Κριτικές WP Engine 2020: Η καλύτερη φιλοξενία WordPress;

Contents

WP Engine – ο γρηγορότερος κεντρικός υπολογιστής WordPress?

Το WP Engine θεωρείται από πολλούς ως ο καλύτερος, πιο premium, ταχύτερος, φιλοξενούμενος WordPress με την καλύτερη υποστήριξη.


Δημιούργησε την αγορά φιλοξενίας WordPress από το μηδέν, και πολλές εταιρείες εγώ ξεπήδησαν, προσπαθώντας να αρπάξουν το μερίδιο αγοράς.

Απλώς κοιτάζοντας την αρχική σελίδα του προκαλεί δύναμη, μυστήριο και θαύμα:

αρχικό στιγμιότυπο οθόνης κινητήρα wp

Έχει λαμπρούς θαυμαστές.

Και οι επικριτές του.

Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να αποφασίσετε – είναι το WP Engine ο οικοδεσπότης για εσάς; Ή θα πρέπει να πάτε με κάτι ελαφρύτερο όπως το SiteGround?

WP Engine Συντακτική κριτική 4.4 / 5 Κριτής {{reviewsOverall}} / 5 Χρήστες (1 ψηφοφορία) Πλεονεκτήματα

 1. Γρήγορη ταχύτητα μεταφοράς
 2. Πολλές δυνατότητες για το WordPress
 3. Γρήγορη ταχύτητα μεταφοράς
 4. Απεριόριστη μεταφορά δεδομένων
 5. Αυτόματα καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας
 6. Premium, υψηλής ποιότητας φιλοξενία και υπηρεσία
 7. Εταιρεία και υποστήριξη με έδρα τις Η.Π.Α.

Μειονεκτήματα

 1. Περιορισμένη αποθήκευση
 2. Πιο ακριβό από τα περισσότερα
 3. Δεν θα σας πουλήσει ένα όνομα τομέα
 4. Τα email πρέπει να φιλοξενούνται μέσω DNS και όχι στο WP Engine

Περίληψη Για τη θεραπεία VIP της διαχειριζόμενης ποικιλίας φιλοξενίας WordPress, το WP Engine είναι ιδανικό. Θα λαμβάνετε καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας, απεριόριστες μεταφορές δεδομένων, σοβαρή διεξοδική σάρωση κακόβουλου λογισμικού και αυτόματες ενημερώσεις σε όλο το WordPress. Όλα τα σχέδια βασίζονται σε Linux, οπότε αναζητήστε αλλού για φιλοξενία που βασίζεται σε Windows. Αλλά για μια τιμή premium, τα όρια δεδομένων και οι περιορισμοί αποθήκευσης μπορεί να είναι μια μεγάλη απενεργοποίηση. Υποστήριξη4.5Speed4.5Features4.5Value4Transparency4.5

Τι είναι το WP Engine?

Το WP Engine είναι μια κορυφαία εταιρεία φιλοξενίας WordPress που εδρεύει στο Austin, TX. Ιδρύθηκε το 2010, η WP Engine ήταν από τις πρώτες εταιρείες φιλοξενίας ιστοσελίδων που προσέφεραν premium φιλοξενία WordPress.

Από την άνοδο τους στην εξουσία, πολλά από τα μεγαλύτερα μεγάλα ονόματα στη φιλοξενία έχουν αρχίσει να προσφέρουν διαχειριζόμενα σχέδια φιλοξενίας επίσης. Μια ιδιωτική εταιρεία, η WP Engine φιλοξενεί πάνω από 40.000 ιστότοπους, πολλές από τις οποίες είναι μεγάλες μάρκες. Η διευθύνουσα σύμβουλος Heather Brunner, που ανέλαβε το ρόλο το 2013, είναι μία από τις πιο εξέχουσες γυναίκες στον κόσμο της τεχνολογίας.

Πόσο καλή είναι η μηχανή WP?

Εάν ο ιστότοπός σας δημιουργεί ή προορίζεται να σας κερδίσει χρήματα, το WP Engine είναι μια από τις καλύτερες επιλογές για τις ανάγκες σας στο web hosting.

Η πλήρως διαχειριζόμενη φιλοξενία τους σημαίνει ότι ο ιστότοπός σας θα παραμείνει εντελώς ενημερωμένος με λειτουργίες ασφαλείας, προσθήκες και ανάγκες αποθήκευσης. Αλλά με το πιο βασικό τους σχέδιο ξεκινώντας από $ 35 / μήνα, αυτό δεν είναι εταιρεία φιλοξενίας για ερασιτέχνες. Συνιστούμε το WP Engine για σοβαρούς webmasters των οποίων οι ιστότοποι δημιουργούν σημαντική επισκεψιμότητα και σημαντικά μετρητά.

Για τον αρχάριο webmaster που θέλει να δημιουργήσει έναν απλό ιστότοπο, υπάρχουν πολλοί οικοδεσπότες προϋπολογισμού που κοστίζουν ένα κλάσμα της τιμής και θα σας προσφέρουν ό, τι χρειάζεστε.

Δείτε την Επίσημη ιστοσελίδα

Η ειδική μας αναθεώρηση κινητήρα WP

Εάν η διαχειριζόμενη φιλοξενία WordPress είναι αυτό που ψάχνετε, το WP Engine θα πρέπει να είναι ένας από τους πρώτους παρόχους φιλοξενίας που ερευνάτε. Και για καλό λόγο!

Βρήκαν βασικά τη διαχειριζόμενη φιλοξενία WordPress και το εντυπωσιακό χαρτοφυλάκιο πελατών τους μιλάει πολύ. Το WP Engine έχει πολλά να προσφέρει στους webmaster προγραμματισμό για κλιμάκωση και δημιουργία εσόδων από τους ιστότοπούς τους, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι η σωστή εφαρμογή για όλους με μεγάλα όνειρα για το ιστολόγιό τους. Το WP Engine είναι ακριβό και η ανταλλαγή για αυτόματες ενημερώσεις και ασφάλεια είναι ορισμένοι σοβαροί περιορισμοί όσον αφορά το εύρος ζώνης, τον αποθηκευτικό χώρο και την υποστήριξη.

Καλύτερα χαρακτηριστικά του WP Engine

Με πολλούς τρόπους, η WP Engine έχει θέσει τα βιομηχανικά πρότυπα για τη φιλοξενία WordPress υψηλής ποιότητας. Εδώ είναι γιατί πολλές μεγάλες μάρκες πληρώνουν μεγάλα χρήματα για να φιλοξενήσουν με το WP Engine.

1. Ασφάλεια επιπέδου επιχείρησης

Το WP Engine φιλοξενεί εταιρική ασφάλεια, και είναι μερικά από τα καλύτερα εκεί έξω. Ειδικά για μεγάλες επωνυμίες με πολλά μάτια πάνω τους, η απειλή παραβίασης αξίζει σοβαρής προσοχής.

Όσον αφορά την ασφάλεια, το WP Engine προσφέρει πραγματικά:

 • Έχουν 256-bit πρωτόκολλα ασφαλείας AES που θα κρυπτογραφήσουν τα δεδομένα σας προτού πραγματοποιήσει τη μεταφορά.
 • Διατηρούν τις ρίζες του συστήματος αρχείων διαχωρισμένες και έχουν διαμορφώσει το σύστημά τους για να αποκλείουν κακόβουλα αιτήματα στη διεπαφή πριν φτάσουν ποτέ στο πίσω μέρος.
 • Δεδομένου ότι έχουν κατασκευαστεί για WordPress, γνωρίζουν όλα τα αδύνατα σημεία του WordPress και τα έχουν καλύψει επαρκώς.
 • Εκτελούν αυτόματα ενημερώσεις για το WordPress και όλες τις προσθήκες, έτσι ώστε, καθώς γίνονται διορθώσεις για τη βελτίωση της ασφάλειας, ο ιστότοπός σας θα είναι ασφαλέστερος νωρίτερα.

2. Υψηλή ταχύτητα

Το WP Engine είναι, όπως μπορεί να μαντέψει το όνομά τους, χτισμένο γύρω από το WordPress και μόνο το WordPress. Ολόκληρη η υποδομή τους είναι βελτιστοποιημένη για να λειτουργεί στο WordPress, το οποίο προσφέρει εξαιρετικές ταχύτητες. Επιπλέον, με αυτόματες ενημερώσεις για το WordPress και όλες τις προσθήκες σας, θα χρησιμοποιείτε πάντα τις πιο πρόσφατες, ταχύτερες εκδόσεις όλων.

Προσφέρουν επίσης ένα δωρεάν ειδικό εργαλείο για να σας βοηθήσουν να δοκιμάσετε την ταχύτητα του ιστότοπού σας στο WordPress, με πρόσθετες προτάσεις για το πώς μπορείτε να επιτύχετε ακόμη πιο γρήγορους χρόνους φόρτωσης σελίδας. Δείτε τους Δοκιμή ταχύτητας WordPress, το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για οποιονδήποτε ιστότοπο WordPress, όχι μόνο σε αυτούς που φιλοξενούνται στο WP Engine.

Αν σας ενδιαφέρει η βελτιστοποίηση του WordPress και οι γρήγορες ταχύτητες, αλλά δεν πωλούνται σε διαχειριζόμενες υπηρεσίες φιλοξενίας, προτείνουμε το A2 Hosting. Μπορείτε να επιλέξετε να έχετε προεγκατεστημένο ένα ειδικά βελτιστοποιημένο πρόγραμμα WordPress και αυτά τα παιδιά προσφέρουν τους ταχύτερους χρόνους φόρτωσης σελίδων στον κλάδο. Ή, ρίξτε μια ματιά στην πλήρη λίστα των ταχύτερων επιλογών φιλοξενίας.

3. Απεριόριστες μεταφορές δεδομένων

Το WP Engine προσφέρει απεριόριστες μεταφορές δεδομένων σε όλα τα σχέδιά τους. Το “Unlimited” είναι ένας όρος που πετιέται αρκετά ελεύθερα από τους οικοδεσπότες Ιστού, αλλά είναι πραγματικά τόσο καλός όσο η υποδομή που το υποστηρίζει. Τα “απεριόριστα” δεδομένα από έναν υπερφορτωμένο διακομιστή ενδέχεται να μην τερματιστούν ποτέ μόνο και μόνο επειδή μπορούν να παραδώσουν τόσο πολύ σε οποιαδήποτε δεδομένη στιγμή. Η WP Engine, ωστόσο, διαθέτει τον εξοπλισμό για να υποστηρίζει πραγματικά αυτήν την υπόσχεση.

4. Αυτόματη καθημερινή δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας χωρίς ανησυχίες

Το WP Engine θα εκτελεί ένα αυτόματο αντίγραφο ασφαλείας για κάθε ιστότοπο που φιλοξενείτε μαζί τους κάθε μέρα. Αυτά τα αντίγραφα ασφαλείας είναι δωρεάν για επαναφορά και σας δίνουν τη δυνατότητα επαναφοράς μόνο συγκεκριμένων αρχείων. Εάν ο ιστότοπός σας έχει παραβιαστεί, η ομάδα υποστήριξης θα χειριστεί τα πάντα, επαναφέροντας τον ιστότοπό σας στο φυσιολογικό με ελάχιστο άγχος από την πλευρά σας. Εάν υπάρχει μια περιοχή εξυπηρέτησης πελατών στην οποία η WP Engine πραγματικά υπερέχει, είναι αυτή. Οι πελάτες που επιθυμούν απόλυτη σιγουριά σχετικά με την ασφάλεια των δεδομένων τους μπορεί να διαπιστώσουν ότι το WP Engine είναι ιδανικό για αυτήν την έννοια.

5. Σας αρέσει το WordPress; Τότε θα λατρέψετε τη μηχανή WP.

Το WP Engine έχει ανάμικτες κριτικές σε όλο τον ιστό, αλλά υπάρχει ένα κυρίαρχο θέμα μεταξύ εκείνων που τραγουδούν τους επαίνους τους από τις στέγες.

Οι φανατικοί του WordPress είναι, σε γενικές γραμμές, και οι φανατικοί του WP Engine.

Όντας μια διαχειριζόμενη εταιρεία φιλοξενίας WordPress, χτισμένη εξ ολοκλήρου στο πιο δημοφιλές CMS στον κόσμο, αυτό έχει νόημα. Η συνεργασία μεταξύ του οικοδεσπότη και του CMS είναι ισχυρή. καλύτερα πιστεύετε ότι δεν χάνουν ποτέ μια διάσκεψη WordPress και βρίσκονται στην αιχμή κάθε νέας ανάπτυξης. Οι webmaster που γνωρίζουν πραγματικά πώς να αξιοποιήσουν στο έπακρο το WordPress θα τα πήγαιναν καλά στην επιλογή του WP Engine.

6. Στερεά υποστήριξη 24/7/365 Υποστήριξη πελατών

Εάν δεν είστε προγραμματιστής backend, χρειάζεστε υποστήριξη – διαθέσιμη 24/7. Η υποστήριξη είναι ένας από τους θεμελιώδεις λόγους για την επιλογή διαχειριζόμενης φιλοξενίας – ή οποιασδήποτε φιλοξενίας για αυτό το θέμα.

υποστήριξη κινητήρα wp

Το WP Engine είναι μια εταιρεία που επικεντρώνεται στην υποστήριξη και στις δοκιμές μας τόσο από πλευράς πωλήσεων όσο και από πλευράς διαχειριστή, διαπιστώσαμε ότι η υποστήριξή τους ήταν εξαιρετικά γρήγορη – ανταποκρίνεται εντός δευτερολέπτων στις περισσότερες περιπτώσεις. Έφτιαξαν τη λίστα με τους καλύτερους οικοδεσπότες υποστήριξης πελατών επειδή ήταν τόσο απροσδόκητοι!

7. Η τιμολόγηση είναι τεράστια αξία

Κάποιοι μπορεί να δουν την αρχική τιμή των 35 $ / μήνα και να τη συγκρίνουν με φθηνότερους κεντρικούς υπολογιστές.

Μην το κάνεις αυτό.

Εάν είστε μια πραγματική, αναπτυσσόμενη επιχείρηση, πληρώνετε ουσιαστικά αυτά τα επιπλέον 25 $ το μήνα για να λάβετε premium φιλοξενία και υποδομή, υποστήριξη παγκόσμιας κλάσης και πραγματικές τεχνολογίες WordPress για να αντιμετωπίσετε τα προβλήματά σας.

Φανταστείτε ότι βρίσκεστε σε κοινόχρηστο οικοδεσπότη χαμηλής ποιότητας και αρχίζετε να αντιμετωπίζετε σημαντικά προβλήματα. Αυτό που πρόκειται να συμβεί είναι είτε θα συνομιλείτε με έναν εκπρόσωπο εξυπηρέτησης πελατών που δεν κατανοεί τα τεχνικά προβλήματα με τον ιστότοπό σας ή θα σας προσφέρει να σας βοηθήσει με χρέωση.

Νομίζετε ότι μπορείτε να προσλάβετε κάποιον προγραμματιστή κατ ‘απαίτηση; Εάν μπορούν να απαντήσουν αρκετά γρήγορα, πληρώνετε 100 $ την ώρα για έναν προγραμματιστή του ίδιου επιπέδου της τεχνικής υποστήριξης της WP Engine.

Έτσι, όπως οτιδήποτε στη ζωή, παίρνετε αυτό που πληρώνετε. Πληρώνοντας επιπλέον για την κρίσιμη φιλοξενία του ιστότοπού σας, εξοικονομείτε πραγματικά εκατοντάδες ή χιλιάδες χαμένες επιχειρήσεις από τον ιστότοπό σας που καταρρέει και πρέπει να αντιμετωπίσετε την υποστήριξη δευτερεύοντος.

8. Νέο! Συμπεριλαμβάνεται πακέτο θεμάτων StudioPress

Μία από τις πιο συναρπαστικές πρόσφατες προσθήκες στις προσφορές του WP Engine είναι η συμπερίληψη θεμάτων StudioPress – αξίζει περισσότερο 2.000 $ σε θέματα.

συμπεριλαμβάνεται το studiopress

Το StudioPress, στο πλαίσιο Genesis, είναι ένα από τα πιο σεβαστά θεματικά καταστήματα WordPress στην αγορά. Αυτό είναι ένα τεράστιο μπόνους για τους συνδρομητές του WP Engine που συμπεριλαμβάνουν όλα αυτά τα θέματα στη συνδρομή τους.

Μειονεκτήματα του WP Engine Hosting

Κανένας οικοδεσπότης δεν είναι σωστός για όλους, αλλά αυτό μπορεί να ισχύει διπλά για το WP Engine. Μπορεί να είναι ένα από τα καλύτερα στη συγκεκριμένη θέση τους, αλλά υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους η συντριπτική πλειονότητα των webmaster πρέπει να αποφεύγει. Διαβάστε παρακάτω για να διαπιστώσετε αν το WP Engine είναι πραγματικά κατάλληλο για τον ιστότοπό σας.

1. Ετικέτα τιμών premium & Μερικές δημοφιλείς λειτουργίες λείπουν

Το πιο βασικό κοινόχρηστο πρόγραμμα φιλοξενίας της WP Engine κοστίζει $ 35 / μήνα (φθηνότερο με τον σύνδεσμο έκπτωσης) και περιλαμβάνει μόνο έναν τομέα που θα πρέπει να αγοράσετε αλλού.

Επίσης:

 • Δεν θα έχετε συνημμένες διευθύνσεις email στον τομέα σας.
 • Θα σας δοθεί μόνο 10 GB αποθηκευτικού χώρου.
 • Στο βασικό πρόγραμμα ο ιστότοπός σας μπορεί να διατηρεί μόνο 25 χιλιάδες επισκέψεις κάθε μήνα.

Όλες αυτές οι δυνατότητες θα επεκταθούμε παρακάτω, αλλά το κεντρικό ζήτημα είναι αυτό: Οι περισσότερες από τις λειτουργίες που αναφέρονται εδώ που δεν διαθέτει ή περιορίζει το WP Engine είναι στάνταρ με άλλους κεντρικούς υπολογιστές, σε ένα κλάσμα της τιμής.

Αυτό δεν σημαίνει ότι το WP Engine δεν αξίζει την προνομιακή τιμή εάν προτιμάτε την επεκτασιμότητα, την ασφάλεια και την ειρήνη σχετικά με τα δεδομένα σας. Αλλά αυτές οι λειτουργίες είναι πιο συγκεκριμένες από ό, τι συνήθως χρειάζονται οι περισσότεροι webmaster. Το WP Engine δεν είναι υπερτιμημένο, αλλά πολλοί πελάτες μπορούν να βρουν έναν οικοδεσπότη που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες τους χωρίς να ξεσπάσουν τόσα πολλά χρήματα.

2. Περιορισμένη αποθήκευση & Επισκέπτες

Το πρόγραμμα εκκίνησης του WP Engine περιλαμβάνει μόνο 10 GB αποθηκευτικού χώρου και 25 χιλιάδες επισκέπτες κάθε μήνα. Για να είμαστε δίκαιοι, αυτό είναι σχετικά μεγάλο για οποιονδήποτε ιστότοπο, ειδικά σε σύγκριση με αυτό που προσφέρουν άλλοι boutique web host στα πιο βασικά τους σχέδια.

3. Όχι 24/7 τηλεφωνική υποστήριξη για βασικά σχέδια

Η διαχειριζόμενη φιλοξενία της WP Engine υπόσχεται ότι όταν λαμβάνετε έναν αντιπρόσωπο υποστήριξης στο τηλέφωνο, είναι γενικά απίστευτα γνώστες και χρήσιμες. Και αυτό ισχύει στις περισσότερες εμπειρίες των πελατών. Όμως, η κατοχή της ομάδας υποστήριξης αποδεικνύεται λίγο πιο δύσκολη.

Για όσους συμμετέχουν στο πρόγραμμα εκκίνησης, τα εισιτήρια υποστήριξης και η τηλεφωνική υποστήριξη δεν λαμβάνουν 24ωρη προσοχή, δεσμεύοντάς σας να καλείτε κατά τις εργάσιμες ώρες.

Εκσυγχρονίζω: Κάποτε το WP Engine δεν είχε υποστήριξη συνομιλίας, αλλά τώρα προσφέρει 24/7 ζωντανή υποστήριξη σε όλα τα σχέδια.

4. Χωρίς email

Αυτό είναι κάτι ανωμαλία μεταξύ των εταιρειών φιλοξενίας ιστοσελίδων. Τα περισσότερα περιλαμβάνουν τουλάχιστον μια χούφτα δωρεάν διευθύνσεις email με τον τομέα και το πακέτο φιλοξενίας σας, αλλά η WP Engine παραιτείται εντελώς από αυτήν την υπηρεσία.

Αντ ‘αυτού, συνιστούν τη δημιουργία λογαριασμών Google Mail συνδεδεμένων με τον τομέα σας. Αυτό είναι κάτι που κάνουν πολλές εταιρείες ανεξάρτητα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι όλοι θέλουν το email τους να είναι συνδεδεμένο με το Google Giant ή ότι όλοι είναι ευτυχείς να πληρώσουν επιπλέον για κάτι που συνήθως έρχεται τυπικό.

Πραγματικά, χρησιμοποιούμε το G Suite από την Google ούτως ή άλλως, οπότε αυτό δεν αποτελεί πρόβλημα.

Συμπέρασμα

Το WP Engine είναι ο κύριος του τομέα τους για καλό λόγο. Έχουν εκπληκτικές ταχύτητες, κορυφαία ασφάλεια και εάν δεν σας πειράζει να περιμένετε μερικές ώρες για υποστήριξη, τότε θα διαπιστώσετε ότι η υποστήριξή τους είναι ακόμη κορυφαία. Στην πραγματικότητα, κάθε φορά που παίρνετε έναν αντιπρόσωπο στη γραμμή, θα λυγίσει προς τα πίσω για να σας βοηθήσει.

Αλλά δεν είναι καθόλου σωστά για όλους, και αυτό ισχύει ιδιαίτερα για αρχάριους webmaster που θέλουν να δημιουργήσουν έναν απλό ιστότοπο.

Όλα τα κουδούνια και οι σφυρίχτρες που συνοδεύουν το WordPress hosting τους είναι κορυφαίοι για να είναι σίγουροι, αλλά βρίσκονται έξω από τη συνήθη σφαίρα των αναγκών για τους περισσότερους μέσους ιστότοπους. Πολλά φθηνότερα οικοδεσπότες προσφέρουν κάτι πιο κοντά σε ένα πακέτο ενός μεγέθους. Ακολουθώντας το μονοπάτι του WP Engine, πολλά από τα μεγάλα ονόματα προσφέρουν επίσης διαχειριζόμενη φιλοξενία WordPress. Ρίξτε μια ματιά στο HostGator, για παράδειγμα, εάν είστε εντάξει με ένα πιο συντομευμένο επίπεδο υπηρεσίας σε πολύ φθηνότερη τιμή. Ή, εάν είστε λίγο πιο τεχνικοί, το Cloudways μπορεί να είναι μια εξαιρετική επιλογή για χαμηλότερη τιμή και φιλοξενία κορυφαίας ποιότητας. Εάν θέλετε μια εναλλακτική λύση για το WP Engine, ένας δημοφιλής οικοδεσπότης που βλαστάνει σαν ζιζάνιο είναι ο Kinsta.

Δείτε περισσότερες δυνατότητες

Σχέδια και τιμολόγηση κινητήρα WP

Όταν κοιτάζετε πρώτα τη σελίδα τιμολόγησης, μπορεί να είναι λίγο συντριπτική:

τιμολόγηση και σχέδια κινητήρα wp

Εδώ είναι η ανάλυση:

 • Εάν ξεκινάτε και έχετε μόνο έναν ιστότοπο, προτείνουμε το πρόγραμμα εκκίνησης
 • Η ανάπτυξη και η κλίμακα είναι υπέροχα εάν έχετε πολλούς ιστότοπους ή είστε εταιρεία
 • Ένα από τα μεγαλύτερα μειονεκτήματα του WP Engine είναι το όριο κυκλοφορίας των 25.000 επισκέψεων το μήνα στο πρόγραμμα εκκίνησης, το οποίο αισθάνεται πολύ χαμηλό, σε σύγκριση με άλλους οικοδεσπότες όπως το SiteGround
 • Αγοράζετε μια premium υπηρεσία εδώ, με τεχνική υποστήριξη στις ΗΠΑ, οπότε πρέπει να το λάβετε υπόψη
 • Η τοπική αποθήκευση είναι επίσης λίγο χαμηλή, αλλά πρέπει να ικανοποιεί τους περισσότερους ανθρώπους

Πώς είναι η τιμολόγηση με την αποκλειστική έκπτωση μας? 

έκπτωση τιμής κινητήρα wp

Με αυτόν τον σύνδεσμο έκπτωσης κερδίζετε 10% έκπτωση στην πρώτη σας πληρωμή, η οποία βγαίνει 3 μήνες δωρεάν στα ετήσια προγράμματα.

Εκπτώσεις και κουπόνια κινητήρα WP

Το WP Engine προσφέρει συχνά εποχιακές εκπτώσεις και μπόνους. Ως αξιόπιστος συνεργάτης, έχουμε πρόσβαση σε επιπλέον εκπτώσεις που μπορούμε να σας προσφέρουμε!

Λάβετε 3 μήνες δωρεάν στο WP Engine Hosting

Συνεργαστήκαμε με την WP Engine για να σας προσφέρουμε μια αποκλειστική έκπτωση 10% για τα ετήσια προγράμματα WP Engine. Αυτή η συνεργασία είναι αποκλειστική για το WhatsTheHost και το WP Engine.

Ζητήστε έκπτωση 20%

Ερωτήσεις και απαντήσεις του WP Engine

Χρειάζεστε έναν ιστότοπο φιλοξενίας που θα σας υποστηρίζει. Αυτές οι συχνές ερωτήσεις για το WP Engine πρέπει να ικανοποιούν όσους αναζητούν απαντήσεις σχετικά με την εύρεση ενός ιστότοπου φιλοξενίας.

Ποια είναι η ιστορία του WP Engine?

Το 2010, ο σειριακός επιχειρηματίας Jason Cohen ίδρυσε το WP Engine. Είναι μια εταιρεία με έδρα τις Ηνωμένες Πολιτείες. Η έδρα τους κατοικεί στο Ώστιν, TX και έχει άλλα γραφεία σε όλο το Τέξας, το Σαν Φρανσίσκο και το Λονδίνο.

Πώς βελτιστοποιεί η WP Engine τη φιλοξενία ιστότοπων WordPress?

Το WP Engine χρησιμοποιεί ένα ιδιόκτητο σύστημα front-end που λειτουργεί καλά με το WordPress. Προστατεύει τους ιστότοπους από χάκερ, μειώνει τα φορτία διακομιστή και χειρίζεται με ευκολία τις αυξήσεις της κυκλοφορίας. Το λογισμικό προσωρινής αποθήκευσης για το WP ονομάζεται EverCache και σχεδιάστηκε ειδικά με γνώμονα το WordPress.

Τι μοναδικές δυνατότητες ξεχωρίζουν το WP Engine από άλλους ιστότοπους φιλοξενίας?

Το WP Engine έχει πολλές μοναδικές δυνατότητες. Το Staging Area είναι το επίκεντρό τους και επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργούν νέα περιβάλλοντα ανάπτυξης για να δοκιμάσουν νέα θέματα, προσθήκες ή άλλες αλλαγές πριν την κυκλοφορήσουν στον ιστότοπό σας. Τα σημεία επαναφοράς με ένα κλικ παρέχουν εύκολη πλοήγηση στους επισκέπτες. Οι απεριόριστες μεταφορές δεδομένων σάς επιτρέπουν να χρησιμοποιείτε όσα δεδομένα χρειάζεστε. Το CDN και η ιδιόκτητη τεχνολογία προσωρινής αποθήκευσης, το τείχος προστασίας και ο σαρωτής κακόβουλου λογισμικού εργάζονται σκληρά για την προστασία του ιστότοπού σας.

Μπορείτε να διαχειριστείτε τις ενημερώσεις σας στο WordPress και να δημιουργείτε καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας για την προστασία της εργασίας σας.

Πού βρίσκονται τα κέντρα δεδομένων?

Το WP Engine διαθέτει κέντρα δεδομένων σε όλο τον κόσμο. Έχουν τοποθεσίες στις Ηνωμένες Πολιτείες, το Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιαπωνία. Όπου κι αν βρίσκεστε στον κόσμο, μπορείτε να βρείτε ένα κέντρο δεδομένων κοντά στην τοποθεσία σας.

Μπορεί το WP Engine να μεταφέρει έναν ιστότοπο WordPress?

Το WP Engine θα μεταφέρει έναν ιστότοπο WordPress. Η μετεγκατάσταση ιστότοπου συνοδεύεται από μια εφάπαξ χρέωση για την υπηρεσία.

Ποια οφέλη θα λάβω για τη χρήση του WP Engine για τη φιλοξενία ενός ιστότοπου WordPress?

Το WP Engine προσφέρει πολλά οφέλη για όσους θέλουν να τα χρησιμοποιήσουν για τον ιστότοπο φιλοξενίας τους. Έχουν βελτιστοποιημένη αρχιτεκτονική φιλοξενίας WordPress για τη διαχείριση των πιο ενεργών ιστότοπων. Προσφέρουν υλικό “κορυφαίας ποιότητας” που δεν θα βρείτε με άλλους ιστότοπους φιλοξενίας. Υπάρχουν πολλές μοναδικές δυνατότητες που μπορούν να κάνουν τους ιστότοπους του WordPress εύκολους και χωρίς προβλήματα. Η ομάδα υποστήριξής τους είναι ειδικοί στο WordPress και μπορεί να σας βοηθήσει με οποιεσδήποτε ερωτήσεις έχετε σχετικά με οτιδήποτε στον ιστότοπό σας στο WordPress. Θα λάβετε επίσης αυτόματες ενημερώσεις και αντίγραφα ασφαλείας όταν χρησιμοποιείτε το WP Engine.

Μπορώ να λάβω πιστοποιητικό SSL μέσω του WP Engine?

Το EP Engine επιτρέπει στους συνδρομητές τους να αγοράζουν πιστοποιητικά SSL με επιπλέον χρέωση. Δεν χρειάζεται να βρείτε πιστοποιητικό SSL μέσω άλλου ιστότοπου φιλοξενίας.

Πόσο καλή είναι η υποστήριξη για το WP Engine?

Η WP Engine υπερηφανεύεται για την εξυπηρέτηση πελατών τους. Χρησιμοποιούν ένα σύστημα υποστήριξης έκδοσης εισιτηρίων για ερωτήσεις σχετικά με μικρά ζητήματα. Για όσους χρειάζονται βοήθεια για την επίλυση άλλων προβλημάτων, υπάρχει μια επιλογή ζωντανής συνομιλίας που σας συνδέει με έναν αντιπρόσωπο. Η ζωντανή συνομιλία είναι διαθέσιμη καθημερινά από τις 8 π.μ. έως τις 8 μ.μ. CST. Υπάρχει τηλεφωνική υποστήριξη για κάθε σχέδιο, εκτός από την πρώτη βαθμίδα. Κάθε εκπρόσωπος είναι ειδικός στο χειρισμό τυχόν προβλημάτων του WordPress.

Το WP Engine προσφέρει εγγύηση επιστροφής χρημάτων?

Ναι το κάνουν. Όταν εγγραφείτε, θα λάβετε εγγύηση επιστροφής χρημάτων χωρίς κίνδυνο 60 ημερών, εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με την υπηρεσία. Δεν αναφέρεται λεπτομερώς στους όρους και τις προϋποθέσεις, αλλά αναφέρεται στον ιστότοπό τους. Η εγγύηση επιστροφής χρημάτων διατίθεται μόνο στα τέλη φιλοξενίας. Εάν έχετε οποιεσδήποτε αγορές τομέα ή άλλη υπηρεσία πρόσθετου, δεν θα λάβετε επιστροφή χρημάτων για αυτές τις αγορές.

Υπάρχει εγγύηση λειτουργίας με WP Engine?

Ναι το κάνουν. Έχουν 99,95% εγγύηση χρόνου λειτουργίας για τον ιστότοπό σας. Εάν δεν πληρούν αυτήν την εγγύηση, θα προσφέρουν επιστροφή χρημάτων στο 5% της μηνιαίας χρέωσης για κάθε ώρα που δεν μπορούν να την πληρώσουν. Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα με το χρόνο λειτουργίας σας, μπορείτε να ζητήσετε την επιστροφή χρημάτων εντός 30 ημερών από τη διακοπή λειτουργίας και να λάβετε την επιστροφή χρημάτων. Θέλετε να ελέγξετε ξανά τη Συμφωνία επιπέδου σέρβις της WP Engine για να λάβετε όλες τις λεπτομέρειες και να μάθετε ποιοι περιορισμοί ισχύουν.

Μπορώ να εμφανίσω το “Powered by WP Engine” με έναν σύνδεσμο συνεργατών?

Υπάρχουν δύο διαφορετικοί τρόποι με τους οποίους μπορείτε να εμφανίσετε το WP Engine στον ιστότοπό σας. Υπάρχει ένα widget που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε. Χρειάζονται λίγα λεπτά και θα ταιριάζει με τα άλλα widget σας στον ιστότοπό σας. Εάν είστε λίγο πιο τεχνικοί, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις λειτουργίες PHP. Εμφανίζει μερικές επιλογές για ρυθμίσεις HTML και περιλαμβάνει το αναγνωριστικό συνεργάτη σας. Όλοι όσοι επισκέπτονται τον ιστότοπό σας θα γνωρίζουν με ποιον είστε συνδεδεμένοι και πώς τροφοδοτείται ο ιστότοπός σας.

Πώς μπορώ να αλλάξω τα στοιχεία χρέωσής μου?

Είναι απλό και εύκολο να αλλάξετε τα στοιχεία χρέωσής σας. Θα συνδεθείτε στην πύλη χρήστη και θα πρέπει να έχετε δικαιώματα “Ιδιοκτήτη”. Στη συνέχεια, θα επιλέξετε “Ο λογαριασμός μου” και, στη συνέχεια, “Ενημέρωση πληροφοριών πληρωμής”. Βρίσκεται ακριβώς δίπλα στα στοιχεία της κάρτας σας. Από εδώ, μπορείτε να κάνετε τις αλλαγές σας, να κάνετε κλικ στην επιλογή “Ενημέρωση” και είστε έτοιμοι.

Πώς εντοπίζει και αφαιρεί το WP Engine κακόβουλο λογισμικό από έναν ιστότοπο?

Το WP Engine σαρώνει το WordPress για να αναζητήσει προϋπάρχον κακόβουλο λογισμικό. Εάν εντοπιστεί κακόβουλο λογισμικό, καταργείται αυτόματα και αποστέλλεται μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ειδοποίησης. Η ασφάλεια είναι ζωτικής σημασίας για την προστασία των ιστότοπων και η WP Engine προσπαθεί να βελτιώσει τα προγράμματα ασφαλείας τους. Χρησιμοποιούν μια εσωτερική σάρωση ευπάθειας για να περάσουν από υποδομή, διακομιστές, βάσεις δεδομένων και εφαρμογές. Η WP Engine έχει συμβόλαια με την SecTheory και τη Sucuri, δύο από τις κορυφαίες εταιρείες ασφάλειας στο Διαδίκτυο. Δουλεύουν σκληρά για να προστατεύσουν όλες τις πληροφορίες σας και να αποτρέψουν τους εισβολείς να καταρρεύσουν τομείς.

Ποια πρόσθετα δεν επιτρέπονται από το WP Engine?

Το WordPress προσφέρει πάνω από 40.000 προσθήκες και το WP Engine απορρίπτει μόνο δώδεκα περίπου πρόσθετα. Τα πρόσθετα προσωρινής αποθήκευσης, όπως το WP Super Cache, το WP File Cache, το W3 Total Cache και το WordFence δεν επιτρέπονται στον ιστότοπο του WP Engine. Λειτουργούν με τα άλλα προγράμματα προσωρινής αποθήκευσης που χρησιμοποιούνται ήδη από το WP Engine. Τα πρόσθετα αντιγράφων ασφαλείας, όπως το WP DB Backup, το WP DB Manager, το Backup WordPress και το VersionPress δεν επιτρέπονται επειδή εκτελούνται σε ακατάλληλες ώρες και επιβραδύνουν την ταχύτητα. Προγράμματα Thrashing διακομιστή και MySQL, όπως Broken Link Checker, MyReviewPlugin, Fuzzy SEO Booster, WP PostViews και Tweet Bender προκαλούν υψηλότερο φορτίο στους διακομιστές. Υπάρχουν προσθήκες που έχουν αποκλειστεί. Αυτές οι προσθήκες περιλαμβάνουν δυναμικές σχετικές αναρτήσεις, αυτόματους συνδέσμους SEO & Σχετικές αναρτήσεις, ακόμα μια προσθήκη σχετικών αναρτήσεων, παρόμοιες αναρτήσεις και σχετικές αναρτήσεις. Έχουν μεγάλη βάση δεδομένων, οπότε είναι καλύτερα να τα απαγορεύσετε εντελώς.

Ποια πρόσθετα έχουν επιμεληθεί?
  • Οι Λύσεις Ταμείου Πληρωμής προστατεύουν τις πληροφορίες του πελάτη και οι Stripe και Mijreh είναι δύο από τις καλύτερες λύσεις πληρωμής.
  • Για αναλυτικά στοιχεία, το Google Analytics, το Clicky και το KISSmetrics θα παρακολουθούν τις συμπεριφορές των πελατών σας για να τους βοηθήσουν να περιηγηθούν στον ιστότοπό σας πριν πραγματοποιήσουν μια αγορά.
  • Για έναν μικρότερο σύνδεσμο, το Pretty Link Pro και το Bit.ly είναι ιδανικά για τη διάδοση της διεύθυνσης URL στα κοινωνικά μέσα.
  • Τα δίκτυα παράδοσης περιεχομένου (CDN) θα αποθηκεύουν προσωρινά το στατικό σας περιεχόμενο στον ιστότοπό σας. Για αυτό, θέλετε να χρησιμοποιήσετε Photon, MaxCDN ή W3-Total Cache για να βελτιώσετε τις κρυφές μνήμες και να κάνετε τον ιστότοπό σας πιο γρήγορο.
  • Για δυναμική τιμολόγηση, τα Gravity Forms σας επιτρέπουν να ορίσετε τις τιμές των προϊόντων σας και να υπολογίσετε τυχόν εκπτώσεις που θέλετε να συμπεριλάβετε. Είναι ιδανικό για όσους θέλουν να αγοράσουν χύμα και μπορούν να λάβουν μια μικρή έκπτωση για εκκίνηση.
  • Όσον αφορά την αποστολή επιτραπέζιων τιμών, τα WooCommerce, Cart-66, WP eCommerce είναι τα κορυφαία πρόσθετα για αυτήν τη δυνατότητα. Μπορείτε να καθορίσετε τις τιμές αποστολής σας σε συγκεκριμένους παράγοντες για να καλύψετε τις ανάγκες των πελατών σας.
Πώς και πότε εκτελούνται οι βασικές ενημερώσεις του WordPress?
  • Για λειτουργικές ενημερώσεις, έχουν δοκιμαστεί beta. Όταν περάσει τη δοκιμή beta, μια ανακοίνωση ανακοινώνεται στο ιστολόγιο και μιλά για τις νέες δυνατότητες στη νέα έκδοση. Οι εκτιμήσεις παρέχονται για να βοηθήσουν στον προγραμματισμό. Οι μηχανικοί εργάζονται στην έκδοση beta έως ότου δοκιμαστεί έναντι του συστήματος για να δουν πώς ανταποκρίνονται στην πλατφόρμα. Μπορείτε να πραγματοποιήσετε λήψη της πιο πρόσφατης έκδοσης χρησιμοποιώντας τη Ζωντανή συνομιλία 24/7 σύμφωνα με το αίτημα για να τη λάβετε πριν από την κυκλοφορία της.
  • Παρέχονται ενημερώσεις ασφαλείας και γίνονται το συντομότερο δυνατό. Μια γρήγορη δοκιμή καθορίζει πώς θα ανταποκριθεί στην ενημέρωση ασφαλείας και, στη συνέχεια, η πλατφόρμα ωθείται στους πελάτες. Αποστέλλεται μια ειδοποίηση για να εξασφαλιστεί ότι τα παλιά προγράμματα ασφαλείας έχουν κλείσει σωστά.
  • Η προστασία αυτόματης ενημέρωσης του WP Engine είναι αυτόνομη και αποτελεί ένα επιπλέον επίπεδο διαχείρισης. Φορτώνει τον ιστότοπο και διεξάγει δοκιμές για να διασφαλίσει ότι όλα λειτουργούν σωστά πριν από την εγκατάσταση της ενημέρωσης. Δημιουργείται ένα αντίγραφο ασφαλείας εάν περάσει την πρώτη δοκιμή και ο αυτοματισμός θα φορτώσει ξανά τον ιστότοπο και θα δοκιμάσει ξανά για να βεβαιωθεί ότι ο πυρήνας του WordPress λειτουργεί σωστά. Εάν δεν λειτουργεί σωστά, ο ιστότοπός σας επανέρχεται στην έκδοση WordPress που έχει εγκατασταθεί πριν από την ενημέρωση. Θα λάβετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που θα περιγράφει λεπτομερώς ποια μέτρα μπορείτε να κάνετε για να διορθώσετε το πρόβλημα.
Πώς μπορώ να προσθέσω νέους ιστότοπους με διαφορετικά ονόματα τομέα στο WordPress Multisite?

Η προσθήκη πολλών ιστότοπων στην κύρια εγκατάσταση του WordPress είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να βοηθήσετε στην αύξηση της επισκεψιμότητας. Θα πρέπει να ολοκληρώσετε ορισμένα βήματα προτού ρυθμιστεί σωστά. Θέλετε να προσθέσετε τον νέο τομέα στην πύλη χρήστη μεταβαίνοντας στο “Προσθήκη τομέα στην πύλη χρήστη”. Στη συνέχεια, θα πρέπει να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο στο WordPress Multisite. Θα μεταβείτε στο “All Sites”, κάντε κλικ στο “Add New”. θα πρέπει να επιλέξετε μια διεύθυνση ιστότοπου, έναν τίτλο ιστότοπου και ένα email διαχειριστή για όποιον θέλετε να έχει πρόσβαση στον ιστότοπό σας.

Πώς μπορώ να ενεργοποιήσω αναθεωρήσεις που έχουν ήδη απενεργοποιηθεί?

Όταν είναι ενεργοποιημένες οι αναθεωρήσεις, μπορούν να δημιουργήσουν προβλήματα απόδοσης. Εάν θέλετε να τα ενεργοποιήσετε, θα πρέπει να μεταβείτε στο αρχείο wp-config.php. Από εκεί μπορείτε να επιλέξετε να ενεργοποιήσετε τις αναθεωρήσεις.

Πώς μπορώ να αλλάξω τον πρωτεύοντα τομέα πολλαπλών ιστότοπων?
 • Όταν θέλετε να αλλάξετε τον κύριο τομέα, δεν χρειάζεται να απορρίψετε τη βάση δεδομένων. Μπορείτε να αλλάξετε κάθε πεδίο για να αλλάξετε το όνομα τομέα σας. Ακολουθούν οι τιμές που πρέπει να αλλάξετε για να αλλάξετε το όνομα τομέα.
  • wp_options
  • wp_sitewp_sitemeta
  • wp_blogs
  • wp _ # _ επιλογές
 • Πρέπει επίσης να επεξεργαστείτε το phpmyadmin. Όταν όλα έχουν αλλάξει, θέλετε να αντικατοπτρίσετε την τρέχουσα σύνταξη του HTTP ή του μη HTTP. Στη συνέχεια, μπορείτε να αρχίσετε να αλλάζετε το όνομα τομέα, θα λάβετε τον ορισμό (DOMAIN_CURRENT_SITE ’, mysite.wpengine.com) και μπορείτε να αντικαταστήσετε αυτές τις πληροφορίες με τον νέο τομέα.
Τι είναι HTTPS και SSL / TLS?
  • Εάν σκοπεύετε να πουλήσετε προϊόντα μέσω του ιστότοπού σας, πρέπει να εξοικειωθείτε με αυτές τις φράσεις. Παρέχουν ασφάλεια που προστατεύει τις πληροφορίες των πελατών μέσω κρυπτογραφικών λεπτομερειών. Εδώ είναι τι σημαίνουν οι όροι και τι κάνουν για τον ιστότοπό σας.
  • Το Hypertext Transfer Protocol Secure ή HTTPS είναι ένα πρωτόκολλο που παρέχει ασφαλή επικοινωνία μέσω του Διαδικτύου. Οι ξένοι δεν μπορούν να δουν πληροφορίες επισκεπτών που στέλνουν και λαμβάνουν στο διαδίκτυο. Για να λειτουργήσει σωστά, το HTTPS χρησιμοποιεί ασφαλείς συνδέσεις με πρωτόκολλα SSL / TLS που θα πιστοποιούν τους διακομιστές ιστού. Κρυπτογραφεί τα μηνύματα μεταξύ των προγραμμάτων περιήγησης και των διακομιστών ιστού.
  • Το Transport Layer Security ή TLS είναι το κρυπτογραφικό πρωτόκολλο που παρέχει την ασφαλή επικοινωνία. Διασφαλίζει την επικοινωνία για τους επισκέπτες της ιστοσελίδας και προσφέρει πολλά οφέλη. Ελέγχει την ταυτότητα, παρέχει ιδιωτικότητα και ακεραιότητα δεδομένων για κάθε επισκέπτη.
  • Το Secure Sockets Layer ή SSL είναι ο πρόδρομος του συστήματος TLS. Το όνομα άλλαξε επειδή το σύστημα SSL 3.0 δεν ήταν συμβατό με την αναβάθμιση. Αντί να αλλάξουμε ολόκληρο το σύστημα, ήταν ευκολότερο να το μετονομάσουμε σε TLS.

Ιστορικό του WP Engine Infographic

Βοηθά να αποκτήσετε μια εικόνα της ιστορίας των εταιρειών για να καταλάβετε από πού προέρχονται και πού πηγαίνουν. Παρακάτω έχουμε επισημάνει τα πιο σημαντικά γεγονότα στην ιστορία του WP Engine:

ιστορία του κινητήρα wp

Περισσότερα στο WPEngine.com

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map