Κριτικές φιλοξενίας Α2 Μάιος 2020: είναι η φιλοξενία Ιστού Α2 σωστή για τον ιστότοπό σας;

Κριτικές φιλοξενίας Α2 Μάιος 2020: είναι η φιλοξενία Ιστού Α2 σωστή για τον ιστότοπό σας;

Κριτικές φιλοξενίας Α2 Μάιος 2020: είναι η φιλοξενία Ιστού Α2 σωστή για τον ιστότοπό σας;

Contents

Είναι το A2 Hosting πραγματικά καλύτερο?

Αν και ένα λιγότερο γνωστό όνομα στον κόσμο του web hosting, Φιλοξενία Α2 έχει δημιουργήσει μια φήμη για τον εαυτό τους ως μία από τις ταχύτερες και πιο φιλικές υπηρεσίες φιλοξενίας.


Ιδρύθηκε το 2001 στο Ann Arbor, Michigan, το A2 υπόσχεται αστραπιαίες ταχύτητες φόρτωσης, άψογο χρόνο λειτουργίας, όλες τις δυνατότητες που θα χρειαζόταν ποτέ ο ιστότοπός σας και εξαιρετική υποστήριξη πελατών για εκκίνηση.

Ενημέρωση: Η A2 Hosting έχει μια φονική πώληση διακοπών όλη τη σεζόν. Κλείδωμα έως και 75% έκπτωση!

Πόσο καλό είναι το A2 Web Hosting?

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να αναφέρουμε ότι οι υπηρεσίες φιλοξενίας ιστού του Α2 ανταποκρίνονται στη δημοσιότητα. Το σύνθημά τους γράφει «Η ταχύτητά μας, η επιτυχία σας» και το αγόρι το κάνουν. Το Α2 είναι σταθερά το ταχύτερη εταιρεία φιλοξενίας στον Ιστό. Λένε ότι η φιλοξενία τους είναι 20 φορές πιο γρήγορα από αυτό των ανταγωνιστών τους, και όσο απίστευτα ακούγεται, ο ισχυρισμός παραμένει.

Το A2 Hosting σίγουρα υπόσχεται πολλά. Αλλά πώς συσσωρεύονται οι υπηρεσίες τους?

Πέρα από τους εξαιρετικά γρήγορους χρόνους φόρτωσης, το A2 δεν κόβει τις γωνίες όσον αφορά την εμπειρία των πελατών. Με φιλική προς το χρήστη διεπαφή που μπορεί να εκτιμηθεί τόσο από αρχάριους όσο και από επαγγελματίες προγραμματιστές φιλοξενίας ιστοσελίδων, ανώδυνη μετανάστευση, και μια μεγάλη ποικιλία χαρακτηριστικών στο δίκαιες τιμές, Οι ταχύτητες του Α2 δεν είναι το μόνο πράγμα που αξίζει να γράψεις στο σπίτι.

Αλλά αυτό που πραγματικά διαφοροποιεί το A2 ως εταιρεία φιλοξενίας ιστοσελίδων είναι ότι προσφέρουν ένας επιτυχημένος συνδυασμός ποιοτικών υπηρεσιών, καλών τιμών και εξαιρετικής υποστήριξης πελατών.

Ολοκληρώνοντας μια συμπαγή επιλογή προσιτών και καλά εξοπλισμένων προγραμμάτων φιλοξενίας με μερικά από τα πιο γρήγορα και φιλικοί γκουρού υποστήριξης πελατών θα έχετε πάντα τη χαρά να αντιμετωπίσετε προβλήματα, το A2 είναι μια εταιρεία φιλοξενίας που ξέρει πώς να κερδίσει την αφοσίωσή σας. Και έχουν ένα Αξιολόγηση A + από το Better Business Bureau για να το αποδείξει.

A2 Hosting Σύνταξη κριτικής 4.6 / 5 Κριτής {{reviewsOverall}} / 5 Χρήστες (2 ψήφοι) Πλεονεκτήματα

 1. Απίστευτη υποστήριξη πελατών
 2. Ταχύτερες ταχύτητες στην αγορά
 3. Φιλικότητα προς τον χρήστη
 4. Εξαιρετικά χαρακτηριστικά για την τιμή
 5. Τοπικοί ήρωες

Μειονεκτήματα

 1. Όχι το ισχυρότερο χρόνο λειτουργίας
 2. Όχι για τους κυνηγούς ευκαιρίας
 3. Η Εξυπηρέτηση Πελατών έχει τις Off-Days

Περίληψη Η φιλοξενία ιστοσελίδων A2 είναι τόσο γρήγορη και τόσο αξιόπιστη που ξεπερνά πραγματικά τους ανταγωνιστές τους σε αυτό το θέμα. Επιπλέον, έχουν μια μοντέρνα αίσθηση που δημιουργεί μια αναζωογονητική εμπειρία φιλοξενίας. Εάν θέλετε εργαλεία ανάπτυξης που να κατανοούν πραγματικά τη ροή εργασίας σας και αντιπροσώπους εξυπηρέτησης πελατών που μπορούν να σας συναντήσουν πραγματικά όπου βρίσκεστε, το A2 μπορεί να είναι ο οικοδεσπότης για εσάς. Αναφέραμε ότι είναι πραγματικά, πολύ γρήγορα; Υποστήριξη5Speed5Features5Value4Transparency4

• Ποιος πρέπει να φιλοξενήσει με το A2?

Η εμπειρία μας με το A2 Hosting θα μας έκανε να τους προτείνουμε ως πάροχοι φιλοξενίας σε σχεδόν οποιονδήποτε. Πιστεύουμε, ωστόσο, ότι οι ακόλουθες ομάδες ανθρώπων έχουν τα περισσότερα οφέλη από τη φιλοξενία του ιστότοπού τους με το A2:

1. Οι έμποροι και οι επιχειρηματίες που σχεδιάζουν να αναβαθμίσουν ή να κλιμακώσουν τους ιστότοπούς τους.

Όσον αφορά την ταχύτητα, τις δυνατότητες και την υποστήριξη πελατών, η φιλοξενία A2 προσφέρει κοινόχρηστα σχέδια φιλοξενίας με μεγάλη έκπληξη. Και αν έχετε μεγάλα σχέδια για το μέλλον, υπάρχουν υψηλής απόδοσης, διαχειριζόμενη φιλοξενία VPS και ειδικά πακέτα διακομιστών, εάν τα χρειάζεστε ποτέ.

Τα πακέτα φιλοξενίας της Α2 μπορούν να υποστηρίξουν τις ανάγκες της επιχείρησής σας καθώς εξελίσσονται.

Εάν ο παλιός σας κεντρικός υπολογιστής δεν μπορεί να συνεχίσει καθώς ο ιστότοπός σας συγκεντρώνει περισσότερη επισκεψιμότητα και απαιτεί πιο προηγμένες λειτουργίες, μεταβείτε στο A2 και δεν θα κοιτάξετε ποτέ πίσω.

2. Web hosting αρχάριους που θα ήθελαν υπομονή, ανθρώπινη καθοδήγηση.

Ξεκινάτε τον πρώτο σας ιστότοπο; Δεν καταλαβαίνω την τεχνολογία; Το A2 έχει μια πραγματικά εξαιρετική ομάδα υποστήριξης πελατών που θα κρατήσει το χέρι σας καθώς προχωράτε στη ζούγκλα των τρομακτικών ακρωνυμίων και της τεχνικής ορολογίας που φιλοξενεί τον Ιστό.

Η διεπαφή χρήστη του A2 είναι σαφής και καλά σχεδιασμένη Βάση γνώσεων είναι εκτεταμένη και οι εκπρόσωποί τους δεν έχουν ακούσει ποτέ μια ηλίθια ερώτηση.

3. Πλεονεκτήματα που εκτιμούν μια ομάδα υποστήριξης πελατών που μπορεί να κρατήσει τη δική τους.

Εάν έχετε ήδη ξεκινήσει στον κόσμο της φιλοξενίας ιστοσελίδων, θα βρείτε στο A2 μια ομάδα τεχνικών γκουρού που μπορούν να σας συναντήσουν πραγματικά όπου βρίσκεστε. Η ομάδα εξυπηρέτησης πελατών της A2 γνωρίζει τα πράγματά της και μπορεί να προσφέρει πολύτιμες πληροφορίες και να χρησιμεύσει ως ηχητική επιτροπή για το επόμενο έργο ανάπτυξης ιστού.

• Ποιος πρέπει να κοιτάξει αλλού?

Πιστεύουμε ότι το A2 Hosting είναι μια σταθερή επιλογή για σχεδόν οποιονδήποτε, αλλά αν δώσετε ιδιαίτερη έμφαση στα ακόλουθα σημεία πόνου, ίσως αξίζει τον κόπο να κάνετε αγορές για άλλους οικοδεσπότες:

1. Ψάχνετε απλώς κάτι πολύ φθηνό.

Εάν θέλετε απλώς κάτι βασικό και, το σημαντικότερο, φθηνό, το A2 πιθανώς δεν είναι για εσάς. Το A2 δεν είναι ακριβώς ακριβό, αλλά το λιγότερο ακριβό Lite Plan είναι πολύ μακριά από το φθηνότερο πακέτο φιλοξενίας στον ιστό. Επιπλέον, τα σχέδιά τους Lite και Swift δεν είναι πράγματι βελτιστοποιημένο για τις ταχύτητες αστραπής που είναι ο ισχυρισμός του Α2 για φήμη.

Η καλύτερη εναλλακτική λύση

Μπορείτε να βρείτε φθηνότερα βασικά σχέδια με συγκρίσιμες ταχύτητες στο Bluehost ή το Hostgator, αρκεί να μην χάσετε την εξυπηρέτηση πελατών ή τις επιπλέον δυνατότητες που προσφέρει η A2.

2. Κάθε δευτερόλεπτο μετράει.

Το A2 Hosting υπόσχεται 99,9% χρόνο λειτουργίας και ως επί το πλείστον προσφέρουν. Ωστόσο, αρκετοί άλλοι παίκτες του κλάδου έχουν καλά τεκμηριωμένα ποσοστά χρόνου λειτουργίας άνω του 99,95% και δεν κάνουν εξαιρέσεις για DDoS ή άλλες επιθέσεις διακομιστή.

Οι διαφορές σε αυτά τα ποσοστά μπορεί να μοιάζουν με φιστίκια, αλλά μεταφράζονται σε επιπλέον 21 λεπτά διακοπής λειτουργίας ανά μήνα. Στα υψηλότερα επίπεδα του ηλεκτρονικού εμπορίου, 21 λεπτά μπορεί να σημαίνει πολλές απώλειες πωλήσεων.

Η καλύτερη εναλλακτική λύση

Εάν χρειάζεστε τη διασφάλιση του καλύτερου χρόνου λειτουργίας της αγοράς, προτείνουμε το SiteGround για πακέτα που είναι συγκρίσιμα με το A2 αλλά με πιο αξιόπιστη εγγύηση χρόνου λειτουργίας 99,99%.

• A2 Φιλοξενία Πλεονεκτήματα

Εδώ είναι μερικά από τα αγαπημένα μας πράγματα σχετικά με αυτήν την εξαιρετικά γρήγορη εταιρεία φιλοξενίας με έδρα το Ann Arbor.

1. Μια ομάδα υποστήριξης πελατών που θέλετε να αγκαλιάσετε

Η Α2 επενδύει το χρόνο, τα χρήματα και τη φροντίδα που χρειάζεται για να δημιουργήσει μια εξαιρετική και πεπειραμένη ομάδα τεχνικής υποστήριξης. Η αντιμετώπιση προβλημάτων είναι απογοητευτική, αλλά οι φιλικοί γκουρού υποστήριξης πελατών της A2 πηγαίνουν πάνω και πέρα ​​για να κάνουν τη διαδικασία όσο το δυνατόν πιο ανώδυνη.

Εάν είχατε ποτέ την ύπουλη υποψία ότι το ερώτημά σας υποστήριξης έχει προωθηθεί σε ένα τηλεφωνικό κέντρο στο εξωτερικό, θα χαρείτε να μάθετε ότι η Α2 υπερηφανεύεται για το ότι διαθέτει προσωπικό υποστήριξης πελατών που είναι 100% με έδρα στις ΗΠΑ και εγγενή αγγλόφωνο.

Όμως, πέρα ​​από την εγχώρια έκκλησή τους, η ομάδα υποστήριξης του Α2 αποτελείται από προγραμματιστές που γνωρίζουν τα πράγματά τους. Αυτό τους κάνει να είναι και οι δύο βοσκοί υπομονετικών για τους άναρχους και οδηγούς σε επίπεδο εμπειρογνωμόνων για πιο έμπειρους πελάτες.

Πολλοί πελάτες της Α2 ανέφεραν ότι η ομάδα υποστήριξης κατάφερε ακόμη και να εντοπίσει και να λύσει τεχνικά ζητήματα που είχαν χάσει οι σχεδιαστές ιστοσελίδων ή οι προγραμματιστές τους.

Η Περιοχή Πελατών του A2 περιλαμβάνει ένα φιλικό προς το χρήστη ταμπλό, όπου μπορείτε εύκολα να παρακολουθείτε όλα τα εισιτήρια υποστήριξης στο παρελθόν και σε εξέλιξη.

 Το A2 προσφέρει μια ποικιλία μέσων τεχνικής υποστήριξης 24/7, από διαδικτυακή συνομιλία προς την εισιτήρια email προς την τηλεφωνική υποστήριξη. Οι χρόνοι απόκρισης είναι ελάχιστοι και στην ώρα που χρειάζεστε, μπορείτε να βασιστείτε στο να συνδεθείτε γρήγορα με έναν ζωντανό, αναπνευστικό, φιλικό άνθρωπο που είναι έτοιμος να βοηθήσει.

2. Ταχύτητα! Ταχύτητα! Ταχύτητα!

Με τους μέσους χρόνους φόρτωσης σελίδας περίπου 370ms, το A2 είναι το αδιαμφισβήτητος πρωταθλητής γρήγορης φιλοξενίας. Και με μόλις πάνω από 9 $ / μήνα, το κοινόχρηστο πρόγραμμα φιλοξενίας Turbo δεν θα σας κοστίσει ένα χέρι και ένα πόδι για ταχύτητες που αφήνουν τους ανταγωνιστές τους στη σκόνη.

Στην φιλοξενία ιστού, η ανάγκη για ταχύτητα δεν αφορά μόνο τα δικαιώματα καυχησιολογίας. Οι γρήγοροι χρόνοι φόρτωσης σελίδων συνοδεύονται από μια σειρά από πειστικά (διαβάστε: προσοδοφόρα) οφέλη, συμπεριλαμβανομένων των χαμηλότερα ποσοστά εγκατάλειψης, υψηλότερα ποσοστά μετατροπών και βελτιώσεις SEO.

Εάν η διεπαφή του ιστότοπού σας περιλαμβάνει πολλές εικόνες, βίντεο ή άλλες λειτουργίες που απαιτούν γενικά λίγο χρόνο φόρτωσης, οι διακομιστές Turbo του A2 είναι μια εξαιρετική επιλογή.

Η φιλοξενία A2 αποτελεί μια σταθερή υπόθεση για το γιατί η φόρτωση σελίδας και οι χρόνοι απόκρισης είναι ζωτικής σημασίας για την επιτυχία του ιστότοπού σας. Δείτε τους πλήρες γράφημα εδώ.

Πώς καταφέρνει ο Α2 να αντλήσει τους ταχύτερους χρόνους φόρτωσης στον Ιστό?

Εκτός από το υπερσύγχρονο SSD, το μυστικό της επιτυχίας του Α2 είναι να κατέχει όλους τους δικούς του διακομιστές και κέντρα δεδομένων, από το Μίτσιγκαν έως την Αριζόνα, από το Άμστερνταμ έως τη Σιγκαπούρη.

Γιατί Α2 κατέχει και λειτουργεί όλες τις εγκαταστάσεις του (αντί να εκμισθώνουν απλώς χώρο διακομιστή στην αποθήκη κάποιου άλλου, όπως είναι το βιομηχανικό πρότυπο), έχουν άμεσο έλεγχο στο τεχνικό περιβάλλον όπου φιλοξενείται ο ιστότοπός σας. Αυτό σημαίνει ότι είναι λιγότερο επιρρεπείς σε ζητήματα που προκαλούνται από παράγοντες εκτός του ελέγχου τους και μπορούν να παρέμβουν γρήγορα σε περίπτωση που προκύψουν προβλήματα.

3. Φιλικότητα χρηστών μέσω-και-μέσω

Δεδομένου ότι ο κλάδος υπάρχει εδώ και 30+ χρόνια, η φιλοξενία ιστοσελίδων πρέπει να είναι εύκολη. Ωστόσο, η εμπειρία των χρηστών παραμένει μια σκέψη για πολλούς παρόχους φιλοξενίας ιστοσελίδων.

Όχι έτσι με το A2 Hosting, του οποίου η μοντέρνα διεπαφή είναι φιλικό προς το χρήστη, εύκολο στην πλοήγηση και καλά σχεδιασμένο. Αυτή η θετική εμπειρία χρήστη επεκτείνεται και στην επιβίβαση πελατών, στη χρέωση και στην τεχνική αντιμετώπιση προβλημάτων.

Το A2 κάνει ένα σημείο για να ολοκληρώσετε τις πρώτες σας αλληλεπιδράσεις με τις υπηρεσίες τους. Μετεγκατάσταση του ιστότοπού σας από έναν παλιό πάροχο φιλοξενίας στο A2 είναι όσο πιο ανώδυνη μπορεί, απαιτώντας μόνο λίγα λεπτά από το χρόνο σας και ελάχιστο χρόνο διακοπής λειτουργίας για τον ιστότοπό σας.

Αυτό. Είναι. Τεράστιος.

Εάν δεν είστε προγραμματιστής ή τεχνικό πρόσωπο, η μετεγκατάσταση του ιστότοπού σας από έναν κεντρικό υπολογιστή στον άλλο είναι τεράστιος πόνος. Έχει οδηγήσει τους μεγάλους να κλαίνε.

Όποιος προσπάθησε να μετεγκαταστήσει έναν ιστότοπο για πρώτη φορά έχει πιθανώς μερικά γκρίζα μαλλιά για να το δείξει. Αυτό που φαίνεται εύκολο στην επιφάνεια μπορεί γρήγορα να μετατραπεί σε ώρες καθυστερήσεων κατά τις οποίες ο ιστότοπός σας είναι εκτός σύνδεσης. Μην παίζετε με φωτιά, αφήστε τους ειδικούς φιλοξενίας να το κάνουν για εσάς.

Μόλις μετεγκατασταθεί ο ιστότοπός σας, δεν θα χρειαστεί ποτέ να αναζητήσετε τη λειτουργικότητα που χρειάζεστε στον κομψό και σαφή πίνακα ελέγχου του πελάτη του A2. Πολλές σημαντικές λειτουργίες σε αυτόν τον πίνακα ελέγχου μπορούν ακόμη και να εκτελεστούν με ένα με ένα κλικ, όπως δημιουργία νέων λογαριασμών email, επαναφορά αντιγράφων ασφαλείας ή εγγραφή νέων τομέων.

Η Περιοχή Πελατών του Α2 είναι υπέροχα λιτή και σας παρέχει γρήγορη πρόσβαση με ένα κλικ σε όλες τις πιο σημαντικές λειτουργίες.

 Αλλά ίσως η μεγαλύτερη απόδειξη για την απίστευτη χρηστικότητα του Α2 είναι η Γνωσιακή Βάση τους. Γεμισμενο με εξαιρετικά ενημερωτικά και σαφώς γραμμένα άρθρα βοήθειας που θα σας διδάξει όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τη φιλοξενία ιστοσελίδων, ίσως να μην χρειαστεί καν να έχετε τη χαρά να αλληλεπιδράτε με την ομάδα υποστήριξης του A2.

Οι αρχάριοι που φιλοξενούν το Διαδίκτυο και οι επαγγελματίες θα βρουν πληθώρα πληροφοριών, από βασικές ερωτήσεις (“Τι είναι η PHP;”) έως τις προηγμένες οδηγίες (“Πώς να χρησιμοποιήσετε ένα προσαρμοσμένο αρχείο php.ini για εργασίες cPanel cron”). Επιπλέον, κάθε άρθρο στη Γνωσιακή Βάση του Α2 ανοίγει με μια επισκόπηση των θεμελιωδών εννοιών που πρέπει να γνωρίζετε προτού προχωρήσετε.

Η Γνωσιακή Βάση του Α2 είναι δομημένη για κατανόηση. Τα θέματα ομαδοποιούνται μαζί με οργανωμένο τρόπο, και κάθε πιο προηγμένη καταχώριση προτάσσεται με συνδέσμους προς την απαιτούμενη ανάγνωση.

4. Καταπληκτικά χαρακτηριστικά για μια καταπληκτική τιμή

Η φιλοξενία A2 είναι πολύ καλή. Μπορεί να μην προσφέρουν τιμές κατώτατου ορίου, αλλά οι πελάτες της Α2 απολαμβάνουν απολύτως την αξία των χρημάτων τους όσον αφορά την ποιότητα των υπηρεσιών και ένα ευρύ φάσμα χαρακτηριστικών. Οι πελάτες θα χαρούν να διαπιστώσουν ότι το A2 είναι συμβατό με πολλές από τις πιο αξιόπιστες εφαρμογές CMS και ασφαλείας από το WordPress έως το Joomla έως το Drupal έως το Cloudflare.

Ακολουθούν μερικές από τις καλύτερες στιγμές:

 • A2 βελτιστοποιημένη ενσωμάτωση WordPress
 • cPanel
 • Συμβατότητα με Linux και Windows
 • Επιλογή τοποθεσίας διακομιστή στη Β. Αμερική (MI ή AZ), Ευρώπη (Άμστερνταμ) ή Ασία (Σιγκαπούρη)
 • Προηγμένο DNS
 • Διακομιστές με SSD
 • Δωρεάν ενσωμάτωση Cloudflare
 • Δωρεάν πιστοποιητικό SSL
 • Δωρεάν εφαρμογές ασφαλείας όπως το Patchman

Το A2 βελτιστοποιημένο WordPress σημαίνει ότι η ρύθμιση είναι αυτοματοποιημένη και όλα έχουν προρυθμιστεί με τις βέλτιστες ρυθμίσεις για ταχύτητα και ασφάλεια. Το A2 είναι επίσης συμβατό με άλλα συστήματα διαχείρισης περιεχομένου όπως το Joomla και το Drupal.

Η αναλλοίωτη αναλογία τιμής προς λειτουργίες του Α2 είναι υπέροχη είδηση ​​για όποιον σχεδιάζει να κλιμακώσει το πρόγραμμα φιλοξενίας καθώς μεγαλώνει ο ιστότοπός του. Το A2 Hosting προσφέρει σχέδια που ταιριάζουν όλα τα επίπεδα αναγκών και προϋπολογισμών, από βασική αλλά υψηλής ποιότητας κοινόχρηστη φιλοξενία, έως μεταπωλητή φιλοξενία, διαχειριζόμενο VPS, έως αποκλειστικούς διακομιστές.

Μερικές από τις πολλές αξιόπιστες επιλογές πιστοποιητικών SSL μπορείτε να επωφεληθείτε εάν επιλέξετε να φιλοξενήσετε με το A2.

 

5. Ζεστά ασαφή

Η A2 είναι μια εντελώς συμπαθητική εταιρεία. Και σε μια αγορά που κυριαρχείται σε μεγάλο βαθμό από μερικούς ομίλους μεγάλων ονομασιών, η πιθανότητα δεν είναι κάτι που πρέπει να θεωρηθεί δεδομένο.

Εάν αυτή η κριτική φιλοξενίας A2 δεν σας έχει ήδη πείσει για τα πλεονεκτήματα αυτής της εταιρείας, εδώ είναι μερικά από τα μικρά πράγματα για το A2 που μπορεί να σας κάνουν να νιώσετε ζεστά μέσα:

 • Το Α2 είναι α μικρή εταιρεία με λιγότερους από 200 υπαλλήλους που συμβάλλει σημαντικά στην οικονομία της Μικρής Πόλης της Αμερικής. Αγαπούν την πατρίδα τους, Ann Arbor και δεν έχουν σχέδια να μετακομίσουν στη Silicon Valley.
 • Η A2 κατέχει όλα τα δικά της κέντρα δεδομένων και διακομιστές.
 • Το A2 Hosting είναι ΔΕΝ ανήκει στον Όμιλο Endurance International, μια μεγάλη εταιρεία που έχει αγοράσει 83 θυγατρικές εταιρείες φιλοξενίας ιστοσελίδων τις τελευταίες δύο δεκαετίες (A Small Orange, iPage και HostGator, για να αναφέρουμε μερικές, όλα ανήκουν στην EIG).
 • Ο Α2 συμμετέχει σε έναν αριθμό περιβαλλοντικές πρωτοβουλίες. Έχουν φυτέψει πάνω από 50.000 δέντρα στην περιοχή Ann Arbor και είναι συνεργάτες του Carbonfund.org.
 • Όλη η ομάδα υποστήριξης του Α2 βασίζεται σε τοπικό επίπεδο και αυτοί μην χρησιμοποιείτε τηλεφωνικά κέντρα στο εξωτερικό.

• Μειονεκτήματα φιλοξενίας A2

Υπάρχουν πολλά να μου αρέσουν το A2, αλλά ορισμένοι πελάτες ενδέχεται να συναντήσουν μερικά προβλήματα με αυτόν τον κατά τα άλλα συμπαγή πάροχο φιλοξενίας. Ακολουθούν ορισμένοι πιθανοί παραβάτες συμφωνιών που ίσως θέλετε να λάβετε υπόψη προτού εγγραφείτε σε λογαριασμό φιλοξενίας A2:

1. Ψάχνετε για τον απόλυτο φτηνότερο οικοδεσπότη; Κοιτάξτε αλλού.

Η φιλοξενία A2 είναι πολύ μεγάλη για το μέγεθος των δυνατοτήτων και της ποιότητας των υπηρεσιών που παρέχουν. Ωστόσο, το A2 απέχει πολύ από τον φθηνότερο οικοδεσπότη στον ιστό και τα πιο βασικά τους σχέδια δεν διαθέτουν πολλές δυνατότητες που ενδέχεται να απαιτούν οι αγοραστές ευκαιρίας.

Τα σχέδια φιλοξενίας του Α2 μην συμπεριλάβετε δωρεάν ονόματα τομέα, οπότε θα πρέπει να υπολογίσετε αυτήν την τιμή πάνω από την τιμή φιλοξενίας. Και ενώ το Turbo Plan της A2 περιλαμβάνει τις εκπληκτικές γρήγορες ταχύτητες στις οποίες η εταιρεία εμπορεύεται η ίδια, τα δύο πιο βασικά και λιγότερο ακριβά κοινόχρηστα προγράμματα φιλοξενίας Το Lite και το Swift δεν είναι πραγματικά βελτιστοποιημένα για κορυφαίες ταχύτητες.

Εάν η προτεραιότητά σας είναι να πληρώνετε όσο το δυνατόν λιγότερο για όλες τις υπηρεσίες χωρίς αποκλεισμούς που είναι απλά επαρκείς, τα προγράμματα Lite και Swift της A2 πιθανώς κοστίζουν περισσότερο από ό, τι θέλετε να πληρώσετε. Αντίθετα, θα συνιστούσαμε οικοδεσπότες μεγάλης επωνυμίας όπως το HostGator ή το BlueHost. Οι τιμές είναι εξαιρετικά φθηνές, οι σελίδες φορτώνονται γρήγορα και θα λάβετε ένα δωρεάν όνομα τομέα, αλλά μην περιμένετε το ίδιο επίπεδο φροντίδας ή προσαρμοσμένης επεκτασιμότητας.

2. Χρόνια Uptime

Το ποσοστό λειτουργίας του Α2, αν και σταθερό, δεν είναι το καλύτερο στην αγορά. Υπόσχονται 99,9% χρόνο λειτουργίας με εγγύηση επιστροφής χρημάτων, αλλά κάνουν εξαιρέσεις για DDoS ή άλλες επιθέσεις στους διακομιστές τους (τις οποίες μπορείτε να αποφύγετε, παρεμπιπτόντως, αλλά επωφεληθείτε από τη δωρεάν επιλογή τους για ενσωμάτωση στο Cloudflare). Το ιστορικό του A2 δείχνει ότι σπάνια πέφτουν κάτω από αυτήν την υπόσχεση 99,9%, ωστόσο πολλές άλλες εταιρείες φιλοξενίας έχουν καταφέρει να διατηρήσουν τα ποσοστά λειτουργίας πολύ υψηλότερα.

Μπορείτε να ελέγξετε την κατάσταση των διακοπών υπηρεσίας στο A2 Hosting’s Ιστότοπος κατάστασης συστημάτων.

Εάν ο ιστότοπός σας λειτουργεί σε επίπεδο όπου κάθε δευτερόλεπτο λειτουργίας είναι κρίσιμο, το A2 μπορεί να μην είναι η καλύτερη επιλογή. Αντ ‘αυτού, προτείνουμε το SiteGround, του οποίου οι υπηρεσίες και οι τιμές είναι συγκρίσιμες με εκείνες του A2, αλλά έχουν σχεδόν άψογο ρεκόρ λειτουργίας 99,99% και εγγύηση επιστροφής χρημάτων για εκκίνηση.

3. Η εξυπηρέτηση πελατών έχει εκτός λειτουργίας

Ένα από τα ισχυρότερα σημεία πώλησης της Α2 είναι η εξαιρετικά φιλική και χρήσιμη ομάδα υποστήριξής τους. Όμως, ως μια μικρή εταιρεία με λιγότερους από 200 υπαλλήλους, δεν ακούγεται ότι οι πελάτες του Α2 αντιμετωπίζουν προβλήματα με την τεχνική υποστήριξη που φαίνεται να ανιχνεύουν ότι δεν έχουν πάντα αρκετά άτομα στο προσωπικό για να αντιμετωπίσουν περιόδους μεγάλου όγκου.

Μην μας κάνετε λάθος! Η συντριπτική πλειοψηφία των αξιολογήσεων φιλοξενίας Α2 είναι θετική σε σχέση με την εξυπηρέτηση πελατών. Ωστόσο, υπάρχουν μερικά σημεία πόνου με την εξυπηρέτηση πελατών που αξίζει να λάβετε υπόψη:

 • Η τεχνική υποστήριξη είναι διαθέσιμη 24/7, αλλά τα Τμήματα Χρέωσης και Πωλήσεων βρίσκονται σε κανονικό πρόγραμμα εργασίας. Αυτό μπορεί ενδεχομένως να επηρεάσει την ποιότητα της υπηρεσίας που λαμβάνετε σε περίπτωση που ζείτε σε διαφορετική ζώνη ώρας ή πρέπει να επιλύσετε ένα ζήτημα χρέωσης το σαββατοκύριακο.
 • Τα εισιτήρια αναφοράς που υποβάλλονται με γενικές ερωτήσεις ενδέχεται να λάβουν αυτόματες απαντήσεις με συνδέσμους προς τη Γνωσιακή Βάση, κάτι που μπορεί να είναι απογοητευτικό.

Εάν είστε ένας από τους άτυχους λίγους που είχε στο παρελθόν μια ικανοποιητική εμπειρία εξυπηρέτησης πελατών με το A2, συνιστούμε να εγγραφείτε για έναν λογαριασμό φιλοξενίας με το SiteGround ως εναλλακτική λύση. Τα πακέτα τους είναι συγκρίσιμα, οι υπηρεσίες τους άριστες, και οι κριτικές εξυπηρέτησης πελατών είναι εξαιρετικά θετικές με πραγματικά 24/7 απαντήσεις σε ερωτήσεις χρέωσης και πωλήσεων.

• Σχέδια φιλοξενίας Α2 & Σύγκριση τιμών

Όπως ο ήχος του A2 Hosting αλλά χρειάζεστε βοήθεια για να αποφασίσετε ποια από τα πακέτα φιλοξενίας τους είναι κατάλληλα για εσάς; Ακολουθεί μια ανάλυση τριών διαφορετικών επιπέδων των υπηρεσιών φιλοξενίας του Α2: κοινόχρηστη φιλοξενία, διαχείριση φιλοξενίας WordPress, και Φιλοξενία VPS

 Shared Hosting Διαχείριση WordPress HostingCore VPS
ΠεριγραφήΗ ταχύτερα κοινόχρηστη φιλοξενία στην αγοράΠλήρως βελτιστοποιημένη και διαχειριζόμενη φιλοξενία WordPressΔιαχειριζόμενη φιλοξενία VPS με Root Access
Ξεκινώντας στις3,92 $ / μήνα11,99 $ / μήνα32,99 $ / μήνα
Πίνακας ΕλέγχουcPanelΠλέσκcPanel
ΑποθήκευσηΑπεριόριστος10 GB75 GB

Σχέδια κοινής φιλοξενίας του Α2

Το A2 προσφέρει εξαιρετικές υπηρεσίες κοινής φιλοξενίας σε ανταγωνιστικές τιμές, μεταξύ 4 $ και 10 $ ανά μήνα, ανάλογα με το πακέτο που επιλέγετε. Όλα τα πακέτα περιλαμβάνουν απεριόριστο χώρο αποθήκευσης και μεταφοράς, cPanel, δωρεάν SSL και SSD, δωρεάν μεταφορά ιστότοπου και εγγύηση επιστροφής χρημάτων ανά πάσα στιγμή.

LiteΤαχύςTurbo
Τιμή3,92 $4,90 $9,31 $
# ιστότοπων1
Βάσεις δεδομένων5
Ταχύτητες TurboΟχιΟχιΝαί
Επιταχυντής ιστότοπουΟχιΟχιΝαί

Διαχειρισμένα σχέδια φιλοξενίας WordPress του Α2

Τα κοινόχρηστα προγράμματα φιλοξενίας του A2 μπορούν επίσης να βελτιστοποιηθούν για το WordPress, αλλά τα σχέδια Διαχειριζόμενης φιλοξενίας WordPress περιλαμβάνουν ταχύτητες ιστότοπου Turbo, εύκολη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας, στάση ιστότοπου, δωρεάν άδεια Jetpack και έρχονται με προεγκατεστημένο το WP-CLI.

1-Ιστότοπος3-ΙστότοποιΑπεριόριστος
Τιμή11,99 $18,99 $36,98 $
Αποθήκευση10 GB25 GB40 GB

Διαχειριζόμενα σχέδια φιλοξενίας VPS της A2

Τα πακέτα VPS με A2 περιλαμβάνουν περισσότερη ισχύ και υποστήριξη από τα κοινόχρηστα πακέτα φιλοξενίας τους. Αυτά τα διαχειριζόμενα σχέδια περιλάμβαναν διαμόρφωση διακομιστή, 24/7 ολοκληρωμένη υποστήριξη γκουρού, αυτόματες αναβαθμίσεις ασφάλειας και εγκατάστασης, δωρεάν CloudFlare CDN, cPanel και ένα απρόσκοπτα διαχειριζόμενο υλικό και δίκτυο. 

Εξουσία+Το κύρος+Κολοφών+
Τιμή32,99 $46,19 $65,99 $
Αποθήκευση75 GB100 GB150 GB
ΕΜΒΟΛΟ4 ΓΙΓΑΜΠΑΪΤ6 GB8 GB
ΜΕΤΑΦΟΡΑ2 TB3 TB4 TB
CPU4 vCPU6 vCPU8 vCPU

• Η κατώτατη γραμμή

Η A2 Hosting είναι μια μικρή εταιρεία με μεγάλα οφέλη. Είναι η ταχύτερα κοινόχρηστη επιλογή φιλοξενίας στην αγορά, προσφέρουν απίστευτη εξυπηρέτηση πελατών και έχουν σχέδια φιλοξενίας που έχουν σχεδιαστεί σε κλίμακα. Εγγραφείτε για λογαριασμό φιλοξενίας με Α2 για τις εκπληκτικές ταχύτητες και την άψογη εμπειρία χρήστη και μείνετε για τη φιλική εξυπηρέτηση πελατών και την αγάπη για τις μικρές επιχειρήσεις. Το A2 μπορεί να μην προσφέρει τις φθηνότερες τιμές ή τον καλύτερο χρόνο λειτουργίας του κόσμου, αλλά προσφέρουν έναν επιτυχημένο συνδυασμό εξαιρετικών υπηρεσιών και εκπληκτικής υποστήριξης.

Συχνές ερωτήσεις φιλοξενίας A2

Ποιος είναι ο Φιλοξενία Α2 που ταιριάζει καλύτερα?

Το A2 Hosting λειτουργεί για όποιον χρειάζεται οποιοδήποτε επίπεδο υπηρεσιών πληροφορικής. Άτομα που θέλουν έναν βασικό ιστότοπο WordPress μπορούν να έχουν το A2 Hosting ως οικοδεσπότης για έναν ιστότοπο, πέντε βάσεις δεδομένων και απεριόριστο χώρο αποθήκευσης. Στο υψηλότερο άκρο του φάσματος, η ειδική φιλοξενία επιτρέπει στις επιχειρήσεις να έχουν τον πλήρη έλεγχο του διακομιστή ιστού, της ιστοσελίδας και της διαχείρισης δεδομένων. Το μεγαλύτερο μέρος αυτής της εργασίας συμβαίνει εξ αποστάσεως σε αντίθεση με αυτοπροσώπως. Οι εταιρείες πληρώνουν μηνιαία τέλη για τις υπηρεσίες της A2 Hosting.

Τι είναι η τιμολόγηση A2 Hosting?

Η πιο βασική φιλοξενία WordPress ξεκινά από 3,92 $ ανά μήνα. Για αυτήν την τιμή, οι πελάτες λαμβάνουν έναν ιστότοπο, πέντε βάσεις δεδομένων, απεριόριστο χώρο αποθήκευσης, εγγύηση επιστροφής χρημάτων, απεριόριστη μεταφορά και δωρεάν SSD. Η υψηλότερη φιλοξενία WordPress παρέχει στους χρήστες απεριόριστους ιστότοπους, βάσεις δεδομένων, χώρο αποθήκευσης και μεταφοράς παράλληλα με μια εγγύηση επιστροφής χρημάτων, έναν ιστότοπο turbo που είναι 20 φορές πιο γρήγορος από τις βασικές προσφορές της A2 Hosting, δωρεάν SSD και επιταχυντής ιστότοπου της A2 για 9,31 $ ανά μήνα.

Στο υψηλότερο σημείο, η A2 Hosting έχει αφιερώσει φιλοξενία που ξεκινά από 99,59 $ ανά μήνα. Για αυτήν την τιμή, οι καταναλωτές μπορούν να προσαρμόσουν τις ανάγκες ενός διακομιστή, να έχουν πλήρη απομόνωση από άλλους διακομιστές και να επιλέξουν ένα επίπεδο διαχείρισης. Το πιο ακριβό πρόγραμμα που προσφέρει η εταιρεία είναι ένας διαχειριζόμενος διακομιστής για 290,49 $ κάθε μήνα. Αυτό δίνει στον πελάτη 16 GB μνήμης RAM για χρήση του διακομιστή, μεταφορά 20 TB, αποθήκευση 2 × 1000 GB, πρόσβαση σε διακομιστή Intel Xeon core, δωρεάν πρόσβαση cPanel, πρόσβαση root και εγγύηση επιστροφής χρημάτων. Αυτά τα επίπεδα πρόσβασης παρέχουν σε εταιρείες και εταιρείες πλήρη έλεγχο του διακομιστή τους στο Διαδίκτυο.

Το A2 προσφέρει εκπτώσεις για πελάτες που επιστρέφουν?

Το A2 Hosting δεν προσφέρει εκπτώσεις για επαναλαμβανόμενους πελάτες, αν και ορισμένοι πελάτες ενδέχεται να δικαιούνται δωρεάν αναβαθμίσεις στο ίδιο πακέτο διακομιστή. Η υποβάθμιση σε μικρότερο πακέτο κοστίζει 25 $ για μια χρέωση μεταφοράς δεδομένων. Η A2 Hosting δίνει στους μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς έκπτωση, την οποία πρέπει να αποδείξουν επικοινωνώντας με την εταιρεία μέσω εισιτηρίου υποστήριξης.

Ποια είναι τα βασικά χαρακτηριστικά του A2 Hosting?

Η φιλοξενία A2 φιλοξενεί φιλοξενία φιλική για προγραμματιστές, ώστε οι χρήστες να μπορούν να δημιουργούν και να διαχειρίζονται τους δικούς τους ιστότοπους, την εγγραφή τομέα όταν κάποιος θέλει να κατέχει ένα όνομα τομέα, μεταφορά τομέα από άλλο κεντρικό υπολογιστή, πιστοποιητικά SSL για την επαλήθευση της ασφάλειας ιστότοπου, εγγύηση χρόνου λειτουργίας 99,9%, ανά πάσα στιγμή εγγύηση επιστροφής χρημάτων και γρήγορη φιλοξενία SwiftServers.

Οι πιθανοί πελάτες μπορούν να πραγματοποιήσουν αναζήτηση στον ιστότοπο της A2 Hosting για να δουν εάν ένα όνομα τομέα ανήκει σε άλλο κεντρικό υπολογιστή μέσω του ελεγκτή τομέα. Οι χρήστες απλώς εισάγουν έως και 20 ονόματα ιστότοπων στο πλαίσιο, περνούν από το απλό πρωτόκολλο ασφαλείας και κάντε κλικ στην επιλογή Διαθεσιμότητα αναζήτησης για να δουν αν το A2 Hosting μπορεί να διατηρήσει το όνομα τομέα για έναν πελάτη.

Η εγγύηση 99,9% uptime αντικατοπτρίζει την υπόσχεση αξιοπιστίας της A2 Hosting. Η εταιρεία χρησιμοποιεί τις βέλτιστες πρακτικές του κλάδου, διορθώσεις ασφαλείας και εναλλακτικά κέντρα δεδομένων για να διασφαλίσει ότι ένας ιστότοπος παραμένει ενεργός όσο το δυνατόν περισσότερο. Ο οικοδεσπότης Ιστού αναγνωρίζει ότι όταν ένας ιστότοπος κατεβαίνει, ένας πελάτης χάνει χρήματα.

Η εγγύηση επιστροφής χρημάτων ανά πάσα στιγμή τίθεται σε ισχύ για τις πρώτες 30 ημέρες της υπηρεσίας. Στην ουσία, είναι μια δωρεάν δοκιμαστική περίοδο 30 ημερών. Εάν ένας χρήστης θέλει να ακυρώσει την υπηρεσία για οποιονδήποτε λόγο κατά τις πρώτες 30 ημέρες, το άτομο μπορεί να το κάνει χωρίς ποινή.

Τι επίπεδο web hosting χρειάζεται η εταιρεία μου?

Το επίπεδο φιλοξενίας ιστοσελίδων που χρειάζεται ένας ιστότοπος εξαρτάται από την ποσότητα των πληροφοριών που είναι αποθηκευμένες στον διακομιστή. Ένας απλός ιστότοπος που απαριθμεί μόνο τις υπηρεσίες μιας εταιρείας ενδέχεται να χρειάζεται τα διαθέσιμα προγράμματα με τις χαμηλότερες τιμές, ενώ οι ιστότοποι ηλεκτρονικού εμπορίου θα μπορούσαν να χρησιμοποιούν προγράμματα μεσαίου επιπέδου. Εάν μια εταιρεία πρέπει να προσφέρει ροή βίντεο σε πελάτες, τα πιο γρήγορα και με τις υψηλότερες τιμές σχέδια είναι ο τρόπος να ξεκινήσετε.

Πώς ένας πελάτης αποθηκεύει έναν εφεδρικό ιστότοπο?

Το A2 Hosting επιτρέπει δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας ηλικίας κάτω των 30 ημερών και έως και 50 GB δεδομένων σύμφωνα με τους όρους παροχής υπηρεσιών της εταιρείας. Η συμπληρωματική υπηρεσία Server Rewind σταματά να δημιουργεί αντίγραφα ασφαλείας οποιωνδήποτε ιστότοπων εάν ο πελάτης υπερβαίνει τις 30 ημέρες σε αντίγραφα ασφαλείας και 50 GB αποθηκευτικού χώρου.

Ποιες είναι οι βασικές υπηρεσίες που καλύπτει το A2 Hosting σε κάθε πρόγραμμα?

Το A2 Hosting έχει πολλές υπηρεσίες για όποιον θέλει να φιλοξενήσει ή να κατέχει έναν ιστότοπο. Οι επιλογές περιλαμβάνουν διαχείριση διαφημίσεων, wiki, ιστολόγια, ηλεκτρονικό εμπόριο, φόρουμ και κοινωνικά δίκτυα.

Το τμήμα διαχείρισης διαφημίσεων διαθέτει διάφορους τύπους λογισμικού διαχείρισης διαφημίσεων, τα οποία επιτρέπουν στις επιχειρήσεις να δημιουργούν στοχευμένες διαφημιστικές καμπάνιες από την αρχή. Αυτές οι υπηρεσίες είναι μερικές από τις χαμηλότερες τιμές που χρησιμοποιεί το πακέτο A2 Hosting.

Η φιλοξενία ενός φόρουμ σημαίνει ότι το A2 Hosting παρέχει μια πλατφόρμα για τους ανθρώπους να μοιράζονται ιδέες, να δημοσιεύουν σκέψεις και να ανταλλάσσουν ελεύθερα ιδέες. Τα Wikis αναφέρονται σε ενημερωτικές καταχωρίσεις τύπου εγκυκλοπαίδειας που παρέχουν τρόπους που δημιουργούνται από τον χρήστη για την επεξεργασία μεμονωμένων καταχωρίσεων στο wiki.

Άλλες βασικές υπηρεσίες φιλοξενίας ιστοσελίδων περιλαμβάνουν λογισμικό φιλοξενίας και προγράμματα ανάλυσης, υποστήριξη πελατών, διδασκαλία, φιλοξενία βάσεων δεδομένων, ηλεκτρονικό εμπόριο, διαχείριση εγγράφων, βιβλιοθήκη JavaScript, αποθήκευση μουσικής, αποθήκευση βίντεο και ανάπτυξη ιστού. Συνολικά, το A2 Hosting προσφέρει 37 βασικές υπηρεσίες που παρέχει στους πελάτες.

Πώς μπορώ να επικοινωνήσω με το A2 Hosting?

Το A2 Hosting διαθέτει δυνατότητα ζωντανής συνομιλίας, λειτουργία εισιτηρίου υποστήριξης, αριθμό χωρίς χρέωση για Αμερικανούς και Καναδάς πελάτες και φόρμα επικοινωνίας με τις πωλήσεις. Οι πελάτες σε Ευρώπη, Βραζιλία, Αυστραλία και Ινδία έχουν ξεχωριστούς αριθμούς τηλεφώνου για κλήση. Η εταιρεία διαθέτει επίσης κανάλια κοινωνικών μέσων για το Twitter και το Facebook

Τι επιλογές πληρωμής παρέχει το A2?

Οι πελάτες μπορούν να πληρώσουν για υπηρεσίες μέσω PayPal, American Express, Visa, Mastercard και κάρτας Discover. Οι πελάτες μπορούν να ρυθμίζουν αυτόματες πληρωμές κάθε μήνα.

Πώς είναι το πρόγραμμα θυγατρικών του A2 Hosting?

Το A2 Hosting δίνει στους πελάτες χρήματα για επιτυχημένες παραπομπές που εγγράφονται μέσω συνδέσμου συνεργατών. Οι πελάτες κερδίζουν 85 $ ανά νέο πελάτη και έπειτα 5 $ για κάθε νέο πελάτη που φέρνει στο προσκήνιο ο αρχικός νέος πελάτης. Οι εταιρείες κερδίζουν χρήματα για κάθε νέο πελάτη που αγοράζει ένα πακέτο φιλοξενίας.

Οι πελάτες κερδίζουν 10 $ μόνο για την εγγραφή στο πρόγραμμα συνεργατών. Ο κορυφαίος συνεργάτης κέρδισε περισσότερα από 100.000 $ το 2015. Στην ουσία, το πρόγραμμα θυγατρικών είναι μια ώθηση μάρκετινγκ που έκανε η A2 Hosting ως ένας τρόπος για να προσελκύσετε περισσότερους πελάτες, αλλά είναι πολύ εύκολο να φιλοξενήσετε το πρόγραμμα συνεργατών.

Πού βρίσκεται το Α2?

Το κεντρικό γραφείο της A2 Hosting βρίσκεται στο Ann Arbor, Michigan. Ένα δεύτερο κέντρο δεδομένων βρίσκεται στη Σιγκαπούρη και ένα τρίτο στο Άμστερνταμ.

Πώς είναι η υποστήριξη πελατών της A2 Hosting?

Η φιλοξενία A2 φιλοξενεί 24/7/365 υποστήριξη πελατών. Αυτό σημαίνει ότι οι πελάτες έχουν πρόσβαση σε τεχνική υποστήριξη ανά πάσα στιγμή.

Πώς ελέγχει ο πελάτης τις ταχύτητες του διακομιστή του?

Ένας πελάτης κατεβάζει αρχεία δοκιμής ταχύτητας για οποιοδήποτε από τα τρία κέντρα δεδομένων μέσω του ιστότοπου της A2 Hosting. Το αρχείο zip είναι 100MB. Μια δοκιμή ταχύτητας τρίτου μέρους επαληθεύει ανεξάρτητα την ταχύτητα του κέντρου δεδομένων.

Σε ποιες χώρες είναι το Α2 πιο δημοφιλές?

Οι περισσότεροι πελάτες της A2 Hosting προέρχονται από όλο τον κόσμο. Οι πιο δημοφιλείς χώρες είναι οι Ηνωμένες Πολιτείες, το Ηνωμένο Βασίλειο, ο Καναδάς, η Ινδία και η Γαλλία. Η εταιρεία απαριθμεί 26 χώρες όπου οι πελάτες μπορούν να μάθουν περισσότερα για τις υπηρεσίες της A2 Hosting.

Τι μέτρα ασφαλείας περιέχει το κέντρο δεδομένων του Ann Arbor?

Το κέντρο δεδομένων του Ann Arbor παραπέμπει σε στατικό δάπεδο, κλιματικούς ελέγχους 68 βαθμών Φαρενάιτ με επίπεδα υγρασίας μεταξύ 30 και 40 τοις εκατό. Το πλεονάζον τροφοδοτικό περιλαμβάνει γεννήτρια ντίζελ σε περίπτωση αποτυχίας των κύριων επιλογών ισχύος. Τα φυσικά μέτρα ασφαλείας περιλαμβάνουν ένα περιφραγμένο χώρο στάθμευσης προσβάσιμο μόνο στους υπαλλήλους, πρόσβαση κλειδιού ασφαλείας στο κτίριο, ξεχωριστό κλειδί ασφαλείας που απαιτείται για πρόσβαση στο θησαυροφυλάκιο διακομιστή και παρακολούθηση βίντεο.

Τι υπηρεσίες που βασίζονται στο cloud προσφέρει η A2 Hosting?

Οι υπηρεσίες φιλοξενίας cloud ξεκινούν από 15 $ ανά μήνα για έως και 10 GB αποθήκευσης δεδομένων και η επιλογή υψηλής ποιότητας είναι 25 $ ανά μήνα με 25 GB αποθηκευτικού χώρου. Η φιλοξενία A2 φιλοξενεί υπηρεσίες cloud στο 300 τοις εκατό πιο γρήγορα από άλλες μονάδες δίσκου.

Το A2 Hosting προσφέρει VPS?

Η A2 Hosting πωλεί εικονικό ιδιωτικό διακομιστή (VPS) που φιλοξενεί χώρο αποθήκευσης έως 75 GB και μεταφορά 2 TB. Αυτοί οι τύποι διακομιστών είναι ιδανικοί για προγραμματιστές και ειδικούς πληροφορικής.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector