ВП Енгине Рецензије 2020: Најбољи ВордПресс хостинг?

Contents

ВП Енгине – најбржи хост за ВордПресс?

ВП Енгине многи сматрају најбољим, најпрестижнијим, најбржим, најбоље подржаним ВордПресс хостом.


Створио је ВордПресс хостинг тржиште од нуле, и многе компаније које су се такође јавиле појавиле су се, покушавајући да ухвате тржишни удео.

Само гледање његове почетне странице изазива снагу, мистерију и чудо:

Почетни снимак екрана вп енгине-а

Има бесне фанове.

И његови негативци.

Овде смо да вам помогнемо да одлучите – да ли је ВП Енгине домаћин за вас? Или би требало да кренете са нечим лакшим као што је СитеГроунд?

ВП Енгине Уреднички преглед 4.4 / 5 Рецензент {{ревиевсОвералл}} / 5 Корисници (1 глас) Прос

 1. Велика брзина преноса
 2. Много функција за ВордПресс
 3. Велика брзина преноса
 4. Неограничен пренос података
 5. Аутоматско дневно прављење резервних копија
 6. Врхунски, висококвалитетни хостинг и услуга
 7. Америчка компанија и подршка

Цонс

 1. Ограничено складиштење
 2. Скупље од већине
 3. Неће вам продати име домена
 4. Е-пошта мора бити домаћин путем ДНС-а, а не на ВП Енгине-у

РезимеЗа ВИП третман управљане сорте ВордПресс хостинга, ВП Енгине се одлично уклопио. Добијаћете свакодневне сигурносне копије, неограничени пренос података, озбиљно темељито скенирање злонамјерног софтвера и аутоматска ажурирања за ВордПресс. Сви планови су засновани на Линуку, па потражите негде друго Виндовс хостинг. Али за ознаку премиум цене, ограничења података и ограничења складиштења могу бити велика искљученост. Подршка4.5Спеед4.5Феатурес4.5Валуе4Транспарентност4.5

Шта је ВП Енгине?

ВП Енгине је врхунска ВордПресс хостинг компанија са седиштем у Аустину, ТКС. Основан 2010. године, ВП Енгине био је међу првим веб хостинг компанијама које су понудиле врхунски ВордПресс хостинг.

Од свог доласка на власт, многа дугогодишња велика имена на хостингу такође су почела да нуде и планове за управљане хостингом. Компанија ВП Енгине приватно је власник преко 40 000 веб локација, од којих су многе велике марке. Извршна директорица Хеатхер Бруннер, која је улогу преузела 2013. године, једна је од најистакнутијих жена технолошког свијета.

Колико је добар ВП Енгине?

Ако ваша веб локација зарађује или треба направити новац, ВП Енгине је један од најбољих избора за ваше веб хостинг потребе.

Њихов потпуно управљани хостинг значи да ће ваша веб локација остати у току са безбедносним функцијама, додацима и складишним потребама. Али с њиховим најосновнијим планом који почињу од 35 УСД месечно, ово није хостинг компанија за аматере. Препоручујемо ВП Енгине за озбиљне вебмастере чија веб места остварују значајан промет и значајну зараду.

За почетнике вебмастере који желе да поставе једноставну веб страницу, постоји доста буџетских домаћина који коштају делић цене и пружиће вам све што вам је потребно.

Погледајте званични сајт

Наш преглед стручњака ВП Енгине

Ако желите да управљате ВордПресс хостингом, ВП Енгине би требао бити један од првих хостинг провајдера које сте истражили. И то с добрим разлогом!

Они су у основи измислили хостинг ВордПресс хостинга, а њихов импресивни портфељ клијената говори много. ВП Енгине може много тога да понуди вебмастерима који планирају скалирање и уновчавање својих веб локација, али то не значи да је то прави погодност за све који имају велике снове за свој блог. ВП Енгине је скуп, а трговина аутоматским ажурирањима и сигурношћу су озбиљна ограничења када је у питању пропусни опсег, складиштење и подршка.

