A2 хостинг отзиви май 2020 г.: Подходящ ли е уеб хостингът на A2 за вашия сайт?

Contents

Хостингът на A2 наистина ли е по-добър?

Макар и по-малко известно име в света на уеб хостинга, A2 хостинг изгради репутация на себе си като една от най-бързите и приятелски достъпни хостинг услуги.


Основана през 2001 г. в Ан Арбър, Мичиган, A2 обещава мълниеносни скорости на зареждане, безупречно време за работа, всички функции, които сайтът ви може някога да се нуждае, и отлична поддръжка на клиенти за зареждане.

Актуализация: A2 хостинг предлага убийствена почивка през целия сезон. Заключване до 75% отстъпка!

Колко добър е A2 уеб хостинг?

Радваме се да съобщим, че уеб хостинг услугите на A2 са в крак с hype. Мотото им гласи „Нашата бързина, успехът ти“ и момчето ли те доставят. A2 е последователно най-бърза хостинг компания в мрежата. Те обявяват хостинга си за такъв 20 пъти по-бързо от това на техните конкуренти и колкото и невероятно да звучи, претенцията се задържа.

A2 хостингът наистина обещава много. Но как действително се подреждат услугите им?

Отвъд супер бързите времена за зареждане, A2 не реже ъгли, когато става въпрос за клиентското изживяване. С удобен за потребителя интерфейс Това може да бъде оценено от уеб хостинг начинаещи и професионални разработчици, безболезнена миграция, и богат избор от функции при справедливи цени, Скоростите на A2 не са единственото нещо, за което си заслужава да пишете у дома.

Но това, което наистина отличава A2 като уеб хостинг компания, е че те предлагат печеливша комбинация от качествени услуги, добри цени и отлична поддръжка на клиенти.

Закръгляване на солидна селекция от доста цени и добре оборудвани хостинг планове с едни от най-бързите и дружелюбни гуру за поддръжка на клиенти някога ще имате удоволствието да отстранявате проблеми, A2 е хостинг компания, която знае как да спечели вашата лоялност. И те имат Оценка + от Better Business Bureau, за да го докажат.

A2 хостинг Редакционен преглед 4.6 / 5 Рецензент {{reviewsOverall}} / 5 Потребители (2 гласове) Плюсове

 1. Невероятна поддръжка на клиенти
 2. Най-бързите скорости на пазара
 3. Удобство за потребителя
 4. Страхотни характеристики за цената
 5. Местен херос

Против

 1. Не е най-силното време
 2. Не за ловци на сделки
 3. Обслужването на клиенти има своите Off-Days

SummaryA2 уеб хостингът е толкова бърз и толкова надежден, че наистина превъзхожда конкурентите си в това отношение. Плюс това, те имат модерно усещане, което допринася за освежаващо хостинг изживяване. Ако искате инструменти за разработка, които всъщност разбират вашия работен процес, и служители за обслужване на клиенти, които наистина могат да ви срещнат там, където се намирате, A2 може просто да бъде домакин за вас. Споменахме ли, че те са наистина, наистина бързи? Support5Speed5Features5Value4Transparency4

• Кой трябва да хоства с A2?

Нашият опит с A2 хостинг ще ни накара да ги препоръчаме като хостинг доставчик на почти всеки. Но ние смятаме, че следните групи хора имат най-голяма полза от хостинга на своя сайт с A2:

1. Маркетолози и предприемачи с планове за надграждане или мащабиране на сайтовете си.

По отношение на бързината, функциите и поддръжката на клиенти, A2 хостингът предлага споделени хостинг планове с голям удар за вашия долар. И ако имате големи планове за бъдещето, високата производителност на A2, управлявания VPS хостинг и специализирани сървърни пакети има ли, ако някога се нуждаете от тях.

Хостинг пакетите на A2 могат да поддържат вашите бизнес нужди, докато се развиват.

Ако старият ви хост не може да се поддържа, тъй като сайтът ви събира повече трафик и се нуждае от по-разширени функции, преминете към A2 и никога няма да погледнете назад.

2. Уеб хостинг на начинаещи, които биха искали търпеливи и човешки напътствия.

Стартирате първия си уебсайт? Не са супер технологични? A2 има наистина отличен екип за поддръжка на клиенти, който ще държи ръката ви, когато се впускате в джунглата на плашещи съкращения и технически жаргон, който е уеб хостинг.

Потребителският интерфейс на A2 е ясен и добре проектиран, тяхното Знание е обширен, а техните представители за поддръжка никога не са чували глупав въпрос.

3. Плюсове, които оценяват екип за поддръжка на клиенти, който може да държи своя собствена.

Ако вече сте посветени в света на уеб хостинга, в A2 ще намерите екип от техни гурута, който наистина може да ви срещне там, където се намирате. Екипът за поддръжка на клиенти на A2 знае техните неща и може да предложи ценна представа и да послужи като експертен съвет на ниво експерт за следващия ви проект за уеб разработка.

• Кой трябва да търси другаде?

Смятаме, че A2 хостингът е солиден избор за почти всеки, но ако поставите специален акцент върху следните точки на болка, може би си струва да отделите време за пазаруване на други домакини:

1. Вие просто търсите нещо супер евтино.

Ако просто искате нещо основно и най-важното, евтино, A2 вероятно не е за вас. A2 не е точно скъп, но най-евтиният им Lite Plan далеч не е най-евтиният хостинг пакет в интернет. Освен това плановете им Lite и Swift не са всъщност оптимизиран за скоростите на мълния, които претендират за слава на А2.

Вашата най-добра алтернатива

Можете да намерите по-евтини основни планове със съпоставими скорости в Bluehost или Hostgator, стига да не пропуснете обслужването на клиентите или допълнителни функции, които A2 предлага.

2. Всяка секунда от ъптайма се отчита.

A2 хостингът обещава 99,9% време за работа и в по-голямата си част те доставят. Въпреки това, няколко други играчи в индустрията имат добре документирани темпове на време на работа над 99,95% и не правят изключения за DDoS или други сървърни атаки.

Разликите в тези проценти могат да изглеждат като фъстъци, но те се изразяват в допълнителни 21 минути престой на месец. При по-високите нива на електронната търговия 21 минути могат да означават много загубени продажби.

Вашата най-добра алтернатива

Ако имате нужда от гаранция за най-доброто време на пазара, препоръчваме SiteGround за пакети, които са сравними с A2, но с по-надеждна гаранция за ъптайм от 99,99%.

• Плюсове за хостинг на A2

Ето няколко от любимите ни неща за тази супер бърза хостинг компания, базирана на Ан Арбър.

1. Екип за поддръжка на клиенти, който искате да прегърнете

A2 инвестира време, пари и грижи, необходими за изграждането на отличен и знаещ екип за техническа поддръжка. Отстраняването на неизправности е разочароващо, но приятелските гурута за поддръжка на A2 отиват над и отвъд, за да направят процеса възможно най-безболезнен.

Ако някога сте имали подозрителното подозрение, че вашето запитване за поддръжка е препратено до чужд център за обаждания, ще се радвате да знаете, че A2 се гордее с това, че разполага с персонал за поддръжка на клиенти, който е 100% базирана в САЩ и местна англоезична.

Но освен техния апел, отглеждан у дома, се състои екипът за поддръжка на A2 разработчици, които знаят своите неща. Това ги прави да са едновременно търпеливи овчари за непосветените и експертни ръководства за по-опитни клиенти.

Много клиенти на A2 съобщават, че екипът за поддръжка дори е успял да открие и реши технически проблеми, които техните уеб дизайнери или разработчици са пропуснали.

Клиентската зона на A2 включва удобно табло за управление, където можете лесно да следите всички ваши минали и текущи билети за поддръжка.

 A2 предлага разнообразие от 24/7 технически средства за поддръжка от онлайн чат да се имейл билети да се телефонна поддръжка. Времето за реакция е минимално и по време на нужда можете да разчитате, че ще бъдете бързо свързани с живо, дишащо, приятелско настроено човешко същество, което е готово да помогне.

2. Скорост! Speed! скорост!

Със средно време за зареждане на страниците от около 370ms, A2 е най-добрият безспорен шампион по бърз хостинг. И с малко над $ 9 / месец, техният Turbo споделен хостинг план няма да ви струва ръка и крак за скорости, които оставят конкурентите си в праха.

При уеб хостинга, необходимостта от бързина не е само в правата на самохвалство. Бързото време за зареждане на страниците идва с цял куп убедителни (четете: доходоносни) ползи, включително по-ниски степени на отпадане, по-високи проценти на реализация и SEO стимули.

Ако интерфейсът на вашия сайт включва много изображения, видеоклипове или други функции, които обикновено изискват известно време за зареждане, Turbo сървърите на A2 са отличен избор.

A2 хостингът е солиден случай за това защо натоварването на страниците и времето за реакция са от решаващо значение за успеха на вашия уебсайт. Вижте техните пълна инфографика тук.

Как A2 успява да изтегли най-бързото време за зареждане в мрежата?

В допълнение към най-съвременния SSD, тайната на успеха на A2 е притежаването на всички собствени сървъри и центрове за данни, от Мичиган до Аризона, от Амстердам до Сингапур.

Защото A2 притежава и управлява всички техни съоръжения (вместо просто да наемат сървърно пространство в склад на някой друг, какъвто е стандартът за индустрията), те имат пряк контрол върху техническата среда, където се хоства уебсайтът ви. Това означава, че са по-малко податливи на проблеми, причинени от фактори, които са извън техния контрол, и могат бързо да се намесят, ако възникнат проблеми.

3. Удобство за потребителя през и през

Като се има предвид, че индустрията съществува от 30+ години, уеб хостингът трябва да е лесен. И все пак потребителското изживяване остава замислено за много доставчици на уеб хостинг услуги.

Не е така с A2 хостинг, чийто модерен интерфейс е лесен за използване, лесен за навигация и добре проектиран. Това положително потребителско изживяване се простира и на борда на клиента, таксуването и отстраняването на технически проблеми.

A2 прави смисъл да забележите първите си взаимодействия с техните услуги. Мигриране на уебсайта Ви от стар доставчик на хостинг услуги до A2 е толкова безболезнено, колкото е необходимо, изисква само няколко минути от вашето време и минимално време за престой на вашия сайт.

Това. е. огромен.

Ако не сте разработчик или техническо лице, мигрирането на уебсайта ви от един хост на друг е огромна болка. Това подтикна възрастните мъже до сълзи.

Всеки, който се опита да мигрира уебсайт за първи път, вероятно има няколко сиви косми, за да го покаже. Това, което изглежда лесно на повърхността, може бързо да се превърне в часове закъснения, по време на които уебсайтът ви е офлайн. Не играйте с огън, оставете хостинг експертите да го направят вместо вас.

След преместването на уебсайта ви няма да се налага дълго да търсите функционалността, която ви е необходима в елегантното и ясно клиентско табло за клиент на A2. Много важни функции на този контролен панел могат дори да се изпълняват с a едно кликване, като създаване на нови имейл акаунти, възстановяване на резервни копия или регистриране на нови домейни.

Клиентската зона на A2 е чудесно незабранена и ви осигурява бърз достъп с едно щракване до всички най-важни функционалности.

 Но може би най-голямото доказателство за невероятната използваемост на A2 е тяхната база знания. Напълнена с силно информативни и ясно написани помощни статии което ще ви научи на всичко, което трябва да знаете за уеб хостинга, може дори да не се наложи да имате удоволствието да взаимодействате с екипа за поддръжка на A2.

Уеб хостингът за начинаещи и професионалисти ще намери много информация, от основни въпроси („Какво е PHP?“) До разширени практически указания („Как да използвате потребителски файл php.ini за cPanel cron задания“). Нещо повече, всяка статия в базата знания на A2 се отваря с преглед на основните понятия, които трябва да знаете, преди да продължите.

Базата знания на A2 е структурирана за разбиране. Темите са групирани по организиран начин и всеки по-напреднал запис е с препратки към задължително четене.

4. Страхотни функции за страхотна цена

A2 хостингът е много. Те може да не предлагат най-ниските цени на кошчета, но клиентите на A2 абсолютно получават своите пари от гледна точка на качество на услугата и широк спектър от функции. Клиентите с удоволствие ще открият, че A2 е съвместим с много от най-реномираните CMS и приложения за сигурност от WordPress до Joomla до Drupal до Cloudflare.

Ето някои от акцентите:

 • Оптимизирана за A2 WordPress интеграция
 • Cpanel
 • Съвместимост с Linux и Windows
 • Избор на местоположението на сървъра в Северна Америка (MI или AZ), Европа (Амстердам) или Азия (Сингапур)
 • Разширено DNS
 • SSD захранвани сървъри
 • Безплатна интеграция в Cloudflare
 • Безплатен SSL сертификат
 • Безплатни приложения за сигурност като Patchman

Оптимизиран за A2 WordPress означава, че настройката е автоматизирана и всичко е предварително конфигурирано с оптималните настройки за скорост и сигурност. A2 е съвместим и с други системи за управление на съдържанието като Joomla и Drupal.

Съотношението между цена и функции на A2 е отлична новина за всеки, който има планове да мащабира своя хостинг план с развитието на сайта си. A2 хостинг предлага планове за съвпадение всички нива на нужди и бюджети, от основен, но висококачествен споделен хостинг, до хостинг на дистрибутори, управляван VPS, до специализирани сървъри.

Няколко от многото уважавани опции за SSL сертификати, от които можете да се възползвате, ако решите да хоствате с A2.

 

5. Топли пушилки

A2 е дружелюбна компания. И на пазар, който до голяма степен е доминиран от няколко конгломерата с големи имена, харесването не е нещо, което трябва да се приема за даденост.

Ако този преглед на хостинг на A2 вече не ви е убедил в достойнствата на тази компания, ето някои от малките неща за A2, които могат да ви накарат да се почувствате топло вътре:

 • A2 е a малка компания от по-малко от 200 служители това дава ценен принос за икономиката на Малък град, Америка. Те обичат родния си град Ан Арбър и нямат планове да се преместят в Силиконовата долина.
 • A2 притежава всички свои собствени центрове за данни и сървъри.
 • A2 хостинг е НЕ е собственост на Endurance International Group, мегакорпорация, която закупи 83 дъщерни компании за уеб хостинг през последните две десетилетия (Small Orange, iPage и HostGator, само за да назовем няколко, всички принадлежат на EIG).
 • A2 участва в редица екологични инициативи. Те са засадили над 50 000 дървета в района на Ан Арбър и са партньор на Carbonfund.org.
 • Всички екипи за поддръжка на A2 са базирани на местно ниво и те не използвайте задгранични телефонни центрове.

• А2 хостинг минуси

На A2 може да се хареса много, но някои клиенти могат да се натъкнат на няколко снопа с този иначе солиден хостинг доставчик. Ето някои потенциални прекъсвачи, които може да искате да помислите, преди да се регистрирате за A2 хостинг акаунт:

1. Търсите абсолютния най-евтин домакин? Погледни другаде.

A2 хостингът е много за количеството функции и качеството на услугата, която предоставят. Въпреки това, A2 далеч не е най-евтиният хост в мрежата и най-основните им планове липсват в много функции, които може да се наложи на пазаруващите купувачи.

Хостинг планове на A2 не включват безплатни имена на домейни, така че ще трябва да изчислите тази цена над цената на хостинга. И докато турбо планът на A2 включва пламтящите бързи скорости, на които компанията се предлага на пазара, двата основни и по-малко скъпи споделени хостинг плана Lite и Swift всъщност не са оптимизирани за максимална скорост.

Ако вашият приоритет е да плащате възможно най-малко за услуги, които са просто адекватни, плановете на A2 Lite и Swift вероятно струват повече, отколкото искате да платите. Вместо това ние препоръчваме домакини на големи марки като HostGator или BlueHost. Цените са изключително евтини, страниците се зареждат бързо и ще получите безплатно име на домейн, но не очаквайте същото ниво на грижа или съобразена мащабируемост.

2. Неправилни неволи

Степента на работа на A2, въпреки че е солидна, не е най-добрата на пазара. Те обещават 99,9% ъптайм с гаранция за връщане на парите, но правят изключения за DDoS или други атаки на техните сървъри (което между другото можете да избегнете, но се възползвате от безплатната им опция за интеграция в Cloudflare). Резултатите от A2 показват, че те рядко се спускат под това обещание от 99,9%, но много други хостинг компании успяват да поддържат честотата на безработицата много по-високи.

Можете да проверите състоянието на прекъсванията на услугите на A2 хостинг Сайт за системен статус.

Ако вашият уебсайт работи на ниво, при което всяка секунда време за продължаване е от решаващо значение, A2 може да не е най-добрият вариант. Вместо това препоръчваме SiteGround, чиито услуги и цени са сравними с тези на A2, но имат почти безупречен запис за продължителност от 99,99% и гаранция за връщане на пари за зареждане.

3. Обслужването на клиенти има своите извън дни

Една от най-силните продажби на A2 е техният супер приятелски и полезен екип за поддръжка. Но като малка компания с по-малко от 200 служители, не е чуто, че клиентите на A2 срещат проблеми с техническата поддръжка, които сякаш проследяват това, че не винаги има достатъчно хора от персонала, които да се справят с периоди с голям обем.

Не ни разбирайте погрешно! По-голямата част от A2 хостинг отзивите са положително светещи по отношение на обслужването на клиентите. Но има няколко точки на болка при обслужване на клиентите, които си струва да се разгледат:

 • Техническата поддръжка е достъпна 24 часа в денонощието, но отделите за таксуване и продажби са в нормален работен график. Това може потенциално да повлияе на качеството на услугата, която получавате, ако живеете в друга часова зона или трябва да разрешите проблем с таксуването през уикенда.
 • Докладване на билети, изпратени с общи въпроси, може да получи автоматични отговори с линкове към базата знания, което може да бъде разбираемо смущаващо.

Ако сте един от малкото нещастници, които в миналото са имали недоволно обслужване на клиенти с A2, препоръчваме като алтернатива да се регистрирате за хостинг акаунт с SiteGround. Пакетите им са сравними, услугите им отлични, а обслужването на клиентите им преценява изключително положително с наистина денонощни отговори на въпроси за фактуриране и продажби..

• Хостинг планове A2 & Сравнение на цените

Подобно на звука на A2 хостинг, но се нуждаете от помощ, за да решите кой от техните хостинг пакети е подходящ за вас? Ето разбивка на три различни нива на хостинг услугите на A2: споделен хостинг, управляван хостинг на WordPress, и VPS хостинг

 Споделен хостинг Управляван WordPress хостингCore VPS
описаниеНай-бързият споделен хостинг на пазараНапълно оптимизиран и управляван хостинг на WordPressУправляван VPS хостинг с Root Access
Започва в$ 3.92 / месец$ 11.99 / месец$ 32.99 / месец
Контролен панелCpanelPleskCpanel
съхранениенеограничен10GB75GB

Планове за споделен хостинг на A2

A2 предлага отлични споделени хостинг услуги на конкурентни цени, между 4 и 10 долара на месец в зависимост от избрания от вас пакет. Всички пакети включват неограничено съхранение и трансфер, cPanel, безплатни SSL и SSD, безплатен трансфер на сайт и гаранция за връщане на парите по всяко време..

LiteSwiftTurbo
Цена$ 3.92$ 4.90$ 9.31
# от сайтовете1
Данни на Guide-Bulgaria.com5
Турбо ускоряваНеНеда
Ускорител на сайтаНеНеда

Хостинг планове за управление на A2 за WordPress

Споделените хостинг планове на A2 също могат да бъдат оптимизирани за WordPress, но техните планове за управляван хостинг на WordPress включват скорости на сайта на Turbo, лесно архивиране, стадиране на сайта, безплатен лиценз за Jetpack и идват с предварително инсталиран WP-CLI.

1-Site3-сайтовенеограничен
Цена$ 11.99$ 18.99$ 36.98
съхранение10 GB25 GB40 GB

Хостинг планове за управление на V2 на A2

VPS пакетите с A2 включват повече мощност и поддръжка, отколкото техните споделени хостинг планове. Тези управлявани планове включваха конфигурация на сървъра, 24/7 изчерпателна поддръжка на гуру, автоматична надстройка за сигурност и инсталация, безплатен CloudFlare CDN, cPanel и безпроблемно управляван хардуер и мрежа. 

мощност+Престиж+връхна точка+
Цена$ 32.99$ 46.19$ 65.99
съхранение75 GB100 GB150 GB
RAM4 ГИГАБАЙТА6 GB8 GB
прехвърляне2 TB3 TB4 TB
процесори4 vCPU6 vCPU8 vCPU

• Долния ред

A2 хостинг е малка компания с големи ползи. Те са най-бързият споделен хостинг вариант на пазара, предлагат невероятно обслужване на клиенти и имат хостинг планове, които са изградени да мащабират. Регистрирайте се за хостинг акаунт с A2 за пламтящите бързи скорости и безупречно потребителско изживяване, и останете за приятелското обслужване на клиентите и любовта към малкия бизнес. A2 може да не предлага най-евтините цени или най-доброто време за работа в света, но те предлагат печеливша комбинация от отлични услуги и невероятна поддръжка.

A2 хостинг често задавани въпроси

Кой е A2 хостинг най-подходящ?

A2 хостингът работи за всеки, който се нуждае от всяко ниво на ИТ услуги. Хората, които искат основен WordPress сайт, могат да имат A2 хостинг, който служи като хост за един уебсайт, пет бази данни и неограничено място за съхранение. В горния край на спектъра, посветен хостинг позволява на предприятията да имат пълен контрол върху уеб сървъра, уебсайта и управлението на данни. По-голямата част от тази работа се случва дистанционно, за разлика от лично. Компаниите плащат месечни такси за услугите на A2 хостинг.

Какви са цените на A2 хостинг?

Най-основният хостинг на WordPress започва от $ 3,92 на месец. За тази цена клиентите получават един уебсайт, пет бази данни, неограничено съхранение, гаранция за връщане на пари, неограничен трансфер и безплатен SSD. Най-високият хостинг на WordPress дава на потребителите неограничени уебсайтове, бази данни, съхранение и прехвърляне заедно с гаранция за връщане на пари, турбо уебсайт, който е 20 пъти по-бърз от основните предложения на A2 хостинг, безплатен SSD и ускорител на сайта A2 за 9,31 долара на месец.

В по-горния край, A2 хостингът е посветил хостинг, който започва от $ 99,59 на месец. За тази цена потребителите получават да персонализират нуждите на сървъра, имат пълна изолация от други сървъри и избират ниво на управление. Най-скъпият план, който компанията предлага, е управляван сървър за $ 290,49 всеки месец. Това дава на клиента 16 GB RAM за използването на сървъра, 20 TB прехвърляне, 2 × 1000 GB място за съхранение, достъп до основен сървър на Intel Xeon, безплатен достъп до cPanel, root достъп и гаранция за връщане на парите. Тези нива на достъп дават на фирмите и компаниите пълен контрол върху техния уеб сървър.

А2 предлага ли отстъпки за връщащи се клиенти?

A2 хостингът не предлага отстъпки за повтарящи се клиенти, въпреки че някои клиенти може да имат право на безплатни надстройки в рамките на един и същ сървър пакет. Преминаването до по-малък пакет струва 25 долара за такса за пренос на данни. A2 хостинг дава отстъпки на нестопанските организации, които те трябва да докажат, като се свържат с компанията чрез билет за поддръжка.

Какви са основните характеристики на A2 хостинг?

A2 хостинг рекламира приятен за разработчиците хостинг, така че хората да могат да създават и управляват свои собствени уебсайтове, регистрация на домейни за това, когато някой иска да притежава име на домейн, трансфер на домейн от друг хост, SSL сертификати за проверка на сигурността на уебсайта, гаранция за 99,9 процента ъптайм, по всяко време гаранция за връщане на пари и бърз хостинг на SwiftServers.

Потенциалните клиенти могат да търсят в уебсайта на A2 хостинг, за да проверят дали името на домейна е собственост на друг хост чрез контрола на домейна. Потребителите просто въвеждат до 20 имена на уебсайтове в полето, преминават през простия протокол за сигурност и кликват върху Наличност при търсене, за да видят дали A2 хостинг може да запази името на домейна за клиент.

99,9 процента гаранция за ъптайм отразява обещанието за надеждност на A2 хостинг. Компанията използва най-добрите практики в индустрията, кръпки за сигурност и алтернативни центрове за данни, за да гарантира, че уебсайтът остава активен колкото е възможно повече. Уеб хостът разпознава, че когато уебсайтът се срине, клиентът губи пари.

Гаранцията за връщане на парите по всяко време влиза в сила за първите 30 дни от услугата. По същество това е безплатна 30-дневна пробна версия. Ако потребителят иска да анулира услугата по каквато и да е причина през първите 30 дни, лицето може да направи това без наказание.

От какво ниво на уеб хостинг се нуждае моята компания?

Нивото на уеб хостинг на нуждите на уебсайт зависи от количеството информация, съхранявана на сървъра. Един прост уебсайт, който само изброява услугите на компанията, може да се нуждае от планове с най-ниски цени, докато сайтовете за електронна търговия могат да използват планове на средно ниво. Ако една фирма трябва да достави поточно видео на клиентите, най-бързите и най-високите цени на плановете са пътят.

Как клиентът съхранява резервен уебсайт?

A2 хостингът позволява архивиране на по-малко от 30 дни и до 50 GB данни при условията на услугата на компанията. Допълнителната услуга за пренавиване на сървъри спира да архивира всички уебсайтове, ако клиентът надхвърли 30 дни при архивиране и 50 GB място за съхранение.

Кои са основните услуги, които A2 хостинг обхваща във всеки план?

A2 хостингът има множество услуги за всеки, който иска да хоства или притежава уебсайт. Изборите включват управление на реклами, уикита, блогове, електронна търговия, форуми и социални мрежи.

Частта за управление на реклами разполага с няколко типа софтуер за управление на реклами, всички от които позволяват на предприятията да създават насочени рекламни кампании от самото начало. Тези услуги са някои от най-ниските цени, използвани от A2 хостинг.

Хостинг на форум означава, че A2 хостингът предоставя платформа за хората да споделят идеи, да публикуват мисли и свободно да обменят идеи. Уики се отнася до информационни записи от типа на енциклопедия, които предоставят начини, създадени от потребителя за редактиране на отделни записи в уикито.

Други основни уеб хостинг услуги включват хостинг софтуер и програми за анализи, поддръжка на клиенти, преподаване, хостинг на бази данни, електронна търговия, управление на документи, JavaScript библиотека, съхраняване на музика, съхранение на видео и уеб разработка. Като цяло A2 хостинг предлага 37 основни услуги, които предоставя на клиентите.

Как да се свържа с A2 хостинг?

A2 хостингът има функция за чат на живо, функция за поддръжка на билети, безплатен номер за американски и канадски клиенти и формуляр за връзка с продажбите. Клиентите в Европа, Бразилия, Австралия и Индия имат отделни телефонни номера за обаждане. Компанията има и канали за социални медии за Twitter и Facebook

Какви опции за плащане предоставя A2?

Клиентите могат да плащат за услуги чрез PayPal, American Express, Visa, Mastercard и карта Discover. Клиентите могат да настройват автоматични плащания всеки месец.

Каква е партньорската програма за A2 хостинг?

A2 хостингът дава на клиентите пари за успешни реферали, които се регистрират чрез партньорска връзка. Клиентите печелят 85 долара на нов клиент и след това 5 долара за всеки нов клиент, който първоначалният нов клиент внесе в кошарата. Компаниите печелят пари за всеки нов клиент, който закупи хостинг пакет.

Клиентите печелят 10 долара само за записване в партньорската програма. Най-добрият филиал спечели над 100 000 долара през 2015 г. По същество, партньорската програма е маркетингов тласък, направен от A2 хостинг като начин за получаване на повече клиенти, но е много лесно да бъде домакин на партньорската програма.

Къде се намира А2?

Основният офис на A2 хостинг е в Ан Арбър, Мичиган. Втори център за данни е в Сингапур, а трети – в Амстердам.

Какво е A2 хостинг поддръжка на клиенти?

A2 хостинг реклами 24/7/365 поддръжка на клиенти. Това означава, че клиентите имат достъп до техническа поддръжка по всяко време.

Как клиентът тества скоростите на сървъра си?

Клиентът изтегля тестови файлове за скорост за всеки от трите центъра за данни чрез уебсайта на A2 хостинг. ZIP файлът е 100MB. Тест на скоростта на трети страни проверява независимостта на скоростта на центъра за данни.

В кои страни А2 е най-популярен?

Повечето клиенти на A2 хостинг идват от цял ​​свят. Най-популярните държави са САЩ, Великобритания, Канада, Индия и Франция. Компанията изброява 26 държави, в които клиентите могат да научат повече за услугите на A2 хостинг.

Какви мерки за сигурност съдържа центърът за данни Ann Arbor?

Центърът за данни Ann Arbor предлага статични настилки без статични елементи, климатични контроли от 68 градуса по Фаренхайт с нива на влажност между 30 и 40 процента. Излишното захранване включва дизелов генератор в случай, че първичните опции за захранване се провалят. Мерките за физическа сигурност включват затворен паркинг, достъпен само за служителите, ключ за сигурност до сградата, отделен ключ за сигурност, необходим за достъп до трезора на сървъра и видео наблюдение.

Какви облачни услуги предлага A2 хостинг?

Услугите за облачен хостинг започват от 15 долара на месец за до 10 GB съхранение на данни, а изборът от висок клас е 25 долара на месец с 25 GB място за съхранение. A2 хостинг пуска облачни услуги на 300 процента по-бързо от други дискове.

A2 хостинг предлага ли VPS?

A2 хостинг продава виртуален частен сървър (VPS), хостинг до 75 GB хранилище и 2 TB трансфер. Този тип сървъри са идеални за разработчици и ИТ експерти.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map