WP Engine Reviews 2020: Najboljši WordPress gostovanje?

Contents

WP Engine – najhitrejši gostitelj programa WordPress?

WP Engine mnogi ocenjujejo kot najboljšega, najbolj premijskega, najhitrejšega in najbolje podprtega gostitelja WordPressa.


Ustvaril je trg gostov WordPress iz nič, zato so se mnoga podjetja, ki se preveč pojavljajo, poskušala pridobiti tržni delež.

Samo pogled na to, da je domača stran, vzbuja moč, skrivnost in čudo:

zaslon domačega zaslona wp motorja

Ima besne oboževalce.

In njegovi škodljivci.

Tu smo, da se odločimo – ali je WP Engine gostitelj za vas? Ali pa bi šli z nečim lažjim, kot je SiteGround?

WP Engine Uredniški pregled 4.4 / 5 Preglednik {{reviewsOverall}} / 5 Uporabniki (1 glasovanje) Pros

 1. Hitra hitrost prenosa
 2. Veliko funkcij za WordPress
 3. Hitra hitrost prenosa
 4. Neomejen prenos podatkov
 5. Samodejno dnevno varnostno kopiranje
 6. Vrhunsko, visoko kakovostno gostovanje in storitev
 7. Ameriško podjetje in podpora

Slabosti

 1. Omejeno skladiščenje
 2. Dražje od večine
 3. Vam ne bo prodal imena domene
 4. Gostovanje e-pošte mora potekati prek DNS, ne na WP Engine

PovzetekZa VIP zdravljenje z upravljano različico gostovanja WordPress se odlično prilega WP Engine. Dobivali boste vsakodnevne varnostne kopije, neomejene prenose podatkov, resno temeljito skeniranje zlonamerne programske opreme in samodejne posodobitve v WordPressu. Vsi načrti temeljijo na Linuxu, zato drugje poiščite gostovanje s sistemom Windows. Za oznako premium cene pa so lahko velike omejitve podatkov in omejitve shranjevanja. Podpora4.5Speed4.5Features4.5Value4Transparentnost4.5

Kaj je WP Engine?

WP Engine je vrhunsko upravljano WordPress podjetje za gostovanje s sedežem v Austinu, TX. WP Engine je bil ustanovljen leta 2010 med prvimi podjetji za spletno gostovanje, ki so ponudile vrhunsko gostovanje v WordPressu.

Že od svojega vzpona na moč so številna daljša velika imena na gostovanju začela ponujati tudi upravljane gostovalne načrte. WP Engine je zasebno podjetje, ki gosti več kot 40.000 spletnih strani, od katerih so številne velike blagovne znamke. Izvršna direktorica Heather Brunner, ki je vlogo prevzela leta 2013, je ena najvidnejših žensk v svetu tehnologij.

Kako dober je WP Engine?

Če vaše spletno mesto zasluži ali naj bi vam prineslo denar, je WP Engine med najboljšimi možnostmi za vaše potrebe po spletnem gostovanju.

Njihovo popolnoma upravljano gostovanje pomeni, da bo vaše spletno mesto v celoti na tekočem z varnostnimi funkcijami, vtičniki in shranjevalnimi potrebami. Toda njihov najosnovnejši načrt, ki se začne s 35 USD / mesec, to ni gostiteljsko podjetje za amaterje. WP Engine priporočamo za resne spletne skrbnike, katerih spletna mesta ustvarjajo veliko prometa in veliko denarja.

Za začetnika spletnega skrbnika, ki želi vzpostaviti preprosto spletno mesto, obstaja veliko proračunskih gostiteljev, ki stanejo del cene in vam bodo dali vse, kar potrebujete.

Glej Uradno spletno mesto

Naš strokovni pregled motorja WP

Če iščete upravljano WordPress gostovanje, bi moral biti WP Engine eden prvih ponudnikov gostovanja, ki ga raziskujete. In z dobrim razlogom!

V bistvu so izumili upravljano gostovanje WordPress-a, njihov impresiven portfelj strank govori veliko. WP Engine lahko veliko ponudi spletnim skrbnikom, ki načrtujejo povečanje in unovčevanje svojih spletnih mest, vendar to še ne pomeni, da je to primeren za vse z velikimi sanjami za njihov blog. WP Engine je drago, trgovanje s samodejnimi posodobitvami in varnostjo pa je nekaj resnih omejitev, kar zadeva pasovno širino, shranjevanje in podporo.

Najboljše lastnosti motorja WP

WP Engine je v mnogih pogledih postavil industrijske standarde za zelo kakovostno gostovanje v WordPressu. Zato številne velike blagovne znamke plačujejo velike zneske za gostovanje z WP Engine.

1. Podjetniška varnost

WP Engine gosti varnost podjetja, in tam je nekaj najboljšega. Zlasti za velike blagovne znamke z veliko očmi nanje je grožnja, da bi bili vloženi, vredna resne pozornosti.

Varnost WP Engine resnično zagotavlja:

 • Imajo 256-bitne varnostne protokole AES, ki bodo šifrirali vaše podatke pred prenosom.
 • Korenine datotečnega sistema hranijo ločeno in svoj sistem so konfigurirali tako, da blokira zlonamerne zahteve na sprednjem delu, preden sploh dosežejo zadnji del.
 • Ker so zasnovane za WordPress, poznajo vse šibke točke WordPress-a in so jih ustrezno pokrile.
 • Samodejno zaženejo posodobitve za WordPress in vse vtičnike, tako da bo zaradi popravkov izboljšana varnost vaše spletno mesto prej varnejše.

2. Hitre hitrosti

WP Engine je, kot je mogoče uganiti po njihovem imenu, zgrajen okoli WordPressa in samo WordPressa. Njihova celotna infrastruktura je optimizirana za delovanje na WordPressu, kar zagotavlja odlične hitrosti. Poleg tega boste z avtomatskimi posodobitvami za WordPress in vse vtičnike vedno izvajali najnovejše, najhitrejše različice vsega.

Ponujajo tudi brezplačno posebno orodje, s pomočjo katerega lahko preizkusite hitrost spletnega mesta WordPress, z dodatnimi predlogi, kako lahko dosežete še hitrejše nalaganje strani. Oglejte si njihove WordPress hitrostni test, ki jo lahko uporabite za katero koli spletno mesto WordPress, ne le za tiste, ki gostijo WP Engine.

Če vas zanima optimizacija WordPressa in velike hitrosti, vendar se ne prodajajo na storitvah gostovanja, priporočamo A2 gostovanje. Lahko se odločite za predhodno nameščen posebej optimiziran program WordPress in ti fantje ponujajo najhitrejše čase nalaganja strani v panogi. Ali pa si oglejte naš celoten seznam najhitrejših možnosti gostovanja.

3. Neomejeni prenosi podatkov

WP Engine ponuja neomejen prenos podatkov o vseh njihovih načrtih. “Neomejeno” je izraz, ki ga spletni gostitelji precej liberalno odganjajo, vendar je resnično dober le kot infrastruktura, ki ga podpira. “Neomejeno” podatkov iz preobremenjenega strežnika ne sme nikoli omejiti, če le zato, ker jih lahko kadar koli odda le toliko. WP Engine pa ima opremo, da resnično podpre to obljubo.

4. Brezskrbno, samodejno dnevno varnostno kopiranje

WP Engine bo vsak dan opravil samodejno varnostno kopijo za vsako spletno mesto, ki ga gostite z njimi. Te varnostne kopije lahko obnovite in vam dajo možnost obnoviti samo določene datoteke. Če je vaše spletno mesto vlomljeno, bo skupina za podporo poskrbela za vse, s čimer bo vaše spletno mesto postalo normalno in z minimalnim stresom. Če ima WP Engine področje storitve za stranke, ki se resnično izkaže, je to to. Kupci, ki želijo popolno brezskrbnost glede varnosti svojih podatkov, lahko ugotovijo, da je WP Engine v tem smislu popolnoma primeren.

5. Ljubite WordPress? Potem vam bo všeč WP Engine.

WP Engine ima po spletu mešane ocene, vendar je med tistimi, ki svoje pohvale pokažejo s streh, prevladujoča tema.

WordPress fanatiki so v glavnem tudi fanatiki WP Engine.

Ker je to podjetje za upravljanje WordPress gostovanja, ki je v celoti zgrajeno okoli najbolj priljubljenega CMS na svetu, je to veliko smisla. Partnerstvo med gostiteljem in CMS je močno; bolje verjameš, da nikoli ne zamudijo WordPress konference in so vrhunski korak vsakega novega razvoja. Spletni skrbniki, ki resnično vedo, kako najbolje izkoristiti WordPress, bi dobro izbrali WP Engine.

6. Trdna podpora 24/7/365 Podpora strankam

Če niste razvijalski program, potrebujete podporo – 24/7. Podpora je eden temeljnih razlogov za izbiro upravljanega gostovanja – ali katerega koli gostovanja v zvezi s tem.

wp podpora motorja

WP Engine je podjetje, ki je usmerjeno v podporo, in pri testiranju na prodajni in skrbniški strani smo ugotovili, da je njihova podpora hitro hitra – v večini primerov se odzovejo v nekaj sekundah. Sestavili so naš seznam najboljših gostiteljev za podporo strankam, saj so tako navdušeni!

7. Cene so ogromna vrednost

Nekateri si lahko ogledajo začetno ceno 35 evrov na mesec in jo primerjajo s cenejšimi gostitelji.

Ne počni tega.

Če ste resnično rastoče podjetje, v bistvu plačujete teh dodatnih 25 dolarjev mesečno, da dobite vrhunsko gostovanje in infrastrukturo, podporo svetovnega razreda in dejanske WordPress tehnologije, ki so pripravljene rešiti težave..

Predstavljajte si, da imate nizkokakovostno skupno rabo gostitelja in začnete imeti večje težave. Zgodilo se bo, ali boste klepetali z zunanjim predstavnikom za storitve za stranke, ki ne razume tehničnih težav na vašem spletnem mestu, ali pa vam bodo ponudili pomoč za plačilo.

Mislite, da lahko na zahtevo najamete kakšnega razvijalca? Če lahko odgovorijo dovolj hitro, plačate 100 dolarjev na uro za razvijalca istega kalibra tehnične podpore WP Engine.

Tako kot karkoli v življenju dobite tisto, za kar plačate. Z doplačilom za vaše kritično gostovanje spletnega mesta dejansko prihranite potencialno na stotine ali tisoče izgubljenih podjetij, ki so se zrušile in vaše spletno mesto se mora spoprijeti s podpogojno podporo.

8. Novo! Vključen je tematski paket StudioPress

Ena najbolj prepričljivih najnovejših dopolnitev ponudbe WP Engine je vključitev tematik StudioPress – vredna več 2000 dolarjev v temah.

studiopress vključen

StudioPress je v okviru Genesis ena najbolj cenjenih tematskih trgovin WordPress na trgu. To je velik bonus za naročnike WP Engine, ki vse te teme vključijo v svojo naročnino.

Slabe strani gostovanja WP motorjev

Noben gostitelj ni primeren za vse, toda to lahko velja za WP Engine. Morda so eni najboljših v svoji specifični niši, vendar obstaja veliko razlogov, da se mora velika večina spletnih skrbnikov izogibati. Preberite nadaljevanje, če želite ugotoviti, ali je WP Engine resnično primeren za vaše spletno mesto.

1. Oznaka premium cene & Nekaj ​​manjkajočih priljubljenih funkcij

Najpomembnejši načrt gostovanja WP Engine stane 35 USD / mesec (ceneje z našo povezavo s popustom) in vključuje samo eno domeno, ki jo boste morali kupiti drugje.

Tudi:

 • V vašo domeno ne boste dobili nobenega e-poštnega naslova.
 • Dobili boste le 10 GB prostora za shranjevanje.
 • Na osnovnem načrtu lahko vaše spletno mesto vzdržuje le 25 tisoč obiskov vsak mesec.

Vse te funkcije bomo razširili spodaj, osrednja težava pa je naslednja: Večina funkcij, naštetih tukaj, ki jih ima WP Engine, nima ali omeji, je standardna za druge gostitelje, za del cene.

To ne pomeni, da WP Engine ni vreden cenovnega razreda, če dajete prednost nadgradljivosti, varnosti in brezskrbnosti pri svojih podatkih. Toda te funkcije so bolj specifične, kot jih običajno potrebujejo večinski skrbniki. WP Engine ni preveč podcenjen, vendar lahko veliko kupcev najde gostitelja, ki je bolj primeren njihovim potrebam, ne da bi iz njega izstrelili toliko denarja.

2. Omejeno skladiščenje & Obiskovalci

Začetni načrt WP Engine vključuje samo 10 GB prostora za shranjevanje in 25 tisoč obiskovalcev vsak mesec. Če smo pošteni, je to za vsako spletno mesto razmeroma veliko, še posebej v primerjavi s tistimi, ki jih ponudniki drugih butičnih spletnih ponudnikov ponujajo v svojih najbolj osnovnih načrtih.

3. Brez telefonske podpore za osnovne načrte

Upravljanje gostovanja WP Engine obljublja, da so ti na telefonu, ko prejmete podporo za podporo, na splošno neverjetno znani in koristni. In to velja za izkušnje večine strank. Toda pridobitev podporne ekipe se izkaže nekoliko težje.

Za tiste, ki imate Startup načrt, podporne vozovnice in telefonska podpora ne bodo deležni 24 urne pozornosti, kar vas zavezuje k klicanju v delovnem času.

Nadgradnja: Nekoč je bilo, da WP Engine ni imel podpore za klepetanje, zdaj pa nudijo podporo 24 klepetanja v živo v vseh načrtih.

4. Brez e-pošte

To je nekaj anomalije med podjetji za spletno gostovanje. Večina vključuje vsaj nekaj brezplačnih e-poštnih naslovov z vašo domeno in paketom gostovanja, vendar WP Engine v celoti odpušča to storitev.

Namesto tega priporočajo nastavitev računov Google Mail, povezanih z vašo domeno. To počnejo številna podjetja ne glede na to, vendar to ne pomeni, da si vsi želijo, da je njihova e-pošta vezana na Google Giant ali da bodo vsi z veseljem plačali za nekaj, kar ponavadi postane standardno.

Resnično, G Suite tako ali tako uporabljamo, tako da to ni večja težava.

Spodnja črta

WP Engine je gospodar svojega področja z dobrim razlogom. Imajo utripajočo hitrost, vrhunsko varnost, in če vam ne zameri več ur čakati na podporo, boste ugotovili, da je njihova podpora celo vrhunska. Pravzaprav se bodo vsakič, ko na progi dobite predstavnika, prekrižali nazaj, da vam pomagajo.

Vendar pa nikakor niso primerni za vsakogar, še posebej pa to velja za novince, ki želijo vzpostaviti preprosto spletno mesto.

Vsi zvonovi in ​​piščalke, ki prihajajo s svojim WordPress gostovanjem m, so vrhunski, vendar je zunaj običajnih potreb potreb na večini povprečnih spletnih mest. Veliko cenejših gostiteljev ponuja nekaj bližje načrtu, ki ustreza večini. Po poti WP Engine veliko velikih imen ponuja tudi upravljano WordPress gostovanje. Oglejte si, na primer, HostGator, če ste v redu s krajšim nivojem storitve za precej cenejšo ceno. Če pa ste nekoliko bolj tehnični, je Cloudways lahko odlična možnost za nižjo ceno in vrhunsko gostovanje. Če želite alternativo WP Engine, je priljubljena gostiteljica, ki se širi kot plevel, Kinsta.

Oglejte si več funkcij

Načrti in cene motorjev WP

Ko sprva pogledate stran s cenami, je lahko nekoliko presenetljivo:

wp cene in načrti motorjev

Tu je razčlenitev:

 • Če šele začenjate in imate samo eno spletno mesto, priporočamo načrt zagona
 • Rast in lestvica sta odlični, če imate več spletnih mest ali ste agencija
 • Eden največjih pomanjkljivosti WP Engine je omejitev prometa v 25.000 obiskih mesečno v načrtu zagona, kar se zdi v primerjavi z drugimi gostitelji, kot je SiteGround, prenizko
 • Tu kupujete vrhunsko storitev z ameriško tehnično podporo, zato morate to upoštevati
 • Tudi lokalna shramba je nekoliko nizka, vendar bi morala zadovoljiti večino ljudi

Kako izgledajo cene z našim ekskluzivnim popustom? 

wp popust pri cenah motorjev

S to povezavo za popust dobite 10% popusta na prvo plačilo, kar je 3 mesečno brezplačno na letne načrte.

Popust in kuponi motorjev WP

WP Engine pogosto ponuja sezonske popuste in bonuse. Kot zaupanja vreden partner imamo dostop do dodatnih popustov, ki jih lahko prenesemo na vas!

Pridobite 3 mesece brezplačno na gostovanju WP Engine

Sodelovali smo z WP Engine in vam prinesli ekskluzivni dodatni popust v višini 10% za letne načrte WP Engine. To partnerstvo je izključno za WhatsTheHost in WP Engine.

Zahtevajte 20% popusta

Vprašanja in odgovori WP Engine

Potrebujete spletno mesto za gostovanje, ki vas bo podpiralo. Ta pogosta vprašanja za WP Engine bi morala zadovoljiti vsakogar, ki išče odgovore o iskanju spletnega mesta gostovanja.

Kakšna je zgodovina WP Engine-a?

Leta 2010 je serijski podjetnik Jason Cohen ustanovil WP Engine. So podjetje s sedežem v Združenih državah Amerike. Njihov sedež prebiva v Austinu, TX, in druge pisarne po vsem Teksasu, San Franciscu in Londonu.

Kako WP Engine optimizira gostovanje spletnih mest WordPress?

WP Engine uporablja lastniški sistem sprednjega dela, ki dobro sodeluje z WordPressom. Spletna mesta ščiti pred hekerji, zmanjšuje obremenitve strežnikov in z lahkoto upravlja s prometnimi konicami. Programska oprema za predpomnjenje za WP se imenuje EverCache in je bila zasnovana posebej z mislijo na WordPress.

Katere edinstvene lastnosti WP Engine ločijo od drugih gostovalnih strani?

WP Engine ima veliko edinstvenih funkcij. Območje uprizarjanja je namenjeno uporabnikom in omogoča ustvarjanje novih razvojnih okolij, da preizkusijo nove teme, vtičnike ali druge spremembe, preden jih objavijo na svojem spletnem mestu. Njihove točke za obnovitev z enim klikom obiskovalcem omogočajo enostavno navigacijo. Neomejen prenos podatkov vam omogoča, da uporabite toliko podatkov, kolikor potrebujete. CDN in lastniška tehnologija predpomnjenja, požarni zid in skener zlonamerne programske opreme si močno prizadevajo za zaščito vašega spletnega mesta.

Lahko upravljate posodobitve za WordPress in ustvarjate vsakodnevne varnostne kopije, da zaščitite svoje delo.

Kje se nahajajo podatkovni centri?

WP Engine ima podatkovne centre po vsem svetu. Lokacije imajo v ZDA, Veliki Britaniji in na Japonskem. Ne glede na to, kje ste na svetu, lahko najdete podatkovni center v bližini svoje lokacije.

Ali lahko WP Engine prenese spletno mesto WordPress?

WP Engine bo prenesel spletno mesto WordPress. Migracija spletnega mesta prihaja enkratno za storitev.

Kakšne koristi bom prejel za uporabo WP Engine za gostovanje mesta WordPress?

WP Engine ponuja veliko koristi za tiste, ki jih želijo uporabiti za svoje spletno mesto gostovanja. Imajo WordPress optimizirano arhitekturo gostovanja za upravljanje najbolj aktivnih spletnih mest. Ponujajo strojno opremo, ki je »na zgornji polici«, ki je ne boste našli pri drugih gostovalnih mestih. Obstaja več edinstvenih funkcij, s katerimi lahko WordPress spletna mesta postanejo enostavna in brez težav. Njihova podporna skupina so strokovnjaki za WordPress in vam lahko pomagajo pri kakršnih koli vprašanjih o čem na vašem spletnem mestu WordPress. Ko uporabljate WP Engine, boste prejeli tudi samodejne posodobitve in varnostne kopije.

Ali lahko dobim SSL potrdilo prek WP Engine?

EP Engine svojim naročnikom omogoča doplačilo za nakup SSL certifikatov. SSL certifikata vam ne bo treba najti na drugem spletnem mestu gostovanja.

Kako dobra je podpora za WP Engine?

WP Engine se ponaša s svojo stranko. Za poizvedovanje o manjših težavah uporabljajo sistem za podporo vozovnic. Za tiste, ki potrebujejo pomoč pri odpravljanju drugih težav, obstaja možnost klepeta v živo, ki vas poveže s predstavnikom. Klepet v živo je na voljo vsak dan od 8.00 do 20.00 CST. Na voljo je telefonska podpora za vsak načrt, razen za prvo stopnjo. Vsak predstavnik je strokovnjak za reševanje kakršnih koli vprašanj v programu WordPress.

Ali WP Engine ponuja garancijo za vračilo denarja?

Da, res so. Ko se prijavite, boste prejeli 60-dnevno garancijo za vračilo denarja brez tveganja, če s storitvijo niste zadovoljni. O podrobnostih in pogojih ni podrobno, vendar je navedeno na njihovi spletni strani. Garancija za vračilo denarja je na voljo samo za stroške gostovanja. Če imate nakup domen ali drugo dodatno storitev, za te nakupe ne boste prejeli povračila.

Ali obstaja garancija za produkcijo pri WP Engine?

Da, res so. Za vašo spletno stran imajo 99,95-odstotno garancijo za produkcijo. Če te garancije ne bodo mogli izpolniti, vam bodo ponudili vračilo 5% mesečne pristojbine za vsako uro, ki je ne morejo izpolniti. Če imate težave s svojim delom, lahko zahtevate vračilo v roku 30 dni od prekinitve in dobite vračilo. Želite dvakrat preveriti sporazum o ravni storitev WP Engine, da dobite vse podrobnosti in ugotovite, kakšne omejitve veljajo.

Ali lahko prikazujem »Powered by WP Engine« s partnersko povezavo?

Obstaja nekaj različnih načinov, kako lahko WP Engine prikažete na svojem spletnem mestu. Obstaja pripomoček, ki ga lahko uporabite. Traja nekaj minut in ujema se z drugimi pripomočki na vašem spletnem mestu. Če ste nekoliko bolj tehnično pametni, lahko uporabite funkcije PHP. Prikaže nekaj možnosti za nastavitve HTML in vključuje vaš ID podružnice. Vsi, ki obiščejo vaše spletno mesto, bodo vedeli, s kom ste povezani in kako deluje vaše spletno mesto.

Kako lahko spremenim svoje podatke za obračun?

Spremenite podatke za obračun na preprost in preprost način. Prijavite se na Uporabniški portal in morali bi imeti lastnike. Nato izberete “Moj račun” in nato “Posodobi podatke o plačilu”. Nahaja se tik ob podatkih vaše kartice. Tukaj lahko spremenite spremembe, kliknite »Posodobi« in nastavite.

Kako WP Engine zazna in odstrani zlonamerno programsko opremo s spletnega mesta?

WP Engine pregleda WordPress in poišče obstoječo zlonamerno programsko opremo. Če je odkrita katera koli zlonamerna programska oprema, se samodejno odstrani in e-poštno sporočilo vam pošlje. Varnost je ključnega pomena za zaščito spletnih mest, WP Engine pa si prizadeva izboljšati svoje varnostne programe. S pomočjo notranjega skeniranja ranljivosti uporabljajo infrastrukturo, strežnike, baze podatkov in aplikacije. WP Engine ima pogodbe s podjetjem SecTheory in Sucuri, dvema najvišjima podjetjema za internetno varovanje. Trdo se trudijo, da bi zaščitili vse vaše podatke in preprečili hekerjem, da bi zrušili domene.

Kateri vtičniki ne dovolijo WP Engine?

WordPress ponuja več kot 40.000 vtičnikov, WP Engine pa zavrača le deset ali več vtičnikov. Vtičniki za predpomnjenje, kot so WP Super cache, predpomnilnik datotek WP, skupni predpomnilnik W3 in WordFence, niso dovoljeni na spletnem mestu WP Engine. Sodelujejo z drugimi predpomnilnimi programi, ki jih WP Engine že uporablja. Varnostni vtičniki, kot so varnostno kopiranje DB WP, upravitelj WP DB, Backup WordPress in VersionPress, niso dovoljeni, ker delujejo ob neprimernih časih in upočasnjujejo hitrost. Programi strežnikov in MySQL Thrashing, kot so preverjena napaka, MyReviewPlugin, Fuzzy SEO Booster, WP PostViews in Tweet Bender, povzročajo večjo obremenitev strežnikov. Obstajajo vtičniki, ki so prepovedani. Ti vtičniki vključujejo dinamična sorodna sporočila, SEO samodejne povezave & Povezane objave, še ena povezana objava vtičnik, podobne objave in vsebine, povezane z vsebino. Intenzivni so za baze podatkov, zato jih je bolje prepovedati takoj.

Kateri vtičniki so kurirani?
  • Rešitve plačilnih blagajn ščitijo podatke o strankah, Stripe in Mijreh pa sta dve najboljši rešitvi plačilnih blagajn.
  • Za analitiko, Google Analytics, Clicky in KISSmetrics bodo spremljali vedenje vaše stranke in jim pomagali pri navigaciji po vašem spletnem mestu, preden bodo opravili nakup.
  • Za krajšo povezavo so Pretty Link Pro in Bit.ly idealni za širjenje URL-jev na družbene medije.
  • Mreže za pošiljanje vsebine (CDN) bodo predpomnile statično vsebino na vašem spletnem mestu. Za to želite uporabiti predpomnilnik Photon, MaxCDN ali W3-total, da izboljšate predpomnilnike in pospešite svoje spletno mesto.
  • Za dinamične cene Gravity Forms vam omogočajo, da določite cene svojih izdelkov in ugotovite, kakšne popuste želite vključiti. Kot nalašč za tiste, ki želijo kupiti na veliko, in lahko prejmejo lep popust za zagon.
  • Kar zadeva pošiljanje tabel za hitrost, so WooCommerce, Cart-66, WP eCommerce glavni vtičniki te funkcije. Določite lahko svoje cene pošiljanja glede na določene dejavnike, da bodo ustrezale potrebam vaših strank.
Kako in kdaj se izvajajo posodobitve jedra programa WordPress?
  • Za funkcionalne posodobitve so preizkušeni beta. Ko je preizkus beta opravljen, se na blogu objavi obvestilo in govori o novih funkcijah v novi različici. Ocene so v pomoč pri načrtovanju. Inženirji delajo na različici beta, dokler se ne preizkusijo glede na sistem, da bi videli, kako se odzivajo na platformo. Najnovejšo različico lahko na zahtevo prenesete s klepetom 24/7 v živo, da jo dobite pred izdajo.
  • Na voljo so varnostne posodobitve in izvedene so čim hitreje. Hiter preizkusni postopek določa, kako se bo odzval na varnostno posodobitev, nato pa bo platforma potisnjena k strankam. Pošlje se obvestilo za zagotovitev, da so zastareli varnostni programi pravilno zaprti.
  • Zaščita avtomatske posodobitve WP Engine je avtonomna in je dodatna plast upravljanja. Naloži spletno mesto in izvede preizkuse, da se prepriča, da vse deluje pravilno pred namestitvijo posodobitve. Varnostna kopija se ustvari, če opravi prvi test, avtomatizacija pa bo znova naložila spletno mesto in ponovno preizkusila, da se prepriča, da jedro WordPress deluje pravilno. Če ne deluje pravilno, se vaše spletno mesto vrne v različico WordPress, nameščeno pred posodobitvijo. Prejeli boste e-poštno sporočilo s podrobnostmi o korakih, da lahko odpravite težavo.
Kako lahko v WordPress Multisite dodam nova spletna mesta z različnimi imeni domen?

Dodajanje več mest v vašo glavno namestitev WordPress je odličen način za spodbujanje prometa. Pred pravilno nastavitvijo boste morali opraviti nekaj korakov. Novo domeno želite dodati na uporabniški portal tako, da odprete »Dodaj domeno v uporabniški portal«. Nato boste morali ustvariti spletno mesto v programu WordPress Multisite. Odprli se boste »Vsi strani«, kliknite »Dodaj novo«. boste morali izbrati naslov spletnega mesta, naslov spletnega mesta in e-poštni naslov skrbnika za vse, ki želite imeti dostop do svojega spletnega mesta.

Kako omogočim revizije, ki so že onemogočene?

Ko so revizije omogočene, lahko ustvarijo težave z uspešnostjo. Če jih želite omogočiti, morate odpreti datoteko wp-config.php. Od tam lahko izberete, da omogočite revizije.

Kako lahko spremenim večstransko primarno domeno?
 • Ko želite spremeniti primarno domeno, vam ni treba izpisovati baze podatkov. Vsako polje lahko spremenite, če želite spremeniti ime vaše domene. Tu so vrednosti, ki jih boste morali spremeniti, če želite spremeniti ime domene.
  • wp_options
  • wp_sitewp_sitemeta
  • wp_blogs
  • wp _ # _ možnosti
 • Prav tako je treba urediti phpmyadmin. Ko se vse spremeni, želite ogledati trenutno sintaksi HTTP ali ne-HTTP. Nato lahko začnete spreminjati ime domene, prejeli boste definicijo (DOMAIN_CURRENT_SITE ‘, mysite.wpengine.com) in te podatke lahko nadomestili z novo domeno.
Kaj je HTTPS in SSL / TLS?
  • Če načrtujete prodajo izdelkov na svojem spletnem mestu, se morate seznaniti s temi stavki. Zagotavljajo varnost, ki ščiti podatke stranke s kriptografskimi podrobnostmi. Tukaj so, kaj pomenijo izrazi in kaj počnejo za vaše spletno mesto.
  • Hypertext Transfer Protocol Secure ali HTTPS je protokol, ki zagotavlja varno komunikacijo prek interneta. Zunanji uporabniki ne morejo videti informacij o obiskovalcih, ki jih pošiljajo in prejemajo v spletu. Za pravilno delovanje HTTPS uporablja varne povezave s protokoli SSL / TLS, ki bodo potrdili spletne strežnike. Sporočila šifrirajo med brskalniki in spletnimi strežniki.
  • Varnost transportnega sloja ali TLS je kriptografski protokol, ki zagotavlja varno komunikacijo. Zagotavlja komunikacijo za obiskovalce spletnega mesta in ponuja veliko koristi. Preverja identitete, zagotavlja zasebnost in celovitost podatkov za vsakega obiskovalca.
  • Sloj varnih vtičnic ali SSL je predhodnik sistema TLS. Ime se je spremenilo, ker sistem SSL 3.0 ni bil združljiv z nadgradnjo. Namesto da bi spremenili celoten sistem, ga je bilo lažje preimenovati v TLS.

Zgodovina informacij o WP Engine Infographic

Pomaga si predstaviti zgodovino podjetij in razumeti, od kod prihajajo in kam gredo. Spodaj smo izpostavili najpomembnejše dogodke v zgodovini WP Engine:

zgodovina motorja wp

Več na WPEngine.com

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map