SiteGround arvostelut toukokuu 2020 – yli 100 käyttäjää ei voi olla väärässä

SiteGround arvostelut toukokuu 2020 – yli 100 käyttäjää ei voi olla väärässä

SiteGround arvostelut toukokuu 2020 – yli 100 käyttäjää ei voi olla väärässä

Olen RAKASTUS SiteGroundin kanssa.


Olen käyttänyt niitä vuosia, olen suositellut niitä kaikille asiakkailleni, ja he vaikuttavat edelleen.

Etkö rakasta hyvää alakoiran tarinaa, jossa alakoirista tulee todellakin liiketoiminnan paras? Se on SiteGround.

sivuston sankarin koti

Tarkoitan, että ne aloitti kaikissa paikoissa Sofiassa, Bulgariassa sijaitseva lakimies – kuka olisi uskonut heidän tulevansa vangitsemaan sivuston omistajien sydämet ja mielet ympäri maailmaa.

Ne ovat parempia, koska työskentelevät kovemmin. He ovat riippumaton yritys, joka priorisoi asiakkaita (kuulostaa Amazonilta tai Nordstromilta), eikä heillä ole osakekursseja ja yritysherroja vastaamaan.

450 000 verkkotunnuksen kanssa maailmanlaajuisesti ja tietokeskuksia Yhdysvalloissa, Alankomaissa, Isossa-Britanniassa ja Singaporessa, ne ovat todellinen kauppa, eivät scrappy startup.

Contents

Mitkä ovat SiteGround-hosting-ominaisuuksien tärkeimmät ominaisuudet?

Pidän kiinni jahdaamisesta, nämä ovat asioita, joista välität isännöinnissä, ja SiteGround toimittaa:

 1. Asiakaspalvelu:
  Laitan tämän numeroon, koska heidän asiakaspalvelunsa on erinomaista. He vastaavat tukilipuihin muutamassa minuutissa eikä tunneissa. Ja tuki on yksityiskohtaista ja ystävällistä. Ne menevät yli ja pidemmälle.

 2. hinnoittelu: Pidän todella siitä, että heidän hinnoittelu on halpaa, mutta ei erityisen halpaa. Syynä on, että tiedän, että he myyvät kestävällä hinnalla, ja he voivat käyttää tätä voittoa sijoittaakseen uuteen alustaansa. Arvaa mitä, jos maksat toiselle yritykselle 1 dollaria / kk sen ylläpidosta, se on joko väärä tai aiot myydä myöhemmin.
 3. Ominaisuudet: He olivat ensimmäisiä isäntätahoja, jotka keskittyivät WordPress-sivustoihin (yhdessä WP Moottorin kanssa), joten he osaavat sovittaa markkinat yhteen. Heidän GoGeek-suunnitelmaan kuuluu eeppisiä ominaisuuksia: lavastus, prioriteettituki ja premium-varmuuskopiot (haluat tämän).

Muita mahtavia asioita ovat 99,99%: n käyttöaikatakuu, WordPressin helppo asennus, ilmainen SSL-varmenne Let’s Encryptin kautta ja paljon muuta.

Se on todella suuri isäntä bloggaajille, verkkokauppasivustojen omistajille ja yritysomistajille sekä edistyneiden että aloittelijaystävällisten työkalujen avulla.

SiteGroundin heikkouksiin sisältyy rajoitettu varastointi ja muut piilotetut kustannukset, jotka kataamme alla. Katso virallinen sivusto

Sivustomme pääkirjoituskatsaus

SiteGround on hämmästyttävä tuki ja erittäin avulias henkilökunta. Ja hintaan, verkkotunnuksessasi on runsaasti hyödyllisiä työkaluja, joita muut isännät eivät tarjoa. Kaiken kaikkiaan SiteGround on hyvin hinnoiteltu ja helppokäyttöinen vaihtoehto niille, jotka eivät vaadi tonnia kaistanleveyttä sivustolleen. Mutta jos olet energiankäyttäjä, jolla on suuri tietokanta, ja suunnittelet lataus- ja SG-Git-toimintojen voimakasta käyttöä, sinun pitäisi ottaa aikaa isäntien vertailuun ennen liipaisimen vetämistä.

Paras osa? Alkuperäinen ostoksesi on 60% + alennus (linkillä).

Parhaat ominaisuudet SiteGround Hosting

SiteGround koputtaa sen puistosta useimmille käyttäjille. Täydellinen sekoitus halpaa majoitusta ja erinomainen tuki – se ei juuri muutu paremmiksi kuin tämä.

Virrankäyttäjät työntävät ominaisuudet kuitenkin rajoilleen ja voivat kohdata joitain ongelmia.

sivuston ominaisuudet

1. SiteGround-asiakaspalvelu: Erinomainen vastausaika

Nopeus, jolla SiteGround reagoi lippuihin, on vertaansa vailla.

Sinun olisi vaikea löytää hosting-yritys, joka pystyy lyömään 15 minuutin keskimääräisen vasteajan.

Heillä ei ole chat-vaihtoehtoa, mutta on vaikea ymmärtää, että se on jotain telakoitavaa heille, kun he yleensä vastaavat tukilipuihin muutamassa minuutissa harkittuun, hyödylliseen vastaukseen.

Chat-tuki antaa sinulle varmasti välittömän tunnistamisen, mutta muodon luontainen lyhyys voi vaikeuttaa monimutkaisten ongelmien välittämistä ja niiden vastaavien monimutkaisten vastausten vastaanottamista.

Esimerkiksi GoDaddy ajaa sinut soittamaan heidän tukipuhelinlinjalleen, mikä voi tarkoittaa paljon odotusaikaa.

Ja Rackspace keskimäärin yli 30 minuutin lipun vastausaika. Mutta SiteGround 24/7 -tiimi pääsee ongelman pohjaan nopeasti ja tehokkaasti.

2. SiteGround-hinnoittelu: Suuri räjähdys sinun Buckillesi

Toinen maailmanluokan asiakaspalvelun laajennus, ostovaiheessa SiteGround-myyntiedustaja vie aikaa ymmärtääksesi todella tarpeitasi ja antaa kohtuullisia suosituksia.

Ne eivät myy sinulle ominaisuuksia ja tallennustilaa, jota et tarvitse.

Miksi ei? Koska suurin osa kaikista ominaisuuksista, joita keskimääräinen verkkosivuston omistaja koskaan tarvitsisi, sisältyy jo perushintaan: yksityisyysominaisuudet, automaattiset varmuuskopiot, cPanel, FTP-käyttö, ilmainen verkkotunnus, tavallinen suojaus, Joomla, Drupal ja monet muut.

SiteGround on vain hiukan kalliimpi kuin iso nimi kilpailija HostGator, mutta sen tuki, ominaisuudet ja suojaus ovat paljon parempia.

3. SiteGround WordPress -yhteensopivuus

Jos sinulla on jo WordPress-verkkosivusto, SiteGround siirtää sivustosi ilmaiseksi. Se on helppo, kertaluonteinen prosessi, joka ei vaadi ohjeita.

Ne tarjoavat myös runsaasti resursseja auttamaan aloittelevia bloggaajia aloittamaan.

Lisäksi SiteGround-tukihenkilöstö on uskomattoman tunteva WordPressin suhteen ja voi auttaa sinua kaikissa kysymyksissä, joita sinulla voi olla sivusi kehittämisprosessissa..

SiteGround WordPress -suhde on saumaton, jonka ei pitäisi antaa pitkäaikaisille WordPress-käyttäjille mitään taukoa.

4. Hinnoittelu on oikeasti edullinen toistuvilla tarjouksilla

Kyllä, me toistamme itsemme, mutta eri tavalla. Tämä on päivitys heidän viimeaikaisista tarjouksistaan.

He tekevät joitain vakavia muutoksia siellä Sofiassa. He ovat pudottaneet hinnoitteluaan äskettäin, 70% alennuksella ilmoittautumisen yhteydessä aloittamiseen mahtavaan 3,95 dollariin kuukaudessa (tästä arvostelusta alkaen). Se on erittäin hyvä hinnoittelu.

Jos yrität tallentaa mahdollisimman paljon cheddaria, mutta haluat silti vankkoja ominaisuuksia – c’mon man – tämä on hyvä tasapaino.

Luulet heidän mahtavilla ominaisuuksilla, jotka he sisällyttävät oletuksena suunnitelmiinsa, ja uskomattomalla asiakastuella, että ne olisivat paljon kalliimpia kuin Bluehost tai Hostgator..

Ei niin.

Ne näyttävät olevan optimoineet järjestelmiään siten, että ne voivat tarjota sekä pohjapohjaista hinnoittelua että tappajaetuja. Vain haittapuoli: Sinun on kirjauduttava sisään 3 vuodeksi. Mutta minä sanon, et halua mennä kenenkään muun kanssa!

5. Yhden napsautuksen vaiheistus on tarvitsemasi hengenpelastaja…

… Et koskaan tiennyt haluavasi. Vakavasti. Jos olet yrittäjä, markkinoija tai aloittelija, joka muokata sivustoa, olet todennäköisesti cowboy-koodaaja. Mikä tuo on? Joku, joka muokata suoraa sivua.

Lisää kokemusta tarjoavat verkkosivustojen kehittäjät nauravat sinusta, mutta mitä sinulla on, ihmisten taidot ��

Ei, asia on, et halua korjata moottoriasi ajaessasi moottoritiellä. Samoin haluat muokata verkkosivustosi testausalueella (vaiheittainen) eikä suorassa sivustossa (tuotanto).

SiteGround tekee siitä suuuuuper helpon yhdellä napsautuksella. Muokkaa sivustoa ja siirry sitten elämään. Tehty.

6. Ilmainen verkkotunnus ilmoittautumisen yhteydessä

Tietyillä suunnitelmilla saat ilmaisen verkkotunnuksen rekisteröinnin yhteydessä. Hei, sen arvoinen on vain 12 dollaria, mutta otamme sen!

Niiden avulla ilmoittautuminen on saumatonta. Sinun ei tarvitse mennä hirveästi verkkotunnuksen GoDaddylle, vaan hanki koko paketti heidän kanssaan. Valitettavasti joudut maksamaan uusimisesta seuraavina vuosina, mutta vuosi yksi kuulostaa aika hyvältä!

7. Hyvät sivuston nopeuden työkalut pitävät isäntä nopeana

SiteGroundilla on oma Supercacher-työkalu, jolla on neljä nopeustasoa ja välimuistiominaisuudet suunnitelmasta riippuen.

Ainoastaan ​​super-eliitin pilvisuunnitelmat ja yllä olevat saavat HHVM-välimuistin tuen, mutta meneminen Memcacheen on melko vankkaa (luonut Facebook-insinöörit).

Ne tukevat myös Googlen PageSpeed-välimuistityökalua vaihtoehtona sekä suoraa integrointia Cloudflareen. He myös antavat sinulle Cloudflaren toistuvan alennuksen luettelon hinnoittelusta.

Nämä vaihtoehdot voivat olla melko ylivoimaisia, mutta heillä ei ole mitään pelkoa. Keskustele vain heidän ystävällisen tuen kanssa, kysy 100 kysymystä kuten minä, ja he ratkaisevat ongelmasi!

ominaisuudet 2

8. Nämä ovat hallinnoituja hosting-palveluita

Ok, kuka ei osta hallittua hosting-palvelua? En aio tehdä mitään palvelinpäivityksiä, en edes tiedä miten. Minulla on parempia tehtäviä.

Mutta SiteGround huolehtii kaikista super-techy-juttuista, joita ponitaililla toimivat IT-miehet rakastavat. Ne tarjoavat hallittuja WordPress – isäntämahdollisuuksia samoin kuin muille alustoille – Magento, Drupal, Joomla jne.

Haittapuolia SiteGround-isännöinnissä

Jos budjetti on erittäin tiukka tai enemmän energiankäyttäjä, sinun kannattaa todella verrata SiteGround-palvelintasuunnitelmien ominaisuuksia ennen liipaisimen vetämistä. Joissakin korkeamman tason ominaisuuksissa on piilotettuja kustannuksia, joita et ehkä ole budjetoinut.

1. Sivustokartta: Vain vuosittain

Vaikka kuukausittainen hinta on yleensä alhainen, kaikki SiteGroundin suunnitelmat edellyttävät vuotuista sopimusta.

Suurimmalle osalle ei ole eroa maksaa 48 dollaria vuodessa tai 4 dollaria kuukaudessa. Mutta jos suunnitelmasi oli testata erilaisia ​​sivustoja lyhyessä ajassa, vuotuisen sopimuksen tekeminen hiukan ei välttämättä ole sinun edun mukaista.

Ja joillakin edistyneemmillä suunnitelmilla voi olla huomattavia etukäteiskustannuksia. Esimerkiksi GoGeek-suunnitelma maksaa kohtuulliset 15 dollaria kuukaudessa. Mutta 180 dollarin asettaminen vain aloittamiseksi voi tuntua liian suurelta sitoutumiselta.

Ehkä SiteGroundin perustelu on, että ennakkomaksut estävät joitain asiakkaita, jotka saattavat viedä suuren osan tukiajastaan ​​vain hypätäkseen laivaan muutamassa kuukaudessa. Tämä ei jälleen kerran ole ongelma kaikille.

Mutta joustavuuden puute voi ehdottomasti olla uraauurtaja lyhytaikaisissa hankkeissa.

2. Piilotetut rajoitukset yhden napsautuksen vaiheille

Yksi turhauttavimmista ongelmista, joita SiteGround esiin tulee, on heidän yhden napsautuksen lataus.

Jotta lavastus toimisi oikein, SiteGround noudattaa 100 Mt: n tietokantarajaa jaetulle isännöinnille.

Tämä saattaa vaikuttaa kohtuulliselta kustannusrajalta, mutta käyttäjille ei ilmoiteta rajoitusta, kun he kirjautuvat jaettuihin hosting-suunnitelmiin.

Jos käytät WordPress-sivustoa, siellä on muutama laajennus (ahem, uudelleenohjaus), jotka voivat nopeasti viedä sinut yli 100 Mt rajaasi muutaman kuukauden käytön jälkeen.

Tämä voi olla erittäin turhauttavaa välittäjille, jotka ovat saaneet vasta juuri työnkulunsa joutua vaihtamaan sitä, kun ne saavuttavat tallennusrajan..

Yhden napsautuksen lataus on valtava myyntikohta SiteGroundille kilpailijoihin nähden, mutta tätä rajoitusta ei mainita, ennen kuin pääset sinne.

3. Sisällytä tilarajoitukset

Toinen turhauttava ongelma on, että jos käytät yli 80% inode-tilasta, et voi luoda git-arkistoa.

SiteGround Git-levytilan käyttö

SiteGround Git-levytilan käyttö Inode-rajoitukset voivat olla erittäin ärsyttäviä!

Jälleen kerran, ei ilmoitettu etukäteen, ennen kuin olet liian syvällä. Onneksi heidän henkilökuntansa on erittäin nopea vastaus ja erittäin avulias. inode-git-käyttö

Mutta et myöskään voi luoda välityspalvelinta, jos pääset lähellä reunaa. Se on järkevää, mutta se on jälleen turhautumista.

4. Sivustojen maahanmuutto: 1 Gt: n rajoitus

Jos yrität siirtyä toisesta isännästä, on a 1 Gt siirtoraja verkkosivustoilla.

Jos haluat heidän premium-muuttopalvelun, sinun on ansaittava 50 dollaria siirtääksesi kaiken yli.

Tietenkin, tämä ei ole kohtuuton maksu siitä, että ammattilainen siirtää tietosi niin, että ne ovat turvallisia ja taattuja.

Mutta jotkut ihmiset tuntevat tämän prosessin, ja heillä on mieluummin mahdollisuus tehdä se itse. Pääkysymys on, että tätä piilotettua asetusta ei ilmoiteta etukäteen.

Tämä voi olla ärsyttävää, kun et ole budjetoinut sitä tai olet enemmän kuin pystyy tekemään sen itse.

Jos sinulla on hyvä määrä valokuvia, videoita ja muita suuria mediaresursseja, saavut todennäköisesti tämän rajan. Mutta puhu heidän tuelleen ja katso, mitä he voivat tehdä sinulle.

5. SiteGround Storage: Vain 30 Gt

30 gigatavun tallennustila kuulostaa paljon.

Ja jos sinulla on yksinkertainen WordPress-blogi, se on hieno.

Mutta jos isännöit useita sivustoja SiteGround-sivustolla – mikä on valtava etu heidän kanssaan käymiselle -, ongelmat alkavat ilmetä 30 Gt: n verran..

Tarkoitan, GoDaddyn $ 1 / kk (promo) aloittavan isännöinnin mukana tulee 100 Gt varastosta! Se ei tarkoita, että GoDaddy olisi parempi, mutta toivon, että SiteGround tehostaa peliäan siellä. Haluaisin silti mennä SiteGroundin kanssa GoDaddyn kanssa mihin tahansa viikonpäivään, mutta 30 Gt voi olla rajoittava.

Jos sivustossasi on paljon korkealaatuisia valokuvia (jokaisella sivustolla pitäisi olla näinä päivinä) ja alat luoda muutamia vaiheittaisia ​​kopioita sivustosta turvallisuuden vuoksi, tällöin alkaa törmätä rajoituksiin..

Varoita, tämä on rajoitus.

Jos olisin sinä, aloitan SiteGroundsin perus- tai GoGeek-suunnitelmalla ja tiedän sitten vain, onko sivustosi riittävän suuri, sinun on päivitettävä tulevaisuudessa heidän Cloud-isännöintiinsä.

6. SiteGround-suojaus: hakkerointituki puuttuu

Vaikka heidän markkinointisivun kieli saattaa ehdottaa toisin, SiteGround-tietoturvasta puuttuu useita osastoja.

Markkinointi puhuu heidän sivullaan tanssien ympärillä siitä, että vaikka he ovatkin täysin palloillaan palvelinhyökkäysten korjaamisessa, yksittäisten sivustojen hakkerointi on heikko niiden prioriteettien luettelossa..

Itse asiassa he eivät edes ilmoita sinulle, jos sivustoosi hakkeroidaan. He vievät sen offline-tilaan ja odottavat, että selvittää sen ja pyytää apua.

Lisäksi hakkeroinnista toipuminen ei ole ilmaista. Voit ostaa 99–199 dollarin suojauspalvelun sivustosi hakkeroinnin jälkeen, mutta tämän tiimin tuki on heikko verrattuna heidän yleiseen asiakaspalveluun.

He työskentelevät normaalia tuntia, ei 24 tuntia vuorokaudessa, joten kaiken normalisoituminen voi usein kestää jopa 48 tuntia. Se on paljon menetettyjä tuloja verkkokauppasivustoille.

7. SiteGround Back End -ongelmat

Monet yritykset sijoittavat paljon rahaa markkinointiin ja muihin sijoituksiin, usein vahingoksi niiden loppupään kehitystä ja infrastruktuuria.

Tietysti kukaan yritys tai isännöintipalveluntarjoaja ei ole täydellinen, ja sama voidaan sanoa SiteGroundista, jonka takaosan ongelmat ilmenevät, kun kaivaat syvemmälle heidän lisäominaisuuksiin..

Häiriöitä syntyy, kun yritetään luoda ja poistaa sivuston vaiheittaisia ​​kopioita, ja SG-Git-käyttäjät huomaavat usein poistettujen aliverkkotunnusten haamuja, jotka jatkuvat päiviä poiston jälkeen – molemmat voivat olla vakava ongelma tallennusrajoituksissa. Molemmissa tapauksissa tukitoimistot ovat tunnustaneet, että nämä ongelmat ovat takana olevia kysymyksiä, jotka on vielä ratkaisematta.

Bottom Line

Monille pienille verkkosivustoille ja verkkosivustojen omistajille, jotka tarvitsevat fantastista tukea edulliseen hintaan, SiteGround-isännöinti on tapa edetä.

Tuki on ystävällistä, nopeaa ja ylittää heidän velvollisuutensa tarjota sinulle hyviä neuvoja ja auttaa sinua ratkaisemaan ongelman tai osoittamaan sinut oikeaan suuntaan.

Jos etsit jotain muuta kuin edullista majoitusta, jolla on enemmän ominaisuuksia, SiteGround on todennäköisesti paras veto.

SiteGround WordPress -yhteensopivuus on huippuluokkaa, ja SiteGround-hinnoittelu on kilpailukykyistä ja sisältää runsaasti hyödyllisiä ominaisuuksia.

Välituotteille ja kokeneille käyttäjille päätös tulisi tutkia huolellisesti ennen ostamista.

Jos se ei olisi heidän tähtitieteellistä asiakastukeaan, monet edellä esitetyt asiat voivat olla merkittäviä pelotteita niille, jotka vaativat kehittyneitä ominaisuuksia.

Suosittelemme tarkistamaan A2-hosting-palvelun, jos pidät SiteGround-äänistä, mutta pidät joitain varauksia täällä esiin nousseista ongelmista.

Mielestämme päivitetyllä ja tukevammalla taustainfrastruktuurilla SiteGround voisi välttää monia näistä yksinkertaisista tallennusongelmista.

Se olisi hyödyllinen kaikille osapuolille: vähemmän odottamattomia kustannuksia kuluttajille, vähemmän aikaa tuhlaamiselle asiakastukitiimille.

SiteGround-hosting-suunnitelmat

SiteGround tarjoaa hosting-suunnitelmia halvasta jaetusta isännöinnistä aina omistettuun isännöintiin asti. Kosketamme nopeasti joitain ylimmistä tasoista.

SiteGround-jaettu hosting

siteground jaettu hosting

SiteGroundin lähtötaso vaihtelee 3,95–11,95 dollaria kuukaudessa (myynninedistämishinta). Tämä asettaa sen aivan selvästi halvempaan web-hosting-päähän, samalla kun se ei ole huolestuttavan halpaa. Todellisuus on, että kun näet liian alhaisen hinnoittelun (kuten 0,99 dollaria / kuukausi), tiedät, että se ei ole kestävä.

Vaikka SiteGroundin jaettu isäntä on halpaa, se sisältää nämä tärkeimmät ominaisuudet:

 • Ympärivuorokautinen tuki puhelimitse, chatissa tai sähköpostitse – SiteGroundin tekninen tuki on todella huipputasoa ja parasta mitä löydät tähän hintaan
 • Nopeat sivustot – SiteGround sisältää useita nopeuden optimointitasoja, mukaan lukien PHP 7 ja omat nopeustyökalut
 • Ilmainen SSL
 • Ilmaiset päivittäiset varmuuskopiot (tämä on valtava)
 • GrowBig- ja GoGeek-suunnitelmat sisältävät lisäominaisuuksia, kuten premium-tuki ja rajaton määrä sivustoja.

Suosittelemme menemistä GrowBig-suunnitelma alkaen 5,95 dollaria kuukaudessa. Kaksi ylimääräistä dollaria kannattaa saada rajattomia sivustoja ylläpitämään.

SiteGround WordPress-hosting

sivuston WordPress-hosting

SiteGroundin WordPress-isäntä on sama kuin heidän jaettu isäntä, joten korostamme alla joitain WordPressiin keskittyviä ominaisuuksia.

 • Ilmainen WordPressin automaattinen asennus – Olen kokeillut sitä ja se on erittäin helppoa
 • Ilmainen siirtolaajennus nykyiseltä WordPress-isäntältäsi
 • WordPress-automaattiset päivitykset – tämä on kriittistä turvallisuudelle.
 • GrowBig- ja GoGeek-suunnitelmat sisältävät:
  • Ammatillinen muuttoliikepalvelu
  • WordPress-välimuisti
  • 1-napsauta WordPress-lavastusta (tämä on valtava kehittäjille)

Jos suunnittelet WordPress-sivustosi kasvattamista, suosittelemme käyttämään GoGeek-suunnitelma Alkaen 11,95 dollaria kuukaudessa hyödyntääksesi ensisijaisen tuen ja Gitin mahdollisuuksia, lisää palvelimen tehoa.

SiteGround Cloud-hosting

sivuston pilvipalvelu

Työskentelemällä äskettäisen asiakkaan kanssa huomasimme, että siellä oli valtavia kausiluonteisia liikennehäiriöitä, ja halusimme ylimääräistä palvelinkapasiteettia kysynnän mitoittamiseksi tarpeen mukaan. Sen sijaan, että veloittaisi meiltä kohtuuttomia maksuja, kuten jotkut isännät, käyttäjä SiteGround tarjoaa kohtuullisia työkaluja, jotka voidaan skaalata yhdellä napsautuksella tarvittaessa. Tärkeimmät ominaisuudet:

 • Omistettu IP-osoite
 • Taatut resurssit
 • Helppo skaalata automaattisella mittauksella liikennepiikkien aikana

Luo oma pilvimäärityksesi tähän

SiteGround-omistettu hosting

omistettu isännöinti

Suuremmat yritykset, jotka tarvitsevat vahvoja isäntäresursseja ja takuita, tarvitsevat erillisen isännöinnin. SiteGround tarjoaa premium-hallittua omistettua isännöintia hinnoilla, jotka eivät riko neljännesvuosittaista budjettia.

 • Hinnat alkaen 269 dollaria kuukaudessa
 • Alkaen 480 Gt SSD ja 10 TB kaistaleveydellä
 • 24/7 VIP-tuki
 • Täysi premium-hallinta palvelimen asennuksella, seurannalla ja reaktiokorjauksilla

Tutustu omistettuihin suunnitelmiin täällä

SiteGround-käyttäjän arvostelut

Tästä hetkestä lähtien olemme juuri ylittäneet 100 käyttäjän arvostelumerkin sivustolle SiteGround. Ne ovat kaukana suosituimmista isäntistä sivustollamme sekä volyymin että laadun suhteen. Et voi kiistellä näiden monien 5 tähden arvostelujen kanssa. 

SiteGround-toimituksellinen katsaus 4.8 / 5 Arvioija {{reviewsO overall}} / 5 Käyttäjät (254 äänet) Näytä hinnoittelu Plussat

 1. Hämmästyttävän nopea tuki
 2. Hyvät hinnat
 3. Tonnia ominaisuuksia
 4. SiteGround WordPress -yhteensopivuus

Haittoja

 1. Piilotetut rajoitukset
 2. Vain vuosittainen hinnoittelu
 3. Hakkerointi / turvallisuusrajoitukset

SummarySiteGround on yksi suosituimmista isäntämarkkinoijista, kehittäjille ja sivuston omistajille, jotka etsivät hyvää hinta-arvo-suhdetta. SiteGround-hinnoittelu sisältää kaikki ilmaiset työkalut, joita keskimääräinen sivuston omistaja voi tarvita. Saat tukiryhmän, joka sijaitsee pääosin Bulgariassa, mutta se ei ole ongelma useimmille englanninkielisille maailman kansalaisille. Heidän tukihenkilöstönsä on nopeimpia, vastaamalla 5-15 minuutin sisällä milloin tahansa. SiteGround WordPress -majoituspalveluissa on lavastus- ja WordPress-git-ominaisuuksia, joita monet edulliset isännät eivät tarjoa. Tuki5Speed4.5Features5Value5Läpinäkyvyys4.5 Näytä lisää ominaisuuksia

Vertaa SiteGround vs. muut isännät

Haluatko vertailla SiteGroundia muiden isäntien kanssa? Olemme rakentaneet laajan vertailusarjan, jotta voit päättää tarkalleen, mitä isäntä tarvitset.

SiteGround vs WP -moottori

SiteGround on enemmän arvokasta ja edullista isäntä kaikille, kun taas WP-Engine on kalliimpi isäntä, jonka hinnoittelu alkaa lähes kymmenkertaisesti siihen, mihin SiteGroundin alkaa.

Oikeille yrityksille kustannukset eivät ole tärkein tekijä, mutta freelancereille se on iso asia.

Näytä WP Engine vs. SiteGround-vertailu

SiteGround-hosting-UKK

Mikä erottaa SiteGroundin muista isännistä?

SiteGround on luonut useita uusia tekniikoita tarjotakseen asiakkailleen parhaan mahdollisen tuen ja palvelun. SiteGround on voittanut useita alan palkintoja kohtuuhintaisesta isännöinnistä, budjetin isännöinnistä, jälleenmyyjän isännöinnistä ja asiakaspalvelusta.

Mitä jaettuja hosting-suunnitelmia SiteGround tarjoaa?

SiteGroundilla on kolme erillistä jaettua hosting-suunnitelmaa, jotka alkavat 3,95 dollarista kuukaudessa peruskäynnistyssuunnitelmasta, mikä on ihanteellinen pienille kaupoille ja sivustoille, joilla on alle 10 000 yksilöivää kävijää kuukaudessa. Se on hieno yhdelle sivustolle, koska se tarjoaa 10 Gt tilaa.

Heidän yhteisiä suunnitelmiaan tarjotaan yhden, kahden tai kolmen vuoden sopimuksina kuukausittaisten optioiden sijasta.

Kaikki SiteGrounds-suunnitelmat sisältävät verkkosivustojen olennaisia ​​osia, kuten:
● Ilmainen verkkotunnus, asennus ja siirto
● Ilmaiset päivittäiset varmuuskopiot
● HTTP / 2-palvelimet
● cPanel- ja SSH-käyttö
● SSD-tallennustila
● Ilmainen CloudFlare CDN
● Ilmaiset Let’s Encrypt SSL: t
● Rajoittamaton määrä sähköposteja ja tietokantoja

Lisäksi jokainen suunnitelma sisältää ilmaisia ​​verkkotunnuksia, asennuksen ja siirron, verkkosivustojen rakentajan ja 24/7 teknisen tuen.

GrowBig-suunnitelma alkaa 7,95 dollaria kuukaudessa, ja se on tarkoitettu asiakkaille, jotka haluavat kaikki sivustonsa yhdelle tilille. Se lisää myös verkkosivustojen varmuuskopiointiin, premium-verkkokauppaan, tukeen ja turvallisuuteen, rajoittamattomiin verkkosivustoihin, Joomla- ja WordPress-välimuistiin ja nopeampaan nopeuteen.

Huippusuunnitelma, GoGeek, alkaa 14,95 dollarilla kuukaudessa, ja se tehtiin käsittelemään suuren liikenteen, paljon resursseja sisältäviä verkkosivustoja, sähköisen kaupan verkkosivustoja ja palvelinten PCI-vaatimuksia. Palvelimia, jotka isännöivät verkkosivustoja näissä suunnitelmissa, on rajoitetusti, mikä tarkoittaa, että resurssit jaetaan harvemman käyttäjän kesken.

Mitä omistettuja hosting-suunnitelmia SiteGround tarjoaa?

Yhtiö tarjoaa datakeskuksia Yhdysvalloissa, Euroopassa ja Aasian ja Tyynenmeren alueella, ja antaa asiakkaille mahdollisuuden valita lähin maantieteellinen sijainti. Kaikki kolme Linux-pohjaista käyttöjärjestelmäsuunnitelmaa sisältävät 5TB kaistanleveyden, 24/7 VIP-tuen ja täyden hallinnan, joka sisältää asennuksen, päivitykset ja jatkuvan valvonnan.

Entry Server -ohjelma maksaa 229 dollaria kuukaudessa, ja se käyttää Intel Xeon E3-1230 CPU: ta.
● 3,2 GHz: n suorittimen kellonopeus
● 4 prosessorin ydintä
● 8 CPU-ketjua
● 8 Mt CPU-välimuisti
● 4 Gt DDR3-muisti
● 500 Gt SATA II -kiintolevy

SiteGroundin Power Server -suunnitelma, joka maksaa 329 dollaria, käyttää Intel E3-1270 CPU: ta, 3,5 GHz: n CPU-kellonopeudella. Muita ominaisuuksia ovat:
● 4 prosessorin ydintä
● 8 CPU-ketjua
● 8 Mt CPU-välimuisti
● 16 Gt DDR3-muisti
● 1 Tt SATA II -kiintolevy

Enterprise Server -suunnitelma maksaa 429 dollaria, ja se tarjoaa korkeimman tason toiminnallisuuden. Ohjelma käyttää kahta Intel Xeon E5-2620 -suoritinyksikköä, nopeudella 2,00 GHz.
● Kaksi 6 CPU-ydintä
● Kaksi 12 CPU-ketjua
● 15 Mt CPU-välimuisti
● 16 Gt DDR3-muisti
● Neljä 500 Gt SATA III / RAID 10 -kiintolevyä

Tarjoaako SiteGround jälleenmyyjän isännöintiä?

Jos olet kehittäjä tai suunnittelija ja etsit hyviä hintoja, nopeaa nopeutta ja reagoivaa asiakaspalvelua, SiteGroundin ainutlaatuinen luotto-ohjelma tarjoaa kaikki kolme jälleenmyyjäsuunnitelmassaan.

Jokainen luotto on yhtä vuotta isännöintiä, ja kun ostat lisää pisteitä, hinta laskee. Yksi – neljä opintopistettä maksaa 49 dollaria jokainen luotto; viidestä kymmeneen opintopistettä maksaa 45 dollaria luottoa kohti ja vähintään 11 ​​opintopistettä maksaa 42 dollaria luottoa kohti. Jälleenmyyjät voivat aloittaa ostamalla viisi opintopistettä, jotka eivät koskaan vanhene.

Jälleenmyyjätilit ottavat huomioon useita tekijöitä ja tarjoavat 10 Gt: n verkkotilaa, rajoittamatonta tiedonsiirtoa, ilmaisia ​​päivittäisiä varmuuskopioita ja sähköpostitilejä. Se on täydellinen noin 10 000 käyntiä varten. SiteGround takaa 99,99 prosentin käyttöajan, ei-merkkituotteiden cPanel- ja yksityiset DNS-päivitykset, joiden avulla jälleenmyyjät voivat tarjota omille asiakkailleen parhaat mahdolliset ohjelmat ja palvelut. Jälleenmyyjät voivat asettaa omat hinnat auttaakseen yritystään kasvamaan.

Entä tytäryhtiöedut?

SiteGround antaa tytäryhtiöilleen runsas korvauspaketin, joka maksaa palkkiot viikoittain ja jolla on lyhyt 30 päivän pidätysaika myynnin ja palkkion välillä.

Tytäryhtiöt, jotka myyvät yhdestä viiteen, ansaitsevat 50 dollaria jokaisesta myynnistä; kuudesta kymmeneen myynti tuottaa 75 dollaria myyntiä kohti; 11-20 myynti ansaitsee 100 dollaria myyntiä kohti; ja 21 tai enemmän myyntiä ansaitsee tytäryhtiölle 125 dollaria myyntiä kohti.

SiteGround tarjoaa tytäryhtiöilleen reaaliaikaisen seurannan, jonka avulla he voivat seurata myyntiään ja palkkioita, tarkistaa maksuhistoriaansa ja nähdä eri kampanjoiden tulokset. Ne tarjoavat erilaisia ​​markkinointi- ja myyntityökaluja, kuten bannerimainoksia, logoja, syviä linkkejä, oikea-aikaista sisältöä ja uutisia, ja tarjoavat luotettavia, reagoivia tilinhoitajia.

Mitä muita hosting-ohjelmia SiteGround tarjoaa?

SiteGround tarjoaa erilaisia ​​palvelu- ja sovelluspalveluita

Palvelun hosting-suunnitelmat alkavat 3,95 dollaria kuukaudessa.

 • Email hosting tarjoaa erilaisia ​​sähköpostioppaita, Webmail-asiakkaita, ilmaisia ​​tilejä ja sähköpostia verkkotunnuksessasi. Asiakkaat voivat luoda ja hallita rajoittamattomia sähköpostitilejä verkkotunnuksissaan, joita ylläpidetään SiteGroundin palvelimilla. Ne tarjoavat suojattuja sähköpostiprotokollia, ajavat Spam Assassinia MailFoundryn ja SpamExpertsin kanssa ja tarjoavat cPanel-hallinnan. Rajapintoja ovat RoundCube, Horde ja SquirrelMail, ja ne ovat yhteensopivia Outlookin, Thunderbirdin ja MacMailin kanssa.
 • FTP-hosting antaa asiakkaille mahdollisuuden työskennellä minkä tahansa FTP-asiakkaan kanssa rajoittamattomilla tileillä ja tiedostoille ei ole kokorajoituksia. Ne tarjoavat nimettömän FTP: n ja sisältävät päivittäisen varmuuskopion ja verkkotunnukset vakiona osana suunnitelmiaan. SSH-tiedostonsiirtoprotokolla on sallittu kaikissa SiteGround-suunnitelmissa, samoin kuin turvallinen siirto TLS / SSL: n kautta.
 • PHP-hosting tarjoaa asiakkaille, jotka käyttävät tätä komentosarjakieltä, nopeampia, turvallisempia Web-sivustoja. Ne tarjoavat viittä PHP-versiota (PHP 7, PHP 5.6, PHP 5.5, PHP 5.4 ja PHP 5.3). PHP-moduuleja on yli 70, ja ne toimivat asiakkaiden kanssa, jotka tarvitsevat moduulin, joka ei kuulu heidän vakiosuunnitelmiin.
 • MySQL-hosting tarjoaa asiakkaille rajoittamattoman määrän MySQL-tietokantoja, phpMyAdmin-hallintaohjelmaa ja turvallisempia, turvallisempia tietokantoja. Niillä on erillinen levy MySQL: lle, ja niissä on sisäinen MySQL-kyselyvälimuisti.
 • cPanel-hosting tuo mukautettavat, helppokäyttöiset nahat ja antaa asiakkaille mahdollisuuden hallita nopeasti verkkosivustotiedostoja ja -kansioita sekä suorittaa erilaisia ​​hallinnollisia tehtäviä. Kumppanuudet Softaculous, CloudFlare CDN, SpamExperts ja 1h.com parantavat suorituskykyä, ja SiteGround SuperCacher lisää nopeutta.

SiteGround tukee hyvin ilmaisia ​​sovelluksia; Tämän seurauksena se on loistava valinta bloggaajille ja suunnittelijoille. Ne tarjoavat laajan valikoiman Joomla- ja WordPress-malleja käyttäjien auttamiseksi. Sovellusten hosting-suunnitelmat alkavat myös 3,95 dollarilta kuukaudessa.

 • WordPress-työkaluihin kuuluu yhden napsautuksen asennusohjelma, automaattinen päivitys ja WP-CLI jokaisessa suunnitelmassa. Heidän kaksi tärkeintä suunnitelmaa tarjoavat myös SuperCacherin, joka tuo suuremman nopeuden, WordPress-lavastuksen ja Git-käyttöliittymän. Palvelunsa vuoksi WordPress on antanut SiteGroundille virallisen suosituksen. Tämän kumppanuuden ansiosta he voivat tarjota hallittua WordPressiä jokaisella tilillä. SiteGround toimii palvelimelta aina asiakkaille parhaan mahdollisen kokemuksen saamiseksi, huolehtimalla päivitysten mukana tulleista häiriöistä ja varmuuskopioimalla tiedot.
 • Joomlan isännöinti on helppoa ja kustannustehokasta. SiteGround tarjoaa yhden napsautuksen asennuksen ja ilmaiset siirrot, mallin ja asennukset sekä verkkotunnuksen. Niiden konsistenssi eliminoi seisokkeja. Jokaisesta Joomla-sivustosta on 30 päivittäistä varmuuskopiota, ja tilit on eristetty lisäsuojausta varten. Joomla on nimittänyt SiteGroundin viralliseksi isäntänä ja tapahtumien sponsorina.
 • Magento-isännöintisuunnitelmat ovat ihanteellisia verkkokauppoihin, ja niissä on Cloudflare CDN ja Railgun, helppo siirto ja asennus sekä SSD-asemat. SiteGround tarjoaa asiakkailleen palvelintason suojauskorjaukset, Git-integraation ja suojan hakkeroiduilta tileiltä.
 • Drupalin isännöintisuunnitelmat sisältävät monia samoja ominaisuuksia kuin muut sovellusten isännöintisuunnitelmat, sekä esiasennetun Drushin, asetetun ilmaisen komentoriviliittymän, jonka avulla voit työskennellä nopeasti ja helposti Drupal-koodisi kanssa moduuleille, teemoille ja profiileille.
 • PrestaShop-isäntä on räätälöity parantamaan palvelua ja suorituskykyä tarjoamalla kauppoille ja heidän asiakkailleen parhaan mahdollisen kokemuksen. Ne tarjoavat myös tukea oskaupalle.
Onko SiteGroundilla toimialakohtaisia ​​isännöintiohjelmia??
 • SkaDate Hosting: Jos haluat ylläpitää sosiaalista verkostoa, SiteGroundin käsintehty hosting-ratkaisu suunniteltiin treffisivustosi optimoimiseksi..
 • SiteGroundin palvelimilla ylläpidetyn WP: n verkkokaupan on taatusti toimivan moitteettomasti, korkealla turvallisuustasolla ja tuella.
 • Koulutuslaitokset voivat hyödyntää SiteGroundin erikoistarjouksia korkeakouluille. Yhtiö arvostaa koulutusta, sponsoroimalla kursseja mm. Virginia Intermont Collegessa, MACC: ssä ja DePaul-yliopistossa. Opiskelijat saavat tilejä, joissa on 10 Gt tallennustilaa, FTP, SSH ja Git, ilmainen sähköposti, rajoittamaton MySQL-tietokanta ja automaattiset päivittäiset varmuuskopiot 1,99 dollarilla kuukaudessa. Ohjaajat voivat saada ilmaisen tilin sekä ilmaisen LMS-asennuksen luokkahuoneilleen ja opiskelijoilleen. Rekisteröintisivu valmistuu päivässä, ja opiskelijat voivat vastaanottaa ilmaisen web-isännöinnin kaikilla ominaisuuksilla opettajan sivulla..
 • Espanjankieliset voivat vastaanottaa asennuksen ja asennuksen äidinkielellään, ja he voivat saada tukea myös espanjaksi. SiteGround tarjoaa opetusohjelmia ja e-kirjoja, joiden avulla asiakkaat voivat saavuttaa maksimaalisen potentiaalinsa helposti ymmärrettävien resurssien avulla.
Millainen on SiteGround-asiakastuki?

Yhtiö suunnittelee henkilöstömallinsa asiakaspalvelua hoitavassa eurooppalaisessa toimistossa varmistaakseen, että asiakkaat odottavat hyvin vähän odottaessaan tukea pyytäessään. Lippuja saadaan vastaus keskimäärin 15 minuutissa, ja asiakkaat odottavat alle minuutin puhelin- ja chat-tukea.

Esimiehet ja esimiehet tarkastavat ja arvioivat säännöllisesti kunkin työntekijän suorituskykyä ja nopeutta sekä seuraavat ryhmän suorituskykyä varmistaakseen, että asiakkaat saavat parhaan mahdollisen. Lisäksi SiteGround sijoittaa nopeaan, tehokkaaseen tekniikkatukeen. He korostavat suosituimpia tukiesineitään kuukausittain blogissaan jakaen tarkan edustajan palvelemien asiakkaiden määrän ja tyytyväisten asiakkaiden prosenttiosuuden.

SiteGround-johtajat ovat ylpeitä luomasta ympäristöä, joka tekee työntekijöistä onnelliseksi, ja toteaa, että työntekijöiden tyytyväisyysaste lisää asiakastyytyväisyyttä. He järjestävät säännöllisiä yrityskokouksia ja -koulutuksia pääkonttorissa, joihin kuuluvat biljardipöydät, videoneuvotteluhuoneet, virkistysalue tennispöydällä sekä värit ja mallit, joiden tarkoituksena on innostaa ja motivoida työntekijöitä. Perustajat huomauttavat blogissaan, että kun työntekijät tuntevat olonsa mukavaksi ja kotoisaksi, he vastaavat asiakkaisiin ikään kuin he olisivat perheenjäseniä tai ystäviä.

Edustajat saavat koulutusta erityisissä sovelluksissa, heitä kannustetaan osallistumaan jatkokoulutuskursseille ja he voivat tarjota perusteellista apua komentosarjojen laajennuksista ja laajennuksista malleihin ja sovelluksiin liittyviin tilanteisiin. Toiset ovat kirjoittaneet yksityiskohtaiset oppaat asiakkaiden ohjaamiseksi yhteisten tarpeiden läpi. SiteGround-sivustolla on haettavissa oleva tietokanta, joka sisältää yli 1 740 informaatiota ja ohjeita koskevia artikkeleita. He ovat luoneet sarjan verkkoseminaareja, joissa on käytännön esittelyjä ja ohjattu asennustoiminto, jotta jokainen uusi asiakas voi löytää tarvitsemansa tiedot ja ohjeet. Sivustot voidaan perustaa muutamassa minuutissa niiden virtaviivaisen, tehokkaan prosessin avulla.

Asiakkaiden, joiden on tavoitettava edustaja, voi tarkistaa odotusajat SiteGroundin verkkosivustolla, jossa he huomaavat, kuinka monta minuuttia odotusaika on soittamiseen, juttelemiseen ja lippuihin. Monet kertovat, että SiteGroundin edustajat tarjosivat korkeatasoista tukea ja hoitoa koko spektrissä potentiaalisista asiakkaista pitkäaikaisiin asiakkaisiin, joilla on kaikenlainen kokemus tai asiantuntemus. Kysymyksiin vastattiin melkein aina ensimmäisen puhelun aikana, ja yrityksen edustajat olivat aktiivisia seuraamaan monimutkaisempia kysymyksiä.

Auttaakseen asiakkaita pysymään ajan tasalla yrityksen tapahtumista, he ylläpitävät blogia, joka ei puhu pelkästään yritysympäristöstä, vaan myös järjestelmän päivityksistä, alan kehityksestä ja trendeistä, jotka voivat vaikuttaa asiakkaiden sivustoihin, tilanteisiin minkä tahansa laajennuksen avulla tai sovelluksia ja mielenkiintoisia uutisia. Blogia päivitetään useita kertoja kuukaudessa, ja asiakkaat arvostavat saamiaan tietoja ja vastauksia kommentoimalla erilaisia ​​blogin viestejä.

Onko SiteGroundilla käyttöaikatakuu??

SiteGround on vankka tarjoaja, jolla on luotettava yhteys. Useimmat isännät mainostavat käyttöaikaa 99,9 prosenttia; SiteGround lupaa 99,99 prosenttia käyttöaikaa, jonka he toimittavat, ja käyttöaika saavuttaa 100 prosenttia toisinaan. Kehittäjät ja suunnittelijat voivat nopeasti tarkistaa sivustojensa käyttöaikaprosentin SiteGroundin verkkosivustolla.

SiteGround valitsi Linux-säilöt, jotka ovat erittäin tehokkaita ja vakaita. Yrityksen kehittäjät ovat kirjoittaneet omat ytimen korjaukset, jotka on otettu käyttöön virallisessa Linux-ytinkoodissa. Kehitysryhmän jäsenet suunnittelivat myös sisäisen palvelimenvalvontaohjelman, joka ei vain varoittaa heitä palvelimen tilaongelmista, vaan myös korjaa ne. Se analysoi myös tilannetta mahdollisten tulevien ongelmien ennakoimiseksi ja estämiseksi.

Niillä on alhainen seisokkeja keskimäärin, katkoksilla noin kolme minuuttia. Monet arvioijat huomauttivat kuitenkin, että siihen mennessä, kun heidän sivustojensa olivat vähäisiä, SiteGround työskenteli jo saadakseen ne takaisin.

Kuinka turvallisia ovat SiteGround-tietokeskukset?

SiteGroundin tietokeskukset ovat Chicagossa, Amsterdamissa ja Singaporessa; toinen eurooppalainen sijainti avattiin Lontoossa aiemmin vuonna 2016. Ne tekevät yhteistyötä monien suurten lentoyhtiöiden kanssa tarjotakseen asiakkaille parhaan saatavuuden ja nopeuden. Jokaisessa datakeskuksessa on enemmän kuin yksi virransyöttö, generaattorit ja UPS-tekniikka. Lisäksi tietokeskukset ovat aina suojattu vartijoilla, ja he tarvitsevat sisäänpääsyyn biometrisen seulonnan. Siellä on luodinkestävät aulat ja videovalvonta korkeamman seurannan varmistamiseksi.

He myös lisäsivät ja päivittivät Chicagon tietokeskuksia vuonna 2014 vastavalmistuneeseen laitteeseen, jota ylläpitävät heidän kumppaninsa SingleHop. Tämän siirron avulla, joka lisäsi huomattavasti verkon nopeutta, he pystyivät parantamaan organisaatiota siirtämällä palvelimia yksityisiin kaappeihin. Vanhemmat tietokeskuksen teknikot ovat ainoat, joilla on oikeus työskennellä SiteGround-palvelimilla.

Vuonna 2015 Siteground käynnisti oman varmuuskopiojärjestelmän, jonka mukaan heidän on autettu palauttamaan tiedot jopa neljä kertaa nopeammin kuin aikaisemmalla ohjelmallaan.

SiteGround oli varhainen suojattujen tilien eristämisen jaettujen palvelimien ohjelmisto, joka avasi ohjelman vuonna 2008. Palvelimen suojausvaihtoehdot ovat laajat: SpamAssassin ja SpamExperts, Leech Protect HackAlert -seuranta lisämaksusta ja CloudFlare-integrointi, joka tarjoaa sivustoille lisäsuojaa ja nopeus. Niiden Softaculous-integraatio varmistaa, että sivustollasi tai koodauksen sisällä ei ole haittaohjelmia. Hintojen suhteen suojausominaisuuksien määrä tekee SiteGroundista ihanteellisen valinnan pienille yrityksille ja yksityishenkilöille tai yrityksille, jotka alkavat aloittaa verkkosivustojensa.

Millaista tekniikkaa SiteGround käyttää varmistaakseen, että laajennukseni ovat ajan tasalla?

SiteGround on ottanut käyttöön useita työkaluja varmistaakseen, että sivut latautuvat jatkuvasti ja nopeasti, erittäin nopeilla latausaikoilla. Jokainen jaettu palvelin- ja pilvisuunnitelma sisältää SSD-tekniikan, joka kerro tulo- ja lähtöajat yli 1 000. SiteGround tarjoaa Salaa salattomat SSL-varmenteet, jotta asiakkaat voivat aktivoida HTTP / 2-verkkoprotokollan.

Jaetussa ja pilvisuunnitelmassa hyödynnetään standardina myös NGINX-palvelinteknologiaa; omistettuja palvelinsuunnitelmia voidaan päivittää sisällyttämään booster. Ohjelman kykyjen perusteella SiteGround rakensi SuperCacherin, joka optimoi Drupalin, Joomlan ja WordPressin nopeudet.

Vaikka CloudFlare CDN on erinomainen työkalu sivuston turvallisuuteen, se auttaa myös nopeuttamaan sivujen lataamista.

Millaisia ​​rahojen palauttamiskäytäntöjä SiteGround on paikoillaan?

SiteGround-asiakkaat, jotka eivät ole tyytyväisiä palveluunsa, voivat perua 30 päivän kuluessa kuukausittaisista suunnitelmista. Kaiken kaikkiaan ne harvat asiakkaat, jotka ovat löytäneet SiteGroundin, eivät kuitenkaan ole riittäneet ylittämään asiakkaiden tarjoamia valtavia asiakaspalvelu- ja suojausvaihtoehtoja. Lisää SiteGround.com

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector