WP Engine Reviews 2020: Най-добрият хостинг на WordPress?

Contents

WP Engine – най-бързият хост на WordPress?

WP Engine се счита от мнозина за най-добрия, най-премиум, най-бърз и най-добре поддържан WordPress хост.


Той създаде хостинг пазара на WordPress от нулата и много от мен компании също се появиха, опитвайки се да вземат пазарен дял.

Само погледът, че е началната страница, буди сила, мистерия и чудене:

екранна снимка на началния екран на двигателя

Има бесни фенове.

И неговите нарушители.

Тук сме, за да ви помогнем да решите – WP Engine домакин ли е за вас? Или трябва да отидете с нещо по-леко като SiteGround?

WP Engine Редакционен преглед 4.4 / 5 Рецензент {{reviewsOverall}} / 5 Потребители (1 гласуване) Плюсове

 1. Бърза скорост на трансфер
 2. Много функции за WordPress
 3. Бърза скорост на трансфер
 4. Неограничен трансфер на данни
 5. Автоматични ежедневни архиви
 6. Премиум, висококачествен хостинг и обслужване
 7. Базирана в САЩ компания и поддръжка

Против

 1. Ограничено съхранение
 2. По-скъпи от повечето
 3. Няма да ви продава име на домейн
 4. Имейлът трябва да бъде хостван чрез DNS, а не на WP Engine

ОбобщениеЗа VIP лечение на управлявания хостинг на WordPress, WP Engine е много подходящ. Ще получавате ежедневно архивиране, неограничен пренос на данни, сериозно цялостно сканиране на злонамерен софтуер и автоматични актуализации в WordPress. Всички планове са базирани на Linux, така че търсете другаде хостинг на Windows. Но за етикет на премиум цени, ограниченията на данните и ограниченията за съхранение може да са голямо изключване. Support4.5Speed4.5Features4.5Value4Transparency4.5

Какво е WP Engine?

WP Engine е първокласна хостинг компания WordPress, базирана в Остин, Тексас. Основана през 2010 г., WP Engine беше сред първите уеб хостинг компании, които предложиха премиум WordPress хостинг.

След възхода си на власт много от по-дълго стоящите големи имена в хостинга започнаха да предлагат и управлявани хостинг планове. Частна компания, WP Engine е домакин на над 40 000 уебсайта, много от които са големи марки. Изпълнителният директор Хедър Брунер, която пое ролята през 2013 г., е една от най-известните жени в света на технологиите.

Колко добър е WP Engine?

Ако вашият сайт прави или има за цел да ви спечели пари, WP Engine е сред най-добрите възможности за вашите нужди от уеб хостинг.

Техният напълно управляван хостинг означава, че вашият сайт ще бъде напълно актуален с функции за защита, плъгини и нужди за съхранение. Но с най-основния им план, започващ от $ 35 / месец, това не е хостинг компания за любители. Препоръчваме WP Engine за сериозни уебмастъри, чиито сайтове генерират значителен трафик и значителни парични средства.

За начинаещия уеб администратор, който иска да създаде прост сайт, има много бюджетни хостове, които струват част от цената и ще ви дадат всичко необходимо.

Вижте Официален сайт

Нашият експертен преглед на WP Engine

Ако управляваният хостинг на WordPress е това, което търсите, WP Engine трябва да бъде един от първите хостинг доставчици, които разследвате. И то с добра причина!

Те основно измислят управляван хостинг на WordPress, а впечатляващото им портфолио от клиенти говори много. WP Engine може да предложи много уебмайстори, които планират мащабиране и осигуряване на приходи от своите сайтове, но това не означава, че е подходящото за всички, които имат големи мечти за своя блог. WP Engine е скъп, а търговията с автоматизирани актуализации и сигурност са някои сериозни ограничения, що се отнася до честотна лента, съхранение и поддръжка.

Най-добрите характеристики на WP Engine

В много отношения WP Engine е определил индустриалните стандарти за супер висококачествен хостинг на WordPress. Ето защо много големи марки плащат големи пари за домакинство с WP Engine.

1. Предприемаческа сигурност

WP Engine е домакин на корпоративна степен на сигурност и това е някои от най-добрите там. Особено за големите марки с много очи към тях, заплахата да бъдат хакнати е достойна за сериозно внимание.

Относно сигурността WP Engine наистина доставя:

 • Те имат 256-битови протоколи за сигурност на AES, които ще шифроват вашите данни, преди да извърши прехвърлянето.
 • Те поддържат корените на файловата система разделени и са конфигурирали системата си да блокира злонамерени заявки на предния край, преди изобщо да стигнат до задния край.
 • Тъй като са изградени за WordPress, те познават всички слаби страни на WordPress и са ги покрили адекватно.
 • Те автоматично стартират актуализации за WordPress и всички плъгини, така че, като се правят поправки за подобряване на сигурността, вашият сайт ще бъде по-безопасен по-скоро.

2. Блъскаща бърза скорост

WP Engine е, както може да се предположи от името им, изграден около WordPress и само WordPress. Цялата им инфраструктура е оптимизирана да работи на WordPress, което осигурява отлична скорост. Плюс това, с автоматизирани актуализации за WordPress и всичките ви плъгини, винаги ще използвате най-новите, най-бързи версии на всичко.

Те също така предлагат безплатен специален инструмент, който да ви помогне да тествате скоростта на вашия WordPress сайт, с добавени предложения за това как можете да постигнете още по-бързо време за зареждане на страницата. Вижте техните WordPress тест за скорост, които можете да използвате за всеки WordPress сайт, а не само за тези, хоствани с WP Engine.

Ако се интересувате от оптимизация на WordPress и бързи скорости, но не се продават на услуги за управляван хостинг, препоръчваме A2 хостинг. Можете да изберете предварително инсталирана специално оптимизирана програма за WordPress и тези хора предлагат най-бързите времена за зареждане на страниците в индустрията. Или погледнете нашия пълен списък с най-бързите опции за хостинг.

3. Неограничени трансфери на данни

WP Engine предлага неограничен трансфер на данни за всичките им планове. „Неограничен“ е термин, хвърлен от доста хост от уеб хостове, но всъщност е толкова добър, колкото инфраструктурата, която го поддържа. Данните от “неограничен” от претоварен сървър никога не могат да бъдат изключени, само защото могат да доставят толкова много в даден момент. WP Engine обаче разполага с оборудването, което наистина да подкрепи това обещание.

4. Без притеснения, Автоматични ежедневни резервни копия

WP Engine ще извършва автоматично архивиране за всеки уебсайт, който хоствате с тях всеки ден. Тези резервни копия са свободни за възстановяване и ви дават възможност да възстановите само конкретни файлове. Ако вашият сайт е хакнат, екипът за поддръжка ще се справи с всичко, като върне нормалния ви сайт с минимален стрес от ваша страна. Ако има зона за обслужване на клиенти, с която WP Engine наистина се отличава, това е тази. Клиентите, които желаят пълно спокойствие за безопасността на своите данни, могат да открият, че WP Engine е идеално подходящ в този смисъл.

5. Обичате WordPress? Тогава ще ви хареса WP Engine.

WP Engine има смесени отзиви в мрежата, но има преобладаваща тема сред онези, които пеят своите похвали от покривите.

Фанатиците на WordPress като цяло също са фанатици на WP Engine.

Това, че е управлявана хостинг компания WordPress, изцяло изградена около най-популярната CMS в света, това има много смисъл. Партньорството между хоста и CMS е силно; по-добре вярвайте, че те никога не пропускат конференция на WordPress и са на върха на всяка нова разработка. Уебмайсторите, които наистина знаят как да извлекат максимума от WordPress, биха се справили добре при избора на WP Engine.

6. Солидна поддръжка 24/7/365 Поддръжка на клиенти

Ако не сте разработчик на бекенд, имате нужда от поддръжка – на разположение 24/7. Поддръжката е една от основните причини за избора на управляван хостинг – или всеки хостинг по този въпрос.

wp поддръжка на двигателя

WP Engine е компания, ориентирана към поддръжката, и при нашите тестове както от страна на продажбите, така и от страна на администратора, ние открихме, че тяхната поддръжка е изключително бърза – в повечето случаи реагира в рамките на секунди. Те направиха нашия списък с най-добрите домакини за поддръжка на клиенти за това, че са толкова страхотни!

7. Ценообразуването е огромна стойност

Някои може да разгледат началната цена от $ 35 / мес и да я сравнят с по-евтините хостове.

Не прави това.

Ако сте истински, разрастващ се бизнес, вие по същество плащате тези допълнителни $ 25 на месец, за да получите хостинг и инфраструктура за премии, поддръжка от световна класа и реални технологии на WordPress, които са готови за отстраняване на проблемите.

Представете си, че сте на нискокачествен споделен хост и започвате да имате големи проблеми. Това, което ще се случи, е или да сте в чат с външен представител за обслужване на клиенти, който не разбира техническите проблеми с вашия сайт, или те ще предложат да ви помогнат срещу заплащане.

Мислите, че можете да наемете някой разработчик при поискване? Ако те могат да отговорят достатъчно бързо, вие плащате 100 долара на час за разработчик от същия калибър на техническата поддръжка на WP Engine.

Така като всичко в живота, вие получавате това, което плащате. Като плащате допълнително за вашия критичен за мисията уебсайт хостинг, вие всъщност спестявате потенциално стотици или хиляди в загубен бизнес от срива на вашия уебсайт и се налага да се справите с под-номинална поддръжка.

8. Ново! Включен пакет тематични пакети StudioPress

Едно от най-завладяващите скорошни допълнения в предложенията на WP Engine е включването на теми на StudioPress – на стойност над $ 2000 по теми.

включен студиопрес

StudioPress, в рамките на Genesis, е един от най-уважаваните тематични магазини на WordPress на пазара. Това е огромен бонус за абонатите на WP Engine, които включват всички тези теми в абонамента си.

Недостатъци на хостинг на WP двигатели

Никой хост не е подходящ за всички, но това може да е двойно вярно за WP Engine. Те може да са едни от най-добрите в своята специфична ниша, но има много причини, които по-голямата част от уебмайсторите трябва да се изяснят. Прочетете нататък, за да определите дали WP Engine е наистина подходящ за вашия сайт.

1. Етикет на премиум цена & Някои липсващи популярни функции

Най-основният споделен хостинг план на WP Engine струва $ 35 / месец (по-евтино с нашата връзка за отстъпки) и включва само един домейн, който ще трябва да купите другаде.

Също:

 • Няма да получите никакви имейл адреси, свързани с вашия домейн.
 • Ще ви бъдат дадени само 10 GB хранилище.
 • По основния план вашият сайт може да поддържа само 25 000 посещения всеки месец.

Всички тези функции ще разширим по-долу, но основният проблем е следният: Повечето от изброените тук функции, които липсват или ограничават WP Engine, се доставят стандартно с други хостове, на части от цената.

Това не означава, че WP Engine не си заслужава етикета на премиум цени, ако давате приоритет на мащабируемостта, сигурността и спокойствието относно вашите данни. Но тези функции са по-специфични, отколкото повечето уебмастъри обикновено се нуждаят. WP Engine не е завишена, но много клиенти могат да намерят хост, по-подходящ за техните нужди, без да отхвърлят толкова много пари.

2. Ограничено съхранение & Посетителите

Стартовият план на WP Engine включва само 10 GB хранилище и 25 000 посетители всеки месец. За да бъдем справедливи, това е сравнително голямо за всеки един сайт, особено в сравнение с това, което предлагат други домакини на уеб магазини в най-основните си планове.

3. Няма 24/7 поддръжка по телефона за основни планове

Управляваният хостинг на WP Engine обещава, че когато получите поддръжка представител на телефона, те обикновено са невероятно знаещи и полезни. И това е вярно в опита на повечето клиенти. Но да се хванете за екипа за поддръжка се оказва малко по-трудно.

За тези, които са в стартиращия план, билетите за поддръжка и поддръжката по телефона не получават 24-часово внимание, което ви обвързва с обаждане по време на работно време.

Update: Преди беше WP Engine да няма поддръжка за чат, но сега те предлагат 24/7 поддръжка за чат на живо при всички планове.

4. Без имейл

Това е нещо като аномалия сред уеб хостинг компаниите. Повечето включват най-малко шепа безплатни имейл адреси с вашия домейн и хостинг пакет, но WP Engine се отказва изцяло от тази услуга.

Вместо това те препоръчват да настроите акаунти в Google Mail, свързани с вашия домейн. Това е нещо, което правят много компании независимо, но това не означава, че всички искат имейла им да е обвързан с Google Giant или че всички са щастливи да платят допълнително за нещо, което обикновено идва стандартно.

Истина е, че използваме G Suite от Google така или иначе, така че това не е голям проблем.

Долната линия

WP Engine е господар на своята област по основателна причина. Те имат пламващи скорости, най-добрата сигурност и ако нямате нищо против да чакате няколко часа за поддръжка, ще разберете, че тяхната поддръжка е дори най-добрата. Всъщност всеки път, когато получите представител на линията, те ще се навеждат назад, за да ви помогнат.

Но те в никакъв случай не са подходящи за всички и това е особено вярно за начинаещите уебмастъри, които искат да създадат прост сайт.

Всички звънци, които идват с хостинг на WordPress m, са най-добрите, но сигурно са извън обичайната сфера на необходимостта за повечето средни сайтове. Много от по-евтините домакини предлагат нещо по-близко до план с един размер, който е най-подходящ. Следвайки пътя на WP Engine, много от големите имена предлагат и управляван хостинг на WordPress. Вижте например HostGator, ако сте добре с по-съкратено ниво на обслужване за много по-евтина цена. Или, ако сте малко по-технически, Cloudways може да бъде чудесен вариант за по-ниска цена и хостинг от най-високо ниво. Ако искате алтернатива на WP Engine, популярен хост, който пониква като плевел, е Kinsta.

Вижте още функции

Планове и цени на WP двигатели

Когато погледнете първоначално страницата с ценообразуването, това може да бъде малко преодолимо:

wp цени и планове на двигатели

Ето разбивката:

 • Ако тепърва започвате и имате само един сайт, препоръчваме Ви план за стартиране
 • Растежът и мащабът са чудесни, ако имате няколко сайта или сте агенция
 • Един от най-големите недостатъци на WP Engine е ограничението за трафик от 25 000 посещения на месец по стартиращия план, което се чувства много прекалено ниско, в сравнение с други хостове като SiteGround
 • Купувате си първокласна услуга тук с американска технологична поддръжка, така че трябва да вземете предвид това
 • Местното хранилище също е малко, но трябва да задоволи повечето хора

Как изглежда ценообразуването с нашата изключителна отстъпка? 

wp отстъпка за двигател

С тази връзка за отстъпки получавате 10% отстъпка от първото си плащане, което излиза до 3 месеца безплатно при годишни планове.

Отстъпки и купони на двигателя на WP

WP Engine често предлага сезонни отстъпки и бонуси. Като надежден партньор получаваме достъп до допълнителни отстъпки, които можем да прехвърлим на вас!

Вземете 3 месеца безплатно на хостинг на WP Engine

Ние си партнираме с WP Engine, за да ви предложим изключителни допълнителни 10% отстъпка за годишни планове за WP Engine. Това партньорство е изключително за WhatsTheHost и WP Engine.

Поискайте 20% отстъпка

Въпроси и отговори на WP Engine

Имате нужда от хостинг сайт, който ще ви поддържа. Тези често задавани въпроси за WP Engine трябва да задоволят всеки, който търси отговори за намирането на хостинг сайт.

Каква е историята на WP Engine?

През 2010 г. сериалният предприемач Джейсън Коен основава WP Engine. Те са компания, базирана в САЩ. Седалището им е в Остин, Тексас, и имат други офиси в Тексас, Сан Франциско и Лондон.

Как WP Engine оптимизира хостинг на WordPress сайтове?

WP Engine използва собствена предна система, която работи добре с WordPress. Той защитава уебсайтовете от хакери, намалява натоварването на сървъра и борави с шиповете на трафика с лекота. Софтуерът за кеширане за WP се нарича EverCache и е разработен специално с предвид WordPress.

Какви уникални функции отличават WP Engine освен други хостинг сайтове?

WP Engine има много уникални функции. The Staging Area е техният фокус и позволява на потребителите да създават нови среди за разработка, за да тестват нови теми, плъгини или други промени, преди да го пуснат на вашия уебсайт. Точките им за възстановяване с едно кликване осигуряват лесна навигация за посетителите. Неограниченият трансфер на данни ви позволява да използвате колкото се може повече данни. CDN и собствената кешираща технология, защитна стена и скенер за злонамерен софтуер работят усилено, за да защитят уебсайта Ви.

Можете да управлявате вашите актуализации на WordPress и да създавате ежедневни архиви, за да защитите работата си.

Къде се намират центровете за данни?

WP Engine има центрове за данни, разположени в целия свят. Те имат местоположения в САЩ, Великобритания и Япония. Независимо къде се намирате в света, можете да намерите център за данни в близост до местоположението си.

Може ли WP Engine да прехвърли уебсайт на WordPress?

WP Engine ще прехвърли уебсайт на WordPress. Миграцията на уебсайт идва с еднократна такса за услугата.

Какви ползи ще получа за използване на WP Engine за хостинг на WordPress сайт?

WP Engine предлага много предимства за тези, които искат да ги използват за своя хостинг сайт. Те имат оптимизирана за WordPress хостинг архитектура за работа с най-активните уебсайтове. Те предлагат хардуер с най-висок рафт, който няма да намерите с други хостинг сайтове. Има няколко уникални функции, които могат да направят сайтовете на WordPress лесни и безпроблемни. Техният екип за поддръжка е експерти с WordPress и може да ви помогне с всякакви въпроси, свързани с каквото и да било на вашия уебсайт WordPress. Ще получите и автоматични актуализации и архивиране, когато използвате WP Engine.

Мога ли да получа SSL сертификат чрез WP Engine?

EP Engine позволява на техните абонати да купуват SSL сертификати срещу допълнително заплащане. Няма да се налага да намирате SSL сертификат през друг хостинг сайт.

Колко добра е поддръжката за WP Engine?

WP Engine се гордее с обслужването на клиентите си. Те използват система за поддръжка на билети за запитвания относно дребни проблеми. За тези, които се нуждаят от помощ за коригиране на други проблеми, има опция за чат на живо, която ви свързва с представител. Чатът на живо се предлага всеки ден от 8:00 до 20:00 CST. Има телефонна поддръжка за всеки план, с изключение на първото ниво. Всеки представител е експерт по справяне с всякакви проблеми в WordPress.

Предлага ли WP Engine гаранция за връщане на парите?

Да, правят го. Когато се регистрирате, ще получите 60-дневна гаранция за връщане на пари без риск, ако не сте доволни от услугата. Не е подробно описан в условията, но това е посочено на уебсайта им. Гаранцията за връщане на пари е налична само за хостинг такси. Ако имате покупки на домейни или друга допълнителна услуга, няма да получите възстановяване на тези покупки.

Има ли гаранция за ъптайм с WP Engine?

Да, правят го. Те имат 99,95% гаранция за продължителност на вашия уебсайт. Ако не успеят да изпълнят тази гаранция, те ще предложат да възстановят 5% от месечната такса за всеки час, който не могат да я изпълнят. Ако имате някакви проблеми с времето си, можете да поискате възстановяването му в рамките на 30 дни след престоя и да получите възстановяването. Искате да проверите отново Споразумението за ниво на обслужване на WP Engine, за да получите всички подробности и да разберете какви ограничения се прилагат.

Мога ли да показвам „Powered by WP Engine“ с партньорска връзка?

Има няколко различни начина да покажете WP Engine на вашия уебсайт. Има джаджа, която можете да използвате. Това отнема няколко минути и ще съвпадне с другите ви джаджи на вашия сайт. Ако сте малко по-здрави в техническо отношение, можете да използвате функциите на PHP. Той предлага няколко опции за настройките на HTML и включва вашия идентификационен номер на партньор. Всички, които посещават уебсайта ви, ще знаят с кого сте свързани и как се захранва вашия сайт.

Как мога да променя данните си за плащане?

Лесно е и лесно да промените данните си за плащане. Ще влезете в потребителския портал и трябва да имате права на собственик. След това ще изберете „Моят акаунт“, след това „Актуализиране на информацията за плащане“. Той се намира точно до информацията за вашата карта. От тук можете да направите промените си, да кликнете върху „Актуализиране“ и сте готови.

Как WP Engine открива и премахва злонамерен софтуер от сайт?

WP Engine сканира WordPress за търсене на съществуващ зловреден софтуер. Ако има открит злонамерен софтуер, той се премахва автоматично и имейл с известие се изпраща до вас. Сигурността е от решаващо значение за защитата на уебсайтовете и WP Engine се стреми да подобри програмите си за сигурност. Те използват вътрешно сканиране на уязвимостта, за да преминат през инфраструктура, сървъри, бази данни и приложения. WP Engine има договори с SecTheory и Sucuri, две от най-високите компании за интернет сигурност. Те работят усилено, за да защитят цялата ви информация и предотвратяват хакерите от сриване на домейни.

Какви плъгини са забранени от WP Engine?

WordPress предлага над 40 000 плъгина, а WP Engine отхвърля само десетина приставки. Кеширащите приставки като WP Super Cache, WP кеш на файлове, W3 Total Cache и WordFence се забраняват на сайта на WP Engine. Те работят с другите кеш програми, които вече се използват от WP Engine. Резервни плъгини, като WP DB Backup, WP DB Manager, Backup WordPress и VersionPress са забранени, тъй като те се изпълняват в неподходящи моменти и забавят скоростта. Програмите за сървър и MySQL Thrashing като Broken Link Checker, MyReviewPlugin, Fuzzy SEO Booster, WP PostViews и Tweet Bender причиняват по-голямо натоварване на сървърите. Има плъгини, които са забранени. Тези плъгини включват динамични свързани публикации, SEO автоматични връзки & Свързани публикации, още една свързана публикация Plugin, подобни публикации и контекстуални свързани публикации. Те са интензивни в базата данни, така че е по-добре да ги забраните направо.

Какви плъгини са курирани?
  • Решенията за плащане на плащания защитават информацията на клиента, а Stripe и Mijreh са две от най-добрите решения за плащане.
  • За анализи, Google Analytics, Clicky и KISSmetrics ще проследяват поведението на клиента ви, за да им помогнат да се движат през вашия сайт, преди да направят покупка.
  • За по-кратка връзка, Pretty Link Pro и Bit.ly са идеални за разпространение на URL адресите в социалните медии.
  • Мрежите за доставка на съдържание (CDN) ще кешират статичното ви съдържание на вашия сайт. За целта искате да използвате Photon, MaxCDN или W3-Total Cache, за да подобрите кешовете си и да направите сайта си по-бърз.
  • За динамично ценообразуване Gravity Forms ви позволява да зададете цените на вашите продукти и да разберете всички отстъпки, които искате да включите. Той е идеален за тези, които искат да купуват на едро и могат да получат приятна малка отстъпка за зареждане.
  • Що се отнася до доставката на тарифни тарифи, WooCommerce, Cart-66, WP eCommerce са основните плъгини за тази функция. Можете да определите вашите тарифи за доставка по определени фактори, за да задоволите нуждите на вашите клиенти.
Как и кога се извършват актуализации на ядрото на WordPress?
  • За функционални актуализации те са бета тествани. Когато той премине бета тестването, в блога се обявява съобщение и говори за новите функции в новата версия. Предоставят се прогнози, за да помогнат при планирането. Инженерите работят върху бета версията, докато тя не бъде тествана спрямо системата, за да види как реагира на платформата. Можете да изтеглите най-новата версия, като използвате денонощния чат на денонощието по заявка, за да я получите преди пускането.
  • Предвидени са актуализации за сигурност и те се извършват възможно най-бързо. Бързото тестване определя как ще реагира на актуализацията на защитата и след това платформата се изтласква към клиентите. Изпраща се известие, за да се гарантира, че остарелите програми за сигурност са затворени правилно.
  • Автоматичната защита за актуализиране на WP Engine е автономна и е допълнителен слой на управление. Той зарежда сайта и провежда тестове, за да се увери, че всичко работи правилно преди инсталирането на актуализацията. Създава се резервно копие, ако премине първия тест, а автоматизацията ще презареди сайта и повторно тества, за да се увери, че ядрото на WordPress работи правилно. Ако не работи правилно, сайтът ви се връща към версията на WordPress, инсталирана преди актуализацията. Ще получите имейл с подробности какви стъпки можете да предприемете, за да отстраните проблема.
Как мога да добавя нови сайтове с различни имена на домейни в WordPress Multisite?

Добавянето на множество сайтове към основната ви инсталация на WordPress е отличен начин да подпомогнете задвижването на трафика. Ще трябва да изпълните някои стъпки, преди да е настроена правилно. Искате да добавите новия домейн към потребителския портал, като отидете на „Добавяне на домейн в потребителски портал“. След това ще трябва да създадете сайт в WordPress Multisite. Ще отидете на „Всички сайтове“, щракнете върху „Добавяне на нови“. ще трябва да изберете адрес на сайта, заглавие на сайта и имейл на администратора за всеки, който искате да има достъп до вашия уебсайт.

Как да активирам ревизии, които вече са деактивирани?

Когато ревизиите са активирани, те могат да създават проблеми с производителността. Ако искате да ги активирате, ще трябва да отидете на файла wp-config.php. От там можете да изберете да активирате ревизиите.

Как мога да променя многосайтовия първичен домейн?
 • Когато искате да промените основния домейн, не е необходимо да изхвърляте базата данни. Можете да промените всяко поле, за да промените името на вашия домейн. Ето стойностите, които ще трябва да промените, за да промените името на домейна.
  • wp_options
  • wp_sitewp_sitemeta
  • wp_blogs
  • WP _ _ # опции
 • Phpmyadmin също трябва да бъде редактиран. Когато всичко е променено, искате да огледате текущия синтаксис на HTTP или не-HTTP. След това можете да започнете да променяте името на домейна, ще получите определението (DOMAIN_CURRENT_SITE “, mysite.wpengine.com) и можете да замените тази информация с новия домейн.
Какво е HTTPS и SSL / TLS?
  • Ако планирате да продавате продукти през уебсайта си, трябва да се запознаете с тези фрази. Те осигуряват сигурност, която защитава информацията на клиента чрез криптографски данни. Ето какво означават термините и какво правят те за вашия уебсайт.
  • Hypertext Transfer Protocol Secure или HTTPS е протокол, който осигурява сигурна комуникация през интернет. Аутсайдерите не могат да виждат информация за посетителите, която изпращат и получават онлайн. За да работи правилно, HTTPS използва защитени връзки със SSL / TLS протоколи, които ще удостоверяват уеб сървърите. Той криптира съобщенията между браузърите и уеб сървърите.
  • Security Layer Security или TLS е криптографският протокол, който осигурява сигурната комуникация. Той осигурява комуникацията за посетителите на уебсайта и предлага множество предимства. Той удостоверява самоличността, осигурява поверителност и цялост на данните за всеки посетител.
  • Слой за сигурни гнезда или SSL е предшественик на TLS системата. Името се промени, тъй като системата SSL 3.0 не беше съвместима с надстройката. Вместо да промените цялата система, беше по-лесно да я преименувате на TLS.

История на WP Engine Infographic

Помага да се направи визуална информация за историята на компаниите, за да се разбере откъде са дошли и къде отиват. По-долу сме откроили най-важните събития в историята на WP Engine:

история на wp двигателя

Повече на WPEngine.com

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map