A2 Hosting Opinions de maig 2020: el servei d’allotjament web A2 és adequat per al vostre lloc?

A2 Hosting Opinions de maig 2020: el servei d’allotjament web A2 és adequat per al vostre lloc?

A2 Hosting Opinions de maig 2020: el servei d’allotjament web A2 és adequat per al vostre lloc?

Contents

L’allotjament A2 és realment millor?

Tot i que un nom menys conegut en el món de l’allotjament web, A2 Hosting s’ha consolidat com un dels serveis d’allotjament més ràpids i simpàtics disponibles.


Fundada el 2001 a Ann Arbor, Michigan, A2 promet velocitats de càrrega ràpides, un temps de funcionament impecable, totes les funcions que el vostre lloc podria necessitar i un excel·lent suport al client per arrencar..

Actualització: A2 Hosting té una venda de vacances assassines durant tota la temporada. Bloqueig de fins a un 75% de descompte!

Què tan bo és l’allotjament web A2?

Ens complau informar que els serveis d’allotjament web d’A2 estan al dia. El seu lema es diu “La nostra velocitat, el vostre èxit” i “no es lliuren”. A2 és constantment el empresa d’allotjament més ràpida al web. Ells venen com a allotjament 20 vegades més ràpid que la dels seus competidors, i per molt poc creïble que sembli, la reclamació es manté.

A2 Hosting segur que promet molt. Però, com s’acumulen els seus serveis??

Més enllà dels temps de càrrega super ràpids, A2 no talla els racons quan es tracta d’experiència del client. Amb una interfície fàcil d’utilitzar que es poden apreciar tant pels principiants d’allotjament web com pels desenvolupadors professionals, migració indolora, i una àmplia selecció de funcions a preus justos, La velocitat d’A2 no és l’única cosa que val la pena escriure a casa.

Però el que realment diferencia A2 com a empresa d’allotjament web és que ofereixen una combinació guanyadora de serveis de qualitat, bons preus i una excel·lent atenció al client.

Completem una sòlida selecció de plans d’allotjament amb un preu raonable i ben equipats amb alguns dels més ràpids i els gurus d’atenció al client més simpàtics mai tindreu el plaer de resoldre problemes, A2 és una empresa d’acollida que sap guanyar la vostra fidelitat. I tenen un A + qualificació de la Better Business Bureau per demostrar-ho.

A2 Hosting Review Review 4.6 / 5 Revisor {{comentaris general}} / 5 Usuaris (2 vots) Pros

 1. Increïble atenció al client
 2. Les velocitats més ràpides del mercat
 3. Usabilitat amb els usuaris
 4. Característiques excel·lents per al preu
 5. Heros locals

Contres

 1. No és el temps d’hora més fort
 2. No per als caçadors de ganga
 3. Atenció al client té els seus dies fora de servei

El hosting d’allotjament web SummaryA2 és tan ràpid i tan fiable que realment superen els seus competidors en aquest sentit. A més, tenen una sensació moderna que ofereix una experiència d’allotjament refrescant. Si voleu eines de desenvolupament que entenguin realment el vostre flux de treball i representants del servei d’atenció al client que realment us poden conèixer allà on esteu, A2 pot ser el vostre amfitrió. Hem comentat que són realment ràpids? Support5Speed5Features5Value4Transparency4

• Qui ha d’acollir-se amb A2?

La nostra experiència amb A2 Hosting ens hauria de recomanar com a proveïdors d’allotjament a gairebé qualsevol persona. Però pensem que els grups següents poden obtenir els millors recursos per allotjar el seu lloc amb A2:

1. Comercialitzadors i empresaris amb plans per actualitzar o ampliar els seus llocs.

En termes de velocitat, funcions i atenció al client, l’allotjament A2 ofereix plans d’allotjament compartits amb un avantatge excel·lent. I si teniu grans plans per al futur, l’allotjament de VPS gestionat d’alta eficiència i l’acceleració d’A2 i els paquets de servidors dedicats hi ha?.

Els paquets d’allotjament d’A2 poden donar suport a les vostres necessitats de negoci a mesura que es desenvolupen.

Si el vostre antic host no pot mantenir-se, ja que el vostre lloc obté més trànsit i requereix funcions més avançades, canvieu a A2 i no tornareu a mirar cap enrere.

2. Allotjament web per a nois que desitgin orientació humana i pacient.

Començar el primer lloc web? No és súper tecnològic? A2 compta amb un equip d’assistència al client realment excel·lent que us agafarà la mà mentre us endinsareu a la selva d’impressionants sigles i argot tècnic que és el web hosting.

La interfície d’usuari d’A2 és clara i està ben dissenyada Base de coneixements és extens i les seves representants de suport no han escoltat mai una pregunta estúpida.

3. Els professionals que aprecien un equip d’atenció al client que poden tenir el seu propi.

Si ja esteu iniciats en el món de l’allotjament web, trobareu a A2 un equip de gurús tecnològics que us podran conèixer realment on esteu. L’equip d’assistència al client d’A2 coneix les seves coses i pot oferir una informació valuosa i servir com a tauler de so a nivell d’experts per al vostre proper projecte de desenvolupament web.

• Qui hauria de mirar cap a un altre lloc?

Pensem que A2 Hosting és una elecció sòlida per a qualsevol persona, però si posa especial èmfasi en els punts de dolor següents, potser val la pena dedicar-se a comprar altres host:

1. Només esteu buscant alguna cosa molt barat.

Si només voleu quelcom bàsic i, el més important, barat, A2 probablement no us serà. A2 no és exactament car, però el seu pla Lite menys costós és lluny del paquet d’allotjament més barat del web. A més, els seus plans Lite i Swift no ho són en realitat optimitzat per a les velocitats del raig que són la reivindicació de la fama de l’A2.

La vostra millor alternativa

Podeu trobar plans bàsics més barats amb velocitats comparables a Bluehost o Hostgator, sempre que no faltiu el servei al client ni funcions addicionals que ofereix A2..

2. Cada segon de temps de funcionament compta.

A2 Hosting promet un 99,9% de temps de lliurament i, en la seva majoria, proporcionarà. Tot i això, diversos altres agents de la indústria tenen un percentatge de temps de treball ben documentat per sobre del 99,95% i no fan excepcions per a DDoS o altres atacs al servidor..

Les diferències d’aquests percentatges poden semblar cacauets, però es tradueixen en 21 minuts addicionals d’aturada al mes. En els nivells més alts de comerç electrònic, 21 minuts poden suposar moltes vendes perdudes.

La vostra millor alternativa

Si necessiteu la seguretat del millor funcionament del mercat, us recomanem SiteGround per a paquets equiparables a A2, però amb una garantia de funcionament més fiable del 99,99%.

• Avantatges d’allotjament A2

A continuació, es detallen algunes de les coses preferides d’aquesta empresa de hosting basada en Ann Arbor, molt ràpida.

1. Un equip d’assistència al client que voldrà abraçar

A2 inverteix el temps, els diners i la cura que necessita per crear un equip de suport tecnològic excel·lent i coneixedor. La resolució de problemes és frustrant, però els gurus d’assistència al client d’A2 van més enllà i fan que el procés sigui el més indolor possible..

Si mai teniu la sospita que la vostra consulta d’assistència ha estat reenviada a un centre de trucades a l’estranger, estareu contents de saber que A2 s’enorgulleix de tenir un personal d’atenció al client que sigui 100% basat en Estats Units i anglòfon nadiu.

Però, més enllà del seu atractiu casolà, l’equip de suport d’A2 està format desenvolupadors que coneixen les seves coses. Això els converteix en ser pastors pacients de les guies no iniciades i expertes de nivell per a clients amb més experiència.

Molts clients d’A2 han informat que l’equip de suport fins i tot ha aconseguit detectar i resoldre problemes tècnics que els seus dissenyadors o desenvolupadors web havien perdut.

L’Àrea de clients d’A2 inclou un quadre de comandament fàcil d’utilitzar on podeu fer un seguiment fàcil de totes les entrades de suport anteriors i continuades..

 A2 ofereix una varietat de suports de suport 24/7 tecnològics, des de xat en línia a entrades de correu electrònic a atenció telefònica. Els temps de resposta són mínims i, en el vostre temps de necessitat, podeu comptar amb la possibilitat d’estar connectat ràpidament a un ésser humà viu, respirable i amable que estigui preparat per ajudar-vos..

2. Velocitat! Velocitat! Velocitat!

Amb una mitjana de temps de càrrega de pàgines aproximadament 370ms, A2 és campió incontestat de hosting ràpid. I a poc més de 9 dòlars / mes, el seu pla d’allotjament compartit de Turbo no us costarà un braç i una cama per a velocitats que deixen a les competidores en pols..

Al servei d’allotjament web, la necessitat de la velocitat no es tracta només de drets de gosadia. Els temps de càrrega ràpida de pàgines ofereixen molts avantatges convincents (llegiu: lucratius), inclosos taxes de rebot més baixes, taxes de conversió més altes i augment de SEO.

Si la interfície del vostre lloc inclou moltes imatges, vídeos o altres funcions que requereixen generalment un temps de càrrega, els servidors Turbo d’A2 són una elecció excel·lent.

A2 Hosting constitueix un cas sòlid per a què els temps de càrrega i de resposta de pàgines són crucials per a l’èxit del vostre lloc web. Veure les seves infografia completa aquí.

Com aconsegueix A2 aconseguir els temps de càrrega més ràpids a la xarxa?

A més de la SSD d’última generació, el secret per a l’èxit d’A2 és posseir tots els servidors i centres de dades propis, des de Michigan a Arizona, d’Amsterdam a Singapur..

Perquè A2 posseeix i opera totes les seves instal·lacions (en lloc de simplement arrendar un espai de servidor al magatzem d’una altra persona, com és l’estàndard de la indústria), tenen control directe sobre l’entorn tècnic on s’allotja el vostre lloc web. Això significa que són menys susceptibles a problemes causats per factors fora del seu control i poden intervenir ràpidament en cas que es produeixin problemes.

3. Amabilitat amb els usuaris de forma continuada

Tenint en compte que la indústria fa més de 30 anys, el servei d’allotjament web ha de ser fàcil. No obstant això, l’experiència de l’usuari continua sent pensada per a molts proveïdors d’allotjament web.

No és així amb A2 Hosting, la interfície moderna de la qual és fàcil d’utilitzar, fàcil de navegar i ben dissenyat. Aquesta experiència d’usuari positiva s’estén a la borda, la facturació i la resolució de problemes tècnics dels clients.

A2 fa un punt per combinar les primeres interaccions amb els seus serveis. Migració del vostre lloc web des d’un vell proveïdor d’allotjament a A2 és tan indolor com pot ser, requereix només uns minuts del vostre temps i un temps d’inici mínim per al vostre lloc..

Això. És. Enorme.

Si no ets un desenvolupador o una persona tècnica, és molt important la migració del lloc web d’un amfitrió a un altre. Ha conduït els homes grans a les llàgrimes.

Qualsevol que hagi intentat migrar un lloc web per primera vegada probablement tingui uns pèls grisos per mostrar-lo. El que sembla fàcil a la superfície es pot convertir ràpidament en hores de retards durant els quals el lloc web està fora de línia. No jugueu amb el foc, permeteu que els experts en hostaleria ho facin per vosaltres.

Una vegada migrat el vostre lloc web, mai no haureu de cercar la funcionalitat que necessiteu dins del tauler elegant i clar del client d’A2. Fins i tot es poden dur a terme moltes funcions importants d’aquest quadre de control amb un un sol clic, com crear nous comptes de correu electrònic, restaurar les còpies de seguretat o registrar dominis nous.

L’àrea de clients d’A2 té una magnífica superfície i us permet accedir ràpidament amb un sol clic a totes les funcionalitats més importants.

 Però potser el millor testimoni de la increïble usabilitat de l’A2 és la seva base de coneixement. Ple de articles d’ajuda molt informatius i clarament escrits que t’ensenyarà tot el que necessites saber sobre l’allotjament web, potser no hauràs de tenir el plaer d’interactuar amb l’equip de suport d’A2.

Els principiants i els avantatges d’allotjament web trobaran una gran quantitat d’informació, des de preguntes bàsiques (“Què és PHP?”) Fins a avanzats (“Com s’utilitza un fitxer php.ini personalitzat per a treballs cron cPanel”). A més, cada article de la base de coneixement d’A2 s’obre amb una visió general dels conceptes fonamentals que cal conèixer abans de continuar.

La base de coneixement de A2 està estructurada per a la comprensió. Els temes s’agrupen de forma organitzada i cada entrada més avançada té una configuració prèvia d’enllaços a la lectura requerida.

4. Característiques fantàstiques per a un preu impressionant

A2 Hosting és molt. És possible que no ofereixen preus inferiors a la negociació, però els clients d’A2 obtenen absolutament el seu valor en termes de qualitat del servei i una àmplia gamma de funcions. Els clients tindran el plaer de trobar que A2 és compatible amb moltes de les aplicacions de seguretat més gran de CMS i de seguretat des de WordPress a Joomla a Drupal o Cloudflare.

Aquests són alguns dels punts destacats:

 • Integració de WordPress optimitzada A2
 • cPanel
 • Compatibilitat amb Linux i Windows
 • Elecció de la ubicació del servidor a Amèrica del Nord (MI o AZ), Europa (Amsterdam) o Àsia (Singapur)
 • DNS avançat
 • Servidors alimentats per SSD
 • Integració de Cloudflare gratuït
 • Certificat SSL gratuït
 • Aplicacions gratuïtes de seguretat com Patchman

WordPress optimitzat amb A2 significa que la configuració està automatitzada i tot es configura amb la configuració òptima de velocitat i seguretat. A2 també és compatible amb altres sistemes de gestió de continguts com Joomla i Drupal.

La relació qualitat-preu d’A2 de l’A2 és una gran notícia per a qualsevol persona que tingui previst ampliar el seu pla d’allotjament a mesura que el seu lloc creixi. A2 Hosting ofereix plans de concordança tots els nivells de necessitats i pressupostos, des d’allotjament compartit bàsic però d’alta qualitat, fins a hosting de distribuïdors, a VPS gestionats, a servidors dedicats.

Algunes de les moltes opcions de certificat SSL de bona reputació que podeu aprofitar si decidiu allotjar-vos amb A2.

 

5. Fuzzies càlides

A2 és una empresa senzilla. I en un mercat molt dominat per alguns conglomerats de nom gran, la probabilitat no es dóna per descomptat.

Si aquesta revisió d’allotjament A2 encara no us ha convençut del mèrit d’aquesta empresa, aquí teniu algunes de les petites coses sobre A2 que us poden sentir calents al vostre interior:

 • A2 és a petita empresa de menys de 200 empleats això està fent una contribució valuosa a l’economia de Small Town, Amèrica. Els encanta la seva ciutat natal d’Ann Arbor i no tenen previst traslladar-se a Silicon Valley.
 • A2 posseeix tots els seus propis centres de dades i servidors.
 • A2 Hosting és NO pertany a Endurance International Group, una mega-corporació que ha comprat 83 empreses filials d’allotjament web durant les dues darreres dècades (A Small Orange, iPage i HostGator, per dir-ne algunes, totes pertanyen a EIG).
 • A2 participa en un nombre de iniciatives mediambientals. Han plantat més de 50.000 arbres a la zona d’Ann Arbor i és soci de Carbonfund.org.
 • Tot l’equip d’assistència d’A2 es basa localment no utilitzeu centres de trucades a l’estranger.

• A2 Hosting Cons

A2 li agraden molt, però alguns clients poden trobar alguns problemes amb aquest proveïdor d’allotjament sòlid. A continuació, es mostren alguns possibles desglossadors d’ofertes que potser voldreu considerar abans d’inscriure’s a un compte d’allotjament A2:

1. Cerqueu l’amfitrió més barat absolut? Mireu cap a una altra banda.

A2 Hosting és molt per la quantitat de característiques i la qualitat del servei que ofereixen. Tot i això, A2 és lluny de l’amfitrió més barat del web, i els seus plans més bàsics no tenen moltes funcions que els compradors de negocis poden requerir.

Els plans d’acollida d’A2 no inclouen noms de domini gratuïts, així que haureu de calcular aquest preu per sobre del preu de l’allotjament. I, mentre que el Pla Turbo d’A2 inclou les velocitats ràpides en què es comercialitza l’empresa, els dos plans d’allotjament compartit més bàsics i menys costosos Lite i Swift no estan realment optimitzats per a velocitats màximes.

Si la vostra prioritat és pagar el mínim possible per serveis tot inclosos que siguin simplement adequats, els plans L2 i Swift d’A2 probablement costaran més del que busqueu. En lloc d’això, recomanem amfitrions de marca gran com HostGator o BlueHost. Els preus són molt barats, les pàgines es carreguen ràpidament i obtindreu un nom de domini gratuït, però no espereu el mateix nivell d’atenció ni escalabilitat a mida.

2. Malestar de temps

El percentatge de temps de funcionament d’A2, tot i que és sòlid, no és el millor del mercat. Prometen un 99,9% de temps lliure amb una garantia de devolució de diners, però fan excepcions per a DDoS o altres atacs als seus servidors (que, per cert, podeu evitar, però aprofitant la seva opció gratuïta per a la integració de Cloudflare). El historial d’A2 demostra que rarament cauen per sota d’aquesta promesa del 99,9%, tot i que moltes altres companyies d’allotjament han aconseguit mantenir les taxes d’activitat molt més elevades..

Podeu comprovar l’estat de les interrupcions del servei a Hosting d’A2 Lloc d’estat dels sistemes.

Si el vostre lloc web funciona en un nivell on tots els segons de la seva vida útil són crucials, pot ser que A2 no sigui la millor opció. En comptes d’això, recomanem SiteGround, els serveis i els preus de la qual són comparables als de A2, però tenen un registre de funcionament gairebé impecable del 99,99% i una garantia de devolució de diners..

3. L’atenció al client té els seus dies fora de servei

Un dels punts més venuts de A2 és el seu equip de suport molt amable i servicial. Però, com a petita empresa de menys de 200 empleats, no és inèdit que els clients de l’A2 tinguin problemes amb suport tècnic que semblen remuntar per no tenir sempre prou gent amb personal per afrontar períodes d’alt volum..

No ens equivoquem! La gran majoria de les ressenyes d’allotjament A2 presenten una atenció positiva respecte al servei al client. Però hi ha alguns punts de dolor amb l’atenció al client que val la pena tenir en compte:

 • El servei d’assistència tècnica està disponible les 24 hores del dia, però els departaments de facturació i vendes es troben en un programa de treball normal. Això pot afectar la qualitat del servei que rebeu si visqueu en una zona horària diferent o necessiteu resoldre un problema de facturació durant el cap de setmana..
 • Els bitllets dels informes enviats amb preguntes generals poden rebre respostes automàtiques amb enllaços a la base de coneixement, cosa que pot resultar comprensible.

Si sou un dels pocs desafortunats que ha tingut una experiència de servei al client descontenta amb A2 en el passat, us recomanem que us registreu com a alternativa per registrar-vos en un compte d’allotjament amb SiteGround. Els seus paquets són comparables, els seus serveis excel·lents i les seves revisions d’atenció al client de manera aclaparadora amb respostes reals les 24 hores del dia a les preguntes de facturació i vendes.

• Plans d’allotjament A2 & Comparació de preus

Com el so de l’A2 Hosting, però necessiteu ajuda per decidir quins dels seus paquets d’allotjament són adequats per a vosaltres? A continuació, es detallen els tres nivells diferents dels serveis d’allotjament d’A2: allotjament compartit, allotjament de WordPress gestionat, i Allotjament VPS

 Hosting compartit: WordPress Hosting gestionatCore VPS
DescripcióEl servei d’allotjament compartit més ràpid del mercatAllotjament de WordPress completament optimitzat i gestionatAllotjament VPS gestionat amb Root Access
A partir de3,92 dòlars / mes11,99 dòlars / mes32,99 dòlars / mes
Panell de controlcPanelPleskcPanel
EmmagatzematgeIl·limitat10 GB75 GB

Plans d’allotjament compartit d’A2

A2 ofereix excel·lents serveis d’allotjament compartit a preus competitius, entre 4 i 10 dòlars mensuals en funció del paquet que trieu. Tots els paquets inclouen l’emmagatzematge i la transferència il·limitats, cPanel, una SSL i SSD gratuïta, la transferència gratuïta del lloc i una garantia de devolució de diners en qualsevol moment..

LiteRàpidTurbo
Preu3,92 dòlars4,90 dòlars9,31 dòlars
# de llocs1
Bases de dades5
Velocitats TurboNoNo
Accelerador de llocsNoNo

Plans d’allotjament de WordPress gestionats per A2

Els plans d’allotjament compartits d’A2 també es poden optimitzar per a WordPress, però els seus plans de hosting administrats de WordPress inclouen la velocitat del lloc Turbo, les còpies de seguretat fàcils, la posada en escena del lloc, una llicència Jetpack gratuïta i inclouen WP-CLI preinstal·lats..

1-Lloc3-LlocsIl·limitat
Preu11,99 dòlars18,99 dòlars36,98 dòlars
Emmagatzematge10 GB25 GB40 GB

Plans d’allotjament VPS gestionats per A2

Els paquets VPS amb A2 inclouen més potència i suport que els seus plans d’allotjament compartits. Aquests plans gestionats incloïen la configuració del servidor, l’assistència completa del guru 24/7, les actualitzacions automàtiques de seguretat i instal·lació, el CDN gratuït CloudFlare, cPanel i una maquinària i una xarxa gestionades perfectament.. 

Potència+Prestigi+Pinacle+
Preu32,99 dòlars46,19 dòlars65,99 dòlars
Emmagatzematge75 GB100 GB150 GB
RAM4GB6 GB8 GB
Transferència2 TB3 TB4 TB
CPU4 vCPUs6 vCPUs8 vCPUs

• La línia de fons

A2 Hosting és una petita empresa amb grans avantatges. Són l’opció d’allotjament compartit més ràpida del mercat, ofereixen un servei increïble al client i tenen plans d’allotjament construïts a mida. Inscriviu-vos a un compte d’allotjament amb A2 per obtenir una velocitat ràpida i una experiència d’usuari impecables i gaudiu d’un servei d’atenció al client amable i de petites empreses. A2 és possible que no ofereixi els preus més barats ni els millors temps de funcionament del món, però ofereixen una combinació guanyadora d’excel·lents serveis i un suport fantàstic..

Preguntes freqüents sobre allotjament a A2

A qui s’adapta el millor servei d’allotjament A2?

A2 Hosting funciona per a qualsevol persona que necessiti qualsevol nivell de serveis informàtics. Les persones que volen un lloc bàsic de WordPress poden tenir A2 Hosting com a amfitrió d’un lloc web, cinc bases de dades i emmagatzematge il·limitat. A l’extrem superior de l’espectre, l’allotjament dedicat permet a les empreses tenir un control complet sobre el servidor web, el lloc web i la gestió de dades. La major part d’aquest treball es produeix de forma remota i no presencialment. Les empreses paguen tarifes mensuals pels serveis d’allotjament d’A2.

Com és el preu de Hosting A2?

L’allotjament de WordPress més bàsic comença a partir de 3,92 dòlars al mes. Per aquest preu, els clients obtenen un lloc web, cinc bases de dades, emmagatzematge il·limitat, garantia de devolució, transferència il·limitada i SSD gratuït. El màxim allotjament de WordPress proporciona als usuaris llocs web, bases de dades, emmagatzematge i transferència il·limitats, juntament amb una garantia de devolució de diners, un lloc web turbo que és 20 vegades més ràpid que les ofertes bàsiques d’allotjament d’A2 Hosting, SSD gratuïtes i accelerador de llocs d’A2 per 9,31 dòlars al mes..

A l’extrem superior, A2 Hosting té hosting dedicat que comença a 99,59 dòlars mensuals. Per aquest preu, els consumidors aconsegueixen personalitzar les necessitats d’un servidor, aïllar completament dels altres servidors i triar un nivell de gestió. El pla més car que ofereix la companyia és un servidor gestionat per 290,49 dòlars cada mes. Això proporciona a un client 16 GB de RAM per a l’ús del servidor, 20 TB de transferència, 2 × 1000 GB d’emmagatzematge, accés a un servidor principal Intel Xeon, accés cPanel gratuït, accés root i garantia de devolució. Aquests nivells d’accés donen a empreses i empreses un control complet sobre el seu servidor web.

A2 ofereix descomptes per a clients retornats?

A2 Hosting no ofereix descomptes per a clients recurrents, tot i que alguns clients poden ser elegibles per a actualitzacions gratuïtes dins del mateix paquet del servidor. La baixada a un paquet inferior costa 25 dòlars per una taxa de transferència de dades. A2 Hosting proporciona un descompte a les organitzacions sense ànim de lucre que han de demostrar contactant amb l’empresa mitjançant un bitllet d’assistència.

Quines són les principals característiques de Hosting A2?

A2 Hosting ofereix allotjament amigable per a desenvolupadors perquè la gent pugui crear i gestionar els seus propis llocs web, registre de domini per a quan algú vulgui posseir un nom de domini, transferència de domini des d’un altre host, certificats SSL per verificar la seguretat del lloc web, una garantia de temps de vida del 99,9%, en qualsevol moment. garantia de devolució i allotjament ràpid de SwiftServers.

Els clients potencials poden fer cerques al lloc web de l’allotjament d’A2 per veure si un nom de domini és propietat d’un altre host a través del controlador de domini. Els usuaris simplement introdueixen fins a 20 noms de lloc al quadre, passen pel senzill protocol de seguretat i fan clic a Disponibilitat de cerca per veure si A2 Hosting pot conservar el nom de domini per a un client.

La garantia de temps de vida del 99,9 per cent reflecteix la promesa de fiabilitat de l’A2 Hosting. L’empresa utilitza les millors pràctiques de la indústria, els pedaços de seguretat i centres de dades alternatius per garantir que un lloc web es mantingui actiu tant com sigui possible. L’amfitrió web reconeix que quan un lloc web baixa, un client perd diners.

La garantia de devolució de diners en qualsevol moment entra en vigor els primers 30 dies de servei. En essència, és una prova gratuïta de 30 dies. Si un usuari vol cancel·lar el servei per qualsevol motiu durant els primers 30 dies, la persona podrà fer-ho sense penalització.

Quin nivell d’allotjament web necessita la meva empresa?

El nivell d’allotjament web que necessita un lloc web depèn de la quantitat d’informació emmagatzemada al servidor. Un lloc web senzill que només enumeri els serveis d’una empresa pot necessitar els plans de preus més baixos disponibles, mentre que els llocs de comerç electrònic podrien utilitzar plans de nivell mitjà. Si una empresa necessita transmetre streaming de vídeo als clients, els plans més ràpids i amb els millors preus són el camí a seguir.

Com emmagatzema un client un lloc web de còpia de seguretat?

A2 Hosting permet fer còpies de seguretat de menys de 30 dies i fins a 50 GB de dades segons els termes del servei de l’empresa. El servei complementari Rewind Server deixa de fer còpia de seguretat de cap lloc web si el client supera els 30 dies en còpies de seguretat i 50 GB d’emmagatzematge.

Quins són els serveis bàsics que A2 Hosting cobreix en tots els plans?

A2 Hosting compta amb una gran quantitat de serveis per a qualsevol persona que vulgui allotjar o posseir un lloc web. Les opcions inclouen gestió d’anuncis, wikis, blocs, comerç electrònic, fòrums i xarxes socials.

La part de gestió d’anuncis inclou diversos tipus de programari de gestió d’anuncis, tots els quals permeten a les empreses crear campanyes publicitàries dirigides des de la base. Aquests serveis són alguns dels paquets d’ús de hosting A2 amb el preu més baix.

Allotjar un fòrum significa A2 Hosting proporciona una plataforma perquè les persones puguin compartir idees, publicar pensaments i intercanviar idees lliurement. Els wikis es refereixen a entrades informatives de tipus enciclopèdia que proporcionen maneres creades per l’usuari per editar entrades individuals a la wiki.

Altres serveis bàsics d’allotjament web inclouen programari i programes d’allotjament per a analítica, assistència al client, docència, allotjament de bases de dades, comerç electrònic, gestió de documents, biblioteca JavaScript, emmagatzematge de música, emmagatzematge de vídeo i desenvolupament web. En total, A2 Hosting ofereix 37 serveis bàsics que ofereix als clients.

Com puc contactar amb A2 Hosting?

A2 Hosting té una funció de xat en directe, una funció de bitllet de suport, un número gratuït per a clients americans i canadencs i un formulari per contactar amb les vendes. Els clients d’Europa, Brasil, Austràlia i Índia disposen de números de telèfon separats per trucar. L’empresa també disposa de canals de xarxes socials per a Twitter i Facebook

Quines opcions de pagament proporciona A2?

Els clients poden pagar serveis mitjançant PayPal, American Express, Visa, Mastercard i una targeta Discover. Els clients poden configurar pagaments automàtics cada mes.

Com és el programa d’afiliació A2 Hosting?

A2 Hosting proporciona als clients diners per a derivacions d’èxit que es registren a través d’un enllaç d’afiliació. Els clients guanyen 85 dòlars per nou client i, després, 5 dòlars per cada client nou que el nou client original obtingui. Les empreses guanyen diners per a cada client nou que adquireixi un paquet d’allotjament.

Els clients guanyen 10 dòlars només per inscriure’s al programa d’afiliació. El màxim afiliat va obtenir més de 100.000 dòlars el 2015. En essència, el programa d’afiliació és una empenta de màrqueting realitzada per A2 Hosting com a manera d’aconseguir més clients, però és molt fàcil acollir el programa d’afiliació.

On es troba A2?

L’oficina principal d’A2 Hosting és a Ann Arbor, Michigan. Un segon centre de dades es troba a Singapur i un tercer a Amsterdam.

Com és l’assistència al client d’A2 Hosting?

A2 Hosting brinda atenció al client el 24/07/365. Això significa que els clients tenen accés a assistència tècnica en qualsevol moment.

Com prova un client que prova les seves velocitats del servidor?

Un client descarrega fitxers de proves de velocitat per a qualsevol dels tres centres de dades a través del lloc web d’A2 Hosting. El fitxer zip és de 100 MB. Una prova de velocitat de tercers verifica la velocitat del centre de dades de manera independent.

A quins països és la popularitat A2?

La majoria dels clients d’A2 Hosting provenen de tot el món. Els països més populars són Estats Units, Regne Unit, Canadà, Índia i França. L’empresa enumera 26 països on els clients poden obtenir més informació sobre els serveis d’allotjament d’A2.

Quines mesures de seguretat conté el centre de dades d’Ann Arbor?

El centre de dades d’An Arbor ofereix un paviment lliure estàtic i controls climàtics de 68 graus Fahrenheit amb nivells d’humitat entre el 30 i el 40 per cent. La font d’alimentació redundant inclou un generador de gasoil en cas que fallin les opcions d’alimentació primària. Les mesures de seguretat física inclouen un aparcament tancat accessible només per als empleats, accés de clau de seguretat a l’edifici, una clau de seguretat independent necessària per accedir a la volta del servidor i videovigilància..

Quins serveis basats en núvol ofereix A2 Hosting?

Els serveis d’allotjament en núvols comencen a partir de 15 dòlars mensuals amb fins a 10 GB d’emmagatzematge de dades, i l’elecció de gamma alta és de 25 dòlars al mes amb 25 GB d’emmagatzematge. A2 Hosting promou els serveis al núvol un 300 per cent més ràpid que altres unitats.

A2 Hosting ofereix VPS?

A2 Hosting ven un servidor privat virtual (VPS) que allotja fins a 75 GB d’emmagatzematge i 2 TB de transferència. Aquest tipus de servidors són ideals per a desenvolupadors i experts en TI.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector