SiteGround-anmeldelser Maj 2020 – 100+ brugere kan ikke være forkerte

Jeg er ELSKET med SiteGround.


Jeg har brugt dem i årevis, jeg har anbefalet dem til alle mine klienter, og de fortsætter med at imponere.

Elsker du ikke en god underdog-historie, hvor underdogen faktisk bliver den bedste i branchen? Det er SiteGround.

siteground helt hjem

Jeg mener, de blev startet af en advokat i Sofia, Bulgarien af ​​alle steder – som ville have troet, at de ville komme til at fange hjertene og sindet af ejere af websteder over hele verden.

De er bedre, fordi de arbejder hårdere. De er et uafhængigt firma, der prioriterer kunder (lyder som Amazon eller Nordstrom), og de har ikke aktiekurser og virksomhedsledere at svare på.

Med 450.000 domæner over hele verden med datacentre i U.S., Holland, Storbritannien og Singapore er de den rigtige aftale, ikke en skrækkelig opstart.

Contents

Hvad er de vigtigste funktioner i SiteGround Hosting?

Jeg klarer mig til jagten, dette er de ting, du holder af med hosting, og SiteGround leverer:

 1. Kunde service:
  Jeg sætter denne nummer én, fordi deres kundeservice er enestående. De besvarer supportbilletter inden for få minutter og ikke timer. Og støtten er detaljeret og venlig. De går ud over.
 2. Priser: Jeg kan faktisk godt lide, at deres priser er billige, men ikke superbillige. Årsagen hertil er, at jeg ved, at de sælger til bæredygtige priser, og de kan tage den fortjeneste for at geninvestere i deres platform. Gæt hvad, hvis du betaler et andet selskab $ 1 / måned for at være vært, er det enten crappy, eller du vil blive solgt på et senere tidspunkt.
 3. Funktioner: De var en af ​​de første værter, der fokuserede på WordPress-websteder (sammen med WP Engine), og så de ved, hvordan de kunne matche markedet. Deres GoGeek-plan leveres med episke funktioner: iscenesættelse, prioriteret support og premium-sikkerhedskopier (du vil have dette).

Andre fantastiske ting inkluderer 99,99% oppetidsgaranti, nem installation af WordPress, gratis SSL-certifikat gennem Let’s Encrypt og mere.

Det er virkelig en stor vært for både bloggere, e-handelsejere og forretningsejere med både avancerede og begyndervenlige værktøjer.

Ulemperne til SiteGround inkluderer begrænset lagerplads og andre skjulte omkostninger, som vi dækker nedenfor. Se det officielle websted

Vores SiteGround redaktionelle anmeldelse

SiteGround har forbløffende støtte og meget hjælpsomt personale. Og for prisen kommer dit domæne med et væld af nyttige værktøjer, som andre værter ikke leverer. Alt i alt er SiteGround en god pris og let at bruge mulighed for dem, der ikke har brug for et ton båndbredde til deres websted. Men hvis du er en strømbruger med en stor database og planlægger at anvende iscenesættelses- og SG-Git-funktioner meget, skal du tage tid at sammenligne værter før du trækker i udløseren.

Bedste del? Dit første køb er 60% + rabat (med link).

De bedste funktioner i SiteGround Hosting

SiteGround banker det ud af parken for de fleste brugere. Den perfekte blanding af billig hosting og fremragende support – det bliver næsten ikke bedre end dette.

Kraftbrugere vil imidlertid skubbe funktionerne til deres grænser og kan løbe ind i nogle problemer på linjen.

siteground funktioner

1. SiteGround kundeservice: Fremragende responstid

Den hastighed, hvorpå SiteGround reagerer på billetter, er uden sidestykke.

Du ville være hårdt presset for at finde et hostingfirma, der kan slå deres gennemsnitlige responstid på 15 minutter.

De har ikke en chatindstilling, men det er svært at se det som noget at lægge til grund for dem, når de generelt besvarer supportbilletter inden for få minutter med et gennemtænkt, nyttigt svar.

Chat-support giver dig øjeblikkelig genkendelse, bestemt, men den iboende kortfattethed i dette format kan gøre det vanskeligt at formidle komplekse problemer og modtage deres respektive komplekse svar.

GoDaddy, for eksempel, skubber dig til at ringe til deres supporttelefonlinje, hvilket kan betyde meget tid på vent.

Og Rackspace gennemsnit mere end 30 minutters responstid. Men SiteGround 24/7 team kommer til bunden af ​​dit problem hurtigt og effektivt.

2. SiteGround-priser: Great Bang for Your Buck

En anden udvidelse af deres kundeservice i verdensklasse, på et købstrin vil et SiteGround-salgsmedarbejder tage sig tid til virkelig at forstå dine behov og komme med rimelige anbefalinger.

De vil ikke sælge dig ud over funktioner og lagerplads, som du ikke har behov for.

Hvorfor ikke? Fordi de fleste hver funktion, som den gennemsnitlige ejer af webstedet nogensinde har brug for, allerede er inkluderet i basisprisen: privatlivsfunktioner, automatiske sikkerhedskopier, cPanel, FTP-adgang, gratis domænenavn, standardsikkerhed, Joomla, Drupal og mange flere.

SiteGround er kun lidt dyrere end store navn konkurrent HostGator, men den understøttede support, funktioner og sikkerhed er langt overlegen.

3. SiteGround WordPress-kompatibilitet

Hvis du allerede har et WordPress-websted, flytter SiteGround dit websted gratis. Det er en nem engangsproces, der ikke kræver vejledning.

De giver også masser af ressourcer til at hjælpe de begyndende bloggere med at komme i gang.

Desuden er SiteGrounds supportpersonale utroligt vidende om WordPress og kan hjælpe dig med eventuelle spørgsmål, du måtte have i processen med at opbygge din side.

SiteGround WordPress-forholdet er et problemfrit forhold, der ikke skal give WordPress-brugere i lang tid nogen pause.

4. Prissætning er faktisk virkelig overkommelig med hyppige tilbud

Ja, vi gentager os selv, men på en anden måde. Dette er en opdatering af deres nylige tilbud.

De foretager nogle alvorlige træk derude i Sofia. De har tabt deres pris for nylig med 70% rabat på ved tilmelding til en enorm $ 3,95 / mo for at starte (fra denne anmeldelse). Det er nogle alvorligt gode priser.

Hvis du prøver at gemme så meget cheddar som muligt, men alligevel vil have solide funktioner – c’mon man – er dette en fantastisk balance.

Du kan med de fantastiske funktioner, de som standard inkluderer i deres planer, og den fantastiske kundesupport, synes, at de ville være meget dyrere end Bluehost eller Hostgator..

Ikke så.

Det ser ud til, at de har optimeret deres systemer på en sådan måde, at de kan tilbyde rock-bottom-priser og dræberfordele. Eneste ulempe: du skal tilmelde dig 3 år. Men jeg siger dig, at du ikke ønsker at gå med nogen anden!

5. Iscenesættelse med et enkelt klik er den livredder, du har brug for …

… at du aldrig vidste, at du ville have det. Helt seriøst. Hvis du er en iværksætter, marketingmedarbejder eller begyndende udvikler, der redigerer webstedet, er du sandsynligvis en cowboy-kode. Hvad er det? En person, der redigerer livewebstedet.

Mere oplevelse af webstedsudviklere griner af dig, men uanset hvad, har du mennesker færdigheder ��

Nej, sagen er, at du ikke ønsker at fikse din motor, mens du kører på motorvejen. Ligeledes vil du redigere dit websted i et testområde (iscenesættelse) og ikke på det live site (produktion).

SiteGround gør det suuuuuper let med iscenesættelse med et enkelt klik. Rediger stedet, og tryk derefter på for at leve. Færdig.

6. Gratis domæne ved tilmelding

Med visse planer får du et gratis domænenavn ved tilmelding. Hej det er kun værd som $ 12, men vi tager det!

De gør det problemfrit at tilmelde dig. Du behøver ikke at mosey over til GoDaddy for et domæne, bare få hele bundtet med dem. Desværre bliver du nødt til at betale for at forny de efterfølgende år, men år ét lyder ret godt!

7. Fantastiske webstedshastighedsværktøjer til at holde hosting hurtig

SiteGround har deres eget Supercacher-værktøj med fire niveauer af hastighed og cache-funktioner afhængigt af den plan, du er på.

Kun supereliten skyplaner og derover får HHVM-cache-understøttelse, men at gå op til Memcache er ret solid (oprettet af Facebook-ingeniører).

De understøtter også Googles PageSpeed-cache-værktøj som et alternativ samt direkte integration med Cloudflare. De giver dig også en tilbagevendende rabat på Cloudflare fra listepriserne.

Disse muligheder kan blive temmelig overvældende, men har ingen frygt. Bare snak med deres venlige støtte, still 100 spørgsmål som jeg gør, så løser de dit problem!

funktioner 2

8. Disse er Managed Hosting Services

Ok, hvem ville ikke købe administreret hosting? Jeg vil ikke foretage nogen serveropgraderinger, jeg ved ikke engang, hvordan det skal gøres. Jeg har bedre ting at gøre.

Men SiteGround tager sig af alle de supertekniske ting, som it-fyre med hestehaler elsker at gøre. De leverer administreret WordPress-hosting såvel som for andre platforme – Magento, Drupal, Joomla osv.

Ulemper ved SiteGround Hosting

Hvis du har et meget stramt budget eller mere af en strømbruger, vil du virkelig sammenligne funktionerne i SiteGround’s hostingplaner, før du trækker i udløseren. Nogle kapaciteter på højere niveau har skjulte omkostninger, som du muligvis ikke har budgetteret med.

1. SiteGround-planer: kun årligt

Selvom prisen pr. Måned generelt er lav, kræver alle SiteGround-planer en årlig kontrakt.

For de fleste gør det ingen forskel at betale $ 48 / år eller $ 4 / måned. Men hvis din plan var at afprøve en række forskellige websteder over en kort periode, er det muligvis ikke i din bedste interesse at blive bundet af en årlig kontrakt.

Og nogle af de mere avancerede planer kan medføre en betydelig forhåndsomkostning. GoGeek-planen koster for eksempel en rimelig $ 15 pr. Måned. Men at lægge $ 180 bare for at komme i gang kan føles som et stort engagement.

Måske er SiteGrounds begrundelse, at forhåndsbetalingerne afskrækker nogle kunder, der måske tager meget af deres understøttelsestid kun for at springe skib om et par måneder. Igen, dette er ikke et problem for alle.

Men manglen på fleksibilitet kan bestemt være en afbrydelse i kortvarige projekter.

2. Skjulte grænser for iscenesættelse med 1 klik

Et af de mere frustrerende spørgsmål, der kommer op med SiteGround, er deres 1-klik-iscenesættelse.

For at iscenesættelsen skal fungere korrekt, håndhæver SiteGround en 100MB databegrænse for delt hosting.

Dette kan synes at være en rimelig grænse for omkostningerne, men grænsen er ikke klart angivet for brugere, når de tilmelder sig deres delte hostingplaner.

Hvis du kører et WordPress-sted, er der et par plugins derude (ahem, omdirigering), der meget hurtigt kan skubbe dig over din 100 MB grænse efter bare et par måneders brug.

Dette kan være meget frustrerende for mellembrugere, der muligvis kun er kommet ind i deres arbejdsgang kun for at skulle ændre det, når de rammer lagringsgrænsen.

1-klik-iscenesættelse er et enormt salgsargument for SiteGround i forhold til deres konkurrenter, men der er ingen omtale af denne begrænsning, før du kommer dertil.

3. Inode pladsbegrænsninger

Et andet frustrerende problem er, at hvis du bruger mere end 80% af din inode-plads, kan du ikke oprette et git-lager.

SiteGround Git-diskpladsforbrug

SiteGround Git-diskpladsforbrug Inodebegrænsningerne kan være meget irriterende!

Igen, ikke angivet foran, før du er for dybt. Heldigvis er deres personale ekstremt hurtig til at svare og meget hjælpsomme. inode-git-forbrug

Men du vil heller ikke være i stand til at oprette en iscenesættelsesserver, hvis du kommer tæt på kanten. Det giver mening, men det er en anden frustration.

4. SiteGround-migrering: 1 GB-begrænsning

Hvis du prøver at migrere fra en anden vært, er der en 1 GB migrationsgrænse på websteder.

Hvis du vil have deres premium migrationstjeneste, bliver du nødt til at heste $ 50 for at flytte alt sammen.

Naturligvis er dette ikke et ublu gebyr for at få en professionel til at migrere dine data, så de er sikre og garanterede.

Men nogle mennesker kender denne proces og vil hellere have muligheden for at gøre det selv. Det vigtigste spørgsmål her er, at denne skjulte regulering ikke er angivet på forhånd.

Dette kan være irriterende, når du ikke har budgetteret for det eller er mere end i stand til at gøre det selv.

Hvis du har en god mængde fotos, videoer og andre store medieaktiver, rammer du sandsynligvis den grænse. Men tal med deres støtte og se, hvad de kan gøre for dig.

5. SiteGround-opbevaring: Kun 30 GB

30 Gigabyte lagring lyder meget.

Og hvis du kører en enkel WordPress-blog, er det fint.

Men hvis du er vært for flere websteder på SiteGround – hvilket er en enorm fordel ved at gå med dem – begynder der at opstå problemer med 30 GB.

Jeg mener, GoDaddy’s $ 1 / mo (promo), der starter hosting kommer med 100 GB opbevaring! Det er ikke at sige, at GoDaddy er bedre, men jeg håber, at SiteGround øger deres spil der. Jeg vil stadig gå med SiteGround over GoDaddy enhver ugedag, men 30 GB kan være begrænsende.

Hvis dit websted har masser af fotos i høj kvalitet (hvert websted bør i disse dage), og du begynder at oprette et par iscenesættelseskopier af webstedet for sikkerhed, er det her, du begynder at løbe ind i begrænsningerne.

Vær advaret, dette er en begrænsning.

Hvis jeg var dig, ville jeg starte med SiteGrounds basic eller GoGeek plan og så bare vide, om dit websted bliver stort nok, bliver du nødt til at opgradere til deres Cloud-hosting i fremtiden.

6. SiteGround-sikkerhed: Hacking-support mangler

Mens sproget på deres marketingside muligvis antyder andet, mangler SiteGround-sikkerhed i flere afdelinger.

Markedsføringen taler på deres side danser omkring det faktum, at mens de helt er på bolden, når det kommer til at rette serverangreb, er hackinger af individuelle websteder lavt på deres prioriteringsliste..

Faktisk vil de ikke engang underrette dig, hvis dit websted bliver hacket. De vil simpelthen tage det offline og vente på, at du finder ud af det og beder dem om hjælp.

Endvidere er det ikke gratis at komme sig fra en hacking. Du kan købe en sikkerhedstjeneste på mellem $ 99 og $ 199, når dit websted er hacket, men supporten fra dette team er dårlig sammenlignet med deres generelle kundeservice.

De arbejder normale timer, ikke 24/7, og det kan derfor ofte tage op til 48 timer at få alt tilbage til det normale. Det er en masse tabte indtægter for e-handelswebsteder.

7. SiteGround-bagendensproblemer

Mange virksomheder synker en hel del penge i deres markedsføring og andre investeringer, ofte til skade for deres back end udvikling og infrastruktur.

Bestemt ingen virksomhed eller hostingudbyder er bestemt, og det samme kan siges om SiteGround, hvis problemer med bagenden opstår, når du går dybere ned i deres avancerede evner.

Der opstår fejl, når de prøver at oprette og slette iscenesættelse af kopier af et websted, og SG-Git-brugere bemærker ofte spøgelser af slettede underdomæner vedvarende dage efter sletning – som begge kan være alvorlige problemer med hensyn til lagringsbegrænsninger. I begge disse tilfælde har supportrepræsentanter indrømmet, at disse problemer er problemer, der endnu ikke er løst.

Bundlinie

For mange små websteder og webstedsejere, der har brug for fantastisk support til en god pris, SiteGround-hosting er vejen at gå.

Støtten er venlig, hurtig og vil gå ud over deres krav om at give dig gode råd og hjælpe dig med at løse problemet eller pege dig i den rigtige retning.

Hvis du er på udkig efter noget ud over forhandlingshosting, der har flere funktioner, er SiteGround sandsynligvis din bedste mulighed.

SiteGround WordPress-kompatibilitet er i top, og SiteGround-priser er konkurrencedygtige og inkluderer masser af nyttige funktioner.

For mere mellemliggende til avancerede brugere, bør beslutningen undersøges omhyggeligt, før de køber.

Hvis det ikke var for deres fremragende kundesupport, kunne mange af de ovennævnte problemer være store afskrækkende midler for dem, der har behov for avanceret kapacitet.

Vi anbefaler, at du tjekker A2 Hosting, hvis du kan lide lyden fra SiteGround, men har nogle forbehold over de problemer, vi rejste her.

Vores opfattelse er, at SiteGround med en opgraderet, mere robust baggrundsinfrastruktur kunne undgå mange af disse enkle lagringsproblemer.

Det ville være en win-win for alle involverede: mindre uventede omkostninger for forbrugeren, mindre spild af tid til kundesupportteamet.

SiteGround-hostingplaner

SiteGround tilbyder hostingplaner fra billig delt hosting helt op til dedikeret hosting. Vi berører hurtigt nogle af de øverste niveauer.

SiteGround-delt hosting

siteground delt hosting

SiteGrounds niveau for indgangsniveau varierer fra $ 3,95 til $ 11,95 om måneden (salgsfremmende pris). Dette sætter det helt i den billigere ende af webhosting, mens det ikke er foruroligende billigt. Virkeligheden er, at når du ser priser, der er for lave (f.eks. $ 0,99 / måned), ved du, at det ikke vil være bæredygtigt.

Selvom det er billigt, inkluderer SiteGround’s delte hosting disse topfunktioner:

 • 24/7 support via telefon, chat eller e-mail – SiteGrounds tech support er virkelig top niveau, og det bedste, du finder til denne pris
 • Hurtige websteder – SiteGround inkluderer flere niveauer af hastighedsoptimering inklusive PHP 7 og deres egne hastighedsværktøjer
 • Gratis SSL
 • Gratis daglige sikkerhedskopier (dette er enormt)
 • GrowBig- og GoGeek-planerne inkluderer yderligere funktioner såsom premium support og ubegrænsede websteder.

Vi anbefaler at gå med GrowBig-plan starter ved $ 5,95 / mo. Det er de to ekstra dollars værd at få ubegrænsede websteder.

SiteGround WordPress Hosting

siteground wordpress hosting

SiteGround’s WordPress-hosting er det samme som deres delte hosting, så vi vil fremhæve nogle WordPress-fokuserede funktioner nedenfor.

 • Gratis WordPress automatiseret installation – Jeg har prøvet det, og det er meget let
 • Gratis migreringsplugin fra din nuværende WordPress-vært
 • WordPress autoupdates – dette er kritisk for sikkerheden.
 • GrowBig- og GoGeek-planerne inkluderer:
  • Professionel migrationstjeneste
  • WordPress supercaching
  • 1-kliks WordPress iscenesættelse (dette er enormt for udviklere)

Hvis du planlægger at udvide dit WordPress-sted, anbefaler vi at gå med GoGeek-plan starter ved $ 11,95 / mo for at drage fordel af prioriteret support og Git sammen med mere serverstyrke.

SiteGround Cloud Hosting

siteground sky hosting

I samarbejde med en nylig klient bemærkede vi, at der var nogle enorme sæsonbestemte trafikspidser, og vi ønskede ekstra serverkapacitet til at skalere on-demand efter behov. I stedet for at opkræve usædvanlige gebyrer af brugeren som nogle værter, tilbyder SiteGround rimelige værktøjer, der kan skaleres med et enkelt klik på-efterspørgsel. De vigtigste funktioner:

 • Dedikeret IP-adresse
 • Garanterede ressourcer
 • Nem skalering med automatisk skala under trafikspidser

Byg din egen skykonfiguration her

SiteGround dedikeret hosting

siteground dedikeret hosting

Større virksomheder, der har brug for robuste hostingressourcer og garantier, har brug for dedikeret hosting. SiteGround tilbyder premium-administreret dedikeret hosting til en pris, der ikke bryder kvartalsbudgettet.

 • Priser fra $ 269 / mo
 • Begyndende på 480 GB SSD og 10 TB båndbredde
 • 24/7 VIP support
 • Fuld premium management med serveropsætning, overvågning og reaktion rettelser

Tjek dedikerede planer her

SiteGround-brugeranmeldelser

Som lige nu har vi lige krydset 100 brugeranmeldelsesmærket for SiteGround. De er langtfra den mest anmeldte vært på vores side af både volumen og kvalitet. Du kan ikke diskutere med disse mange 5-stjernede anmeldelser. 

SiteGround redaktionel anmeldelse 4.8 / 5 Anmelder {{reviewsOverall}} / 5 Brugere (254 stemmer) Vis priser Fordele

 1. Utrolig hurtig support
 2. Gode ​​priser
 3. Masser af funktioner
 4. SiteGround WordPress-kompatibilitet

Ulemper

 1. Skjulte begrænsninger
 2. Kun årlig prisfastsættelse
 3. Hacking / sikkerhedsbegrænsninger

SummarySiteGround er en af ​​de mest anbefalede værter for marketingfolk, udviklere og webstedsejere, der leder efter en god balance mellem pris og værdi. SiteGround-priser inkluderer alle de gratis værktøjer, som den gennemsnitlige websteejer kunne have brug for. Du får et supportteam, der hovedsagelig er baseret i Bulgarien, men det er ikke et problem for de fleste engelsktalende verdensborgere. Deres supportpersonale er nogle af de hurtigste rundt og svarer inden for 5-15 minutter på en hvilken som helst time. SiteGround WordPress-hostingfunktioner iscenesættelse og WordPress git-funktioner, som mange gode tilbudsværter ikke tilbyder. Support5Speed4.5Features5Value5 Transparency4.5 Se flere funktioner

Sammenlign SiteGround vs andre værter

Ønsker du at sammenligne SiteGround vs andre værter? Vi har opbygget et omfattende sæt af sammenligninger, så du kan beslutte nøjagtigt, hvilket vært du har brug for.

SiteGround vs WP Engine

SiteGround er mere af en værdi, der er billig og billig for alle, mens WP-Engine er en mere avanceret vært, der prissætter begynder på næsten 10 gange, hvad SiteGround starter med.

For rigtige virksomheder er omkostningerne ikke den største faktor, men for freelancere er det en stor aftale.

Se WP Engine vs SiteGround-sammenligning

Ofte stillede spørgsmål om SiteGround Hosting

Hvad adskiller SiteGround fra andre værter?

SiteGround har skabt flere nye teknologier, der giver deres kunder den bedst mulige support og service. SiteGround har vundet adskillige branchen priser for overkommelig hosting, budget hosting, forhandler hosting og kundeservice.

Hvilke delte hostingplaner tilbyder SiteGround?

SiteGround har tre separate delte hostingplaner, der starter på $ 3,95 pr. Måned for den grundlæggende StartUp-plan, som er ideel til små butikker og websteder, der har mindre end 10.000 unikke besøgende hver måned. Det er fantastisk til et websted, da det tilbyder 10 GB plads.

Deres delte planer tilbydes i en-, to- eller treårskontrakter snarere end måned til måned-optioner.

Alle SiteGrounds-planer indeholder essentielle websteder som:
● Et gratis domænenavn, opsætning og overførsel
● Gratis daglige sikkerhedskopier
● HTTP / 2-aktiverede servere
● cPanel og SSH-adgang
● SSD-lager
● Gratis CloudFlare CDN
● Gratis lad os kryptere SSL’er
● Ubegrænset e-mails og databaser

Derudover inkluderer hver plan gratis domænenavne, opsætning og overførsel, en webstedsbygger og 24/7 teknisk support.

GrowBig-planen starter på $ 7,95 hver måned og er designet til kunder, der ønsker alle deres websteder på en konto. Det tilføjer også sikkerhedskopier af websteder, premium e-handel, support og sikkerhed, ubegrænsede websteder, Joomla og WordPress cache, og hurtigere hastigheder.

Den øverste plan, GoGeek, starter ved $ 14,95 pr. Måned og blev lavet til at håndtere websteder med høj trafik, ressourcer med høj ressource, websteder med e-handel og server PCI-overholdelse. Serverne, der er vært for websteder på disse planer, er begrænsede, hvilket betyder, at ressourcerne deles mellem færre brugere.

Hvilke dedikerede hostingplaner tilbyder SiteGround?

Virksomheden tilbyder datacentre i USA, Europa og Asien-Stillehavet og giver kunderne mulighed for at vælge den nærmeste geografiske placering. Alle tre Linux-baserede operativsystemplaner inkluderer 5 TB båndbredde, 24/7 VIP support og fuld styring, der inkluderer opsætning, opdateringer og kontinuerlig overvågning.

Entry Server-programmet koster $ 229 hver måned og kører Intel Xeon E3-1230 CPU.
● 3,2 GHz CPU-urhastighed
● 4 CPU-kerner
● 8 CPU-gevind
● 8 MB CPU-cache
● 4 GB DDR3 RAM
● 500 GB SATA II HDD

SiteGround’s Power Server-plan, der koster $ 329, kører Intel E3-1270 CPU med 3,5 GHz CPU-urhastighed. Andre funktioner inkluderer:
● 4 CPU-kerner
● 8 CPU-gevind
● 8MB CPU-cache
● 16 GB DDR3 RAM
● 1 TB SATA II HDD

Enterprise Server-planen koster $ 429 og giver det højeste niveau af funktionalitet. Programmet kører to Intel Xeon E5-2620 CPU med 2,00 GHz urhastighed.
● To 6 CPU-kerner
● To 12 CPU-tråde
● 15 MB CPU-cache
● 16 GB DDR3 RAM
● Fire 500 GB SATA III / RAID 10 HDD

Tilbyder SiteGround forhandler-hosting?

Hvis du er en udvikler eller designer og leder efter gode priser, hurtige hastigheder og lydhør kundeservice, tilbyder SiteGrounds unikke kreditprogram alle tre i deres forhandlerplan.

Hver kredit er lig med et års hosting, og når du køber flere kreditter, falder prisen. Ét til fire kreditter koster $ 49 hver kredit; fem til ti kreditter koster $ 45 pr. kredit, og 11 eller flere kreditter koster $ 42 pr. kredit. Forhandlere kan starte med at købe fem kreditter, der aldrig udløber.

Forhandlerkonti overvejer en række faktorer og giver 10 GB web-plads, ubegrænset dataoverførsel, gratis daglig backup og e-mail-konti og er perfekt til ca. 10.000 besøg. SiteGround garanterer en 99,99 procent oppetid, ikke-mærket cPanel og private DNS-opgraderinger, der giver forhandlere mulighed for at give deres egne kunder de bedst mulige programmer og tjenester. Forhandlere kan indstille deres egne priser for at hjælpe deres virksomheder med at vokse.

Hvad med tilknyttede fordele?

SiteGround giver deres tilknyttede virksomheder en generøs kompensationspakke, som betaler provision ugentligt og har en kort 30-dages tilbageholdelsesperiode mellem salget og provisionen.

Tilknyttede virksomheder, der foretager mellem et og fem salg, tjener $ 50 for hvert salg; seks til ti salg genererer $ 75 pr. salg; 11 til 20 salg tjener $ 100 per salg; og 21 eller flere salg tjener tilknyttede $ 125 pr. salg.

SiteGround tilbyder tracking i realtid for deres tilknyttede virksomheder, som giver dem mulighed for at overvåge deres salg og provision, gennemgå deres betalingshistorik og se resultaterne af forskellige kampagner. De leverer en række marketing- og salgsværktøjer, som bannerannoncer, logoer, dybe links og rettidigt indhold og nyheder og tilbyder pålidelige, lydhøre kontoadministratorer.

Hvilke andre hosting-programmer tilbyder SiteGround?

SiteGround har en række forskellige service- og app-hosting-tjenester

Service-hostingplaner starter på $ 3,95 hver måned.

 • E-mail-hosting tilbyder en række e-mail-tutorials, Webmail-klienter, gratis konti og e-mail på dit domænenavn. Kunder kan oprette og administrere ubegrænset e-mail-konti på deres domæner, der er hostet på SiteGrounds servere. De tilbyder sikre e-mail-protokoller, kører Spam Assassin med MailFoundry og SpamExperts og tilbyder cPanel-styring. Grænseflader inkluderer RoundCube, Horde og SquirrelMail, og de har kompatibilitet med Outlook, Thunderbird og MacMail.
 • FTP-hosting giver kunderne mulighed for at arbejde med enhver FTP-klient, med ubegrænsede konti og ingen størrelsesbegrænsninger for filerne. De tilbyder anonym FTP og inkluderer daglig backup og domæner som en standard del af deres planer. SSH-filoverførselsprotokol er tilladt på alle SiteGround-planer såvel som sikker overførsel via TLS / SSL.
 • PHP-hosting giver kunder, der kører dette scriptingsprog, hurtigere og mere sikre websteder. De tilbyder fem PHP-versioner (PHP 7, PHP 5.6, PHP 5.5, PHP 5.4 og PHP 5.3). Der er mere end 70 PHP-moduler, og de vil arbejde med kunder, der har brug for et modul, der ikke er en del af deres standardplaner.
 • MySQL-hosting giver kunderne ubegrænsede MySQL-databaser, en phpMyAdmin-manager og sikrere, mere sikre databaser. De har en separat disk til MySQL og kører en intern MySQL-forespørgselscache.
 • cPanel-hosting bringer tilpassede, brugervenlige skins, og giver kunderne mulighed for hurtigt at administrere webstedsfiler og -mapper, samt udføre en række forskellige administrative opgaver. Partnerskaber med Softaculous, CloudFlare CDN, SpamExperts og 1h.com forbedrer ydelsen, og SiteGround SuperCacher øger hastigheden.

SiteGround understøtter meget gratis applikationer; som et resultat er det et godt valg for bloggere og designere. De tilbyder et bredt udvalg af Joomla- og WordPress-skabeloner for at hjælpe brugerne med at komme i gang. App-hostingplaner starter også ved $ 3,95 pr. Måned.

 • WordPress-værktøjer inkluderer et enkelt-klik-installationsprogram, auto-opdaterer og WP-CLI på hver plan. Deres to øverste planer tilbyder også SuperCacher, der bringer højere hastigheder, WordPress iscenesættelse og en Git-interface. På grund af deres service har WordPress givet SiteGround en officiel anbefaling. Dette partnerskab har gjort det muligt for dem at tilbyde administreret WordPress på hver konto. SiteGround fungerer fra serveren for at give kunderne den bedst mulige oplevelse, tage sig af de fejl, der følger med opdateringer, og sikkerhedskopiere dataene.
 • Joomla-hosting er let og omkostningseffektivt at køre. SiteGround tilbyder installation med et enkelt klik og gratis overførsler, skabelon og installationer og et domænenavn. Deres konsistens eliminerer nedetid. Der er 30 daglige sikkerhedskopier af hvert Joomla-sted, og konti er isoleret for yderligere beskyttelse. Joomla har udnævnt SiteGround til både som officiel vært og sponsor af begivenheder.
 • Magento-hostingplaner er ideelle til online butikker med Cloudflare CDN og Railgun, lette overførsler og installationer og SSD-drev. SiteGround giver deres kunder sikkerhedsrettelser på serverniveau, Git-integration og beskyttelse mod hackede konti.
 • Drupal hosting-planer inkluderer mange af de samme funktioner som andre app-hosting-planer samt forudinstalleret Drush, en opsætningsfri kommandolinjegrænseflade, der giver dig mulighed for at arbejde hurtigt og nemt med din Drupal-kode til moduler, temaer og profiler.
 • PrestaShop-hosting er blevet tilpasset for at forbedre service og ydelse, hvilket giver butikker og deres kunder den bedst mulige oplevelse. De tilbyder også support til oscommerce.
Er der nogen branche-specifikke hosting-programmer med SiteGround?
 • SkaDate Hosting: Hvis du vil køre et socialt netværk, blev SiteGround’s håndlavede hostingløsning designet til at optimere dit datingwebsted.
 • WP eCommerce, der hostes på SiteGrounds servere, er garanteret at køre perfekt med et højt niveau af sikkerhed og support.
 • Uddannelsesinstitutter kan drage fordel af SiteGround’s særlige tilbud til akademiske organisationer. Virksomheden lægger en høj værdi på uddannelse og sponsorerer kurser på Virginia Intermont College, MACC og DePaul University. Studerende får konti med 10 GB lagerplads, FTP, SSH og Git, gratis e-mail, ubegrænset MySQL-databaser og automatiske daglige sikkerhedskopieringer for $ 1,99 hver måned. Instruktører kan få en gratis konto såvel som gratis LMS-installation til deres klasseværelser og studerende. Tilmeldingssiden afsluttes på en dag, og studerende kan modtage gratis webhosting med alle funktionerne på instruktørens side.
 • Spansktalende kan modtage deres installation og opsætning på deres modersmål og kan også modtage support på spansk. SiteGround tilbyder tutorials og e-bøger, der hjælper deres kunder med at nå deres maksimale potentiale med let forståelige ressourcer.
Hvad er SiteGround-kundesupport??

Virksomheden planlægger deres personalemønstre på deres europæiske kontor, der håndterer kundeservice, for at sikre, at kunderne har meget lidt ventetid, når de opfordrer til support. I gennemsnit modtager billetter et svar inden for 15 minutter, og kunderne venter mindre end et minut på telefon- og chat-support.

Vejledere og ledere reviderer og evaluerer regelmæssigt hver medarbejders ydelse og hastighed og sporer teamets præstation, så de kan sikre, at kunderne får det bedst mulige. Derudover investerer SiteGround i hurtig, effektiv support til deres teknologi. De fremhæver deres top supportrepræsentanter hver måned på deres blog og deler det nøjagtige antal klienter, som repræsentanten betjener, samt procentdelen af ​​glade kunder.

SiteGround-ledere er stolte af at skabe et miljø, der gør medarbejderne glade og bemærker, at medarbejdertilfredshedsprocenten øger kundetilfredshedsgraden. De afholder regelmæssige firmamøder og træninger i hovedkvarteret, der inkluderer poolborde, videokonferencelokaler, et rekreativt område med et tennisbord og farver og design beregnet til at inspirere og motivere medarbejderne. Grundlæggerne bemærker i deres blog, at når ansatte føler sig godt tilpas og hjemme, reagerer de på kunderne, som om de var familie eller venner.

Repræsentanter modtager uddannelse i specifikke applikationer, opfordres til at tage efteruddannelseskurser og er i stand til at yde dybdegående hjælp, fra scriptudvidelser og plug-ins til skabeloner og app-relaterede situationer. Andre har skrevet detaljerede tutorials for at gå kunder gennem fælles behov. SiteGround har en søgbar vidensbase, der indeholder mere end 1.740 informations- og instruktionsartikler. De har oprettet en række webinarer med praktiske demonstrationer og en opsætningsguide, der hjælper hver nye kunde med at finde de oplysninger og instruktioner, de har brug for. Websteder kan oprettes i løbet af få minutter gennem deres strømlinede, effektive proces.

Kunder, der har brug for at nå en repræsentant, kan kontrollere ventetiderne på SiteGrounds websted, hvor de vil bemærke, hvor mange minutter ventetiden er for at ringe, chatte og billetter. Mange rapporterer, at repræsentanterne fra SiteGround leverede et højt niveau af support og pleje langs hele spektret, fra potentielle kunder til langvarig kunde, med enhver erfaring eller ekspertise. Spørgsmål blev næsten altid besvaret under det første opkald, og selskabets repræsentanter var proaktive med at følge op på mere komplekse spørgsmål.

For at hjælpe kunderne med at holde sig ajour om virksomhedens begivenheder opretholder de en blog, der ikke kun taler om virksomhedsmiljøet, men også om systemopdateringer, udviklinger og tendenser i branchen, der kan påvirke kundernes websteder, situationer med eventuelle plugins eller applikationer og interessante nyheder. Bloggen opdateres flere gange om måneden, og kunderne værdsætter de oplysninger og svar, de modtager ved at kommentere forskellige blogindlæg.

Har SiteGround en oppetidsgaranti?

SiteGround er en solid udbyder med pålidelig forbindelse. De fleste værter fremmer en oppetid på 99,9 procent; SiteGround lover 99,99 procent oppetid, som de leverer, hvor deres oppetid når 100 procent til tider. Udviklere og designere kan hurtigt kontrollere oppetidspunktet for deres websteder på SiteGrounds websted.

SiteGround valgte Linux-containere, som er meget effektive og stabile. Virksomhedens udviklere har skrevet deres egne Kernel-patches, som er blevet vedtaget i den officielle Linux Kernel-kode. Medlemmer af udviklingsholdet designet også et internt serverovervågningsprogram, der ikke kun advarer dem om serverstatusproblemer, men reparerer dem. Den analyserer også situationen for at forudsige og forhindre mulige fremtidige problemer.

De har et lavt gennemsnitligt nedetid med driftsstop på cirka tre minutter. Mange korrekturlæsere bemærkede dog, at da det blev klar over, at deres websteder var nede, arbejdede SiteGround allerede med at få dem op igen.

Hvor sikre er SiteGround’s datacentre?

SiteGround’s datacentre er i Chicago, Amsterdam og Singapore; en anden europæisk placering åbnede i London tidligere i 2016. De samarbejder med mange store transportører for at give kunderne den bedste tilgængelighed og hastighed. Hvert datacenter har mere end en strømforsyning, generatorer og UPS-teknologi. Derudover er datacentrene altid beskyttet af sikkerhedsvagter, og de kræver biometrisk screening for at komme ind. Der er skudsikker lobbyer og videoovervågning for at give et højere overvågningsniveau.

De tilføjede og opgraderede også deres Chicago-datacentre i 2014 til en nyligt afsluttet facilitet drevet af deres partner SingleHop. Gennem denne bevægelse, som i høj grad øgede netværkshastighederne, var de i stand til at forbedre organisationen ved at flytte servere til private skabe. Senior datacenterteknikere er de eneste, der har tilladelse til at arbejde på SiteGround-servere.

I 2015 lancerede Siteground deres eget backup-system, som de siger har bidraget til at gendanne data op til fire gange hurtigere end med deres tidligere program.

SiteGround var en tidlig adopterer af sikker kontoisolering på delte servere og rullede programmet ud i 2008. Serverens sikkerhedsindstillinger er omfattende med SpamAssassin og SpamExperts, Leech Protect HackAlert-overvågning mod et ekstra gebyr og CloudFlare-integration, hvilket giver websteder ekstra beskyttelse og hastighed. Deres Softaculous integration sørger for, at der ikke er nogen malware, der kører på dit websted eller inde i kodningen. Til priserne gør mængden af ​​sikkerhedsfunktioner SiteGround til et ideelt valg for små virksomheder og enkeltpersoner eller virksomheder, der kommer i gang med deres websteder.

Hvilken type teknologi bruger SiteGround for at sikre, at mine plugins er opdaterede?

SiteGround har installeret et antal værktøjer for at sikre, at sider indlæses konsekvent og hurtigt med meget hurtige indlæsningstider. Hver delt server og skyplan inkluderer SSD-teknologi, der multiplicerer input- og output-tiderne med mere end 1.000. SiteGround tilbyder Let’s Encrypt gratis SSL-certifikater, så kunder kan aktivere HTTP / 2-netværksprotokol.

Delte og skyplaner bruger også NGINX-serverteknologi som standard; dedikerede serverplaner kan opgraderes til at omfatte booster. Baseret på programmets evner bygget SiteGround SuperCacher, der optimerer hastigheden på Drupal, Joomla og WordPress hastigheder.

Mens CloudFlare CDN er et fremragende værktøj til webstedsikkerhed, bidrager det også til hurtigere indlæsning af sider.

Hvilken slags tilbagebetalingspolitikker har SiteGround på plads?

SiteGround-kunder, der ikke er tilfredse med deres service, kan annullere inden for 30 dage for måned til måned-planer. Generelt har de få ulemper, kunder har fundet med SiteGround, dog ikke været tilstrækkelige til at opveje de enorme kundeservice og sikkerhedsmuligheder, de giver kunderne. Mere på SiteGround.com

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map