Shqyrtime të motorit WP 2020: Hosting më i mirë i WordPress?

Contents

WP Engine – hosti më i shpejtë i WordPress?

WP Engine konsiderohet nga shumë njerëz si hosti më i mirë, më premium, më i shpejtë, me mbështetjen më të mirë të WordPress.


Ajo krijoi tregun e pritjes së WordPress nga e para, dhe shumë ndërmarrje të shumta me mua janë rritur, duke u përpjekur të kapin pjesën e tregut.

Vetëm shikimi në faqen fillestare ngjall energji, mister dhe çudi:

screenshot i shtëpisë së motorit wp

Gotshtë tifoz i tërbuar.

Dhe prishësit e saj.

Ne jemi këtu për t’ju ndihmuar të vendosni – a është WP Engine hosti për ju? Ose duhet të shkoni me diçka më të lehtë si SiteGround?

Rishikimi Redaktues i WP Engine 4.4 / 5 Shqyrtuesi {{komenteOverall} / 5 Përdoruesit (1 votoni) Pro

 1. Shpejtësia e transferimit të shpejtë
 2. Shumë veçori për WordPress
 3. Shpejtësia e transferimit të shpejtë
 4. Transferimi i Pakufizuar i të Dhënave
 5. Rezervime automatike ditore
 6. Premium, pritje dhe shërbim me cilësi të lartë
 7. Ndërmarrje dhe mbështetje e bazuar në SH.B.A.

Cons

 1. Magazinimi i kufizuar
 2. Më e shtrenjtë se shumica
 3. Nuk do t’ju Shitet Emër Domain
 4. Email-i duhet të pritet përmes DNS jo në WP Engine

PërmbledhjePër trajtimin VIP të shumëllojshmërisë së menaxhuar të WordPress hosting, WP Engine është një gjendje e shkëlqyeshme. Do të merrni kopje rezervë ditore, transferime të pakufizuara të të dhënave, skanim seriozisht të plotë të keqdashjeve dhe përditësime automatike në të gjithë WordPress. Të gjitha planet janë të bazuara në Linux, kështu që kërkoni diku tjetër për hostimin me bazë Windows. Por për një çmim premium, kapakët e të dhënave dhe kufizimet e ruajtjes mund të jenë një fikje e madhe. Support4.5Speed4.5Features4.5Value4Transparency4.5

Farë është motori WP?

WP Engine është një kompani priti e menaxhuar me premium WordPress me qendër në Austin, TX. E themeluar në vitin 2010, WP Engine ishte ndër kompanitë e para të mbajtjes së faqeve në internet që ofruan pritje pritëse për WordPress.

Që nga rritja e tyre në pushtet, shumë prej emrave të mëdhenj në pritje në pritje kanë filluar të ofrojnë plane të menaxhimit të menaxhuar gjithashtu. Një kompani e mbajtur private, WP Engine pret mbi 40,000 faqe interneti, shumë prej të cilave janë marka të mëdha. CEO Heather Brunner, i cili mori rolin në 2013, është një nga gratë më të spikatura në botën e teknologjisë.

Sa e mirë është WP Engine?

Nëse faqja juaj bën ose synon të ju bëjë para, WP Engine është ndër zgjedhjet më të mira për nevojat tuaja për mbajtjen në internet.

Pritja e tyre e menaxhuar plotësisht do të thotë që faqja juaj do të qëndrojë plotësisht e azhurnuar me veçoritë e sigurisë, shtojcat dhe nevojat e ruajtjes. Por me planin e tyre më themelor që fillon me 35 dollarë në muaj, kjo nuk është një kompani pritëse për amatorë. Ne rekomandojmë WP Engine për administratorë seriozë faqet e të cilëve gjenerojnë trafik të konsiderueshëm dhe para të konsiderueshme.

Për webmasterin rishtar që kërkon të krijojë një sit të thjeshtë, ka shumë pritës të buxhetit që kushtojnë një pjesë të çmimit dhe do t’ju japin gjithçka që ju nevojitet.

Shih Faqen Zyrtare

Rishikimi i ekspertit tonë të motorit WP

Nëse menaxhimi i hostuar i WordPress është ai që jeni pas, WP Engine duhet të jetë një nga ofruesit e parë të pritjes që ju hulumtoni. Dhe për arsye të mirë!

Ata në thelb kanë shpikur menaxhimin e menaxhuar të WordPress, dhe portofoli i tyre mbresëlënës i klientëve flet vëllime. WP Engine ka shumë për të ofruar Webmaster duke planifikuar për shkallëzimin dhe fitimin e parave të faqeve të tyre, por kjo nuk do të thotë se është përshtatja e duhur për të gjithë me ëndrra të mëdha për blogun e tyre. WP Engine është i kushtueshëm, dhe tregtia për azhurnime të automatizuara dhe siguri janë disa kufizime serioze kur bëhet fjalë për gjerësi bande, ruajtje dhe mbështetje.

Karakteristikat më të mira të motorit WP

Në shumë mënyra, WP Engine ka vendosur standardet e industrisë për hostimin me cilësi të lartë të WordPress. Këtu është arsyeja pse shumë marka të mëdha paguajnë shuma të mëdha për të pritur me WP Engine.

1. Siguria e ndërmarrjes-shkallë

WP Engine pret sigurinë në shkallë ndërmarrje dhe është disa nga më të mirat atje. Sidomos për markat e mëdha me shumë sy për ta, kërcënimi për tu hakuar vlen për vëmendje serioze.

Për sigurinë, WP Engine jep vërtet:

 • Ata kanë 256-bit protokollet e sigurisë AES që do të shifrojnë të dhënat tuaja përpara se ta bëjnë transferimin.
 • Ata i mbajnë rrënjët e sistemit të skedarëve të ndara, dhe ata kanë konfiguruar sistemin e tyre për të bllokuar kërkesat me qëllim të keq në anën e përparme para se të arrijnë ndonjëherë në anën e pasme.
 • Meqenëse janë ndërtuar për WordPress, ata i dinë të gjitha pikat e dobëta të WordPress dhe i kanë mbuluar ato në mënyrë adekuate.
 • Ata automatikisht ekzekutojnë azhurnime për WordPress dhe të gjitha shtojcat, në mënyrë që, pasi të bëhen ndreqje për të përmirësuar sigurinë, faqja juaj do të jetë më e sigurt më shpejt.

2. Shpejtësia e shpejtë

WP Engine, siç mund të mendohet me emrin e tyre, është ndërtuar rreth WordPress dhe vetëm WordPress. E gjithë infrastruktura e tyre është e optimizuar për të kandiduar në WordPress, e cila jep shpejtësi të shkëlqyera. Plus, me azhurnime të automatizuara për WordPress dhe të gjitha shtojcat tuaja, gjithmonë do të ekzekutoni versionet më të fundit, më të shpejtë të gjithçkaje.

Ata gjithashtu ofrojnë një mjet falas special për t’ju ndihmuar të provoni shpejtësinë e faqes suaj të WordPress, me sugjerime të shtuara për mënyrën sesi mund të arrini edhe më shpejt herë të ngarkesës së faqeve. Shikoni ato Testi i Shpejtësisë së WordPress, të cilat mund t’i përdorni për çdo faqe të WordPress, jo vetëm ato të pritura me WP Engine.

Nëse jeni të interesuar në optimizimin dhe shpejtësinë e shpejtë të WordPress, por nuk shiten në shërbimet e menaxhimit të hosteve, ju rekomandojmë A2 Hosting. Ju mund të zgjidhni të keni të instaluar paraprakisht një program WordPress të optimizuar posaçërisht, dhe këta njerëz ofrojnë kohën më të shpejtë të ngarkesës së faqeve në industri. Ose, hidhini një sy listës sonë të plotë të opsioneve më të shpejtë të pritjes.

3. Transferime të pakufizuara të të dhënave

WP Engine ofron transferime të pakufizuara të të dhënave për të gjitha planet e tyre. “Pafund” është një term i hedhur në mënyrë mjaft liberale nga hostet në internet, por është me të vërtetë po aq i mirë sa edhe infrastruktura që e mbështet atë. Të dhënat “Pafund” nga një server i mbingarkuar nuk mund të kapen kurrë nëse vetëm sepse mund të japin kaq shumë në çdo kohë të caktuar. WP Engine, megjithatë, ka pajisjet për të mbështetur vërtet këtë premtim.

4. Rezervime automatike ditore pa shqetësime

WP Engine do të kryejë një kopje rezervë automatike për çdo faqe në internet që pret me ta çdo ditë të vetme. Këto rezervë janë të lira për të rivendosur dhe t’ju japin mundësinë e rivendosjes së skedarëve specifikë vetëm. Nëse faqja juaj është hakuar, ekipi mbështetës do të trajtojë gjithçka, duke e rikthyer faqen tuaj në normale me stres minimal nga ana juaj. Nëse ekziston një zonë e shërbimit ndaj klientit në të cilën WP Engine vërtet shkëlqen, është kjo. Konsumatorët që dëshirojnë paqe të plotë të mendjes në lidhje me sigurinë e të dhënave të tyre mund të zbulojnë se WP Engine është një përshtatje e përsosur në këtë kuptim.

5. Dashuria e WordPress? Atëherë do ta doni motorin WP.

WP Engine ka komente të përziera në të gjithë rrjetin, por ekziston një temë mbizotëruese midis atyre që këndojnë lavdërimet e tyre nga çatitë.

Fanatikët e WordPress janë, përgjithësisht, edhe fanatikë të WP Engine.

Duke qenë një kompani e menaxhuar WordPress e menaxhuar e ndërtuar tërësisht rreth CMS më të njohur në botë, kjo ka shumë kuptim. Partneriteti midis pritësit dhe CMS është i fortë; ju më mirë besoni se ata kurrë nuk humbasin një konferencë WordPress dhe janë në avantazh të çdo zhvillimi të ri. Webmasterët që me të vërtetë dinë se si të përfitojnë sa më shumë nga WordPress, do të bënin mirë në zgjedhjen e WP Engine.

6. Mbështetje solide 24/7/365 Ndihma për Klientin

Nëse nuk jeni një zhvillues i backend-it, keni nevojë për mbështetje – në dispozicion 24/7. Mbështetja është një nga arsyet themelore për të zgjedhur hostimin e menaxhuar – ose ndonjë host për atë çështje.

mbështetje e motorit wp

WP Engine është një kompani me qendër mbështetëse, dhe në testimin tonë nga ana e shitjeve dhe nga ana e administratorit, ne gjetëm që mbështetja e tyre të jetë e shpejtë – duke u përgjigjur brenda sekondave në shumicën e rasteve. Ata kanë bërë listën tonë të ushtrive më të mira të mbështetjes së klientit për të qenë kaq të lezetshëm!

7. Prmimi është një vlerë e madhe

Disa mund të shikojnë në çmimin fillestar $ 35 / muaj dhe ta krahasojnë atë me hostet më të lirë.

Mos e bëj atë.

Nëse jeni një biznes i vërtetë, në rritje, ju në thelb po paguani këtë 25 dollarë shtesë në muaj për të marrë primitet e pritjes dhe infrastrukturës, mbështetje të klasit botëror dhe teknologjive aktuale të WordPress, të cilat mund të zgjidhin problemet tuaja.

Imagjinoni që jeni në një host të përbashkët me cilësi të ulët dhe filloni të keni çështje madhore. What’sfarë do të ndodhë është që ju ose të jeni në bisedë me një përfaqësues të shërbimit të klientit të jashtëm që nuk i kupton problemet teknike me faqen tuaj ose ata do të ofrojnë për t’ju ndihmuar për një tarifë.

Mendoni se mund të punësoni ndonjë zhvillues sipas kërkesës? Nëse ata mund të përgjigjen mjaft shpejt, ju po paguani 100 dollarë në orë për një zhvillues të të njëjtit kalibër të mbështetjes teknike të WP Engine.

Pra, si çdo gjë në jetë, ju merrni atë që paguani. Duke paguar ekstra për pritjen tuaj të rëndësishme për misionin në internet, në të vërtetë po kurseni veten me qindra apo mijëra në biznes të humbur nga shkatërrimi i faqes suaj të internetit dhe duhet të merreni me mbështetjen nën-par.

8. E re! Përfshirja e Paketave të Temave StudioPress

Një nga shtesat më imponuese të kohëve të fundit në ofertat e WP Engine është përfshirja e temave të StudioPress – me vlerë mbi $ 2,000 në tema.

studiopress përfshirë

StudioPress, në kuadrin e Zanafillës, është një nga dyqanet më të respektuara të temave të WordPress në treg. Ky është një shpërblim i madh për pajtimtarët WP Engine që marrin të gjitha këto tema të përfshira në pajtimin e tyre.

Dobësitë e hostimit të motorit WP

Asnjë host nuk është i duhuri për të gjithë, por kjo mund të jetë dyfish e vërtetë për WP Engine. Ata mund të jenë një nga më të mirët në specifikat e tyre specifike, por ka shumë arsye që pjesa dërrmuese e webmasterëve duhet të fshihen qartë. Lexoni më tej për të përcaktuar nëse WP Engine ka vërtet të drejtë për faqen tuaj.

1. Etiketë çmimi premium & Disa tipare popullore që mungojnë

Plani më themelor i përbashkët i hostimit i WP Engine kushton 35 dollarë në muaj (më lirë me lidhjen tonë të zbritjes) dhe përfshin vetëm një domen që do të duhet të blini diku tjetër.

Gjithashtu:

 • Ju nuk do të merrni asnjë adresë e-mail të bashkangjitur në domenin tuaj.
 • Do t’ju jepen vetëm 10 GB ruajtje.
 • Në planin themelor, faqja juaj mund të mbajë vetëm 25k vizita çdo muaj.

Të gjitha këto karakteristika do t’i zgjerojmë më poshtë, por çështja kryesore është kjo: Shumica e karakteristikave të listuara këtu që WP Engine i mungojnë ose kufijtë vijnë standarde me hostet e tjerë, me një pjesë të çmimit.

Kjo nuk do të thotë që WP Engine nuk ja vlen etiketën e çmimit të primit nëse ju jepni përparësi shkallëzimit, sigurisë dhe paqes së mendjes në lidhje me të dhënat tuaja. Por këto karakteristika janë më specifike sesa që u nevojiten zakonisht shumë webmasterëve. WP Engine nuk është i çmuar, por shumë klientë mund të gjejnë një mori të përshtatshme më mirë për nevojat e tyre pa granatuar kaq shumë para.

2. Magazinimi i kufizuar & vizitorët

Plani i fillimit të WP Engine përfshin vetëm 10 GB ruajtje dhe 25k vizitorë çdo muaj. Për të qenë i drejtë, kjo është relativisht e madhe për çdo vend, veçanërisht në krahasim me ato që ofrojnë hostet e tjerë të internetit të butikut në planet e tyre më themelore.

3. Jo 24/7 Mbështetje telefonike për planet themelore

Pritja e menaxhuar e WP Engine premton që kur të merrni një përfaqësues mbështetës në telefon, ata janë përgjithësisht tepër të ditur dhe të dobishëm. Dhe kjo është e vërtetë në përvojat e shumicës së klientëve. Por marrja në skenë e ekipit mbështetës dëshmon pak më e vështirë.

Për ata që janë në planin fillestar, biletat mbështetëse dhe mbështetja telefonike nuk marrin vëmendje 24 orë, duke ju detyruar të telefononi gjatë orarit të punës.

Update: Dikur ishte rasti që WP Engine nuk kishte asnjë mbështetje bisede, por ata tani ofrojnë mbështetje live chat për të gjitha planet.

4. Pa Email

Kjo është diçka e një anomalie në mesin e kompanive të mbajtjes në internet. Shumica përfshijnë së paku një pjesë të vogël të adresave të postës elektronike me domainin tuaj dhe paketën pritëse, por WP Engine heq këtë shërbim tërësisht.

Në vend të kësaj, ata rekomandojnë të vendosni llogari Google Mail të lidhura me domenin tuaj. Kjo është diçka që shumë ndërmarrje bëjnë pavarësisht, por kjo nuk do të thotë që të gjithë dëshirojnë që emaili i tyre të jetë i lidhur me Google Giant, ose që të gjithë janë të lumtur të paguajnë shtesë për diçka që zakonisht vjen standarde.

Me të vërtetë, ne përdorim G Suite nga Google sidoqoftë, kështu që kjo nuk është aspak çështje.

Vija e poshtme

WP Engine është mjeshtër i fushës së tyre për arsye të mira. Ata kanë shpejtësi të mrekullueshme, siguri të nivelit të lartë dhe nëse nuk e keni mendjen të prisni disa orë për mbështetje, atëherë do të zbuloni se mbështetja e tyre është madje në shkallë të lartë. Në fakt, çdo herë që të merrni një përfaqësues në linjë, ata do të përkulen prapa për t’ju ndihmuar.

Por ato nuk janë aspak të përshtatshme për të gjithë, dhe kjo është veçanërisht e vërtetë për webmasterët fillestarë që kërkojnë të krijojnë një sit të thjeshtë.

Të gjitha këmbanat dhe bilbilat që vijnë me m hostin e tyre të WordPress janë të një niveli të lartë për t’u siguruar, por ato janë jashtë sferës së zakonshme të nevojave për shumicën e faqeve mesatare. Shumë hostë më të lirë ofrojnë diçka më afër një plani me një madhësi të përshtatshme. Duke ndjekur rrugën e WP Engine, shumë nga emrat e mëdhenj ofrojnë gjithashtu hostimin e menaxhuar të WordPress. Shikoni HostGator, për shembull, nëse jeni në rregull me një nivel shërbimi më të shkurtuar për një çmim shumë më të lirë. Ose, nëse jeni pak më teknik, Cloudways mund të jetë një mundësi e shkëlqyeshme për një çmim më të ulët dhe pritjen e nivelit më të lartë. Nëse dëshironi një alternative për WP Engine, një host i njohur që ka mbirë si barërat e këqija është Kinsta.

Shikoni Më shumë Karakteristika

Planet dhe çmimet e motorit WP

Kur shikoni faqen e çmimeve në fillim, mund të jetë pak mbytëse:

cmimet dhe planet e motorit wp

Ja ndarja:

 • Nëse sapo po filloni dhe keni vetëm një sit, ju rekomandojmë planin e fillimit
 • Rritja dhe Shkalla janë të shkëlqyera nëse keni shumë site ose jeni një agjenci
 • Një nga dobësitë më të mëdha të WP Engine është kufiri i trafikut prej 25,000 vizitave në muaj në planin Startup, i cili ndjehet shumë i ulët, në krahasim me hostet e tjerë si SiteGround
 • Your’e blerjen e një shërbimi premium këtu, me mbështetje teknike të bazuar në SH.B.A., kështu që ju duhet ta konsideroni këtë në konsideratë
 • Ruajtja lokale është gjithashtu pak e ulët, por duhet të kënaqë shumicën e njerëzve

Si duket çmimi me zbritjen tonë ekskluzive? 

zbritje e çmimeve të motorit wp

Me këtë lidhje zbritje ju merrni 10% zbritje nga pagesa juaj e parë, e cila del në 3 muaj falas në planet vjetore.

Zbritjet e motorit WP dhe kuponat

WP Engine shpesh do të ofrojë zbritje sezonale dhe shpërblime. Si një partner i besuar, ne kemi qasje në zbritje shtesë që mund t’ju kalojmë juve!

Merrni 3 muaj falas në Hosting Engine WP

Ne kemi partnerizuar me WP Engine për t’ju sjellë një zbritje shtesë shtesë prej 10% për planet vjetore të WP Engine. Ky partneritet është ekskluziv për WhatsTheHost dhe WP Engine.

Pretendoni 20% zbritje

Pyetjet dhe përgjigjet e motorit WP

Ju duhet një sit pritës që do t’ju mbështesë. Këto FAQ për WP Engine duhet të kënaqin këdo që kërkon përgjigje në lidhje me gjetjen e një siti pritës.

Cila është historia e WP Engine?

Në vitin 2010, sipërmarrësi serial Jason Cohen themeloi WP Engine. Ata janë një kompani me bazë në Shtetet e Bashkuara. Selia e tyre banon në Austin, TX, dhe ka zyra të tjera në të gjithë Texas, San Francisko dhe Londër.

Si e optimizon WP Engine faqet pritëse të WordPress?

WP Engine përdor një sistem të pronarit front-end i cili funksionon mirë me WordPress. Ai mbron faqet e internetit nga hakerat, zvogëlon ngarkesat e serverëve dhe merret me lehtësi trafikut të trafikut. Softueri i caching për WP quhet EverCache, dhe ai u krijua posaçërisht me WordPress në mendje.

Cilat karakteristika unike e veçojnë WP Engine nga faqet e tjera të pritjes?

WP Engine ka mjaft karakteristika unike. Zona e Hapjes është përqendrimi i tyre dhe lejon përdoruesit të krijojnë mjedise të reja zhvillimi për të provuar tema, shtesa ose ndryshime të reja përpara se ta lëshojnë atë në faqen tuaj të internetit. Pikat e tyre të rivendosjes me një klik ofrojnë navigim të lehtë për vizitorët. Transferimet e pakufizuara të të dhënave ju lejojnë të përdorni sa më shumë të dhëna sa ju nevojiten. CDN dhe teknologjia e fshehur e pronarit, skedari i zjarrit dhe skaneri i malware funksionojnë shumë për të mbrojtur faqen tuaj të internetit.

Ju mund të menaxhoni azhurnimet tuaja në WordPress dhe të krijoni kopje rezervë ditore për të mbrojtur punën tuaj.

Ku janë vendosur qendrat e të dhënave?

WP Engine ka qendra të të dhënave të vendosura në të gjithë botën. Ata kanë vendndodhje në Shtetet e Bashkuara, Mbretërinë e Bashkuar dhe Japoni. Pavarësisht se ku jeni në botë, mund të gjeni një qendër të dhënash pranë vendndodhjes tuaj.

Mund WP Engine të transferojë një faqe në internet WordPress?

WP Engine do të transferojë një faqe në internet WordPress. Migrimi i faqes në internet vjen me një tarifë një herë për shërbimin.

Benefitsfarë përfitimesh do të marr nga përdorimi i WP Engine për të pritur një faqe WordPress?

WP Engine ofron shumë përfitime për ata që duan t’i përdorin ato për sitin e tyre të pritjes. Ata kanë një arkitekturë të optimizuar të WordPress hosting për të trajtuar faqet e internetit më aktive. Ata ofrojnë pajisje “të rafteve” që nuk do t’i gjeni me faqet e tjera të pritjes. Ka disa karakteristika unike që mund t’i bëjnë faqet e WordPress të lehtë dhe pa telashe. Ekipi i tyre mbështetës janë ekspertë me WordPress dhe mund t’ju ndihmojnë për çdo pyetje që keni për ndonjë gjë në faqen tuaj të internetit në WordPress. Do të merrni gjithashtu azhurnime automatike dhe rezervë kur përdorni WP Engine.

A mund të marr një certifikatë SSL përmes WP Engine?

EP Engine lejon pajtimtarët e tyre të blejnë certifikata SSL për një tarifë shtesë. Ju nuk do të duhet të gjeni një certifikatë SSL përmes një siti tjetër pritës.

Sa e mirë është mbështetja për WP Engine?

WP Engine krenohet me shërbimin e tyre ndaj klientit. Ata përdorin një sistem mbështetës për biletat për pyetje në lidhje me çështje të vogla. Për ata që kanë nevojë për ndihmë për të rregulluar çështje të tjera, ekziston një mundësi e bisedës live që ju lidh me një përfaqësues. Biseda live është në dispozicion çdo ditë nga 8 e mëngjesit deri në 8 të mëngjesit në CST. Ekziston mbështetje telefonike për çdo plan, përveç nivelit të parë. Representativedo përfaqësues është një ekspert për trajtimin e çdo çështje të WordPress.

A ofron WP Engine një garanci për kthimin e parave?

Po, ata e bëjnë. Kur të regjistroheni, do të merrni një garanci të kthimit të parave pa rrezik, 60 ditë, nëse nuk jeni të kënaqur me shërbimin. Nuk është i detajuar në termat dhe kushtet, por ai shprehet në faqen e tyre të internetit. Garancia për kthimin e parave është në dispozicion vetëm për tarifat e pritjes. Nëse keni ndonjë blerje domeni ose një shërbim tjetër shtesë, nuk do të merrni një rimbursim për ato blerje.

A ka ndonjë garanci në kohën e duhur me WP Engine?

Po, ata e bëjnë. Ata kanë një garanci në kohë 99,95% për faqen tuaj të internetit. Nëse nuk mund ta përmbushin atë garanci, ata do të ofrojnë të kthejnë 5% të tarifës mujore për çdo orë që nuk mund ta përmbushin atë. Nëse keni ndonjë problem me kohën e duhur, ju mund të kërkoni rimbursimin tuaj brenda 30 ditëve nga joproduktive dhe të merrni rimbursimin tuaj. Ju dëshironi të kontrolloni dyfish Marrëveshjen e Nivelit të Shërbimit të WP Engine për të marrë të gjitha detajet dhe të zbuloni se çfarë kufizimesh zbatohen.

A mund të shfaq “Mundësuar nga WP Engine” me një lidhje bashkëpunimi?

Ka disa mënyra të ndryshme për të cilat mund të shfaqni WP Engine në faqen tuaj të internetit. Ekziston një widget që mund të përdorni. Duhen disa minuta, dhe do të përputhen me pajisje të tjera në faqen tuaj. Nëse jeni pak më shumë teknik, ju mund të përdorni funksionet PHP. Ajo sjell disa opsione për cilësimet HTML, dhe përfshin ID e Filialit tuaj. Të gjithë ata që vizitojnë uebfaqen tuaj do të dinë se me kë jeni të lidhur, dhe se si është mundësuar faqja juaj.

Si mund të ndryshoj informacionin tim të faturimit?

Shtë e thjeshtë dhe e lehtë për të ndryshuar informacionin tuaj të faturimit. Do të hyni në Portalin e Përdoruesit dhe duhet të keni privilegjet “Pronare”. Pastaj do të zgjidhni “Llogaria ime”, pastaj “Përditësoni Informacionin e Pagesës”. Ndodhet menjëherë pranë informacionit të kartës suaj. Nga këtu, ju mund të bëni ndryshimet tuaja, klikoni “Përditëso” dhe jeni vendosur.

Si e zbulon WP Engine dhe heq malware nga një sit?

WP Engine skanon WordPress për të kërkuar malware para-ekzistues. Nëse zbulohet ndonjë malware, ai hiqet automatikisht dhe një email njoftimi ju dërgohet. Siguria është thelbësore për të mbrojtur faqet e internetit, dhe WP Engine përpiqet të përmirësojë programet e tyre të sigurisë. Ata përdorin një skanim të dobësisë brenda për të kaluar nëpër infrastrukturë, serverë, baza të të dhënave dhe aplikacione. WP Engine ka kontrata me SecTheory dhe Sucuri, dy nga kompanitë më të larta të sigurisë së internetit. Ata punojnë shumë për të mbrojtur të gjitha informacionet tuaja dhe për të parandaluar që hakerat të shkatërrojnë fushat.

Whatfarë shtojcash nuk lejohen nga WP Engine?

WordPress ofron mbi 40,000 shtojcë, dhe WP Engine vetëm hedh poshtë vetëm një duzinë apo më shumë shtojcash. Plugins Caching, si WP Super Cache, WP File Cache, W3 Total Cache dhe WordFence nuk lejohen në faqen e WP Engine. Ata punojnë me programet e tjera të cache tashmë të përdorura nga WP Engine. Shtojcat rezervë, si WP DB Backup, WP DB Manager, Backup WordPress dhe VersionPress nuk lejohen sepse funksionojnë në kohë jo të rregullt dhe ngadalësojnë shpejtësinë. Programet Thrashing të Serverit dhe MySQL, të tilla si Broken Link Checker, MyReviewPlugin, Fuzzy SEO Booster, WP PostViews dhe Tweet Bender shkaktojnë një ngarkesë më të lartë në serverat. Ka shtojca që janë të ndaluara. Këto shtojca përfshijnë Postime Dinamike të Ndara, Lidhje Auto SEO & Postime të Ndërlidhura, Megjithatë, Plugin për Postime të Tjera, Postime të ngjashme dhe Postime të Ndërlidhura Kontekstuale. Ato janë bazike të të dhënave, kështu që është më mirë t’i ndalosh ato plotësisht.

Whatfarë shtojcash janë kuruar?
  • Zgjidhjet e Pagesës së Pagesave mbrojnë informacionin e klientit, dhe Stripe dhe Mijreh janë dy nga zgjidhjet më të mira të arkëtimit të pagesave.
  • Për analitikën, Google Analytics, Clicky dhe KISSmetrics do të gjurmojnë sjelljet e klientit tuaj për t’i ndihmuar ata të lundrojnë në faqen tuaj para se të bëjnë një blerje.
  • Për një lidhje më të shkurtër, Pretty Link Pro dhe Bit.ly janë ideale për përhapjen e URL-së në median sociale.
  • Rrjetet e Dorëzimit të Përmbajtjes (CDN) do të fshehin përmbajtjen tuaj statike në faqen tuaj. Për këtë, ju doni të përdorni Cache Photon, MaxCDN, ose W3-Total për të përmirësuar cache tuaj dhe për të bërë faqen tuaj më të shpejtë.
  • Për çmimin dinamik, format e gravitetit ju lejojnë të vendosni çmimet për produktet tuaja dhe të zbuloni çdo zbritje që dëshironi të përfshini. Shtë e përkryer për ata që duan të blejnë me shumicë, dhe ata mund të marrin një zbritje të vogël për tu boot.
  • Kur bëhet fjalë për transportin e niveleve të tabelave, WooCommerce, Cart-66, WP eCommerce janë shtojcat kryesore për këtë funksion. Ju mund të përcaktoni tarifat tuaja të transportit në disa faktorë për të përmbushur nevojat e klientëve tuaj.
Si dhe kur kryhen azhurnimet thelbësore të WordPress?
  • Për azhurnimet funksionale, ato testohen beta. Kur kalon testimin beta, në blog shpallet një njoftim dhe flet për veçoritë e reja në versionin e ri. Vlerësimet janë dhënë për të ndihmuar në planifikim. Inxhinierët punojnë në versionin beta derisa të testohen kundër sistemit për të parë se si reagojnë në platformë. Ju mund ta shkarkoni versionin e fundit duke përdorur Bisedën live 24/7, sipas kërkesës, për ta marrë para se të lëshohet.
  • Përditësimet e sigurisë janë dhënë, dhe ato bëhen sa më shpejt që të jetë e mundur. Një ekzekutim i shpejtë provash përcakton se si do t’i përgjigjet azhurnimit të sigurisë, dhe më pas platforma u shtrihet klientëve. Një njoftim është dërguar për të siguruar që programet e vjetëruara të sigurisë janë mbyllur siç duhet.
  • Mbrojtja automatike e azhurnimit të motorit WP Engine është autonome, dhe është një shtresë shtesë e menaxhimit. Ngarkon sitin dhe kryen teste për të siguruar që gjithçka po funksionon siç duhet përpara se të instalohet azhurnimi. Një kopje rezervë krijohet nëse kalon provën e parë, dhe automatizimi do të rifreskojë sitin dhe do të provohet përsëri për t’u siguruar që thelbi i WordPress është duke punuar siç duhet. Nëse nuk funksionon si duhet, faqja juaj kthehet në versionin WordPress të instaluar para azhurnimit. Do të merrni një email që detajon se çfarë hapash mund të ndërmerrni për të zgjidhur problemin.
Si mund të shtoj faqe të reja me emra të ndryshëm domenesh në WordPress Multisite?

Shtimi i faqeve të shumta në instalimin tuaj kryesor të WordPress është një mënyrë e shkëlqyeshme për të ndihmuar në lëvizjen e trafikut. Ju do të duhet të kryeni disa hapa para se të vendosen siç duhet. Ju dëshironi të shtoni domainin e ri në Portalin e Përdoruesit duke shkuar te “Shto Domain në Portalin e Përdoruesit”. Më pas do të duhet të krijoni një sit në WordPress Multisite. Do të shkoni në “Të gjitha Sitet”, klikoni “Shto të Re”. do t’ju duhet të zgjidhni një adresë të faqes, titullin e faqes dhe emailin e administratorit për këdo që dëshironi të keni qasje në faqen tuaj të internetit.

Si mundësoj rishikimet që tashmë janë të paafta?

Kur revizionet mundësohen, ato mund të krijojnë çështje të performancës. Nëse doni të aktivizoni ato, do të duhet të shkoni në skedarin wp-config.php. Nga atje ju mund të zgjidhni të aktivizoni rishikimet.

Si mund ta ndryshoj fushën kryesore multisite?
 • Kur doni të ndryshoni domenin primar, nuk keni nevojë të hidhni bazën e të dhënave. Ju mund të ndryshoni çdo fushë për të ndryshuar emrin e domain. Këtu janë vlerat që do t’ju duhet të ndryshoni për të ndryshuar emrin e domain.
  • wp_options
  • wp_sitewp_sitemeta
  • wp_blogs
  • wp _ # _ options
 • Phpmyadmin gjithashtu duhet të redaktohet. Kur të ndryshojë gjithçka, ju doni të pasqyroni sintaksën aktuale të HTTP ose jo-HTTP. Pastaj mund të filloni të ndryshoni emrin e domain, do të merrni përkufizimin (DOMAIN_CURRENT_SITE “, mysite.wpengine.com), dhe ju mund t’i zëvendësoni ato informacione me domenin e ri.
Farë është HTTPS dhe SSL / TLS?
  • Nëse po planifikoni të shisni produkte përmes faqes tuaj të internetit, duhet të njiheni me këto fraza. Ato ofrojnë siguri që mbron informacionin e klientit përmes detajeve kriptografike. Këtu janë ato që kuptojnë termat dhe çfarë bëjnë ata për faqen tuaj të internetit.
  • Protokolli i Transferimit të Hypertext-it i Sigurt ose HTTPS është një protokoll që siguron komunikim të sigurt përmes internetit. Të jashtmit nuk mund të shohin informacionin e vizitorëve që ata dërgojnë dhe marrin në internet. Për të punuar si duhet, HTTPS përdor lidhje të sigurta me protokollet SSL / TLS që do të vërtetojnë serverët e uebit. Ai kodon mesazhet midis shfletuesve dhe serverëve në internet.
  • Security Layer Security ose TLS është protokolli kriptografik që siguron komunikimin e sigurt. Ajo siguron komunikimin për vizitorët e faqes në internet, dhe ofron shumë përfitime. Ai vërteton identitetet, siguron intimitetin dhe integritetin e të dhënave për çdo vizitor.
  • Secure Sockets Layer ose SSL është pararendësi i sistemit TLS. Emri u ndryshua sepse sistemi SSL 3.0 nuk ishte në përputhje me azhurnimin. Në vend që të ndryshoni të gjithë sistemin, ishte më lehtë ta riemëroni në TLS.

Historia e Infographic motori WP

Ndihmon për të marrë një vizual të historisë së kompanive për të kuptuar se nga erdhën dhe ku po shkojnë. Më poshtë kemi veçuar ngjarjet më të rëndësishme në historinë e WP Engine:

historia e motorit wp

Më shumë në WPEngine.com

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map