Најбоље карактеристике ВП мотора

ВП Енгине је на више начина поставио индустријске стандарде за веома квалитетан ВордПресс хостинг. Ево зашто многи велики брендови плаћају велике количине новца како би се угостили са ВП Енгинеом.

1. Безбедност предузећа

ВП Енгине је домаћин за сигурност предузећа, и то је неки од најбољих тамо. Посебно за велике брендове који имају много очију, претња да буду хакирани вредна је озбиљне пажње.

Што се тиче сигурности, ВП Енгине заиста доноси:

 • Имају 256-битне АЕС сигурносне протоколе који ће шифровати ваше податке пре него што изврше пренос.
 • Држе корене датотека датотека одвојено и конфигурирали су свој систем да блокира злонамерне захтеве на предњем крају пре него што икада стигну до задњег краја.
 • Пошто су створене за ВордПресс, познају све слабе тачке ВордПресс-а и адекватно су их покриле.
 • Они аутоматски покрећу ажурирања за ВордПресс и све додатке тако да ће, како се поправци побољшавају сигурност, ваша веб локација бити сигурнија пре.

2. Велика брзина треперења

ВП Енгине је, као што се може претпоставити и по њиховом имену, изграђен око ВордПресс-а и само ВордПресс-а. Њихова целокупна инфраструктура оптимизована је да ради на ВордПресс-у, који пружа одличне брзине. Поред тога, са аутоматизованим исправкама за ВордПресс и свим вашим додацима, увек ћете користити најновије, најбрже верзије свега.

Они такође нуде бесплатан специјални алат који ће вам помоћи да тестирате брзину своје ВордПресс странице, са додатним предлогима како да постигнете још брже време учитавања страница. Погледајте њихове ВордПресс тест брзине, који можете користити за било коју ВордПресс локацију, а не само за оне са ВП Енгинеом.

Ако сте заинтересовани за ВордПресс оптимизацију и велике брзине, али се не продају на управљаним хостинг услугама, препоручујемо А2 хостинг. Можете одабрати да је унапред инсталиран посебно оптимизовани програм ВордПресс, а ови момци нуде најбрже време учитавања страница у индустрији. Или погледајте нашу комплетну листу могућности најбржег хостинга.

3. Неограничено преношење података

ВП Енгине нуди неограничен пренос података о свим њиховим плановима. “Неограничено” је појам који су га домаћини прилично либерално добацили, али заиста је само добар као и инфраструктура која га подржава. Подаци “Неограничено” са преоптерећеног сервера никада не могу да се искључе, само зато што могу испоручити толико толико у било ком тренутку. ВП Енгине, међутим, има опрему која заиста подржава ово обећање.

4. Без бриге, Аутоматске дневне сигурносне копије

ВП Енгине ће сваки дан извршити аутоматско прављење сигурносних копија за сваку веб локацију на којој будете домаћини. Ове резервне копије можете вратити и дати вам могућност обнављања само одређених датотека. Ако је ваша веб локација хакована, тим за подршку ће решити све, враћајући вашу нормалну веб локацију са минималним стресом са ваше стране. Ако постоји област корисничких услуга у којој се ВП Енгине заиста истиче, то је ова. Купци који желе потпуни мир у вези са сигурношћу својих података могу наћи да је ВП Енгине у овом смислу савршено уклопљен.

5. Волите ВордПресс? Тада ће вам се свидети ВП Енгине.

ВП Енгине има мешовите критике широм веба, али преовлађујућа тема међу онима који певају похвале са кровова.

ВордПресс фанатици су у великој мери такође фанатици ВП Енгине-а.

Будући да је ВордПресс хостинг компанија са управљањем у потпуности изграђена око најпопуларнијег ЦМС-а на свету, то има пуно смисла. Партнерство између домаћина и ЦМС-а је снажно; боље је да верујете да никада не пропуштају ВордПресс конференцију и да су у самом врху сваког новог развоја. Вебмастери који заиста знају како да најбоље искористе ВордПресс би добро успели у избору ВП Енгине-а.

6. Солидна подршка 24/7/365 корисничка подршка

Ако нисте помоћни програмер, потребна вам је подршка – доступна 24/7. Подршка је један од основних разлога избора управљаног хостинга – или било ког хостинга по том питању.

вп подршка мотора

ВП Енгине је компанија која се фокусира на подршци, а у нашем тестирању и на продајној и на административној страни открили смо да је њихова подршка снажно брза. Саставили су нашу листу најбољих домаћина корисничких услуга јер су били тако дивни!

7. Цене су огромна вредност

Неки могу погледати почетну цену од 35 УСД / месечно и упоредити је са јефтинијим домаћинима.

Не ради то.

Ако сте прави, растући посао, у суштини плаћате ових додатних 25 УСД месечно како бисте добили премиум хостинг и инфраструктуру, подршку светске класе и стварне ВордПресс технологије које су у стању да реше своје проблеме..

Замислите да имате неки нискоквалитетни заједнички домаћин и почнете да имате велике проблеме. Оно што ће се догодити јесте да ћете или разговарати са представником спољне службе за кориснике који не разуме техничке проблеме на вашој веб локацији или ће вам понудити да вам помогне уз накнаду.

Мислите да можете ангажовати неког програмера на захтев? Ако могу да одговоре довољно брзо, плаћате 100 УСД на сат за програмера истог калибра техничке подршке ВП Енгине-а.

Тако као и било шта у животу, добијате оно што плаћате. Додатним плаћањем за хостинг критичног вебсајта заправо уштедите потенцијално стотине или хиљаде изгубљеног посла од рушења веб локације и потребе за подршком под-пар..

8. Ново! Пакет СтудиоПресс садржи тему

Једна од најупечатљивијих новијих додатака у понуди ВП Енгине-а је укључивање СтудиоПресс тема – вредних више 2.000 долара у темама.

студиопресс укључен

СтудиоПресс, у оквиру Генесиса, једна је од најцењенијих ВордПресс трговина на тржишту. Ово је велики бонус за претплатнике ВП Енгине-а који све ове теме укључе у своју претплату.

Недостаци хостинга ВП мотора

Ниједан домаћин није прикладан за све, али ово може бити двоструко тачно за ВП Енгине. Они су можда једни од најбољих у својој специфичној ниши, али постоји доста разлога због којих би велика већина вебмастера требало да се очисти. Прочитајте да бисте утврдили да ли је ВП Енгине заиста прави за вашу страницу.

1. Ознака премиум цене & Неке недостајуће популарне функције

Најосновнији план хостинга за ВП Енгине кошта 35 УСД месечно (јефтиније уз нашу везу за попуст) и укључује само један домен који ћете морати да купите негде другде.

Такође:

 • Нећете добити ниједну адресу е-поште која је везана за ваш домен.
 • Добиће вам само 10 ГБ простора за складиштење.
 • На основном плану ваша веб локација може да одржи само 25.000 посета сваког месеца.

Све ове карактеристике ћемо проширити у наставку, али централни проблем је следећи: Већина овде наведених функција којима ВП Енгине недостаје или ограничава се стандардно код осталих домаћина, у делићу цене.

То не значи да ВП Енгине не вреднује премијску цену ако првенствено поставите скалабилност, сигурност и душевни мир у вези са својим подацима. Али ове су карактеристике специфичније него што је обично потребно вебмастерима. ВП Енгине није прецијењен, али многи купци могу пронаћи домаћина који је прилагођен њиховим потребама без издвајања толико новца.

2. Ограничено складиштење & Посетиоци

Стартуп план ВП Енгине-а укључује само 10 ГБ простора за складиштење и 25к посетилаца сваког месеца. Да будемо фер, ово је релативно велико за било који сајт, посебно у поређењу са оним што други бутик веб домаћини нуде у својим најосновнијим плановима.

3. Не постоји подршка 24 сата за телефон за основне планове

Управљање ВП Енгине-ом обећава да када добијете подршку на телефону, они су углавном невероватни и корисни. И то важи у искуствима већине купаца. Али, проналазак тима за подршку показује се мало тешким.

За оне који су на Стартуп плану, улазнице за подршку и телефонска подршка не добијају 24-сатну пажњу, што вас обвезује на разговор током радног времена.

Ажурирање: Некада је случај да ВП Енгине није имао подршку за ћаскање, али сада нуде 24/7 подршку за цхат уживо на свим плановима.

4. Нема е-поште

Ово је нешто што је аномалија међу компанијама за веб хостинг. Већина укључује барем неколико бесплатних адреса е-поште са вашим доменом и пакетом хостинга, али ВП Енгине у потпуности одустаје од ове услуге.

Уместо тога, они препоручују постављање Гоогле Маил налога повезаних са вашим доменом. То је нешто што многе компаније раде без обзира, али то не значи да сви желе да им се емаил повеже са Гоогле Гиантом или да ће сви радо платити додатно за нешто што обично долази стандардно.

Истина, Гоогле Г Г Суите ионако користимо, тако да ово није много проблема.

Суштина

ВП Енгине је господар свог поља с добрим разлогом. Имају сјајну брзину, врхунску сигурност, а ако вам не смета чекање неколико сати на подршку, схватићете да је њихова подршка чак и врхунска. У ствари, сваки пут када нађете представника на линији, они ће се савијати према назад да вам помогну.

Али они никако нису прави за све, а то посебно важи за почетнике вебмастере који желе да направе једноставну веб локацију.

Сва звона и звиждаљке које долазе са својим ВордПресс хостинг м су врхунски сигурни, али су изван уобичајене сфере потреба за већину просечних веб локација. Много јефтинијих домаћина нуди нешто ближе плану величине који највише одговара. Следећи пут ВП Енгине-а, многа велика имена нуде и управљани ВордПресс хостинг. Погледајте, на пример, ХостГатор, ако сте у реду са скраћеним нивоом услуге за знатно нижу цену. Или, ако сте мало техничкији, Цлоудваис може бити одлична опција за нижу цену и врхунски хостинг. Ако желите алтернативу ВП Енгине-у, Кинста је популарни домаћин који се шири попут корова.

Погледајте додатне функције

Планови и цене ВП мотора

Када прво погледате страницу са ценама, може бити мало неодољиво:

вп цене и планови мотора

Ево поделе:

 • Ако тек почињете и имате само једну локацију, препоручујемо план покретања
 • Раст и Скала су сјајни ако имате више локација или сте агенција
 • Један од највећих недостатака ВП Енгине-а је ограничење саобраћаја од 25.000 посета месечно на Стартуп плану, што се чини превише мало у поређењу с другим домаћинима попут СитеГроунд
 • Овде купујете врхунску услугу, уз техничку подршку са сједиштем у САД-у, па о томе морате водити рачуна
 • Локална складишта је такође мало, али би требало да задовољи већину људи

Како изгледа цена са нашим ексклузивним попустом? 

вп попуст на мотор

Овом везом за попуст добијате 10% попуста на прву уплату, што на годишње планове излази 3 месеца бесплатно.

Попусти и купони ВП мотора

ВП Енгине често нуди сезонске попусте и бонусе. Као поуздан партнер, добијамо приступ додатним попустима које можемо пренијети на вас!

Осигурајте 3 мјесеца бесплатно на ВП Енгине Хостингу

У партнерству смо са ВП Енгине-ом како бисмо вам донели ексклузивни додатних 10% попуста за годишње планове ВП Енгине-а. Ово партнерство је ексклузивно за ВхатсТхеХост и ВП Енгине.

Захтевајте 20% попуста

Питања и одговори за ВП Енгине

Треба вам хостинг страница која ће вас подржати. Ова најчешћа питања за ВП Енгине требало би да задовоље свакога ко тражи одговоре о проналажењу хостинг сајта.

Шта је историја ВП Енгине-а?

2010. године серијски предузетник Јасон Цохен основао је ВП Енгине. Они су компанија са седиштем у Сједињеним Државама. Њихово седиште живи у Аустину, држави ТКС, а имају и друге канцеларије широм Тексаса, Сан Франциска и Лондона.

Како ВП Енгине оптимизира хостинг хостинга на ВордПресс веб локацијама?

ВП Енгине користи власнички фронт-енд систем који добро функционише са ВордПрессом. Штити веб локације од хакера, смањује оптерећење сервера и рукује кружним прометима с лакоћом. Софтвер за кеширање за ВП зове се ЕверЦацхе, а дизајниран је посебно имајући у виду ВордПресс.

Које јединствене карактеристике издвајају ВП Енгине одвојено од других хостинг места?

ВП Енгине има обиље јединствених функција. Тежиште им је фокус и омогућава корисницима да креирају нова развојна окружења како би тестирали нове теме, додатке или друге измене пре него што их пусти на вашу веб локацију. Њихове тачке враћања једним кликом пружају посетиоцима једноставну навигацију. Неограничен пренос података омогућава вам коришћење онолико података колико вам је потребно. ЦДН и власничка технологија кеширања, ватрозид и скенер злонамјерног софтвера напорно раде на заштити ваше веб локације.

Можете да управљате својим ажурирањима за ВордПресс и креирате дневне резервне копије да бисте заштитили свој рад.

Где се налазе дата центри?

ВП Енгине има центре података који се налазе широм света. Имају локације у Сједињеним Државама, Великој Британији и Јапану. Без обзира где се налазите у свету, податковни центар можете пронаћи у близини своје локације.

Може ли ВП Енгине пренети веб локацију ВордПресс?

ВП Енгине ће пренети веб локацију ВордПресс. Миграција веб локација долази са једнократном накнадом за услугу.

Које ће погодности добити за коришћење ВП Енгине-а за хостовање ВордПресс странице?

ВП Енгине нуди пуно предности за оне који желе да их користе за своје веб локацију. Имају ВордПресс оптимизовану архитектуру хостинга за руковање најактивнијим веб локацијама. Нуде „хард-топ“ хардвер који нећете пронаћи с другим хостинг локацијама. Постоји неколико јединствених функција због којих су ВордПресс странице једноставне и без икаквих проблема. Њихов тим за подршку стручњаци су за ВордПресс и могу вам помоћи у вези са било којим питањима о било чему на вашој ВордПресс веб локацији. Такође ћете добити аутоматске исправке и резервне копије када користите ВП Енгине.

Могу ли добити ССЛ сертификат преко ВП Енгине-а?

ЕП Енгине омогућава својим претплатницима да уз додатну накнаду купују ССЛ сертификате. Нећете морати да пронађете ССЛ сертификат преко другог хостинг сајта.

Колико је добра подршка за ВП Енгине?

ВП Енгине се поноси службом за кориснике. Они користе систем подршке улазницама за упите о мањим питањима. За оне којима је потребна помоћ у поправљању других проблема, постоји опција за ћаскање уживо која вас повезује са представником. Цхат је доступан сваки дан од 8х до 20х ЦСТ. Постоји телефонска подршка за сваки план, осим за први ниво. Сваки представник је стручњак за рјешавање било којих питања ВордПресс-а.

Да ли ВП Енгине нуди гаранцију поврата новца?

Да, јесу. Када се пријавите, добићете гаранцију поврата новца за 60 дана без ризика, ако нисте задовољни услугом. Није детаљно описано у условима и одредбама, али је наведено на њиховој веб локацији. Гаранција за поврат новца доступна је само за накнаде за хостинг. Ако имате куповину домена или неку другу додатну услугу, нећете добити поврат средстава за те куповине.

Да ли постоји гаранција за продужени рад са ВП Енгине-ом?

Да, јесу. Имају 99,95% гаранције за вашу веб локацију. Ако не могу да испуне ту гаранцију, понудиће вам повраћај 5% месечне накнаде за сваки сат који не могу да испуне. Ако имате било каквих проблема са продуженим радним временом, можете затражити поврат новца у року од 30 дана од прекида рада и добити поврат новца. Желите да поново проверите уговор о нивоу услуге ВП Енгине-а да бисте добили све детаље и сазнали која ограничења важе.

Могу ли приказати „Поверед би ВП Енгине” са партнерском везом?

Постоји неколико различитих начина на које можете приказати ВП Енгине на својој веб локацији. Постоји виџет који можете да користите. Потребно је неколико минута, а они ће одговарати осталим вашим додацима на вашој веб локацији. Ако сте мало техничко паметнији, можете да користите функције ПХП. Приказује неколико опција за подешавања ХТМЛ-а и садржи ИД вашег партнера. Сви који посете вашу веб локацију ће знати с киме сте повезани и како функционише ваша веб локација.

Како могу да променим своје податке за наплату?

Једноставно је и лако мењати податке о наплати. Пријавите се на Кориснички портал и требали бисте имати „Власника“ привилегије. Тада ћете одабрати „Мој рачун“, а затим „Ажурирај податке о плаћању“. Налази се одмах поред података са ваше картице. Одавде можете извршити своје промене, кликните на „Ажурирај“ и поставили сте.

Како ВП Енгине открива и уклања злонамерни софтвер са веб локације?

ВП Енгине скенира ВордПресс у потрази за већ постојећим малваре-ом. Ако је откривен било који злонамерни софтвер, он се аутоматски уклања и е-порука са обавештењем вам се шаље. Сигурност је пресудна за заштиту веб локација, а ВП Енгине настоји побољшати своје сигурносне програме. Они користе интерно скенирање рањивости да би прошли кроз инфраструктуру, сервере, базе података и апликације. ВП Енгине има уговоре са СецТхеори-ом и Суцури-ом, двема највећим компанијама за интернет обезбеђење. Они напорно раде да заштите све ваше податке и спрече хакере да руше домене.

Који додаци су забрањени од стране ВП Енгине-а?

ВордПресс нуди преко 40.000 додатака, а ВП Енгине одбија само десетак додатака. Кеширање додатака, као што су ВП Супер Цацхе, ВП кеш датотека, В3 Тотал Цацхе и ВордФенце нису дозвољени на сајту ВП Енгине-а. Раде са осталим програмима за кеширање које ВП Енгине већ користи. Резервни додаци, као што су ВП ДБ Бацкуп, ВП ДБ Манагер, Бацкуп ВордПресс и ВерсионПресс нису дозвољени јер се покрећу у непримјереним временима и успоравају брзину. Програми за сервер и МиСКЛ Тхрасхинг, као што су Брокен Линк Цхецкер, МиРевиевПлугин, Фуззи СЕО Боостер, ВП ПостВиевс и Твеет Бендер узрокују веће оптерећење сервера. Постоје додаци који су забрањени. Ови додаци укључују динамичке повезане постове, СЕО аутоматске везе & Сродни постови, још један сродни додаци Додатак, слични постови и контекстуални повезани постови. Интензивне су базе података, тако да је боље да их директно забраните.

Који су додаци курирани?
  • Решења за наплату плаћања штите информације о клијенту, а Стрипе и Мијрех су два најбоља решења за плаћање плаћања.
  • За аналитику, Гоогле Аналитицс, Цлицки и КИССметрицс пратит ће понашање вашег купца како би им помогао да се крећу по вашој веб локацији пре него што обаве куповину.
  • За краћу везу, Претти Линк Про и Бит.ли идеални су за ширење УРЛ-ова на друштвеним мрежама.
  • Мреже за испоруку садржаја (ЦДН) кешират ће ваш статички садржај на вашој веб локацији. За ово желите да користите Пхотон, МакЦДН или В3-Тотал Цацхе да бисте побољшали предмеморије и убрзали веб локацију..
  • За динамичке цене Гравити Формс омогућавају вам да одредите цене својих производа и одредите све попусте које желите да укључите. Савршено је за оне који желе да купују на велико, а могу да добију и мали попуст за пуњење.
  • Када је у питању испорука стопе стола, ВооЦоммерце, Царт-66, ВП еЦоммерце су главни додаци за ову функцију. Можете одредити цене отпреме на одређене факторе да бисте удовољили потребама својих купаца.
Како и када се изводе надоградње за ВордПресс језгро?
  • За функционална ажурирања су бета тестирани. Када прође бета тестирање, на блогу се објављује саопштење и говори о новим функцијама на новој верзији. Процјене су дане као помоћ у планирању. Инжињери раде на бета верзији док се не тестира на систем да би видели како реагују на платформи. Можете да преузмете најновију верзију користећи 24/7 Ливе Цхат по захтеву да бисте је добили пре него што је пуштена.
  • Пружају се безбедносне исправке и врше се што је брже могуће. Брзо тестирање утврђује како ће реаговати на безбедносно ажурирање, а затим се платформа избацује на клијенте. Обавештење се шаље како би се осигурало да се застарели програми безбедности правилно затворе.
  • Заштита од аутоматског ажурирања ВП Енгине је аутономна и додатни је ниво управљања. Он учитава веб локацију и проводи тестове како би осигурао да се све исправно одвија прије инсталирања ажурирања. Израда резервне копије ако прође први тест, а аутоматизација ће поново учитати веб локацију и поново тестирати да се увери да ВордПресс језгро исправно ради. Ако не ради исправно, ваша веб локација ће бити враћена у верзију ВордПресса инсталирану пре ажурирања. Добићете поруку е-поште са детаљима које кораке можете предузети како бисте решили проблем.
Како могу да додајем нове веб локације са различитим именима домена у ВордПресс Мултисите?

Додавање више веб локација у вашу главну ВордПресс инсталацију је одличан начин да помогнете у промету. Морате да извршите неке кораке пре него што се правилно постави. Желите да додате нови домен у Усер Портал тако што ћете отворити „Адд Домаин ин Усер Портал“. Тада ћете морати да направите веб локацију у програму ВордПресс Мултисите. Прећи ћете на „Све веб локације“, кликните на „Додај ново“. мораћете да изаберете адресу сајта, наслов странице и адресу е-поште администратора за све који желите да имају приступ вашој веб локацији.

Како омогућити ревизије које су већ онемогућене?

Када су ревизије омогућене, могу да створе проблеме са перформансама. Ако желите да их омогућите, морат ћете отићи на вп-цонфиг.пхп датотеку. Одатле можете изабрати да бисте омогућили ревизије.

Како могу да променим мултисите примарни домен?
 • Када желите да промените примарни домен, не морате да бацате базу података. Можете променити свако поље да бисте променили име вашег домена. Ево вредности које ћете морати да промените да бисте променили име домене.
  • вп_оптионс
  • вп_ситевп_ситемета
  • вп_блогс
  • вп _ # _ опције
 • Пхпмиадмин такође треба да се уређује. Кад се све промијени, желите да огледате тренутну синтаксу ХТТП-а или не-ХТТП-а. Тада можете да почнете да мењате име домена, добићете дефинисање (ДОМАИН_ЦУРРЕНТ_СИТЕ ‘, мисите.впенгине.цом) и можете да замените те информације новим доменом.
Шта је ХТТПС и ССЛ / ТЛС?
  • Ако планирате продају производа путем веб локације, морате да се упознате са овим фразама. Омогућавају сигурност која штити информације корисника путем криптографских детаља. Ево шта ови термини значе и шта они раде за вашу веб локацију.
  • Хипертект Трансфер Протоцол Сецуре или ХТТПС је протокол који омогућава сигурну комуникацију путем интернета. Спољни људи не могу да виде информације о посетиоцима које шаљу и примају на мрежи. Да би правилно радио, ХТТПС користи сигурне везе са ССЛ / ТЛС протоколима који ће аутентификовати веб сервере. Она шифрира поруке између прегледача и веб сервера.
  • Сигурност транспортног слоја или ТЛС је криптографски протокол који омогућава сигурну комуникацију. Осигурава комуникацију за посетиоце веб локација и нуди обиље предности. Овјерава идентитете, пружа приватност и интегритет података за сваког посјетитеља.
  • Слој сигурних утичница или ССЛ је претеча ТЛС система. Име се променило јер ССЛ 3.0 систем није компатибилан са надоградњом. Уместо да мењате цео систем, било је лакше преименовати га у ТЛС.

Историја ВП Енгине Инфограпхиц-а

Помаже да се стекне визуелни приказ историје компанија да се схвати одакле долазе и где иду. У наставку смо истакли најважније догађаје у историји ВП Енгине-а:

историја вп мотора

Више на ВПЕнгине.цом

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map