WP Engine Reviews 2020: de beste WordPress-hosting?

Contents

WP Engine – de snelste WordPress-host?

WP Engine wordt door velen beschouwd als de beste, meest premium, snelste en best ondersteunde WordPress-host.


Het creëerde de WordPress-hostingmarkt helemaal opnieuw en veel me-too-bedrijven zijn opgekomen en proberen marktaandeel te veroveren.

Alleen al het kijken naar de homepage roept kracht, mysterie en verwondering op:

screenshot van wp engine home

Het heeft dolle fans.

En zijn tegenstanders.

We zijn hier om u te helpen beslissen – is WP Engine de host voor u? Of moet je voor iets lichters gaan zoals SiteGround?

WP Engine Editorial Review 4.4 / 5 Recensent {{reviewsOverall}} / 5 Gebruikers (1 stem) Voordelen

 1. Snelle overdrachtssnelheid
 2. Veel functies voor WordPress
 3. Snelle overdrachtssnelheid
 4. Onbeperkte gegevensoverdracht
 5. Automatische dagelijkse back-ups
 6. Premium hosting en service van hoge kwaliteit
 7. Amerikaans bedrijf en ondersteuning

Nadelen

 1. Beperkte opslag
 2. Duurder dan de meeste
 3. Zal u geen domeinnaam verkopen
 4. E-mail moet worden gehost via DNS, niet op WP Engine

Samenvatting Voor VIP-behandeling van de beheerde WordPress-hostingvariant past WP Engine uitstekend. U krijgt dagelijkse back-ups, onbeperkte gegevensoverdracht, serieus grondig scannen van malware en automatische updates op WordPress. Alle abonnementen zijn op Linux gebaseerd, dus zoek ergens anders naar op Windows gebaseerde hosting. Maar voor een premium prijskaartje kunnen de datadoppen en opslagbeperkingen een grote afknapper zijn. Ondersteuning 4.5 Snelheid 4.5 Functies 4.5 Waarde 4 Transparantie 4.5

Wat is WP Engine?

WP Engine is een premium beheerd WordPress-hostingbedrijf gevestigd in Austin, TX. WP Engine, opgericht in 2010, was een van de eerste webhostingbedrijven die premium WordPress-hosting aanbood.

Sinds hun machtsovername zijn veel van de langer bestaande grote namen in hosting ook begonnen met het aanbieden van managed hostingplannen. WP Engine is een niet-beursgenoteerd bedrijf en host meer dan 40.000 websites, waaronder veel grote merken. CEO Heather Brunner, die de rol op zich nam in 2013, is een van de meest prominente vrouwen in de technische wereld.

Hoe goed is WP Engine?

Als uw site geld oplevert of bedoeld is om u geld te verdienen, is WP Engine een van de beste keuzes voor uw webhostingbehoeften.

Hun volledig beheerde hosting betekent dat uw site volledig up-to-date blijft met beveiligingsfuncties, plug-ins en opslagbehoeften. Maar met hun meest eenvoudige abonnement vanaf $ 35 / maand is dit geen hostingbedrijf voor amateurs. We raden WP Engine aan voor serieuze webmasters wiens sites veel verkeer en veel geld genereren.

Voor de beginnende webmaster die een eenvoudige site wil opzetten, zijn er tal van budgethosts die een fractie van de prijs kosten en u alles geven wat u nodig heeft.

Zie officiële site

Onze Expert WP Engine Review

Als u op zoek bent naar managed WordPress-hosting, zou WP Engine een van de eerste hostingproviders moeten zijn die u onderzoekt. En terecht!

Ze hebben in feite managed WordPress-hosting uitgevonden en hun indrukwekkende klantenportfolio spreekt boekdelen. WP Engine heeft webmasters die plannen hebben om hun sites te schalen en er geld mee te verdienen veel te bieden, maar dat betekent niet dat het geschikt is voor iedereen met grote dromen voor hun blog. WP Engine is prijzig en de afweging voor geautomatiseerde updates en beveiliging zijn enkele ernstige beperkingen als het gaat om bandbreedte, opslag en ondersteuning.

Beste eigenschappen van WP Engine

In veel opzichten heeft WP Engine de industriestandaarden bepaald voor WordPress-hosting van superhoge kwaliteit. Dit is waarom veel grote merken veel geld betalen om te hosten met WP Engine.

1. Beveiliging op ondernemingsniveau

WP Engine biedt beveiliging op bedrijfsniveau en het is een van de beste die er zijn. Zeker voor grote merken met veel oog voor ogen verdient de dreiging van hacking serieuze aandacht.

Op het gebied van beveiliging levert WP Engine echt:

 • Ze hebben 256-bit AES-beveiligingsprotocollen die uw gegevens coderen voordat ze worden overgedragen.
 • Ze houden de wortels van het bestandssysteem gescheiden en ze hebben hun systeem geconfigureerd om kwaadaardige verzoeken aan de voorkant te blokkeren voordat ze ooit de achterkant bereiken.
 • Omdat ze zijn gebouwd voor WordPress, kennen ze alle zwakke punten van WordPress en hebben ze deze adequaat behandeld.
 • Ze voeren automatisch updates uit voor WordPress en alle plug-ins, zodat, aangezien er oplossingen zijn aangebracht om de beveiliging te verbeteren, uw site sneller veiliger is.

2. Razendsnelle snelheid

WP Engine is, zoals de naam al doet vermoeden, gebouwd rond WordPress en alleen WordPress. Hun volledige infrastructuur is geoptimaliseerd om op WordPress te draaien, wat uitstekende snelheden oplevert. Bovendien, met geautomatiseerde updates voor WordPress en al je plug-ins, gebruik je altijd de nieuwste, snelste versies van alles.

Ze bieden ook een gratis speciale tool om u te helpen de snelheid van uw WordPress-site te testen, met extra suggesties voor hoe u nog snellere laadtijden van pagina’s kunt bereiken. Bekijk hun WordPress snelheidstest, die u kunt gebruiken voor elke WordPress-site, niet alleen voor sites die worden gehost met WP Engine.

Als u geïnteresseerd bent in WordPress-optimalisatie en hoge snelheden, maar niet wordt verkocht op managed hosting-services, raden we A2 Hosting aan. Je kunt ervoor kiezen om een ​​speciaal geoptimaliseerd WordPress-programma vooraf te installeren en deze jongens bieden de snelste laadtijden voor pagina’s in de branche. Of bekijk onze complete lijst met de snelste hostingopties.

3. Onbeperkte gegevensoverdracht

WP Engine biedt onbeperkte gegevensoverdracht voor al hun plannen. ‘Onbeperkt’ is een term die door webhosts vrij royaal wordt gebruikt, maar het is eigenlijk maar zo goed als de infrastructuur die het ondersteunt. “Onbeperkte” gegevens van een overbelaste server komen mogelijk nooit tot een minimum, alleen al omdat het op een bepaald moment maar zoveel kan opleveren. WP Engine heeft echter de apparatuur om deze belofte echt waar te maken.

4. Zorgeloze, automatische dagelijkse back-ups

WP Engine voert elke dag een automatische back-up uit voor elke website die u bij hen host. Deze back-ups zijn gratis te herstellen en geven u de mogelijkheid om alleen specifieke bestanden te herstellen. Als uw site is gehackt, zal het ondersteuningsteam alles afhandelen, zodat uw site weer normaal wordt met minimale stress van uw kant. Als er een gebied van klantenservice is waar WP Engine echt in uitblinkt, dan is het deze wel. Klanten die volledige gemoedsrust wensen over de veiligheid van hun gegevens, kunnen merken dat WP Engine in deze zin perfect past.

5. Ben je dol op WordPress? Dan zult u genieten van WP Engine.

WP Engine heeft gemengde recensies over het hele internet, maar er is een overheersend thema onder degenen die hun lof zingen vanaf de daken.

