberapa minit dengan respons yang bermanfaat dan bermanfaat.

Sokongan sembang memberi anda pengiktirafan segera, pasti, tetapi singkatnya format itu menyukarkan untuk menyampaikan masalah yang rumit dan menerima jawapan masing-masing yang rumit.

GoDaddy, misalnya, mendorong anda untuk menghubungi talian telefon sokongan mereka, yang bermaksud banyak masa yang dihabiskan.

Dan Rackspace rata-rata lebih dari 30 minit masa menjawab tiket. Tetapi pasukan SiteGround 24/7 dapat mengatasi masalah anda dengan cepat dan cekap.

2. Harga SiteGround: Hebat untuk wang anda

Sambungan lain dari perkhidmatan pelanggan bertaraf dunia mereka, pada peringkat pembelian, wakil penjualan SiteGround akan meluangkan masa untuk benar-benar memahami keperluan anda dan membuat cadangan yang munasabah.

Mereka tidak akan menjual anda pada ciri dan ruang penyimpanan yang tidak anda perlukan.

Kenapa tidak? Kerana kebanyakan setiap ciri yang biasanya diperlukan oleh pemilik laman web sudah termasuk dalam harga asas: ciri privasi, sandaran automatik, cPanel, akses FTP, nama domain percuma, keselamatan standard, Joomla, Drupal, dan banyak lagi.

SiteGround hanya sedikit lebih mahal daripada pesaing nama besar HostGator, tetapi sokongan, ciri, dan keselamatan yang dilampirkan jauh lebih unggul.

3. Keserasian SiteGround WordPress

Sekiranya anda sudah mempunyai laman web WordPress, SiteGround akan memindahkan laman web anda secara percuma. Ini adalah satu-satu proses yang mudah dan tidak memerlukan panduan.

Mereka juga menyediakan banyak sumber untuk membantu memulakan blogger memulakan.

Tambahan pula, staf sokongan SiteGround sangat berpengetahuan tentang WordPress dan dapat membantu anda dengan sebarang pertanyaan yang mungkin anda miliki dalam proses membina halaman anda.

Hubungan SiteGround WordPress adalah hubungan yang lancar yang tidak boleh berhenti sejenak untuk pengguna WordPress lama.

4. Harga Sebenarnya Sangat Berpatutan dengan Tawaran Kerap

Ya, kita mengulangi diri kita sendiri, tetapi dengan cara yang berbeza. Ini adalah kemas kini mengenai tawaran terbaru mereka.

Mereka melakukan beberapa gerakan serius di Sofia. Mereka telah menurunkan harga mereka baru-baru ini, dengan potongan 70% semasa mendaftar hingga $ 3.95 / bln yang tinggi untuk dimulakan (pada ulasan ini). Itulah beberapa harga yang sangat baik.

Sekiranya anda cuba menjimatkan sebanyak mungkin cheddar, tetapi masih mahukan ciri-ciri kukuh – ayolah – ini adalah keseimbangan yang baik.

Anda akan berfikir dengan ciri-ciri hebat yang mereka sertakan secara lalai dalam rancangan mereka, dan sokongan pelanggan yang luar biasa bahawa mereka akan jauh lebih mahal daripada yang disukai oleh Bluehost atau Hostgator.

Tidak begitu.

Mereka nampaknya telah mengoptimumkan sistem mereka sedemikian rupa sehingga mereka dapat menawarkan harga terendah dan manfaat pembunuh. Satu-satunya kelemahan: anda mesti mendaftar selama 3 tahun. Tetapi saya memberitahu anda, anda tidak akan mahu pergi dengan orang lain!

5. Pementasan Satu Klik adalah Penjimat Kehidupan yang Anda Perlu …

… bahawa anda tidak pernah tahu yang anda mahukan. Serius. Sekiranya anda seorang usahawan, pemasar, atau pemaju permulaan yang mengedit laman web ini, anda mungkin seorang koder koboi. Apa itu? Seseorang yang menyunting laman web langsung.

Lebih banyak pengalaman pembangun laman web mentertawakan anda, tetapi apa pun, anda mempunyai kemahiran orang ��

Tidak, masalahnya, anda tidak mahu memperbaiki enjin anda semasa memandu di lebuh raya. Begitu juga, anda ingin mengedit laman web anda di kawasan ujian (pementasan) dan bukan di laman langsung (produksi).

SiteGround menjadikannya lebih mudah dengan pementasan satu klik. Edit laman web, kemudian tekan untuk hidup. Selesai.

6. Domain Percuma Semasa Mendaftar

Dengan rancangan tertentu anda mendapat nama domain percuma semasa mendaftar. Hei, harganya seperti $ 12, tapi kami akan menerimanya!

Mereka menjadikannya lancar untuk mendaftar. Anda tidak perlu bermusafir ke GoDaddy untuk domain, hanya dapatkan keseluruhannya. Malangnya anda perlu membayar untuk memperbaharui untuk tahun-tahun berikutnya, tetapi tahun pertama agak baik!

7. Alat Kelajuan Tapak yang Hebat untuk Menjaga Hosting Dengan Pantas

SiteGround mempunyai alat Supercacher mereka sendiri dengan empat tahap kelajuan dan ciri cache bergantung pada rancangan yang anda jalani.

Hanya rancangan awan super elit dan ke atas yang mendapat sokongan cache HHVM, tetapi naik ke Memcache cukup kukuh (dibuat oleh jurutera Facebook).

Mereka juga menyokong alat cache PageSpeed ​​Google sebagai alternatif, serta integrasi langsung dengan Cloudflare. Mereka juga akan memberikan anda diskaun Cloudflare berulang dari harga senarai.

Pilihan ini boleh menjadi sangat luar biasa, tetapi tidak perlu takut. Cakap saja dengan sokongan mesra mereka, ajukan 100 soalan seperti saya, dan mereka akan menyelesaikan masalah anda!

ciri 2

8. Ini adalah Perkhidmatan Hosting Terurus

Ok, siapa yang tidak akan membeli hosting terurus? Saya tidak akan melakukan peningkatan pelayan, saya bahkan tidak tahu bagaimana. Saya mempunyai perkara yang lebih baik untuk dibuat.

Tetapi SiteGround mengurus semua perkara super berteknologi yang suka dilakukan oleh lelaki IT dengan ekor kuda. Mereka menyediakan hosting WordPress yang dikendalikan dan juga untuk platform lain – Magento, Drupal, Joomla, dll.

Kelemahan Hosting SiteGround

Sekiranya anda mempunyai anggaran yang sangat ketat, atau lebih banyak pengguna yang berkuasa, maka anda ingin benar-benar membandingkan ciri rancangan hosting SiteGround sebelum menarik pencetus. Beberapa keupayaan peringkat lebih tinggi disertakan dengan kos tersembunyi yang mungkin tidak anda belanjakan.

1. Pelan SiteGround: Tahunan sahaja

Walaupun harga per bulan pada umumnya rendah, semua rancangan SiteGround memerlukan kontrak tahunan.

Bagi kebanyakan orang, tidak ada bezanya membayar $ 48 / tahun atau $ 4 / bulan. Tetapi jika rancangan anda adalah untuk menguji pelbagai laman web dalam jangka waktu yang singkat, mendapatkan kontrak tahunan mungkin tidak menjadi kepentingan terbaik anda.

Dan beberapa rancangan yang lebih maju dapat menanggung kos dimuka yang cukup besar. Pelan GoGeek, misalnya, berharga $ 15 sebulan. Tetapi meletakkan $ 180 hanya untuk memulakan dapat merasakan komitmen yang terlalu besar.

Mungkin alasan SiteGround adalah bahawa pembayaran dimuka menghalang beberapa pelanggan yang mungkin memerlukan banyak masa sokongan mereka hanya untuk melompat kapal dalam beberapa bulan. Sekali lagi, ini bukan masalah untuk semua orang.

Tetapi kekurangan fleksibiliti pasti menjadi pemecah perjanjian dalam projek jangka pendek.

2. Had Tersembunyi pada Pementasan 1-Klik

Salah satu masalah yang lebih mengecewakan yang timbul dengan SiteGround adalah pementasan 1 klik mereka.

Agar pementasan berfungsi dengan betul, SiteGround menerapkan had pangkalan data 100MB untuk hosting bersama.

Ini mungkin merupakan had kos yang munasabah, tetapi had tersebut tidak dinyatakan dengan jelas untuk pengguna ketika mereka mendaftar untuk rancangan hosting bersama mereka.

Sekiranya anda menjalankan laman web WordPress, terdapat beberapa pemalam di luar sana (ahem, Redirection) yang dapat dengan cepat mendorong anda melebihi had 100MB anda hanya setelah beberapa bulan penggunaan.

Ini boleh menjadi sangat mengecewakan bagi pengguna perantaraan, yang mungkin hanya memasuki aliran kerja mereka hanya perlu mengubahnya ketika mencapai had penyimpanan.

Pementasan 1 klik adalah titik penjualan yang besar untuk SiteGround berbanding pesaing mereka, tetapi tidak ada sebutan mengenai had ini sehingga anda sampai di sana.

3. Batasan Ruang Inode

Masalah yang mengecewakan kedua ialah jika anda menggunakan lebih daripada 80% ruang inode anda, anda tidak dapat membuat repositori git.

Penggunaan ruang cakera SiteGround Git

Penggunaan ruang cakera SiteGround Git Batasan inode boleh sangat menjengkelkan!

Sekali lagi, tidak dinyatakan di hadapan sehingga anda terlalu dalam. Syukurlah, kakitangan mereka sangat cepat bertindak balas dan sangat membantu. penggunaan inode-git

Tetapi juga, anda tidak akan dapat membuat pelayan pementasan jika anda hampir ke tepi. Ia masuk akal, tetapi kekecewaan lain.

4. Migrasi SiteGround: Batasan 1GB

Sekiranya anda cuba berpindah dari host lain, ada Had migrasi 1GB di laman web.

Sekiranya anda mahukan perkhidmatan penghijrahan premium mereka, anda perlu menaikkan $ 50 untuk memindahkan semuanya.

Sudah tentu, ini bukan bayaran yang terlalu tinggi untuk memiliki profesional memindahkan data anda sehingga selamat dan terjamin.

Tetapi beberapa orang sudah biasa dengan proses ini dan lebih suka memilih untuk melakukannya sendiri. Isu utama di sini adalah bahawa peraturan tersembunyi ini tidak dinyatakan di muka.

Ini boleh menjengkelkan apabila anda belum menganggarkannya atau lebih mampu melakukannya sendiri.

Sekiranya anda mempunyai sejumlah besar foto, video, dan aset media besar yang lain, kemungkinan besar anda akan mencapai had tersebut. Tetapi berbincanglah dengan sokongan mereka dan lihat apa yang dapat mereka lakukan untuk anda.

5. Penyimpanan SiteGround: Hanya 30 GB

Storan 30 Gigabait kedengaran banyak.

Dan jika anda menjalankan blog WordPress yang ringkas, tidak mengapa.

Tetapi jika anda mengehoskan banyak laman web di SiteGround – yang merupakan kelebihan besar untuk menggunakannya – masalah akan timbul dengan 30 GB.

Maksud saya, permulaan $ 1 / bulan (promo) GoDaddy disertakan 100 GB simpanan! Itu bukan untuk mengatakan GoDaddy lebih baik, tetapi saya harap SiteGround meningkatkan permainan mereka di sana. Saya masih akan menggunakan SiteGround melalui GoDaddy setiap hari dalam seminggu, tetapi 30 GB boleh mengehadkan.

Sekiranya laman web anda mempunyai banyak foto berkualiti tinggi (setiap laman web semestinya hari ini), dan anda mula membuat beberapa salinan pementasan laman web ini untuk keselamatan, maka inilah masanya anda akan mula menghadapi batasan.

Berhati-hati, ini adalah batasan.

Sekiranya saya adalah saya, saya akan mulakan dengan rancangan SiteGrounds basic atau GoGeek dan kemudian ketahui jika laman web anda cukup besar, anda harus meningkatkan ke hosting Cloud mereka pada masa akan datang.

6. Keselamatan SiteGround: Sokongan Penggodaman Kurang

Walaupun bahasa di halaman pemasaran mereka mungkin menunjukkan sebaliknya, keselamatan SiteGround kurang di beberapa jabatan.

Pemasaran berbicara di laman mereka menari-nari fakta bahawa, sementara mereka benar-benar berusaha untuk memperbaiki serangan pelayan, penggodaman setiap laman web rendah dalam senarai keutamaan mereka.

Malah, mereka tidak akan memberitahu anda sekiranya laman web anda diretas. Mereka hanya akan membawanya ke luar talian dan menunggu anda mengetahui dan meminta pertolongan kepada mereka.

Tambahan pula, pemulihan daripada penggodaman tidak percuma. Anda boleh membeli perkhidmatan keselamatan $ 99- $ 199 setelah laman web anda digodam, tetapi sokongan dari pasukan ini kurang baik berbanding dengan perkhidmatan pelanggan umum mereka.

Mereka bekerja pada waktu biasa, bukan 24/7, dan oleh itu selalunya memerlukan masa hingga 48 jam untuk membuat semuanya kembali normal. Itu banyak pendapatan yang hilang untuk laman web e-dagang.

7. Isu Akhir Akhir SiteGround

Banyak syarikat memasukkan sejumlah besar wang ke dalam pemasaran dan pelaburan mereka yang lain, sering kali merugikan pembangunan dan infrastruktur mereka.

Sudah tentu tidak ada syarikat atau penyedia hosting yang sempurna, dan hal yang sama dapat dikatakan mengenai SiteGround, yang mana masalah belakang muncul apabila anda menggali lebih mendalam mengenai kemampuan maju mereka.

Kesalahan timbul ketika cuba membuat dan menghapus salinan pementasan laman web, dan pengguna SG-Git sering menyedari hantu subdomain yang dipadam berterusan beberapa hari selepas penghapusan – keduanya boleh menjadi masalah serius ketika datang ke batasan penyimpanan. Dalam kedua kes ini, wakil sokongan telah mengakui bahawa masalah ini adalah masalah belakang yang masih belum dapat diselesaikan.

Pokoknya

Bagi banyak laman web kecil dan pemilik laman web yang memerlukan sokongan hebat dengan harga yang sangat berpatutan, Hosting SiteGround adalah cara yang tepat.

Sokongannya ramah, cepat, dan akan melebihi tugas mereka untuk memberi anda nasihat dan membantu anda menyelesaikan masalah atau mengarahkan anda ke arah yang betul.

Sekiranya anda mencari sesuatu di luar hosting murah yang mempunyai lebih banyak ciri, SiteGround mungkin merupakan pertaruhan terbaik anda.

Keserasian SiteGround WordPress adalah yang terbaik, dan harga SiteGround adalah kompetitif dan merangkumi banyak ciri berguna.

Untuk pengguna yang lebih pertengahan hingga lanjutan, keputusan harus diteliti dengan teliti sebelum membeli.

Sekiranya bukan kerana sokongan pelanggan mereka yang luar biasa, banyak masalah yang diuraikan di atas boleh menjadi pencegah utama bagi mereka yang memerlukan kemampuan maju.

Sebaiknya periksa Hosting A2 jika anda menyukai suara SiteGround tetapi mempunyai beberapa keraguan mengenai masalah yang kami kemukakan di sini.

Pendapat kami adalah bahawa dengan infrastruktur latar belakang yang ditingkatkan dan lebih mantap, SiteGround dapat mengelakkan banyak masalah penyimpanan mudah ini.

Ini akan menjadi win-win bagi semua orang yang terlibat: kos yang lebih rendah untuk pengguna, kurang masa yang disia-siakan untuk pasukan sokongan pelanggan.

Pelan Hosting SiteGround

SiteGround menawarkan rancangan hosting dari hosting bersama murah hingga hosting khusus. Kami akan menyentuh beberapa peringkat teratas dengan cepat.

Hosting Berkongsi SiteGround

hosting dikongsi laman web

Tahap kemasukan SiteGround antara $ 3,95 hingga $ 11,95 sebulan (harga promosi). Ini meletakkannya tepat pada akhir web hosting yang lebih murah, sementara tidak terlalu murah. Kenyataannya ialah apabila anda melihat harga yang terlalu rendah (seperti $ 0.99 / bulan), anda tahu ia tidak akan dapat bertahan.

Walaupun murah, hosting bersama SiteGround merangkumi ciri utama berikut:

 • Sokongan 24/7 melalui telefon, sembang, atau e-mel – Sokongan teknikal SiteGround benar-benar peringkat teratas, dan yang terbaik yang anda dapati dengan harga ini
 • Laman pantas – SiteGround merangkumi pelbagai tahap pengoptimuman kelajuan termasuk PHP 7 dan alat kelajuan mereka sendiri
 • SSL percuma
 • Sandaran harian percuma (ini sangat besar)
 • Rancangan GrowBig dan GoGeek merangkumi ciri tambahan seperti sokongan premium dan laman web tanpa had.

Kami mengesyorkan pergi dengan Pelan GrowBig bermula dari $ 5.95 / bln. Ia bernilai dua dolar tambahan untuk mendapatkan laman web tanpa had.

Hosting WordPress SiteGround

hosting wordpress laman web

Hosting WordPress SiteGround adalah sama dengan hosting bersama mereka, jadi kami akan menyoroti beberapa ciri yang berfokus pada WordPress di bawah.

 • Pemasangan automatik WordPress percuma – Saya telah mencubanya dan sangat mudah
 • Plugin migrasi percuma dari hos WordPress semasa anda
 • Autoupdates WordPress – ini sangat penting untuk keselamatan.
 • Rancangan GrowBig dan GoGeek merangkumi:
  • Perkhidmatan penghijrahan profesional
  • Supercaching WordPress
  • Pementasan WordPress 1-klik (ini sangat besar untuk pembangun)

Sekiranya anda merancang untuk mengembangkan laman WordPress anda, kami mengesyorkan untuk pergi ke Pelan GoGeek bermula dari $ 11.95 / bln untuk memanfaatkan sokongan keutamaan dan Git, bersama dengan lebih banyak kuasa pelayan.

Hosting Cloud SiteGround

hosting awan laman web

Bekerja dengan pelanggan baru-baru ini, kami melihat bahawa terdapat beberapa lonjakan lalu lintas bermusim yang besar, dan kami mahukan kapasiti pelayan tambahan untuk meningkatkan permintaan mengikut keperluan. Daripada mengenakan bayaran yang terlalu tinggi oleh pengguna seperti beberapa hos, SiteGround menawarkan alat yang munasabah untuk ditingkatkan dengan satu klik atas permintaan. Ciri utama:

 • Alamat IP khas
 • Sumber yang dijamin
 • Penimbangan mudah dengan skala automatik semasa lonjakan lalu lintas

Bina konfigurasi awan anda sendiri di sini

Hosting Dedicated SiteGround

laman web hosting khusus

Perniagaan yang lebih besar yang memerlukan sumber dan jaminan hosting yang kuat memerlukan hosting khusus. SiteGround menawarkan hosting khusus yang dikendalikan premium dengan harga yang tidak melanggar anggaran suku tahunan.

 • Harga dari $ 269 / bln
 • Bermula pada SSD 480 GB dan lebar jalur 10 TB
 • Sokongan VIP 24/7
 • Pengurusan premium penuh dengan penyediaan pelayan, pemantauan, dan pembetulan reaksi

Lihat rancangan khusus di sini

Ulasan Pengguna SiteGround

Setakat ini, kami baru sahaja melepasi 100 tanda ulasan pengguna untuk SiteGround. Mereka adalah tuan rumah yang paling banyak dikaji di laman web kami mengikut jumlah dan kualiti. Anda tidak boleh berdebat dengan ulasan 5 bintang ini. 

Ulasan Editorial SiteGround 4.8 / 5 Pengulas {{reviewsOverall}} / 5 Pengguna (254 undi) Lihat Harga Kelebihan

 1. Sokongan yang sangat pantas
 2. Harga hebat
 3. Banyak ciri
 4. Keserasian WordPress SiteGround

Keburukan

 1. Batasan tersembunyi
 2. Harga tahunan sahaja
 3. Batasan penggodaman / keselamatan

SummarySiteGround adalah salah satu hos yang paling disyorkan untuk pemasar, pemaju, dan pemilik laman web yang mencari keseimbangan harga dan nilai yang baik. Harga SiteGround merangkumi semua alat percuma yang mungkin diperlukan oleh pemilik laman web. Anda mendapat pasukan sokongan yang kebanyakannya berpusat di Bulgaria, tetapi itu bukan masalah bagi kebanyakan warga dunia berbahasa Inggeris. Kakitangan sokongan mereka adalah yang paling cepat, bertindak balas dalam 5-15 minit pada setiap jam. Hosting SiteGround WordPress mempunyai pementasan dan ciri git WordPress yang tidak ditawarkan oleh banyak host. Sokongan5Speed4.5Features5Value5Transparency4.5 Lihat Lagi Ciri

Bandingkan SiteGround vs Host Lain

Ingin membandingkan SiteGround dengan hos lain? Kami telah membuat satu set perbandingan yang luas sehingga anda dapat menentukan dengan tepat host mana yang anda perlukan.

SiteGround vs WP Engine

SiteGround adalah hos bernilai tinggi dan murah untuk semua orang, sementara WP-Engine adalah hos yang lebih mewah yang harganya bermula hampir 10x dari apa yang dimulakan oleh SiteGround.

Bagi perniagaan sebenar, kos bukanlah faktor utama, tetapi bagi freelancer itu adalah masalah besar.

Lihat perbandingan WP Engine vs SiteGround

Soalan Lazim Hosting SiteGround

Apa yang membezakan SiteGround daripada hos lain?

SiteGround telah mencipta beberapa teknologi baru untuk memberikan sokongan dan perkhidmatan terbaik kepada pelanggan mereka. SiteGround telah memenangi beberapa penghargaan industri untuk hosting yang berpatutan, hosting anggaran, hosting reseller, dan perkhidmatan pelanggan.

Apa rancangan hosting bersama yang ditawarkan oleh SiteGround?

SiteGround mempunyai tiga rancangan hosting bersama yang berasingan, bermula dari $ 3,95 sebulan untuk rancangan StartUp asas, yang sangat sesuai untuk kedai-kedai kecil dan laman web yang mempunyai kurang dari 10,000 pelawat unik setiap bulan. Sangat bagus untuk satu laman web, kerana ia menawarkan ruang 10GB.

Rancangan bersama mereka ditawarkan dalam kontrak satu, dua, atau tiga tahun, dan bukannya pilihan bulan ke bulan.

Semua rancangan SiteGrounds merangkumi keperluan Laman Web seperti:
● Nama, persediaan dan pemindahan domain percuma
● Sandaran harian percuma
● Pelayan HTTP / 2 yang didayakan
● capaian cPanel dan SSH
● Storan SSD
● CDN CloudFlare percuma
● Biarkan Enkripsi SSL Percuma
● E-mel dan pangkalan data tanpa had

Di samping itu, setiap rancangan merangkumi nama domain, penyiapan dan pemindahan percuma, pembangun laman web, dan sokongan teknikal 24/7.

Pelan GrowBig bermula pada $ 7,95 setiap bulan, dan dirancang untuk pelanggan yang menginginkan semua laman web mereka dalam satu akaun. Ia juga menambah sandaran Laman web, e-dagang premium, sokongan dan keselamatan, Laman Web tanpa had, Joomla dan WordPress caching, dan kelajuan yang lebih cepat.

Pelan teratas, GoGeek, bermula pada $ 14.95 sebulan, dan dibuat untuk menangani lalu lintas tinggi, Laman web sumber tinggi, Laman web e-dagang, dan pematuhan pelayan PCI. Pelayan yang mengehoskan laman web dalam rancangan ini adalah terhad, yang bermaksud sumbernya dikongsi di antara pengguna yang lebih sedikit.

Apa rancangan hosting khusus yang ditawarkan oleh SiteGround?

Syarikat ini menawarkan pusat data di Amerika Syarikat, Eropah dan Asia-Pasifik, dan membolehkan pelanggan memilih lokasi geografi terdekat. Ketiga-tiga rancangan sistem operasi berasaskan Linux merangkumi lebar jalur 5 TB, sokongan VIP 24/7, dan pengurusan penuh yang merangkumi penyediaan, kemas kini, dan pemantauan berterusan.

Program Entry Server berharga $ 229 setiap bulan, dan menjalankan CPU Intel Xeon E3-1230.
● Kelajuan jam CPU 3.2GHz
● 4 teras CPU
● 8 utas CPU
● Cache CPU 8 MB
● RAM DDR3 4GB
● HDD SATA II 500GB

Pelan Power Server SiteGround, yang berharga $ 329, menjalankan CPU Intel E3-1270, dengan kelajuan jam CPU 3.5GHz. Ciri-ciri lain termasuk:
● 4 teras CPU
● 8 utas CPU
● Cache CPU 8MB
● RAM DDR3 16GB
● 1TB SATA II HDD

Pelan Enterprise Server berharga $ 429, dan memberikan tahap fungsi tertinggi. Program ini menjalankan dua CPU Intel Xeon E5-2620, dengan kelajuan jam 2.00GHz.
● Dua 6 teras CPU
● Dua utas CPU 12
● Cache CPU 15MB
● RAM DDR3 16GB
● Empat 500GB SATA III / RAID 10 HDD

Adakah SiteGround menawarkan hosting penjual semula?

Sekiranya anda seorang pemaju atau pereka dan mencari harga yang baik, kelajuan cepat, dan perkhidmatan pelanggan yang responsif, program kredit unik SiteGround menawarkan ketiga-tiganya dalam rancangan penjual semula mereka.

Setiap kredit sama dengan satu tahun hosting, dan ketika anda membeli lebih banyak kredit, harganya turun. Satu hingga empat kredit berharga $ 49 setiap kredit; lima hingga sepuluh kredit berharga $ 45 setiap kredit, dan 11 atau lebih kredit berharga $ 42 setiap kredit. Penjual semula boleh bermula dengan membeli lima kredit, yang tidak akan habis.

Akaun penjual semula mempertimbangkan beberapa faktor, dan menyediakan 10GB ruang Web, pemindahan data tanpa had, sandaran harian dan akaun e-mel percuma, dan sangat sesuai untuk kira-kira 10,000 lawatan. SiteGround menjamin peningkatan 99,99 peratus, peningkatan cPanel tanpa jenama dan DNS peribadi, yang membolehkan penjual kembali untuk memberi pelanggan mereka program dan perkhidmatan terbaik. Penjual semula boleh menetapkan harga mereka sendiri untuk membantu perniagaan mereka berkembang.

Bagaimana dengan faedah gabungan?

SiteGround memberikan pakej pampasan yang lumayan kepada afiliasi mereka, yang membayar komisen setiap minggu dan mempunyai tempoh penahanan 30 hari yang pendek antara penjualan dan komisen.

Ahli gabungan yang membuat antara satu hingga lima jualan memperoleh $ 50 setiap jualan; enam hingga sepuluh jualan menghasilkan $ 75 setiap penjualan; 11 hingga 20 jualan memperoleh $ 100 setiap penjualan; dan 21 atau lebih penjualan memperoleh gabungan $ 125 setiap penjualan.

SiteGround menawarkan penjejakan masa nyata untuk afiliasi mereka, yang membolehkan mereka memantau penjualan dan komisen mereka, mengkaji sejarah pembayaran mereka, dan melihat hasil kempen yang berbeza. Mereka menyediakan pelbagai alat pemasaran dan penjualan, seperti iklan sepanduk, logo, pautan dalam, dan kandungan dan berita tepat waktu, dan menawarkan pengurus akaun yang dapat dipercayai dan responsif.

Apa program hosting lain yang ditawarkan oleh SiteGround?

SiteGround mempunyai pelbagai perkhidmatan dan aplikasi hosting aplikasi yang berbeza

Pelan hosting perkhidmatan bermula pada $ 3,95 setiap bulan.

 • Hosting e-mel menawarkan pelbagai tutorial e-mel, pelanggan e-mel Web, akaun percuma, dan e-mel di nama domain anda. Pelanggan boleh membuat dan mengurus akaun e-mel tanpa had di domain mereka, yang dihoskan di pelayan SiteGround. Mereka menawarkan protokol e-mel yang selamat, menjalankan Spam Assassin dengan MailFoundry dan SpamExperts, dan menawarkan pengurusan cPanel. Antaramuka merangkumi RoundCube, Horde, dan SquirrelMail, dan mereka mempunyai keserasian dengan Outlook, Thunderbird, dan MacMail.
 • FTP hosting memberi pelanggan kemampuan untuk bekerja dengan mana-mana klien FTP, dengan akaun tanpa had dan tidak ada had ukuran untuk fail. Mereka menawarkan FTP tanpa nama, dan menyertakan cadangan dan domain harian sebagai bahagian standard dari rancangan mereka. Protokol pemindahan fail SSH dibenarkan pada semua rancangan SiteGround, serta pemindahan selamat melalui TLS / SSL.
 • Hosting PHP menyediakan pelanggan yang menggunakan bahasa skrip ini dengan laman web yang lebih pantas dan selamat. Mereka menawarkan lima versi PHP (PHP 7, PHP 5.6, PHP 5.5, PHP 5.4, dan PHP 5.3). Terdapat lebih daripada 70 modul PHP, dan mereka akan bekerjasama dengan pelanggan yang memerlukan modul yang bukan sebahagian daripada rancangan standard mereka.
 • Hosting MySQL memberikan pelanggan pangkalan data MySQL tanpa had, pengurus phpMyAdmin, dan pangkalan data yang lebih selamat dan lebih selamat. Memiliki disk yang berasingan untuk MySQL, dan jalankan cache pertanyaan MySQL dalaman.
 • Hosting cPanel menghadirkan kulit yang mudah disesuaikan dan mudah digunakan, dan membolehkan pelanggan mengurus fail dan folder Laman web dengan cepat, serta melakukan pelbagai tugas pentadbiran. Perkongsian dengan Softaculous, CloudFlare CDN, SpamExperts dan 1h.com meningkatkan prestasi, dan SiteGround SuperCacher meningkatkan kelajuan.

SiteGround sangat menyokong aplikasi percuma; hasilnya, ini adalah pilihan yang bagus untuk blogger dan pereka. Mereka menawarkan pelbagai pilihan templat Joomla dan WordPress untuk membantu pengguna memulakannya. Pelan hosting aplikasi juga bermula pada $ 3,95 sebulan.

 • Alat WordPress merangkumi pemasang satu klik, pembaharuan automatik, dan WP-CLI pada setiap rancangan. Dua rancangan teratas mereka juga menawarkan SuperCacher, yang membawa kelajuan yang lebih tinggi, pementasan WordPress, dan antara muka Git. Kerana perkhidmatan mereka, WordPress telah memberikan cadangan rasmi kepada SiteGround. Kerjasama ini telah membolehkan mereka menawarkan WordPress yang dikendalikan pada setiap akaun. SiteGround berfungsi dari pelayan untuk memberikan pengalaman terbaik kepada pelanggan, mengurus gangguan yang disertakan dengan kemas kini, dan membuat sandaran data.
 • Joomla hosting mudah dan menjimatkan kos untuk dijalankan. SiteGround menyediakan pemasangan satu klik, dan pemindahan percuma, templat dan pemasangan, dan nama domain. Ketekalan mereka menghilangkan waktu henti. Terdapat 30 sandaran setiap hari di setiap laman Joomla, dan akaun diasingkan untuk perlindungan lebih lanjut. Joomla telah menamakan SiteGround sebagai tuan rumah rasmi dan penaja acara.
 • Pelan hosting Magento sangat sesuai untuk kedai dalam talian, dengan Cloudflare CDN dan Railgun, pemindahan dan pemasangan yang mudah, dan pemacu SSD. SiteGround memberi pelanggan mereka perbaikan keselamatan tahap pelayan, integrasi Git, dan perlindungan dari akaun yang diretas.
 • Rancangan hosting Drupal merangkumi banyak ciri yang sama seperti rancangan hosting aplikasi lain, serta Drush yang telah diinstal sebelumnya, antaramuka baris perintah percuma yang membolehkan anda bekerja dengan cepat dan mudah dengan kod Drupal anda untuk modul, tema, dan profil.
 • PrestaShop hosting telah disesuaikan untuk meningkatkan perkhidmatan dan prestasi, memberikan pengalaman terbaik kepada kedai dan pelanggan mereka. Mereka juga menawarkan sokongan untuk oscommerce.
Adakah terdapat program hosting khusus industri dengan SiteGround?
 • SkaDate Hosting: Sekiranya anda ingin menjalankan rangkaian sosial, penyelesaian hosting buatan tangan SiteGround direka untuk mengoptimumkan laman web temu janji anda.
 • WP eCommerce yang dihoskan di pelayan SiteGround dijamin berjalan dengan sempurna, dengan tahap keselamatan dan sokongan yang tinggi.
 • Institut pendidikan dapat memanfaatkan tawaran istimewa SiteGround untuk organisasi akademik. Syarikat ini memberi nilai tinggi pada pendidikan, menaja kursus di Virginia Intermont College, SPRM, dan Universiti DePaul, antara lain. Pelajar mendapat akaun dengan storan 10GB, FTP, SSH dan Git, e-mel percuma, pangkalan data MySQL tanpa had, dan sandaran harian automatik, dengan harga $ 1.99 setiap bulan. Tenaga pengajar boleh mendapatkan akaun percuma, serta pemasangan LMS percuma untuk bilik darjah dan pelajarnya. Halaman pendaftaran dilengkapkan dalam sehari, dan pelajar dapat menerima web hosting percuma dengan semua ciri melalui halaman instruktur.
 • Penutur bahasa Sepanyol dapat menerima pemasangan dan penyiapan mereka dalam bahasa ibunda mereka, dan juga dapat menerima sokongan dalam bahasa Sepanyol. SiteGround menawarkan tutorial dan e-buku untuk membantu pelanggan mencapai potensi maksimum mereka dengan sumber yang mudah difahami.
Seperti apa sokongan pelanggan SiteGround?

Syarikat merancang corak kepegawaian mereka di pejabat Eropah mereka, yang menangani perkhidmatan pelanggan, untuk memastikan bahawa pelanggan sangat sedikit menunggu ketika mereka meminta sokongan. Rata-rata, tiket mendapat sambutan dalam masa 15 minit, dan pelanggan menunggu kurang dari satu minit untuk sokongan telefon dan sembang.

Penyelia dan pengurus kerap mengaudit dan menilai prestasi dan kepantasan setiap pekerja, dan mengesan prestasi pasukan sehingga mereka dapat memastikan pelanggan mendapat yang terbaik. Sebagai tambahan, SiteGround melabur dalam sokongan pantas dan cekap untuk teknologi mereka. Mereka mengetengahkan wakil sokongan utama mereka setiap bulan di blog mereka, berkongsi jumlah pelanggan yang tepat yang dilayan oleh perwakilan itu, serta peratusan pelanggan yang gembira.

Pemimpin SiteGround bangga mencipta persekitaran yang membuat pekerja gembira, dengan memperhatikan bahawa tahap kepuasan pekerja meningkatkan kadar kepuasan pelanggan. Mereka mengadakan pertemuan dan latihan perusahaan secara berkala di markas yang meliputi meja biliar, ruang konferensi video, area rekreasi dengan meja tenis, dan warna dan reka bentuk yang dimaksudkan untuk memberi inspirasi dan motivasi kepada karyawan. Pengasas mencatat di blog mereka bahawa apabila pekerja merasa selesa dan berada di rumah, mereka bertindak balas kepada pelanggan seolah-olah mereka adalah keluarga atau rakan.

Perwakilan menerima latihan dalam aplikasi tertentu, didorong untuk mengikuti kursus pendidikan lanjutan, dan dapat memberikan bantuan mendalam, dari peluasan skrip dan pemalam hingga templat dan situasi yang berkaitan dengan aplikasi. Yang lain telah menulis tutorial terperinci untuk memandu pelanggan melalui keperluan bersama. SiteGround mempunyai asas pengetahuan yang boleh dicari yang merangkumi lebih dari 1,740 artikel maklumat dan pengajaran. Mereka telah membuat satu siri webinar dengan demonstrasi langsung, dan wizard penyediaan untuk membantu setiap pelanggan baru mencari maklumat dan arahan yang mereka perlukan. Laman web dapat disiapkan dalam beberapa minit melalui prosesnya yang efisien dan efisien.

Pelanggan yang perlu menghubungi perwakilan dapat memeriksa waktu tunggu di Laman Web SiteGround, di mana mereka akan mengetahui berapa minit masa menunggu untuk menelepon, berbual, dan tiket. Banyak yang melaporkan bahawa di seluruh spektrum, dari calon pelanggan hingga pelanggan jangka panjang, dengan tahap pengalaman atau kepakaran apa pun, wakil dari SiteGround memberikan sokongan dan penjagaan yang tinggi. Soalan dijawab hampir selalu pada panggilan pertama, dan wakil syarikat proaktif dalam menindaklanjuti pertanyaan yang lebih kompleks.

Untuk membantu pelanggan mengikuti perkembangan terkini syarikat, mereka membuat blog yang tidak hanya membincangkan persekitaran syarikat, tetapi juga mengenai peningkatan sistem, perkembangan dan trend dalam industri yang boleh mempengaruhi laman web pelanggan, situasi dengan plugin apa pun. atau aplikasi, dan berita menarik. Blog dikemas kini beberapa kali dalam sebulan, dan pelanggan menghargai maklumat dan tanggapan yang mereka terima dengan memberi komen pada catatan blog yang berbeza.

Adakah SiteGround mempunyai jaminan masa pakai?

SiteGround adalah penyedia yang mantap, dengan sambungan yang boleh dipercayai. Sebilangan besar hos mempromosikan uptime 99.9 peratus; SiteGround menjanjikan uptime 99,99 persen, yang mereka sampaikan, dengan waktu operasinya mencapai 100 persen. Pembangun dan pereka dapat dengan cepat memeriksa kadar waktu operasi laman web mereka di Laman Web SiteGround.

SiteGround memilih bekas Linux, yang sangat cekap dan stabil. Pemaju syarikat telah menulis patch Kernel mereka sendiri, yang telah diterima pakai dalam kod Linux Kernel rasmi. Anggota pasukan pembangunan juga merancang program pemantauan pelayan dalaman yang tidak hanya memberi peringatan kepada mereka mengenai masalah status pelayan, tetapi juga memperbaikinya. Ia juga menganalisis keadaan untuk meramalkan dan mencegah kemungkinan masalah di masa depan.

Mereka mempunyai purata waktu henti yang rendah, dengan gangguan sekitar tiga minit. Namun, banyak pengulas menyatakan bahawa pada masa laman web mereka disedari, SiteGround sudah berusaha untuk membuat mereka kembali.

Seberapa selamat pusat data SiteGround?

Pusat data SiteGround berada di Chicago, Amsterdam, dan Singapura; lokasi Eropah kedua dibuka di London pada awal tahun 2016. Mereka bekerjasama dengan banyak syarikat penerbangan utama untuk memberi pelanggan ketersediaan dan kelajuan terbaik. Setiap pusat data mempunyai lebih dari satu suapan kuasa, penjana, dan teknologi UPS. Selain itu, pusat data selalu dilindungi oleh pengawal keselamatan, dan mereka memerlukan pemeriksaan biometrik untuk masuk. Terdapat lobi antipeluru dan pengawasan video untuk memberikan tahap pemantauan yang lebih tinggi.

Mereka juga menambah dan menaik taraf pusat data Chicago mereka pada tahun 2014, ke kemudahan baru yang dikendalikan oleh pasangan mereka SingleHop. Melalui langkah itu, yang meningkatkan kelajuan rangkaian, mereka dapat meningkatkan organisasi dengan memindahkan pelayan ke kabinet peribadi. Juruteknik pusat data kanan adalah satu-satunya yang dibenarkan bekerja di pelayan SiteGround.

Pada tahun 2015, Siteground melancarkan sistem sandaran mereka sendiri, yang mereka katakan telah membantu memulihkan data hingga empat kali lebih cepat daripada dengan program sebelumnya.

SiteGround adalah pengguna awal pengasingan akaun selamat pada pelayan bersama, melancarkan program pada tahun 2008. Pilihan keselamatan pelayan adalah luas, dengan SpamAssassin dan SpamExperts, Leech Protect HackAlert memantau dengan bayaran tambahan, dan integrasi CloudFlare, memberikan perlindungan tambahan kepada laman web dan kepantasan. Integrasi Softaculous mereka memastikan bahawa tidak ada perisian hasad yang berjalan di laman web anda atau di dalam pengekodan. Untuk harganya, jumlah ciri keselamatan menjadikan SiteGround pilihan ideal untuk perniagaan kecil dan individu atau syarikat yang memulakan laman web mereka.

Apa jenis teknologi yang digunakan oleh SiteGround untuk memastikan pemalam saya sentiasa dikemas kini?

SiteGround telah menyediakan sejumlah alat untuk memastikan halaman dimuat secara konsisten dan cepat, dengan masa muat yang sangat cepat. Setiap pelayan dan rancangan awan bersama merangkumi teknologi SSD, yang menggandakan masa input dan output lebih dari 1,000. SiteGround menawarkan sijil SSL percuma Let’s Encrypt untuk membolehkan pelanggan mengaktifkan protokol rangkaian HTTP / 2.

Rancangan bersama dan awan juga menggunakan teknologi pelayan NGINX sebagai standard; rancangan pelayan khusus boleh ditingkatkan untuk merangkumi penggalak. Berdasarkan kemampuan program, SiteGround membina SuperCacher, yang mengoptimumkan kelajuan Drupal, Joomla, dan WordPress.

Walaupun CloudFlare CDN adalah alat yang luar biasa untuk keselamatan laman web, ia juga menyumbang kepada pemuatan halaman yang lebih pantas.

Apakah jenis dasar pengembalian wang yang ada di SiteGround?

Pelanggan SiteGround yang tidak berpuas hati dengan perkhidmatan mereka boleh membatalkan dalam 30 hari untuk rancangan bulan ke bulan. Secara keseluruhan, beberapa kekurangan pelanggan telah menemukan dengan SiteGround, bagaimanapun, tidak cukup untuk mengatasi pilihan perkhidmatan pelanggan dan keselamatan yang luar biasa yang mereka berikan kepada pelanggan. Lebih banyak lagi di SiteGround.com

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map