WP Engine Review 2020: Cel mai bun gazduire WordPress?

WP Engine Review 2020: Cel mai bun gazduire WordPress?

WP Engine Review 2020: Cel mai bun gazduire WordPress?

Contents

WP Engine – cea mai rapidă gazdă WordPress?

WP Engine este considerat de mulți drept cel mai bun, cel mai premium, cel mai rapid, cel mai bine acceptat gazdă WordPress.


Aceasta a creat piața de găzduire WordPress de la zero și multe companii din mine au apărut, încercând să acopere cota de piață.

Doar să te uiți la pagina principală evocă putere, mister și minune:

captură de ecran de motor wp

Sunt fani rabiți.

Și detractorii săi.

Suntem aici pentru a vă ajuta să decideți – WP Engine este gazda pentru dvs.? Sau ar trebui să mergi cu ceva mai ușor ca SiteGround?

WP Engine Revizuirea editorială 4.4 / 5 Evaluator {{evaluări generalizate}} / 5 Utilizatori (1 vot) Pro

 1. Viteza de transfer rapid
 2. O mulțime de funcții pentru WordPress
 3. Viteza de transfer rapid
 4. Transfer de date nelimitat
 5. Copii de rezervă automate zilnice
 6. Servicii de hosting și servicii premium, de înaltă calitate
 7. Companie și asistență din SUA

Contra

 1. Depozitare limitată
 2. Mai scump decât majoritatea
 3. Nu vă va vinde un nume de domeniu
 4. E-mailul trebuie să fie găzduit prin DNS, nu pe WP Engine

Rezumat Pentru tratamentul VIP al soiului de gazduire WordPress gestionat, WP Engine este o potrivire excelentă. Veți obține backupuri zilnice, transferuri nelimitate de date, scanări grave ale programelor malware și actualizări automate pe WordPress. Toate planurile sunt bazate pe Linux, deci căutați în altă parte pentru găzduire bazată pe Windows. Însă, pentru o marcă de preț premium, capacele de date și limitările de stocare pot fi o mare dezactivare. Support4.5Speed4.5Features4.5Value4Transparency4.5

Ce este WP Engine?

WP Engine este o companie de găzduire WordPress, administrată premium, cu sediul în Austin, TX. Fondată în 2010, WP Engine a fost printre primele companii de găzduire web care au oferit servicii premium de găzduire WordPress.

Încă de la ascensiunea lor la putere, multe dintre numele mari aflate în vechime în hosting au început să ofere planuri de găzduire gestionate. O companie privată, WP Engine găzduiește peste 40.000 de site-uri web, multe dintre ele fiind mărci mari. CEO-ul Heather Brunner, care și-a asumat rolul în 2013, este una dintre cele mai proeminente femei din lumea tehnologiei.

Cât de bun este WP Engine?

Dacă site-ul dvs. face sau este menit să vă facă bani, WP Engine este printre cele mai bune alegeri pentru nevoile dvs. de găzduire web.

Gazduirea lor complet gestionată înseamnă că site-ul dvs. va rămâne complet la curent cu caracteristicile de securitate, plugin-urile și nevoile de stocare. Dar, cu planul lor de bază, începând de la 35 USD / lună, aceasta nu este o companie de găzduire pentru amatori. Recomandăm WP Engine pentru webmasteri serioase ale căror site-uri generează trafic considerabil și numerar considerabil.

Pentru webmaster-ul începător care dorește să înființeze un site simplu, există o mulțime de gazde bugetare care costă o fracțiune din preț și vă vor oferi tot ce aveți nevoie.

Vezi site-ul oficial

Revizuirea noastră expertă a motorului WP

Dacă găzduirea WordPress administrată este ceea ce urmează, WP Engine ar trebui să fie unul dintre primii furnizori de hosting pe care îi investigați. Și din motive întemeiate!

Practic, au inventat găzduirea WordPress administrată, iar portofoliul lor impresionant de clienți vorbește despre volume. WP Engine are multe de oferit webmasterilor care planifică extinderea și monetizarea site-urilor, dar asta nu înseamnă că este potrivită pentru toată lumea cu vise mari pentru blogul lor. WP Engine este scump, iar compensarea pentru actualizări automate și securitate sunt unele limitări grave atunci când vine vorba de lățime de bandă, stocare și asistență..

Cele mai bune caracteristici ale motorului WP

În multe feluri, WP Engine a stabilit standardele industriei pentru găzduire WordPress de înaltă calitate. Iată de ce multe branduri mari plătesc dolari mari pentru a fi găzduit cu WP Engine.

1. Securitate Enterprise-Grade

WP Engine găzduiește securitate la nivel de întreprindere și este unul dintre cele mai bune acolo. Mai ales pentru marci mari, cu ochi mult asupra lor, amenințarea de a fi hacked este demnă de o atenție serioasă.

În ceea ce privește securitatea, WP Engine oferă cu adevărat:

 • Au protocoale de securitate AES de 256 biți care vă vor cripta datele înainte de a face transferul.
 • Țin rădăcinile sistemului de fișiere separate, și și-au configurat sistemul pentru a bloca cererile rău intenționate înainte de a ajunge vreodată.
 • Întrucât sunt construite pentru WordPress, cunosc toate punctele slabe ale WordPress și le-au acoperit în mod adecvat.
 • Ei rulează automat actualizări pentru WordPress și toate pluginurile, astfel încât, odată cu remedierea pentru a îmbunătăți securitatea, site-ul dvs. va fi mai sigur mai devreme.

2. Viteză rapidă de aprindere

WP Engine este, după cum se poate ghici după numele lor, construit în jurul WordPress și numai WordPress. Întreaga infrastructură a acestora este optimizată pentru a funcționa pe WordPress, ceea ce oferă viteze excelente. În plus, cu actualizări automate pentru WordPress și toate pluginurile dvs., veți folosi întotdeauna cele mai noi și mai rapide versiuni ale tuturor.

De asemenea, oferă un instrument special gratuit care vă va ajuta să testați viteza site-ului dvs. WordPress, cu sugestii adăugate pentru modul în care puteți obține și mai rapid timp de încărcare a paginii. Vezi-le Testul de viteză WordPress, pe care îl puteți folosi pentru orice site WordPress, nu doar pentru cele găzduite cu WP Engine.

Dacă sunteți interesat de optimizarea WordPress și de viteza rapidă, dar nu sunteți vândut pe serviciile de găzduire gestionate, vă recomandăm A2 Hosting. Puteți alege să aveți preinstalat un program WordPress optimizat special, iar acești tipuri oferă timpii de încărcare a paginii cel mai rapid din industrie. Sau aruncați o privire la lista noastră completă de cele mai rapide opțiuni de găzduire.

3. Transferuri nelimitate de date

WP Engine oferă transferuri de date nelimitate pe toate planurile lor. „Unlimited” este un termen arătat destul de liberal de gazdele web, dar este într-adevăr la fel de bun ca infrastructura care îl acceptă. Datele „nelimitate” de pe un server supraîncărcat s-ar putea să nu se afișeze niciodată doar pentru că pot livra atât de mult la un moment dat. Cu toate acestea, WP Engine are echipament pentru a susține cu adevărat această promisiune.

4. Backup-uri zilnice automate fără griji

WP Engine va efectua o copie de rezervă automată pentru fiecare site web pe care îl găzduiești cu ele în fiecare zi. Aceste copii de rezervă sunt gratuite pentru a restaura și vă oferă opțiunea de a restabili doar anumite fișiere. Dacă site-ul dvs. este hacked, echipa de asistență se va ocupa de toate, revenind site-ul la normal cu un minim de stres din partea dvs. Dacă există o zonă de servicii pentru clienți în care WP Engine excelează cu adevărat, aceasta este una. Clienții care doresc o liniște sufletească completă despre siguranța datelor lor pot găsi că WP Engine este o potrivire perfectă în acest sens.

5. Îi place WordPress? Atunci veți iubi WP Engine.

WP Engine are recenzii mixte pe toată lumea, dar există o temă predominantă printre cei care își cântă laudele de pe acoperișuri.

Fanaticii WordPress sunt, în mare măsură, și fanaticii WP Engine.

Fiind o companie de găzduire WordPress administrată în întregime construită în jurul celui mai popular CMS din lume, acest lucru are mult sens. Parteneriatul dintre gazdă și CMS este unul puternic; mai bine credeți că nu ratează niciodată o conferință WordPress și sunt în fruntea oricărei noi dezvoltări. Webmasterii care știu cu adevărat să profite la maxim de WordPress ar face bine în alegerea WP Engine.

6. Asistență solidă 24/7/365 Asistență pentru clienți

Dacă nu sunteți un dezvoltator backend, aveți nevoie de asistență – disponibil 24/7. Asistența este unul dintre motivele fundamentale pentru alegerea găzduirii administrate – sau orice fel de găzduire pentru această problemă.

suport motor wp

WP Engine este o companie centrată pe asistență, iar în testarea noastră, atât din partea vânzărilor, cât și din partea administratorului, am găsit asistența lor rapidă – răspunzând în câteva secunde în majoritatea cazurilor. Au făcut lista noastră cu cele mai bune gazde de asistență pentru clienți pentru că sunt atât de mari!

7. Prețul este o valoare uriașă

Unii pot privi prețul de pornire de 35 USD / lună și îl pot compara cu gazdele mai ieftine.

Nu face aia.

Dacă sunteți o afacere reală și în creștere, plătiți în esență acești 25 de dolari în plus pe lună pentru a beneficia de servicii de găzduire și infrastructură premium, asistență de talie mondială și tehnologii WordPress efective pentru a vă rezolva problemele..

Imaginează-ți că te afli într-o gazdă partajată de calitate scăzută și începi să ai probleme majore. Ceea ce se va întâmpla este fie să fiți în discuție cu un reprezentant de servicii pentru clienți externalizat care nu înțelege problemele tehnice cu site-ul dvs., sau vă vor oferi să vă ajute contra cost.

Crezi că poți angaja un dezvoltator la cerere? Dacă pot răspunde destul de repede, plătiți 100 USD pe oră pentru un dezvoltator de același calibru de suport tehnic WP Engine.

La fel ca orice în viață, primești ceea ce plătești. Plătind suplimentar pentru găzduirea site-ului dvs. critic pentru misiuni, vă economisiți de fapt sute sau mii de afaceri pierdute de la prăbușirea site-ului dvs. web și trebuie să vă ocupați de asistența secundară.

8. Nou! Pachet tematic StudioPress inclus

Una dintre cele mai convingătoare recenzii recente la ofertele WP Engine este includerea temelor StudioPress – care merită depășite $ de 2.000 de în teme.

studiopress inclus

StudioPress, pe cadrul Genesis, este unul dintre cele mai bine respectate magazine cu temă WordPress de pe piață. Acesta este un bonus uriaș pentru abonații WP Engine care primesc toate aceste teme incluse în abonamentul lor.

Dezavantajele gazduirii motorului WP

Nici o gazdă nu este potrivită pentru toată lumea, dar acest lucru poate fi dublu adevărat pentru WP Engine. Acestea pot fi una dintre cele mai bune din nișa lor specifică, dar există o mulțime de motive pentru care marea majoritate a webmasterilor ar trebui să fie clar. Citiți mai departe pentru a afla dacă WP Engine este cu adevărat potrivit pentru site-ul dvs..

1. Etichetă de preț premium & Unele caracteristici populare care lipsesc

Cel mai de bază plan de găzduire partajat al WP Engine costă 35 USD / lună (mai ieftin cu link-ul nostru cu reduceri) și include doar un domeniu pe care va trebui să îl cumpărați în altă parte.

De asemenea:

 • Nu veți primi nicio adresă de e-mail atașată domeniului dvs..
 • Vi se va da doar 10 GB stocare.
 • Pe planul de bază site-ul dvs. poate susține doar 25 de vizite în fiecare lună.

Toate aceste caracteristici le vom extinde în cele ce urmează, dar problema centrală este aceasta: cele mai multe dintre caracteristicile enumerate aici că WP Engine le lipsește sau limitele vin standard cu alte gazde, la o fracțiune din preț.

Asta nu înseamnă că WP Engine nu valorează eticheta de preț premium dacă acordați prioritate scalabilității, securității și liniștii sufletești cu privire la datele dvs. Dar aceste caracteristici sunt mai specifice decât de obicei au nevoie de majoritatea webmasterilor. WP Engine nu este costisitor, dar mulți clienți pot găsi o gazdă mai potrivită nevoilor lor, fără să scoată atât de mulți bani.

2. Depozitare limitată & Vizitatori

Planul de pornire WP Engine include doar 10 GB spațiu de stocare și 25 de vizitatori în fiecare lună. Pentru a fi corect, acest lucru este relativ mare pentru orice site, în special în comparație cu ceea ce oferă alte gazde web boutique pe planurile lor de bază.

3. Fără asistență telefonică 24/7 pentru planurile de bază

Găzduirea administrată de WP Engine promite că, atunci când primiți un reprezentant de asistență pe telefon, sunt în general incredibil de informați și de ajutor. Și acest lucru este valabil în majoritatea experiențelor clienților. Dar a pune mâna pe echipa de suport se dovedește un pic mai dificil.

Pentru cei din planul de pornire, biletele de asistență și asistența telefonică nu primesc atenție 24 de ore, ceea ce vă obligă să apelați în timpul programului de lucru.

Actualizați: Se întâmpla ca WP Engine să nu aibă suport pentru chat, dar acum oferă suport pentru chat în direct 24/7 pe toate planurile.

4. Fără e-mail

Aceasta este o anomalie în rândul companiilor de găzduire web. Majoritatea includ cel puțin o mână de adrese de e-mail gratuite cu domeniul dvs. și pachetul de găzduire, dar WP Engine renunță complet la acest serviciu.

În schimb, ei recomandă configurarea conturilor Google Mail legate de domeniul dvs. Acest lucru este un lucru pe care multe companii îl fac indiferent, dar asta nu înseamnă că toată lumea își dorește ca e-mailul său să fie legat de Google Giant sau că toată lumea este fericită să plătească suplimentar pentru ceva care vine de obicei standard.

Adevăr, folosim oricum G Suite de Google, deci nu este o problemă.

Linia de jos

WP Engine este stăpânul domeniului lor dintr-un motiv întemeiat. Acestea au viteze de aprindere, securitate de vârf și, dacă nu vă deranjează să așteptați câteva ore pentru asistență, atunci veți constata că suportul lor este chiar de top. De fapt, de fiecare dată când obțineți un reprezentant pe linie, ei se vor apleca înapoi pentru a vă ajuta.

Însă nu sunt în niciun caz potriviți pentru toți, iar acest lucru este valabil mai ales pentru webmasterii începători care doresc să înființeze un site simplu.

Toate clopotele și fluierele care vin cu m-ul lor de găzduire WordPress sunt de top pentru a fi siguri, dar sunt în afara domeniului obișnuit al necesităților pentru majoritatea site-urilor obișnuite. O mulțime de gazde mai ieftine oferă ceva mai aproape de un plan de o singură dimensiune. Urmând calea WP Engine, o mulțime de nume mari oferă, de asemenea, găzduire WordPress gestionată. Consultați HostGator, de exemplu, dacă sunteți de acord cu un nivel de servicii mai prescurtat la un preț mult mai ieftin. Sau, dacă sunteți ceva mai tehnic, Cloudways poate fi o opțiune excelentă pentru un preț mai mic și găzduire de nivel superior. Dacă doriți o alternativă la WP Engine, o gazdă populară care a răsărit ca o buruiană este Kinsta.

Vizualizați mai multe funcții

Planuri de motoare și prețuri WP

Când priviți pagina de prețuri la început, poate fi un pic copleșitor:

prețuri și planuri pentru motoare wp

Iată defalcarea:

 • Dacă tocmai începeți și aveți un singur site, vă recomandăm planul Startup
 • Creșterea și scala sunt grozave dacă aveți mai multe site-uri sau sunteți o agenție
 • Unul dintre cele mai mari dezavantaje ale WP Engine este limita de trafic de 25.000 de vizite pe lună în planul Startup, care se simte mult prea scăzut, în comparație cu alte gazde precum SiteGround.
 • Cumpărați aici un serviciu premium, cu suport tehnic bazat pe SUA, așa că trebuie să îl luați în considerare
 • Depozitarea locală este, de asemenea, puțin scăzută, dar ar trebui să satisfacă majoritatea oamenilor

Cum arată prețurile cu reducerea noastră exclusivă? 

reducere la prețul motorului wp

Cu acest link de reducere, veți beneficia de 10% din prima plată, care se ridică la 3 luni gratuit pentru planurile anuale.

Reduceri la motoare WP și cupoane

WP Engine va oferi deseori reduceri de sezon și bonusuri. Ca partener de încredere, avem acces la reduceri suplimentare pe care vi le putem transmite!

Obțineți 3 luni gratuit pe gazduirea motorului WP

Ne-am asociat cu WP Engine pentru a vă oferi o reducere suplimentară exclusivă de 10% reducere pentru planurile anuale WP Engine. Acest parteneriat este exclusiv pentru WhatsTheHost și WP Engine.

Revendicați 20% reducere

Întrebări și răspunsuri la motorul WP

Ai nevoie de un site de găzduire care să te sprijine. Aceste întrebări frecvente pentru WP Engine ar trebui să satisfacă pe oricine caută răspunsuri despre găsirea unui site de găzduire.

Care este istoricul WP Engine?

În 2010, antreprenorul serial Jason Cohen a fondat WP Engine. Sunt o companie din Statele Unite. Sediul central are reședința în Austin, TX, și are alte birouri în Texas, San Francisco și Londra.

Cum optimizează WP Engine să găzduiască site-uri WordPress?

WP Engine utilizează un sistem front-end proprietar care funcționează bine cu WordPress. Protejează site-urile de hackeri, reduce încărcările serverului și gestionează cu ușurință vârfurile de trafic. Software-ul de memorie cache pentru WP se numește EverCache și a fost proiectat special cu WordPress.

Ce caracteristici unice disting WP Engine în afară de alte site-uri de găzduire?

WP Engine are o mulțime de caracteristici unice. Zona de înscenare este obiectivul lor și permite utilizatorilor să creeze noi medii de dezvoltare pentru a testa noi teme, pluginuri sau alte modificări înainte de a-l lansa pe site-ul dvs. web. Punctele lor de restaurare cu un singur clic asigură o navigare ușoară pentru vizitatori. Transferurile nelimitate de date vă permit să utilizați cât de multe date aveți nevoie. CDN și tehnologia proprie de cache, firewall-ul și scanerul malware lucrează din greu pentru a vă proteja site-ul.

Vă puteți gestiona actualizările WordPress și puteți crea copii de zi cu zi pentru a vă proteja munca.

Unde sunt localizate centrele de date?

WP Engine are centre de date localizate în întreaga lume. Au locații în Statele Unite, Regatul Unit și Japonia. Indiferent unde vă aflați în lume, puteți găsi un centru de date lângă locația dvs..

Poate WP Engine să transfere un site Web WordPress?

WP Engine va transfera un site web WordPress. Migrația site-ului web vine cu o taxă unică pentru acest serviciu.

Ce beneficii voi primi pentru utilizarea WP Engine pentru a găzdui un site WordPress?

WP Engine oferă multe avantaje pentru cei care doresc să le folosească pentru site-ul lor de găzduire. Au o arhitectură de gazduire optimizată WordPress pentru a gestiona cele mai active site-uri web. Acestea oferă hardware „de ultimă oră” pe care nu îl veți găsi cu alte site-uri de găzduire. Există mai multe caracteristici unice care pot face site-urile WordPress ușor și fără probleme. Echipa lor de asistență este expertă cu WordPress și vă poate ajuta cu orice întrebări aveți despre orice lucru pe site-ul dvs. WordPress. Veți obține, de asemenea, actualizări și copii de rezervă automate atunci când utilizați WP Engine.

Pot obține un certificat SSL prin WP Engine?

EP Engine le permite abonaților lor să cumpere certificate SSL contra cost. Nu va trebui să găsiți un certificat SSL pe un alt site de hosting.

Cât de bun este suportul pentru WP Engine?

WP Engine se mândrește cu serviciul lor pentru clienți. Ei folosesc un sistem de asistență pentru ticketing pentru întrebări privind probleme minore. Pentru cei care au nevoie de ajutor pentru remedierea altor probleme, există o opțiune de chat live care vă conectează cu un reprezentant. Chatul live este disponibil în fiecare zi de la 8:00 la 20:00 CST. Există asistență telefonică pentru fiecare plan, cu excepția primului nivel. Fiecare reprezentant este un expert în gestionarea oricăror probleme WordPress.

Oferă WP Engine o garanție de înapoiere?

Da, ei fac. Când vă înscrieți, veți primi o garanție de restituire a banilor fără riscuri de 60 de zile dacă nu sunteți mulțumit de serviciu. Nu este detaliat în termeni și condiții, dar este menționat pe site-ul lor web. Garanția de returnare a banilor este disponibilă numai pentru taxele de găzduire. Dacă aveți cumpărături de domeniu sau un alt serviciu suplimentar, nu veți primi nicio rambursare pentru acele achiziții.

Există o garanție de funcționare cu WP Engine?

Da, ei fac. Au o garanție de uptime de 99,95% pentru site-ul dvs. web. Dacă nu pot respecta această garanție, vor oferi rambursarea a 5% din taxa lunară pentru fiecare oră în care nu o pot îndeplini. Dacă aveți probleme cu timpul de funcționare, puteți solicita rambursarea dvs. în termen de 30 de zile de la întrerupere și puteți primi rambursarea. Doriți să verificați Acordul de nivel al serviciului WP Engine pentru a obține toate detaliile și pentru a afla ce restricții se aplică.

Pot afișa „Powered by WP Engine” cu un link de afiliere?

Există câteva moduri diferite de a afișa WP Engine pe site-ul dvs. web. Există un widget pe care îl puteți utiliza. Durează câteva minute și se va potrivi cu celelalte widget-uri de pe site-ul tău. Dacă sunteți ceva mai experimentat din punct de vedere tehnic, puteți utiliza funcțiile PHP. Creează câteva opțiuni pentru setările HTML și include codul dvs. de afiliere. Toți cei care vizitează site-ul dvs. web vor ști cu cine sunteți afiliat și cum este alimentat site-ul dvs..

Cum pot schimba informațiile de facturare?

Este simplu și ușor să schimbați informațiile de facturare. Vă veți conecta pe Portalul utilizatorilor și ar trebui să aveți privilegii „Proprietar”. Apoi, veți selecta „Contul meu”, apoi „Actualizați informațiile de plată”. Este amplasat chiar lângă informațiile despre card. De aici, puteți face modificările, faceți clic pe „Actualizare” și sunteți setat.

Cum detectează și elimină programele WP Engine de pe un site?

WP Engine scanează WordPress pentru a căuta malware preexistent. Dacă există un malware detectat, acesta este eliminat automat și vă este trimis un e-mail de notificare. Securitatea este crucială pentru protejarea site-urilor web, iar WP Engine se străduiește să-și îmbunătățească programele de securitate. Ei folosesc o scanare de vulnerabilitate internă pentru a parcurge infrastructura, serverele, bazele de date și aplicațiile. WP Engine are contracte cu SecTheory și Sucuri, două dintre cele mai importante companii de securitate internet. Ei muncesc din greu pentru a vă proteja toate informațiile și pentru a preveni hackerii să nu se prăbușească în domenii.

Ce pluginuri nu sunt permise de WP Engine?

WordPress oferă peste 40.000 de plugin-uri, iar WP Engine respinge doar o duzină de pluginuri. Plugin-urile de memorie cache, precum WP Super Cache, WP File Cache, W3 Total Cache și WordFence sunt interzise pe site-ul WP Engine. Acestea lucrează cu celelalte programe de memorie cache folosite deja de WP Engine. Plugin-urile de rezervă, precum WP DB Backup, WP DB Manager, Backup WordPress și VersionPress nu sunt autorizate, deoarece acestea rulează la perioade neoportune și încetinesc viteza. Programele de Thrashing Server și MySQL, cum ar fi Broken Link Checker, MyReviewPlugin, Fuzzy SEO Booster, WP PostViews și Tweet Bender provoacă o încărcare mai mare pe servere. Există pluginuri care sunt interzise. Aceste pluginuri includ postări dinamice legate, legături automate SEO & Postări înrudite, încă un alt plugin de mesaje conexe, postări similare și postări legate de context. Sunt bazate pe baza de date intensificată, deci este mai bine să le interzicem.

Ce plugin-uri sunt curate?
  • Soluțiile de efectuare a plăților protejează informațiile clientului, iar Stripe și Mijreh sunt două dintre cele mai bune soluții de plată a plăților.
  • Pentru analize, Google Analytics, Clicky și KISSmetrics vor urmări comportamentele clientului dvs. pentru a-i ajuta să navigheze pe site-ul dvs. înainte de a face o achiziție.
  • Pentru un link mai scurt, Pretty Link Pro și Bit.ly sunt ideale pentru difuzarea adreselor URL pe rețelele de socializare.
  • Rețelele de livrare a conținutului (CDN) vă vor memora în cache conținutul static pe site-ul dvs. Pentru aceasta, doriți să utilizați Photon, MaxCDN sau W3-Total Cache pentru a vă îmbunătăți memoria cache și a face site-ul dvs. mai rapid.
  • Pentru prețuri dinamice, Formularele de gravitate vă permit să setați prețurile pentru produsele dvs. și să descoperiți toate reducerile pe care doriți să le includeți. Este perfect pentru cei care doresc să cumpere în vrac și pot primi o mică reducere la boot.
  • Când vine vorba de transportul cu rate de tabel, WooCommerce, Cart-66, WP eCommerce sunt plugin-uri de top pentru această caracteristică. Puteți defini tarifele de expediere pe anumiți factori pentru a satisface nevoile clienților.
Cum și când sunt efectuate actualizările de bază ale WordPress?
  • Pentru actualizări funcționale, acestea sunt testate beta. Când trece testarea beta, este anunțat pe blog și se vorbește despre noile funcții din noua versiune. Estimările sunt furnizate pentru a ajuta la planificare. Inginerii lucrează la versiunea beta până când este testat pe sistem pentru a vedea cum răspund la platformă. Puteți descărca cea mai recentă versiune utilizând Chatul 24/7 în direct, după cerere, pentru a obține înainte de lansare.
  • Actualizările de securitate sunt furnizate și sunt făcute cât mai repede posibil. Un test de testare rapidă determină modul în care va răspunde la actualizarea de securitate, iar apoi platforma este trimisă către clienți. O notificare este trimisă pentru a se asigura că programele de securitate învechite sunt închise corect.
  • Protecția de actualizare automată a motorului WP este autonomă și reprezintă un strat suplimentar de gestionare. Încarcă site-ul și efectuează teste pentru a se asigura că totul funcționează corect înainte de instalarea actualizării. Se creează o copie de rezervă dacă trece primul test și automatizarea va reîncărca site-ul și va testa din nou pentru a vă asigura că nucleul WordPress funcționează corect. Dacă nu funcționează corect, site-ul dvs. este readus la versiunea WordPress instalată înainte de actualizare. Veți primi un e-mail în care sunt detaliate măsurile pe care le puteți face pentru a remedia problema.
Cum pot adăuga site-uri noi cu diferite nume de domeniu în site-ul WordPress Multisite?

Adăugarea mai multor site-uri la instalarea principală a WordPress este o modalitate excelentă de a ajuta traficul. Va trebui să parcurgeți câțiva pași înainte de a fi configurat corect. Doriți să adăugați noul domeniu în portalul utilizatorilor accesând „Adăugați domeniu în portalul utilizatorilor”. Va trebui apoi să creați un site în site-ul WordPress Multisite. Veți accesa „Toate site-urile”, faceți clic pe „Adaugă nou”. va trebui să alegeți o adresă a site-ului, titlul site-ului și un e-mail pentru administrator pentru oricine doriți să aibă acces la site-ul dvs..

Cum activez reviziunile care sunt deja dezactivate?

Atunci când revizuirile sunt activate, acestea pot crea probleme de performanță. Dacă doriți să le activați, va trebui să accesați fișierul wp-config.php. De acolo puteți alege să activați reviziunile.

Cum pot schimba domeniul primar multisit?
 • Când doriți să schimbați domeniul principal, nu trebuie să aruncați baza de date. Puteți schimba fiecare câmp pentru a vă schimba numele de domeniu. Iată valorile pe care va trebui să le modificați pentru a schimba numele de domeniu.
  • wp_options
  • wp_sitewp_sitemeta
  • wp_blogs
  • wp _ # _ opțiuni
 • Ar trebui să fie editat și phpmyadmin. Când s-a schimbat totul, doriți să reflectați sintaxa curentă a HTTP sau a non-HTTP. Puteți începe apoi să schimbați numele de domeniu, veți primi definiția (DOMAIN_CURRENT_SITE ‘, mysite.wpengine.com) și puteți înlocui informațiile cu noul domeniu.
Ce este HTTPS și SSL / TLS?
  • Dacă intenționați să vindeți produse prin intermediul site-ului dvs. web, trebuie să vă familiarizați cu aceste fraze. Acestea oferă securitate care protejează informațiile clienților prin detalii criptografice. Iată ce înseamnă termenii și ce fac pentru site-ul dvs. web.
  • Hypertext Transfer Protocol Secure sau HTTPS este un protocol care asigură o comunicare sigură prin internet. Persoanele străine nu pot vedea informațiile vizitatorilor pe care le trimit și le primesc online. Pentru a funcționa corect, HTTPS folosește conexiuni sigure cu protocoale SSL / TLS care vor autentifica serverele web. Criptează mesajele între browsere și servere web.
  • Transport Layer Security sau TLS este protocolul criptografic care asigură o comunicare sigură. Acesta asigură comunicarea pentru vizitatorii site-ului și oferă o mulțime de avantaje. Autentifică identități, oferă confidențialitate și integritatea datelor pentru fiecare vizitator.
  • Secure Sockets Layer sau SSL este precursorul sistemului TLS. Numele s-a schimbat, deoarece sistemul SSL 3.0 nu era compatibil cu actualizarea. În loc de a schimba întregul sistem, a fost mai ușor să-l redenumiți la TLS.

Istoricul infografiei motorului WP

Vă ajută să obțineți o imagine istorică a companiilor pentru a înțelege de unde provin și unde merg. Mai jos am evidențiat cele mai importante evenimente din istoria WP Engine:

istoric al motorului wp

Mai multe pe WPEngine.com

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector