WP Engine vélemények 2020: A legjobb WordPress tárhely?

Contents

WP Engine – a leggyorsabb WordPress gazdagép?

Sokan úgy vélik, hogy a WP Engine a legjobb, legprémium, leggyorsabb és legjobban támogatott WordPress gazdagép.


Megteremtette a WordPress tárhely-piacot a semmiből, és sok én is túl céget indítottak, és megpróbálták megragadni a piaci részesedést..

Ha csak a honlapját nézi, hatalomra, rejtélyre és csodára hív fel:

wp motor home screenshot

Zavaró rajongói vannak.

És lerontói.

Azért vagyunk itt, hogy segítsen eldönteni – a WP Engine a házigazda az Ön számára? Vagy valamivel könnyebben menjen, például a SiteGround?

A WP Engine szerkesztői áttekintése 4.4 / 5 Olvasó: {{reviewsO overall}} / 5 Felhasználók (1 szavazás) Előnyök

 1. Gyors átviteli sebesség
 2. Sok szolgáltatás a WordPress számára
 3. Gyors átviteli sebesség
 4. Korlátlan adatátvitel
 5. Automatikus napi mentések
 6. Prémium, magas színvonalú tárhely és szolgáltatás
 7. Amerikai székhelyű cég és támogatás

Hátrányok

 1. Korlátozott tárhely
 2. Drágább, mint a legtöbb
 3. Nem ad el domain nevet
 4. Az e-maileket a DNS-en keresztül kell üzemeltetni, nem a WP Engine-en

ÖsszegzésA kezelt WordPress tárhelyváltozat VIP kezelésére a WP Engine kiválóan alkalmas. Naponta készít biztonsági másolatokat, korlátlan adatátvitelt, komolyan alapos rosszindulatú szoftverek vizsgálatát és automatikus frissítéseket a WordPress szolgáltatásban. Minden terv Linux alapú, ezért keressen máshol a Windows alapú tárhelyet. Prémium árcédulák esetén az adatkorlátozások és a tárolási korlátozások nagy kikapcsolást jelenthetnek. Support4.5Speed4.5Features4.5Value4Transparency4.5

Mi a WP Engine??

A WP Engine egy prémium menedzsment WordPress hosting cég, amelynek székhelye Austin, TX. A 2010-ben alapított WP Engine az első web hosting cégek között volt, amelyek prémium WordPress tárhelyet kínáltak.

A hatalomra való felbukkanásuk óta a tárhely területén már sok régóta működő nagy név is kezdett kínálni menedzselt tárhely-terveket. A magántulajdonban lévő WP Engine több mint 40 000 webhelyet üzemeltet, amelyek közül sok nagy márkák. Heather Brunner vezérigazgató, aki 2013-ban vállalta a szerepet, az egyik legjelentősebb nő a tech világban.

Mennyire jó a WP motor?

Ha webhelye pénzt keres vagy szándékozik pénzt keresni, akkor a WP Engine az egyik legjobb választás az Ön webtárhely-igényeihez.

Teljesen kezelt tárhelyük azt jelenti, hogy webhelye teljesen naprakész lesz a biztonsági szolgáltatásokkal, a pluginokkal és a tárolási igényekkel. De ha a legalapvetőbb terv 35 dollár havonta kezdődik, ez nem az amatőrök otthona. A WP Engine programot azoknak a súlyos webmestereknek ajánljuk, akiknek webhelyei jelentős forgalmat és jelentős készpénzt generálnak.

A kezdő webmester számára, amely egyszerű webhelyet szeretne felállítani, rengeteg költségvetési házigazdát kínál, amelyek az ár töredékét költsék, és mindent megadnak, amire szüksége van.

Lásd a hivatalos oldalt

Szakértői WP motor áttekintés

Ha a kezelt WordPress-tárhely az, amit keresel, akkor a WP Engine-nek kell lennie az elsőknek, akiket megvizsgált. És jó okból!

Alapvetően feltalálták a menedzselt WordPress tárhelyet, és lenyűgöző ügyfélportfóliójuk nagyságrendű. A WP Engine sokat kínál a webmestereknek a webhelyek méretezésének és bevételszerzésének megtervezéséhez, de ez nem jelenti azt, hogy mindenki számára megfelelő, a nagy álmaik számára megfelelő. A WP Engine drága, és az automatikus frissítések és a biztonság kompromisszuma komoly korlátozások a sávszélesség, a tárolás és a támogatás szempontjából..

A WP motor legjobb tulajdonságai

A WP Engine sok szempontból meghatározta az iparági szabványokat a szuperminőségű WordPress tárhely számára. Ez az oka annak, hogy sok nagy márka nagy dollárt fizet, hogy a WP Engine-t fogadja.

1. Vállalati szintű biztonság

A WP Engine vállalati szintű biztonságot nyújt, és ez a legjobbak közül kettő. Különösen a nagymárkás márkákkal, amelyeknek sok tekintetük van rájuk, a feltörés veszélye komoly figyelmet érdemel.

A biztonság szempontjából a WP Engine valóban a következőket szállítja:

 • 256 bites AES biztonsági protokolljuk van, amely titkosítja az Ön adatait az átvitel előtt.
 • A fájlrendszer gyökereit szétválasztva tartják, és úgy konfigurálják a rendszert, hogy blokkolják a rosszindulatú kérelmeket a kezelőfelületen, még mielőtt azok elérnék a hátteret.
 • Mivel a WordPress számára készültek, ismerik a WordPress összes gyenge pontját, és megfelelően lefedik azokat.
 • Automatikusan futtatják a WordPress és az összes plugin frissítéseit, így mivel a biztonság javítása érdekében javításokat hajtanak végre, akkor a webhely hamarosan biztonságosabb lesz..

2. Lángoló gyors sebesség

A WP Engine, amint a nevükből kitalálni lehet, a WordPress és csak a WordPress köré épül. Teljes infrastruktúrájuk optimalizálva van a WordPress futtatásához, amely kiváló sebességet biztosít. Ezenkívül a WordPress és az összes plugin automatizált frissítésével mindig futtatni fog a legújabb, leggyorsabb verzióit.

Ingyenes speciális eszközt kínálnak, amely segít a WordPress-webhely sebességének tesztelésében, és további javaslatokkal szolgálnak arra vonatkozóan, hogy miként érhető el még gyorsabb az oldal betöltése. Nézd meg WordPress Sebességteszt, amelyet bármilyen WordPress webhelyen használhat, nem csak a WP Engine webhelyén.

Ha érdekli a WordPress optimalizálása és a gyors sebesség, de nem értékesített webhelyeket kezelnek, ajánljuk az A2 tárhelyet. Választhat egy speciálisan optimalizált WordPress program előtelepítéséről, és ezek a srácok az iparág leggyorsabb oldalbetöltési idejét kínálják. Vagy vessünk egy pillantást a leggyorsabb tárolási lehetőségek teljes listájára.

3. Korlátlan adatátvitel

A WP Engine korlátlan adatátvitelt kínál minden tervvel kapcsolatban. A „korlátlan” kifejezés a webgazda által eléggé liberálisan szólt, de valójában csak annyira jó, mint az azt támogató infrastruktúra. A “korlátlan” adatok a túlterhelt szerverektől soha nem zárulnak ki, csak azért, mert csak annyit tudnak szolgáltatni egy adott időben. A WP Engine azonban rendelkezik felszereléssel, amely valóban támogatja ezt az ígéretet.

4. Aggódó, automatikus napi biztonsági mentések

A WP Engine automatikusan biztonsági másolatot készít minden egyes webhelyről, amelyet Ön velük üzemeltet. Ezek a biztonsági mentések ingyenesen visszaállíthatók, és lehetőséget adnak arra, hogy csak bizonyos fájlokat állítson vissza. Ha webhelyét feltörték, a támogatási csoport mindent meg fog kezdeni, és normalizálhatja webhelyét, minimális stresszkel járva az ön részéről. Ha van olyan ügyfélszolgálat, amelyben a WP Engine valóban kiemelkedik, akkor ez az. Azok az ügyfelek, akik adataik biztonságát illetően teljes nyugalmat vágynak, azt tapasztalhatják, hogy a WP Engine ebben az értelemben tökéletesen illeszkedik.

5. Szereted a WordPress-t? Akkor imádni fogja a WP Motorot.

A WP Engine vegyes értékeléseket készített az interneten, de van egy uralkodó téma azok között, akik a háztetőkről dicséretüket élik..

A WordPress rajongók nagyjából szintén a WP Engine rajongói.

Mivel a WordPress menedzselt vállalata teljes egészében a világ legnépszerűbb CMS-je körül épült, ennek sok értelme van. A fogadó és a CMS közötti partnerség erős; jobban hiszed, hogy soha nem hagynak ki egy WordPress konferenciát, és minden új fejlesztés élvonalában vannak. Azoknak a webmestereknek, akik valóban tudják, hogyan lehet a legtöbbet kihozni a WordPressből, jó lenne a WP Engine választása.

6. Szilárd támogatás 24/7/365 ügyfélszolgálat

Ha nem háttérépítő, akkor támogatásra van szüksége – elérhető a nap 24 órájában. A támogatás az egyik alapvető oka a menedzselt tárhely választásának – vagy bármilyen tárhelynek.

wp motor támogatás

A WP Engine egy támogatási központú vállalat, és mind az értékesítési, mind az adminisztrátori tesztelésünk során azt tapasztaltuk, hogy támogatása látszólag gyors – a legtöbb esetben másodpercek alatt reagál. Készítették a legjobb ügyfélszolgálatot nyújtó házigazdák listáját, amelyek annyira félelmetesek!

7. Az árak hatalmas érték

Néhányan megnézhetik a 35 dollár / hónap kezdő árcédulát, és összehasonlíthatják olcsóbb házigazdákkal.

Ne csináld.

Ha egy valódi, növekvő vállalkozás vagy, akkor alapvetően havonta extra 25 dollárt fizet, hogy prémium tárhelyet és infrastruktúrát, világszínvonalú támogatást és tényleges WordPress technikákat érhessen el, amelyek a problémák megoldására szolgálnak..

Képzelje el, hogy alacsony minőségű megosztott házigazdánál tartózkodik, és fontos problémái merülnek fel Önnek. Mi történik, akkor vagy beszélgetni fog egy olyan kiszervezett ügyfélszolgálattal, aki nem érti a webhely technikai problémáit, vagy felajánlja, hogy díj ellenében segít..

Gondolod, hogy igénybe vehet fejlesztőt? Ha elég gyorsan tudnak válaszolni, akkor 100 dollárt fizetnek óránként egy azonos kaliberű WP Engine technikai támogatási fejlesztőjéért.

Tehát, mint bármi más az életben, megkapja azt, amit fizet. Ha extra fizetést fizet a küldetés szempontjából kritikus webhelyért, ténylegesen megtakaríthatja magát potenciálisan száz vagy ezer elveszett üzletből a webhely összeomlása miatt, és a sub-par támogatással kell foglalkoznia..

8. Új! A StudioPress témacsomagot tartalmazza

A WP Engine kínálatának egyik legérdekesebb újdonsága a StudioPress témák beépítése – többet érdemel $ 2,000 témákban.

a studiopress tartalmazza

A StudioPress, a Genesis keretén belül, a piacon az egyik legismertebb WordPress témabolt. Ez egy hatalmas bónusz a WP Engine előfizetőinek, akik ezeket a témákat felveszik előfizetésükbe.

A WP Engine Hosting hátrányai

Egyetlen gazdagép sem mindenkinek megfelelő, de ez kétszeresen igaz a WP Enginere. Lehet, hogy az egyik legjobbak saját résükben, de számos oka van annak, hogy a webmesterek túlnyomó többsége tisztázza ezt. Olvassa el tovább, hogy megtudja, a WP Engine valóban megfelelő-e az Ön webhelyéhez.

1. Prémium árat & Néhány hiányzó népszerű szolgáltatás

A WP Engine legalapvetőbb megosztott tárhely-tervezési költsége 35 USD / hónap (olcsóbb a mi kedvezményes linkünkkel), és csak egy olyan domaint tartalmaz, amelyet másutt meg kell vásárolnia..

Is:

 • Nem kap e-mail címet a domainjéhez.
 • Csak 10 GB tárhelyet fog kapni.
 • Az alapterv szerint webhelye havonta csak 25 ezer látogatást képes fenntartani.

Mindezeket a funkciókat az alábbiakban kibővítjük, de a központi kérdés a következő: Az itt felsorolt ​​szolgáltatások többsége, amelyeknél a WP Engine hiányzik vagy korlátozott, más házigazdákhoz tartozik, az ár töredékéig.

Ez nem azt jelenti, hogy a WP Engine nem éri meg a prémium árat, ha az adatokkal szemben a skálázhatóságot, a biztonságot és a nyugalmat részesíti előnyben. De ezek a szolgáltatások pontosabbak, mint a legtöbb webmesternek általában szükségük van. A WP Engine nem túlságosan magas, ám sok ügyfél megtalálhatja az igényeikhez jobban megfelelõ gazdagépet anélkül, hogy annyi pénzt szedne fel.

2. Korlátozott tárhely & Látogatók

A WP Engine indítási terve csak 10 GB tárhelyet és 25k látogatót tartalmaz havonta. Hogy igazságosak lehessünk, ez viszonylag nagy bármely webhelyen, különösen összehasonlítva azzal, amit más butik internetes házigazdák kínálnak a legalapvetőbb tervükön.

3. Nincs 24/7 telefonos támogatás az alaptervekhez

A WP Engine által kezelt tárhely ígéri, hogy amikor telefonos támogatási képviselőt kap, általában hihetetlenül jól tájékozottak és segítőkészek. És ez igaz a legtöbb vásárló tapasztalataira. De a támogató csoport megszerzése egy kicsit nehezebb.

Az indulási tervben részt vevők számára a támogatási jegyek és a telefonos támogatás nem részesülnek 24 órás figyelmeztetésben, kötelezővé téve a telefonos hívást munkaidőben.

frissítés: Régebben volt a helyzet, hogy a WP Engine nem támogatott csevegést, ám most minden nap 24/7 élő chat-támogatást kínálnak minden tervhez.

4. Nincs e-mail

Ez valami rendellenesség a webtárhely-szolgáltatók körében. Legtöbbjük legalább egy maroknyi ingyenes e-mail címet tartalmaz a domainjével és a tárhely csomagjával, de a WP Engine ezt a szolgáltatást teljes mértékben lemondja.

Ehelyett azt javasolják, hogy hozzanak létre a Google Mail-fiókokat a domainjéhez kötve. Ez olyasvalami, amit sok vállalat csinál, függetlenül attól, hogy ez azt jelenti, hogy mindenki azt akarja, hogy e-mailje a Google Gianthez legyen kötve, vagy hogy mindenki szívesen fizet extraért valamiért, ami általában szokásos.

Igaz, egyébként a Google G Suite-t használjuk, tehát ez nem sok probléma.

Alsó sor

A WP Engine jó okból a területük mestere. Nagyon nagy sebességgel, csúcsminőségű biztonsággal bírnak, és ha nem bánja néhány órát a támogatás megválaszolásával, akkor azt tapasztalhatja, hogy támogatása még csúcsminőségű. Valójában minden egyes alkalommal, amikor képviselőt szerez a vonalon, visszafordulnak, hogy segítsenek.

De ezek egyáltalán nem mindenkinek megfelelőek, és ez különösen igaz kezdő webmesterekre, akik egyszerű webhelyet szeretnének felállítani.

Az összes harang és síp, amelyek a WordPress tárhelyszolgáltatásukkal együtt jönnek, minden bizonnyal csúcsminőségű, de kívül esnek a legtöbb átlagos webhely szokásos szükségletein. Rengeteg olcsóbb házigazda kínál valamit, amely közelebb áll az egy méretre szabott tervhez. A WP Engine útján haladva sok nagy név kínál menedzselt WordPress tárhelyet. Nézze meg például a HostGator szolgáltatást, ha rendben van egy rövidebb szintű szolgáltatással, sokkal olcsóbb áron. Vagy ha kissé technikusabb vagy, a Cloudways kiváló lehetőség lehet alacsonyabb áron és a legmagasabb szintű tárhelyen. Ha a WP Engine alternatíváját szeretné, akkor a Kinsta egy olyan népszerű gazdagép, amely úgy nőtt, mint egy gyom.

További szolgáltatások megtekintése

WP motor tervek és árképzés

Ha először az árazási oldalt nézzük, ez kissé lenyűgöző lehet:

wp motor ára és tervei

Itt van a bontás:

 • Ha csak most indul, és csak egy webhelye van, javasoljuk az indítási tervet
 • A növekedés és a skála nagyszerű, ha több webhely van, vagy ügynökség
 • A WP Engine egyik legnagyobb hátránya a havi 25 000 látogatás forgalmi korlátja a Startup tervnél, amely túlságosan alacsonynak érzi magát más házigazdákhoz képest, mint például a SiteGround.
 • Prémium szolgáltatást vásárol itt, amerikai alapú technikai támogatással, ezért ezt figyelembe kell vennie
 • A helyi tároló szintén kissé alacsony, de a legtöbb embernek kielégítenie kell

Hogyan néz ki az árazás exkluzív kedvezményünkkel?? 

wp motor árengedmény

Ezzel a kedvezményes kapcsolattal 10% -ot kap az első befizetése, amely 3 hónapig ingyenes az éves tervek alapján.

WP motor kedvezmények és kuponok

A WP Engine gyakran szezonális kedvezményeket és bónuszokat kínál. Megbízható partnerként további kedvezményeket kapunk, amelyeket átadhatunk Önnek!

Szerezze be a 3 hónapot a WP motortárhelyen

Együttműködünk a WP Engine-lel, hogy exkluzív további 10% kedvezményt biztosítsunk az éves WP Engine tervekhez. Ez a partnerség kizárólagos a WhatsTheHost és a WP Engine számára.

20% kedvezményt követel

A WP motor kérdései és válaszai

Szüksége van egy olyan webhelyre, amely támogatni fogja Önt. Ezeknek a WP Engine-hez kapcsolódó GYIK-oknak kielégíteniük kell mindenkit, aki választ keres a tárhely helyéről.

Mi a WP Engine története??

2010-ben Jason Cohen soros vállalkozó alapította a WP Engine-t. Ezek egy amerikai székhelyű társaság. Székhelyük Austinban, TX-ben található, és további irodák vannak Texasban, San Francisco-ban és Londonban.

Hogyan optimalizálja a WP Engine a WordPress webhelyek tárolását??

A WP Engine szabadalmaztatott front-end rendszert használ, amely jól működik a WordPress-rel. Védi a webhelyeket a hackerektől, csökkenti a szerver terheléseit, és könnyedén kezeli a forgalom növekedését. A WP gyorsítótárazó szoftverét EverCache-nek hívják, és kifejezetten a WordPress szem előtt tartásával fejlesztették ki.

Milyen egyedi tulajdonságai különböztetik meg a WP Engine-t a többi tárhelytől?

A WP Engine rengeteg egyedi funkcióval rendelkezik. Az átmeneti terület a középpontjában, és lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy új fejlesztési környezeteket hozzanak létre, hogy kipróbálhassák az új témákat, beépülő modulokat vagy egyéb változtatásokat, mielőtt azokat közzétennék a webhelyen. Az egy kattintással végzett visszaállítási pontok könnyű navigációt biztosítanak a látogatók számára. A korlátlan adatátvitel lehetővé teszi, hogy annyi adatot használjon, amennyire szüksége van. A CDN és a szabadalmaztatott gyorsítótárazási technológia, a tűzfal és a rosszindulatú programok szkenner keményen dolgozik webhelyének védelmében.

Kezelheti a WordPress frissítéseit, és napi biztonsági másolatot készíthet a munka védelme érdekében.

Hol vannak az adatközpontok??

A WP Engine világszerte található adatközpontokkal rendelkezik. Székhelyük van az Egyesült Államokban, az Egyesült Királyságban és Japánban. Nem számít, hol tartózkodik a világon, adatközpontot találhat a tartózkodási hely közelében.

A WP Engine át tudja vinni a WordPress webhelyet?

A WP Engine átadja a WordPress webhelyet. A webhelyek áttérése egyszeri díjjal jár a szolgáltatásért.

Milyen előnyöket kapok a WP Engine használatával a WordPress webhely üzemeltetése érdekében?

A WP Engine sok előnyt kínál azok számára, akik a host oldalukra szeretnék használni őket. WordPress optimalizált tárhely-architektúrával rendelkeznek, hogy kezelni tudják a legaktívabb webhelyeket. Kínálnak „legfelső” hardvert, amelyet a többi tárhelyen nem talál meg. Számos olyan egyedülálló tulajdonság létezik, amelyek megkönnyítik a WordPress webhelyeket és gondtalanok. Támogató csoportjuk a WordPress szakértője, és segíthet a WordPress webhelyén felmerülő bármilyen kérdéssel kapcsolatban. A WP Engine használatakor automatikus frissítéseket és biztonsági másolatot is kap.

Szerezhetek SSL tanúsítványt a WP Engine-en keresztül?

Az EP Engine lehetővé teszi előfizetőik számára, hogy felár ellenében vásárolhassanak SSL tanúsítványokat. Nem kell SSL-tanúsítványt találnia egy másik tárhelyen keresztül.

Mennyire támogatja a WP Engine?

A WP Engine büszke ügyfélszolgálatára. Jegyvásárlási támogatási rendszert használnak kisebb kérdésekkel kapcsolatos kérdések megkeresésére. Azok számára, akiknek segítségre van szükségük más kérdések megoldásában, van egy élő csevegési lehetőség, amely kapcsolatba lép egy képviselővel. Az élő csevegés minden nap elérhető 8-tól 8-ig. Minden tervhez telefonos támogatás áll rendelkezésre, az első szint kivételével. Minden képviselő szakember a WordPress bármely kérdésének kezelésében.

A WP Engine nyújt pénz-visszafizetési garanciát??

Igen ők csinálják. Amikor feliratkozik, 60 napos kockázat nélküli pénz-visszatérítési garanciát kap, ha nem elégedett a szolgáltatással. A feltételek nem részletezettek, de a weboldalon szerepel. A pénz-visszafizetési garancia csak a fogadási díjakra vonatkozik. Ha bármilyen domain vásárlást vagy más kiegészítő szolgáltatást hajt végre, akkor nem kap visszatérítést ezekért a vásárlásokért.

Van-e rendelkezésre állási idő a WP Engine-vel?

Igen ők csinálják. 99,95% -os rendelkezésre állási garanciát vállalnak az Ön webhelyére. Ha nem tudják teljesíteni ezt a garanciát, felajánlja a havi díj 5% -ának visszatérítését minden olyan óráért, amelyet nem tudnak teljesíteni. Ha bármilyen problémája van az üzemidővel, kérheti a visszatérítést a leállástól számított 30 napon belül, és megkapja a visszatérítést. Kétszer ellenőrizze a WP Engine szolgáltatási szintű megállapodását, hogy minden részletet megkapjon, és megtudja, milyen korlátozások vonatkoznak rá.

Megjeleníthetem a „Powered by WP Engine” kapcsolt linket?

Van néhány különféle módszer a WP Engine megjelenítésére a webhelyén. Van egy widget, amelyet használhat. Néhány percig tart, és megegyezik a webhely többi moduljával. Ha kicsit technikailag hozzáértőbb, használhatja a PHP funkciókat. Felveti a HTML beállítások néhány lehetőségét, és tartalmazza a társult azonosítóját. Mindenki, aki ellátogat a webhelyére, tudja, kivel áll kapcsolatban, és hogyan működik webhelye.

Hogyan változtathatom meg a számlázási adataimat?

Számlázási adatainak megváltoztatása egyszerű és könnyű. Be fog jelentkezni a felhasználói portálra, és rendelkeznie kell a „Tulajdonos” jogosultságokkal. Ezután a „Saját fiók”, majd a „Fizetési információk frissítése” lehetőséget választja. Ez közvetlenül a kártya adatai mellett található. Innentől elvégezheti a módosításokat, kattintson a „Frissítés” elemre, és készen áll a beállításra.

Hogyan észleli és távolítja el a WP Engine a webhelyről a rosszindulatú programokat??

A WP Engine átvizsgálja a WordPress programot, hogy megkeresse a már létező rosszindulatú programokat. Ha bármilyen rosszindulatú programot észlel, azt automatikusan eltávolítja, és értesítési e-mailt küld Önnek. A biztonság alapvető fontosságú a webhelyek védelme szempontjából, és a WP Engine arra törekszik, hogy javítsa biztonsági programjait. Házon belüli sebezhetőségi vizsgálatot végeznek az infrastruktúrán, a szerverekön, az adatbázisokon és az alkalmazásokon. A WP Engine szerződést kötött a SecTheory-val és a Sucurival, a legfelső szintű internetes biztonsági társaságokkal. Keményen dolgoznak minden információ védelmében, és megakadályozzák a hackereket a domainek összeomlásán.

Milyen plugineket tiltja a WP Engine?

A WordPress több mint 40 000 bővítményt kínál, és a WP Engine csak körülbelül egy tucat plugint visszautasít. A gyorsítótárazó bővítmények, például a WP Super Cache, a WP File Cache, a W3 Total Cache és a WordFence, nem engedélyezettek a WP Engine webhelyén. A WP Engine által már használt többi gyorsítótár programmal működnek együtt. A biztonsági mentési pluginok, például a WP DB Backup, a WP DB Manager, a Backup WordPress és a VersionPress nem engedélyezettek, mert nem megfelelő időben futnak, és lelassítják a sebességet. A szerver és a MySQL csúszóprogramok, mint például a Broken Link Checker, a MyReviewPlugin, a Fuzzy SEO Booster, a WP PostViews és a Tweet Bender, nagyobb terhelést jelentenek a szervereknél. Vannak beépített modulok, amelyek tiltottak. Ezek a bővítmények tartalmaznak dinamikus kapcsolódó hozzászólásokat, SEO automatikus linkeket & Kapcsolódó hozzászólások, még egy kapcsolódó poszterek beépülő modul, hasonló és kontextuálisan kapcsolódó üzenetek. Ezek adatbázis-intenzitásúak, ezért jobb egyenesen tiltani őket.

Milyen pluginok vannak kurátok?
  • A Payment Checkout Solutions védi az ügyfél adatait, és a Stripe és a Mijreh a legjobb fizetési fizetési megoldások közül kettő..
  • Az elemzéshez a Google Analytics, a Clicky és a KISSmetrics nyomon követi az ügyfelek viselkedését, hogy segítsen nekik a webhelyen navigálni, mielőtt vásárolnának..
  • Rövidebb link elérése érdekében a Pretty Link Pro és a Bit.ly ideálisak az URL-eknek a közösségi média terjesztésére.
  • A tartalomszolgáltatási hálózatok (CDN) gyorsítótárazzák a statikus tartalmat a webhelyen. Ehhez a Photon, a MaxCDN vagy a W3-Total Cache használatával javíthatja a gyorsítótárakat, és gyorsabbá teheti webhelyét.
  • A dinamikus árképzéshez a Gravitációs űrlapok lehetővé teszik a termékek árának beállítását és a kedvezmények kiszámítását. Ideális azok számára, akik ömlesztett vásárlást szeretnének, és kapnak egy kis kis kedvezményt a csomagoláshoz.
  • Asztali díjszabású szállítás esetén a WooCommerce, a Cart-66, a WP eCommerce a legfontosabb bővítmények ehhez a szolgáltatáshoz. Meghatározhatja a szállítási díjakat bizonyos tényezők alapján, hogy megfeleljen az ügyfelek igényeinek.
Hogyan és mikor hajtják végre a WordPress központi frissítéseit?
  • A funkcionális frissítésekhez béta tesztelve vannak. Amikor eléri a béta tesztelést, egy bejelentést tesznek közzé a blogban, és az új verzió új funkcióiról beszélnek. A becslések segítséget nyújtanak a tervezéshez. A mérnökök addig dolgoznak a béta verzión, amíg azt nem tesztelik a rendszerrel, hogy meghatározzák, hogyan reagálnak a platformon. A legfrissebb verziót a 24/7 élő csevegő segítségével letöltheti, kérés szerint, a kiadás előtt történő letöltéshez.
  • Biztonsági frissítéseket biztosítunk, és a lehető leggyorsabban elvégezzük. A gyors tesztfutás meghatározza, hogyan fog reagálni a biztonsági frissítésre, majd a platformot kiszorítják az ügyfelek számára. Értesítést küldenek annak biztosítására, hogy az elavult biztonsági programokat megfelelően lezárják.
  • A WP motor automatikus frissítésének védelme autonóm, és ez egy további kezelési réteg. Betölti a webhelyet, és teszteket végez annak ellenőrzése érdekében, hogy minden megfelelően működik-e a frissítés telepítése előtt. Biztonsági másolat jön létre, ha az első teszt sikeres, és az automatizálás újratelepíti a webhelyet, és újra teszteli, hogy ellenőrizze, hogy a WordPress mag megfelelően működik-e. Ha nem működik megfelelően, akkor a webhely visszatér a frissítés előtt telepített WordPress verzióra. Kap egy e-mailt, amelyben részletezi, hogy milyen lépéseket tehet a probléma megoldásához.
Hogyan adhatok hozzá új webhelyeket különböző domain nevekkel a WordPress Multisite oldalra?

Több webhely hozzáadása a WordPress fő telepítéséhez kiváló módszer a forgalom növelésére. A megfelelő beállítás előtt el kell végeznie néhány lépést. Az új domaint hozzá kell adni a felhasználói portálhoz az „Domain hozzáadása a felhasználói portálhoz” menüpont alatt. Ezután létre kell hoznia egy webhelyet a WordPress Multisite webhelyen. Lépjen az „Összes oldal” elemre, kattintson az „Új hozzáadása” gombra. mindenkinek, aki hozzáférni szeretne a webhelyéhez, kiválasztania kell a webcímet, a webhely címét és az adminisztrátori e-mailt.

Hogyan engedélyezhetem a már letiltott verziókat??

Ha a revíziók engedélyezve vannak, azok teljesítményproblémákat okozhatnak. Ha engedélyezni szeretné őket, akkor a wp-config.php fájlra kell lépnie. Innentől engedélyezheti a javításokat.

Hogyan változtathatom meg a többoldalú elsődleges domént?
 • Ha meg akarja változtatni az elsődleges domain-t, akkor nem kell eldöntenie az adatbázist. Megváltoztathatja az egyes mezőket a domain név megváltoztatásához. Itt vannak az értékek, amelyeket meg kell változtatnia a domain név megváltoztatásához.
  • wp_options
  • wp_sitewp_sitemeta
  • wp_blogs
  • wp _ # _ lehetőségek
 • A phpmyadmin-t szintén szerkeszteni kell. Ha ez mind megváltozott, tükröznie kell a HTTP jelenlegi szintaxisát vagy a nem HTTP-t. Ezután megkezdheti a domain név megváltoztatását, megkapja a define (DOMAIN_CURRENT_SITE ”, mysite.wpengine.com) címet, és ezeket az információkat helyettesítheti az új domainkel.
Mi a HTTPS és az SSL / TLS??
  • Ha azt tervezi, hogy termékeit a webhelyén keresztül értékesíti, akkor meg kell ismerkednie ezekkel a mondatokkal. Biztonságot nyújtanak, amely kriptográfiai adatok révén védi az ügyfelek adatait. Íme, mit jelentenek a kifejezések, és mit tesznek az Ön webhelyén.
  • A Hypertext Transfer Protocol Secure vagy a HTTPS egy olyan protokoll, amely biztonságos kommunikációt biztosít az interneten keresztül. A kívülállók nem látják az online küldött és fogadott látogatói információkat. A megfelelő működés érdekében a HTTPS biztonságos kapcsolatokat használ SSL / TLS protokollokkal, amelyek hitelesítik a webkiszolgálókat. Titkosítja az üzeneteket a böngészők és a webszerverek között.
  • A Transport Layer Security vagy a TLS a kriptográfiai protokoll, amely biztosítja a biztonságos kommunikációt. Biztosítja a kommunikációt a weboldal látogatói számára, és rengeteg előnnyel jár. Hitelesíti az identitást, minden látogató számára adatvédelmet és adat integritást biztosít.
  • A biztonságos socket réteg vagy az SSL a TLS rendszer előfutára. A név megváltozott, mert az SSL 3.0 rendszer nem volt kompatibilis a frissítéssel. Ahelyett, hogy az egész rendszert megváltoztatta volna, könnyebb volt átnevezni azt TLS-re.

A WP Engine Infographic története

Segít megtekinteni a vállalatok történetét, hogy megértsék, honnan jöttek és hová mennek. Az alábbiakban kiemeltük a WP Engine történetének legfontosabb eseményeit:

a wp motor története

Bővebben a WPEngine.com oldalon

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map