WP Engine Recenzije 2020: Najbolji WordPress hosting?

WP Engine Recenzije 2020: Najbolji WordPress hosting?

WP Engine Recenzije 2020: Najbolji WordPress hosting?

Contents

WP Engine – najbrži host WordPressa?

WP Engine mnogi smatraju najboljim, najpovoljnijim, najbržim, najbolje podržanim WordPress hostom.


Stvorilo je WordPress hosting tržište od nule, a mnoge tvrtke koje su se previše javile pojavile su se, pokušavajući pridobiti tržišni udio.

Samo gledanje njegove početne stranice evocira snagu, tajnovitost i čudo:

Window screen home screen

Ima bijesne obožavatelje.

I njegovi negativci.

Ovdje smo da vam pomognemo da odlučite – je li WP Engine domaćin za vas? Ili biste trebali krenuti s nešto lakšim poput SiteGround?

WP Engine Redakcijski pregled 4.4 / 5 Recenzent {{reviewsOverall}} / 5 Korisnici (1 glas) Pros

 1. Velika brzina prijenosa
 2. Mnogo mogućnosti za WordPress
 3. Velika brzina prijenosa
 4. Neograničen prijenos podataka
 5. Automatske dnevne sigurnosne kopije
 6. Vrhunski, visokokvalitetni hosting i usluga
 7. Američka tvrtka i podrška

kontra

 1. Ograničena pohrana
 2. Skuplje od većine
 3. Neće vam prodati ime domene
 4. E-adresa mora biti domaćin putem DNS-a, a ne na WP Engine-u

SažetakZa VIP tretman upravljane sorte WordPress hostinga, WP Engine izvrsno se slaže. Dobivat ćete svakodnevne sigurnosne kopije, neograničeni prijenos podataka, ozbiljno temeljito skeniranje zlonamjernog softvera i automatska ažuriranja za WordPress. Svi su planovi temeljeni na Linuxu, pa potražite negdje drugdje hosting za Windows. No, za premium cijenu cijena ograničenja podataka i ograničenja pohrane mogu biti velika isključenost. Support4.5Speed4.5Features4.5Value4Transparency4.5

Što je WP Engine?

WP Engine vrhunsko je WordPress hosting poduzeće sa sjedištem u Austinu, TX. Osnovan 2010. godine, WP Engine bio je među prvim web hosting tvrtkama koje su ponudile premium WordPress hosting.

Od dolaska na vlast, mnoga dugo starija velika imena na hostingu počela su nuditi i upravljane planove hostinga. Tvrtka WP Engine privatno je tvrtka s preko 40 000 web stranica, od kojih su mnoge velike marke. Predsjednica uprave Heather Brunner, koja je ulogu preuzela 2013. godine, jedna je od najistaknutijih žena tehnološkog svijeta.

Koliko je dobar WP Engine?

Ako vaša web lokacija zarađuje ili želi napraviti novac, WP Engine jedan je od najboljih izbora za vaše web hosting potrebe.

Njihov potpuno upravljani hosting znači da će vaša web lokacija biti u tijeku sa sigurnosnim značajkama, dodacima i pohranom. Ali s njihovim najosnovnijim planom koji počinju od 35 USD mjesečno, ovo nije hosting tvrtka za amatere. Preporučujemo WP Engine za ozbiljne webmastere čija web mjesta generiraju znatan promet i značajnu zaradu.

Za početnike webmastere koji žele postaviti jednostavnu web stranicu, postoji mnoštvo proračunskih domaćina koji koštaju djelić cijene i pružit će vam sve što vam treba.

Pogledajte Službene stranice

Naš Pregled stručnjaka WP motora

Ako upravljate WordPress hostingom ono je što tražite, WP Engine trebao bi biti jedan od prvih pružatelja usluga hostinga koji istražite. I to s dobrim razlogom!

Oni su u osnovi izumili vođeni WordPress hosting, a njihov impresivan portfelj klijenata govori mnogo. WP Engine može mnogo toga ponuditi webmasterima koji planiraju skaliranje i unovčavanje svojih web lokacija, ali to ne znači da je to pravi pogodnost za sve koji imaju velike snove za svoj blog. WP Engine je skup, a trgovina automatskim ažuriranjima i sigurnošću ozbiljna su ograničenja kada je u pitanju propusnost, pohrana i podrška.

Najbolje značajke WP motora

WP Engine je na više načina postavio industrijske standarde za super kvalitetan WordPress hosting. Evo zašto mnogi veliki brendovi plaćaju velike količine novca kako bi ugostili WP Engine.

1. Enterprise-grade sigurnost

WP Engine ugošćuje sigurnost poduzeća i radi se o nekima od najboljih. Posebno za velike brandove koji imaju mnogo očiju, prijetnja od hakiranja vrijedna je ozbiljne pozornosti.

Što se tiče sigurnosti, WP Engine doista nudi:

 • Imaju 256-bitne AES-ove sigurnosne protokole koji će kriptirati vaše podatke prije nego što izvrše prijenos.
 • Drže korijene datoteka datoteka odvojeno i konfigurirali su svoj sustav da blokira zlonamjerne zahtjeve na prednjem kraju prije nego što ikada dosegnu stražnji kraj.
 • Budući da su stvoreni za WordPress, poznaju sve slabe točke WordPress-a i adekvatno su ih pokrili.
 • Oni automatski pokreću ažuriranja za WordPress i sve dodatke tako da će, kako se popravci poboljšavaju sigurnost, vaše web mjesto prije biti sigurnije.

2. Velika brzina treperenja

WP Engine je, kao što se može pretpostaviti i po njihovom imenu, izgrađen oko WordPress-a i samo WordPress-a. Njihova cjelokupna infrastruktura optimizirana je za pokretanje na WordPressu koji postiže izvrsne brzine. Uz to, s automatiziranim ažuriranjima za WordPress i sve vaše dodatke uvijek ćete imati najnovije, najbrže verzije svega.

Također nude besplatan poseban alat koji će vam pomoći da testirate brzinu stranice WordPress, s dodatnim prijedlozima za postizanje još bržeg vremena učitavanja stranica. Provjerite njihove WordPress test brzine, koji možete koristiti za bilo koju WordPress web lokaciju, ne samo onu koja je domaćin WP Engineom.

Ako ste zainteresirani za WordPress optimizaciju i velike brzine, ali se ne prodaju na upravljanim uslugama hostinga, preporučujemo A2 hosting. Možete odabrati da je unaprijed instaliran posebno optimizirani program za WordPress, a ovi momci nude najbrža vremena učitavanja stranica u industriji. Ili pogledajte naš potpuni popis mogućnosti najbržeg hostinga.

3. Neograničeni prijenos podataka

WP Engine nudi neograničen prijenos podataka u svim njihovim planovima. “Neograničeno” je pojam koji su ga na web mjesto prilično liberalno dobacili, a zapravo je dobar samo kao infrastruktura koja ga podržava. Podaci “Neograničeno” s preopterećenog poslužitelja nikada se ne mogu isključiti samo zato što samo toliko može isporučiti u bilo kojem trenutku. WP Engine, međutim, ima opremu koja uistinu podupire ovo obećanje.

4. Bez brige, Automatske dnevne sigurnosne kopije

WP Engine svaki će dan izvršiti automatsku izradu sigurnosnih kopija za svako web mjesto na kojem budete domaćini. Ove se sigurnosne kopije mogu vratiti i omogućuju vam vraćanje samo određenih datoteka. Ako je vaše web mjesto hakirano, tim za podršku će se nositi sa svim, vraćajući u normalu vaše web mjesto s minimalnim stresom s vaše strane. Ako postoji područje korisničkih usluga u kojem se WP Engine istinski ističe, to je ovo. Kupci koji žele potpuni duševni mir zbog sigurnosti svojih podataka mogu otkriti da je WP Engine u ovom smislu savršeno uklopljen.

5. Volite WordPress? Tada će vam se svidjeti WP Engine.

WP Engine ima mješovite recenzije na cijelom webu, ali prevladava tema među onima koji s krovova pjevaju svoje pohvale.

WordPress fanatici su u velikoj mjeri također fanatici WP Engine-a.

Budući da je WordPress hosting tvrtka s upravljanjem u potpunosti izgrađena oko najpopularnijeg CMS-a na svijetu, to ima puno smisla. Partnerstvo između domaćina i CMS-a je snažno; bolje vjerujte da nikad ne propuštaju WordPress konferenciju i nalaze se na vrhu svakog novog razvoja. Webmasteri koji uistinu znaju kako najbolje iskoristiti WordPress bi dobro uspjeli u odabiru WP Engine-a.

6. Solidna podrška 24/7/365 Korisnička podrška

Ako niste programer za podupiranje, potrebna vam je podrška – dostupna 24/7. Podrška je jedan od osnovnih razloga izbora upravljanog hostinga – ili bilo kojeg hostinga u tom pogledu.

wp podrška motora

WP Engine je tvrtka koja se fokusira na podršci, a u našem testiranju i na prodajnoj i na administrativnoj strani otkrili smo da je njihova podrška snažno brza – u većini slučajeva reagiraju u sekundi. Sastavili su naš popis najboljih domaćina korisničkih usluga jer su tako strastveni!

7. Cijene su ogromne vrijednosti

Neki mogu pogledati početnu cijenu od 35 USD / mjesečno i usporediti je s jeftinijim domaćinima.

Ne radi to.

Ako ste pravi, rastući posao, u osnovi plaćate dodatnih 25 USD mjesečno kako biste dobili vrhunski hosting i infrastrukturu, podršku svjetske klase i stvarne WordPress tehnologije kako biste riješili svoje probleme..

Zamislite da imate neki niskokvalitetni zajednički domaćin i počnite imati velikih problema. Dogodit će se ili ćete razgovarati s predstavnikom vanjske službe za korisnike koji ne razumije tehničke probleme na vašoj web lokaciji ili će vam ponuditi pomoć uz naknadu..

Mislite da možete angažirati nekog programera na zahtjev? Ako mogu odgovoriti dovoljno brzo, plaćate 100 USD na sat za programera istog kalibra tehničke podrške WP Engine-a.

Tako kao i bilo što u životu dobijete ono što plaćate. Doplatom za hosting na kritičnim web lokacijama zapravo uštedite potencijalno stotine ili tisuće izgubljenog posla od rušenja web lokacije i rješavanje problema s podrškom za par.

8. Novo! StudioPress tematski paket je uključen

Jedan od najupečatljivijih najnovijih dodataka ponudi WP Engine-a je uključivanje tema StudioPress-a – vrijedno više 2000 $ u temama.

studiopress uključen

StudioPress, u okviru Genesisa, jedna je od najcjenjenijih WordPress trgovina na tržištu. Ovo je veliki bonus za pretplatnike WP Engine-a koji sve ove teme uključe u svoju pretplatu.

Nedostaci hostinga WP motora

Nijedan domaćin nije prikladan za sve, ali ovo može biti dvostruko istinito za WP Engine. Oni su možda jedni od najboljih u svojoj specifičnoj niši, ali postoji puno razloga zbog kojih bi se velika većina webmastera trebala uskladiti. Čitajte dalje kako biste utvrdili je li WP Engine zaista pravi za vašu stranicu.

1. Oznaka premium cijene & Neke su popularne značajke

Najosnovniji plan zajedničkog hostinga za WP Engine košta 35 USD mjesečno (jeftinije s vezom za popust) i uključuje samo jednu domenu koju ćete morati kupiti drugdje.

Također:

 • Nećete primati nikakve adrese e-pošte uz svoju domenu.
 • Dat će vam samo 10 GB prostora za pohranu.
 • Na osnovnom planu vaša web stranica može izdržati samo 25 tisuća posjeta svakog mjeseca.

Sve ove značajke proširit ćemo u nastavku, no središnji problem je sljedeći: Većina ovdje navedenih značajki kojima nedostaje ili ograničava WP Engine standardno se isporučuje s drugim domaćinima, u djeliću cijene.

To ne znači da WP Engine ne vrijedi na cijeni premija ako unaprijed date skalabilnost, sigurnost i bezbrižnost zbog svojih podataka. Ali ove su značajke specifičnije nego što je obično potrebno webmasterima. WP Engine nije precijenjen, ali mnogi kupci mogu pronaći domaćina primjerenije njihovim potrebama bez izdvajanja toliko novca.

2. Ograničena pohrana & posjetitelji

Startažni plan WP Engine-a uključuje samo 10 GB prostora za pohranu i 25.000 posjetitelja mjesečno. Da budemo pošteni, ovo je relativno veliko za bilo koju web lokaciju, posebno u usporedbi s onim što nude drugi domaćini butika na njihovim najosnovnijim planovima.

3. Ne podržava telefonsku podršku za osnovne planove

WP Engine uspio hosting obećava da kad dobijete podršku na telefon, oni su uglavnom nevjerojatno poznati i korisni. A to vrijedi u iskustvu većine kupaca. No, pronalazak tima za podršku pokazuje se malo teže.

Za one koji su na Startup planu, ulaznice za podršku i telefonska podrška ne dobivaju 24-satnu pažnju, što vas obvezuje na poziv tijekom radnog vremena.

Ažuriraj: Nekada je WP Engine imao podršku za chat, ali sada nude podršku 24 sata na chat na svim planovima.

4. Bez e-pošte

To je nešto što je anomalija među tvrtkama koje nude web hosting. Većina uključuje barem nekoliko besplatnih adresa e-pošte s vašom domenom i paketom hostinga, ali WP Engine u potpunosti se odriče ove usluge.

Umjesto toga, oni preporučuju postavljanje računa usluge Google Mail koji su povezani s vašom domenom. Mnoge tvrtke to rade bez obzira, ali to ne znači da svi žele da im se e-pošta veže uz Google Giant ili da su svi sretni što plaćaju za nešto što obično dolazi standardno.

Istina je da Google G G Suite ionako koristimo, tako da ovo nije velika stvar.

Poanta

WP Engine je gospodar svog polja s dobrim razlogom. Imaju veliku brzinu, vrhunsku sigurnost, a ako vam ne smeta čekanje nekoliko sati na podršku, vidjet ćete da je njihova podrška čak i vrhunska. U stvari, svaki put kad nađete predstavnika na liniji, oni će se savijati unatrag da vam pomognu.

Ali oni nikako nisu prikladni za sve, a to se posebno odnosi na početnike webmastere koji žele postaviti jednostavnu web lokaciju.

Sva zvona i zviždaljke koje dolaze sa svojim WordPress hosting m su vrhunski sigurni, ali su izvan uobičajenog područja nužnosti za većinu prosječnih web lokacija. Mnogo jeftinijih domaćina nudi nešto bliže planu veličine jednog ili najviše. Slijedeći put WP Engine-a, mnoga velika imena nude i uspijeni WordPress hosting. Pogledajte, primjerice, HostGator, ako ste u redu s skraćenom razinom usluge za znatno nižu cijenu. Ili, ako ste malo tehničkiji, Cloudways može biti sjajna opcija za nižu cijenu i vrhunski hosting. Ako želite alternativu WP Engineu, popularni domaćin koji se širi poput korova je Kinsta.

Pogledajte dodatne značajke

WP planovi motora i cijene

Kada pogledate stranicu s cijenama u početku, to može biti malo neodoljivo:

wp cijene i planovi motora

Evo rascjepa:

 • Ako tek započinjete i imate samo jednu stranicu, preporučujemo plan pokretanja
 • Rast i razmjere sjajni su ako imate više web lokacija ili ste agencija
 • Jedan od najvećih nedostataka WP Engine-a je ograničenje prometa od 25 000 posjeta mjesečno na Startup planu, što se čini previše premalo u usporedbi s drugim domaćinima poput SiteGround
 • Ovdje kupujete premium uslugu, uz tehničku podršku sa sjedištem u SAD-u, tako da o tome morate uzeti u obzir
 • Lokalna pohrana također je malo, ali trebala bi zadovoljiti većinu ljudi

Kako izgleda cijena s našim ekskluzivnim popustom? 

wp popust na cijene motora

Ovom vezom za popust dobijate 10% popusta na prvu uplatu, što na godišnje planove izlazi 3 mjeseca besplatno.

Popusti i kuponi WP motora

WP Engine često nudi sezonske popuste i bonuse. Kao pouzdan partner, dobivamo pristup dodatnim popustima koje možemo prenijeti na vas!

Osigurajte 3 mjeseca besplatno na WP Engine hostingu

U partnerstvu smo s WP Engine-om kako bismo vam donijeli ekskluzivni dodatnih 10% popusta za godišnje planove WP Engine-a. Ovo partnerstvo je isključivo za WhatsTheHost i WP Engine.

Zahtijevajte 20% popusta

Pitanja i odgovori za WP Engine

Trebate hosting stranicu koja će vas podržati. Ova najčešća pitanja za WP Engine trebala bi zadovoljiti sve koji traže odgovore o pronalaženju web stranice.

Što je povijest WP motora?

2010. godine serijski poduzetnik Jason Cohen osnovao je WP Engine. Oni su tvrtka sa sjedištem u Sjedinjenim Državama. Sjedište im je u Austinu, Teksasu, a imaju i druge urede u cijelom Teksasu, San Franciscu i Londonu.

Kako WP Engine optimizira hosting hostinga WordPress web mjesta?

WP Engine koristi vlasnički front-end sustav koji dobro funkcionira s WordPressom. Štiti web stranice od hakera, smanjuje opterećenje poslužitelja i rukuje kružnim prometima s lakoćom. Softver za predmemoriranje za WP zove se EverCache, a dizajniran je posebno na umu za WordPress.

Koje jedinstvene značajke izdvajaju WP Engine osim ostalih hosting stranica?

WP Engine ima obilje jedinstvenih značajki. Težište im je fokusiranje i omogućuje korisnicima stvaranje novih razvojnih okruženja za testiranje novih tema, dodataka ili drugih promjena prije nego što ih pusti na vašu web stranicu. Njihove točke vraćanja jednim klikom posjetiteljima nude jednostavnu navigaciju. Neograničeni prijenos podataka omogućuje vam upotrebu onoliko podataka koliko vam treba. CDN i vlasnička tehnologija predmemoriranja, vatrozid i skener zlonamjernog softvera naporno rade na zaštiti vaše web stranice.

Možete upravljati svojim ažuriranjima za WordPress i stvarati dnevne sigurnosne kopije da biste zaštitili svoj rad.

Gdje se nalaze podatkovni centri?

WP Engine ima centre podataka koji se nalaze u cijelom svijetu. Imaju lokacije u Sjedinjenim Državama, Velikoj Britaniji i Japanu. Bez obzira gdje se nalazite u svijetu, podatkovni centar možete pronaći u blizini svoje lokacije.

Može li WP Engine prenijeti web stranicu WordPress?

WP Engine će prenijeti WordPress web stranicu. Migracija web stranice dolazi s jednokratnom naknadom za uslugu.

Koje će pogodnosti dobiti za korištenje WP Engine-a za hostovanje WordPress web mjesta?

WP Engine nudi puno prednosti za one koji ih žele koristiti za svoje web mjesto. Imaju WordPress optimiziranu arhitekturu hostinga za rukovanje najaktivnijim web mjestima. Nude „hard-top“ hardver koji nećete pronaći s drugim web lokacijama za hosting. Postoji nekoliko jedinstvenih značajki pomoću kojih je WordPress web mjesta lako i bez gnjavaže. Njihov tim za podršku stručnjaci su za WordPress i mogu vam pomoći u vezi s bilo kakvim pitanjima o bilo čemu na vašoj WordPress web stranici. Automatska ažuriranja i sigurnosne kopije dobit ćete i kada koristite WP Engine.

Mogu li putem WP motora dobiti SSL certifikat?

EP Engine omogućava svojim pretplatnicima da uz dodatnu naknadu kupuju SSL certifikate. Nećete morati pronaći SSL certifikat na nekom drugom web mjestu.

Koliko je dobra podrška za WP Engine?

WP Engine ponosan je na korisničku uslugu. Koriste sustav za podršku karata za upite o manjim pitanjima. Za one kojima je potrebna pomoć u rješavanju drugih problema, postoji opcija za chat uživo koja vas povezuje s predstavnikom. Chat je dostupan svaki dan od 8:00 do 20:00 CST. Postoji telefonska podrška za svaki plan, osim za prvi nivo. Svaki predstavnik je stručnjak za rješavanje bilo kakvih problema sa WordPressom.

Da li WP Engine nudi garanciju povrata novca?

Da, jesu. Kada se prijavite, dobit ćete garanciju povrata novca u roku od 60 dana, ako niste zadovoljni uslugom. Nije detaljno opisano u uvjetima i odredbama, ali to se navodi na njihovoj web stranici. Jamstvo povrata novca dostupno je samo za naknade za hosting. Ako imate kupnju domene ili drugu dodatnu uslugu, nećete dobiti povrat za te kupnje.

Postoji li jamstvo produženja rada s WP Engineom?

Da, jesu. Imaju 99,95% produženog jamstva za vaše web mjesto. Ako ne mogu ispuniti to jamstvo, ponudit će vam povrat 5% mjesečne naknade za svaki sat koji ih ne mogu ispuniti. Ako imate bilo kakvih problema s produžetkom, možete zatražiti povrat novca u roku od 30 dana od stanke i dobiti povrat novca. Želite dvaput provjeriti Ugovor o razini usluge WP Engine-a kako biste dobili sve detalje i saznali koja se ograničenja primjenjuju.

Mogu li prikazati “Powered by WP Engine” s partnerskom vezom?

Postoji nekoliko različitih načina na koje možete prikazati WP Engine na svojoj web stranici. Postoji widget koji možete koristiti. To traje nekoliko minuta, a podudarat će se s ostalim widgetima na vašoj web lokaciji. Ako ste malo pametniji od tehničkih, možete koristiti PHP funkcije. Prikazuje nekoliko opcija za postavke HTML-a i uključuje ID vašeg partnera. Svi koji posjećuju vašu web stranicu znat će s kime ste povezani i kako funkcionira vaša web lokacija.

Kako mogu promijeniti svoje podatke o naplati?

Jednostavno i jednostavno je promijeniti svoje podatke za naplatu. Prijaviti ćete se na Korisnički portal i trebali biste imati vlasničke povlastice. Nakon toga odaberite “Moj račun”, potom “Ažuriranje podataka o plaćanju”. Nalazi se odmah pored podataka s vaše kartice. Odavde možete izvršiti svoje promjene, kliknite “Ažuriraj” i postavljeni ste.

Kako WP Engine otkriva i uklanja zlonamjerni softver s web mjesta?

WP Engine skenira WordPress u potrazi za već postojećim zlonamjernim softverom. Ako je otkriven neki zlonamjerni softver, on se automatski uklanja i e-poruka s obavijestima šalje vam se. Sigurnost je ključna za zaštitu web stranica, a WP Engine nastoji poboljšati svoje sigurnosne programe. Pomoću internog skeniranja ranjivosti koriste se za infrastrukturu, poslužitelje, baze podataka i aplikacije. WP Engine ima ugovore sa SecTheory i Sucuri, dvije vodeće tvrtke za internetsku sigurnost. Oni naporno rade kako bi zaštitili sve vaše podatke i sprečili hakere da propadnu na domene.

Koje dodatke je onemogućeno WP Engine?

WordPress nudi preko 40.000 dodataka, a WP Engine odbija samo desetak dodataka. Dodaci za predmemoriranje, kao što su WP Super Cache, WP cache datoteka, W3 Total Cache i WordFence nisu dopušteni na web lokaciji WP Engine. Rade s ostalim predmemoriranim programima koje WP Engine već koristi. Rezervni dodaci, kao što su WP DB Backup, WP DB Manager, Backup WordPress i VersionPress nisu dopušteni jer se pokreću u neprimjerenim vremenima i usporavaju brzinu. Programi poslužitelja i MySQL Thrashing, kao što su prekidač provjere veze, MyReviewPlugin, Fuzzy SEO Booster, WP PostViews i Tweet Bender uzrokuju veće opterećenje na poslužiteljima. Postoje dodaci koji su zabranjeni. Ti dodaci uključuju dinamičke povezane postove, SEO automatske veze & Povezani postovi, još jedan povezani post dodatak, slični postovi i kontekstualno povezani postovi. Intenzivni su u bazi podataka, pa ih je bolje zabraniti ih izravnim.

Koji su dodaci kurirani?
  • Rješenja za naplatu plaćanja štite podatke kupca, a Stripe i Mijreh dva su od najboljih rješenja za plaćanje plaćanja.
  • Radi analitike, Google Analytics, Clicky i KISSmetrics pratit će ponašanje vašeg kupca kako bi im pomogao da se kreću po vašoj web lokaciji prije nego što obave kupnju..
  • Za kraću vezu, Pretty Link Pro i Bit.ly idealni su za širenje URL-a izvan društvenih medija.
  • Mreže za isporuku sadržaja (CDN) keširat će vaš statički sadržaj na vašoj web lokaciji. Za ovo želite koristiti Photon, MaxCDN ili W3-Total Cache da biste poboljšali predmemorije i ubrzali web mjesto..
  • Za dinamičke cijene Gravity Forms omogućuju vam postavljanje cijena svojih proizvoda i utvrđivanje eventualnih popusta koje želite uključiti. Savršeno je za one koji žele kupiti na veliko, a mogu dobiti i mali popust za dizanje.
  • Kada je riječ o otpremi stope, WooCommerce, Cart-66, WP eCommerce glavni su dodaci za ovu značajku. Možete odrediti cijene prijevoza na određene čimbenike kako biste zadovoljili potrebe vaših kupaca.
Kako i kada se izvode nadogradnje jezgre WordPressa?
  • Za funkcionalna ažuriranja su beta testirani. Kad prođe beta testiranje, na blogu se objavljuje najava i govori o novim značajkama na novoj verziji. Procjene su dane kao pomoć u planiranju. Inženjeri rade na beta verziji dok se ne testira na sustav kako bi vidjeli kako reagiraju na platformu. Možete preuzeti najnoviju verziju pomoću 24/7 Live Chat po zahtjevu kako biste ga dobili prije nego što bude objavljen.
  • Dostavljaju se sigurnosna ažuriranja i provode se što je brže moguće. Brzo testiranje utvrđuje kako će reagirati na sigurnosno ažuriranje, a zatim se platforma pretvara u klijente. Obavijest se šalje kako bi se osiguralo da se zastarjeli sigurnosni programi pravilno zatvore.
  • Zaštita od automatskog ažuriranja WP Engine je autonomna i dodatni je sloj upravljanja. On učitava web mjesto i provodi testove kako bi se osiguralo da sve radi ispravno prije instaliranja ažuriranja. Izrađuje se sigurnosna kopija ako prođe prvi test, a automatizacija će ponovno učitati web mjesto i ponovo testirati kako bi se uvjerilo da WordPress jezgra ispravno radi. Ako ne radi ispravno, vaša je web-lokacija vraćena u verziju WordPressa instaliranu prije ažuriranja. Dobit ćete poruku e-pošte s detaljima koraka koje možete poduzeti kako biste riješili problem.
Kako mogu dodati nove web stranice s različitim imenima domena u WordPress Multisite?

Dodavanje više web lokacija u vašu glavnu instalaciju za WordPress izvrstan je način za pomoć u prometu. Morate provesti neke korake prije nego što se pravilno postavi. Novu domenu želite dodati korisničkom portalu tako što ćete otvoriti “Dodavanje domene u korisnički portal”. Tada ćete trebati stvoriti web mjesto u WordPress Multisiteu. Preći ćete na „Sva web mjesta“, kliknite „Dodaj novo“. morat ćete odabrati adresu web mjesta, naslov web lokacije i adresu e-pošte administratora za sve koji želite imati pristup svojoj web stranici.

Kako omogućiti revizije koje su već onemogućene?

Kad su revizije omogućene, mogu stvoriti probleme s izvedbom. Ako ih želite omogućiti, morat ćete otići na wp-config.php datoteku. Odatle možete odabrati omogućavanje revizija.

Kako mogu promijeniti višestransku primarnu domenu?
 • Kad želite promijeniti primarnu domenu, ne morate odlagati bazu podataka. Možete promijeniti svako polje da biste promijenili naziv vaše domene. Evo vrijednosti koje ćete morati promijeniti da biste promijenili naziv domene.
  • wp_options
  • wp_sitewp_sitemeta
  • wp_blogs
  • wp _ # _ opcije
 • Phpmyadmin također treba uređivati. Kad se sve promijeni, želite ogledati trenutnu sintaksu HTTP-a ili ne-HTTP-a. Nakon toga možete započeti mijenjati naziv domene, dobit ćete definirati (DOMAIN_CURRENT_SITE ‘, mysite.wpengine.com) i možete te podatke zamijeniti novom domenom.
Što je HTTPS i SSL / TLS?
  • Ako planirate prodaju proizvoda putem svoje web stranice, morate se upoznati s tim izrazima. Oni pružaju sigurnost koja štiti podatke kupca kriptografskim detaljima. Evo što uvjeti znače i što čine za vaše web mjesto.
  • Hypertext Transfer Protocol Secure ili HTTPS je protokol koji omogućuje sigurnu komunikaciju putem interneta. Vanjski korisnici ne mogu vidjeti podatke o posjetiteljima koje šalju i primaju na mreži. Za pravilan rad, HTTPS koristi sigurne veze s SSL / TLS protokolima koji će autentificirati web poslužitelje. Šifrira poruke između preglednika i web poslužitelja.
  • Sigurnost transportnog sloja ili TLS je kriptografski protokol koji omogućuje sigurnu komunikaciju. Osigurava komunikaciju posjetiteljima web stranica i nudi obilje prednosti. Ovjerava identitete, pruža privatnost i integritet podataka za svakog posjetitelja.
  • Sloj sigurnih utičnica ili SSL prekursor je TLS sustava. Naziv se promijenio jer SSL 3.0 sustav nije kompatibilan s nadogradnjom. Umjesto da promijenite cijeli sustav, bilo je lakše preimenovati ga u TLS.

Povijest WP Engine Infographic

Pomaže u uvidu u povijest poduzeća kako bi se razumjelo odakle dolaze i kamo idu. U nastavku smo istaknuli najvažnije događaje u povijesti WP Engine-a:

povijest wp motora

Više na WPEngine.com

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector