Κριτικές SiteGround Μάιος 2020 – 100+ χρήστες δεν μπορούν να είναι λανθασμένοι

Είμαι στο LOVE με το SiteGround.


Τα χρησιμοποιώ εδώ και χρόνια, τα έχω συστήσει σε όλους τους πελάτες μου και συνεχίζουν να εντυπωσιάζουν.

Δεν σας αρέσει μια καλή ιστορία αουτσάιντερ, όπου το αουτσάιντερ γίνεται πραγματικά το καλύτερο στην επιχείρηση; Αυτό είναι το SiteGround.

σπίτι ήρωας siteground

Θέλω να πω, ξεκίνησαν από έναν δικηγόρο στη Σόφια της Βουλγαρίας όλων των τόπων – που θα πίστευαν ότι θα έρθουν να συλλάβουν τις καρδιές και τα μυαλά των ιδιοκτητών ιστότοπων σε όλο τον κόσμο.

Είναι καλύτερα επειδή δουλεύουν σκληρότερα. Είναι μια ανεξάρτητη εταιρεία που δίνει προτεραιότητα στους πελάτες (ακούγεται σαν το Amazon ή το Nordstrom) και δεν έχουν τιμές μετοχών και εταιρικούς αρχηγούς για να απαντήσουν.

Με 450.000 τομείς παγκοσμίως με κέντρα δεδομένων στις Η.Π.Α., τις Κάτω Χώρες, το Ηνωμένο Βασίλειο και τη Σιγκαπούρη είναι η πραγματική διαπραγμάτευση, και όχι μια δυσάρεστη εκκίνηση.

Contents

Ποιες είναι οι κορυφαίες δυνατότητες του SiteGround Hosting?

Θα κυνηγήσω, αυτά είναι τα πράγματα που σας ενδιαφέρουν με τη φιλοξενία και το SiteGround προσφέρει:

 1. Εξυπηρέτηση πελατών:
  Βάζω αυτό το νούμερο ένα επειδή οι υπηρεσίες πελατών τους είναι εξαιρετικές. Απαντούν σε εισιτήρια υποστήριξης μέσα σε λίγα λεπτά και όχι ώρες. Και η υποστήριξη είναι λεπτομερής και φιλική. Πηγαίνουν πάνω και πέρα.
 2. Τιμολόγηση: Μου αρέσει πραγματικά ότι οι τιμές τους είναι φθηνές, αλλά όχι εξαιρετικά φθηνές. Ο λόγος είναι ότι ξέρω ότι πωλούν σε βιώσιμες τιμές και μπορούν να πάρουν αυτό το κέρδος για να επανεπενδύσουν στην πλατφόρμα τους. Μαντέψτε τι, αν πληρώνετε μια άλλη εταιρεία $ 1 / μήνα για τη φιλοξενία είναι είτε δυσάρεστη είτε πρόκειται να αυξηθεί αργότερα.
 3. Χαρακτηριστικά: Ήταν ένας από τους πρώτους οικοδεσπότες που εστίασαν σε ιστότοπους του WordPress (μαζί με το WP Engine), και έτσι ξέρουν πώς να ταιριάζουν με την αγορά. Το σχέδιο GoGeek τους συνοδεύεται από επικές δυνατότητες: σταδιοποίηση, υποστήριξη προτεραιότητας και premium αντίγραφα ασφαλείας (θα το θέλετε αυτό).

Άλλα εκπληκτικά πράγματα περιλαμβάνουν 99,99% εγγύηση χρόνου λειτουργίας, εύκολη εγκατάσταση του WordPress, δωρεάν πιστοποιητικό SSL μέσω του Let’s Encrypt και πολλά άλλα.

Είναι πραγματικά ένας εξαιρετικός οικοδεσπότης για bloggers, ιδιοκτήτες ιστότοπων ηλεκτρονικού εμπορίου και ιδιοκτήτες επιχειρήσεων, με εργαλεία προηγμένα και φιλικά για αρχάριους.

Τα μειονεκτήματα στο SiteGround περιλαμβάνουν περιορισμένο χώρο αποθήκευσης και άλλα κρυφά κόστη, τα οποία καλύπτουμε παρακάτω. Δείτε την Επίσημη ιστοσελίδα

Η κριτική εκδότη του SiteGround

SiteGround έχει εκπληκτική υποστήριξη και πολύ εξυπηρετικό προσωπικό. Και για την τιμή, ο τομέας σας συνοδεύεται από πολλά χρήσιμα εργαλεία που δεν παρέχουν άλλοι κεντρικοί υπολογιστές. Συνολικά, το SiteGround είναι μια καλή τιμή και εύκολη στη χρήση επιλογή για όσους δεν χρειάζονται τόνο εύρους ζώνης για τον ιστότοπό τους. Αλλά αν είστε χρήστης ισχύος με μεγάλη βάση δεδομένων και σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε βαριά τις λειτουργίες σταδιοποίησης και SG-Git, θα πρέπει να αφιερώσετε χρόνο για να συγκρίνετε τους κεντρικούς υπολογιστές πριν τραβήξετε τη σκανδάλη.

Καλύτερο κομμάτι? Η αρχική σας αγορά είναι 60% + έκπτωση (με σύνδεσμο).

Καλύτερες δυνατότητες του SiteGround Hosting

Το SiteGround το αποκλείει από το πάρκο για τους περισσότερους χρήστες. Ο τέλειος συνδυασμός φθηνής φιλοξενίας και εξαιρετικής υποστήριξης – σχεδόν δεν είναι καλύτερο από αυτό.

Οι χρήστες ισχύος θα ωθήσουν τις δυνατότητες στα όριά τους όμως και μπορεί να αντιμετωπίσουν κάποια προβλήματα κάτω από τη γραμμή.

χαρακτηριστικά του siteground

1. Εξυπηρέτηση πελατών SiteGround: Άριστος χρόνος απόκρισης

Η ταχύτητα με την οποία το SiteGround ανταποκρίνεται στα εισιτήρια είναι απαράμιλλη.

Θα ήταν δύσκολο να βρείτε μια εταιρεία φιλοξενίας που μπορεί να ξεπεράσει τον μέσο όρο απόκρισης των 15 λεπτών.

Δεν έχουν επιλογή συνομιλίας, αλλά είναι δύσκολο να το δούμε ως κάτι για να τους αγκυροβολούν όταν απαντούν γενικά σε εισιτήρια υποστήριξης μέσα σε λίγα λεπτά με μια προσεκτική, χρήσιμη απάντηση.

Η υποστήριξη συνομιλίας σάς δίνει άμεση αναγνώριση, σίγουρα, αλλά η εγγενής συντομογραφία αυτής της μορφής μπορεί να δυσκολεύσει να μεταδώσει σύνθετα προβλήματα και να λάβει τις αντίστοιχες περίπλοκες απαντήσεις τους.

Το GoDaddy, για παράδειγμα, σάς ωθεί να καλέσετε την τηλεφωνική του γραμμή υποστήριξης, κάτι που μπορεί να σημαίνει πολύ χρόνο που αφιερώνεται σε αναμονή.

Και ο Rackspace έχει μέσο όρο περισσότερο από 30 λεπτά χρόνο απόκρισης εισιτηρίων. Ωστόσο, η ομάδα του SiteGround 24/7 φτάνει στο τέλος του προβλήματος γρήγορα και αποτελεσματικά.

2. Τιμολόγηση SiteGround: Μεγάλη έκρηξη για τα χρήματα σας

Μια άλλη επέκταση της παγκόσμιας κλάσης εξυπηρέτησης πελατών, στο στάδιο της αγοράς, ένας εκπρόσωπος πωλήσεων SiteGround θα χρειαστεί χρόνο για να κατανοήσει πραγματικά τις ανάγκες σας και να κάνει λογικές προτάσεις.

Δεν θα σας πωλήσει σε δυνατότητες και χώρο αποθήκευσης που δεν χρειάζεστε.

Γιατί όχι? Επειδή το μεγαλύτερο μέρος κάθε δυνατότητας που θα χρειαζόταν ποτέ ο μέσος κάτοχος ιστότοπου περιλαμβάνεται ήδη στη βασική τιμή: δυνατότητες απορρήτου, αυτόματα αντίγραφα ασφαλείας, cPanel, πρόσβαση FTP, δωρεάν όνομα τομέα, τυπική ασφάλεια, Joomla, Drupal και πολλά άλλα.

Το SiteGround είναι λίγο πιο ακριβό από τον HostGator, αλλά η υποστήριξη, οι δυνατότητες και η ασφάλεια που συνδέονται είναι πολύ ανώτερες.

3. Συμβατότητα SiteGround WordPress

Εάν έχετε ήδη έναν ιστότοπο WordPress, το SiteGround θα μετακινήσει τον ιστότοπό σας δωρεάν. Είναι μια εύκολη, εφάπαξ διαδικασία που δεν απαιτεί καθοδήγηση.

Παρέχουν επίσης πολλούς πόρους για να βοηθήσουν στην αρχή των bloggers να ξεκινήσουν.

Επιπλέον, το προσωπικό υποστήριξης του SiteGround είναι απίστευτα ενημερωμένο για το WordPress και μπορεί να σας βοηθήσει με οποιεσδήποτε ερωτήσεις μπορεί να έχετε κατά τη διαδικασία δημιουργίας της σελίδας σας.

Η σχέση SiteGround WordPress είναι απρόσκοπτη που δεν πρέπει να κάνει παύση στους μακροχρόνιους χρήστες του WordPress.

4. Η τιμολόγηση είναι πραγματικά προσιτή με συχνές προσφορές

Ναι επαναλαμβάνουμε τον εαυτό μας, αλλά με διαφορετικό τρόπο. Αυτή είναι μια ενημέρωση για τις πρόσφατες προσφορές τους.

Κάνουν κάποιες σοβαρές κινήσεις εκεί έξω στη Σόφια. Έχουν μειώσει τις τιμές τους πρόσφατα, με έκπτωση 70% κατά την εγγραφή για να ξεκινήσετε το επιβλητικό 3,95 $ / μήνα (από αυτήν την κριτική). Αυτό είναι μερικές πολύ καλές τιμές.

Εάν προσπαθείτε να εξοικονομήσετε όσο το δυνατόν περισσότερο τσένταρ, αλλά θέλετε ακόμα σταθερές δυνατότητες – αδερφέ – αυτό είναι μια μεγάλη ισορροπία.

Θα σκεφτόσασταν με τις εκπληκτικές δυνατότητες που περιλαμβάνουν από προεπιλογή στα σχέδιά τους και την εκπληκτική υποστήριξη πελατών ότι θα ήταν πολύ πιο ακριβά από ό, τι οι Bluehost ή Hostgator.

Οχι τόσο.

Φαίνεται ότι βελτιστοποίησαν τα συστήματά τους με τέτοιο τρόπο ώστε να μπορούν να προσφέρουν τόσο χαμηλές τιμές όσο και οφέλη δολοφόνων. Μόνο μειονέκτημα: πρέπει να εγγραφείτε για 3 χρόνια. Αλλά σας λέω, δεν πρόκειται να θέλετε να πάτε με κανέναν άλλο!

5. Η σταδιοποίηση με ένα κλικ είναι η σωσίβια ζωή που χρειάζεστε…

… ότι ποτέ δεν ήξερες ότι ήθελες. Σοβαρά. Εάν είστε επιχειρηματίας, έμπορος ή αρχάριος προγραμματιστής που επεξεργάζεται τον ιστότοπο, πιθανότατα είστε κωδικοποιητής καουμπόη. Τι είναι αυτό? Κάποιος που επεξεργάζεται τον ζωντανό ιστότοπο.

Περισσότερη εμπειρία στους προγραμματιστές ιστότοπων σας γελούν, αλλά οτιδήποτε άλλο, έχετε δεξιότητες ανθρώπων ��

Όχι, το θέμα είναι ότι δεν θέλετε να διορθώσετε τον κινητήρα σας ενώ οδηγείτε στον αυτοκινητόδρομο. Ομοίως, θέλετε να επεξεργαστείτε τον ιστότοπό σας σε μια περιοχή δοκιμών (σταδιοποίηση) και όχι στον ζωντανό ιστότοπο (παραγωγή).

Το SiteGround το καθιστά εύκολο, με στάση με ένα κλικ. Επεξεργαστείτε τον ιστότοπο και μετά πατήστε ζωντανά. Ολοκληρώθηκε.

6. Δωρεάν τομέας κατά την εγγραφή

Με ορισμένα σχέδια θα λάβετε ένα δωρεάν όνομα τομέα κατά την εγγραφή σας. Γεια σου αξίζει μόλις 12 $, αλλά θα το πάρουμε!

Το καθιστούν απρόσκοπτο να εγγραφείτε. Δεν χρειάζεται να μεταβείτε στο GoDaddy για έναν τομέα, απλώς πάρτε ολόκληρο το πακέτο μαζί τους. Δυστυχώς, θα πρέπει να πληρώσετε για ανανέωση για τα επόμενα χρόνια, αλλά το πρώτο έτος ακούγεται αρκετά καλό!

7. Εξαιρετικά εργαλεία ταχύτητας ιστότοπου για να διατηρήσετε τη φιλοξενία γρήγορα

Το SiteGround διαθέτει το δικό του εργαλείο Supercacher με τέσσερα επίπεδα ταχύτητας και δυνατότητες προσωρινής αποθήκευσης ανάλογα με το σχέδιο στο οποίο βρίσκεστε.

Μόνο τα σχέδια super elite cloud και άνω έχουν την υποστήριξη προσωρινής αποθήκευσης HHVM, αλλά η μετάβαση στο Memcache είναι αρκετά σταθερή (δημιουργήθηκε από μηχανικούς του Facebook).

Υποστηρίζουν επίσης το εργαλείο προσωρινής αποθήκευσης PageSpeed ​​της Google ως εναλλακτική λύση, καθώς και την άμεση ενσωμάτωση με το Cloudflare. Θα σας δώσουν επίσης μια επαναλαμβανόμενη έκπτωση στο Cloudflare από τις τιμές λίστας.

Αυτές οι επιλογές μπορεί να είναι αρκετά συντριπτικές, αλλά δεν φοβούνται. Απλώς μιλήστε με τη φιλική τους υποστήριξη, κάντε 100 ερωτήσεις όπως εγώ και θα λύσουν το πρόβλημά σας!

χαρακτηριστικά 2

8. Αυτές είναι υπηρεσίες Managed Hosting

Εντάξει, ποιος δεν θα αγοράσει διαχειριζόμενη φιλοξενία; Δεν πρόκειται να κάνω αναβαθμίσεις διακομιστή, ούτε καν ξέρω πώς να το κάνω. Έχω καλύτερα πράγματα να κάνω.

Αλλά το SiteGround φροντίζει για όλα τα σούπερ τεχνολογικά πράγματα που λατρεύουν να κάνουν οι τύποι IT με αλογοουρά. Παρέχουν διαχειριζόμενη φιλοξενία WordPress καθώς και για άλλες πλατφόρμες – Magento, Drupal, Joomla κ.λπ..

Μειονεκτήματα του SiteGround Hosting

Εάν διαθέτετε έναν πολύ αυστηρό προϋπολογισμό ή περισσότερο από έναν ισχυρό χρήστη, τότε θα θελήσετε να συγκρίνετε πραγματικά τις δυνατότητες των σχεδίων φιλοξενίας του SiteGround πριν τραβήξετε τη σκανδάλη. Ορισμένες δυνατότητες υψηλότερου επιπέδου συνοδεύονται από κρυφό κόστος για το οποίο ενδέχεται να μην έχετε προϋπολογιστεί.

1. Σχέδια SiteGround: Μόνο ετήσια

Αν και η τιμή ανά μήνα είναι γενικά χαμηλή, όλα τα σχέδια του SiteGround απαιτούν ετήσιο συμβόλαιο.

Για τους περισσότερους, δεν έχει σημασία να πληρώσετε 48 $ / έτος ή 4 $ / μήνα. Αλλά αν το σχέδιό σας ήταν να δοκιμάσετε μια ποικιλία ιστότοπων για σύντομο χρονικό διάστημα, το ενδεχόμενο λήψης ενός ετήσιου συμβολαίου μπορεί να μην είναι προς το συμφέρον σας.

Και μερικά από τα πιο προηγμένα σχέδια μπορούν να φέρουν ένα αρκετά μεγάλο κόστος εκ των προτέρων. Το πρόγραμμα GoGeek, για παράδειγμα, κοστίζει λογικά 15 $ ανά μήνα. Αλλά η διάθεση 180 $ για να ξεκινήσετε μπορεί να αισθάνεται σαν πολύ μεγάλη δέσμευση.

Ίσως το σκεπτικό του SiteGround είναι ότι οι προκαταβολές αποτρέπουν ορισμένους πελάτες που ενδέχεται να καταλαμβάνουν πολύ χρόνο υποστήριξης μόνο για να μεταβούν σε λίγους μήνες. Και πάλι, αυτό δεν είναι ζήτημα για όλους.

Όμως, η έλλειψη ευελιξίας μπορεί σίγουρα να είναι μια διακοπή της συμφωνίας σε βραχυπρόθεσμα έργα.

2. Κρυμμένα όρια σταδιοποίησης 1 κλικ

Ένα από τα πιο απογοητευτικά ζητήματα που προκύπτει με το SiteGround είναι η στάση με 1 κλικ.

Για να λειτουργήσει σωστά η σταδιοποίηση, το SiteGround επιβάλλει ένα όριο βάσης δεδομένων 100MB για κοινόχρηστη φιλοξενία.

Αυτό μπορεί να φαίνεται λογικό όριο για το κόστος, αλλά το όριο δεν αναφέρεται σαφώς για τους χρήστες όταν εγγραφούν στο κοινόχρηστο πρόγραμμα φιλοξενίας τους.

Εάν εκτελείτε έναν ιστότοπο WordPress, υπάρχουν μερικά πρόσθετα εκεί έξω (ahem, Redirection) που μπορούν να σας ωθήσουν πολύ γρήγορα πάνω από το όριο των 100 MB μετά από λίγους μήνες χρήσης.

Αυτό μπορεί να είναι πολύ απογοητευτικό για τους ενδιάμεσους χρήστες, οι οποίοι μπορεί να έχουν μόλις εισέλθει στη ροή εργασίας τους μόνο για να πρέπει να το αλλάξουν όταν φτάσουν το όριο αποθήκευσης.

Η στάση με 1 κλικ είναι ένα τεράστιο σημείο πώλησης για το SiteGround έναντι των ανταγωνιστών τους, αλλά δεν υπάρχει καμία αναφορά για αυτόν τον περιορισμό μέχρι να φτάσετε εκεί.

3. Περιορισμοί Inode Space

Ένα δεύτερο απογοητευτικό ζήτημα είναι ότι εάν χρησιμοποιείτε περισσότερο από το 80% του χώρου εισόδου σας, δεν μπορείτε να δημιουργήσετε ένα αποθετήριο git.

Χρήση χώρου στο δίσκο SiteGround Git

Χρήση χώρου στο δίσκο SiteGround Git Οι περιορισμοί inode μπορεί να είναι πολύ ενοχλητικοί!

Και πάλι, δεν δηλώνεται μπροστά μέχρι να είστε πολύ βαθιά. Ευτυχώς, το προσωπικό τους είναι εξαιρετικά γρήγορο να ανταποκριθεί και πολύ χρήσιμο. inode-git-χρήση

Αλλά επίσης, δεν θα μπορείτε να δημιουργήσετε έναν διακομιστή σταδιοποίησης εάν φτάσετε κοντά στην άκρη. Έχει νόημα, αλλά είναι μια άλλη απογοήτευση.

4. Μετεγκατάσταση SiteGround: Περιορισμός 1 GB

Εάν προσπαθείτε να πραγματοποιήσετε μετεγκατάσταση από άλλο κεντρικό υπολογιστή, υπάρχει Όριο μετεγκατάστασης 1 GB σε ιστότοπους.

Αν θέλετε την premium υπηρεσία μετεγκατάστασης, θα πρέπει να κερδίσετε 50 $ για να μετακινήσετε τα πάντα.

Φυσικά, αυτό δεν είναι υπερβολικό τέλος για να έχει ένας επαγγελματίας μετεγκαταστήσει τα δεδομένα σας, ώστε να είναι ασφαλή και εγγυημένη.

Ωστόσο, μερικοί λαοί είναι εξοικειωμένοι με αυτήν τη διαδικασία και θα προτιμούσαν να το κάνουν μόνοι τους. Το κύριο ζήτημα εδώ είναι ότι αυτός ο κρυμμένος κανονισμός δεν αναφέρεται εκ των προτέρων.

Αυτό μπορεί να είναι ενοχλητικό όταν δεν έχετε προϋπολογισμό για αυτό ή είστε περισσότερο από ικανοί να το κάνετε μόνοι σας.

Εάν έχετε πολλές φωτογραφίες, βίντεο και άλλα μεγάλα στοιχεία πολυμέσων, πιθανότατα θα φτάσετε στο όριο αυτό. Αλλά μιλήστε με την υποστήριξή τους και δείτε τι μπορούν να κάνουν για εσάς.

5. Χώρος αποθήκευσης SiteGround: Μόνο 30 GB

30 Gigabytes αποθήκευσης ακούγονται πολύ.

Και αν εκτελείτε ένα απλό ιστολόγιο WordPress, είναι εντάξει.

Αλλά αν φιλοξενείτε πολλούς ιστότοπους στο SiteGround – το οποίο είναι ένα τεράστιο πλεονέκτημα για τη μετάβασή τους – τότε αρχίζουν να προκύπτουν προβλήματα με 30 GB.

Εννοώ, το ξεκίνημα της φιλοξενίας του GoDaddy $ 1 / mo (promo) 100 GB αποθηκευτικού χώρου! Αυτό δεν σημαίνει ότι το GoDaddy είναι καλύτερο, αλλά ελπίζω ότι το SiteGround ενισχύει το παιχνίδι του εκεί. Θα εξακολουθούσα να πηγαίνω με το SiteGround μέσω του GoDaddy οποιαδήποτε μέρα της εβδομάδας, αλλά 30 GB μπορεί να είναι περιοριστικά.

Εάν ο ιστότοπός σας έχει πολλές φωτογραφίες υψηλής ποιότητας (κάθε ιστότοπος πρέπει αυτές τις μέρες) και αρχίσετε να δημιουργείτε μερικά στάδια αντίγραφα του ιστότοπου για ασφάλεια, τότε αυτό θα αρχίσει να αντιμετωπίζετε τους περιορισμούς.

Προσοχή, αυτός είναι ένας περιορισμός.

Αν ήμουν εσείς, θα ξεκινήσω με το SiteGrounds basic ή το GoGeek και, στη συνέχεια, απλώς να ξέρω αν ο ιστότοπός σας είναι αρκετά μεγάλος, θα πρέπει να κάνετε αναβάθμιση στο Cloud hosting στο μέλλον.

6. Ασφάλεια SiteGround: Λείπει η υποστήριξη χάραξης

Ενώ η γλώσσα στη σελίδα μάρκετινγκ μπορεί να υποδηλώνει διαφορετικά, η ασφάλεια του SiteGround λείπει σε πολλά τμήματα.

Το μάρκετινγκ μιλάει στη σελίδα τους χορεύει γύρω από το γεγονός ότι, ενώ είναι εντελώς επιφυλακτικοί όταν πρόκειται για τη διόρθωση επιθέσεων διακομιστή, οι εισβολές μεμονωμένων ιστότοπων είναι χαμηλές στη λίστα των προτεραιοτήτων τους.

Στην πραγματικότητα, δεν θα σας ειδοποιήσουν ακόμη και αν ο ιστότοπός σας παραβιαστεί. Θα το πάρουν απλώς εκτός σύνδεσης και θα σας περιμένουν να το καταλάβετε και να τους ζητήσετε βοήθεια.

Επιπλέον, η ανάκτηση από εισβολή δεν είναι δωρεάν. Μπορείτε να αγοράσετε μια υπηρεσία ασφαλείας 99- $ 199 μετά την παραβίαση του ιστότοπού σας, αλλά η υποστήριξη από αυτήν την ομάδα είναι κακή σε σύγκριση με τη γενική εξυπηρέτηση πελατών τους.

Λειτουργούν κανονικές ώρες, όχι 24/7, και έτσι μπορεί συχνά να χρειαστούν έως και 48 ώρες για να επανέλθουν τα πάντα στο φυσιολογικό. Αυτά είναι πολλά χαμένα έσοδα για ιστότοπους ηλεκτρονικού εμπορίου.

7. Ζητήματα BackGround SiteGround

Πολλές εταιρείες βυθίζουν πολλά χρήματα στο μάρκετινγκ και σε άλλες επενδύσεις τους, συχνά εις βάρος της ανάπτυξης και της υποδομής τους.

Σίγουρα καμία εταιρεία ή πάροχος φιλοξενίας δεν είναι τέλειος, και το ίδιο μπορεί να ειπωθεί για το SiteGround, του οποίου τα προβλήματα στο πίσω μέρος εμφανίζονται όταν ανακαλύπτετε βαθύτερα τις προηγμένες δυνατότητές τους.

Οι δυσλειτουργίες προκύπτουν όταν προσπαθούν να δημιουργήσουν και να διαγράψουν σταδιακά αντίγραφα ενός ιστότοπου και οι χρήστες του SG-Git συχνά παρατηρούν φαντάσματα διαγραμμένων υποτομέων που συνεχίζονται ημέρες μετά τη διαγραφή – και τα δύο μπορεί να είναι σοβαρά ζητήματα όσον αφορά τους περιορισμούς αποθήκευσης. Και στις δύο αυτές περιπτώσεις, οι εκπρόσωποι υποστήριξης παραδέχθηκαν ότι αυτά τα προβλήματα είναι ζητήματα υποστήριξης που δεν έχουν ακόμη επιλυθεί.

Συμπέρασμα

Για πολλούς μικρούς ιστότοπους και ιδιοκτήτες ιστότοπων που χρειάζονται φανταστική υποστήριξη σε εξαιρετική τιμή, Η φιλοξενία του SiteGround είναι ο τρόπος να πάτε.

Η υποστήριξη είναι φιλική, γρήγορη και θα υπερβεί το καθήκον τους για να σας δώσει μεγάλες συμβουλές και να σας βοηθήσει να λύσετε το πρόβλημα ή να σας οδηγήσει στη σωστή κατεύθυνση.

Αν ψάχνετε για κάτι πέρα ​​από τη φιλοξενία ευκαιρίας που έχει περισσότερες δυνατότητες, το SiteGround είναι ίσως το καλύτερο στοίχημά σας.

Η συμβατότητα του SiteGround WordPress είναι κορυφαία και η τιμολόγηση του SiteGround είναι ανταγωνιστική και περιλαμβάνει πολλές χρήσιμες λειτουργίες.

Για πιο ενδιάμεσους έως προχωρημένους χρήστες, η απόφαση πρέπει να διερευνηθεί προσεκτικά πριν από την αγορά.

Εάν δεν ήταν για την αστρική υποστήριξη πελατών τους, πολλά από τα ζητήματα που περιγράφονται παραπάνω θα μπορούσαν να είναι σημαντικοί αποτρεπτικοί παράγοντες για όσους χρειάζονται προηγμένες δυνατότητες.

Σας συνιστούμε να ελέγξετε το A2 Hosting αν σας αρέσει ο ήχος του SiteGround αλλά έχετε κάποιες επιφυλάξεις σχετικά με τα ζητήματα που θέσαμε εδώ.

Η γνώμη μας είναι ότι με μια αναβαθμισμένη, πιο ισχυρή υποδομή φόντου, το SiteGround θα μπορούσε να αποφύγει πολλά από αυτά τα απλά προβλήματα αποθήκευσης.

Θα ήταν μια win-win για όλους τους εμπλεκόμενους: λιγότερο απρόβλεπτο κόστος για τον καταναλωτή, λιγότερο σπατάλη χρόνου για την ομάδα υποστήριξης πελατών.

Σχέδια φιλοξενίας SiteGround

Το SiteGround προσφέρει προγράμματα φιλοξενίας από φθηνή κοινόχρηστη φιλοξενία μέχρι την αφοσιωμένη φιλοξενία. Θα αγγίξουμε γρήγορα μερικά από τα κορυφαία επίπεδα.

SiteGround Shared Hosting

κοινόχρηστη φιλοξενία siteground

Το επίπεδο εισόδου του SiteGround κυμαίνεται από 3,95 $ έως 11,95 $ το μήνα (τιμή προσφοράς). Αυτό το βάζει ακριβώς στο φθηνότερο άκρο του web hosting, ενώ δεν είναι ανησυχητικά φθηνό. Η πραγματικότητα είναι ότι όταν βλέπετε πολύ χαμηλές τιμές (όπως 0,99 $ / μήνα), γνωρίζετε ότι δεν θα είναι βιώσιμη.

Αν και φθηνό, η κοινή φιλοξενία του SiteGround περιλαμβάνει αυτές τις κορυφαίες δυνατότητες:

 • Υποστήριξη 24/7 μέσω τηλεφώνου, συνομιλίας ή email – Η τεχνική υποστήριξη του SiteGround είναι πραγματικά κορυφαία και το καλύτερο που θα βρείτε σε αυτήν την τιμή
 • Γρήγοροι ιστότοποι – Το SiteGround περιλαμβάνει πολλαπλά επίπεδα βελτιστοποίησης ταχύτητας, συμπεριλαμβανομένης της PHP 7 και των δικών τους εργαλείων ταχύτητας
 • Δωρεάν SSL
 • Δωρεάν καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας (αυτό είναι τεράστιο)
 • Τα σχέδια GrowBig και GoGeek περιλαμβάνουν πρόσθετα χαρακτηριστικά, όπως premium υποστήριξη και απεριόριστους ιστότοπους.

Σας συνιστούμε να πάτε με το Σχέδιο GrowBig ξεκινώντας από 5,95 $ / μήνα. Αξίζει τα δύο επιπλέον δολάρια για να φιλοξενήσετε απεριόριστους ιστότοπους.

Φιλοξενία WordPress SiteGround

φιλοξενία wordpress siteground

Η φιλοξενία WordPress του SiteGround είναι ίδια με την κοινόχρηστη φιλοξενία τους, οπότε θα επισημάνουμε μερικές λειτουργίες που εστιάζονται στο WordPress παρακάτω.

 • Δωρεάν αυτόματη εγκατάσταση του WordPress – το δοκίμασα και είναι πολύ εύκολο
 • Δωρεάν προσθήκη μετεγκατάστασης από τον τρέχοντα κεντρικό υπολογιστή WordPress
 • Αυτόματες ενημερώσεις WordPress – αυτό είναι κρίσιμο για την ασφάλεια.
 • Τα σχέδια GrowBig και GoGeek περιλαμβάνουν:
  • Επαγγελματική υπηρεσία μετανάστευσης
  • Υπερκαθάριση WordPress
  • Στάδιο WordPress 1 κλικ (αυτό είναι τεράστιο για προγραμματιστές)

Εάν σκοπεύετε να αναπτύξετε τον ιστότοπό σας στο WordPress, σας συνιστούμε να πάτε με το Σχέδιο GoGeek ξεκινώντας από 11,95 $ / μήνα για να επωφεληθείτε από την υποστήριξη προτεραιότητας και το Git, μαζί με περισσότερη ισχύ διακομιστή.

SiteGround Cloud Hosting

φιλοξενία cloud στο site

Συνεργαζόμενοι με έναν πρόσφατο πελάτη, παρατηρήσαμε ότι υπήρχαν τεράστιες εποχιακές αυξήσεις της κυκλοφορίας και θέλαμε επιπλέον χωρητικότητα διακομιστή για κλιμάκωση κατά παραγγελία, όπως απαιτείται. Αντί να μας χρεώνει υπερβολικά τέλη από τον χρήστη όπως ορισμένοι κεντρικοί υπολογιστές, το SiteGround προσφέρει λογικά εργαλεία για κλιμάκωση με ένα κλικ κατ ‘απαίτηση. Κορυφαία χαρακτηριστικά:

 • Αποκλειστική διεύθυνση IP
 • Εγγυημένοι πόροι
 • Εύκολη κλιμάκωση με αυτόματη κλίμακα κατά τη διάρκεια της αύξησης της κυκλοφορίας

Δημιουργήστε τη δική σας διαμόρφωση cloud εδώ

Αφιερωμένη φιλοξενία SiteGround

siteground αφιερωμένη φιλοξενία

Οι μεγαλύτερες επιχειρήσεις που χρειάζονται ισχυρούς πόρους φιλοξενίας και εγγυήσεις χρειάζονται αποκλειστική φιλοξενία. Το SiteGround προσφέρει αποκλειστική διαχείριση αποκλειστικής φιλοξενίας σε τιμές που δεν ξεπερνούν τον τριμηνιαίο προϋπολογισμό.

 • Τιμολόγηση από 269 $ / μήνα
 • Ξεκινώντας από 480 GB SSD και εύρος ζώνης 10 TB
 • Υποστήριξη VIP 24/7
 • Πλήρης διαχείριση premium με ρυθμίσεις διακομιστή, παρακολούθηση και αντιδράσεις

Δείτε τα ειδικά σχέδια εδώ

Κριτικές χρηστών SiteGround

Από τώρα, μόλις ξεπεράσαμε το σήμα ελέγχου 100 χρηστών για το SiteGround. Είναι μακράν ο πιο ελεγχόμενος οικοδεσπότης στον ιστότοπό μας τόσο από τον όγκο όσο και από την ποιότητα. Δεν μπορείτε να αμφισβητήσετε με αυτές τις πολλές κριτικές 5 αστέρων. 

SiteGround Συντακτική κριτική 4.8 / 5 Κριτής {{reviewsOverall}} / 5 Χρήστες (254 ψήφοι) Προβολή τιμολόγησης Πλεονεκτήματα

 1. Εκπληκτικά γρήγορη υποστήριξη
 2. Υπέροχες τιμές
 3. Τόνοι χαρακτηριστικών
 4. Συμβατότητα με το SiteGround WordPress

Μειονεκτήματα

 1. Κρυμμένοι περιορισμοί
 2. Μόνο ετήσια τιμολόγηση
 3. Περιορισμοί εισβολής / ασφάλειας

Περίληψη Το SiteGround είναι ένας από τους κορυφαίους προτεινόμενους οικοδεσπότες για έμπορους, προγραμματιστές και ιδιοκτήτες ιστότοπων που αναζητούν μια καλή ισορροπία τιμών και αξίας. Η τιμολόγηση του SiteGround περιλαμβάνει όλα τα δωρεάν εργαλεία που μπορεί να χρειαστεί ο μέσος κάτοχος του ιστότοπου. Παίρνετε μια ομάδα υποστήριξης που βασίζεται κυρίως στη Βουλγαρία, αλλά αυτό δεν είναι ζήτημα για τους περισσότερους αγγλόφωνους πολίτες του κόσμου. Το προσωπικό υποστήριξής τους είναι το πιο γρήγορο, απαντώντας εντός 5-15 λεπτών οποιαδήποτε ώρα. Το SiteGround WordPress φιλοξενεί δυνατότητες σταδιοποίησης και λειτουργίες WordPress git που δεν προσφέρουν πολλοί οικοδεσπότες ευκαιρίας. Support5Speed4.5Features5Value5Transparency4.5 Προβολή περισσότερων δυνατοτήτων

Συγκρίνετε SiteGround έναντι άλλων κεντρικών υπολογιστών

Θέλετε να συγκρίνετε το SiteGround με άλλους οικοδεσπότες; Έχουμε δημιουργήσει ένα εκτεταμένο σύνολο συγκρίσεων, ώστε να μπορείτε να αποφασίσετε ακριβώς ποιος οικοδεσπότης χρειάζεστε.

SiteGround εναντίον WP Engine

Το SiteGround είναι περισσότερο οικοδεσπότης υψηλής αξίας και χαμηλού κόστους για όλους, ενώ το WP-Engine είναι ένας οικοδεσπότης υψηλότερου επιπέδου που η τιμολόγηση ξεκινά σχεδόν 10 φορές από την έναρξη του SiteGround.

Για τις πραγματικές επιχειρήσεις, το κόστος δεν είναι ο κύριος παράγοντας, αλλά για τους ελεύθερους επαγγελματίες αυτό είναι μεγάλη υπόθεση.

Προβολή σύγκρισης WP Engine έναντι SiteGround

Συχνές ερωτήσεις για τη φιλοξενία SiteGround

Αυτό που ξεχωρίζει το SiteGround από άλλους κεντρικούς υπολογιστές?

Η SiteGround δημιούργησε πολλά νέα κομμάτια τεχνολογίας για να προσφέρει στους πελάτες της την καλύτερη δυνατή υποστήριξη και εξυπηρέτηση. Το SiteGround έχει κερδίσει πολλά βραβεία βιομηχανίας για οικονομικά προσιτή φιλοξενία, φιλοξενία προϋπολογισμού, φιλοξενία μεταπωλητών και εξυπηρέτηση πελατών.

Τι προσφέρει τα κοινόχρηστα προγράμματα φιλοξενίας του SiteGround?

Το SiteGround έχει τρία ξεχωριστά κοινόχρηστα προγράμματα φιλοξενίας, τα οποία ξεκινούν από 3,95 $ το μήνα για το βασικό πρόγραμμα StartUp, το οποίο είναι ιδανικό για μικρά καταστήματα και ιστότοπους που έχουν λιγότερους από 10.000 μοναδικούς επισκέπτες κάθε μήνα. Είναι υπέροχο για έναν ιστότοπο, καθώς προσφέρει 10 GB χώρου.

Τα κοινόχρηστα σχέδιά τους προσφέρονται σε συμβόλαια ενός, δύο ή τριών ετών, και όχι σε επιλογές από μήνα σε μήνα.

Όλα τα σχέδια SiteGrounds περιλαμβάνουν βασικά στοιχεία για την Ιστοσελίδα όπως:
● Ένα δωρεάν όνομα τομέα, ρύθμιση και μεταφορά
● Δωρεάν καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας
● Διακομιστές με δυνατότητα HTTP / 2
● πρόσβαση cPanel και SSH
● Αποθήκευση SSD
● Δωρεάν CDN CloudFlare
● Δωρεάν κρυπτογράφηση SSL
● Απεριόριστα email και βάσεις δεδομένων

Επιπλέον, κάθε πρόγραμμα περιλαμβάνει δωρεάν ονόματα τομέων, ρύθμιση και μεταφορά, δημιουργία ιστοσελίδας και τεχνική υποστήριξη 24/7.

Το πρόγραμμα GrowBig ξεκινά από 7,95 $ κάθε μήνα και έχει σχεδιαστεί για πελάτες που θέλουν όλους τους ιστότοπούς τους σε έναν λογαριασμό. Προσθέτει επίσης αντίγραφα ασφαλείας ιστοτόπων, premium ηλεκτρονικό εμπόριο, υποστήριξη και ασφάλεια, απεριόριστους ιστότοπους, προσωρινή αποθήκευση Joomla και WordPress και γρηγορότερες ταχύτητες.

Το κορυφαίο σχέδιο, το GoGeek, ξεκινά από 14,95 $ το μήνα και δημιουργήθηκε για να χειριστεί ιστοσελίδες υψηλής επισκεψιμότητας, ιστότοπους υψηλού πόρου, ιστότοπους ηλεκτρονικού εμπορίου και συμμόρφωση με διακομιστές PCI. Οι διακομιστές που φιλοξενούν ιστότοπους σε αυτά τα σχέδια είναι περιορισμένοι, πράγμα που σημαίνει ότι οι πόροι μοιράζονται σε λιγότερους χρήστες.

Τι προσφέρει τα ειδικά προγράμματα φιλοξενίας που προσφέρει το SiteGround?

Η εταιρεία προσφέρει κέντρα δεδομένων στις Ηνωμένες Πολιτείες, την Ευρώπη και τον Ασία-Ειρηνικό και επιτρέπει στους πελάτες να επιλέξουν την πλησιέστερη γεωγραφική τοποθεσία. Και τα τρία προγράμματα λειτουργικού συστήματος που βασίζονται σε Linux περιλαμβάνουν εύρος ζώνης 5TB, υποστήριξη VIP 24/7 και πλήρη διαχείριση που περιλαμβάνει ρύθμιση, ενημερώσεις και συνεχή παρακολούθηση.

Το πρόγραμμα Entry Server κοστίζει 229 $ κάθε μήνα και διαθέτει CPU Intel Xeon E3-1230.
● Ταχύτητα ρολογιού CPU 3,2 GHz
● 4 πυρήνες CPU
● 8 νήματα CPU
● Προσωρινή μνήμη CPU 8 MB
● 4 GB DDR3 RAM
● 500 GB SATA II HDD

Το πρόγραμμα Power Server του SiteGround, το οποίο κοστίζει 329 $, τρέχει CPU Intel E3-1270, με ταχύτητα ρολογιού CPU 3,5GHz. Άλλα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν:
● 4 πυρήνες CPU
● 8 νήματα CPU
● Προσωρινή μνήμη CPU 8MB
● 16 GB RAM DDR3
● 1TB SATA II HDD

Το πρόγραμμα Enterprise Server κοστίζει 429 $ και παρέχει το υψηλότερο επίπεδο λειτουργικότητας. Το πρόγραμμα εκτελεί δύο επεξεργαστές Intel Xeon E5-2620, με ταχύτητα ρολογιού 2,00GHz.
● Δύο 6 πυρήνες CPU
● Δύο νήματα 12 CPU
● Κρυφή μνήμη CPU 15MB
● 16 GB RAM DDR3
● Τέσσερα 500 GB SATA III / RAID 10 HDD

Το SiteGround προσφέρει φιλοξενία μεταπωλητών?

Εάν είστε προγραμματιστής ή σχεδιαστής και αναζητάτε καλές τιμές, γρήγορες ταχύτητες και εξυπηρετική εξυπηρέτηση πελατών, το μοναδικό πιστωτικό πρόγραμμα της SiteGround προσφέρει και τα τρία στο σχέδιο μεταπωλητών τους.

Κάθε πίστωση ισούται με ένα έτος φιλοξενίας και καθώς αγοράζετε περισσότερες πιστώσεις, η τιμή μειώνεται. Μία έως τέσσερις μονάδες κοστίζουν 49 $ κάθε πίστωση. πέντε έως δέκα μονάδες κοστίζουν 45 $ ανά πίστωση και 11 ή περισσότερες πιστώσεις κοστίζουν 42 $ ανά πίστωση. Οι μεταπωλητές μπορούν να ξεκινήσουν αγοράζοντας πέντε πιστώσεις, οι οποίες δεν λήγουν ποτέ.

Οι λογαριασμοί μεταπωλητών θεωρούν διάφορους παράγοντες και παρέχουν 10 GB χώρου στο Διαδίκτυο, απεριόριστη μεταφορά δεδομένων, δωρεάν καθημερινούς λογαριασμούς αντιγράφων ασφαλείας και email και είναι ιδανικοί για περίπου 10.000 επισκέψεις. Το SiteGround εγγυάται 99,99 τοις εκατό χρόνο αναβάθμισης, χωρίς επωνυμία cPanel και ιδιωτικές αναβαθμίσεις DNS, οι οποίες επιτρέπουν στους μεταπωλητές να παρέχουν στους πελάτες τους τα καλύτερα δυνατά προγράμματα και υπηρεσίες. Οι μεταπωλητές μπορούν να ορίσουν τις δικές τους τιμές για να βοηθήσουν την ανάπτυξή τους.

Τι γίνεται με τα οφέλη συνεργατών?

Το SiteGround δίνει στους συνεργάτες τους ένα γενναιόδωρο πακέτο αποζημίωσης, το οποίο πληρώνει προμήθειες εβδομαδιαίως και έχει μια σύντομη περίοδο παρακράτησης 30 ημερών μεταξύ της πώλησης και της προμήθειας.

Οι συνεργάτες που πραγματοποιούν από μία έως πέντε πωλήσεις κερδίζουν 50 $ κάθε πώληση. έξι έως δέκα πωλήσεις δημιουργούν 75 $ ανά πώληση. 11 έως 20 πωλήσεις κερδίζουν 100 $ ανά πώληση. και 21 ή περισσότερες πωλήσεις κερδίζουν το συνεργάτη 125 $ ανά πώληση.

Το SiteGround προσφέρει παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο για τις θυγατρικές τους, η οποία τους επιτρέπει να παρακολουθούν τις πωλήσεις και τις προμήθειές τους, να ελέγχουν το ιστορικό πληρωμών τους και να βλέπουν τα αποτελέσματα διαφορετικών καμπανιών. Παρέχουν μια ποικιλία εργαλείων μάρκετινγκ και πωλήσεων, όπως διαφημίσεις banner, λογότυπα, συνδέσμους σε βάθος και έγκαιρο περιεχόμενο και ειδήσεις και προσφέρουν αξιόπιστους, αποκριτικούς διαχειριστές λογαριασμών.

Τι άλλα προγράμματα φιλοξενίας προσφέρει το SiteGround?

Το SiteGround διαθέτει μια ποικιλία διαφορετικών υπηρεσιών και υπηρεσιών φιλοξενίας εφαρμογών

Τα προγράμματα φιλοξενίας υπηρεσιών ξεκινούν από 3,95 $ κάθε μήνα.

 • Η φιλοξενία email προσφέρει μια ποικιλία σεμιναρίων email, πελατών Webmail, δωρεάν λογαριασμών και email στο όνομα τομέα σας. Οι πελάτες μπορούν να δημιουργήσουν και να διαχειριστούν απεριόριστους λογαριασμούς email στους τομείς τους, που φιλοξενούνται στους διακομιστές του SiteGround. Προσφέρουν ασφαλή πρωτόκολλα email, τρέχουν Spam Assassin με MailFoundry και SpamExperts και προσφέρουν διαχείριση cPanel. Οι διεπαφές περιλαμβάνουν RoundCube, Horde και SquirrelMail και έχουν συμβατότητα με το Outlook, το Thunderbird και το MacMail.
 • Η φιλοξενία FTP δίνει στους πελάτες τη δυνατότητα να συνεργάζονται με οποιονδήποτε πελάτη FTP, με απεριόριστους λογαριασμούς και χωρίς όρια μεγέθους για τα αρχεία. Προσφέρουν ανώνυμο FTP και περιλαμβάνουν καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας και τομείς ως τυπικό μέρος των σχεδίων τους. Το πρωτόκολλο μεταφοράς αρχείων SSH επιτρέπεται σε όλα τα σχέδια SiteGround, καθώς και ασφαλή μεταφορά μέσω TLS / SSL.
 • Η φιλοξενία PHP παρέχει στους πελάτες που εκτελούν αυτήν τη γλώσσα σεναρίων γρηγορότερους, πιο ασφαλείς ιστότοπους. Προσφέρουν πέντε εκδόσεις PHP (PHP 7, PHP 5.6, PHP 5.5, PHP 5.4 και PHP 5.3). Υπάρχουν περισσότερες από 70 λειτουργικές μονάδες PHP και θα συνεργαστούν με πελάτες που χρειάζονται μια ενότητα που δεν ανήκει στα τυπικά τους σχέδια.
 • Η φιλοξενία MySQL παρέχει στους πελάτες απεριόριστες βάσεις δεδομένων MySQL, έναν διαχειριστή phpMyAdmin και ασφαλέστερες, πιο ασφαλείς βάσεις δεδομένων. Έχουν έναν ξεχωριστό δίσκο για MySQL και εκτελέστε μια προσωρινή προσωρινή μνήμη MySQL.
 • Η φιλοξενία cPanel φέρνει προσαρμόσιμα, εύχρηστα δέρματα και επιτρέπει στους πελάτες να διαχειρίζονται γρήγορα αρχεία και φακέλους ιστότοπου, καθώς και να εκτελούν μια ποικιλία διοικητικών εργασιών. Οι συνεργασίες με Softaculous, CloudFlare CDN, SpamExperts και 1h.com βελτιώνουν την απόδοση και το SiteGround SuperCacher αυξάνει τις ταχύτητες.

Το SiteGround υποστηρίζει ιδιαίτερα τις δωρεάν εφαρμογές. ως αποτέλεσμα, είναι μια εξαιρετική επιλογή για μπλόγκερ και σχεδιαστές. Προσφέρουν μια ευρεία επιλογή προτύπων Joomla και WordPress για να βοηθήσουν τους χρήστες να ξεκινήσουν. Τα προγράμματα φιλοξενίας εφαρμογών ξεκινούν επίσης από 3,95 $ ανά μήνα.

 • Τα εργαλεία WordPress περιλαμβάνουν πρόγραμμα εγκατάστασης με ένα κλικ, αυτόματη ενημέρωση και WP-CLI σε κάθε σχέδιο. Τα δύο κορυφαία σχέδιά τους προσφέρουν επίσης το SuperCacher, το οποίο προσφέρει υψηλότερες ταχύτητες, στάση WordPress και διεπαφή Git. Λόγω της υπηρεσίας τους, το WordPress έχει δώσει επίσημη πρόταση στο SiteGround. Αυτή η συνεργασία τους επέτρεψε να προσφέρουν διαχειριζόμενο WordPress σε κάθε λογαριασμό. Το SiteGround λειτουργεί από τον διακομιστή για να παρέχει στους πελάτες την καλύτερη δυνατή εμπειρία, φροντίζοντας για τις δυσλειτουργίες που συνοδεύουν ενημερώσεις και για τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας των δεδομένων.
 • Το Joomla hosting είναι εύκολο και οικονομικό. Το SiteGround παρέχει εγκατάσταση με ένα κλικ και δωρεάν μεταφορές, πρότυπο και εγκαταστάσεις και ένα όνομα τομέα. Η συνέπεια τους εξαλείφει το χρόνο διακοπής. Υπάρχουν 30 καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας για κάθε ιστότοπο του Joomla και οι λογαριασμοί είναι απομονωμένοι για περαιτέρω προστασία. Η Joomla έχει ορίσει το SiteGround ως επίσημο οικοδεσπότη και χορηγός εκδηλώσεων.
 • Τα προγράμματα φιλοξενίας Magento είναι ιδανικά για διαδικτυακά καταστήματα, με Cloudflare CDN και Railgun, εύκολες μεταφορές και εγκαταστάσεις και μονάδες SSD. Το SiteGround παρέχει στους πελάτες του διορθώσεις ασφαλείας σε επίπεδο διακομιστή, ενσωμάτωση Git και προστασία από παραβιασμένους λογαριασμούς.
 • Τα προγράμματα φιλοξενίας Drupal περιλαμβάνουν πολλές από τις ίδιες δυνατότητες με άλλα προγράμματα φιλοξενίας εφαρμογών, καθώς και το προεγκατεστημένο Drush, μια δωρεάν διεπαφή γραμμής εντολών που σας επιτρέπει να εργάζεστε γρήγορα και εύκολα με τον κωδικό Drupal για ενότητες, θέματα και προφίλ.
 • Η φιλοξενία PrestaShop έχει προσαρμοστεί για να βελτιώσει την εξυπηρέτηση και την απόδοση, δίνοντας στα καταστήματα και στους πελάτες τους την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Προσφέρουν επίσης υποστήριξη για το oscommerce.
Υπάρχουν προγράμματα φιλοξενίας ειδικά για τη βιομηχανία με το SiteGround?
 • SkaDate Hosting: Εάν θέλετε να εκτελέσετε ένα κοινωνικό δίκτυο, η χειροποίητη λύση φιλοξενίας του SiteGround σχεδιάστηκε για να βελτιστοποιήσει τον ιστότοπο γνωριμιών σας.
 • Το WP eCommerce που φιλοξενείται στους διακομιστές του SiteGround είναι εγγυημένο ότι λειτουργεί τέλεια, με υψηλό επίπεδο ασφάλειας και υποστήριξης.
 • Τα εκπαιδευτικά ιδρύματα μπορούν να επωφεληθούν από τις ειδικές προσφορές του SiteGround για ακαδημαϊκούς οργανισμούς. Η εταιρεία δίνει μεγάλη αξία στην εκπαίδευση, χορηγώντας μαθήματα στο Virginia Intermont College, στη MACC και στο Πανεπιστήμιο DePaul, μεταξύ άλλων. Οι μαθητές λαμβάνουν λογαριασμούς με χώρο αποθήκευσης 10 GB, FTP, SSH και Git, δωρεάν e-mail, απεριόριστες βάσεις δεδομένων MySQL και αυτόματα καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας, για 1,99 $ κάθε μήνα. Οι εκπαιδευτές μπορούν να λάβουν έναν δωρεάν λογαριασμό, καθώς και δωρεάν εγκατάσταση LMS για τις αίθουσες διδασκαλίας και τους μαθητές τους. Η σελίδα εγγραφής ολοκληρώνεται σε μια μέρα και οι μαθητές μπορούν να λάβουν δωρεάν φιλοξενία Ιστού με όλες τις δυνατότητες μέσω της σελίδας του εκπαιδευτή.
 • Οι Ισπανοί ομιλητές μπορούν να λάβουν την εγκατάσταση και τη ρύθμιση στη μητρική τους γλώσσα και μπορούν επίσης να λάβουν υποστήριξη στα Ισπανικά. Το SiteGround προσφέρει σεμινάρια και ηλεκτρονικά βιβλία για να βοηθήσει τους πελάτες τους να επιτύχουν το μέγιστο δυναμικό τους με εύχρηστους πόρους.
Πώς είναι η υποστήριξη πελατών του SiteGround?

Η εταιρεία σχεδιάζει τους τρόπους στελέχωσής τους στο ευρωπαϊκό γραφείο τους, το οποίο διαχειρίζεται την εξυπηρέτηση πελατών, για να διασφαλίσει ότι οι πελάτες περιμένουν πολύ λίγα όταν ζητούν υποστήριξη. Κατά μέσο όρο, τα εισιτήρια λαμβάνουν απάντηση εντός 15 λεπτών και οι πελάτες περιμένουν λιγότερο από ένα λεπτό για υποστήριξη μέσω τηλεφώνου και συνομιλίας.

Οι επόπτες και οι διευθυντές ελέγχουν τακτικά και αξιολογούν την απόδοση και την ταχύτητα κάθε υπαλλήλου και παρακολουθούν την απόδοση της ομάδας έτσι ώστε να διασφαλίζουν ότι οι πελάτες θα έχουν το καλύτερο δυνατό. Επιπλέον, το SiteGround επενδύει σε γρήγορη, αποτελεσματική υποστήριξη για την τεχνολογία τους. Υπογραμμίζουν τους κορυφαίους εκπροσώπους υποστήριξης κάθε μήνα στο ιστολόγιό τους, μοιράζοντας τον ακριβή αριθμό πελατών που εξυπηρετούνται από τον εκπρόσωπο, καθώς και το ποσοστό των ευτυχισμένων πελατών.

Οι ηγέτες του SiteGround υπερηφανεύονται για τη δημιουργία ενός περιβάλλοντος που κάνει τους υπαλλήλους χαρούμενους, σημειώνοντας ότι το ποσοστό ικανοποίησης των εργαζομένων αυξάνει το ποσοστό ικανοποίησης των πελατών. Πραγματοποιούν τακτικές συναντήσεις και προπονήσεις εταιρειών στα κεντρικά γραφεία που περιλαμβάνουν τραπέζια μπιλιάρδου, αίθουσες συνεδριάσεων βίντεο, χώρο αναψυχής με τραπέζι τένις και χρώματα και σχέδια που προορίζονται να εμπνεύσουν και να παρακινήσουν τους υπαλλήλους. Οι ιδρυτές σημειώνουν στο ιστολόγιό τους ότι όταν οι εργαζόμενοι αισθάνονται άνετα και σαν στο σπίτι τους, ανταποκρίνονται στους πελάτες σαν να ήταν οικογένεια ή φίλοι.

Οι εκπρόσωποι λαμβάνουν εκπαίδευση σε συγκεκριμένες εφαρμογές, ενθαρρύνονται να παρακολουθήσουν μαθήματα συνεχούς εκπαίδευσης και είναι σε θέση να παρέχουν σε βάθος βοήθεια, από επεκτάσεις σεναρίων και προσθήκες έως πρότυπα και καταστάσεις που σχετίζονται με την εφαρμογή. Άλλοι έχουν γράψει λεπτομερή μαθήματα για να καθοδηγήσουν τους πελάτες σε κοινές ανάγκες. Το SiteGround έχει μια βάση γνώσης με δυνατότητα αναζήτησης που περιλαμβάνει περισσότερα από 1.740 ενημερωτικά και εκπαιδευτικά άρθρα. Έχουν δημιουργήσει μια σειρά από διαδικτυακά σεμινάρια με πρακτικές επιδείξεις και έναν οδηγό ρύθμισης για να βοηθήσουν κάθε νέο πελάτη να βρει τις πληροφορίες και τις οδηγίες που χρειάζονται. Οι ιστότοποι μπορούν να δημιουργηθούν μέσα σε λίγα λεπτά μέσω της βελτιστοποιημένης, αποτελεσματικής διαδικασίας τους.

Οι πελάτες που πρέπει να επικοινωνήσουν με έναν αντιπρόσωπο μπορούν να ελέγξουν τους χρόνους αναμονής στον ιστότοπο του SiteGround, όπου θα σημειώσουν πόσα λεπτά είναι ο χρόνος αναμονής για κλήσεις, συνομιλίες και εισιτήρια. Πολλοί αναφέρουν ότι σε όλο το φάσμα, από υποψήφιους πελάτες έως μακροχρόνιους πελάτες, με οποιοδήποτε επίπεδο εμπειρίας ή εμπειρογνωμοσύνης, οι εκπρόσωποι από το SiteGround παρείχαν υψηλό επίπεδο υποστήριξης και φροντίδας. Οι ερωτήσεις απαντήθηκαν σχεδόν πάντα στην πρώτη κλήση, και οι εκπρόσωποι της εταιρείας ήταν ενεργές στην παρακολούθηση πιο περίπλοκων ερωτήσεων.

Για να βοηθήσουν τους πελάτες να είναι ενημερωμένοι για τα συμβάντα της εταιρείας, διατηρούν ένα ιστολόγιο που μιλά όχι μόνο για το εταιρικό περιβάλλον, αλλά και για αναβαθμίσεις συστήματος, εξελίξεις και τάσεις στον κλάδο που θα μπορούσαν να επηρεάσουν τους ιστότοπους των πελατών, καταστάσεις με τυχόν προσθήκες ή εφαρμογές και ενδιαφέροντα νέα. Το ιστολόγιο ενημερώνεται αρκετές φορές το μήνα και οι πελάτες εκτιμούν τις πληροφορίες και τις απαντήσεις που λαμβάνουν σχολιάζοντας διαφορετικές αναρτήσεις ιστολογίου.

Το SiteGround έχει εγγύηση χρόνου λειτουργίας?

Το SiteGround είναι ένας σταθερός πάροχος, με αξιόπιστη συνδεσιμότητα. Οι περισσότεροι οικοδεσπότες προωθούν χρόνο λειτουργίας 99,9%. Το SiteGround υπόσχεται 99,99 τοις εκατό χρόνο λειτουργίας, το οποίο προσφέρει, με το χρόνο λειτουργίας τους να φτάνει το 100 τοις εκατό κατά καιρούς. Οι προγραμματιστές και οι σχεδιαστές μπορούν να ελέγξουν γρήγορα το ποσοστό λειτουργίας των ιστότοπών τους στον ιστότοπο του SiteGround.

Το SiteGround επέλεξε για κοντέινερ Linux, τα οποία είναι πολύ αποτελεσματικά και σταθερά. Οι προγραμματιστές της εταιρείας έχουν γράψει τις δικές τους ενημερώσεις κώδικα Kernel, οι οποίες έχουν υιοθετηθεί στον επίσημο κώδικα Linux Kernel. Τα μέλη της ομάδας ανάπτυξης σχεδίασαν επίσης ένα εσωτερικό πρόγραμμα παρακολούθησης διακομιστή που δεν τους ειδοποιεί μόνο για ζητήματα κατάστασης διακομιστή, αλλά και επισκευάζει. Αναλύει επίσης την κατάσταση για να προβλέψει και να αποτρέψει πιθανά μελλοντικά προβλήματα.

Έχουν χαμηλό μέσο όρο διακοπής λειτουργίας, με διακοπές περίπου τρία λεπτά. Πολλοί αναθεωρητές σημείωσαν, ωστόσο, ότι μέχρι τη στιγμή που οι ιστότοποί τους είχαν τεθεί εκτός λειτουργίας, το SiteGround εργαζόταν ήδη για να τους επαναφέρει.

Πόσο ασφαλή είναι τα κέντρα δεδομένων του SiteGround?

Τα κέντρα δεδομένων του SiteGround βρίσκονται στο Σικάγο, το Άμστερνταμ και τη Σιγκαπούρη. μια δεύτερη ευρωπαϊκή τοποθεσία άνοιξε στο Λονδίνο νωρίτερα το 2016. Συνεργάζονται με πολλούς μεγάλους αερομεταφορείς για να παρέχουν στους πελάτες την καλύτερη διαθεσιμότητα και ταχύτητα. Κάθε κέντρο δεδομένων διαθέτει περισσότερες από μία τροφοδοσίες, γεννήτριες και τεχνολογία UPS. Επιπλέον, τα κέντρα δεδομένων προστατεύονται πάντα από φρουρούς ασφαλείας και απαιτούν την εισαγωγή βιομετρικού ελέγχου. Υπάρχουν αλεξίσφαιρα λόμπι και παρακολούθηση βίντεο που παρέχουν υψηλότερο επίπεδο παρακολούθησης.

Πρόσθεσαν επίσης και αναβάθμισαν τα κέντρα δεδομένων τους στο Σικάγο το 2014, σε μια πρόσφατα ολοκληρωμένη εγκατάσταση που διευθύνεται από τον συνεργάτη τους SingleHop. Μέσω αυτής της κίνησης, η οποία αύξησε σημαντικά τις ταχύτητες δικτύου, κατάφεραν να βελτιώσουν την οργάνωση μεταφέροντας διακομιστές σε ιδιωτικά γραφεία. Οι ανώτεροι τεχνικοί κέντρων δεδομένων είναι οι μόνοι που επιτρέπεται να εργάζονται σε διακομιστές SiteGround.

Το 2015, το Siteground ξεκίνησε το δικό του εφεδρικό σύστημα, το οποίο λένε ότι βοήθησε στην επαναφορά δεδομένων έως και τέσσερις φορές πιο γρήγορα από ό, τι με το προηγούμενο πρόγραμμά τους.

Το SiteGround ήταν πρώιμος υιοθέτης της ασφαλούς απομόνωσης λογαριασμού σε κοινόχρηστους διακομιστές, το οποίο κυκλοφόρησε το πρόγραμμα το 2008. Οι επιλογές ασφάλειας διακομιστή είναι εκτεταμένες, με την παρακολούθηση SpamAssassin και SpamExperts, Leech Protect HackAlert με επιπλέον χρέωση και την ενσωμάτωση CloudFlare, παρέχοντας στους ιστότοπους επιπλέον προστασία και Ταχύτητα. Η Softaculous ενσωμάτωσή τους διασφαλίζει ότι δεν υπάρχει κακόβουλο λογισμικό στον ιστότοπό σας ή εντός της κωδικοποίησης. Για τις τιμές, ο αριθμός των δυνατοτήτων ασφαλείας καθιστά το SiteGround ιδανική επιλογή για μικρές επιχειρήσεις και ιδιώτες ή εταιρείες που ξεκινούν με τους ιστότοπούς τους.

Τι είδους τεχνολογία χρησιμοποιεί το SiteGround για να βεβαιωθείτε ότι τα πρόσθετα μου παραμένουν ενημερωμένα?

Το SiteGround έχει δημιουργήσει ορισμένα εργαλεία για να διασφαλίσει ότι οι σελίδες φορτώνονται με συνέπεια και γρήγορα, με πολύ γρήγορους χρόνους φόρτωσης. Κάθε κοινόχρηστος διακομιστής και σχέδιο cloud περιλαμβάνει τεχνολογία SSD, η οποία πολλαπλασιάζει τους χρόνους εισόδου και εξόδου πάνω από 1.000. Το SiteGround προσφέρει δωρεάν πιστοποιητικά SSL για κρυπτογράφηση για να επιτρέπουν στους πελάτες να ενεργοποιούν το πρωτόκολλο δικτύου HTTP / 2.

Τα κοινόχρηστα προγράμματα και τα cloud χρησιμοποιούν επίσης την τεχνολογία διακομιστή NGINX ως πρότυπο. Τα ειδικά προγράμματα διακομιστών μπορούν να αναβαθμιστούν ώστε να συμπεριλαμβάνουν το ενισχυτή. Με βάση τις ικανότητες του προγράμματος, το SiteGround δημιούργησε το SuperCacher, το οποίο βελτιστοποιεί την ταχύτητα των Drupal, Joomla και WordPress.

Ενώ το CloudFlare CDN είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο για την ασφάλεια του ιστότοπου, συμβάλλει επίσης στην ταχύτερη φόρτωση σελίδων.

Τι είδους πολιτικές επιστροφής χρημάτων εφαρμόζει το SiteGround?

Οι πελάτες του SiteGround που δεν είναι ικανοποιημένοι με την υπηρεσία τους μπορούν να ακυρώσουν εντός 30 ημερών για προγράμματα από μήνα σε μήνα. Συνολικά, τα λίγα μειονεκτήματα που βρήκαν οι πελάτες με το SiteGround, ωστόσο, δεν ήταν αρκετά για να ξεπεράσουν τις τεράστιες επιλογές εξυπηρέτησης πελατών και ασφάλειας που παρέχουν στους πελάτες. Περισσότερα στο SiteGround.com

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map