Ulasan WP Engine 2020: Hosting WordPress Terbaik?

Ulasan WP Engine 2020: Hosting WordPress Terbaik?

Ulasan WP Engine 2020: Hosting WordPress Terbaik?

Contents

WP Engine – hos WordPress terpantas?

WP Engine dianggap oleh banyak pihak sebagai host WordPress terbaik, paling premium, terpantas, terbaik.


Ini mencipta pasaran hosting WordPress dari awal, dan banyak syarikat saya juga muncul, berusaha merebut bahagian pasaran.

Hanya melihat laman webnya yang membangkitkan kekuatan, misteri, dan keajaiban:

tangkapan skrin utama enjin wp

Ia mempunyai peminat yang gemuk.

Dan pengkritiknya.

Kami sedia membantu anda membuat keputusan – adakah WP Engine adalah hos untuk anda? Atau sekiranya anda menggunakan sesuatu yang lebih ringan seperti SiteGround?

Ulasan Penyuntingan WP Engine 4.4 / 5 Pengulas {{reviewsOverall}} / 5 Pengguna (1 mengundi) Kelebihan

 1. Kelajuan Pemindahan Cepat
 2. Banyak ciri untuk WordPress
 3. Kelajuan Pemindahan Cepat
 4. Pemindahan Data Tanpa Had
 5. Sandaran Harian Automatik
 6. Hosting dan perkhidmatan berkualiti tinggi
 7. Syarikat dan sokongan yang berpusat di A.S.

Keburukan

 1. Storan Terhad
 2. Lebih Mahal Daripada Sebilangan Besar
 3. Tidak Akan Menjual Anda Nama Domain
 4. E-mel mesti dihoskan melalui DNS bukan di WP Engine

Ringkasan Untuk rawatan VIP terhadap pelbagai hosting WordPress yang dikendalikan, WP Engine sangat sesuai. Anda akan mendapat sandaran harian, pemindahan data tanpa had, pengimbasan malware yang teliti, dan kemas kini automatik di WordPress. Semua rancangan berasaskan Linux, jadi cari di tempat lain untuk hosting berasaskan Windows. Tetapi untuk tanda harga premium, had data dan had penyimpanan mungkin akan menjadi besar. Sokongan4.5Speed4.5Feature4.5Value4Transparency4.5

Apa itu WP Engine?

WP Engine adalah syarikat hosting WordPress yang diurus premium yang berpusat di Austin, TX. Ditubuhkan pada tahun 2010, WP Engine adalah antara syarikat hosting web pertama yang menawarkan hosting WordPress premium.

Sejak mereka berkuasa, banyak nama besar dalam hosting mula menawarkan rancangan hosting yang dikendalikan juga. Sebuah syarikat persendirian, WP Engine menghoskan lebih dari 40,000 laman web, yang kebanyakannya adalah jenama besar. Ketua Pegawai Eksekutif Heather Brunner, yang memegang peranan pada tahun 2013, adalah salah satu wanita paling terkenal di dunia teknologi.

Betapa baiknya Mesin WP?

Sekiranya laman web anda menghasilkan atau dimaksudkan untuk menghasilkan wang, WP Engine adalah salah satu pilihan terbaik untuk keperluan hosting web anda.

Pengehosan mereka yang dikendalikan sepenuhnya bermaksud bahawa laman web anda akan sentiasa dikemas kini dengan ciri keselamatan, pemalam dan keperluan penyimpanan. Tetapi dengan rancangan paling asas mereka bermula dari $ 35 / bulan, ini bukan syarikat hosting untuk amatur. Kami mengesyorkan WP Engine untuk webmaster serius yang laman webnya menghasilkan lalu lintas yang banyak dan wang tunai yang banyak.

Bagi juruweb web pemula yang ingin membuat laman web sederhana, terdapat banyak hos belanjawan yang menelan belanja sebahagian kecil daripada harganya dan akan memberikan semua yang anda perlukan.

Lihat Laman Web Rasmi

Ulasan Mesin WP Pakar kami

Sekiranya hosting WordPress yang dikendalikan adalah apa yang anda mahukan, WP Engine harus menjadi salah satu penyedia hosting pertama yang anda selidiki. Dan untuk alasan yang baik!

Mereka pada dasarnya mencipta hosting WordPress yang dikendalikan, dan portfolio pelanggan mereka yang mengagumkan banyak sekali. WP Engine banyak menawarkan webmaster yang merancang penimbangan dan pengewangan laman web mereka, tetapi itu tidak bermakna ia sesuai untuk semua orang dengan impian besar untuk blog mereka. WP Engine mahal, dan pertukaran untuk kemas kini dan keselamatan automatik adalah beberapa batasan serius ketika datang ke lebar jalur, penyimpanan, dan sokongan.

Ciri-ciri Terbaik WP Engine

Dalam banyak cara, WP Engine telah menetapkan standard industri untuk hosting WordPress berkualiti tinggi. Inilah sebabnya mengapa banyak jenama besar membayar banyak untuk menjadi tuan rumah dengan WP Engine.

1. Keselamatan Gred Perusahaan

WP Engine mempunyai keselamatan kelas perusahaan, dan ini adalah yang terbaik di luar sana. Terutama untuk jenama besar dengan banyak perhatian, ancaman digodam patut diberi perhatian serius.

Mengenai keselamatan, WP Engine memberikan:

 • Mereka mempunyai protokol keselamatan 256-bit AES yang akan menyulitkan data anda sebelum membuat pemindahan.
 • Mereka memisahkan akar sistem fail, dan mereka telah mengkonfigurasi sistem mereka untuk menyekat permintaan jahat di bahagian depan sebelum mereka sampai ke hujung belakang.
 • Oleh kerana mereka dibina untuk WordPress, mereka mengetahui semua kelemahan WordPress dan telah menutupnya dengan secukupnya.
 • Mereka secara automatik menjalankan kemas kini untuk WordPress dan semua pemalam sehingga, kerana pembaikan dilakukan untuk meningkatkan keselamatan, laman web anda akan lebih cepat selamat.

2. Kepantasan Berkelajuan Tinggi

WP Engine, seperti yang dapat diduga namanya, dibina di sekitar WordPress dan hanya WordPress. Seluruh infrastruktur mereka dioptimumkan untuk berjalan di WordPress, yang memberikan kelajuan yang sangat baik. Selain itu, dengan kemas kini automatik untuk WordPress dan semua pemalam anda, anda akan sentiasa menjalankan versi terkini dari yang paling pantas.

Mereka juga menawarkan alat khas percuma untuk membantu anda menguji kelajuan laman WordPress anda, dengan cadangan tambahan untuk bagaimana anda dapat mencapai masa muat halaman yang lebih cepat. Lihat mereka Ujian Kelajuan WordPress, yang boleh anda gunakan untuk mana-mana laman WordPress, bukan hanya yang dihoskan dengan WP Engine.

Sekiranya anda berminat dengan pengoptimuman WordPress dan kelajuan yang cepat, tetapi tidak dijual pada perkhidmatan hosting yang dikendalikan, kami mengesyorkan A2 Hosting. Anda boleh memilih untuk memasang program WordPress yang dioptimumkan khas, dan orang-orang ini menawarkan masa pemuatan halaman terpantas di industri. Atau, lihat senarai lengkap pilihan hosting terpantas kami.

3. Pemindahan Data Tanpa Had

WP Engine menawarkan pemindahan data tanpa had untuk semua rancangan mereka. “Tidak terhad” adalah istilah yang dilemparkan secara bebas oleh tuan rumah web, tetapi sebenarnya hanya sebaik infrastruktur yang menyokongnya. Data “tidak terhad” dari pelayan yang terlalu banyak tidak akan pernah habis jika hanya kerana hanya dapat memberikan begitu banyak pada waktu tertentu. WP Engine, bagaimanapun, mempunyai peralatan untuk benar-benar menyokong janji ini.

4. Sandaran Harian Automatik tanpa risau

WP Engine akan melakukan sandaran automatik untuk setiap laman web yang anda hoskan bersama mereka setiap hari. Sandaran ini percuma untuk dipulihkan dan memberi anda pilihan untuk memulihkan fail tertentu sahaja. Sekiranya laman web anda diretas, pasukan sokongan akan menangani semuanya, menjadikan laman web anda kembali normal dengan tekanan minimum dari pihak anda. Sekiranya ada bidang perkhidmatan pelanggan yang benar-benar unggul WP Engine, ini adalah yang terbaik. Pelanggan yang memerlukan ketenangan fikiran mengenai keselamatan data mereka mungkin mendapati bahawa WP Engine sangat sesuai dalam hal ini.

5. Suka WordPress? Maka Anda Akan Suka Mesin WP.

WP Engine mempunyai pelbagai ulasan di seluruh web, tetapi ada tema yang berlaku di antara mereka yang menyanyikan pujian dari atas bumbung.

Fanatik WordPress, pada amnya, juga fanatik WP Engine.

Menjadi syarikat hosting WordPress terurus yang sepenuhnya dibina di sekitar CMS paling popular di dunia, ini masuk akal. Kerjasama antara tuan rumah dan CMS sangat erat; lebih baik anda percaya bahawa mereka tidak akan ketinggalan dalam persidangan WordPress dan menjadi kemajuan dalam setiap perkembangan baru. Webmaster yang benar-benar tahu memanfaatkan sepenuhnya WordPress akan berjaya dalam memilih WP Engine.

6. Sokongan Padu 24/7/365 Sokongan Pelanggan

Sekiranya anda bukan pembangun backend, anda memerlukan sokongan – tersedia 24/7. Sokongan adalah salah satu sebab asas untuk memilih hosting yang dikendalikan – atau mana-mana hosting dalam hal ini.

sokongan enjin wp

WP Engine adalah sebuah syarikat yang berpusat pada sokongan, dan dalam ujian kami dari aspek penjualan dan admin, kami mendapati sokongan mereka sangat cepat – bertindak balas dalam beberapa saat dalam kebanyakan kes. Mereka telah membuat senarai hos sokongan pelanggan terbaik kami kerana begitu waspada!

7. Harga adalah Nilai yang Besar

Sebilangan mungkin melihat tanda harga permulaan $ 35 / bln dan membandingkannya dengan host yang lebih murah.

Jangan buat begitu.

Sekiranya anda perniagaan yang sebenar dan berkembang, anda pada dasarnya membayar tambahan $ 25 sebulan untuk mendapatkan hosting dan infrastruktur premium, sokongan bertaraf dunia, dan teknologi WordPress sebenar untuk menyelesaikan masalah anda.

Bayangkan anda menggunakan hos bersama berkualiti rendah dan anda mula menghadapi masalah besar. Apa yang akan berlaku ialah anda akan berbual dengan perwakilan khidmat pelanggan dari luar yang tidak memahami masalah teknikal dengan laman web anda atau mereka akan menawarkan untuk membantu anda dengan bayaran.

Adakah anda boleh mengambil beberapa pemaju berdasarkan permintaan? Sekiranya mereka dapat membalas dengan cukup pantas, anda membayar $ 100 sejam untuk pembangun sokongan teknikal WP Engine yang berkaliber sama.

Jadi seperti apa sahaja dalam hidup, anda mendapat apa yang anda bayar. Dengan membayar tambahan untuk hosting laman web yang kritikal, anda benar-benar menyelamatkan diri berpotensi beratus-ratus atau ribuan perniagaan yang hilang dari laman web anda terhempas dan terpaksa berurusan dengan sokongan sub-par.

8. Baru! Paket Tema StudioPress Termasuk

Salah satu penambahan terkini WP Engine yang paling menarik adalah penyertaan tema StudioPress – bernilai lebih $ 2,000 dalam tema.

termasuk studio

StudioPress, pada kerangka Genesis, adalah salah satu kedai tema WordPress yang paling disegani di pasaran. Ini adalah bonus besar untuk pelanggan WP Engine yang memasukkan semua tema ini dalam langganan mereka.

Kelemahan Hosting WP Engine

Tidak ada hos yang sesuai untuk semua orang, tetapi ini mungkin berlaku sama dengan WP Engine. Mereka mungkin salah satu yang terbaik dalam niche khusus mereka, tetapi ada banyak alasan bahawa sebahagian besar webmaster harus jelas. Baca terus untuk mengetahui apakah WP Engine benar-benar tepat untuk laman web anda.

Pelan hosting bersama paling asas WP Engine berharga $ 35 / bulan (lebih murah dengan pautan diskaun kami) dan hanya merangkumi satu domain yang anda mesti beli di tempat lain.

Juga:

 • Anda tidak akan mendapat alamat e-mel yang dilampirkan ke domain anda.
 • Anda hanya akan diberi storan 10GB.
 • Pada rancangan asas laman web anda hanya dapat menampung 25 ribu kunjungan setiap bulan.

Semua ciri ini akan kami kembangkan di bawah, tetapi masalah utamanya adalah: Sebilangan besar ciri yang disenaraikan di sini bahawa kekurangan atau had WP Engine menjadi standard dengan host lain, dengan sebahagian kecil dari harga.

Ini bukan untuk mengatakan bahawa WP Engine tidak bernilai tanda harga premium jika anda mengutamakan skalabilitas, keamanan, dan ketenangan tentang data anda. Tetapi ciri-ciri ini lebih spesifik daripada yang biasanya diperlukan oleh kebanyakan webmaster. WP Engine tidak terlalu mahal, tetapi banyak pelanggan dapat mencari hos yang lebih sesuai dengan keperluan mereka tanpa mengeluarkan banyak wang.

2. Storan Terhad & Pelawat

Pelan Permulaan WP Engine hanya merangkumi 10GB storan dan 25 ribu pelawat setiap bulan. Untuk bersikap adil, ini agak besar untuk mana-mana satu laman web, terutama jika dibandingkan dengan apa yang ditawarkan oleh host web butik lain pada rancangan paling asas mereka.

3. Tiada Sokongan Telefon 24/7 untuk Pelan Asas

Hosting yang diuruskan WP Engine menjanjikan bahawa apabila anda mendapat wakil sokongan di telefon, mereka biasanya sangat berpengetahuan dan bermanfaat. Dan ini berlaku dalam kebanyakan pengalaman pelanggan. Tetapi mendapatkan sokongan pasukan membuktikan sedikit lebih sukar.

Bagi mereka yang ada dalam rancangan Permulaan, tiket sokongan dan sokongan telefon tidak mendapat perhatian 24 jam, mengikat anda untuk menelefon pada waktu perniagaan.

Kemas kini: Dulu WP Engine tidak mempunyai sokongan sembang, tetapi mereka sekarang menawarkan sokongan live chat 24/7 pada semua rencana.

4. Tiada E-mel

Ini adalah suatu anomali di kalangan syarikat hosting web. Sebilangan besar merangkumi sekurang-kurangnya sebilangan kecil alamat e-mel percuma dengan domain dan pakej hosting anda, tetapi WP Engine sepenuhnya meninggalkan perkhidmatan ini.

Sebaliknya, mereka mengesyorkan untuk menyediakan akaun Google Mail yang terikat dengan domain anda. Ini adalah sesuatu yang dilakukan oleh banyak syarikat, tetapi itu tidak bermaksud semua orang mahu e-mel mereka terikat dengan Google Giant, atau semua orang dengan senang hati membayar tambahan untuk sesuatu yang biasanya menjadi standard.

Sebenarnya, kami menggunakan G Suite oleh Google, jadi ini tidak menjadi masalah.

Pokoknya

WP Engine adalah penguasa bidang mereka dengan alasan yang baik. Mereka mempunyai kecepatan yang luar biasa, keamanan terbaik, dan jika anda tidak keberatan menunggu beberapa jam untuk mendapatkan sokongan, maka anda akan dapati bahawa sokongan mereka adalah yang terbaik. Sebenarnya, setiap kali anda mendapat wakil di talian, mereka akan berusaha untuk membantu anda.

Tetapi ini sama sekali tidak sesuai untuk semua orang, dan ini terutama berlaku bagi para webmaster pemula yang ingin membuat laman web yang mudah.

Semua loceng dan wisel yang disertakan dengan hosting WordPress mereka adalah yang pasti, tetapi mereka berada di luar bidang keperluan biasa untuk kebanyakan laman web rata-rata. Banyak hos yang lebih murah menawarkan sesuatu yang lebih hampir dengan rancangan satu saiz yang paling sesuai. Mengikuti jalan WP Engine, banyak nama besar juga menawarkan hosting WordPress yang dikendalikan. Lihat HostGator, misalnya, jika anda baik-baik saja dengan tahap perkhidmatan yang lebih ringkas dengan harga yang jauh lebih murah. Atau, jika anda sedikit lebih teknikal, Cloudways boleh menjadi pilihan yang bagus untuk hosting dengan harga yang lebih rendah dan peringkat teratas. Sekiranya anda mahukan alternatif untuk WP Engine, tuan rumah popular yang tumbuh seperti rumpai adalah Kinsta.

Lihat Lagi Ciri

Pelan dan Harga Mesin WP

Apabila melihat halaman harga pada mulanya, ia boleh menjadi agak membebankan:

harga dan rancangan enjin wp

Inilah pecahannya:

 • Sekiranya anda baru memulakan dan hanya mempunyai satu laman web, kami mencadangkan rancangan Permulaan
 • Pertumbuhan dan Skala sangat bagus jika anda mempunyai banyak laman web atau merupakan agensi
 • Salah satu kelemahan terbesar WP Engine adalah had lalu lintas 25,000 kunjungan sebulan pada rancangan Startup, yang terasa terlalu rendah, berbanding host lain seperti SiteGround
 • Anda membeli perkhidmatan premium di sini, dengan sokongan teknologi yang berpangkalan di AS, jadi anda harus mempertimbangkannya
 • Storan tempatan juga agak rendah, tetapi harus memuaskan kebanyakan orang

Seperti apa harga dengan potongan eksklusif kami? 

diskaun harga mesin wp

Dengan pautan diskaun ini, anda akan mendapat potongan 10% dari pembayaran pertama anda, iaitu percuma untuk rancangan tahunan selama 3 bulan.

Diskaun dan Kupon WP Engine

WP Engine selalunya akan menawarkan potongan dan bonus bermusim. Sebagai rakan kongsi yang dipercayai, kami mendapat akses ke potongan tambahan yang dapat kami sampaikan kepada anda!

Dapatkan 3 Bulan Percuma di WP Engine Hosting

Kami telah bekerjasama dengan WP Engine untuk memberikan diskaun tambahan 10% tambahan untuk rancangan WP Engine tahunan. Kerjasama ini eksklusif untuk WhatsTheHost dan WP Engine.

Tuntutan diskaun 20%

Soalan dan Jawapan Mesin WP

Anda memerlukan laman web hosting yang akan menyokong anda. Soalan Lazim untuk WP Engine ini mesti memuaskan sesiapa sahaja yang mencari jawapan mengenai mencari laman web hosting.

Apa sejarah WP Engine?

Pada tahun 2010, usahawan bersiri Jason Cohen mengasaskan WP Engine. Mereka adalah syarikat yang berpusat di Amerika Syarikat. Ibu pejabat mereka tinggal di Austin, TX, dan mempunyai pejabat lain di seluruh Texas, San Francisco, dan London.

Bagaimana WP Engine mengoptimumkan hosting laman web WordPress?

WP Engine menggunakan sistem front-end proprietari yang berfungsi dengan baik dengan WordPress. Ia melindungi laman web dari penggodam, mengurangkan beban pelayan, dan menangani lonjakan lalu lintas dengan mudah. Perisian caching untuk WP disebut EverCache, dan ia dirancang khusus dengan mempertimbangkan WordPress.

Ciri unik apa yang membezakan WP Engine daripada laman web hosting lain?

WP Engine mempunyai banyak ciri unik. Kawasan Pementasan menjadi tumpuan mereka, dan memungkinkan pengguna membuat persekitaran pengembangan baru untuk menguji tema baru, pemalam atau perubahan lain sebelum melepaskannya di laman web anda. Titik pemulihan satu klik mereka memberikan navigasi yang mudah untuk pengunjung. Pemindahan data tanpa had membolehkan anda menggunakan seberapa banyak data yang anda perlukan. Teknologi caching CDN dan proprietari, firewall, dan pengimbas perisian hasad bekerja keras untuk melindungi laman web anda.

Anda boleh menguruskan kemas kini WordPress anda, dan membuat sandaran harian untuk melindungi pekerjaan anda.

Di manakah pusat data berada?

WP Engine mempunyai pusat data yang terdapat di seluruh dunia. Mereka mempunyai lokasi di Amerika Syarikat, United Kingdom, dan Jepun. Tidak kira di mana sahaja anda berada di dunia, anda boleh menemui pusat data berhampiran lokasi anda.

Bolehkah WP Engine memindahkan laman web WordPress?

WP Engine akan memindahkan laman web WordPress. Penghijrahan laman web datang dengan bayaran sekali sahaja untuk perkhidmatan ini.

Apa faedah yang akan saya terima kerana menggunakan WP Engine untuk menjadi tuan rumah laman web WordPress?

WP Engine menawarkan banyak faedah bagi mereka yang ingin menggunakannya untuk laman web hosting mereka. Mereka mempunyai seni bina hosting yang dioptimumkan untuk mengendalikan laman web yang paling aktif. Mereka menawarkan perkakasan “rak paling atas” yang tidak akan anda temui dengan laman web hosting lain. Terdapat beberapa ciri unik yang dapat menjadikan laman WordPress mudah dan mudah. Pasukan sokongan mereka adalah pakar dengan WordPress, dan dapat membantu anda dengan sebarang pertanyaan yang anda ada mengenai apa sahaja di laman web WordPress anda. Anda juga akan mendapat kemas kini dan sandaran automatik semasa anda menggunakan WP Engine.

Bolehkah saya mendapatkan sijil SSL melalui WP Engine?

EP Engine membenarkan pelanggan mereka membeli sijil SSL dengan bayaran tambahan. Anda tidak perlu mencari sijil SSL melalui laman web hosting lain.

Betapa baiknya sokongan untuk WP Engine?

WP Engine berbangga dengan perkhidmatan pelanggan mereka. Mereka menggunakan sistem sokongan tiket untuk pertanyaan mengenai masalah kecil. Bagi mereka yang memerlukan bantuan untuk menyelesaikan masalah lain, ada pilihan sembang langsung yang menghubungkan anda dengan wakil. Sembang langsung tersedia setiap hari dari 8:00 hingga 8:00 CST. Terdapat sokongan telefon untuk setiap rancangan, kecuali untuk peringkat pertama. Setiap wakil adalah pakar dalam menangani sebarang masalah WordPress.

Adakah WP Engine menawarkan jaminan wang dikembalikan?

Ya, mereka ada. Apabila anda mendaftar, anda akan mendapat jaminan tanpa pulangan wang tanpa pulangan selama 60 hari sekiranya anda tidak berpuas hati dengan perkhidmatan ini. Ia tidak diperincikan mengenai terma dan syarat, tetapi dinyatakan di laman web mereka. Jaminan wang dikembalikan hanya untuk kos hosting sahaja. Sekiranya anda mempunyai pembelian domain atau perkhidmatan tambahan lain, anda tidak akan menerima bayaran balik untuk pembelian tersebut.

Adakah jaminan masa pakai dengan WP Engine?

Ya, mereka ada. Mereka mempunyai jaminan uptime 99.95% untuk laman web anda. Sekiranya mereka tidak dapat memenuhi jaminan itu, mereka akan menawarkan untuk mengembalikan 5% daripada bayaran bulanan kerana setiap jam mereka tidak dapat menunaikannya. Sekiranya anda mempunyai masalah dengan waktu operasi anda, anda boleh meminta pengembalian wang anda dalam masa 30 hari dari waktu henti dan menerima bayaran balik anda. Anda ingin memeriksa semula Perjanjian Tahap Perkhidmatan WP Engine untuk mendapatkan semua maklumat dan mengetahui sekatan apa yang berlaku.

Bolehkah saya memaparkan “Powered by WP Engine” dengan pautan afiliasi?

Terdapat beberapa cara untuk memaparkan WP Engine di laman web anda. Terdapat widget yang boleh anda gunakan. Perlu beberapa minit, dan ia akan sesuai dengan widget anda yang lain di laman web anda. Sekiranya anda lebih mahir secara teknikal, anda boleh menggunakan fungsi PHP. Ini membawa beberapa pilihan untuk tetapan HTML, dan termasuk ID afiliasi anda. Setiap orang yang mengunjungi laman web anda akan mengetahui dengan siapa anda berafiliasi dan bagaimana laman web anda dikuasakan.

Bagaimana saya boleh menukar maklumat pengebilan saya?

Sangat mudah dan mudah untuk menukar maklumat pengebilan anda. Anda akan masuk ke Portal Pengguna, dan anda harus mempunyai hak istimewa “Pemilik”. Anda kemudian akan memilih “Akaun Saya”, kemudian “Kemas kini Maklumat Pembayaran”. Ia terletak betul-betul di sebelah maklumat kad anda. Dari sini, anda boleh membuat perubahan, mengklik “Kemas kini”, dan anda sudah siap.

Bagaimana WP Engine mengesan dan membuang perisian hasad dari laman web?

WP Engine mengimbas WordPress untuk mencari perisian hasad yang sudah ada. Sekiranya terdapat perisian hasad yang dikesan, perisian tersebut akan dihapus secara automatik dan e-mel pemberitahuan akan dihantar kepada anda. Keselamatan sangat penting untuk melindungi laman web, dan WP Engine berusaha untuk meningkatkan program keselamatan mereka. Mereka menggunakan imbasan kerentanan di rumah untuk melalui infrastruktur, pelayan, pangkalan data, dan aplikasi. WP Engine mempunyai kontrak dengan SecTheory dan Sucuri, dua syarikat keselamatan internet peringkat teratas. Mereka bekerja keras untuk melindungi semua maklumat anda dan mencegah penggodam ranap domain.

Plugin apa yang tidak dibenarkan oleh WP Engine?

WordPress menawarkan lebih daripada 40,000 pemalam, dan WP Engine hanya menolak selusin pemalam sahaja. Plugin caching, seperti WP Super Cache, WP File Cache, W3 Total Cache, dan WordFence tidak diizinkan di laman WP Engine. Mereka berfungsi dengan program cache lain yang sudah digunakan oleh WP Engine. Plugin sandaran, seperti WP DB Backup, WP DB Manager, Backup WordPress, dan VersionPress tidak dibenarkan kerana ia berjalan pada waktu yang tidak sesuai, dan melambatkan kelajuan. Program Thrashing Pelayan dan MySQL, seperti Broken Link Checker, MyReviewPlugin, Fuzzy SEO Booster, WP PostViews, dan Tweet Bender menyebabkan beban yang lebih tinggi pada pelayan. Terdapat pemalam yang dilarang. Plugin ini merangkumi Dynamic Related Posts, SEO Auto Links & Posting Berkaitan, Plugin Posting Berkaitan Yang Lain, Posting Serupa, dan Posting Berkaitan Kontekstual. Mereka menggunakan pangkalan data, jadi lebih baik melarangnya secara langsung.

Plugin apa yang dipilih?
  • Penyelesaian Pembayaran Bayaran melindungi maklumat pelanggan, dan Stripe dan Mijreh adalah dua penyelesaian pembayaran terbaik.
  • Untuk analitik, Analisis Google, Clicky, dan KISSmetrics akan mengesan tingkah laku pelanggan anda untuk menolong mereka menavigasi laman web anda sebelum mereka membuat pembelian.
  • Untuk pautan yang lebih pendek, Pretty Link Pro, dan Bit.ly sangat sesuai untuk menyebarkan URL ke media sosial.
  • Rangkaian Penghantaran Kandungan (CDN) akan menyimpan kandungan statik anda di laman web anda. Untuk ini, anda ingin menggunakan Photon, MaxCDN, atau W3-Total Cache untuk meningkatkan cache anda dan menjadikan laman web anda lebih pantas.
  • Untuk harga dinamik, Gravity Forms membolehkan anda menetapkan harga untuk produk anda, dan mengetahui apa-apa potongan yang anda mahu sertakan. Sangat sesuai untuk mereka yang ingin membeli secara besar-besaran, dan mereka dapat sedikit potongan harga untuk boot.
  • Untuk penghantaran kadar jadual, WooCommerce, Cart-66, WP eCommerce adalah pemalam teratas untuk ciri ini. Anda boleh menentukan kadar penghantaran anda atas faktor-faktor tertentu untuk memenuhi keperluan pelanggan anda.
Bagaimana dan kapan kemas kini teras WordPress dilakukan?
  • Untuk kemas kini berfungsi, mereka diuji beta. Apabila lulus ujian beta, pengumuman diumumkan di blog, dan membicarakan mengenai ciri-ciri baru pada versi baru. Anggaran disediakan untuk membantu merancang. Para jurutera mengusahakan versi beta sehingga diuji terhadap sistem untuk melihat bagaimana mereka bertindak balas terhadap platform. Anda boleh memuat turun versi terbaru menggunakan Sembang Langsung 24/7 mengikut permintaan untuk mendapatkannya sebelum dilancarkan.
  • Kemas kini keselamatan disediakan, dan ia dilakukan secepat mungkin. Jalankan ujian cepat menentukan bagaimana ia akan bertindak balas terhadap kemas kini keselamatan, dan kemudian platform tersebut diserahkan kepada klien. Pemberitahuan dihantar untuk memastikan program keselamatan usang ditutup dengan betul.
  • Perlindungan Kemas Kini Automatik WP Engine bersifat autonomi, dan ia merupakan lapisan pengurusan tambahan. Ia memuat laman web dan melakukan ujian untuk memastikan semuanya berjalan dengan betul sebelum kemas kini dipasang. Cadangan dibuat jika lulus ujian pertama, dan automasi akan memuat semula laman web dan menguji semula untuk memastikan inti WordPress berfungsi dengan baik. Sekiranya tidak berfungsi dengan betul, laman web anda dikembalikan ke versi WordPress yang dipasang sebelum kemas kini. Anda akan mendapat e-mel yang memperincikan langkah-langkah yang boleh diambil untuk menyelesaikan masalah tersebut.
Bagaimana saya boleh menambah laman web baru dengan nama domain yang berbeza di WordPress Multisite?

Menambah beberapa laman web ke pemasangan WordPress utama anda adalah kaedah terbaik untuk membantu mengarahkan lalu lintas. Anda perlu menyelesaikan beberapa langkah sebelum disiapkan dengan betul. Anda ingin menambahkan domain baru ke Portal Pengguna dengan pergi ke “Tambah Domain di Portal Pengguna”. Anda kemudian perlu membuat laman web di Multisite WordPress. Anda akan pergi ke “Semua Tapak”, klik “Tambah Baru”. anda perlu memilih alamat laman web, tajuk laman web, dan e-mel pentadbir untuk sesiapa sahaja yang ingin anda akses ke laman web anda.

Bagaimana saya mengaktifkan semakan yang sudah dilumpuhkan?

Apabila semakan diaktifkan, mereka dapat membuat masalah prestasi. Sekiranya anda ingin mengaktifkannya, anda perlu pergi ke fail wp-config.php. Dari sana anda boleh memilih untuk mengaktifkan semakan.

Bagaimana saya boleh menukar domain primer multisite?
 • Apabila anda ingin menukar domain utama, anda tidak perlu membuang pangkalan data. Anda boleh menukar setiap bidang untuk menukar nama domain anda. Berikut adalah nilai yang perlu anda ubah untuk menukar nama domain.
  • wp_pilihan
  • wp_sitewp_sitemeta
  • wp_blogs
  • wp _ # _ pilihan
 • Phpmyadmin juga harus diedit. Apabila semuanya diubah, anda ingin mencerminkan sintaks HTTP semasa atau bukan HTTP. Anda kemudian boleh mula menukar nama domain, anda akan menerima definisi (DOMAIN_CURRENT_SITE ’, mysite.wpengine.com), dan anda boleh mengganti maklumat tersebut dengan domain baru.
Apa itu HTTPS dan SSL / TLS?
  • Sekiranya anda merancang untuk menjual produk melalui laman web anda, anda perlu mengenali frasa ini. Mereka memberikan keselamatan yang melindungi maklumat pelanggan melalui perincian kriptografi. Inilah maksud istilah itu dan apa yang mereka lakukan untuk laman web anda.
  • Hypertext Transfer Protocol Secure atau HTTPS adalah protokol yang menyediakan komunikasi selamat melalui internet. Orang luar tidak dapat melihat maklumat pelawat yang mereka hantar dan terima dalam talian. Untuk berfungsi dengan betul, HTTPS menggunakan sambungan selamat dengan protokol SSL / TLS yang akan mengesahkan pelayan web. Ini menyulitkan mesej antara penyemak imbas dan pelayan web.
  • Transport Layer Security atau TLS adalah protokol kriptografi yang menyediakan komunikasi yang selamat. Ia menjamin komunikasi untuk pengunjung laman web, dan menawarkan banyak faedah. Ia mengesahkan identiti, memberikan privasi, dan integriti data untuk setiap pelawat.
  • Secure Sockets Layer atau SSL adalah pendahulu sistem TLS. Nama berubah kerana sistem SSL 3.0 tidak serasi dengan peningkatan. Daripada mengubah keseluruhan sistem, lebih mudah untuk menamakannya semula menjadi TLS.

Sejarah Infografik Enjin WP

Ini membantu mendapatkan gambaran sejarah syarikat untuk memahami dari mana mereka datang dan ke mana mereka pergi. Di bawah ini kami telah menyoroti peristiwa terpenting dalam sejarah WP Engine:

sejarah enjin wp

Lebih banyak lagi di WPEngine.com

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector