WP Engine Reviews 2020: Den bedste WordPress-hosting?

WP Engine Reviews 2020: Den bedste WordPress-hosting?

WP Engine Reviews 2020: Den bedste WordPress-hosting?

Contents

WP Engine – den hurtigste WordPress-vært?

WP Engine betragtes af mange for at være den bedste, mest premium, hurtigste, bedst understøttede WordPress-vært.


Det skabte WordPress-hostingmarkedet fra bunden, og mange virksomheder, der også var jeg, har dukket op og forsøgte at få markedsandele.

Bare at se på dets hjemmeside fremkalder magt, mystik og undring:

wp-motorhjemmeskærmbillede

Det har rabiøse fans.

Og dets krænkere.

Vi er her for at hjælpe dig med at beslutte – er WP Engine værten for dig? Eller skal du gå med noget lettere som SiteGround?

WP Engine Redaktionel gennemgang 4.4 / 5 Anmelder {{reviewsOverall}} / 5 Brugere (1 afstemning) Fordele

 1. Hurtig overførselshastighed
 2. Masser af funktioner til WordPress
 3. Hurtig overførselshastighed
 4. Ubegrænset dataoverførsel
 5. Automatiske daglige sikkerhedskopier
 6. Premium hosting og service af høj kvalitet
 7. U.S.-baseret virksomhed og support

Ulemper

 1. Begrænset opbevaring
 2. Mere dyre end de fleste
 3. Sælger ikke et domænenavn til dig
 4. E-mail skal være vært via DNS ikke på WP Engine

OversigtFor VIP-behandling af den administrerede WordPress-hosting-variation er WP Engine en god pasform. Du får daglige sikkerhedskopier, ubegrænset dataoverførsel, alvorlig grundig scanning af malware og automatiske opdateringer på tværs af WordPress. Alle planer er Linux-baserede, så søg andre steder efter Windows-baseret hosting. Men for en premium pris, kan datapakker og opbevaringsbegrænsninger være en stor slå fra. Support4.5Speed4.5Features4.5Value4Transparency4.5

Hvad er WP Engine?

WP Engine er et premiumstyret WordPress-hostingfirma med base i Austin, TX. Grundlagt i 2010 var WP Engine blandt de første webhostingfirmaer, der tilbyder premium WordPress-hosting.

Siden deres fremgang til magten er mange af de længere stående store navne inden for hosting også begyndt at tilbyde styrede hostingplaner. WP Engine er et privatejet selskab og er vært for over 40.000 websteder, hvoraf mange er store mærker. CEO Heather Brunner, der overtog rollen i 2013, er en af ​​de mest fremtrædende kvinder i tech-verdenen.

Hvor god er WP Engine?

Hvis dit websted tjener eller skal tjene penge, er WP Engine blandt de bedste valg til dine webhosting behov.

Deres fuldt styrede hosting betyder, at dit websted forbliver helt opdateret med sikkerhedsfunktioner, plugins og opbevaringsbehov. Men med deres mest basale plan, der starter ved $ 35 / måned, er dette ikke et hostingfirma for amatører. Vi anbefaler WP Engine til seriøse webmastere, hvis sider genererer betydelig trafik og betydelige kontanter.

For den nybegynder webmaster, der ønsker at oprette et enkelt websted, er der masser af budgetværter, der koster en brøkdel af prisen og giver dig alt hvad du har brug for.

Se det officielle websted

Vores ekspert WP Engine Review

Hvis administreret WordPress-hosting er det, du er interesseret i, skal WP Engine være en af ​​de første hostingudbydere, du undersøger. Og med god grund!

De opfandt dybest set administreret WordPress-hosting, og deres imponerende portefølje af klienter taler mængder. WP Engine har meget at tilbyde webmastere, der planlægger at skalere og tjene penge på deres websteder, men det betyder ikke, at det er den rigtige pasform for alle med store drømme til deres blog. WP Engine er dyr, og kompromiset med automatiserede opdateringer og sikkerhed er nogle alvorlige begrænsninger, når det kommer til båndbredde, opbevaring og support.

Bedste funktioner i WP Engine

På mange måder har WP Engine sat industristandarder for WordPress-hosting i høj kvalitet. Her er grunden til, at mange store mærker betaler store penge for at være vært med WP Engine.

1. Enterprise-grade sikkerhed

WP Engine er vært for sikkerhed i virksomhederne, og det er noget af det bedste derude. Især for store mærker med mange øjne på dem er truslen om at blive hacket værd at være seriøs opmærksomhed.

Af sikkerhed leverer WP Engine virkelig:

 • De har 256-bit AES-sikkerhedsprotokoller, der krypterer dine data, før de foretager overførslen.
 • De holder filsystemets rødder adskilt, og de har konfigureret deres system til at blokere ondsindede anmodninger i forreste ende, før de nogensinde når bagenden.
 • Da de er bygget til WordPress, kender de alle de svage punkter i WordPress og har dækket dem tilstrækkeligt.
 • De kører automatisk opdateringer til WordPress og alle plugins, så dit fixes for at forbedre sikkerheden, da dit websted bliver sikrere før.

2. Flammende hurtig hastighed

WP Engine er, som måske gætte af deres navn, bygget omkring WordPress og kun WordPress. Hele deres infrastruktur er optimeret til at køre på WordPress, hvilket leverer fremragende hastigheder. Plus, med automatiserede opdateringer til WordPress og alle dine plugins, kører du altid de nyeste, hurtigste versioner af alt.

De tilbyder også et gratis specielt værktøj, der hjælper dig med at teste hastigheden på dit WordPress-sted, med tilføjede forslag til, hvordan du muligvis opnår endnu hurtigere sideindlæsningstider. Tjek deres WordPress hastighedstest, som du kan bruge til ethvert WordPress-sted, ikke kun dem, der er vært med WP Engine.

Hvis du er interesseret i WordPress-optimering og hurtige hastigheder, men ikke sælges på administrerede hostingtjenester, anbefaler vi A2 Hosting. Du kan vælge at have et specielt optimeret WordPress-program forudinstalleret, og disse fyre tilbyder de hurtigste sideindlæsningstider i branchen. Eller se på vores komplette liste over de hurtigste hostingmuligheder.

3. Ubegrænset dataoverførsel

WP Engine tilbyder ubegrænset dataoverførsel på alle deres planer. “Ubegrænset” er et udtryk, der er kastet ganske liberalt af webhosts, men det er virkelig kun så godt som infrastrukturen, der understøtter det. “Ubegrænset” data fra en overbelastet server kan aldrig lukkes ud, kun fordi de kun kan levere så meget til enhver tid. WP Engine har dog udstyret til virkelig at sikkerhedskopiere dette løfte.

4. Bekymringsfri, automatisk daglig sikkerhedskopi

WP Engine udfører en automatisk sikkerhedskopi for hvert websted, du er vært for, hver eneste dag. Disse sikkerhedskopier er gratis at gendanne og giver dig muligheden for kun at gendanne specifikke filer. Hvis dit websted er hacket, vil supportteamet håndtere alt og få dit websted tilbage til det normale med minimal stress fra din side. Hvis der er et område med kundeservice, som WP Engine virkelig udmærker sig i, er det denne. Kunder, der ønsker fuld tryghed om sikkerheden i deres data, kan opleve, at WP Engine passer perfekt i denne forstand.

5. Elsker WordPress? Så vil du elske WP Engine.

WP Engine har blandede anmeldelser overalt på nettet, men der er et fremherskende tema blandt dem, der synger deres ros fra tagene.

WordPress-fanatikere er stort set også WP Engine-fanatikere.

At være et administreret WordPress-hostingfirma, der er helt bygget omkring verdens mest populære CMS, og det giver en masse mening. Partnerskabet mellem værten og CMS er et stærkt samarbejde; du skal tro, at de aldrig går glip af en WordPress-konference og er på forkant med enhver ny udvikling. Webmastere, der virkelig ved, hvordan man får mest muligt ud af WordPress, ville gøre det godt med at vælge WP Engine.

6. Solid support 24/7/365 kundesupport

Hvis du ikke er en backend-udvikler, har du brug for support – tilgængelig 24/7. Support er en af ​​de grundlæggende årsager til at vælge managed hosting – eller enhver hosting for den sags skyld.

wp motorstøtte

WP Engine er et support-centreret firma, og i vores test på både salgssiden og admin-siden fandt vi, at deres support var flammende hurtigt – svarede inden for få sekunder i de fleste tilfælde. De har lavet vores liste over de bedste kundesupportværter for at være så forfærdelig!

7. Prissætning er en enorm værdi

Nogle ser måske på startkursen for $ 35 / mo og sammenligner den med billigere værter.

Gør det ikke.

Hvis du er en rigtig, voksende virksomhed, betaler du i bund og grund disse ekstra $ 25 om måneden for at få premium hosting og infrastruktur, support i verdensklasse og faktiske WordPress-teknikere der står ved for at løse dine problemer.

Forestil dig, at du er i en delt vært af lav kvalitet, og at du begynder at have store problemer. Hvad der vil ske er, at du enten er i chat med en outsourcet kundeservicerepræsentant, der ikke forstår de tekniske problemer med dit websted, eller de vil tilbyde at hjælpe dig mod et gebyr.

Tror du, du kan ansætte nogle udviklere on-demand? Hvis de kan svare hurtigt nok, betaler du $ 100 i timen for en udvikler af det samme kaliber WP Motors tekniske support.

Så som hvad som helst i livet, får du det, du betaler for. Ved at betale ekstra for din missionskritiske webstedshosting sparer du dig selv potentielt hundreder eller tusinder i tabt forretning fra dit websted nedbrud og bliver nødt til at håndtere sub-par support.

8. Ny! StudioPress Theme Bundle Inkluderet

En af de mest overbevisende nylige tilføjelser til WP Motors tilbud er inkluderingen af ​​StudioPress-temaer – værd at være over $ 2.000 i temaer.

studiopresse inkluderet

StudioPress, inden for rammerne af Genesis, er en af ​​de mest respekterede WordPress-temabutikker på markedet. Dette er en enorm bonus for WP Engine-abonnenter, der får alle disse temaer inkluderet i deres abonnement.

Ulemper ved WP Engine Hosting

Ingen vært er rigtig for alle, men dette kan være dobbelt sandt for WP Engine. De er muligvis en af ​​de bedste i deres specifikke niche, men der er mange grunde til, at langt de fleste webmastere skal undgå. Læs videre for at afgøre, om WP Engine virkelig passer til dit websted.

1. Præmie-mærke & Nogle mangler populære funktioner

WP Motors mest basale delte hostingplan koster $ 35 / måned (billigere med vores rabatlink) og inkluderer kun et domæne, som du bliver nødt til at købe andre steder.

Også:

 • Du får ikke tilknyttet nogen e-mail-adresser til dit domæne.
 • Du får kun 10 GB lagerplads.
 • På den grundlæggende plan kan dit websted kun opretholde 25 000 besøg hver måned.

Alle disse funktioner vil vi udvide nedenfor, men det centrale problem er dette: De fleste af de funktioner, der er nævnt her, som WP Engine mangler eller begrænser, leveres som standard hos andre værter til en brøkdel af prisen.

Dette er ikke at sige, at WP Engine ikke er værd at være præmieprisen, hvis du prioriterer skalerbarhed, sikkerhed og tryghed om dine data. Men disse funktioner er mere specifikke end de fleste webmastere typisk har brug for. WP Engine er ikke overpris, men mange kunder kan finde en vært, der passer bedre til deres behov uden at afskalde så mange penge.

2. Begrænset opbevaring & Besøgende

WP Motors opstartplan inkluderer kun 10 GB lagerplads og 25 000 besøgende hver måned. For at være retfærdig er dette relativt stort for ethvert websted, især sammenlignet med hvad andre boutique-webværter tilbyder på deres mest basale planer.

3. Ingen 24/7 telefonsupport til grundlæggende planer

WP Motors administrerede hosting lover, at når du får en supportrepræsentant på telefonen, er de generelt utroligt kyndige og hjælpsomme. Og det er sandt i de fleste kunders oplevelser. Men det er lidt mere vanskeligt at få fat i supportteamet.

For dem på Start-planen modtager supportbilletter og telefonisk support ikke 24 timers opmærksomhed, hvilket binder dig til at ringe i arbejdstiden.

Opdatering: Det plejede at være tilfældet, at WP Engine ikke havde nogen chat support, men de tilbyder nu 24/7 live chat support på alle planer.

4. Ingen e-mail

Dette er noget af en afvigelse blandt webhostingfirmaer. De fleste inkluderer mindst en håndfuld gratis e-mail-adresser med dit domæne og din hostingpakke, men WP Engine glemmer denne service helt.

I stedet anbefaler de at oprette Google Mail-konti, der er knyttet til dit domæne. Dette er noget, som mange virksomheder gør uanset, men det betyder ikke, at alle vil have deres e-mail bundet til Google Giant, eller at alle er glade for at betale ekstra for noget, der normalt kommer som standard.

Sandheden bruger vi alligevel G Suite af Google, så dette er ikke meget af et problem.

Bundlinie

WP Engine er mesteren af ​​deres felt med god grund. De har flammende hastigheder, top-notch sikkerhed, og hvis du ikke har noget imod at vente et par timer på support, vil du opdage, at deres support er endda top. Faktisk, hver gang du får en repræsentant på linjen, bøjer de sig bagud for at hjælpe dig.

Men de er på ingen måde rigtige for alle, og dette gælder især for nybegyndere webmastere, der ønsker at oprette et enkelt websted.

Alle klokker og fløjter, der følger med deres WordPress-hosting-m, er førsteklasses for at være sikre, men de er uden for det sædvanlige område for nødvendigheder for de fleste gennemsnitlige websteder. Masser af billigere værter tilbyder noget, der er tættere på en en-størrelse-passer-mest-plan. Følgende på vejen til WP Engine tilbyder mange af de store navne også administreret WordPress-hosting. Tjek f.eks. HostGator, hvis du har det godt med et mere forkortet serviceniveau til en langt billigere pris. Eller, hvis du er lidt mere teknisk, kan Cloudways være en fantastisk mulighed for en lavere pris og top-niveau hosting. Hvis du vil have et alternativ til WP Engine, er en populær vært, der har spiret som et ukrudt, Kinsta.

Se flere funktioner

WP-motorplaner og -priser

Når man ser på siden med priser først, kan det være lidt overvældende:

wp-motorpriser og planer

Her er fordelingen:

 • Hvis du lige er startet og kun har et websted, anbefaler vi Startup-planen
 • Vækst og skala er stor, hvis du har flere websteder eller er et agentur
 • En af de største ulemper ved WP Engine er trafikgrænsen på 25.000 besøg pr. Måned på Start-planen, som føles meget for lav i forhold til andre værter som SiteGround
 • Du køber en premium service her med amerikansk teknologisk support, så du skal tage det i betragtning
 • Den lokale opbevaring er også lidt lav, men bør tilfredsstille de fleste

Hvordan ser priser ud med vores eksklusive rabat? 

wp motor prisfastsættelse

Med dette rabatlink får du 10% rabat på din første betaling, der kommer ud til 3 måneder gratis på årsplaner.

WP-motorrabatter og -kuponer

WP Engine tilbyder ofte sæsonrabatter og bonusser. Som en betroet partner får vi adgang til yderligere rabatter, som vi kan videregive til dig!

Få 3 måneder gratis på WP Engine Hosting

Vi har samarbejdet med WP Engine for at give dig en eksklusiv yderligere 10% rabat på årlige WP Engine-planer. Dette partnerskab er eksklusivt til WhatsTheHost og WP Engine.

Krav 20% rabat

Spørgsmål og svar til WP Engine

Du har brug for et websted, der understøtter dig. Disse ofte stillede spørgsmål til WP Engine skal tilfredsstille enhver, der leder efter svar om at finde et hosting-site.

Hvad er historien om WP Engine?

I 2010 grundlagde den serielle iværksætter Jason Cohen WP Engine. De er et USA-baseret firma. Deres hovedkvarter er bosiddende i Austin, TX og har andre kontorer i hele Texas, San Francisco og London.

Hvordan optimerer WP Engine hosting af WordPress-websteder?

WP Engine bruger et proprietært front-end-system, der fungerer godt med WordPress. Det beskytter websteder mod hackere, reducerer serverbelastning og håndterer trafikspidser let. Cache-softwaren til WP kaldes EverCache, og den blev designet specielt med WordPress i tankerne.

Hvilke unikke funktioner adskiller WP Engine fra andre hosting-websteder?

WP Engine har masser af unikke funktioner. Sceneringsområdet er deres fokus, og det giver brugerne mulighed for at oprette nye udviklingsmiljøer til at teste nye temaer, plugins eller andre ændringer, før de frigives på din hjemmeside. Deres gendannelsespunkter med et enkelt klik giver nem navigation for besøgende. De ubegrænsede dataoverførsler giver dig mulighed for at bruge så meget data, som du har brug for. CDN og proprietær cacheteknologi, firewall og malware scanner arbejder hårdt for at beskytte dit websted.

Du kan administrere dine WordPress-opdateringer og oprette daglige sikkerhedskopier for at beskytte dit arbejde.

Hvor er datacentre placeret?

WP Engine har datacentre placeret over hele verden. De har placeringer i USA, Storbritannien og Japan. Uanset hvor du er i verden, kan du finde et datacenter i nærheden af ​​din placering.

Kan WP Engine overføre et WordPress-websted?

WP Engine overfører et WordPress-websted. Webstedsmigrationen leveres med et engangsgebyr for tjenesten.

Hvilke fordele får jeg ved at bruge WP Engine til at være vært for et WordPress-sted?

WP Engine tilbyder en masse fordele for dem, der ønsker at bruge dem til deres hosting-site. De har en WordPress-optimeret hostingarkitektur til at håndtere de mest aktive websteder. De tilbyder “øverste hylde” hardware, som du ikke kan finde på andre hosting-websteder. Der er flere unikke funktioner, der kan gøre WordPress-websteder nemme og problemfri. Deres supportteam er eksperter med WordPress og kan hjælpe dig med alle spørgsmål, du har om noget på dit WordPress-websted. Du får også automatiske opdateringer og sikkerhedskopieringer, når du bruger WP Engine.

Kan jeg få et SSL-certifikat gennem WP Engine?

EP Engine giver deres abonnenter mulighed for at købe SSL-certifikater mod et ekstra gebyr. Du behøver ikke at finde et SSL-certifikat via et andet hosting-sted.

Hvor god er understøttelsen til WP Engine?

WP Engine er stolt af deres kundeservice. De bruger et billetsupport-system til forespørgsler om mindre problemer. For dem, der har brug for hjælp til at løse andre problemer, er der en mulighed for live chat, der forbinder dig med en repræsentant. Live-chatten er tilgængelig hver dag fra 08:00 til 20:00. Der er telefonstøtte til enhver plan bortset fra det første niveau. Hver repræsentant er ekspert i håndtering af WordPress-problemer.

Tilbyder WP Engine en pengene-tilbage-garanti?

Ja de gør. Når du tilmelder dig, får du en 60-dages risiko uden tilbagebetaling, hvis du ikke er tilfreds med tjenesten. Det er ikke detaljeret om vilkårene, men det er angivet på deres websted. Tilbagebetalingsgarantien er kun tilgængelig for hostinggebyrer. Hvis du har domæneopkøb eller en anden tilføjelsestjeneste, modtager du ikke nogen refusion på disse køb.

Er der en oppetidsgaranti med WP Engine?

Ja de gør. De har en garanti på 99,95% oppetid til dit websted. Hvis de ikke kan opfylde denne garanti, tilbyder de at tilbagebetale 5% af det månedlige gebyr for hver time, de ikke kan opfylde den. Hvis du har problemer med din oppetid, kan du anmode om din refusion inden for 30 dage efter nedetid og modtage din refusion. Du vil tjekke WP Engine’s serviceniveauaftale for at få alle detaljerne og finde ud af, hvilke begrænsninger der gælder.

Kan jeg vise “Powered by WP Engine” med et tilknyttet link?

Der er et par forskellige måder, du kan vise WP Engine på dit websted. Der er en widget, du kan bruge. Det tager et par minutter, og det vil matche dine andre widgets på dit websted. Hvis du er lidt mere teknisk kyndig, kan du bruge PHP-funktionerne. Det giver et par muligheder for HTML-indstillinger og inkluderer dit tilknyttede ID. Alle, der besøger dit websted, ved, hvem du er tilknyttet, og hvordan dit websted drives.

Hvordan kan jeg ændre mine faktureringsoplysninger?

Det er enkelt og let at ændre dine faktureringsoplysninger. Du logger ind på Brugerportalen, og du skal have “Ejer” -rettigheder. Du vælger derefter “Min konto” og derefter “Opdater betalingsinfo”. Det er placeret lige ved siden af ​​dine kortoplysninger. Herfra kan du foretage dine ændringer, klikke på “Opdater”, og du er indstillet.

Hvordan registrerer og fjerner WP Engine malware fra et websted?

WP Engine scanner WordPress for at finde frem til eksisterende malware. Hvis der opdages malware, fjernes den automatisk, og en meddelelses-e-mail sendes til dig. Sikkerhed er afgørende for at beskytte websteder, og WP Engine bestræber sig på at forbedre deres sikkerhedsprogrammer. De bruger en intern sårbarhedsscanning til at gå gennem infrastruktur, servere, databaser og applikationer. WP Engine har kontrakter med SecTheory og Sucuri, to af de største selskaber med internetsikkerhed. De arbejder hårdt for at beskytte alle dine oplysninger og forhindre hackere i at nedbryde domæner.

Hvilke plugins der ikke tillades af WP Engine?

WordPress tilbyder over 40.000 plugins, og WP Engine afviser kun et dusin plugins. Cache-plugins som WP Super Cache, WP File Cache, W3 Total Cache og WordFence er ikke tilladt på WP Motors websted. De arbejder med de andre cache-programmer, der allerede er brugt af WP Engine. Backup-plugins som WP DB Backup, WP DB Manager, Backup WordPress og VersionPress er ikke tilladt, fordi de kører på uforstyrrede tider og bremser hastigheden. Server- og MySQL-affaldsprogrammer, såsom Broken Link Checker, MyReviewPlugin, Fuzzy SEO Booster, WP PostViews og Tweet Bender forårsager en større belastning på serverne. Der er plugins, der er forbudt. Disse plugins inkluderer dynamiske relaterede poster, SEO Auto Links & Relaterede indlæg, endnu et relateret indlæg Plugin, lignende indlæg og kontekstuelle relaterede indlæg. De er databasekrævende, så det er bedre at forbyde dem direkte.

Hvilke plugins er samlet?
  • Payment Checkout Solutions beskytter kundens information, og Stripe og Mijreh er to af de bedste betalingscheckløsninger.
  • Til analyse sporer Google Analytics, Clicky og KISSmetrics din kundes adfærd for at hjælpe dem med at navigere gennem dit websted, før de foretager et køb.
  • For et kortere link er Pretty Link Pro og Bit.ly ideelle til at sprede URL’er ud på sociale medier.
  • Content Delivery Networks (CDN) cache dit statiske indhold på dit websted. Til dette vil du bruge Photon, MaxCDN eller W3-Total Cache til at forbedre dine cacher og gøre dit websted hurtigere.
  • For dynamisk prisfastsættelse giver Gravity Forms dig mulighed for at indstille priserne for dine produkter og finde ud af eventuelle rabatter, du vil medtage. Det er perfekt til dem, der ønsker at købe i bulk, og de kan modtage en dejlig lille rabat at starte.
  • Når det kommer til bordrate-forsendelse, er WooCommerce, Cart-66, WP eCommerce de bedste plugins til denne funktion. Du kan definere dine forsendelsespriser på bestemte faktorer for at imødekomme dine kunders behov.
Hvordan og hvornår udføres WordPress-kerneopdateringer?
  • For funktionelle opdateringer er de betatestet. Når det passerer betatestingen, annonceres en meddelelse på bloggen og taler om de nye funktioner i den nye version. Der gives skøn for at hjælpe med planlægningen. Ingeniørerne arbejder på beta-versionen, indtil det testes mod systemet for at se, hvordan de reagerer på platformen. Du kan downloade den seneste version ved hjælp af 24/7 Live Chat som pr. Anmodning om at få den, før den er frigivet.
  • Sikkerhedsopdateringer leveres, og de udføres så hurtigt som muligt. En hurtig testkørsel bestemmer, hvordan den skal reagere på sikkerhedsopdateringen, og derefter skubbes platformen ud til klienterne. Der sendes en anmeldelse for at sikre, at forældede sikkerhedsprogrammer lukkes korrekt.
  • WP Engine Automatic Update Protection er autonom, og det er et ekstra lag med styring. Det indlæser webstedet og udfører test for at sikre, at alt kører korrekt, før opdateringen installeres. Der oprettes en sikkerhedskopi, hvis den består den første test, og automatiseringen genindlæser webstedet og tester igen for at sikre dig, at WordPress-kernen fungerer korrekt. Hvis det ikke fungerer korrekt, vendes dit websted tilbage til den WordPress-version, der er installeret før opdateringen. Du får en e-mail med detaljer om, hvilke skridt du kan tage for at løse problemet.
Hvordan kan jeg tilføje nye sider med forskellige domænenavne i WordPress Multisite?

Tilføjelse af flere websteder til din vigtigste WordPress-installation er en fremragende måde at hjælpe med at skabe trafik. Du bliver nødt til at udføre nogle trin, før det er konfigureret korrekt. Du vil føje det nye domæne til brugerportalen ved at gå til “Tilføj domæne i brugerportal”. Derefter skal du oprette et websted i WordPress Multisite. Du går til “Alle websteder”, klikker på “Tilføj nyt”. skal du vælge en webstedsadresse, stedstitel og administrator-e-mail for enhver, du vil have adgang til dit websted.

Hvordan aktiverer jeg revisioner, der allerede er deaktiveret?

Når revisioner er aktiveret, kan de oprette ydelsesproblemer. Hvis du vil aktivere dem, skal du gå til filen wp-config.php. Derfra kan du vælge at aktivere revisionerne.

Hvordan kan jeg ændre det primære hoveddomæne?
 • Når du vil ændre det primære domæne, behøver du ikke at dumpe databasen. Du kan ændre hvert felt for at ændre dit domænenavn. Her er de værdier, du skal bruge for at ændre for at ændre domænenavnet.
  • wp_options
  • wp_sitewp_sitemeta
  • wp_blogs
  • wp _ # _ muligheder
 • Phpmyadmin bør også redigeres. Når det hele er ændret, ønsker du at spejle den aktuelle syntaks for HTTP eller ikke-HTTP. Du kan derefter begynde at ændre domænenavnet, du vil modtage definere (DOMAIN_CURRENT_SITE ‘, mysite.wpengine.com), og du kan erstatte disse oplysninger med det nye domæne.
Hvad er HTTPS og SSL / TLS?
  • Hvis du planlægger at sælge produkter via dit websted, skal du gøre dig bekendt med disse sætninger. De giver sikkerhed, der beskytter kundens information gennem kryptografiske detaljer. Her er, hvad betingelserne betyder, og hvad de gør for dit websted.
  • Hypertext Transfer Protocol Secure eller HTTPS er en protokol, der giver sikker kommunikation via internettet. Udenfor kan ikke se de besøgende, de sender og modtager online. For at fungere korrekt bruger HTTPS sikre forbindelser med SSL / TLS-protokoller, der vil autentificere webservere. Det krypterer meddelelserne mellem browsere og webservere.
  • Transport Layer Security eller TLS er den kryptografiske protokol, der giver den sikre kommunikation. Det sikrer kommunikationen for besøgende på webstedet og tilbyder masser af fordele. Det autentificerer identiteter, giver privatliv og dataintegritet for enhver besøgende.
  • Secure Sockets Layer eller SSL er forløberen for TLS-systemet. Navnet ændrede sig, fordi SSL 3.0-systemet ikke var kompatibelt med opgraderingen. I stedet for at ændre hele systemet, var det lettere at omdøbe det til TLS.

Historie om WP Engine Infographic

Det hjælper med at få et billede af virksomhedernes historie til at forstå, hvor de kom fra, og hvor de skal hen. Nedenfor har vi fremhævet de vigtigste begivenheder i WP Engineers historie:

wp-motorens historie

Mere på WPEngine.com

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector