Recenzii de gazduire A2 mai 2020: găzduirea web A2 este potrivită pentru site-ul dvs.?

Contents

Găzduirea A2 este într-adevăr mai bună?

Deși un nume mai puțin cunoscut în lumea de găzduire web, A2 Gazduire și-a construit o reputație pentru ei înșiși ca unul dintre cele mai rapide și mai prietenoase servicii de găzduire disponibile.


Fondată în 2001 în Ann Arbor, Michigan, A2 promite viteze de încărcare fulgere rapidă, funcționare impecabilă, toate funcțiile de care site-ul dvs. ar putea avea vreodată nevoie și un suport excelent pentru clienți pentru a porni.

Actualizare: A2 Hosting are o vânzare de vacanțe ucigașă tot timpul sezonului. Blocați până la 75% reducere!

Cât de bun este gazduirea web A2?

Suntem încântați să raportăm că serviciile de găzduire web A2 sunt în concordanță. Motto-ul lor scrie „Viteza noastră, succesul tău” și băiatul le livrează. A2 este în mod constant cea mai rapidă companie de găzduire de pe web. Ei își spun găzduirea ca fiind De 20 de ori mai rapid decât cea a concurenților lor și la fel de incredibilă cum sună acest lucru, cererea se menține.

A2 Gazduire sigur promite multe. Dar cum se acumulează de fapt serviciile lor?

Dincolo de timpul de încărcare super rapid, A2 nu taie colțurile atunci când vine vorba de experiența clienților. Cu interfață ușor de utilizat care poate fi apreciat de către newbies-uri web hosting și dezvoltatori profesioniști deopotrivă, migrație nedureroasă, și o gamă largă de caracteristici la prețuri corecte, Viteza A2 nu este singurul lucru despre care merită să scrii acasă.

Dar ceea ce diferențiază cu adevărat A2 ca o companie de găzduire web este faptul că acestea oferă o combinație câștigătoare de servicii de calitate, prețuri bune și asistență excelentă pentru clienți.

Completează o selecție solidă de planuri de găzduire la prețuri destul de bune și bine echipate, cu unele dintre cele mai rapide și cel mai prietenos guru de asistență pentru clienți veți avea vreodată plăcerea de a rezolva probleme, A2 este o companie de găzduire care știe să vă câștige fidelitatea. Și au un A + rating de la Better Business Bureau pentru a demonstra acest lucru.

Revizia editorială A2 Gazduire 4.6 / 5 Evaluator {{evaluări generalizate}} / 5 Utilizatori (2 voturi) Pro

 1. Suport incredibil pentru clienți
 2. Cele mai rapide viteze de pe piață
 3. Ușurința în utilizare
 4. Caracteristici excelente pentru preț
 5. Heros local

Contra

 1. Nu cel mai puternic Uptime
 2. Nu pentru vânătorii de chilipiruri
 3. Serviciul Clienți are zilele libere

Rezumatul 2 Gazduirea web este atât de rapidă și atât de fiabilă încât își întrece cu adevărat concurenții în această privință. În plus, acestea au un sentiment modern care face o experiență revigorantă de găzduire. Dacă doriți instrumente de dezvoltare care să înțeleagă efectiv fluxul de lucru și reprezentanți ai serviciului pentru clienți care vă pot întruni cu adevărat acolo unde vă aflați, A2 poate fi doar gazda pentru dvs. Am menționat că sunt cu adevărat, cu adevărat rapide? Support5Speed5Features5Value4Transparency4

• Cine ar trebui să găzduiască cu A2?

Experiența noastră cu A2 Hosting ne-ar fi recomandat să le recomandăm ca furnizor de găzduire aproape tuturor. Dar credem că următoarele grupuri de oameni au cel mai mult de câștigat de la găzduirea site-ului lor cu A2:

1. Marketeri și antreprenori cu planuri de a-și îmbunătăți sau a-și extinde site-urile.

În ceea ce privește viteza, caracteristicile și asistența pentru clienți, găzduirea A2 oferă planuri de găzduire partajate cu un avantaj deosebit pentru buck. Și dacă aveți planuri mari pentru viitor, găzduirea VPS de înaltă performanță, gestionată de VPS și ACH și serverele dedicate pentru server sunt acolo, dacă trebuie să le aveți vreodată.

Pachetele de găzduire ale A2 pot sprijini nevoile afacerii dvs. pe măsură ce se dezvoltă.

Dacă vechea dvs. gazdă nu poate păstra în timp ce site-ul dvs. obține mai mult trafic și necesită funcții mai avansate, treceți la A2 și nu veți mai privi înapoi.

2. Găzduire web newbies care ar dori pacient, orientare umană.

Începeți primul dvs. site web? Nu este super tehnologic? A2 are o echipă de asistență pentru clienți cu adevărat excelentă, care vă va ține mâna în timp ce vă aventurați în jungla de acronime și jargon tehnic descurajant, care este web hosting.

Interfața de utilizator a A2 este clară și bine proiectată, a lor Bază de cunoștințe este extinsă, iar reprezentanții lor de sprijin nu au auzit niciodată o întrebare stupidă.

3. Profesioniști care apreciază o echipă de asistență pentru clienți care își pot deține propriile.

Dacă sunteți deja inițiat în lumea găzduirii web, veți găsi în A2 o echipă de guri tehnici care vă pot întâlni cu adevărat acolo unde vă aflați. Echipa de asistență pentru clienți A2 își cunoaște lucrurile și poate oferi informații valoroase și poate servi drept consiliu de sunet la nivel de experți pentru următorul dvs. proiect de dezvoltare web.

• Cine ar trebui să se uite în altă parte?

Considerăm că A2 Hosting este o alegere solidă pentru aproape oricine, dar dacă puneți un accent deosebit pe următoarele puncte de durere, poate merită să vă faceți cumpărături pentru alte gazde:

1. Cauți ceva super ieftin.

Dacă doriți doar ceva de bază și, cel mai important, ieftin, A2 probabil nu este pentru dvs. A2 nu este tocmai scump, dar cel mai scump Lite Plan este departe de cel mai ieftin pachet de găzduire de pe web. În plus, planurile lor Lite și Swift nu sunt valabile de fapt optimizat pentru viteza fulgerului, care este pretinsă de faimă a lui A2.

Cea mai bună alternativă a ta

Puteți găsi planuri de bază mai ieftine cu viteze comparabile la Bluehost sau Hostgator, atât timp cât nu veți rata serviciul pentru clienți sau funcții suplimentare pe care le oferă A2.

2. Fiecare secundă de funcționare contează.

A2 Gazduire promite 99,9% uptime și în cea mai mare parte furnizează. Cu toate acestea, alți câțiva jucători din industrie au rate de uptime bine documentate peste 99,95% și nu fac excepții pentru DDoS sau alte atacuri pe server.

Diferențele în aceste procente pot părea ca arahide, dar se traduc în 21 de minute suplimentare de oprire pe lună. La nivelurile superioare de comerț electronic, 21 de minute pot însemna o mulțime de vânzări pierdute.

Cea mai bună alternativă a ta

Dacă aveți nevoie de asigurarea celui mai bun timp de desfășurare al pieței, vă recomandăm SiteGround pentru pachete comparabile cu A2, dar cu o garanție mai fiabilă de uptime de 99,99%.

• A2 Hosting Pros

Iată câteva dintre lucrurile noastre preferate despre această companie de găzduire super-rapidă, bazată pe Ann Arbor.

1. O echipă de asistență pentru clienți pe care veți dori să o îmbrățișați

A2 investește timpul, banii și grija necesară pentru a construi o echipă excelentă și cu cunoștințe tehnice. Depanarea este frustrantă, dar guru-urile de asistență pentru clienți A2 depășesc și nu numai pentru a face procesul cât mai nedureros..

Dacă ați avut vreodată suspiciunea că solicitarea dvs. de asistență a fost trimisă către un centru de apel de peste mări, veți fi bucuroși să știți că A2 se mândrește cu faptul că are un personal de asistență pentru clienți care este 100% din SUA și vorbește limba maternă engleză.

Însă, dincolo de apelul lor crescut de acasă, echipa de asistență a A2 este formată din dezvoltatori care știu lucrurile lor. Acest lucru le face să fie ambii păstori pacienți pentru ghidurile neinițiate și cele la nivel de experți pentru clienți mai experimentați.

Mulți clienți A2 au raportat că echipa de suport a reușit chiar să localizeze și să rezolve probleme tehnice pe care designerii sau dezvoltatorii lor web le-au ratat.

Zona clienților A2 include un tablou de bord ușor de utilizat, unde puteți urmări cu ușurință toate biletele de asistență anterioare și permanente..

 A2 oferă o varietate de suporturi tehnice 24/7, de la conversație online la bilete de e-mail la asistenta telefonica. Timpurile de răspuns sunt minime și, în timpul necesar, puteți conta pe a fi conectat rapid la o ființă umană vie, respirabilă, prietenoasă, care este gata să vă ajute.

2. Viteza! Viteză! Viteză!

Cu o durată medie de încărcare a paginii de aproximativ 370ms, A2 este campion necontestat de găzduire rapidă. Și la puțin peste 9 dolari / lună, planul lor turistic de găzduire Turbo nu vă va costa un braț și un picior pentru viteze care îi lasă pe concurenți în praf.

În găzduire web, nevoia de viteză nu se rezumă doar la drepturi de lăudare. Timpurile rapide de încărcare a paginii vin cu o mulțime de beneficii convingătoare (citiți: profit), inclusiv rate mai mici de respingere, rate mai mari de conversie și impulsuri SEO.

Dacă interfața site-ului dvs. include o mulțime de imagini, videoclipuri sau alte funcții care necesită, în general, un timp de încărcare, serverele Turbo ale A2 sunt o alegere excelentă.

Găzduirea A2 reprezintă un caz solid pentru motivul pentru care încărcarea paginii și timpii de răspuns sunt cruciale pentru succesul site-ului dvs. web. Vizualizați-le infografic complet aici.

Cum reușește A2 să tragă din cele mai rapide momente de încărcare pe web?

Pe lângă SSD-ul de ultimă generație, secretul succesului A2 îl deține toate serverele și centrele de date proprii, din Michigan până în Arizona, de la Amsterdam la Singapore.

Deoarece A2 deține și operează toate instalațiile lor (în loc să închirieze pur și simplu spațiul serverului în depozitul altcuiva, așa cum este standardul industriei), acestea au control direct asupra mediului tehnic în care este găzduit site-ul dvs. web. Acest lucru înseamnă că sunt mai puțin sensibili la probleme cauzate de factori care nu sunt sub controlul lor și pot interveni rapid în cazul în care apar probleme.

3. Prietenie cu utilizatorul

Având în vedere că industria este de aproximativ 30 de ani, gazduirea web ar trebui să fie ușoară. Și totuși, experiența utilizatorului rămâne o idee ulterioară pentru mulți furnizori de găzduire web.

Nu este așa cu A2 Hosting, a cărui interfață modernă este ușor de utilizat, ușor de navigat și bine proiectat. Această experiență pozitivă a utilizatorului se extinde și la îmbarcarea, facturarea și depanarea tehnică a clienților.

A2 face un punct pentru a-ți pune în discuție primele interacțiuni cu serviciile lor. Migrarea site-ului dvs. web de la un furnizor vechi de găzduire până la A2 este cât se poate de nedureros, necesitând doar câteva minute din timpul dvs. și timp minim de oprire pentru site-ul dvs..

Acest. Este. Imens.

Dacă nu sunteți dezvoltator sau persoană tehnică, migrarea site-ului dvs. web de la o gazdă la alta este o durere imensă. A condus bărbații mari la lacrimi.

Oricine a încercat să migreze un site web pentru prima dată are, probabil, câțiva fire cenușii care să îi arate. Ceea ce pare ușor la suprafață se poate transforma rapid în ore de întârzieri în care site-ul dvs. este offline. Nu vă jucați cu focul, lăsați-l pe experții de hosting să o facă pentru dvs..

După ce site-ul dvs. web a fost migrat, nu va trebui să căutați niciodată funcționalitatea de care aveți nevoie în tabloul de bord al clientului elegant și clar. Multe funcții importante de pe acest panou de control pot fi chiar îndeplinite cu un un singur clic, cum ar fi crearea de noi conturi de e-mail, restaurarea copiilor de rezervă sau înregistrarea de domenii noi.

Zona clientului A2 este minunat neclintită și vă oferă acces rapid, cu un singur clic la toate funcționalitățile cele mai importante.

 Dar poate cel mai mare testament al incredibilă utilizare a A2 este baza lor de cunoștințe. Umplut cu articole de ajutor foarte informative și clar scrise asta vă va învăța tot ceea ce trebuie să știți despre găzduire web, este posibil să nu fiți niciodată nevoie să aveți plăcerea de a interacționa cu echipa de suport A2.

Webbies-uri care găzduiesc web și deopotrivă vor găsi o mulțime de informații, de la întrebări de bază („Ce este PHP?”) Până la tehnologii avansate („Cum se folosește un fișier php.ini personalizat pentru lucrările cron cPanel”). Mai mult, fiecare articol din Baza de cunoștințe A2 se deschide cu o imagine de ansamblu asupra conceptelor fundamentale pe care trebuie să le cunoașteți înainte de a continua.

Baza de cunoștințe A2 este structurată pentru înțelegere. Subiectele sunt grupate într-un mod organizat și fiecare intrare mai avansată este prefațată cu link-uri către citirea necesară.

4. Caracteristici extraordinare pentru un preț extraordinar

A2 Gazduire este o afacere foarte bună. Este posibil să nu ofere prețuri din partea de jos a coamei, dar clienții A2 obțin absolut banii lor în ceea ce privește calitatea serviciilor și o gamă largă de funcții. Clienții vor fi încântați să afle că A2 este compatibil cu multe dintre cele mai de renume CMS și aplicații de securitate de la WordPress la Joomla până la Drupal până la Cloudflare.

Iată câteva dintre cele mai importante:

 • Integrare WordPress optimizată A2
 • cPanel
 • Compatibilitate cu Linux și Windows
 • Alegerea locației serverului în America de Nord (MI sau AZ), Europa (Amsterdam) sau Asia (Singapore)
 • DNS avansat
 • Servere alimentate SSD
 • Integrare gratuită Cloudflare
 • Certificat SSL gratuit
 • Aplicații gratuite de securitate precum Patchman

WordPress optimizat A2 înseamnă că configurarea este automatizată și totul este preconfigurat cu setările optime pentru viteză și securitate. A2 este, de asemenea, compatibil cu alte sisteme de gestionare a conținutului, cum ar fi Joomla și Drupal.

Raportul preț redus la caracteristici al A2 este o veste excelentă pentru oricine intenționează să-și extindă planul de găzduire pe măsură ce site-ul lor crește. A2 Gazduire oferă planuri de potrivire toate nivelurile de nevoi și bugete, de la găzduire partajată de bază, dar de înaltă calitate, la găzduirea revânzătorilor, la VPS gestionat, la servere dedicate.

Câteva dintre numeroasele opțiuni de certificare SSL de renume pe care le puteți profita dacă alegeți să găzduiți cu A2.

 

5. Fuzzies cald

A2 este o companie cu totul asemănătoare. Și pe o piață care este dominată în mare parte de câteva conglomerate cu nume mari, probabilitatea nu trebuie luată de la sine.

Dacă această recenzie de găzduire A2 nu te-a convins deja de meritele acestei companii, iată câteva dintre micile lucruri despre A2 care te pot face să te simți călduros în interior:

 • A2 este a companie mică cu mai puțin de 200 de angajați ceea ce aduce o contribuție valoroasă la economia orașului Mic, America. Își iubesc orașul natal al Ann Arbor și nu au niciun plan să se mute în Silicon Valley.
 • A2 deține toate centrele de date și serverele proprii.
 • A2 Gazduire este NU este deținută de Endurance International Group, o mega-companie care a cumpărat 83 de companii filiale de găzduire web în ultimele două decenii (A Small Orange, iPage și HostGator, pentru a numi doar câteva, toate aparțin EIG).
 • A2 participă la o serie de inițiative de mediu. Au plantat peste 50.000 de copaci în zona Ann Arbor și sunt un partener Carbonfund.org.
 • Toate echipele de asistență ale A2 sunt bazate local și ele nu folosiți centre de apel peste mări.

• A2 Gazduire contra

A2 îi place foarte mult, dar unii clienți pot întâmpina câțiva cupluri cu acest furnizor de hosting altfel solid. Iată câteva întrerupătoare de tranzacții potențiale pe care poate doriți să le luați în considerare înainte de a vă înscrie pentru un cont de găzduire A2:

1. Căutați cea mai ieftină gazdă absolută? Uită-te în altă parte.

A2 Gazduire este foarte mare pentru cantitatea de caracteristici și calitatea serviciilor pe care le oferă. Cu toate acestea, A2 este departe de cea mai ieftină gazdă de pe web, iar planurile lor de bază lipsesc din multe funcții pe care le pot solicita cumpărătorii de chilipiruri.

Planurile de găzduire ale A2 nu include nume de domeniu gratuite, așa că va trebui să calculați acest preț peste prețul de găzduire. Și în timp ce Planul Turbo al A2 include viteza rapidă aprinsă pe care compania o comercializează în sine, cele două planuri de găzduire partajate mai de bază și mai puțin costisitoare Lite și Swift nu sunt de fapt optimizate pentru viteze maxime.

Dacă prioritatea dvs. este să plătiți cât mai puțin pentru servicii all-inclusive care sunt pur și simplu adecvate, planurile A2 și Lite Swift probabil costă mai mult decât așteptați să plătiți. În schimb, nu recomandăm gazde de marcă mare, cum ar fi HostGator sau BlueHost. Prețurile sunt foarte ieftine, paginile se încarcă rapid și veți primi un nume de domeniu gratuit, dar nu așteptați același nivel de îngrijire sau scalabilitate personalizată..

2. vai de rău

Rata de funcționare a A2, deși solidă, nu este cea mai bună de pe piață. Acestea promit o durată de utilizare de 99,9% cu o garanție de returnare a banilor, dar fac excepții pentru DDoS sau alte atacuri pe serverele lor (pe care le poți evita, apropo, dar profitând de opțiunea lor gratuită pentru integrarea Cloudflare). Rezultatele înregistrate de A2 arată că rareori scad sub această promisiune de 99,9%, cu toate că multe alte companii de găzduire au reușit să mențină ratele uptime mult mai mari.

Puteți verifica starea întreruperilor serviciului pe Hosting A2 Site-ul Stare sisteme.

Dacă site-ul dvs. web funcționează la un nivel în care fiecare secundă de funcționare este crucială, este posibil ca A2 să nu fie cea mai bună opțiune. În schimb, recomandăm SiteGround, ale cărui servicii și prețuri sunt comparabile cu cele ale A2, dar au un record uptime aproape impecabil de 99,99% și o garanție de returnare a banilor pentru a porni.

3. Serviciul Clienți are zilele libere

Unul dintre cele mai puternice puncte de vânzare ale A2 este echipa lor de asistență super prietenoasă și utilă. Însă, ca o companie mică de mai puțin de 200 de angajați, nu este necunoscut faptul că clienții A2 se confruntă cu probleme de suport tehnic care par să urmărească faptul că nu au întotdeauna suficientă personalitate pentru a face față perioadelor cu volum mare.

Nu ne înșelați! Marea majoritate a recenziilor de găzduire A2 arată pozitiv în ceea ce privește serviciul pentru clienți. Dar există câteva puncte de durere cu serviciul pentru clienți, care merită luate în considerare:

 • Asistența tehnică este disponibilă 24/7, dar departamentele de facturare și vânzări sunt într-un program de lucru normal. Acest lucru poate avea un impact asupra calității serviciului pe care îl primiți dacă locuiți într-un alt fus orar sau dacă trebuie să rezolvați o problemă de facturare în weekend..
 • Biletele de raport trimise cu întrebări generale pot primi răspunsuri automate cu link-uri către baza de cunoștințe, ceea ce poate fi în mod inteligent frustrant.

Dacă sunteți unul dintre puținii ghinioniști care au avut o experiență nemulțumitoare de servicii pentru clienți cu A2 în trecut, vă recomandăm să vă înscrieți pentru un cont de găzduire cu SiteGround ca alternativă. Pachetele lor sunt comparabile, serviciile lor sunt excelente, iar serviciile clienților le evaluează copleșitor de pozitiv, cu răspunsuri cu adevărat 24/7 la întrebările de facturare și vânzări..

• Planuri de găzduire A2 & Comparația prețurilor

Cum ar fi sunetul de A2 Hosting, dar ai nevoie de ajutor pentru a decide care dintre pachetele lor de găzduire sunt potrivite pentru tine? Iată o defalcare a trei niveluri diferite ale serviciilor de găzduire ale A2: găzduire partajată, gestionat WordPress hosting, și Gazduire VPS

 Gazduire partajată Gazduire WordPress administratăCore VPS
DescriereCea mai rapidă găzduire partajată pe piațăGazduire WordPress optimizată și gestionată completGazduit VPS găzduit cu Root Access
Începând de la$ 3,92 / mo$ 11.99 / mo$ 32.99 / mo
Panou de controlcPanelPleskcPanel
DepozitareNelimitat10GB75GB

Planurile de găzduire comună A2

A2 oferă servicii excelente de găzduire partajate la prețuri competitive, între 4 și 10 dolari pe lună, în funcție de pachetul ales. Toate pachetele includ stocare și transfer nelimitat, cPanel, un SSL și SSD gratuit, transfer gratuit de site și o garanție de returnare a banilor oricând..

LiteRapidTurbo
Preț$ 3,92$ = 4,90$ 9,31,
# de site-uri1
Baze de date5
Turbo vitezeNuNuda
Acceleratorul site-uluiNuNuda

Planurile de găzduire WordPress administrate de A2

Planurile de găzduire partajate A2 pot fi, de asemenea, optimizate pentru WordPress, dar planurile lor de Gazduire WordPress administrate includ viteze de site Turbo, backup-uri ușoare, punerea în scenă a site-ului, licență Jetpack gratuită și vin cu WP-CLI preinstalat.

1-Site3-uriNelimitat
Preț$ 11.99$ 18.99$ 36.98
Depozitare10 GB25 GB40 GB

Planurile de găzduire VPS administrate de A2

Pachetele VPS cu A2 includ mai multă putere și suport decât planurile lor de găzduire partajate. Aceste planuri gestionate includ configurarea serverului, asistență guru completă 24/7, upgrade-uri automate de securitate și instalare, CDN gratuit CloudFlare, cPanel și un hardware și rețea gestionate perfect. 

Putere+Prestigiu+belvedere+
Preț$ 32.99$ 46.19$ 65,99
Depozitare75 GB100 GB150 GB
Berbec4GB6 GB8 GB
Transfer2 TB3 TB4 TB
CPU-uri4 vCPU6 vCPU8 vCPU

• Linia de jos

A2 Hosting este o companie mică, cu mari avantaje. Ele sunt cea mai rapidă opțiune de găzduire partajată pe piață, oferă un serviciu incredibil pentru clienți și au planuri de găzduire care sunt construite la scară. Înscrieți-vă pentru un cont de găzduire cu A2 pentru viteza rapidă aprinsă și experiența utilizatorului fără cusur și rămâneți pentru serviciul prietenos pentru clienți și iubirea pentru afaceri mici. Este posibil ca A2 să nu ofere cele mai ieftine prețuri sau cel mai bun timp de funcționare din lume, dar oferă o combinație câștigătoare de servicii excelente și suport uimitor.

Întrebări frecvente de găzduire A2

Pentru cine se potriveste cel mai bine A2 Hosting?

A2 Gazduire funcționează pentru oricine are nevoie de orice nivel de servicii IT. Persoanele care doresc un site WordPress de bază pot avea A2 Gazduire ca gazdă pentru un singur site web, cinci baze de date și spațiu de stocare nelimitat. În capătul superior al spectrului, găzduirea dedicată permite întreprinderilor să dețină controlul complet asupra serverului web, site-ului web și gestionarea datelor. Cea mai mare parte a acestei lucrări se întâmplă de la distanță, în comparație cu persoana. Companiile plătesc taxe lunare pentru serviciile de A2 Hosting.

Cum este prețul de A2 Hosting?

Cea mai de bază gazduire WordPress începe de la 3,92 USD pe lună. Pentru acest preț, clienții primesc un site web, cinci baze de date, stocare nelimitată, o garanție de returnare a banilor, transfer nelimitat și SSD gratuit. Cea mai înaltă găzduire WordPress oferă utilizatorilor site-uri web, baze de date, stocare și transfer nelimitate, alături de o garanție de returnare a banilor, un site turbo de 20 de ori mai rapid decât ofertele de bază ale A2 Hosting, SSD gratuit și acceleratorul de site A2, pentru 9,31 USD pe lună..

În partea superioară, A2 Hosting are găzduire dedicată, care începe de la 99,59 USD pe lună. Pentru acest preț, consumatorii ajung să personalizeze nevoile unui server, să izoleze complet de alte servere și să aleagă un nivel de management. Cel mai scump plan pe care compania îl oferă este un server gestionat de 290,49 USD în fiecare lună. Acest lucru oferă unui client 16 GB RAM pentru utilizarea serverului, 20 TB de transfer, 2 × 1000 GB de stocare, acces la un server de bază Intel Xeon, acces cPanel gratuit, acces root și garanție de returnare a banilor. Aceste niveluri de acces oferă firmelor și companiilor un control complet asupra serverului lor web.

A2 oferă reduceri pentru clienții care se întorc?

A2 Gazduire nu oferă reduceri pentru clienții recurenti, deși unii clienți pot fi eligibili pentru actualizări gratuite din cadrul aceluiași pachet server. Reducerea la un pachet mai mic costă 25 USD pentru o taxă de transfer de date. A2 Hosting oferă organizațiilor nonprofit o reducere, pe care trebuie să o dovedească contactând compania printr-un bilet de asistență.

Care sunt caracteristicile cheie ale A2 Hosting?

A2 Hosting promovează o găzduire prietenoasă pentru dezvoltatori, astfel încât oamenii să își poată crea și gestiona propriile site-uri web, înregistrarea domeniului atunci când cineva dorește să dețină un nume de domeniu, transfer de domeniu de la o altă gazdă, certificate SSL pentru verificarea securității site-ului, o garanție de uptime de 99,9%, oricând. garanție de returnare a banilor și găzduire rapidă SwiftServers.

Clienții potențiali pot căuta pe site-ul A2 Hosting pentru a vedea dacă un nume de domeniu este deținut de o altă gazdă prin intermediul verificatorului de domeniu. Utilizatorii introduceți pur și simplu până la 20 de nume de site-uri în casetă, parcurgeți protocolul de securitate simplu și faceți clic pe Disponibilitate căutare pentru a vedea dacă A2 Gazduire poate păstra numele de domeniu pentru un client.

Garanția de 99,9 la sută uptime reflectă promisiunea de fiabilitate A2 Hosting. Compania folosește cele mai bune practici din industrie, corecții de securitate și centre de date alternative pentru a se asigura că un site web rămâne activ cât mai mult posibil. Gazda web recunoaște că, atunci când un site web se reduce, un client pierde bani.

Garanția de restituire a banilor intră în vigoare pentru primele 30 de zile de serviciu. În esență, este un proces gratuit de 30 de zile. Dacă un utilizator dorește să anuleze serviciul din orice motiv în primele 30 de zile, persoana poate face acest lucru fără penalități.

Ce nivel de găzduire web are nevoie de compania mea?

Nivelul de găzduire web de care are nevoie un site web depinde de cantitatea de informații stocate pe server. Un site web simplu care listează doar serviciile unei companii ar putea avea nevoie de planuri la cele mai mici prețuri disponibile, în timp ce site-urile de comerț electronic ar putea utiliza planuri de nivel mediu. Dacă o firmă trebuie să furnizeze fluxuri video clienților, planurile cele mai rapide și cele mai bune prețuri sunt calea de urmat.

Cum stochează un client un site web de rezervă?

A2 Gazduire permite backup-uri cu o vechime de până la 30 de zile și până la 50 GB de date pe condițiile serviciului companiei. Serviciul complementar Rewind Server oprește copie de siguranță a oricăror site-uri web dacă clientul depășește 30 de zile la copii de rezervă și 50 GB stocare.

Care sunt serviciile de bază pe care le acoperă A2 Gazduire în fiecare plan?

A2 Gazduire are o serie de servicii pentru oricine dorește să găzduiască sau să dețină un site web. Opțiunile includ gestionarea anunțurilor, wikis-uri, bloguri, comerț electronic, forumuri și rețele sociale.

Porțiunea de gestionare a anunțurilor prezintă mai multe tipuri de software de gestionare a anunțurilor, toate permit întreprinderilor să creeze campanii publicitare direcționate de la început. Aceste servicii sunt unele dintre pachetele cu cele mai mici prețuri de utilizare A2 Gazduire.

Găzduirea unui forum înseamnă A2 Gazduire oferă o platformă pentru ca oamenii să împărtășească idei, să posteze gânduri și să facă schimb de idei. Wikis-ul se referă la intrări informaționale de tip enciclopedie care furnizează modalități create de utilizator de a edita intrări individuale în wiki.

Alte servicii de bază de găzduire web includ software și programe de găzduire pentru analize, asistență pentru clienți, predare, găzduire de baze de date, comerț electronic, gestionarea documentelor, biblioteca JavaScript, stocare muzică, stocare video și dezvoltare web. În total, A2 Hosting oferă 37 de servicii de bază pe care le oferă clienților.

Cum pot contacta A2 Hosting?

A2 Hosting are o caracteristică de chat live, o funcție de bilet de asistență, un număr gratuit pentru clienții americani și canadieni și un formular pentru contactarea vânzărilor. Clienții din Europa, Brazilia, Australia și India au numere de telefon separate pentru a apela. De asemenea, compania are canale de social media pentru Twitter și Facebook

Ce opțiuni de plată oferă A2?

Clienții pot plăti serviciile prin PayPal, American Express, Visa, Mastercard și un card Discover. Clienții pot configura plăți automate în fiecare lună.

Cum este programul de afiliere A2 Hosting?

A2 Gazduire oferă clienților bani pentru recomandări de succes care se înregistrează printr-un link de afiliere. Clienții câștigă 85 USD pentru fiecare client nou și apoi 5 dolari pentru fiecare client nou pe care noul client inițial îl aduce în fald. Companiile câștigă bani pentru fiecare client nou care achiziționează un pachet de găzduire.

Clienții câștigă 10 dolari doar pentru înscrierea la programul de afiliere. Cel mai înalt afiliat a câștigat mai mult de 100.000 USD în 2015. În esență, programul de afiliere este un impuls de marketing realizat de A2 Hosting ca o modalitate de a obține mai mulți clienți, dar este foarte ușor să găzduiești programul de afiliere.

Unde este amplasat A2?

Sediul principal al A2 Hosting se află în Ann Arbor, Michigan. Un al doilea centru de date se află în Singapore, iar un al treilea este în Amsterdam.

Cum este asistența pentru clienți A2 Hosting?

A2 Gazduire oferă asistență 24/7/365. Aceasta înseamnă că clienții au acces la asistență tehnică în orice moment.

Cum testează un client viteza serverului său?

Un client descarcă fișiere de testare a vitezei pentru oricare dintre cele trei centre de date de pe site-ul web A2 Hosting. Fișierul zip este de 100 MB. Un test de viteză al unei terțe părți verifică independent viteza centrului de date.

În ce țări este cel mai popular A2?

Majoritatea clienților A2 Hosting provin din întreaga lume. Cele mai populare țări sunt Statele Unite, Regatul Unit, Canada, India și Franța. Compania listează 26 de țări în care clienții pot afla mai multe despre serviciile de A2 Hosting.

Ce măsuri de securitate conține centrul de date Ann Arbor?

Centrul de date Ann Arbor oferă pardoseli fără statică, controale climatice de 68 de grade Fahrenheit, cu niveluri de umiditate cuprinse între 30 și 40%. Alimentarea redundantă include un generator diesel în cazul în care opțiunile de alimentare primară nu reușesc. Măsurile de securitate fizică includ o parcare închisă accesibilă doar angajaților, accesul cheilor de securitate la clădire, o cheie de securitate separată necesară pentru accesarea seifului serverului și supraveghere video.

Ce servicii pe bază de cloud oferă A2 Hosting?

Serviciile de găzduire în cloud încep de la 15 USD pe lună pentru stocare de date de până la 10 GB, iar alegerea extremă este de 25 USD pe lună cu 25 GB stocare. A2 Gazduire oferă servicii cloud cu 300% mai rapid decât alte unități.

Oferă A2 Hosting VPS?

A2 Hosting vinde un server privat virtual (VPS) care găzduiește până la 75 GB stocare și 2 TB de transfer. Aceste tipuri de servere sunt ideale pentru dezvoltatori și experți IT.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map