WP Engine -arvostelut 2020: paras WordPress-hosting?

Contents

WP Engine – nopein WordPress-isäntä?

WP Engine on monien mielestä paras, premium-luokan, nopein ja parhaiten tuettu WordPress-isäntä.


Se loi WordPress-isännöintimarkkinat tyhjästä, ja monet minäkin, yritykset, ovat yrittäneet tarttua markkinaosuuteen.

Pelkästään sen kotisivun katseleminen herättää voimaa, salaperäisyyttä ja ihmettä:

wp moottorin kotinäyttökuva

Sillä on rabid-faneja.

Ja sen heikentäjät.

Olemme täällä auttaaksemme sinua päättämään – onko WP Engine isäntä sinulle? Tai pitäisikö sinun mennä jotain kevyempää, kuten SiteGround?

WP Moottorin toimituksellinen katsaus 4.4 / 5 Arvioija {{reviewsO overall}} / 5 Käyttäjät (1 äänestys) Hyödyt

 1. Nopea siirtonopeus
 2. Paljon ominaisuuksia WordPressille
 3. Nopea siirtonopeus
 4. Rajoittamaton tiedonsiirto
 5. Automaattiset päivittäiset varmuuskopiot
 6. Ensiluokkainen, laadukas isännöinti ja palvelu
 7. Yhdysvaltalainen yritys ja tuki

Haittoja

 1. Rajoitettu säilytystila
 2. Kalliimpaa kuin useimmat
 3. Ei myy verkkotunnusta
 4. Sähköpostia on ylläpidettävä DNS: n kautta, ei WP Engine -palvelussa

Yhteenveto Hallitun WordPress-isännöintilajikkeen VIP-käsittelyyn WP Engine sopii erinomaisesti. Saat päivittäin varmuuskopioita, rajoittamatonta tiedonsiirtoa, vakavasti perusteellista haittaohjelmien tarkistusta ja automaattisia päivityksiä WordPressistä. Kaikki suunnitelmat ovat Linux-pohjaisia, joten etsi muualta Windows-pohjaista isännöintiä. Ensiluokkaiselle hintalaatulle tietolähteet ja tallennusrajoitukset saattavat olla suuri sammutus. Support4.5Speed4.5Features4.5Value4Transparency4.5

Mikä on WP-moottori?

WP Engine on premium-hallintainen WordPress-hosting-yritys, joka sijaitsee Austinissa, TX. Vuonna 2010 perustettu WP Engine oli ensimmäisten joukossa web-hosting-yrityksiä, jotka tarjosivat korkealaatuista WordPress-hosting-palvelua.

Heidän valtaansa nousunsa jälkeen monet isännöimissä pitkään toimineet suuret nimet ovat alkaneet tarjota myös hallittuja isännöintisuunnitelmia. Yksityisomistuksessa oleva yritys WP Engine ylläpitää yli 40 000 verkkosivustoa, joista monet ovat suuria merkkejä. Toimitusjohtaja Heather Brunner, joka otti roolin vuonna 2013, on yksi merkittävimmistä naisista teknologiamaailmassa.

Kuinka hyvä on WP-moottori?

Jos sivustosi ansaitsee tai sen on tarkoitus ansaita rahaa, WP Engine on yksi parhaista vaihtoehdoista web-hosting-tarpeitasi varten.

Heidän täysin hallittu hosting tarkoittaa, että sivustosi pysyy täysin ajan tasalla suojausominaisuuksien, laajennusten ja tallennustarpeiden kanssa. Mutta heidän perussuunnitelmansa alkaessa 35 dollaria / kuukausi, tämä ei ole amatööriyritysten hosting-yritys. Suosittelemme WP Engineä vakaville verkkovastaaville, joiden sivustot tuottavat huomattavaa liikennettä ja huomattavaa rahaa.

Aloittelevalle verkkovastaavalle, joka haluaa perustaa yksinkertaisen sivuston, on paljon budjettiisäntäjä, jotka maksavat murto-osan hinnasta ja antavat sinulle kaiken tarvitsemasi.

Katso virallinen sivusto

Asiantuntija WP-moottorin katsaus

Jos onnistunut WordPress-isännöinti on sitä, mitä olet etsimässä, WP Moottorin tulisi olla yksi ensimmäisistä tutkimiesi isännöintipalvelujen tarjoajista. Ja hyvästä syystä!

He keksivat pohjimmiltaan hallittua WordPress-hosting-palvelua, ja heidän vaikuttava asiakaskuntansa puhuu paljon. WP Enginellä on paljon tarjottavaa verkkosivustojen ylläpitäjille suunnittelussaan sivustonsa skaalaamisessa ja ansaitsemisessa, mutta se ei tarkoita, että se sopisi kaikille, joilla on suuret unelmat blogissaan. WP Engine on kallis, ja automaattisen päivityksen ja tietoturvan kompromissi on joitain vakavia rajoituksia kaistanleveyden, tallennustilan ja tuen suhteen..

WP-moottorin parhaat ominaisuudet

WP Engine on monin tavoin asettanut alan standardit erittäin korkealaatuiselle WordPress-isännöinnille. Tästä syystä monet suuret tuotemerkit maksavat isoja dollareita isännöidäkseen WP Moottorin avulla.

1. Yritystason suojaus

WP Engine isännöi yritystason suojausta, ja se on eräs parhaimmista siellä. Varsinkin suurten tuotemerkkien kohdalla, joihin on kiinnitetty paljon huomiota, hakkeroinnin arvo on vakava huomio.

Turvallisuussyistä WP Engine toimittaa todella:

 • Heillä on 256-bittiset AES-suojausprotokollat, jotka salaavat tietosi ennen siirtoa.
 • He pitävät tiedostojärjestelmän juuret erillään ja ovat määrittäneet järjestelmänsä estämään haitalliset pyynnöt käyttöliittymästä ennen kuin ne koskaan saavuttavat takaosan.
 • Koska ne on rakennettu WordPressille, he tietävät kaikki WordPressin heikkoudet ja ovat peittäneet ne riittävästi.
 • Ne suorittavat WordPressin ja kaikkien laajennusten päivitykset automaattisesti, joten koska tietoturvan parantamiseksi tehdään korjauksia, sivustosi on turvallisempi aikaisemmin.

2. Blazing nopea

WP Engine on rakennettu WordPressin ja vain WordPressin ympärille, kuten nimensä perusteella voidaan arvata. Heidän koko infrastruktuurinsa on optimoitu toimimaan WordPressillä, joka tarjoaa erinomaisen nopeuden. Lisäksi, WordPressin ja kaikkien laajennusten automaattisilla päivityksillä, käytät aina kaiken uusinta, nopeinta versiota.

Ne tarjoavat myös ilmaisen erikoistyökalun, jonka avulla voit testata WordPress-sivustosi nopeutta, ja lisätty ehdotuksia siitä, kuinka voit saavuttaa vielä nopeammat sivujen latausajat. Katso heidän WordPress-nopeustesti, jota voit käyttää missä tahansa WordPress-sivustossa, ei vain WP Enginen ylläpitämissä.

Jos olet kiinnostunut WordPress-optimoinnista ja nopeudesta, mutta et myydä hallituissa isännöintipalveluissa, suosittelemme A2-hosting-palvelua. Voit valita, onko erityisen optimoitu WordPress-ohjelma esiasennettu, ja nämä kaverit tarjoavat nopeimmat sivun latausajat teollisuudelle. Tai katsomme täydellistä luetteloa nopeimmista hosting-vaihtoehdoista.

3. Rajoittamaton tiedonsiirto

WP Engine tarjoaa rajoittamattoman tiedonsiirron kaikista suunnitelmistaan. ”Rajoittamaton” on termi, jonka web-isännät ovat heittäneet melko vapaasti, mutta se on oikeastaan ​​vain yhtä hyvä kuin sitä tukeva infrastruktuuri. ”Rajoittamaton” tieto ylikuormitetulta palvelimelta ei välttämättä koskaan katoa, jos vain koska se pystyy toimittamaan vain niin paljon milloin tahansa. WP Moottorilla on kuitenkin laitteet varmuuskopioida tämä lupaus.

4. Huoleton, automaattinen päivittäinen varmuuskopiointi

WP Engine tekee automaattisen varmuuskopion jokaisesta verkkosivustosta, jota ylläpidät heidän kanssaan joka päivä. Nämä varmuuskopiot voidaan palauttaa ilmaiseksi ja antaa sinulle mahdollisuuden palauttaa vain tietyt tiedostot. Jos sivustoosi hakkeroidaan, tukitiimi käsittelee kaiken ja palauttaa sivustosi normaaliksi minimoimalla stressiä. Jos on asiakaspalvelualuetta, josta WP Engine todella etenee, se on tämä. Asiakkaat, jotka haluavat täydellisen mielenrauhan tietojensa turvallisuudesta, saattavat huomata, että WP Engine sopii täydellisesti tässä mielessä.

5. Rakastatko WordPressiä? Sitten rakastat WP-moottoria.

WP Engine on sekoittanut arvosteluja kaikkialla verkossa, mutta niiden keskuudessa, joka laulaa kiitostaan ​​katolla, on vallitseva teema..

WordPress-fanaatikot ovat suurelta osin myös WP Engine -fanaatikkoja.

Koska se on johdettu WordPress-hosting-yritys, joka on rakennettu kokonaan maailman suosituimman CMS: n ympärille, sillä on paljon järkeä. Isännän ja CMS: n välinen kumppanuus on vahva; uskot paremmin, että he eivät koskaan unohda WordPress-konferenssia ja ovat kunkin uuden kehityksen kärjessä. Verkkovastaavat, jotka todella tietävät kuinka saada irti WordPressistä, tekisivät hyvin WP Engine -sovelluksen valinnassa.

6. Kiinteä tuki 24/7/365 asiakastuki

Jos et ole taustaohjelmien kehittäjä, tarvitset tukea – saatavana ympäri vuorokauden. Tuki on yksi perustavanlaatuisista syistä hallitun isännöinnin – tai minkä tahansa isännöinnin – valitsemiseksi.

wp-moottorin tuki

WP Engine on tukikeskeinen yritys, ja testaamalla sekä myynti- että järjestelmänvalvojan puolella havaitsimme heidän tuensa olevan uskomattoman nopeaa – vastaten useimmissa tapauksissa sekunnissa. He ovat tehneet luettelon parhaista asiakastukipalveluista, koska he ovat niin kiusallisia!

7. Hinnoittelu on valtava arvo

Jotkut saattavat katsoa alk. 35 dollaria kuukaudessa ja verrata sitä halvempien isäntien kanssa.

Älä tee sitä.

Jos olet todellinen, kasvava yritys, maksat käytännössä ylimääräiset 25 dollaria kuukaudessa saadaksesi premium-hosting-palveluita ja infrastruktuuria, maailmanluokan tukea ja todellisia WordPress-tekniikoita, jotka ovat valmiina vianmääritykseen.

Kuvittele, että olet heikkolaatuisessa jaetussa isäntässä ja sinulla on suuria ongelmia. Mitä tapahtuu, on se, että joko keskustelet ulkoistetun asiakaspalvelun edustajan kanssa, joka ei ymmärrä sivustosi teknisiä ongelmia, tai he tarjoavat sinulle apua maksua vastaan.

Luuletko, että voit palkata jonkin kehittäjän tilauksesta? Jos he pystyvät vastaamaan riittävän nopeasti, maksat 100 dollaria tunnissa samankaltaisen WP Moottorin teknisen tuen kehittäjältä..

Joten kuten missä tahansa elämässä, saat mitä maksat. Maksamalla ylimääräisen tehtäväkriittisen verkkosivustosi ylläpitämisestä säästät itse potentiaalisesti satoja tai tuhansia menetettyjä yrityksiä verkkosivustosi kaatumiselta ja joudut käsittelemään par-sub-tukea.

8. Uusi! Sisältää StudioPress-teemapaketin

Yksi vakuuttavimmista viimeisimmistä lisäyksistä WP Enginen tarjouksiin on StudioPress-teemojen sisällyttäminen – yli arvoinen $ 2,000 teemoissa.

studiopress mukana

StudioPress on Genesis-kehyksessä yksi markkinoiden arvostetuimmista WordPress-teemakaupoista. Tämä on valtava bonus WP Engine -tilaajille, jotka saavat kaikki nämä teemat tilaukseensa.

WP-moottorin isäntäpuolet

Mikään isäntä ei ole oikein kaikille, mutta tämä saattaa totta totta WP Engine. Ne voivat olla yksi parhaimmista omalla markkinaradallaan, mutta on monia syitä, joiden vuoksi suurimman osan verkkovastaavien tulisi välttää selkeys. Lue lisätietoja siitä, onko WP Engine todella oikea sivustoosi.

1. Ensiluokkainen hintamerkki & Jotkut puuttuvat suositut ominaisuudet

WP Moottorin perustyyppisin jaettu isännöintisuunnitelma maksaa 35 dollaria / kk (edullisempi alennuslinkillä) ja sisältää vain yhden verkkotunnuksen, joka joudut ostamaan muualta.

Myös:

 • Et saa mitään verkkotunnukseesi liitettyjä sähköpostiosoitteita.
 • Saat vain 10 Gt tallennustilaa.
 • Perussuunnitelman mukaan sivustosi voi ylläpitää vain 25 000 käyntiä kuukaudessa.

Kaikkia näitä ominaisuuksia laajennamme alla, mutta keskeinen kysymys on tämä: Suurin osa tässä luetelluista ominaisuuksista, joista WP Moottorilla puuttuu tai on rajoituksia, ovat vakiona muiden isäntien kanssa, murto-osa hinnasta.

Tämä ei tarkoita, että WP Engine ei kannata ylimääräistä hintamerkkiä, jos priorisoit tietosi skaalattavuuden, turvallisuuden ja mielenrauhan. Nämä ominaisuudet ovat kuitenkin tarkempia kuin useimmat verkkovastaavat yleensä tarvitsevat. WP-moottori ei ole ylenmääräinen, mutta monet asiakkaat voivat löytää tarpeisiinsa paremmin sopivan isäntän ilman, että he etsivät niin paljon rahaa.

2. Rajoitettu säilytystila & Vierailijat

WP Moottorin käynnistyssuunnitelma sisältää vain 10 Gt tallennustilaa ja 25 000 kävijää kuukaudessa. Ollakseni rehellinen, tämä on suhteellisen suuri jokaiselle sivustolle, etenkin verrattuna siihen, mitä muut boutique-verkkoisäntäkoneet tarjoavat perussuunnitelmissaan.

3. Ei 24/7 -puhelintukea perussuunnitelmille

WP Moottorin hallinnoima isännöinti lupaa, että kun saat puhelimessa tukivastaavan, he ovat yleensä uskomattoman tuntevia ja avuliaita. Ja tämä pätee useimpien asiakkaiden kokemuksiin. Mutta tukitiimin tarttuminen on hiukan vaikeampaa.

Startup-suunnitelman piiriin kuuluneille tukiliput ja puhelintuki eivät saa 24 tunnin huomiota, mikä velvoittaa sinua soittamaan työaikana.

Päivittää: Aikaisemmin WP Enginellä ei ollut chat-tukea, mutta he tarjoavat nyt 24/7 live chat-tukea kaikissa suunnitelmissa.

4. Ei sähköpostia

Tämä on jotain poikkeavuutta web-hosting-yritysten keskuudessa. Suurimpaan osaan sisältyy ainakin kourallinen ilmaisia ​​sähköpostiosoitteita verkkotunnuksellasi ja isäntäpaketilla, mutta WP Engine luopuu palvelusta kokonaan.

Sen sijaan he suosittelevat verkkotunnukseesi sidottujen Google Mail -tilien perustamista. Tämä on asia, jota monet yritykset tekevät riippumatta, mutta se ei tarkoita, että kaikki haluavat sähköpostinsa sidottuina Google Giant -sovellukseen tai että jokainen maksaa mielellään ylimääräistä jostakin, joka yleensä kuuluu vakiona.

Totta totta, käytämme joka tapauksessa Googlen G Suite -sovellusta, joten tämä ei ole suuri ongelma.

Bottom Line

WP Engine on alaansa hallitseva syystä. Heillä on loistava nopeus, huippuluokan turvallisuus ja jos et halua odottaa muutama tunti tukea, huomaat, että heidän tuki on jopa huippuluokkaa. Itse asiassa joka kerta kun saat edustajan linjalle, he taipuvat taaksepäin auttaakseen sinua.

Ne eivät kuitenkaan missään tapauksessa sovellu kaikille, ja tämä pätee erityisesti aloitteleville verkkovastaaville, jotka haluavat perustaa yksinkertaisen sivuston.

Kaikki WordPress-palvelimen m mukana tulevat kellot ja pillit ovat huippuluokkaa, jotta ne olisivat varmoja, mutta ne ovat tavallisten tarpeiden ulkopuolella useimpien keskimääräisten sivustojen kohdalla. Paljon halvempaa majoittajaa tarjoaa jotain lähempänä yhden koon mukaisia ​​suunnitelmia. Seuraamalla WP Moottorin polkua, monet suuret nimet tarjoavat myös hallittua WordPress-hosting-palvelua. Tutustu esimerkiksi HostGatoriin, jos sinulla on kunnossa lyhennetty palvelutaso paljon halvemmalla hinnalla. Tai jos olet hieman tekninen, Cloudways voi olla loistava vaihtoehto edullisempaan hintaan ja korkeatasoiseen isännöintiin. Jos haluat vaihtoehtoa WP-moottorille, suosittu isäntä, joka on itänyt kuin rikkaruoho, on Kinsta.

Näytä lisää ominaisuuksia

WP-moottorisuunnitelmat ja hinnoittelu

Kun tarkastelet aluksi hinnasivua, se voi olla hiukan ylivoimainen:

wp-moottorin hinnoittelu ja suunnitelmat

Tässä on erittely:

 • Jos olet vasta aloittamassa ja sinulla on vain yksi sivusto, suosittelemme käynnistyssuunnitelmaa
 • Kasvu ja mittakaava ovat hienoja, jos sinulla on useita sivustoja tai olet toimisto
 • Yksi WP Moottorin suurimmista heikkouksista on käynnistyssuunnitelman mukainen liikennöintiraja, joka on 25 000 käyntiä kuukaudessa, mikä tuntuu aivan liian alhaiselta verrattuna muihin isäntiin, kuten SiteGround
 • Olet ostamassa premium-palvelua täältä yhdysvaltalaisen teknisen tuen avulla, joten sinun on otettava se huomioon
 • Paikallinen varastointi on myös vähän matala, mutta sen pitäisi tyydyttää suurin osa ihmisistä

Miltä hinnoittelu näyttää yksinoikeudellisella alennuksellamme? 

wp-moottorin hinnoittelualennus

Tällä alennuslinkillä saat 10% alennuksen ensimmäisestä maksustasi, joka maksetaan 3 kuukaudeksi ilmaiseksi vuotuisissa suunnitelmissa.

WP-moottorin alennukset ja kupongit

WP Engine tarjoaa usein vuodenaikojen alennuksia ja bonuksia. Luotettavana kumppanina saamme lisäalennuksia, jotka voimme välittää sinulle!

Hanki 3 kuukautta ilmaiseksi WP-moottorin isännöinnissä

Olemme yhteistyössä WP Engine -yrityksen kanssa tarjotaksemme sinulle yksinoikeuden lisäksi 10%: n alennuksen vuosittaisista WP Engine -suunnitelmista. Tämä kumppanuus on yksinoikeudella WhatsTheHost ja WP Engine.

Hanki 20% alennus

WP-moottorin kysymykset ja vastaukset

Tarvitset isäntäsivuston, joka tukee sinua. Näiden WP Engine -kysymysten usein kysyttyjen kysymysten tulee tyydyttää kaikkia, jotka etsivät vastauksia hosting-sivuston löytämisestä.

Mikä on WP Engine -historian historia?

Sarja-yrittäjä Jason Cohen perusti vuonna 2010 WP Engine. Ne ovat yhdysvaltalainen yritys. Heidän pääkonttori sijaitsee Austinissa, TX: ssä, ja heillä on muita toimipisteitä koko Texasissa, San Franciscossa ja Lontoossa.

Kuinka WP Engine optimoi WordPress-sivustojen ylläpidon?

WP Engine käyttää patentoitua käyttöliittymäjärjestelmää, joka toimii hyvin WordPressin kanssa. Se suojaa verkkosivustoja hakkereilta, vähentää palvelinten kuormitusta ja käsittelee liikennepiikkejä helposti. WP: n välimuistiohjelmisto on nimeltään EverCache, ja se on suunniteltu erityisesti WordPressin mielessä.

Mitkä ainutlaatuiset ominaisuudet erottavat WP Engineen muista isäntäsivustoista?

WP-moottorilla on runsaasti ainutlaatuisia ominaisuuksia. Lavastusalue on heidän painopiste, ja sen avulla käyttäjät voivat luoda uusia kehitysympäristöjä testata uusia teemoja, laajennuksia tai muita muutoksia ennen julkaisemista verkkosivustollesi. Niiden yhden napsautuksen palautuspisteet tarjoavat vierailijoille helpon navigoinnin. Rajoittamaton tiedonsiirto antaa sinun käyttää niin paljon tietoa kuin tarvitset. CDN ja patentoitu välimuistitekniikka, palomuuri ja haittaohjelmistoskannerit työskentelevät kovasti verkkosivustosi suojaamiseksi.

Voit hallita WordPress-päivityksiä ja luoda päivittäin varmuuskopioita suojaamaan työtäsi.

Missä sijaitsevat tietokeskukset??

WP Moottorilla on tietokeskuksia, jotka sijaitsevat kaikkialla maailmassa. Heillä on toimipisteitä Yhdysvalloissa, Isossa-Britanniassa ja Japanissa. Riippumatta siitä missä olet maailmassa, voit löytää datakeskuksen sijaintisi lähellä.

Voiko WP Engine siirtää WordPress-verkkosivuston?

WP Engine siirtää WordPress-verkkosivuston. Verkkosivustojen siirto tapahtuu yhdellä kertaa palvelulla.

Mitä etuja saan WP Enginen käytöstä WordPress-sivuston isännöintiin?

WP Engine tarjoaa paljon etuja niille, jotka haluavat käyttää niitä isäntäsivustolleen. Heillä on WordPress-optimoitu hosting-arkkitehtuuri aktiivisimpien verkkosivustojen käsittelemiseen. Ne tarjoavat “hyllylaitteita”, joita et löydä muista isäntäsivustoista. On olemassa useita ainutlaatuisia ominaisuuksia, jotka voivat tehdä WordPress-sivustoista helppoja ja vaivatonta. Heidän tukitiiminsä ovat WordPress-asiantuntijoita ja voivat auttaa sinua kaikissa WordPress-verkkosivustollasi olevissa kysymyksissä. Saat myös automaattisia päivityksiä ja varmuuskopioita, kun käytät WP Engineä.

Voinko saada SSL-varmenteen WP Enginen kautta?

EP Engine antaa tilaajilleen mahdollisuuden ostaa SSL-varmenteita lisämaksusta. Sinun ei tarvitse löytää SSL-varmennetta toisen isäntäsivuston kautta.

Kuinka hyvä on WP Engine -tuki?

WP Engine on ylpeä asiakaspalvelustaan. He käyttävät lippujen tukijärjestelmää vähäisiä kysymyksiä koskevissa tiedusteluissa. Niille, jotka tarvitsevat apua muiden asioiden korjaamisessa, on olemassa live-chat-vaihtoehto, joka yhdistää sinut edustajaan. Live-chat on käytettävissä joka päivä klo 8.00–22.00 CST. Jokaiselle suunnitelmalle on puhelintuki, paitsi ensimmäinen taso. Jokainen edustaja on asiantuntija WordPress-kysymysten käsittelyssä.

Tarjoaako WP Engine rahat takaisin -takuun?

Kyllä he tekevät. Kun kirjaudut, saat 60 päivän riskittömän rahojen palautustakuun, jos et ole tyytyväinen palveluun. Se ei ole yksityiskohtainen ehdoista, mutta se mainitaan heidän verkkosivustollaan. Rahat takaisin -takuu on käytettävissä vain hosting-maksuille. Jos sinulla on verkkotunnuksen ostoksia tai jotain muuta lisäpalvelua, et saa hyvitystä näistä ostoista.

Onko WP-moottorilla käyttöaikatakuu??

Kyllä he tekevät. Heillä on 99,95% käyttöaikatakuu verkkosivustollesi. Jos he eivät pysty täyttämään tätä takuuta, he tarjoavat palauttaa 5 prosenttia kuukausimaksusta jokaisesta tunnista, jota he eivät pysty täyttämään. Jos sinulla on käyttöaikaasi koskevia ongelmia, voit pyytää hyvitystä 30 päivän kuluessa seisokkeista ja vastaanottaa hyvityksesi. Haluat vielä tarkistaa WP Moottorin palvelutasosopimuksen saadaksesi kaikki yksityiskohdat ja selvittääksesi mitä rajoituksia sovelletaan.

Voinko näyttää ”Powered by WP Engine” -yrityksen kumppanilinkillä?

On olemassa pari eri tapaa, joilla WP Engine voidaan näyttää verkkosivustollasi. On widget, jota voit käyttää. Se vie muutaman minuutin, ja se vastaa muita sivustosi widgettejä. Jos olet hieman teknisesti taitavampi, voit käyttää PHP-toimintoja. Se tuo esiin pari HTML-asetusvaihtoehtoa ja sisältää tytäryritystunnuksesi. Kaikki verkkosivustollesi vierailevat tietävät kuka olet sidoksissa ja miten sivustosi toimii.

Kuinka voin muuttaa laskutustietojani?

Laskutustietojen muuttaminen on helppoa ja helppoa. Kirjaudut sisään käyttäjäportaaliin ja sinulla tulisi olla “Omistaja” -oikeudet. Valitse sitten Oma tili ja sitten Päivitä maksutiedot. Se sijaitsee aivan korttitietojesi vieressä. Täältä voit tehdä muutoksia, napsauttaa Päivitä ja olet valmis.

Kuinka WP Engine havaitsee ja poistaa haittaohjelmat sivustolta?

WP Engine tarkistaa WordPressin etsiäkseen olemassa olevia haittaohjelmia. Jos havaitaan haittaohjelma, se poistetaan automaattisesti ja sinulle lähetetään ilmoitusviesti. Suojaus on ratkaisevan tärkeää verkkosivustojen suojaamisessa, ja WP Engine pyrkii parantamaan niiden suojausohjelmia. He käyttävät sisäistä haavoittuvuustarkistusta infrastruktuurin, palvelimien, tietokantojen ja sovellusten läpi. WP Moottorilla on sopimukset SecTheoryn ja Sucurin kanssa, jotka ovat kaksi huipputason Internet-tietoturvayritystä. He työskentelevät ahkerasti suojataksesi kaikkia tietojasi ja estääksesi hakkereita kaatumasta verkkotunnuksia.

Mitä lisäosia WP Engine estää?

WordPress tarjoaa yli 40 000 laajennusta, ja WP Engine hylkää vain vain tusinan lisäosan. Välimuistin laajennukset, kuten WP Super Cache, WP File Cache, W3 Total Cache ja WordFence, ovat kiellettyjä WP Enginen sivustolla. He työskentelevät muiden välimuistiohjelmien kanssa, joita WP Engine on jo käyttänyt. Varmuuskopiointilaajennukset, kuten WP DB -varmuuskopiointi, WP DB Manager, Backup WordPress ja VersionPress, eivät ole sallittuja, koska ne suoritetaan kohtuuttomina aikoina ja hidastavat nopeutta. Palvelinten ja MySQL-hakkuohjelmat, kuten Broken Link Checker, MyReviewPlugin, sumea SEO Booster, WP PostViews ja Tweet Bender, aiheuttavat suuremman kuormituksen palvelimille. On laajennuksia, jotka ovat kiellettyjä. Nämä laajennukset sisältävät dynaamisia aiheisiin liittyviä viestejä, SEO-automaattisia linkkejä & Aiheeseen liittyvät aiheet, vielä yksi liittyvä viesti -laajennus, samanlaiset viestit ja asiayhteyteen liittyvät viestit. Ne ovat tietokantaintensiivisiä, joten on parempi kieltää ne suoraan.

Mitä liitännäisiä kuratoidaan?
  • Maksu Checkout -ratkaisut suojaavat asiakkaan tietoja, ja Stripe ja Mijreh ovat kaksi parhaimmista maksutakuratkaisuista..
  • Analytiikan osalta Google Analytics, Clicky ja KISSmetrics seuraavat asiakkaasi käyttäytymistä auttaakseen heitä liikkumaan sivustossasi ennen ostoa..
  • Lyhyemmän linkin osalta Pretty Link Pro ja Bit.ly ovat ihanteellisia URL-osoitteiden levittämiseen sosiaaliseen mediaan.
  • Sisältöjakeluverkot (CDN) tallentavat välimuistisi staattiselle sisällölle sivustollasi. Tätä varten haluat käyttää Photon-, MaxCDN- tai W3-Total-välimuistia parantamaan välimuistiasi ja nopeuttamaan sivustoasi.
  • Dynaamista hinnoittelua varten Gravity Forms antaa sinun asettaa tuotteillesi hinnat ja selvittää mahdolliset alennukset. Se on täydellinen niille, jotka haluavat ostaa irtotavarana, ja he voivat saada mukavan pienen alennuksen käynnistykseen.
  • Pöytäkorkojen lähetysten suhteen WooCommerce, Cart-66 ja WP eCommerce ovat tämän ominaisuuden tärkeimmät lisäosat. Voit määrittää lähetyshinnat tietyistä tekijöistä vastaamaan asiakkaidesi tarpeita.
Kuinka ja milloin WordPress-ydinpäivitykset suoritetaan?
  • Toiminnallisten päivitysten osalta ne on testattu beta-tilassa. Kun se läpäisee beetatestauksen, blogissa julkaistaan ​​ilmoitus, jossa kerrotaan uuden version uusista ominaisuuksista. Arviot annetaan suunnittelun auttamiseksi. Suunnittelijat työskentelevät beetaversion parissa, kunnes sitä testataan järjestelmää vastaan ​​nähdäkseen kuinka ne reagoivat alustaan. Voit ladata uusimman version 24/7 live-chatin avulla pyynnön mukaisesti, jotta saat sen ennen julkaisua.
  • Suojauspäivitykset toimitetaan, ja ne tehdään mahdollisimman nopeasti. Nopea testiajo määrittää, kuinka se reagoi tietoturvapäivitykseen, ja sitten työntöalusta työnnetään ulos asiakkaille. Ilmoitus lähetetään sen varmistamiseksi, että vanhentuneet suojausohjelmat suljetaan kunnolla.
  • WP-moottorin automaattinen päivityssuojaus on itsenäinen, ja se on ylimääräinen hallintakerros. Se lataa sivuston ja suorittaa testit varmistaakseen, että kaikki toimii oikein ennen päivityksen asentamista. Varmuuskopio luodaan, jos se läpäisee ensimmäisen testin. Automaatio lataa sivuston uudelleen ja testaa uudelleen varmistaakseen, että WordPress-ydin toimii oikein. Jos se ei toimi oikein, sivustosi palautetaan WordPress-versioon, joka on asennettu ennen päivitystä. Saat sähköpostin, jossa kerrotaan, mihin toimenpiteisiin voit ryhtyä korjataksesi ongelma.
Kuinka voin lisätä uusia sivustoja, joissa on erilaisia ​​verkkotunnuksia WordPress Multisite -sovellukseen?

Useiden sivustojen lisääminen WordPressin pääasennukseen on erinomainen tapa auttaa liikennettä. Joitakin vaiheita on suoritettava, ennen kuin ne on määritetty oikein. Haluat lisätä uuden verkkotunnuksen käyttäjäportaaliin siirtymällä ”Lisää verkkotunnus käyttäjäportaaliin”. Tämän jälkeen sinun on luotava sivusto WordPress-monisivustossa. Siirry kohtaan “Kaikki sivustot”, napsauta “Lisää uusi”. sinun on valittava sivuston osoite, sivuston otsikko ja järjestelmänvalvojan sähköposti kaikille, joille haluat pääsyn verkkosivustoosi.

Kuinka sallin versiot, jotka on jo poistettu käytöstä?

Kun versiot otetaan käyttöön, ne voivat aiheuttaa suorituskykyongelmia. Jos haluat ottaa ne käyttöön, sinun on siirryttävä wp-config.php-tiedostoon. Sieltä voit valita, otetaanko versiot käyttöön.

Kuinka voin muuttaa usean sivuston ensisijaista verkkotunnusta?
 • Kun haluat muuttaa ensisijaista verkkotunnusta, sinun ei tarvitse tyhjentää tietokantaa. Voit muuttaa kutakin kenttää muuttaaksesi verkkotunnuksesi. Tässä on arvot, jotka sinun on muutettava verkkotunnuksen vaihtamiseksi.
  • wp_options
  • wp_sitewp_sitemeta
  • wp_blogs
  • wp _ # _ vaihtoehtoja
 • Phpmyadmin olisi myös muokattava. Kun kaikki on muuttunut, haluat peilata nykyisen HTTP: n tai muun kuin HTTP: n syntaksin. Voit sitten alkaa muuttaa verkkotunnuksen nimeä, saat define (DOMAIN_CURRENT_SITE ‘, mysite.wpengine.com) ja voit korvata tiedot uudella verkkotunnuksella.
Mikä on HTTPS ja SSL / TLS?
  • Jos aiot myydä tuotteita verkkosivustosi kautta, sinun on perehdyttävä näihin lauseisiin. Ne tarjoavat turvallisuuden, joka suojaa asiakkaan tietoja salausteknisillä yksityiskohdilla. Tässä on mitä termit tarkoittavat ja mitä ne tekevät verkkosivustollesi.
  • Hypertext Transfer Protocol Secure tai HTTPS on protokolla, joka tarjoaa suojatun tiedonsiirron Internetin kautta. Ulkopuoliset eivät voi nähdä vierailijoiden tietoja, joita he lähettävät ja vastaanottavat verkossa. Toimiakseen oikein, HTTPS käyttää suojattuja yhteyksiä SSL / TLS-protokollien kanssa, jotka todentavat verkkopalvelimet. Se salaa viestit selainten ja verkkopalvelimien välillä.
  • Kuljetuskerroksen suojaus tai TLS on salausprotokolla, joka tarjoaa suojatun tiedonsiirron. Se turvaa viestinnän verkkosivustojen kävijöille ja tarjoaa runsaasti etuja. Se todentaa identiteetit, tarjoaa yksityisyyden ja tietojen eheyden jokaiselle vierailijalle.
  • Secure Sockets Layer tai SSL on TLS-järjestelmän edeltäjä. Nimi muuttui, koska SSL 3.0 -järjestelmä ei ollut yhteensopiva päivityksen kanssa. Koko järjestelmän muuttamisen sijaan oli helpompaa nimetä se TLS: ksi.

WP-moottorin infografian historia

Se auttaa saamaan kuvan yrityksen historiasta ymmärtääksesi mistä he ovat tulleet ja minne he menevät. Alla olemme esilleet tärkeimmät tapahtumat WP Moottorin historiassa:

wp-moottorin historia

Lisää WPEngine.com

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map