WordPress-fanatici zijn over het algemeen ook WP Engine-fanatici.

Als een beheerd WordPress-hostingbedrijf dat volledig is gebouwd rond ‘s werelds populairste CMS, is dit logisch. De samenwerking tussen de host en het CMS is sterk; je kunt maar beter geloven dat ze nooit een WordPress-conferentie missen en dat ze voorop lopen bij elke nieuwe ontwikkeling. Webmasters die echt weten hoe ze het meeste uit WordPress kunnen halen, doen er goed aan om voor WP Engine te kiezen.

6. Solide ondersteuning 24/7/365 klantenondersteuning

Als je geen backend-ontwikkelaar bent, heb je ondersteuning nodig – 24/7 beschikbaar. Ondersteuning is een van de belangrijkste redenen om voor managed hosting te kiezen – of welke hosting dan ook.

wp engine ondersteuning

WP Engine is een ondersteuningsgericht bedrijf en tijdens onze tests aan zowel de verkoopkant als de admin-kant, merkten we dat hun ondersteuning razendsnel was en in de meeste gevallen binnen enkele seconden reageerde. Ze hebben onze lijst met beste hosts voor klantenondersteuning gemaakt omdat ze zo geweldig zijn!

7. Prijsstelling is een enorme waarde

Sommigen kijken misschien naar het startprijskaartje van $ 35 / mo en vergelijken het met goedkopere hosts.

Doe dat niet.

Als je een echt, groeiend bedrijf bent, betaal je in wezen deze extra $ 25 per maand voor premium hosting en infrastructuur, ondersteuning van wereldklasse en echte WordPress-techneuten die klaar staan ​​om je problemen op te lossen.

Stel je voor dat je een gedeelde host van lage kwaliteit gebruikt en dat je grote problemen begint te krijgen. Wat er gaat gebeuren, is dat je ofwel aan het chatten bent met een uitbestede klantenservicemedewerker die de technische problemen met je site niet begrijpt, of zij bieden je aan om je tegen betaling te helpen.

Denk je dat je on-demand een ontwikkelaar kunt inhuren? Als ze snel genoeg kunnen reageren, betaal je $ 100 per uur voor een ontwikkelaar van hetzelfde kaliber van de technische ondersteuning van WP Engine.

Dus zoals alles in het leven, krijg je waar je voor betaalt. Door extra te betalen voor uw missiekritieke website-hosting, bespaart u uzelf mogelijk honderden of duizenden verloren gegane zaken door het crashen van uw website en te maken krijgen met ondermaatse ondersteuning.

8. Nieuw! Inclusief StudioPress Theme Bundle

Een van de meest aansprekende recente toevoegingen aan het aanbod van WP Engine is de opname van StudioPress-thema’s – de moeite waard $ 2000 in thema’s.

studiopress inbegrepen

StudioPress, in het Genesis-framework, is een van de meest gerespecteerde WordPress-themawinkels op de markt. Dit is een enorme bonus voor WP Engine-abonnees die al deze thema’s in hun abonnement opnemen.

Nadelen van WP Engine Hosting

Geen enkele host is geschikt voor iedereen, maar dit kan dubbel zo zijn voor WP Engine. Ze zijn misschien wel een van de beste in hun specifieke niche, maar er zijn genoeg redenen waarom de overgrote meerderheid van de webmasters duidelijk moet blijven. Lees verder om te bepalen of WP Engine echt geschikt is voor uw site.

1. Premium prijskaartje & Enkele ontbrekende populaire functies

Het eenvoudigste gedeelde hostingplan van WP Engine kost $ 35 / maand (goedkoper met onze kortingslink) en bevat slechts één domein dat u elders moet kopen.

Ook:

 • Je krijgt geen e-mailadressen gekoppeld aan je domein.
 • Je krijgt slechts 10 GB opslagruimte.
 • Volgens het basisplan kan uw site slechts 25.000 bezoeken per maand doorstaan.

Al deze functies zullen we hieronder uitwerken, maar het centrale probleem is dit: de meeste van de hier vermelde functies die WP Engine mist of beperkt, worden standaard bij andere hosts geleverd, voor een fractie van de prijs.

Dit wil niet zeggen dat WP Engine het premium prijskaartje niet waard is als u prioriteit geeft aan schaalbaarheid, beveiliging en gemoedsrust over uw gegevens. Maar deze functies zijn specifieker dan de meeste webmasters doorgaans nodig hebben. WP Engine is niet te duur, maar veel klanten kunnen een host vinden die beter bij hun behoeften past zonder zoveel geld uit te geven.

2. Beperkte opslag & Bezoekers

Het Startup-plan van WP Engine omvat slechts 10 GB opslagruimte en 25.000 bezoekers per maand. Om eerlijk te zijn, dit is relatief groot voor een bepaalde site, vooral in vergelijking met wat andere boetiekwebhosts bieden op hun meest elementaire plannen.

3. Geen 24/7 telefonische ondersteuning voor basisplannen

De managed hosting van WP Engine belooft dat wanneer u een ondersteuningsmedewerker aan de telefoon krijgt, ze over het algemeen ongelooflijk deskundig en behulpzaam zijn. En dit geldt in de ervaringen van de meeste klanten. Maar het verkrijgen van het ondersteuningsteam blijkt een beetje moeilijker.

Voor degenen met het Startup-abonnement krijgen supporttickets en telefonische support geen 24 uur per dag aandacht, waardoor u tijdens kantooruren moet bellen.

Bijwerken: Vroeger had WP Engine geen chatondersteuning, maar ze bieden nu 24/7 live chatondersteuning voor alle plannen.

4. Geen e-mail

Dit is een anomalie bij webhostingbedrijven. De meeste bevatten ten minste een handvol gratis e-mailadressen bij uw domein en hostingpakket, maar WP Engine ziet af van deze service.

In plaats daarvan raden ze aan Gmail-accounts in te stellen die aan uw domein zijn gekoppeld. Dit is iets dat veel bedrijven hoe dan ook doen, maar dat betekent niet dat iedereen wil dat hun e-mail aan de Google Giant wordt gekoppeld, of dat iedereen graag extra betaalt voor iets dat normaal gesproken standaard is.

Eerlijk gezegd gebruiken we hoe dan ook G Suite by Google, dus dit is niet zo’n probleem.

Bottom Line

WP Engine is niet voor niets de meester van hun vakgebied. Ze hebben razendsnelle snelheden, eersteklas beveiliging en als je het niet erg vindt om een ​​paar uur te wachten op ondersteuning, dan zul je merken dat hun ondersteuning zelfs van topklasse is. Sterker nog, elke keer dat u een vertegenwoordiger aan de lijn krijgt, zullen ze zich voorover buigen om u te helpen.

Maar ze zijn zeker niet geschikt voor iedereen, en dit geldt vooral voor beginnende webmasters die een eenvoudige site willen opzetten.

Alle toeters en bellen die bij hun WordPress-hosting worden geleverd, zijn zeker top, maar ze vallen buiten het gebruikelijke rijk van benodigdheden voor de meeste gemiddelde sites. Veel goedkopere hosts bieden iets dat dichter bij een one-size-fits-most-plan ligt. In navolging van WP Engine bieden veel van de grote namen ook managed WordPress-hosting aan. Bekijk HostGator bijvoorbeeld als je het goed vindt met een meer verkort serviceniveau voor een veel goedkopere prijs. Of, als je wat technischer bent, kan Cloudways een geweldige optie zijn voor een lagere prijs en hoogwaardige hosting. Als je een alternatief voor WP Engine wilt, is Kinsta een populaire host die als een wiet ontspruit.

Bekijk meer functies

WP Engine-plannen en prijzen

Als je eerst naar de prijspagina kijkt, kan het een beetje overweldigend zijn:

wp engine prijzen en plannen

Hier is het overzicht:

 • Als je net begint en maar één site hebt, raden we het opstartplan aan
 • Groei en schaal zijn geweldig als u meerdere sites heeft of een bureau bent
 • Een van de grootste nadelen van WP Engine is de verkeerslimiet van 25.000 bezoeken per maand op het Startup-plan, dat veel te laag aanvoelt in vergelijking met andere hosts zoals SiteGround
 • Je koopt hier een premium service, met in de VS gevestigde technische ondersteuning, dus daar moet je rekening mee houden
 • De lokale opslag is ook een beetje laag, maar zou de meeste mensen tevreden moeten stellen

Hoe ziet prijsstelling eruit met onze exclusieve korting? 

wp engine prijskorting

Met deze kortingslink krijg je 10% korting op je eerste betaling, die uitkomt op 3 maanden gratis op jaarabonnementen.

WP Engine kortingen en coupons

WP Engine biedt vaak seizoensgebonden kortingen en bonussen. Als vertrouwde partner krijgen we toegang tot extra kortingen die we aan u kunnen doorberekenen!

Ontvang 3 maanden gratis op WP Engine Hosting

We werken samen met WP Engine om u een exclusieve extra korting van 10% te bieden voor jaarlijkse WP Engine-abonnementen. Deze samenwerking is exclusief voor WhatsTheHost en WP Engine.

Claim 20% korting

WP Engine vragen en antwoorden

U heeft een hostingsite nodig die u ondersteunt. Deze veelgestelde vragen voor WP Engine moeten voldoen aan iedereen die op zoek is naar antwoorden over het vinden van een hostingsite.

Wat is de geschiedenis van WP Engine?

In 2010 richtte seriële ondernemer Jason Cohen WP Engine op. Ze zijn een in de Verenigde Staten gevestigd bedrijf. Hun hoofdkantoor is gevestigd in Austin, TX, en heeft andere kantoren in Texas, San Francisco en Londen.

Hoe optimaliseert WP Engine het hosten van WordPress-sites?

WP Engine gebruikt een eigen front-end systeem dat goed werkt met WordPress. Het beschermt websites tegen hackers, vermindert serverbelastingen en verwerkt verkeerspieken gemakkelijk. De caching-software voor WP heet EverCache en is speciaal ontworpen met het oog op WordPress.

Welke unieke functies onderscheiden WP Engine van andere hostingsites?

WP Engine heeft tal van unieke functies. De Staging Area is hun focus, en het stelt gebruikers in staat om nieuwe ontwikkelomgevingen te creëren om nieuwe thema’s, plug-ins of andere veranderingen te testen voordat ze op uw website worden vrijgegeven. Hun herstelpunten met één klik bieden eenvoudige navigatie voor bezoekers. Dankzij de onbeperkte gegevensoverdracht kunt u zoveel gegevens gebruiken als u nodig heeft. De CDN en gepatenteerde cachetechnologie, firewall en malwarescanner werken hard om uw website te beschermen.

U kunt uw WordPress-updates beheren en dagelijkse back-ups maken om uw werk te beschermen.

Waar zijn de datacenters gevestigd??

WP Engine heeft datacenters over de hele wereld. Ze hebben locaties in de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk en Japan. Waar ter wereld u ook bent, u kunt een datacenter in de buurt van uw locatie vinden.

Kan WP Engine een WordPress-website overzetten??

WP Engine zet een WordPress-website over. Voor de websitemigratie geldt een eenmalige vergoeding voor de service.

Welke voordelen krijg ik als ik WP Engine gebruik om een ​​WordPress-site te hosten??

WP Engine biedt veel voordelen voor diegenen die ze voor hun hostingsite willen gebruiken. Ze hebben een voor WordPress geoptimaliseerde hostingarchitectuur om de meest actieve websites af te handelen. Ze bieden hardware van de bovenste plank die u niet zult vinden bij andere hostingsites. Er zijn verschillende unieke functies die WordPress-sites gemakkelijk en probleemloos kunnen maken. Hun ondersteuningsteam is experts met WordPress en kan je helpen met al je vragen over alles op je WordPress-website. U krijgt ook automatische updates en back-ups wanneer u WP Engine gebruikt.

Kan ik een SSL-certificaat krijgen via WP Engine?

Met EP Engine kunnen hun abonnees tegen een extra vergoeding SSL-certificaten kopen. U hoeft geen SSL-certificaat te vinden via een andere hostingsite.

Hoe goed is de ondersteuning voor WP Engine?

WP Engine is trots op hun klantenservice. Ze gebruiken een ondersteuningssysteem voor ticketverkoop voor vragen over kleine problemen. Voor degenen die hulp nodig hebben bij het oplossen van andere problemen, is er een livechatoptie die u in contact brengt met een vertegenwoordiger. De livechat is elke dag beschikbaar van 08.00 uur tot 20.00 uur CST. Er is telefonische ondersteuning voor elk plan, behalve voor het eerste niveau. Elke vertegenwoordiger is een expert in het omgaan met WordPress-problemen.

Biedt WP Engine een geld-terug-garantie?

Ja dat doen ze. Wanneer u zich aanmeldt, krijgt u een niet-risico-geld-terug-garantie van 60 dagen als u niet tevreden bent met de service. Het is niet gedetailleerd op de voorwaarden, maar het staat op hun website. De geld-terug-garantie is alleen beschikbaar voor hostingkosten. Als u domeinaankopen of een andere add-on-service heeft, ontvangt u geen restitutie voor die aankopen.

Is er een uptime-garantie met WP Engine?

Ja dat doen ze. Ze hebben een uptime-garantie van 99,95% voor uw website. Als ze niet aan die garantie kunnen voldoen, bieden ze aan om 5% van de maandelijkse vergoeding terug te betalen voor elk uur dat ze er niet aan kunnen voldoen. Als u problemen heeft met uw uptime, kunt u binnen 30 dagen na de downtime een terugbetaling aanvragen en uw terugbetaling ontvangen. U wilt de Service Level Agreement van WP Engine nogmaals controleren om alle details te krijgen en te zien welke beperkingen van toepassing zijn.

Kan ik de “Powered by WP Engine” weergeven met een gelieerde link?

Er zijn een aantal verschillende manieren waarop u WP Engine op uw website kunt weergeven. Er is een widget die je kunt gebruiken. Het duurt een paar minuten en het komt overeen met uw andere widgets op uw site. Als je wat technischer bent, kun je de PHP-functies gebruiken. Het biedt een aantal opties voor HTML-instellingen en bevat uw partner-ID. Iedereen die uw website bezoekt, weet bij wie u bent aangesloten en hoe uw site wordt ondersteund.

Hoe kan ik mijn factuurgegevens wijzigen?

U kunt uw factureringsgegevens eenvoudig en gemakkelijk wijzigen. U logt in op het gebruikersportaal en u moet “Eigenaar” -rechten hebben. Vervolgens selecteert u ‘Mijn account’ en vervolgens ‘Betalingsgegevens bijwerken’. Deze vind je direct naast je kaartgegevens. Vanaf hier kunt u uw wijzigingen aanbrengen, op ‘Bijwerken’ klikken en u bent klaar.

Hoe detecteert en verwijdert WP Engine malware van een site?

WP Engine scant WordPress om bestaande malware op te sporen. Als er malware wordt gedetecteerd, wordt deze automatisch verwijderd en wordt er een e-mailbericht naar u verzonden. Beveiliging is cruciaal voor het beschermen van websites en WP Engine streeft ernaar hun beveiligingsprogramma’s te verbeteren. Ze gebruiken een interne kwetsbaarheidsscan om door infrastructuur, servers, databases en applicaties te gaan. WP Engine heeft contracten met SecTheory en Sucuri, twee van de beste internetbeveiligingsbedrijven. Ze werken er hard aan om al uw informatie te beschermen en te voorkomen dat hackers domeinen laten crashen.

Welke plug-ins zijn niet toegestaan ​​door WP Engine?

WordPress biedt meer dan 40.000 plug-ins en WP Engine weigert slechts een tiental plug-ins. Cacheplug-ins, zoals WP Super Cache, WP File Cache, W3 Total Cache en WordFence zijn niet toegestaan ​​op de site van WP Engine. Ze werken met de andere cacheprogramma’s die al door WP Engine worden gebruikt. Back-up plug-ins, zoals WP DB Backup, WP DB Manager, Backup WordPress en VersionPress zijn niet toegestaan ​​omdat ze op ongelegen tijden draaien en de snelheid vertragen. Server- en MySQL Thrashing-programma’s, zoals Broken Link Checker, MyReviewPlugin, Fuzzy SEO Booster, WP PostViews en Tweet Bender veroorzaken een hogere belasting van de servers. Er zijn plug-ins die zijn verboden. Deze plug-ins zijn onder meer Dynamic Related Posts en SEO Auto Links & Gerelateerde berichten, weer een plug-in voor gerelateerde berichten, vergelijkbare berichten en contextueel gerelateerde berichten. Ze zijn database-intensief, dus het is beter om ze volledig te verbieden.

Welke plug-ins zijn samengesteld?
  • Payment Checkout Solutions beschermt de informatie van de klant en Stripe en Mijreh zijn twee van de beste betalingscheckoplossingen.
  • Voor analyse houden Google Analytics, Clicky en KISSmetrics het gedrag van uw klant bij om hen te helpen door uw site te navigeren voordat ze een aankoop doen.
  • Voor een kortere link zijn Pretty Link Pro en Bit.ly ideaal voor het verspreiden van URL’s op sociale media.
  • Content Delivery Networks (CDN) slaat uw statische inhoud op uw site op. Hiervoor wil je Photon, MaxCDN of W3-Total Cache gebruiken om je caches te verbeteren en je site sneller te maken.
  • Voor dynamische prijzen kunt u met Gravity Forms de prijzen voor uw producten instellen en eventuele kortingen berekenen die u wilt opnemen. Het is perfect voor degenen die in bulk willen kopen en ze kunnen een leuke kleine korting krijgen om op te starten.
  • Als het gaat om verzending met tafelsnelheid, zijn WooCommerce, Cart-66 en WP eCommerce de beste plug-ins voor deze functie. U kunt uw verzendtarieven op bepaalde factoren definiëren om aan de behoeften van uw klanten te voldoen.
Hoe en wanneer worden WordPress-kernupdates uitgevoerd?
  • Voor functionele updates zijn ze bètatest. Wanneer het de bètatests doorstaat, wordt een aankondiging aangekondigd op de blog en wordt gesproken over de nieuwe functies in de nieuwe versie. Er worden schattingen gegeven om te helpen bij de planning. De ingenieurs werken aan de bètaversie totdat deze wordt getest met het systeem om te zien hoe ze op het platform reageren. U kunt op verzoek de nieuwste versie downloaden met de 24/7 Live Chat om deze op te halen voordat deze wordt vrijgegeven.
  • Er worden beveiligingsupdates geleverd en deze worden zo snel mogelijk uitgevoerd. Een snelle testrun bepaalt hoe het zal reageren op de beveiligingsupdate en vervolgens wordt het platform naar de clients gestuurd. Er wordt een melding verzonden om ervoor te zorgen dat verouderde beveiligingsprogramma’s correct worden afgesloten.
  • De automatische updatebescherming van WP Engine is autonoom en het is een extra managementlaag. Het laadt de site en voert tests uit om ervoor te zorgen dat alles correct werkt voordat de update wordt geïnstalleerd. Er wordt een back-up gemaakt als deze de eerste test doorstaat en de automatisering laadt de site opnieuw en test opnieuw om te controleren of de WordPress-kern correct werkt. Als het niet correct werkt, wordt uw site teruggezet naar de WordPress-versie die vóór de update was geïnstalleerd. U ontvangt een e-mail met daarin de stappen die u kunt nemen om het probleem op te lossen.
Hoe kan ik nieuwe sites met verschillende domeinnamen toevoegen in de WordPress Multisite?

Het toevoegen van meerdere sites aan uw belangrijkste WordPress-installatie is een uitstekende manier om verkeer te stimuleren. U moet enkele stappen voltooien voordat het correct is ingesteld. U wilt het nieuwe domein toevoegen aan de gebruikersportal door naar de “Add Domain in User Portal” te gaan. U moet dan een site maken in de WordPress Multisite. U gaat naar de “Alle sites”, klik op “Nieuwe toevoegen”. u moet een siteadres, sitetitel en beheerders-e-mailadres kiezen voor iedereen die u toegang tot uw website wilt geven.

Hoe schakel ik revisies in die al zijn uitgeschakeld?

Wanneer revisies zijn ingeschakeld, kunnen ze prestatieproblemen veroorzaken. Als je ze wilt inschakelen, moet je naar het bestand wp-config.php gaan. Van daaruit kunt u ervoor kiezen om de revisies in te schakelen.

Hoe kan ik het hoofddomein met meerdere sites wijzigen??
 • Als u het primaire domein wilt wijzigen, hoeft u de database niet te dumpen. U kunt elk veld wijzigen om uw domeinnaam te wijzigen. Dit zijn de waarden die u moet wijzigen om de domeinnaam te wijzigen.
  • wp_options
  • wp_sitewp_sitemeta
  • wp_blogs
  • wp _ # _ opties
 • De phpmyadmin moet ook worden bewerkt. Als het allemaal is veranderd, wil je de huidige syntaxis van HTTP of de niet-HTTP spiegelen. U kunt dan beginnen met het wijzigen van de domeinnaam, u ontvangt de define (DOMAIN_CURRENT_SITE ’, mysite.wpengine.com) en u kunt die informatie vervangen door het nieuwe domein.
Wat is HTTPS en SSL / TLS?
  • Als u van plan bent producten via uw website te verkopen, moet u deze zinnen kennen. Ze bieden beveiliging die de informatie van klanten beschermt door middel van cryptografische details. Dit zijn wat de termen betekenen en wat ze voor uw website betekenen.
  • Hypertext Transfer Protocol Secure of HTTPS is een protocol dat veilige communicatie via internet biedt. Buitenstaanders kunnen de bezoekersinformatie die ze online verzenden en ontvangen niet zien. Om correct te werken, gebruikt HTTPS beveiligde verbindingen met SSL / TLS-protocollen die webservers verifiëren. Het versleutelt de berichten tussen de browsers en webservers.
  • Transport Layer Security of TLS is het cryptografische protocol dat zorgt voor veilige communicatie. Het beveiligt de communicatie voor websitebezoekers en biedt tal van voordelen. Het authenticeert identiteiten, biedt privacy en data-integriteit voor elke bezoeker.
  • Secure Sockets Layer of SSL is de voorloper van het TLS-systeem. De naam is gewijzigd omdat het SSL 3.0-systeem niet compatibel was met de upgrade. In plaats van het hele systeem te veranderen, was het gemakkelijker om het te hernoemen naar TLS.

Geschiedenis van WP Engine Infographic

Het helpt om een ​​beeld te krijgen van de geschiedenis van bedrijven om te begrijpen waar ze vandaan komen en waar ze heen gaan. Hieronder hebben we de belangrijkste gebeurtenissen in de geschiedenis van WP Engine belicht:

geschiedenis van wp engine

Meer op WPEngine.com

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map