WP Engine Reviews 2020: The Best WordPress Hosting?

WP Engine Reviews 2020: The Best WordPress Hosting?

WP Engine Reviews 2020: The Best WordPress Hosting?

Contents

WP Engine – den raskeste WordPress-verten?

WP Engine anses av mange for å være den beste, raskeste, raskeste og best støttede WordPress-verten.


Det skapte WordPress-vertsmarkedet fra bunnen av, og mange selskaper som også har vært med, har dukket opp og prøvd å få markedsandeler.

Bare å se på hjemmesiden sin vekker makt, mystikk og undring:

wp motor skjermbilde

Det har rabiøse fans.

Og dets motbydere.

Vi er her for å hjelpe deg med å bestemme deg – er WP Engine verten for deg? Eller bør du gå med noe lettere som SiteGround?

WP Engine Redaksjonell vurdering 4.4 / 5 Anmelder {{reviewsOverall}} / 5 Brukere (1 stemme) Fordeler

 1. Rask overføringshastighet
 2. Mange funksjoner for WordPress
 3. Rask overføringshastighet
 4. Ubegrenset dataoverføring
 5. Automatiske daglige sikkerhetskopier
 6. Premium hosting og service av høy kvalitet
 7. U.S.-basert selskap og support

Ulemper

 1. Begrenset lagring
 2. Dyrere enn de fleste
 3. Selger ikke et domenenavn
 4. E-post må være vert via DNS ikke på WP Engine

SammendragFor VIP-behandling av det administrerte WordPress-hostingsortimentet er WP Engine en god passform. Du får daglige sikkerhetskopier, ubegrenset dataoverføring, alvorlig grundig skanning av skadelig programvare og automatiske oppdateringer over WordPress. Alle planer er Linux-baserte, så søk andre steder etter Windows-basert hosting. Men for en premium prislapp, kan datakapene og lagringsbegrensningene være en stor avkjøring. Support4.5Speed4.5Features4.5Value4Transparency4.5

Hva er WP Engine?

WP Engine er et premiumstyrt WordPress hostingfirma med base i Austin, TX. WP Engine ble grunnlagt i 2010 og var blant de første webhotellfirmaene som tilbyr premium WordPress-hosting.

Siden de kom til makten, har mange av de lengst stående store navnene i hosting også begynt å tilby styrte hostingplaner. WP Engine er et privateid selskap, og er vertskap for over 40 000 nettsteder, hvorav mange er store merkevarer. Administrerende direktør Heather Brunner, som påtok seg rollen i 2013, er en av de mest fremtredende kvinnene i tech-verdenen.

Hvor bra er WP Engine?

Hvis nettstedet ditt tjener eller er ment å tjene penger, er WP Engine blant de beste valgene for dine webhotellbehov.

Deres fullstendig administrerte hosting betyr at nettstedet ditt vil være helt oppdatert med sikkerhetsfunksjoner, plugins og lagringsbehov. Men med sin mest grunnleggende plan som starter på $ 35 per måned, er dette ikke et vertsfirma for amatører. Vi anbefaler WP Engine for seriøse webansvarlige hvis nettsteder genererer betydelig trafikk og betydelige kontanter.

For den nybegynnte nettredaktøren som ønsker å sette opp et enkelt nettsted, er det mange budsjett-verter som koster en brøkdel av prisen og vil gi deg alt du trenger.

Se offisiell side

Vår ekspert WP Engine Review

Hvis administrert WordPress-hosting er det du leter etter, bør WP Engine være en av de første hostingleverandørene du undersøker. Og med god grunn!

De oppfant i utgangspunktet administrert WordPress-hosting, og deres imponerende portefølje av klienter snakker volum. WP Engine har mye å tilby nettmestere som planlegger å skalere og tjene penger på nettstedene sine, men det betyr ikke at det er riktig passform for alle med store drømmer for bloggen. WP Engine er kostbar, og avveining for automatiserte oppdateringer og sikkerhet er noen alvorlige begrensninger når det gjelder båndbredde, lagring og support.

De beste egenskapene til WP Engine

På mange måter har WP Engine satt bransjestandardene for WordPress-hosting av høy kvalitet. Her er grunnen til at mange store merkevarer betaler store penger for å være vert for med WP Engine.

1. Enterprise-grade sikkerhet

WP Engine er vertskap for sikkerhet, og det er noe av det beste der ute. Spesielt for store merker med mye blikk på dem, er trusselen om å bli hacket verdig alvorlig oppmerksomhet.

På sikkerhet leverer WP Engine virkelig:

 • De har 256-bit AES-sikkerhetsprotokoller som krypterer dataene dine før overføringen skjer.
 • De holder filsystemets røtter segregerte, og de har konfigurert systemet til å blokkere ondsinnede forespørsler i frontend før de noen gang kommer til bakenden.
 • Siden de er bygd for WordPress, kjenner de alle svake punkter i WordPress og har dekket dem tilstrekkelig.
 • De kjører automatisk oppdateringer for WordPress og alle plugins, slik at siden fikser blir gjort for å forbedre sikkerheten, vil nettstedet ditt være tryggere før.

2. Rasende hastighet

WP Engine er, som kanskje gjettes med navnet deres, bygget rundt WordPress og bare WordPress. Hele infrastrukturen deres er optimalisert for å kjøre på WordPress, som gir utmerkede hastigheter. I tillegg med automatiserte oppdateringer for WordPress og alle pluginene dine, kjører du alltid de nyeste, raskeste versjonene av alt.

De tilbyr også et gratis spesialverktøy som hjelper deg med å teste hastigheten på WordPress-nettstedet ditt, med forslag til hvordan du kan oppnå enda raskere sideinnlastningstider. Sjekk ut deres WordPress Speed ​​Test, som du kan bruke til ethvert WordPress-nettsted, ikke bare de som er vert for med WP Engine.

Hvis du er interessert i WordPress-optimalisering og raske hastigheter, men ikke selges på administrerte hostingtjenester, anbefaler vi A2 Hosting. Du kan velge å ha et spesielt optimalisert WordPress-program forhåndsinstallert, og disse karene tilbyr de raskeste sidetidspunktene i bransjen. Eller se på vår komplette liste over de raskeste hostingalternativene.

3. Ubegrenset dataoverføring

WP Engine tilbyr ubegrenset dataoverføring på alle planene deres. “Ubegrenset” er et begrep som blir kastet om ganske liberalt av webverter, men det er egentlig bare så bra som infrastrukturen som støtter det. “Ubegrenset” data fra en overbelastet server kan aldri lukkes ut, bare fordi de bare kan levere så mye til enhver tid. WP Engine har imidlertid utstyret til virkelig å sikkerhetskopiere dette løftet.

4. Bekymringsfri, automatisk daglig sikkerhetskopi

WP Engine vil utføre en automatisk sikkerhetskopi for hvert nettsted du vert hos dem hver eneste dag. Disse sikkerhetskopiene er gratis å gjenopprette og gir deg muligheten til bare å gjenopprette spesifikke filer. Hvis nettstedet ditt er hacket, vil supportteamet håndtere alt og få nettstedet ditt tilbake til normalt med minimalt stress fra din side. Hvis det er et område med kundeservice som WP Engine virkelig utmerker seg i, er det denne. Kunder som ønsker full ro i sikkerheten rundt dataene sine, kan oppleve at WP Engine passer perfekt i denne forstand.

5. Elsker WordPress? Da vil du elske WP Engine.

WP Engine har blandede anmeldelser over hele nettet, men det er et rådende tema blant dem som synger ros fra hustakene.

WordPress-fanatikere er stort sett også WP Engine-fanatikere.

Å være et administrert WordPress-vertsfirma som er helt bygget rundt verdens mest populære CMS, og det gir mye mening. Samarbeidet mellom verten og CMS er sterkt; du skal tro at de aldri går glipp av en WordPress-konferanse og er i forkant av hver nye utvikling. Webmastere som virkelig vet hvordan de skal få mest mulig ut av WordPress ville gjort det bra med å velge WP Engine.

6. Solid support 24/7/365 kundesupport

Hvis du ikke er en backend-utvikler, trenger du support – tilgjengelig 24/7. Support er en av de grunnleggende årsakene til å velge administrert hosting – eller hvilken som helst hosting for den saks skyld.

wp motorstøtte

WP Engine er et støttesentrert selskap, og i testene våre på både salgssiden og admin-siden fant vi at deres støtte var brennende raskt – og svarer i løpet av sekunder i de fleste tilfeller. De har laget vår liste over de beste kundesupportvertene for å være så aweseom!

7. Prising er en enorm verdi

Noen kan se på startkoden på $ 35 / mo og sammenligne den med billigere verter.

Ikke gjør det.

Hvis du er en virkelig, voksende virksomhet, betaler du egentlig disse ekstra $ 25 i måneden for å få premium hosting og infrastruktur, support i verdensklasse og faktiske WordPress-teknologier som står ved for å feilsøke problemene dine.

Se for deg at du er i en delt vert for lav kvalitet, og at du begynner å ha store problemer. Det som kommer til å skje er at du enten vil være i chat med en outsourcet kundeservicerepresentant som ikke forstår de tekniske problemene med nettstedet ditt, eller de vil tilby deg å hjelpe deg mot et gebyr.

Tror du at du kan ansette noen utviklere på forespørsel? Hvis de kan svare raskt nok, betaler du $ 100 i timen for en utvikler av samme kaliber WP Motors tekniske support.

Så som hva som helst i livet, får du det du betaler for. Ved å betale ekstra for ditt oppdragskritiske webhotell, sparer du deg selv potensielt hundre eller tusenvis av tapte virksomheter fra nettstedet ditt krasjer og må håndtere støtte under pari.

8. Nytt! StudioPress Theme Bundle Inkludert

En av de mest overbevisende nyeste tilleggene til WP Motors tilbud er inkludering av StudioPress-temaer – verdt over $ 2000 i temaer.

studiopress inkludert

StudioPress, på Genesis rammeverk, er en av de mest respekterte WordPress-temabutikkene på markedet. Dette er en enorm bonus for WP Engine-abonnenter som får alle disse temaene inkludert i abonnementet.

Ulemper ved WP Engine Hosting

Ingen vert er riktig for alle, men dette kan være dobbelt sant for WP Engine. De er kanskje en av de beste i sin spesifikke nisje, men det er mange grunner til at de aller fleste webmastere bør styre unna. Les videre for å finne ut om WP Engine virkelig stemmer for nettstedet ditt.

1. Premium prislapp & Noen mangler populære funksjoner

WP Motors mest grunnleggende delte hostingplan koster $ 35 / måned (billigere med vår rabattkobling) og inkluderer bare ett domene du må kjøpe et annet sted.

Også:

 • Du vil ikke få noen e-postadresser knyttet til domenet ditt.
 • Du får bare 10 GB lagringsplass.
 • På grunnleggende plan kan nettstedet ditt bare opprettholde 25 000 besøk hver måned.

Alle disse funksjonene vil vi utvide videre nedenfor, men det sentrale problemet er dette: De fleste av funksjonene som er oppført her som WP Engine mangler eller begrenser, kommer standard med andre verter, til en brøkdel av prisen.

Dette er ikke å si at WP Engine ikke er verdt premium prislappen hvis du prioriterer skalerbarhet, sikkerhet og trygghet om dataene dine. Men disse funksjonene er mer spesifikke enn de fleste webansvarlige vanligvis trenger. WP Engine er ikke overpriset, men mange kunder kan finne en vert som passer bedre til deres behov uten å avskalde så mye penger.

2. Begrenset lagring & besøkende

WP Motors oppstartplan inkluderer bare 10 GB lagringsplass og 25 000 besøkende hver måned. For å være rettferdig, er dette relativt stort for et nettsted, spesielt sammenlignet med hva andre boutique-webhoteller tilbyr på sine mest grunnleggende planer.

3. Ingen telefonsupport 24/7 for grunnleggende planer

WP Motors administrerte hosting lover at når du får en supportrepresentant på telefonen, er de generelt utrolig kunnskapsrike og hjelpsomme. Og dette er sant i de fleste kunders opplevelser. Men det blir litt vanskeligere å få tak i støtteapparatet.

For de som har oppstartplanen, får supportbilletter og telefonsupport ikke 24 timers oppmerksomhet, noe som binder deg til å ringe i arbeidstiden.

Oppdater: Det pleide å være slik at WP Engine ikke hadde noen chat-støtte, men de tilbyr nå 24/7 live chat support på alle planer.

4. Ingen e-post

Dette er noe av en anomali blant webhotellfirmaer. De fleste inkluderer minst en håndfull gratis e-postadresser med domenet og hostingpakken, men WP Engine glemmer denne tjenesten helt.

I stedet anbefaler de å sette opp Google Mail-kontoer knyttet til domenet ditt. Dette er noe som mange selskaper gjør uansett, men det betyr ikke at alle vil at e-posten deres er bundet til Google Giant, eller at alle er glade for å betale ekstra for noe som vanligvis kommer som standard.

Sannheten bruker vi G Suite av Google uansett, så dette er ikke mye av problemet.

Bunnlinjen

WP Engine er mesteren av sitt felt med god grunn. De har lynhastigheter, førsteklasses sikkerhet, og hvis du ikke har noe imot å vente noen timer på støtte, vil du oppdage at deres støtte til og med er helt topp. Faktisk, hver gang du får en representant på linjen, vil de bøye seg bakover for å hjelpe deg.

Men de er på ingen måte riktig for alle, og dette gjelder spesielt for nybegynnere webansvarlige som ønsker å sette opp et enkelt nettsted.

Alle klokkene og fløytene som følger med deres WordPress-hosting m er helt topp for å være sikre, men de er utenfor det vanlige nødvendighetsområdet for de fleste gjennomsnittlige nettsteder. Mange billigere verter tilbyr noe nærmere en størrelse som passer best. Følger i banen til WP Engine, mange av de store navnene tilbyr også administrert WordPress-hosting. Sjekk for eksempel HostGator, hvis du har det bra med et mer forkortet servicenivå for en mye billigere pris. Eller, hvis du er litt mer teknisk, kan Cloudways være et flott alternativ for en lavere pris og toppnivå-hosting. Hvis du vil ha et alternativ til WP Engine, er Kinsta en populær vert som spirer som et ugras.

Vis flere funksjoner

WP-motorplaner og -priser

Når du ser på prissiden først, kan det være litt overveldende:

prissetting og planer med wp-motor

Her er oppdelingen:

 • Hvis du bare begynner og bare har ett nettsted, anbefaler vi oppstartplanen
 • Vekst og målestokk er flott hvis du har flere nettsteder eller er et byrå
 • En av de største ulempene med WP Engine er trafikkgrensen på 25 000 besøk i måneden på oppstartplanen, som føles mye for lav, sammenlignet med andre verter som SiteGround
 • Du kjøper en førsteklasses tjeneste her med amerikansk teknisk support, så du må ta det i betraktning
 • Den lokale lagringen er også litt lav, men skal tilfredsstille folk flest

Hvordan ser priser ut med vår eksklusive rabatt? 

pris pr. rabatt på motoren

Med denne rabattlenken får du 10% avslag på din første betaling, som kommer ut til 3 måneder gratis på årsplaner.

WP Motorrabatter og kuponger

WP Engine vil ofte tilby sesongbaserte rabatter og bonuser. Som en pålitelig partner får vi tilgang til ekstra rabatter vi kan gi deg videre!

Få 3 måneder gratis på WP Engine Hosting

Vi har inngått et samarbeid med WP Engine for å gi deg en eksklusiv ekstra 10% rabatt på årlige WP Engine-planer. Dette partnerskapet er eksklusivt for WhatsTheHost og WP Engine.

Krev 20% avslag

WP Engine Spørsmål og svar

Du trenger et hostingside som vil støtte deg. Disse vanlige spørsmålene for WP Engine skal tilfredsstille alle som leter etter svar om å finne et vertssted.

Hva er historien til WP Engine?

I 2010 grunnla seriegründer Jason Cohen WP Engine. De er et USA-basert selskap. Hovedkvarteret deres er bosatt i Austin, TX, og har andre kontorer i hele Texas, San Francisco og London.

Hvordan optimaliserer WP Engine hosting av WordPress-nettsteder?

WP Engine bruker et proprietært front-end-system som fungerer godt med WordPress. Den beskytter nettsteder mot hackere, reduserer serverbelastningen og håndterer trafikkpinnar med letthet. Cache-programvaren for WP kalles EverCache, og den ble designet spesielt med WordPress i tankene.

Hvilke unike funksjoner skiller WP Engine fra andre hosting-nettsteder?

WP Engine har mange unike funksjoner. Staging Area er deres fokus, og det lar brukere lage nye utviklingsmiljøer for å teste ut nye temaer, plugins eller andre endringer før de slipper det på nettstedet ditt. Gjenopprettingspunktene med ett klikk gir enkel navigering for besøkende. Den ubegrensede dataoverføringen lar deg bruke så mye data du trenger. CDN og proprietær hurtigbufringsteknologi, brannmur og malware skanner jobber hardt for å beskytte nettstedet ditt.

Du kan administrere WordPress-oppdateringene dine, og lage daglige sikkerhetskopier for å beskytte arbeidet ditt.

Hvor ligger datasentrene?

WP Engine har datasentre lokalisert over hele verden. De har steder i USA, Storbritannia og Japan. Uansett hvor du er i verden, kan du finne et datasenter i nærheten av stedet ditt.

Kan WP Engine overføre et WordPress-nettsted?

WP Engine vil overføre et WordPress-nettsted. Overføringen av nettstedet kommer med en engangsavgift for tjenesten.

Hvilke fordeler vil jeg få for å bruke WP Engine til å være vert for et WordPress-nettsted?

WP Engine tilbyr mange fordeler for de som ønsker å bruke dem på vertsiden sin. De har en WordPress-optimalisert vertsarkitektur for å håndtere de mest aktive nettstedene. De tilbyr “topphylle” maskinvare du ikke finner på andre vertssteder. Det er flere unike funksjoner som kan gjøre WordPress-nettsteder enkle og problemfrie. Støtteteamet deres er eksperter på WordPress, og kan hjelpe deg med spørsmål du har om hva som helst på WordPress-nettstedet ditt. Du vil også få automatiske oppdateringer og sikkerhetskopieringer når du bruker WP Engine.

Kan jeg få et SSL-sertifikat gjennom WP Engine?

EP Engine lar abonnentene sine kjøpe SSL-sertifikater mot et pristillegg. Du trenger ikke å finne et SSL-sertifikat gjennom et annet vertsnettsted.

Hvor god er støtten for WP Engine?

WP Engine er stolt av kundeservicen sin. De bruker et billettstøttesystem for henvendelser om mindre problemer. For de som trenger hjelp til å løse andre problemer, er det et live chat-alternativ som knytter deg til en representant. Live-chatten er tilgjengelig hver dag fra 08.00 til 20.00 CST. Det er telefonstøtte for alle planer, bortsett fra den første tier. Hver representant er en ekspert på å håndtere eventuelle WordPress-problemer.

Tilbyr WP Engine en pengene-tilbake-garanti?

Ja det gjør de. Når du melder deg på, vil du få en 60-dagers pengene-tilbake-garanti hvis du ikke er fornøyd med tjenesten. Det er ikke detaljert om vilkårene, men det er oppgitt på deres hjemmeside. Pengene tilbake-garantien er bare tilgjengelig for vertsgebyr. Hvis du har noen domenekjøp eller en annen tilleggstjeneste, vil du ikke få refusjon for disse kjøpene.

Er det en oppetidsgaranti med WP Engine?

Ja det gjør de. De har en garanti på 99,95% oppetid for nettstedet ditt. Hvis de ikke kan oppfylle garantien, vil de tilby tilbakebetaling av 5% av den månedlige avgiften for hver time de ikke kan oppfylle den. Hvis du har problemer med oppetiden din, kan du be om refusjon innen 30 dager etter driftsstans og motta refusjonen. Du vil dobbeltsjekke WP Engines servicenivåavtale for å få alle detaljene og finne ut hvilke begrensninger som gjelder.

Kan jeg vise “Powered by WP Engine” med en tilknyttet kobling?

Det er et par forskjellige måter du kan vise WP Engine på nettstedet ditt. Det er en widget du kan bruke. Det tar noen minutter, og det vil samsvare med de andre widgetene på nettstedet ditt. Hvis du er litt mer teknisk kunnskapsrik, kan du bruke PHP-funksjonene. Det bringer opp et par alternativer for HTML-innstillinger, og inkluderer tilknyttet ID. Alle som besøker nettstedet ditt vil vite hvem du er tilknyttet, og hvordan nettstedet ditt drives.

Hvordan kan jeg endre faktureringsinformasjonen?

Det er enkelt og enkelt å endre faktureringsinformasjonen. Du logger deg på Brukerportalen, og du bør ha “Eier” -privilegier. Du velger deretter “Min konto” og deretter “Oppdater betalingsinformasjon”. Den ligger rett ved siden av kortinformasjonen din. Herfra kan du gjøre endringene dine, klikke på “Oppdater”, og du er angitt.

Hvordan oppdager og fjerner WP Engine skadelig programvare fra et nettsted?

WP Engine skanner WordPress for å oppsøke eksisterende malware. Hvis det oppdages skadelig programvare, fjernes den automatisk, og en e-postmelding sendes til deg. Sikkerhet er avgjørende for å beskytte nettsteder, og WP Engine prøver å forbedre sikkerhetsprogrammene deres. De bruker en egen sårbarhetsskanning for å gå gjennom infrastruktur, servere, databaser og applikasjoner. WP Engine har kontrakter med SecTheory og Sucuri, to av toppsikringsselskapene for internett. De jobber hardt for å beskytte all informasjonen din og forhindre at hackere krasjer domener.

Hvilke plugins er ikke tillatt av WP Engine?

WordPress tilbyr over 40 000 plugins, og WP Engine avviser bare et titalls plugins. Cache-plugins, som WP Super Cache, WP File Cache, W3 Total Cache, og WordFence er ikke tillatt på WP Engineers nettsted. De jobber med de andre cache-programmene som allerede er brukt av WP Engine. Sikkerhetskopi-plugins, som WP DB Sikkerhetskopiering, WP DB Manager, Sikkerhetskopiering WordPress og VersionPress, blir ikke tillatt fordi de kjøres i uforstyrrede tider, og senker hastigheten. Server- og MySQL-rivende programmer, som Broken Link Checker, MyReviewPlugin, Fuzzy SEO Booster, WP PostViews og Tweet Bender forårsaker en større belastning på serverne. Det er plugins som er forbudt. Disse programtilleggene inkluderer dynamiske relaterte innlegg, SEO Auto Links & Relaterte innlegg, nok et beslektede innlegg-plugin, lignende innlegg og kontekstuelle relaterte innlegg. De er databasekrevende, så det er bedre å forby dem direkte.

Hvilke plugins er kuratert?
  • Payment Checkout Solutions beskytter kundens informasjon, og Stripe og Mijreh er to av de beste betalingsutsjekkingsløsningene.
  • For analyser vil Google Analytics, Clicky og KISSmetrics spore kundens oppførsel for å hjelpe dem med å navigere gjennom nettstedet ditt før de kjøper et kjøp..
  • For en kortere kobling er Pretty Link Pro og Bit.ly ideelle for å spre URL-er ut på sosiale medier.
  • Content Delivery Networks (CDN) vil lagre statisk innhold på nettstedet ditt. For dette vil du bruke Photon, MaxCDN eller W3-Total Cache for å forbedre hurtigbuffrene dine og gjøre nettstedet ditt raskere.
  • For dynamisk prissetting lar Gravity Forms deg angi prisene for produktene dine, og finne ut eventuelle rabatter du vil inkludere. Det er perfekt for deg som vil kjøpe i bulk, og de kan få en liten liten rabatt å starte opp.
  • Når det gjelder forsendelse av tabellpriser, er WooCommerce, Cart-66, WP eCommerce de beste plugins for denne funksjonen. Du kan definere fraktpriser på visse faktorer for å imøtekomme kundenes behov.
Hvordan og når blir WordPress-kjerneoppdateringer utført?
  • For funksjonelle oppdateringer er de betatestet. Når den passerer betatestingen, kunngjøres en kunngjøring på bloggen, og snakker om de nye funksjonene i den nye versjonen. Det er gitt estimater for å hjelpe med planleggingen. Ingeniørene jobber med beta-versjonen til den er testet mot systemet for å se hvordan de reagerer på plattformen. Du kan laste ned den nyeste versjonen ved å bruke 24/7 Live Chat per forespørsel om å få den før den er utgitt.
  • Sikkerhetsoppdateringer leveres, og de gjøres så raskt som mulig. En rask testkjøring avgjør hvordan den skal svare på sikkerhetsoppdateringen, og deretter skyves plattformen ut til klientene. Det blir sendt ut et varsel for å sikre at utdaterte sikkerhetsprogrammer er lukket ut på riktig måte.
  • WP Engine Automatic Update Protection er autonom, og det er et ekstra lag med administrasjon. Den laster nettstedet og gjennomfører tester for å sikre at alt kjører riktig før oppdateringen er installert. En sikkerhetskopi opprettes hvis den passerer den første testen, og automatiseringen vil laste inn nettstedet på nytt og prøve på nytt for å sikre at WordPress-kjernen fungerer som den skal. Hvis det ikke fungerer riktig, blir nettstedet ditt tilbakeført til WordPress-versjonen som er installert før oppdateringen. Du får en e-post med detaljer om hvilke trinn du kan ta for å løse problemet.
Hvordan kan jeg legge til nye nettsteder med forskjellige domenenavn i WordPress Multisite?

Å legge til flere nettsteder til din viktigste WordPress-installasjon er en utmerket måte å hjelpe trafikk på. Du må fullføre noen trinn før det er riktig konfigurert. Du vil legge til det nye domenet til brukerportalen ved å gå til “Legg til domenet i brukerportalen”. Du må deretter opprette et nettsted i WordPress Multisite. Du går til “Alle nettsteder”, klikker “Legg til nytt”. må du velge en nettstedsadresse, nettstedstittel og administrator-e-post for alle du vil ha tilgang til nettstedet ditt.

Hvordan aktiverer jeg revisjoner som allerede er deaktivert?

Når revisjoner er aktivert, kan de opprette ytelsesproblemer. Hvis du vil aktivere dem, må du gå til wp-config.php-filen. Derfra kan du velge å aktivere revisjonene.

Hvordan kan jeg endre det primære hoveddomenet?
 • Når du vil endre det primære domenet, trenger du ikke dumpe databasen. Du kan endre hvert felt for å endre domenenavnet ditt. Her er verdiene du må endre for å endre domenenavnet.
  • wp_options
  • wp_sitewp_sitemeta
  • wp_blogs
  • wp _ # _ alternativer
 • Phpmyadmin bør også redigeres. Når det hele er endret, vil du speile gjeldende syntaks for HTTP eller ikke-HTTP. Du kan deretter begynne å endre domenenavnet, du vil motta definere (DOMAIN_CURRENT_SITE ‘, mysite.wpengine.com), og du kan erstatte denne informasjonen med det nye domenet.
Hva er HTTPS og SSL / TLS?
  • Hvis du planlegger å selge produkter via nettstedet ditt, må du gjøre deg kjent med disse setningene. De gir sikkerhet som beskytter kundens informasjon gjennom kryptografiske detaljer. Her er hva begrepene betyr, og hva de gjør for nettstedet ditt.
  • Hypertext Transfer Protocol Secure eller HTTPS er en protokoll som gir sikker kommunikasjon gjennom internett. Utenforstående kan ikke se besøkendeinformasjon de sender og mottar på nettet. For å fungere ordentlig bruker HTTPS sikre tilkoblinger med SSL / TLS-protokoller som vil autentisere webservere. Det krypterer meldingene mellom nettlesere og webservere.
  • Transport Layer Security eller TLS er den kryptografiske protokollen som gir sikker kommunikasjon. Det sikrer kommunikasjonen for besøkende på nettstedet, og gir mange fordeler. Den autentiserer identiteter, gir personvern og dataintegritet for alle besøkende.
  • Secure Sockets Layer eller SSL er forløperen til TLS-systemet. Navnet ble endret fordi SSL 3.0-systemet ikke var kompatibelt med oppgraderingen. I stedet for å endre hele systemet, var det lettere å gi nytt navn til TLS.

Historie om WP Engine Infographic

Det hjelper å få en visuell oversikt over selskapenes historie til å forstå hvor de kom fra og hvor de skal. Nedenfor har vi trukket frem de viktigste begivenhetene i historien til WP Engine:

historien til wp-motor

Mer på WPEngine.com

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector