SiteGround-recensioner Maj 2020 – 100+ användare kan inte vara fel

SiteGround-recensioner Maj 2020 – 100+ användare kan inte vara fel

SiteGround-recensioner Maj 2020 – 100+ användare kan inte vara fel

Jag älskar med SiteGround.


Jag har använt dem i flera år, jag har rekommenderat dem till alla mina klienter, och de fortsätter att imponera.

Älskar du inte en bra underdog-historia, där underdoggen faktiskt blir den bästa i branschen? Det är SiteGround.

siteground hjälte hem

Jag menar, de startades av en advokat i Sofia, Bulgarien på alla platser – som skulle ha trott att de skulle komma att fånga hjärtan och sinnen hos webbplatsägare runt om i världen.

De är bättre eftersom de arbetar hårdare. De är ett oberoende företag som prioriterar kunder (låter som Amazon eller Nordström), och de har inte aktiekurser och företagsledare att svara på.

Med 450 000 domäner över hela världen med datacentra i USA, Nederländerna, Storbritannien och Singapore är de den verkliga affären, inte en skandalös start.

Contents

Vilka är de bästa funktionerna i SiteGround Hosting?

Jag ska ta mig till jaget, det här är de saker du bryr dig om med värd och SiteGround levererar:

 1. Kundservice:
  Jag sätter detta nummer ett eftersom deras kundservice är enastående. De svarar på supportbiljetter inom några minuter och inte timmar. Och stödet är detaljerat och vänligt. De går utöver.

 2. Prissättning: Jag gillar faktiskt att deras priser är billiga, men inte super billiga. Anledningen är att jag vet att de säljer till hållbara priser och att de kan ta den vinsten för att återinvestera i sin plattform. Gissa vad, om du betalar ett annat företag $ 1 / månad för värd är det antingen skit eller om du kommer att bli såld på ett senare datum.
 3. Funktioner: De var en av de första värdarna som fokuserade på WordPress-webbplatser (tillsammans med WP Engine), och så de vet hur de skulle matcha marknaden. Deras GoGeek-plan har episka funktioner: iscensättning, prioritetsstöd och premium-säkerhetskopior (du vill ha det här).

Andra fantastiska saker inkluderar 99,99% drifttidsgaranti, enkel installation av WordPress, gratis SSL-certifikat genom Let’s Encrypt och mer.

Det är verkligen en stor värd för både bloggare, ägare av e-handel och företagare, med både avancerade och nybörjarvänliga verktyg.

Nackdelarna till SiteGround inkluderar begränsad lagring och andra dolda kostnader, som vi täcker nedan. Se officiell webbplats

Vår redigering av SiteGround

Siteground har fantastiskt stöd och mycket hjälpsam personal. Och för priset kommer din domän med en mängd användbara verktyg som andra värdar inte tillhandahåller. Sammantaget är SiteGround ett prisvärt och lättanvänt alternativ för dem som inte behöver massor av bandbredd för sin webbplats. Men om du är en kraftanvändare med en stor databas och planerar för tung användning av iscensättnings- och SG-Git-funktioner, bör du ta dig tid att jämföra värdar innan du drar i avtryckaren.

Bästa delen? Ditt första köp är 60% + rabatt (med länk).

De bästa funktionerna i SiteGround Hosting

SiteGround slår den ur parken för de flesta användare. Den perfekta blandningen av billig hosting och utmärkt support – det blir nästan inte bättre än det här.

Kraftanvändare kommer dock att pressa funktionerna till sina gränser och kan stöta på vissa problem längs linjen.

siteground-funktioner

1. SiteGround-kundservice: Utmärkt responstid

Den hastighet som SiteGround svarar på biljetter är oöverträffad.

Du skulle vara hårt pressad för att hitta ett värdföretag som kan slå deras genomsnittliga svarstid på 15 minuter.

De har inget chattalternativ, men det är svårt att se det som något att docka dem för när de vanligtvis svarar supportbiljetter inom några minuter med ett tankeväckande, användbart svar.

Chattstöd ger dig omedelbart igenkännande, säkert, men den inneboende kortheten i det formatet kan göra det svårt att förmedla komplexa problem och få sina respektive komplexa svar.

GoDaddy, till exempel, pressar dig att ringa deras supporttelefonlinje, vilket kan betyda mycket tid på vent.

Och Rackspace har i genomsnitt mer än 30 minuters responstid. Men SiteGround 24/7-teamet kommer till botten av din fråga snabbt och effektivt.

2. SiteGround-prissättning: Great Bang for Your Buck

En annan förlängning av deras kundtjänst i världsklass, vid köpstadiet tar en SiteGround-säljare tid att verkligen förstå dina behov och göra rimliga rekommendationer.

De kommer inte att sälja dig med funktioner och lagringsutrymme som du inte behöver.

Varför inte? Eftersom de flesta alla funktioner som den genomsnittliga webbplatsägaren någonsin skulle behöva ingår redan i baspriset: sekretessfunktioner, automatiska säkerhetskopior, cPanel, FTP-åtkomst, gratis domännamn, standardsäkerhet, Joomla, Drupal och många fler.

SiteGround är bara lite dyrare än stora namnkonkurrenten HostGator, men stödet, funktionerna och säkerheten är mycket överlägsen.

3. SiteGround WordPress-kompatibilitet

Om du redan har en WordPress-webbplats kommer SiteGround att flytta din webbplats gratis. Det är en enkel engångsprocess som inte kräver vägledning.

De ger också massor av resurser för att hjälpa början av bloggare att komma igång.

Vidare är SiteGrounds supportpersonal otroligt kunnig om WordPress och kan hjälpa dig med alla frågor du kan ha i processen att bygga ut din sida.

SiteGround WordPress-förhållandet är en sömlös relation som borde ge länge WordPress-användare ingen paus.

4. Prissättning är faktiskt verkligen prisvärd med frekventa erbjudanden

Ja, vi upprepar oss, men på ett annat sätt. Detta är en uppdatering av deras senaste erbjudanden.

De gör några allvarliga drag där ute i Sofia. De har tappat sina priser nyligen, med 70% rabatt vid registreringen till en enorm $ 3,95 / mo för att starta (från denna recension). Det är några bra priser.

Om du försöker spara så mycket cheddar som möjligt, men ändå vill ha solida funktioner – c’mon man – är detta en bra balans.

Du skulle kunna tänka med de fantastiska funktioner som de inkluderar som standard i sina planer och fantastiskt kundsupport att de skulle vara mycket dyrare än Bluehost eller Hostgator..

Inte så.

De verkar ha optimerat sina system på ett sådant sätt att de kan erbjuda både prissättning och mördare. Enda nackdelen: du måste registrera dig i 3 år. Men jag säger dig, du kommer inte att vilja gå med någon annan!

5. Scener med ett klick är den livräddare du behöver …

… att du aldrig visste att du ville. Allvarligt. Om du är en entreprenör, marknadsförare eller börjarutvecklare som redigerar webbplatsen är du förmodligen en cowboy-kodare. Vad är det? Någon som redigerar live-webbplatsen.

Mer erfarenhet av webbplatsutvecklare skrattar åt dig, men oavsett vad, du har folkfärdigheter ��

Nej, saken är att du inte vill fixa din motor när du kör på motorvägen. På samma sätt vill du redigera din webbplats i ett testområde (iscensättning) och inte på live-webbplatsen (produktion).

SiteGround gör det suuuuuper enkelt med en klick-iscensättning. Redigera webbplatsen och tryck sedan på för att leva. Gjort.

6. Gratis domän vid registreringen

Med vissa planer får du ett gratis domännamn vid registreringen. Hej, det är bara värt $ 12, men vi tar det!

De gör det sömlöst att registrera sig. Du behöver inte mosey över till GoDaddy för en domän, bara få hela paketet med dem. Tyvärr måste du betala för att förnya följande år, men år ett låter ganska bra!

7. Stora verktyg för webbplatshastighet för att hålla värden snabbt

SiteGround har sitt eget Supercacher-verktyg med fyra nivåer av hastighet och cache-funktioner beroende på vilken plan du är på.

Endast supereliten molnplaner och högre får HHVM-cache-stöd, men att gå upp till Memcache är ganska solid (skapat av Facebook-ingenjörer).

De stöder också Googles cache-verktyg för PageSpeed ​​som ett alternativ, liksom direkt integration med Cloudflare. De ger dig också en återkommande rabatt på Cloudflare från listprissättningen.

Dessa alternativ kan bli ganska överväldigande, men har ingen rädsla. Prata bara med deras vänliga support, ställa 100 frågor som jag gör, så löser de ditt problem!

funktioner 2

8. Dessa är Managed Hosting Services

Ok, vem skulle inte köpa hanterad hosting? Jag kommer inte att göra några serveruppgraderingar, jag vet inte ens hur. Jag har bättre saker att göra.

Men SiteGround tar hand om alla supertekniska grejer som IT-killarna med hästsvansar älskar att göra. De tillhandahåller hanterad WordPress-värd såväl som för andra plattformar – Magento, Drupal, Joomla, etc..

Downsides av SiteGround Hosting

Om du har en mycket strikt budget, eller mer av en kraftanvändare, vill du verkligen jämföra funktionerna i SiteGrords värdplaner innan du trycker på avtryckaren. Vissa funktioner på högre nivå har dolda kostnader som du kanske inte har budgeterat för.

1. SiteGround-planer: endast årligen

Även om priset per månad generellt sett är lågt, kräver alla SiteGround-planer ett årligt kontrakt.

För de flesta gör det ingen skillnad att betala $ 48 / år eller $ 4 / månad. Men om din plan var att testa en mängd olika webbplatser under en kort tidsperiod, kanske det inte är till ditt bästa intresse att få ett band med ett årligt kontrakt.

Och några av de mer avancerade planerna kan ha en betydande kostnad på förhand. GoGeek-planen kostar till exempel rimliga $ 15 per månad. Men att lägga ut $ 180 bara för att komma igång kan känns som för stort åtagande.

Kanske är SiteGrounds resonemang att betalningarna på förhand avskräcker vissa kunder som kan ta mycket av sin stödtid endast för att hoppa fartyg om några månader. Återigen är detta inte en fråga för alla.

Men avsaknaden av flexibilitet kan definitivt vara en överträdare i kortvariga projekt.

2. Dolda gränser för uppspelning med 1 klick

En av de mer frustrerande problemen som kommer med SiteGround är deras 1-klick-iscensättning.

För att scenerna ska fungera korrekt, tvingar SiteGround en databasgräns på 100 MB för delad värd.

Detta kan tyckas vara en rimlig gräns för kostnaden, men gränsen anges inte tydligt för användare när de registrerar sig för sina delade värdplaner.

Om du driver en WordPress-webbplats finns det några plugins där ute (ahem, Redirection) som mycket snabbt kan pressa dig över din 100MB-gräns efter bara några månaders användning.

Detta kan vara mycket frustrerande för mellananvändare, som kanske bara har kommit in i sitt arbetsflöde bara för att behöva ändra det när de når lagringsgränsen.

Sceneringen med 1 klick är en enorm försäljningsplats för SiteGround jämfört med deras konkurrenter, men det finns inget om denna begränsning förrän du kommer dit.

3. Inode rymdbegränsningar

En andra frustrerande fråga är att om du använder mer än 80% av ditt inodutrymme kan du inte skapa ett git-arkiv.

SiteGround Git-diskutrymme

SiteGround Git-diskutrymme Inodbegränsningarna kan vara mycket irriterande!

Återigen, inte anges framför du är för djup. Tack och lov är deras personal extremt snabba att svara och mycket hjälpsamma. inod-git-användning

Men du kommer inte att kunna skapa en iscenesättningsserver om du kommer nära kanten. Det är meningsfullt, men det är en annan frustration.

4. SiteGround-migrering: 1 GB-begränsning

Om du försöker migrera från en annan värd finns det en 1 GB migrationsgräns på webbplatser.

Om du vill ha deras premiummigreringstjänst måste du ponniera upp $ 50 för att flytta över allt.

Naturligtvis är detta inte en orimlig avgift för att en professionell ska migrera dina data så att de är säkra och garanterade.

Men vissa människor är bekanta med denna process och vill hellre ha möjlighet att göra det själva. Huvudfrågan här är att den dolda förordningen inte anges i förväg.

Detta kan vara irriterande när du inte har budgeterat för det eller är mer än kapabelt att göra det själv.

Om du har en bra mängd foton, videor och andra stora mediatillgångar kommer du sannolikt att träffa den gränsen. Men prata med deras stöd och se vad de kan göra för dig.

5. SiteGround-lagring: Endast 30 GB

30 Gigabyte lagring låter som mycket.

Och om du driver en enkel WordPress-blogg är det bra.

Men om du är värd för flera webbplatser på SiteGround – vilket är en enorm fördel att gå med dem – börjar problem uppstå med 30 GB.

Jag menar, GoDaddys $ 1 / mo (promo) som startar värd kommer med 100 GB förvaring! Det är inte att säga GoDaddy är bättre, men jag hoppas att SiteGround stärker sitt spel där. Jag skulle fortfarande gå med SiteGround över GoDaddy varje veckodag, men 30 GB kan vara begränsande.

Om din webbplats har massor av högkvalitativa foton (alla webbplatser borde i dag), och du börjar skapa några iscensättningskopior av webbplatsen för säkerhet, är det här när du börjar stöta på begränsningarna.

Varnas, detta är en begränsning.

Om jag var du skulle jag börja med SiteGrounds basic eller GoGeek-plan och sedan bara veta om din webbplats blir tillräckligt stor måste du uppgradera till deras Cloud-hosting i framtiden.

6. SiteGround Security: Hackingsupport saknar

Även om språket på deras marknadsföringssida kan antyda något annat saknas SiteGround-säkerhet i flera avdelningar.

Marknadsföringen talar på deras sida dansar runt det faktum att även om de är helt på väg när det gäller att fixa serverattacker, är hackningar av enskilda webbplatser låg på deras prioriteringslista..

Faktum är att de inte ens meddelar dig om din webbplats hackas. De tar helt enkelt det offline och väntar på att du räknar ut det och ber dem om hjälp.

Dessutom är det inte gratis att återhämta sig från en hacking. Du kan köpa en säkerhetstjänst på $ 99- $ 199 efter att din webbplats har hackats, men stödet från detta team är dåligt jämfört med deras allmänna kundservice.

De arbetar vanliga timmar, inte dygnet runt, så det kan ofta ta upp till 48 timmar att få allt tillbaka till det normala. Det är mycket förlorade intäkter för e-handelswebbplatser.

7. SiteGround Back End-problem

Många företag sjunker mycket pengar i sin marknadsföring och andra investeringar, ofta till nackdel för deras backend-utveckling och infrastruktur.

Visst är inget företag eller webbhotell som är perfekt, och detsamma kan sägas om SiteGround, vars backend-problem dyker upp när du gräver djupare i deras avancerade funktioner.

Glitches uppstår när de försöker skapa och radera iscensättningskopior av en webbplats, och SG-Git-användare märker ofta spöken av borttagna underdomäner kvarstår dagar efter borttagningen – som båda kan vara allvarliga problem när det gäller lagringsbegränsningar. I båda dessa fall har supportrepresentanter erkänt att dessa problem är problem med backend som ännu inte har lösts.

Slutsats

För många små webbplatser och webbplatsägare som behöver fantastiskt stöd till ett bra pris, SiteGround-värd är vägen att gå.

Stödet är vänligt, snabbt och kommer att gå utöver deras uppmaning att ge dig bra råd och hjälpa dig att lösa problemet eller peka dig i rätt riktning.

Om du letar efter något bortom fyndvärd som har fler funktioner är SiteGround förmodligen det bästa alternativet.

SiteGround WordPress-kompatibilitet är heltäckande, och SiteGround-priser är konkurrenskraftiga och innehåller många användbara funktioner.

För mer mellanliggande till avancerade användare bör beslutet noga undersökas innan de köper.

Om det inte var för deras fantastiska kundsupport, kan många av de problem som beskrivs ovan vara stora avskräckningar för dem som behöver avancerad kapacitet.

Vi rekommenderar att du kolla in A2 Hosting om du gillar ljudet från SiteGround men har några förbehåll för de problem som vi tog upp här.

Vår uppfattning är att med en uppgraderad, mer robust bakgrundsinfrastruktur kan SiteGround undvika många av dessa enkla lagringsproblem.

Det skulle vara en win-win för alla inblandade: mindre oförutsedda kostnader för konsumenten, mindre tid som slösas bort för kundsupportteamet.

SiteGround-värdplaner

SiteGround erbjuder värdplaner från billig delad värd hela vägen upp till dedikerad värd. Vi kommer snabbt att beröra några av de översta nivåerna.

SiteGround Shared Hosting

siteground delad värd

SiteGrords inträdesnivå varierar från $ 3,95 till $ 11,95 per månad (kampanjpris). Detta sätter det på samma sätt i det billigare slutet av webbhotell, medan det inte är oroande billigt. Verkligheten är att när du ser priser som är för låga (till exempel $ 0,99 / månad), vet du att det inte kommer att vara hållbart.

Även om det är billigt, inkluderar SiteGrounds delade webbhotell följande toppfunktioner:

 • 24/7 support via telefon, chat eller e-post – SiteGrounds tekniska support är verkligen toppnivå och det bästa du hittar till det här priset
 • Snabbsajter – SiteGround innehåller flera nivåer av hastighetsoptimering inklusive PHP 7 och deras egna hastighetsverktyg
 • Gratis SSL
 • Gratis dagliga säkerhetskopior (detta är enormt)
 • GrowBig- och GoGeek-planerna innehåller ytterligare funktioner som premiumstöd och obegränsade webbplatser.

Vi rekommenderar att du går med GrowBig-plan börjar på $ 5,95 / mo. Det är värt de extra två dollarna för att få obegränsade webbplatser värd.

SiteGround WordPress Hosting

siteground wordpress hosting

SiteGrords WordPress-värd är samma som deras delade värd, så vi markerar några WordPress-fokuserade funktioner nedan.

 • Gratis automatiserad WordPress-installation – Jag har provat det och det är väldigt enkelt
 • Gratis migreringsplugin från din nuvarande WordPress-värd
 • WordPress autoupdates – detta är avgörande för säkerheten.
 • GrowBig- och GoGeek-planerna inkluderar:
  • Professionell migrationstjänst
  • WordPress supercaching
  • 1-klick WordPress-iscensättning (detta är enormt för utvecklare)

Om du planerar att växa din WordPress-webbplats rekommenderar vi att du går med GoGeek-plan från $ 11,95 / mo för att dra fördel av prioritetsstöd och Git, tillsammans med mer serverkraft.

SiteGround Cloud Hosting

siteground moln värd

I samarbete med en ny kund kunde vi märka att det fanns några enorma säsongsbetonade trafikspikar, och vi ville ha extra serverkapacitet för att skala on-demand efter behov. Istället för att debitera oss orimliga avgifter av användaren som vissa värdar, erbjuder SiteGround rimliga verktyg att skala med ett klick på begäran. De viktigaste funktionerna:

 • Dedikerad IP-adress
 • Garanterade resurser
 • Enkel skalning med automatisk skala under trafikspikar

Bygg din egen molnkonfiguration här

SiteGround dedikerad webbhotell

siteground dedikerad värd

Större företag som behöver robusta värdresurser och garantier behöver dedikerad värd. SiteGround erbjuder premiumhanterad dedikerad hosting till priser som inte bryter kvartalsbudgeten.

 • Prissättning från $ 269 / mo
 • Börjar på 480 GB SSD och 10 TB bandbredd
 • 24/7 VIP-support
 • Full premiumhantering med serverinställningar, övervakning och reaktioner

Kolla in dedikerade planer här

SiteGround Användarrecensioner

Från och med just nu har vi korsat 100 användargranskningsmärket för SiteGround. De är långt ifrån den mest recenserade värden på vår webbplats av både volym och kvalitet. Du kan inte argumentera med dessa många 5-stjärniga recensioner. 

SiteGround Redaktionell recension 4.8 / 5 Recensent {{reviewsOverall}} / 5 Användare (254 röster) Visa prissättning Fördelar

 1. Otroligt snabbt stöd
 2. Bra priser
 3. Massor av funktioner
 4. SiteGround WordPress-kompatibilitet

Nackdelar

 1. Dolda begränsningar
 2. Endast årlig prissättning
 3. Hackning / säkerhetsbegränsningar

SummarySiteGround är en av de bästa rekommenderade värdarna för marknadsförare, utvecklare och webbplatsägare som letar efter en bra balans mellan pris och värde. SiteGround-prissättning inkluderar alla gratisverktyg som den genomsnittliga webbplatsägaren kan behöva. Du får ett supportteam som huvudsakligen är baserat i Bulgarien, men det är inte en fråga för de flesta engelsktalande världsmedborgare. Deras supportpersonal är några av de snabbaste runt och svarar inom 5-15 minuter när som helst. SiteGround WordPress-värd har staging och WordPress git-funktioner som många fyndvärdar inte erbjuder. Support5Speed4.5Features5Value5 Transparency4.5 Visa fler funktioner

Jämför SiteGround vs andra värdar

Vill du jämföra SiteGround mot andra värdar? Vi har byggt upp en omfattande uppsättning jämförelser så att du kan bestämma exakt vilken värd du behöver.

SiteGround vs WP Engine

SiteGround är mer värdefull och lågprisvärd för alla, medan WP-Engine är en mer avancerad värd som prissätter på nästan 10 gånger vad SiteGround börjar på.

För verkliga företag är inte kostnaden den viktigaste faktorn, men för frilansare är det en stor sak.

Visa WP Engine jämfört med SiteGround-jämförelse

Vanliga frågor om SiteGround Hosting

Vad skiljer SiteGround från andra värdar?

SiteGround har skapat flera nya teknikdelar för att ge sina kunder bästa möjliga support och service. SiteGround har vunnit flera branschpriser för prisvärd webbhotell, budgethotell, återförsäljarhotell och kundservice.

Vilka delade värdplaner erbjuder SiteGround?

SiteGround har tre separata delade värdplaner, som börjar på $ 3,95 per månad för den grundläggande StartUp-planen, vilket är perfekt för små butiker och webbplatser som har mindre än 10 000 unika besökare varje månad. Det är bra för en webbplats, eftersom den erbjuder 10 GB utrymme.

Deras delade planer erbjuds i ett-, två- eller treårskontrakt snarare än månad till månad-optioner.

Alla SiteGrounds-planer innehåller webbsajt som:
● Ett gratis domännamn, installation och överföring
● Gratis dagliga säkerhetskopior
● HTTP / 2-aktiverade servrar
● cPanel- och SSH-åtkomst
● SSD-lagring
● Gratis CloudFlare CDN
● Free Let’s Encrypt SSL: er
● Obegränsade e-postmeddelanden och databaser

Dessutom innehåller varje plan gratis domännamn, installation och överföring, en webbplatsbyggare och 24/7 teknisk support.

GrowBig-planen börjar på $ 7,95 varje månad och är utformad för kunder som vill ha alla sina webbplatser på ett konto. Den lägger också till säkerhetskopior av webbplatser, premium e-handel, support och säkerhet, obegränsade webbplatser, caching av Joomla och WordPress och snabbare hastigheter.

Den översta planen, GoGeek, börjar på $ 14,95 per månad och gjordes för att hantera webbplatser med hög trafik, hög resurs, e-handelswebbplatser och server PCI-överensstämmelse. Servrarna som är värd för webbplatser på dessa planer är begränsade, vilket innebär att resurserna delas mellan färre användare.

Vilka dedikerade värdplaner erbjuder SiteGround?

Företaget erbjuder datacentra i USA, Europa och Asien-Stillahavsområdet och gör det möjligt för kunderna att välja det närmaste geografiska läget. Alla tre Linux-baserade operativsystemplaner inkluderar 5TB bandbredd, 24/7 VIP-support och fullständig hantering som inkluderar installation, uppdateringar och kontinuerlig övervakning.

Entry Server-programmet kostar 229 USD varje månad och kör Intel Xeon E3-1230 CPU.
● 3,2 GHz CPU-klockhastighet
● 4 CPU-kärnor
● 8 CPU-trådar
● 8 MB CPU-cache
● 4 GB DDR3 RAM
● 500 GB SATA II HDD

SiteGrounds Power Server-plan, som kostar 329 $, kör Intel E3-1270 CPU med 3,5 GHz CPU-klockhastighet. Andra funktioner inkluderar:
● 4 CPU-kärnor
● 8 CPU-trådar
● 8MB CPU-cache
● 16 GB DDR3 RAM
● 1 TB SATA II HDD

Enterprise Server-planen kostar 429 $ och ger den högsta nivån på funktionalitet. Programmet kör två Intel Xeon E5-2620 CPU med 2,00 GHz klockhastighet.
● Två 6 CPU-kärnor
● Två 12 CPU-trådar
● 15 MB CPU-cache
● 16 GB DDR3 RAM
● Fyra 500 GB SATA III / RAID 10 HDD

Erbjuder SiteGround återförsäljare värd?

Om du är en utvecklare eller designer och letar efter bra priser, snabba hastigheter och lyhörd kundservice, erbjuder SiteGrounds unika kreditprogram alla tre i deras återförsäljarplan.

Varje kredit motsvarar ett års värd, och när du köper fler krediter sjunker priset. En till fyra krediter kostar 49 dollar per kredit; fem till tio krediter kostar $ 45 per kredit, och 11 eller fler krediter kostar $ 42 per kredit. Återförsäljare kan börja med att köpa fem krediter, som aldrig löper ut.

Återförsäljarkonton överväger ett antal faktorer och tillhandahåller 10 GB webbutrymme, obegränsad dataöverföring, gratis daglig backup och e-postkonton och är perfekt för cirka 10 000 besök. SiteGround garanterar en 99,99 procent upptid, cPanel och icke-märkesuppgraderingar av DNS, vilket gör det möjligt för återförsäljare att ge sina egna kunder bästa möjliga program och tjänster. Återförsäljare kan ställa in sina egna priser för att hjälpa sina företag att växa.

Vad sägs om förmånsfördelar?

SiteGround ger sina dotterbolag ett generöst kompensationspaket, som betalar provisioner varje vecka och har en kort 30-dagars kvarhållningsperiod mellan försäljningen och provisionen.

Dotterbolag som gör mellan en och fem försäljningar tjänar $ 50 varje försäljning; sex till tio försäljningar genererar $ 75 per försäljning; 11 till 20 försäljning tjänar $ 100 per försäljning; och 21 eller fler försäljningar tjänar dotterbolaget $ 125 per försäljning.

SiteGround erbjuder spårning i realtid för sina dotterbolag, vilket gör att de kan övervaka deras försäljning och provisioner, granska deras betalningshistorik och se resultaten från olika kampanjer. De tillhandahåller en mängd olika marknadsförings- och försäljningsverktyg, som bannerannonser, logotyper, djupa länkar och snabbt innehåll och nyheter och erbjuder pålitliga, lyhörda kontohanterare.

Vilka andra värdprogram erbjuder SiteGround?

SiteGround har en mängd olika tjänster och webbhotelltjänster

Servicehotellplaner börjar på $ 3,95 varje månad.

 • E-posthosting erbjuder olika e-poststudier, webbmail-klienter, gratis konton och e-post på ditt domännamn. Kunder kan skapa och hantera obegränsade e-postkonton på sina domäner, värd på SiteGrounds servrar. De erbjuder säkra e-postprotokoll, driver Spam Assassin med MailFoundry och SpamExperts och erbjuder cPanel-hantering. Gränssnitt inkluderar RoundCube, Horde och SquirrelMail, och de har kompatibilitet med Outlook, Thunderbird och MacMail.
 • FTP-värd ger kunderna möjlighet att arbeta med alla FTP-klienter, med obegränsade konton och inga storlekar för filerna. De erbjuder anonym FTP och inkluderar daglig säkerhetskopiering och domäner som en standarddel av sina planer. SSH-filöverföringsprotokoll är tillåtet för alla SiteGround-planer, samt säker överföring via TLS / SSL.
 • PHP-webbhotell ger kunder som kör detta skriptspråk snabbare och säkrare webbplatser. De erbjuder fem PHP-versioner (PHP 7, PHP 5.6, PHP 5.5, PHP 5.4 och PHP 5.3). Det finns mer än 70 PHP-moduler, och de kommer att arbeta med kunder som behöver en modul som inte ingår i deras standardplaner.
 • MySQL-värd ger kunder obegränsade MySQL-databaser, en phpMyAdmin-chef och säkrare, säkrare databaser. De har en separat disk för MySQL och kör en intern MySQL-frågecache.
 • cPanel-webbhotell ger anpassningsbara, lättanvända skinn och gör det möjligt för kunder att snabbt hantera webbplatsfiler och mappar, samt utföra en mängd administrativa uppgifter. Partnerskap med Softaculous, CloudFlare CDN, SpamExperts och 1h.com förbättrar prestandan och SiteGround SuperCacher ökar hastigheten.

SiteGround stöder starkt gratisprogram; som ett resultat är det ett utmärkt val för bloggare och designers. De erbjuder ett brett urval av Joomla- och WordPress-mallar för att hjälpa användare att komma igång. App-värdplaner börjar också på $ 3,95 per månad.

 • WordPress-verktyg inkluderar ett installationsklick, en automatisk uppdaterare och en WP-CLI på varje plan. Deras två främsta planer erbjuder också SuperCacher, som ger högre hastigheter, WordPress-iscensättning och ett Git-gränssnitt. På grund av deras tjänst har WordPress gett SiteGround en officiell rekommendation. Detta partnerskap har gjort det möjligt för dem att erbjuda hanterade WordPress på varje konto. SiteGround fungerar från servern för att ge kunderna bästa möjliga upplevelse, ta hand om de problem som följer med uppdateringar och säkerhetskopiera data.
 • Joomla-värd är enkelt och kostnadseffektivt att köra. SiteGround erbjuder installation med ett klick och gratis överföringar, mall och installationer och ett domännamn. Deras konsistens eliminerar driftstopp. Det finns 30 dagliga säkerhetskopior av varje Joomla-webbplats, och konton är isolerade för ytterligare skydd. Joomla har utnämnt SiteGround till både en officiell värd och sponsor för evenemang.
 • Magento-värdplaner är idealiska för onlinebutiker, med Cloudflare CDN och Railgun, enkla överföringar och installationer och SSD-enheter. SiteGround ger sina kunder säkerhetsfixer på servernivå, Git-integration och skydd mot hackade konton.
 • Drupal värdplaner innehåller många av samma funktioner som andra apphotellplaner, samt förinstallerad Drush, ett gratis konfigurationsgränssnittsgränssnitt som du kan arbeta snabbt och enkelt med din Drupal-kod för moduler, teman och profiler.
 • PrestaShop-värd har anpassats för att förbättra service och prestanda, vilket ger butiker och deras kunder bästa möjliga upplevelse. De erbjuder också support för oscommerce.
Finns det några branschspecifika värdprogram med SiteGround?
 • SkaDate Hosting: Om du vill driva ett socialt nätverk, var SiteGrands handgjorda värdlösning utformad för att optimera din datingsida.
 • WP eCommerce som är värd på SiteGrounds servrar garanteras perfekt, med en hög säkerhetsnivå och support.
 • Utbildningsinstitut kan dra fördel av SiteGrounds specialerbjudanden för akademiska organisationer. Företaget sätter ett stort värde på utbildning, sponsrar kurser vid Virginia Intermont College, MACC och DePaul University, bland andra. Studenter får konton med 10 GB lagring, FTP, SSH och Git, gratis e-post, obegränsade MySQL-databaser och automatisk dagliga säkerhetskopior för $ 1,99 varje månad. Instruktörer kan få ett gratis konto samt gratis LMS-installation för sina klassrum och studenter. Registreringssidan är klar på en dag, och studenter kan få gratis webbhotell med alla funktioner men instruktörens sida.
 • Spansktalande kan få sin installation och installation på sitt modersmål och kan också få stöd på spanska. SiteGround erbjuder handledning och e-böcker som hjälper sina kunder att nå sin maximala potential med lättförståelige resurser.
Hur är SiteGround kundsupport??

Företaget planerar sina bemanningsmönster på sitt europeiska kontor, som hanterar kundservice, för att se till att kunderna har väldigt lite väntan när de kräver support. I genomsnitt får biljetter svar inom 15 minuter, och kunder väntar mindre än en minut på telefon- och chattsupport.

Handledare och chefer granskar och utvärderar regelbundet varje anställdas prestanda och hastighet och spårar teamets prestanda så att de kan säkerställa att kunderna får bästa möjliga resultat. Dessutom investerar SiteGround i snabbt, effektivt stöd för sin teknik. De belyser sina toppsupportföreträdare varje månad på sin blogg och delar det exakta antalet klienter som representeras av representanten samt procentandelen nöjda kunder.

SiteGround-ledare är stolta över att skapa en miljö som gör anställda glada och noterar att medarbetarnas nöjdhetsgrad ökar kundnöjdhetsgraden. De håller regelbundna företagsmöten och utbildningar i huvudkontor som inkluderar biljardbord, videokonferensrum, ett rekreationsområde med ett tennisbord och färger och design som är avsedda att inspirera och motivera anställda. Grundarna noterar i sin blogg att när de anställda känner sig bekväma och hemma, svarar de kunderna som om de var familj eller vänner.

Representanter får utbildning i specifika applikationer, uppmuntras att ta fortbildningskurser och kan ge djupgående hjälp, från skriptutvidgningar och plug-ins till mallar och app-relaterade situationer. Andra har skrivit detaljerade tutorials för att gå kunder genom vanliga behov. SiteGround har en sökbar kunskapsbas som innehåller mer än 1 740 informations- och instruktionsartiklar. De har skapat en serie webbinarier med praktiska demonstrationer och en installationsguide som hjälper varje ny kund att hitta den information och instruktioner de behöver. Webbplatser kan ställas in på några minuter genom sin strömlinjeformade och effektiva process.

Kunder som behöver nå en representant kan kontrollera väntetiderna på SiteGround webbplats, där de kommer att notera hur många minuter väntetiden är för att ringa, chatta och biljetter. Många rapporterar att utifrån hela spektrumet, från blivande kunder till långsiktig kund, med någon erfarenhet eller expertis, företrädare från SiteGround gav en hög nivå av stöd och vård. Frågor besvarades nästan alltid vid det första samtalet, och företagets representanter var aktiva för att följa upp mer komplexa frågor.

För att hjälpa kunder att hålla sig uppdaterade om företagets händelser upprätthåller de en blogg som inte bara pratar om företagsmiljön utan också om systemuppgraderingar, utveckling och trender i branschen som kan påverka kundens webbplatser, situationer med eventuella plugins eller applikationer och intressanta nyheter. Bloggen uppdateras flera gånger i månaden, och kunderna uppskattar den information och de svar de får genom att kommentera olika blogginlägg.

Har SiteGround en drifttidsgaranti?

SiteGround är en solid leverantör med pålitlig anslutning. De flesta värdar främjar en driftstid på 99,9 procent; SiteGround lovar uppetid 99,99 procent, som de levererar, med upptidstiderna upp till 100 procent ibland. Utvecklare och designers kan snabbt kontrollera drifttiden för sina webbplatser på SiteGrounds webbplats.

SiteGround valde Linux-containrar, som är mycket effektiva och stabila. Företagets utvecklare har skrivit sina egna Kernel-lappar, som har antagits i den officiella Linux-kärnkoden. Medlemmar i utvecklingsgruppen utformade också ett internt serverövervakningsprogram som inte bara varnar dem för serverstatusproblem utan reparerar dem. Den analyserar också situationen för att förutsäga och förebygga eventuella framtida problem.

De har ett lågt stilleståndstillfälle, med strömavbrott på cirka tre minuter. Många granskare noterade dock att när de insåg att deras webbplatser var nere, arbetade SiteGround redan med att få dem tillbaka.

Hur säkra är SiteGrounds datacenter?

SiteGrounds datacenter finns i Chicago, Amsterdam och Singapore; en andra europeisk plats som öppnades i London tidigare 2016. De samarbetar med många stora transportörer för att ge kunderna bästa tillgänglighet och snabbhet. Varje datacenter har mer än en strömförsörjning, generatorer och UPS-teknik. Dessutom skyddas datacentren alltid av säkerhetsvakter och de kräver biometrisk screening för att komma in. Det finns skottbeständiga lobbyer och videoövervakning som ger en högre övervakningsnivå.

De lägger också till och uppgraderade sina Chicago datacentra 2014, till en nyligen färdigställd anläggning som drivs av deras partner SingleHop. Genom att flytta, vilket kraftigt ökade nätverkshastigheterna, kunde de förbättra organisationen genom att flytta servrar till privata skåp. Senior datacenters tekniker är de enda som får arbeta på SiteGround-servrar.

2015 lanserade Siteground sitt eget backup-system, som de säger har bidragit till att återställa data upp till fyra gånger snabbare än med deras tidigare program.

SiteGround var en tidig adopter av säker kontoisolering på delade servrar och lanserade programmet 2008. Serverens säkerhetsalternativ är omfattande, med SpamAssassin och SpamExperts, Leech Protect HackAlert-övervakning mot en extra avgift och CloudFlare-integration, vilket ger webbplatser extra skydd och fart. Deras Softaculous integration ser till att det inte finns någon skadlig programvara som körs på din webbplats eller inuti kodningen. För priserna gör mängden säkerhetsfunktioner SiteGround till ett idealiskt val för småföretag och privatpersoner eller företag som kommer igång med sina webbplatser.

Vilken typ av teknik använder SiteGround för att se till att mina plugins hålls uppdaterade?

SiteGround har inrättat ett antal verktyg för att se till att sidorna laddas konsekvent och snabbt, med mycket snabba laddningstider. Varje delad server och molnplan innehåller SSD-teknik, som multiplicerar ingångs- och utgångstiderna med mer än 1 000. SiteGround erbjuder Låt oss kryptera gratis SSL-certifikat för att göra det möjligt för kunder att aktivera HTTP / 2-nätverksprotokoll.

Delade och molnplaner använder också NGINX-serverteknologi som standard; dedikerade serverplaner kan uppgraderas till att inkludera booster. Baserat på programmets förmågor byggde SiteGround SuperCacher, som optimerar hastigheterna för Drupal, Joomla och WordPress hastigheter.

Medan CloudFlare CDN är ett enastående verktyg för webbplatssäkerhet, bidrar det också till att ladda sidor snabbare.

Vilken typ av återbetalningspolicy har SiteGround på plats?

SiteGround-kunder som inte är nöjda med sin tjänst kan avbryta inom 30 dagar för planer från månad till månad. Sammantaget har de få nackdelskunderna hittat med SiteGround, men det har inte varit tillräckligt för att uppväga de enorma kundservice och säkerhetsalternativ de erbjuder kunderna. Mer på SiteGround.com

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector