A2 Hosting Recensies mei 2020: is A2 webhosting geschikt voor uw site?

A2 Hosting Recensies mei 2020: is A2 webhosting geschikt voor uw site?

A2 Hosting Recensies mei 2020: is A2 webhosting geschikt voor uw site?

Contents

Is A2-hosting echt beter?

Hoewel een minder bekende naam in de wereld van webhosting, A2-hosting heeft voor zichzelf een reputatie opgebouwd als een van de snelste en vriendelijkste beschikbare hostingservices.


A2, opgericht in 2001 in Ann Arbor, Michigan, belooft razendsnelle laadsnelheden, een onberispelijke uptime, alle functies die uw site ooit nodig zou kunnen hebben en uitstekende klantenondersteuning om op te starten.

Update: A2 Hosting heeft het hele seizoen een geweldige vakantie-uitverkoop. Lock-in tot 75% korting!

Hoe goed is A2 Web Hosting?

We zijn blij te kunnen melden dat de webhostingservices van A2 de hype waarmaken. Hun motto luidt: “Onze snelheid, uw succes”, en jongen leveren ze. A2 is altijd de snelste hostingbedrijf op internet. Ze noemen hun hosting als zijnde 20 keer sneller dan die van hun concurrenten, en hoe ongelooflijk dat ook klinkt, de bewering houdt stand.

A2 Hosting belooft zeker veel. Maar hoe stapelen hun diensten zich eigenlijk op?

Afgezien van de supersnelle laadtijden, bezuinigt A2 niets op het gebied van klantervaring. Met een gebruiksvriendelijke interface dat kan worden gewaardeerd door zowel webhosting-beginners als professionele ontwikkelaars, pijnloze migratie, en een brede selectie van functies op eerlijke prijzen, De snelheden van A2 zijn niet het enige dat de moeite waard is om over naar huis te schrijven.

Maar wat A2 als webhostingbedrijf echt onderscheidt, is dat ze aanbieden een winnende combinatie van kwaliteitsdiensten, goede prijzen en uitstekende klantenondersteuning.

Afronding van een solide selectie van redelijk geprijsde en goed uitgeruste hostingplannen met enkele van de snelste en vriendelijkste klantenondersteuning goeroes waar je ooit het plezier van hebt om problemen op te lossen, A2 is een hostingbedrijf dat weet hoe je je loyaliteit kunt verdienen. En ze hebben een A + beoordeling van het Better Business Bureau om het te bewijzen.

A2 Hosting Redactiebeoordeling 4.6 / 5 Recensent {{reviewsOverall}} / 5 Gebruikers (2 stemmen) Pros

 1. Ongelooflijke klantenondersteuning
 2. Snelste snelheden op de markt
 3. Gebruikers vriendelijkheid
 4. Geweldige functies voor de prijs
 5. Lokale helden

Nadelen

 1. Niet de sterkste uptime
 2. Niet voor koopjesjagers
 3. Klantenservice heeft zijn Off-Days

Samenvatting A2 webhosting is zo snel en zo betrouwbaar dat ze hun concurrenten in dit opzicht echt overtreffen. Bovendien hebben ze een moderne uitstraling die zorgt voor een verfrissende hostingervaring. Als u ontwikkeltools wilt die uw workflow echt begrijpen, en vertegenwoordigers van de klantenservice die u echt kunnen ontmoeten waar u zich bevindt, is A2 misschien wel de host voor u. Hebben we al gezegd dat ze echt heel snel zijn? Support5Speed5Features5Value4Transparency4

• Wie zou moeten hosten met A2?

Door onze ervaring met A2 Hosting zouden we ze als een hostingprovider aan iedereen kunnen aanbevelen. Maar we denken dat de volgende groepen mensen het meeste te winnen hebben bij het hosten van hun site met A2:

1. Marketeers en ondernemers met plannen om hun sites te upgraden of te schalen.

In termen van snelheid, functies en klantenondersteuning biedt A2-hosting gedeelde hostingplannen met veel waar voor uw geld. En als u grote plannen heeft voor de toekomst, dan zijn er de hoogwaardige, beheerde VPS-hosting en toegewijde serverpakketten van A2, mocht u ze ooit nodig hebben.

De hostingpakketten van A2 kunnen uw zakelijke behoeften ondersteunen terwijl ze zich ontwikkelen.

Als uw oude host het niet bij kan houden omdat uw site meer verkeer genereert en meer geavanceerde functies vereist, schakel dan over naar A2 en u zult nooit meer terugkijken.

2. Webhosting nieuwkomers die geduldige, menselijke begeleiding willen.

Je eerste website starten? Niet super technisch onderlegd? A2 heeft een werkelijk uitstekend klantenserviceteam dat je de hand zal houden terwijl je de jungle intrekt van ontmoedigende acroniemen en technisch jargon dat webhosting is.

De gebruikersinterface van A2 is duidelijk en goed ontworpen, hun Kennis basis is uitgebreid en hun ondersteuningsmedewerkers hebben nog nooit een domme vraag gehoord.

3. Pro’s die een klantenserviceteam waarderen dat hun mannetje kan staan.

Als je al bent ingewijd in de wereld van webhosting, zul je in A2 een team van technische goeroes vinden die je echt kunnen ontmoeten waar je bent. Het klantenserviceteam van A2 kent hun spullen en kan waardevol inzicht bieden en dienen als klankbord op expertniveau voor uw volgende webontwikkelingsproject.

• Wie moet ergens anders kijken?

We denken dat A2 Hosting een solide keuze is voor bijna iedereen, maar als je bijzondere nadruk legt op de volgende pijnpunten, is het misschien de moeite waard om rond te kijken voor andere hosts:

1. Je bent gewoon op zoek naar iets supergoeds.

Als je gewoon iets eenvoudigs en vooral goedkoop wilt, is A2 waarschijnlijk niet voor jou. A2 is niet bepaald prijzig, maar hun goedkoopste Lite-abonnement is verre van het goedkoopste hostingpakket op internet. Bovendien zijn hun Lite- en Swift-plannen dat niet werkelijk geoptimaliseerd voor de razendsnelle snelheid van A2.

Je beste alternatief

U kunt goedkopere basisplannen met vergelijkbare snelheden vinden bij Bluehost of Hostgator, zolang u de klantenservice of extra functies van A2 niet mist.

2. Elke seconde van de uptime telt.

A2 Hosting belooft een uptime van 99,9% en levert voor het grootste deel. Verschillende andere spelers uit de branche hebben echter goed gedocumenteerde uptime-tarieven van meer dan 99,95% en maken geen uitzonderingen voor DDoS of andere serveraanvallen.

De verschillen in deze percentages kunnen op pinda’s lijken, maar ze vertalen zich in een extra downtime van 21 minuten per maand. Op het hogere niveau van e-commerce kan 21 minuten veel verloren verkopen betekenen.

Je beste alternatief

Als u de zekerheid van de beste uptime van de markt nodig heeft, raden we SiteGround aan voor pakketten die vergelijkbaar zijn met A2, maar met een betrouwbaardere uptime-garantie van 99,99%.

• A2 Hosting Pro’s

Hier zijn een paar van onze favoriete dingen over dit supersnelle, op Ann Arbor gebaseerde hostingbedrijf.

1. Een klantenserviceteam dat u wilt knuffelen

A2 investeert de tijd, het geld en de zorg die nodig is om een ​​uitstekend en deskundig team voor technische ondersteuning op te bouwen. Problemen oplossen is frustrerend, maar A2’s vriendelijke klantondersteuningsgoeroes doen er alles aan om het proces zo pijnloos mogelijk te maken.

Als u ooit het stiekeme vermoeden heeft gehad dat uw ondersteuningsaanvraag is doorgestuurd naar een overzeese callcenter, zult u blij zijn te weten dat A2 trots is op het hebben van een klantenserviceteam dat 100% in de VS gevestigd en moedertaal Engels.

Maar afgezien van hun aantrekkingskracht van eigen bodem, bestaat het ondersteuningsteam van A2 uit ontwikkelaars die hun spullen kennen. Dit maakt hen tot patiëntenherders voor de niet-ingewijde en deskundige gidsen voor meer ervaren klanten.

Veel A2-klanten hebben gemeld dat het ondersteuningsteam zelfs technische problemen kon opsporen en oplossen die hun webontwerpers of ontwikkelaars hadden gemist.

Het klantengedeelte van A2 bevat een gebruiksvriendelijk dashboard waar u gemakkelijk al uw eerdere en lopende ondersteuningstickets kunt bijhouden.

 A2 biedt een verscheidenheid aan 24/7 technische ondersteuningsmedia, van online chat naar e-mailtickets naar telefonische ondersteuning. De reactietijden zijn minimaal en in uw tijd van nood kunt u erop rekenen dat u snel verbonden bent met een levende, ademende, vriendelijke mens die klaar staat om te helpen.

2. Snelheid! Snelheid! Snelheid!

Met een gemiddelde laadtijd van pagina’s van ongeveer 370ms is A2 de onbetwiste kampioen van snelle hosting. En met iets meer dan $ 9 / maand kost hun Turbo Shared Hosting-plan je geen arm en een been voor snelheden die hun concurrenten in het stof achterlaten.

Bij webhosting gaat het bij snelheid niet alleen om opscheppen. Snelle laadtijden voor pagina’s worden geleverd met een hele reeks overtuigende (lees: lucratieve) voordelen, waaronder lagere bouncepercentages, hogere conversieratio’s en SEO-boosts.

Als de interface van uw site veel afbeeldingen, video’s of andere functies bevat die over het algemeen wat laadtijd vereisen, zijn de Turbo-servers van A2 een uitstekende keuze.

A2 Hosting is een goede reden waarom het laden van pagina’s en reactietijden cruciaal zijn voor het succes van uw website. Bekijk hun volledige infographic hier.

Hoe slaagt A2 erin om de snelste laadtijden op internet te halen?

Naast de ultramoderne SSD is het geheim van het succes van A2 het bezitten van al hun eigen servers en datacenters, van Michigan tot Arizona, van Amsterdam tot Singapore.

Omdat A2 bezit en exploiteert al hun faciliteiten (in plaats van simpelweg serverruimte te leasen in het magazijn van iemand anders, zoals de industriestandaard is), hebben ze directe controle over de technische omgeving waarin uw website wordt gehost. Dit betekent dat ze minder vatbaar zijn voor problemen die worden veroorzaakt door factoren waarover ze geen controle hebben en dat ze snel kunnen ingrijpen als zich problemen voordoen.

3. Gebruiksvriendelijkheid door en door

Aangezien de branche al meer dan 30 jaar bestaat, zou webhosting eenvoudig moeten zijn. En toch blijft gebruikerservaring een bijzaak voor veel webhostingproviders.

Niet zo met A2 Hosting, waarvan de moderne interface is gebruiksvriendelijk, gemakkelijk te navigeren en goed ontworpen. Deze positieve gebruikerservaring strekt zich ook uit tot on-boarding, facturering en technische probleemoplossing voor klanten.

A2 maakt er een punt van om uw eerste interacties met hun diensten vast te leggen. Uw website migreren van een oude hostingprovider naar A2 is zo pijnloos als maar kan, het vergt slechts een paar minuten van uw tijd en minimale downtime voor uw site.

Deze. Is. Reusachtig.

Als u geen ontwikkelaar of technisch persoon bent, is het enorm lastig om uw website van de ene naar de andere host te migreren. Het heeft volwassen mannen tot tranen toe gedreven.

Iedereen die voor de eerste keer heeft geprobeerd een website te migreren, heeft waarschijnlijk een paar grijze haren te zien. Wat op het eerste gezicht gemakkelijk lijkt, kan snel uitgroeien tot urenlange vertragingen waarin uw website offline is. Speel niet met vuur, laat de hosting-experts het voor je doen.

Zodra uw website is gemigreerd, hoeft u nooit lang te zoeken naar de functionaliteit die u nodig heeft in het gestroomlijnde en overzichtelijke clientdashboard van A2. Veel belangrijke functies op dit bedieningspaneel kunnen zelfs worden uitgevoerd met een enkele klik, zoals het maken van nieuwe e-mailaccounts, het herstellen van back-ups of het registreren van nieuwe domeinen.

Het klantengedeelte van A2 is heerlijk overzichtelijk en geeft u snelle toegang met één klik tot alle belangrijke functionaliteiten.

 Maar misschien wel het grootste bewijs van de ongelooflijke bruikbaarheid van A2 is hun Knowledge Base. Gevuld met zeer informatieve en duidelijk geschreven Help-artikelen die u alles leert wat u moet weten over webhosting, u hoeft misschien nooit het genoegen te hebben van interactie met het ondersteuningsteam van A2.

Webhosting-beginners en -professionals zullen een schat aan informatie vinden, van basisvragen (“Wat is PHP?”) Tot geavanceerde instructies (“Hoe een aangepast php.ini-bestand gebruiken voor cPanel cron-taken”). Bovendien wordt elk artikel in de Knowledge Base van A2 geopend met een overzicht van de fundamentele concepten die u moet kennen voordat u doorgaat.

A2’s Knowledge Base is gestructureerd om te begrijpen. Onderwerpen zijn op een georganiseerde manier gegroepeerd en elk meer geavanceerd item wordt voorafgegaan door links naar de vereiste literatuur.

4. Geweldige functies voor een geweldige prijs

A2 Hosting is een geweldige deal. Ze bieden misschien niet de laagste prijzen, maar A2-klanten krijgen absoluut waar voor hun geld in termen van servicekwaliteit en een breed scala aan functies. Klanten zullen blij zijn te ontdekken dat A2 compatibel is met veel van de meest gerenommeerde CMS- en beveiligings-apps van WordPress tot Joomla tot Drupal tot Cloudflare.

Enkele hoogtepunten:

 • A2-geoptimaliseerde WordPress-integratie
 • cPanel
 • Compatibiliteit met Linux en Windows
 • Keuze van serverlocatie in Noord-Amerika (MI of AZ), Europa (Amsterdam) of Azië (Singapore)
 • Geavanceerde DNS
 • SSD-gevoede servers
 • Gratis Cloudflare-integratie
 • Gratis SSL-certificaat
 • Gratis beveiligingsapps zoals Patchman

Voor A2 geoptimaliseerde WordPress betekent dat de installatie geautomatiseerd is en dat alles vooraf is geconfigureerd met de optimale instellingen voor snelheid en beveiliging. A2 is ook compatibel met andere contentmanagementsystemen zoals Joomla en Drupal.

De onwankelbare verhouding tussen prijs en kenmerken van A2 is geweldig nieuws voor iedereen die plannen heeft om zijn hostingplan op te schalen naarmate zijn site groeit. A2 Hosting biedt bijpassende plannen alle niveaus van behoeften en budgetten, van eenvoudige maar hoogwaardige shared hosting, tot reseller hosting, tot managed VPS, tot dedicated servers.

Een paar van de vele gerenommeerde SSL-certificaatopties waarvan u kunt profiteren als u ervoor kiest om met A2 te hosten.

 

5. Warme fuzzies

A2 is een ronduit sympathiek bedrijf. En in een markt die grotendeels wordt gedomineerd door een paar grote conglomeraten, is sympathie niet vanzelfsprekend.

Als deze A2-hostrecensie u nog niet heeft overtuigd van de verdiensten van dit bedrijf, volgen hier enkele van de kleine dingen over A2 waardoor u zich van binnen helemaal warm kunt voelen:

 • A2 is een klein bedrijf met minder dan 200 werknemers dat levert een waardevolle bijdrage aan de economie van Small Town, Amerika. Ze houden van hun geboorteplaats Ann Arbor en hebben geen plannen om te verhuizen naar Silicon Valley.
 • A2 is eigenaar van al hun eigen datacenters en servers.
 • A2 Hosting is NIET eigendom van Endurance International Group, een megabedrijf dat de afgelopen twee decennia 83 dochterondernemingen voor webhosting heeft opgekocht (A Small Orange, iPage en HostGator, om er maar een paar te noemen, behoren allemaal tot EIG).
 • A2 neemt deel aan een aantal milieu-initiatieven. Ze hebben meer dan 50.000 bomen geplant in het Ann Arbor-gebied en zijn partner van Carbonfund.org.
 • Het hele ondersteuningsteam van A2 is lokaal gevestigd en zij gebruik geen overzeese callcenters.

• A2 Hosting Nadelen

Er is veel leuk aan A2, maar sommige klanten kunnen een paar haken en ogen tegenkomen bij deze anders solide hostingprovider. Hier zijn enkele potentiële dealbreakers die u misschien wilt overwegen voordat u zich aanmeldt voor een A2-hostingaccount:

1. Op zoek naar de absoluut goedkoopste host? Kijk ergens anders.

A2 Hosting is een geweldige deal vanwege het aantal functies en de kwaliteit van de service die ze bieden. A2 is echter verre van de goedkoopste host op het web en hun meest elementaire abonnementen missen veel functies die koopjeskopers mogelijk nodig hebben.

De hostingplannen van A2 bevatten geen gratis domeinnamen, dus u moet deze prijs berekenen bovenop de prijs van hosting. En hoewel A2’s Turbo Plan de razendsnelle snelheden omvat waarop het bedrijf zichzelf op de markt brengt, zijn de twee meer basale en goedkopere shared hosting-abonnementen Lite en Swift zijn niet echt geoptimaliseerd voor topsnelheden.

Als uw prioriteit is om zo min mogelijk te betalen voor all-inclusive services die gewoon voldoende zijn, dan kosten de Lite- en Swift-abonnementen van A2 waarschijnlijk meer dan u wilt betalen. In plaats daarvan raden we hosts van grote merken aan, zoals HostGator of BlueHost. De prijzen zijn zeer goedkoop, de pagina’s laden snel en u krijgt een gratis domeinnaam, maar verwacht niet hetzelfde niveau van zorg of schaalbaarheid op maat.

2. Uptime ellende

De uptime van A2 is solide, maar niet de beste op de markt. Ze beloven 99,9% uptime met een geld-terug-garantie, maar maken uitzonderingen voor DDoS of andere aanvallen op hun servers (die u overigens kunt vermijden, maar profiteren van hun gratis optie voor Cloudflare-integratie). Het trackrecord van A2 laat zien dat ze zelden onder deze belofte van 99,9% komen, maar veel andere hostingbedrijven zijn erin geslaagd de uptime-tarieven veel hoger te houden.

U kunt de status van serviceonderbrekingen controleren op A2 Hosting’s Systeemstatus-site.

Als uw website werkt op een niveau waar elke seconde van uptime cruciaal is, is A2 misschien niet de beste optie. In plaats daarvan raden we SiteGround aan, waarvan de services en prijzen vergelijkbaar zijn met die van A2, maar een bijna onberispelijk uptime-record van 99,99% en geld-terug-garantie hebben om op te starten.

3. Klantenservice heeft zijn Off-Days

Een van de sterkste verkoopargumenten van A2 is hun supervriendelijke en behulpzame ondersteuningsteam. Maar als een klein bedrijf met minder dan 200 werknemers is het niet ongehoord dat A2-klanten problemen ondervinden met technische ondersteuning die lijken terug te voeren op het feit dat ze niet altijd genoeg personeel in dienst hebben om periodes met een hoog volume te verwerken.

Begrijp ons niet verkeerd! De overgrote meerderheid van A2-hostingrecensies is positief in termen van klantenservice. Maar er zijn een paar pijnpunten bij de klantenservice die het overwegen waard zijn:

 • Technische ondersteuning is 24/7 beschikbaar, maar de afdelingen Facturering en Verkoop hebben een normaal werkschema. Dit kan mogelijk van invloed zijn op de kwaliteit van de service die u ontvangt als u in een andere tijdzone woont of als u een factureringsprobleem in het weekend moet oplossen.
 • Rapporttickets die met algemene vragen zijn ingediend, kunnen automatisch worden beantwoord met links naar de Knowledge Base, wat begrijpelijk frustrerend kan zijn.

Als u een van de weinige ongelukkigen bent die in het verleden een onbevredigende klantenservice-ervaring met A2 heeft gehad, raden we u aan u als alternatief aan te melden voor een hostingaccount bij SiteGround. Hun pakketten zijn vergelijkbaar, hun diensten uitstekend en hun klantbeoordelingen zijn overweldigend positief met echt 24/7 antwoorden op vragen over facturering en verkoop.

• A2-hostingplannen & Prijsvergelijking

Vind je het geluid van A2 Hosting leuk, maar heb je hulp nodig om te beslissen welke van hun hostingpakketten geschikt voor je zijn? Hier is een overzicht van drie verschillende niveaus van de hostingservices van A2: gedeelde hosting, beheerde WordPress-hosting, en VPS-hosting

 Shared Hosting Beheerde WordPress HostingCore VPS
OmschrijvingDe snelste shared hosting op de marktVolledig geoptimaliseerde en beheerde WordPress-hostingBeheerde VPS-hosting met Root Access
Beginnend bij$ 3,92 / maand$ 11,99 / maand$ 32,99 / maand
ControlepaneelcPanelPleskcPanel
OpslagOnbeperkt10 GB75 GB

Gedeelde hostingplannen van A2

A2 biedt uitstekende shared hostingservices tegen concurrerende prijzen, tussen $ 4 en $ 10 per maand, afhankelijk van het pakket dat je kiest. Alle pakketten bevatten onbeperkte opslag en overdracht, cPanel, een gratis SSL en SSD, gratis site-overdracht en een geld-terug-garantie op elk moment.

LiteSnelTurbo
Prijs$ 3,92$ 4,90$ 9,31
Aantal sites1
Databases5
Turbo-snelhedenNeeNeeJa
Site AcceleratorNeeNeeJa

A2’s beheerde WordPress-hostingplannen

De gedeelde hostingplannen van A2 kunnen ook worden geoptimaliseerd voor WordPress, maar hun beheerde WordPress-hostingplannen omvatten Turbo-sitesnelheden, eenvoudige back-ups, site-staging, een gratis Jetpack-licentie en worden geleverd met vooraf geïnstalleerde WP-CLI.

1-site3-sitesOnbeperkt
Prijs$ 11,99$ 18,99$ 36,98
Opslag10 GB25 GB40 GB

A2’s beheerde VPS-hostingplannen

VPS-pakketten met A2 bevatten meer kracht en ondersteuning dan hun gedeelde hostingplannen. Deze beheerde plannen omvatten serverconfiguratie, 24/7 uitgebreide goeroe-ondersteuning, automatische beveiligings- en installatie-upgrades, gratis CloudFlare CDN, cPanel en een naadloos beheerde hardware en netwerk. 

Kracht+Prestige+Hoogtepunt+
Prijs$ 32,99$ 46,19$ 65,99
Opslag75 GB100 GB150 GB
RAM4GB6 GB8 GB
Overdracht2 TB3 TB4 TB
CPU’s4 vCPU’s6 vCPU’s8 vCPU’s

• Het komt neer op

A2 Hosting is een klein bedrijf met grote voordelen. Ze zijn de snelste shared hosting-optie op de markt, bieden ongelooflijke klantenservice en hebben hostingplannen die op schaal zijn gebouwd. Meld u aan voor een hostingaccount bij A2 voor de razendsnelle snelheden en een onberispelijke gebruikerservaring, en blijf voor de vriendelijke klantenservice en de liefde voor kleine bedrijven. A2 biedt misschien niet de goedkoopste prijzen of ‘s werelds beste uptime, maar ze bieden wel een winnende combinatie van uitstekende services en geweldige ondersteuning.

A2 Veelgestelde vragen over hosting

Voor wie is A2 Hosting het meest geschikt?

A2 Hosting werkt voor iedereen die IT-services van elk niveau nodig heeft. Mensen die een eenvoudige WordPress-site willen, kunnen A2 Hosting gebruiken als host voor één website, vijf databases en onbeperkte opslag. Aan de hogere kant van het spectrum bieden dedicated hosting bedrijven volledige controle over de webserver, website en gegevensbeheer. Het meeste van dit werk gebeurt op afstand in plaats van persoonlijk. Bedrijven betalen maandelijkse kosten voor de diensten van A2 Hosting.

Hoe zien A2 Hosting-prijzen eruit??

De meest elementaire WordPress-hosting begint bij $ 3,92 per maand. Voor deze prijs krijgen klanten één website, vijf databases, onbeperkte opslag, een geld-terug-garantie, onbeperkte overdracht en gratis SSD. De hoogste WordPress-hosting biedt gebruikers onbeperkte websites, databases, opslag en overdracht naast een geld-terug-garantie, een turbo-website die 20 keer sneller is dan het basisaanbod van A2 Hosting, gratis SSD en A2’s siteversneller voor $ 9,31 per maand.

Aan de hogere kant heeft A2 Hosting dedicated hosting die begint bij $ 99,59 per maand. Voor die prijs kunnen consumenten de behoeften van een server aanpassen, volledig geïsoleerd zijn van andere servers en een managementniveau kiezen. Het duurste abonnement dat het bedrijf aanbiedt, is een beheerde server voor $ 290,49 per maand. Dit geeft een klant 16 GB RAM voor het gebruik van de server, 20 TB aan overdracht, 2 × 1000 GB opslag, toegang tot een Intel Xeon-kernserver, gratis cPanel-toegang, root-toegang en de geld-terug-garantie. Deze toegangsniveaus geven bedrijven en bedrijven volledige controle over hun webserver.

Biedt A2 kortingen voor terugkerende klanten?

A2 Hosting biedt geen kortingen voor terugkerende klanten, hoewel sommige klanten mogelijk in aanmerking komen voor gratis upgrades binnen hetzelfde serverpakket. Downgraden naar een kleiner pakket kost $ 25 voor kosten voor gegevensoverdracht. A2 Hosting geeft non-profitorganisaties korting, die ze moeten bewijzen door contact op te nemen met het bedrijf via een ondersteuningsticket.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van A2 Hosting?

A2 Hosting maakt gebruik van ontwikkelaarvriendelijke hosting zodat mensen hun eigen websites kunnen maken en beheren, domeinregistratie voor wanneer iemand een domeinnaam wil bezitten, domeinoverdracht van een andere host, SSL-certificaten voor het verifiëren van de websitebeveiliging, een uptime-garantie van 99,9 procent, altijd geld-terug-garantie en snelle SwiftServers-hosting.

Potentiële klanten kunnen de website van A2 Hosting doorzoeken om te zien of een domeinnaam eigendom is van een andere host via de domeincontrole. Gebruikers voeren eenvoudig tot 20 websitenamen in het vak in, doorlopen het eenvoudige beveiligingsprotocol en klikken op Zoeken naar beschikbaarheid om te zien of A2 Hosting de domeinnaam voor een klant kan behouden.

De uptime-garantie van 99,9 procent weerspiegelt de betrouwbaarheidsbelofte van A2 Hosting. Het bedrijf maakt gebruik van best practices uit de branche, beveiligingspatches en alternatieve datacenters om ervoor te zorgen dat een website zoveel mogelijk actief blijft. De webhost erkent dat wanneer een website uitvalt, een klant geld verliest.

De geld-terug-garantie op elk moment wordt van kracht gedurende de eerste 30 dagen van service. In wezen is het een gratis proefperiode van 30 dagen. Als een gebruiker de service gedurende de eerste 30 dagen om welke reden dan ook wil annuleren, kan de persoon dit zonder boete doen.

Welk niveau van webhosting heeft mijn bedrijf nodig??

Het niveau van webhosting dat een website nodig heeft, is afhankelijk van de hoeveelheid informatie die op de server is opgeslagen. Een eenvoudige website die alleen de services van een bedrijf vermeldt, heeft mogelijk de goedkoopste abonnementen nodig die beschikbaar zijn, terwijl e-commercesites mid-level abonnementen kunnen gebruiken. Als een bedrijf videostreaming aan klanten moet leveren, zijn de snelste en duurste abonnementen de juiste keuze.

Hoe slaat een klant een back-upwebsite op?

A2 Hosting maakt back-ups mogelijk van minder dan 30 dagen oud en tot 50 GB aan gegevens volgens de servicevoorwaarden van het bedrijf. De aanvullende Server Rewind-service stopt met het maken van back-ups van websites als de klant meer dan 30 dagen aan back-ups en 50 GB opslagruimte heeft.

Wat zijn de basisdiensten die A2 Hosting in elk plan dekt?

A2 Hosting heeft een groot aantal services voor iedereen die een website wil hosten of bezitten. Keuzes zijn onder meer advertentiebeheer, wiki’s, blogs, e-commerce, forums en sociale netwerken.

Het gedeelte voor advertentiebeheer bevat verschillende soorten software voor advertentiebeheer, waarmee bedrijven vanaf het begin gerichte advertentiecampagnes kunnen maken. Deze services zijn enkele van de goedkoopste pakketten die A2 Hosting gebruikt.

Het hosten van een forum betekent dat A2 Hosting een platform biedt voor mensen om ideeën te delen, gedachten te posten en vrijelijk ideeën uit te wisselen. Wiki’s verwijzen naar informatieve vermeldingen van het encyclopedie-type die door de gebruiker gemaakte manieren bieden om individuele vermeldingen in de wiki te bewerken.

Andere elementaire webhostingservices zijn onder meer hostingsoftware en programma’s voor analyse, klantenondersteuning, onderwijs, databasehosting, e-commerce, documentbeheer, JavaScript-bibliotheek, muziekopslag, video-opslag en webontwikkeling. In totaal heeft A2 Hosting 37 basisdiensten die het aan klanten levert.

Hoe neem ik contact op met A2 Hosting?

A2 Hosting heeft een livechatfunctie, een ondersteuningsticketfunctie, een gratis nummer voor Amerikaanse en Canadese klanten en een formulier om contact op te nemen met de verkoop. Klanten in Europa, Brazilië, Australië en India hebben aparte telefoonnummers om te bellen. Het bedrijf heeft ook socialemediakanalen voor Twitter en Facebook

Welke betalingsmogelijkheden biedt A2?

Klanten kunnen diensten betalen via PayPal, American Express, Visa, Mastercard en een Discover-kaart. Klanten kunnen elke maand automatische betalingen instellen.

Hoe ziet het partnerprogramma van A2 Hosting eruit??

A2 Hosting geeft klanten geld voor succesvolle verwijzingen die zich registreren via een affiliate-link. Klanten verdienen $ 85 per nieuwe klant en vervolgens $ 5 voor elke nieuwe klant die de oorspronkelijke nieuwe klant in de plooi brengt. Bedrijven verdienen geld voor elke nieuwe klant die een hostingpakket aanschaft.

Klanten verdienen $ 10 als ze zich aanmelden voor het partnerprogramma. De toppartner verdiende in 2015 meer dan $ 100.000. In wezen is het partnerprogramma een marketingpush van A2 Hosting als een manier om meer klanten te krijgen, maar het is heel gemakkelijk om het partnerprogramma te hosten.

Waar is A2 gelegen?

Het hoofdkantoor van A2 Hosting bevindt zich in Ann Arbor, Michigan. Een tweede datacenter bevindt zich in Singapore en een derde in Amsterdam.

Hoe ziet de klantenservice van A2 Hosting eruit?

A2 Hosting touts 24/7/365 klantenondersteuning. Dat betekent dat klanten op elk moment toegang hebben tot technische ondersteuning.

Hoe test een klant zijn serversnelheden?

Een klant downloadt snelheidstestbestanden voor elk van de drie datacenters via de website van A2 Hosting. Het zip-bestand is 100 MB. Een snelheidstest van derden verifieert onafhankelijk de snelheid van het datacenter.

In welke landen is A2 het populairst?

De meeste klanten van A2 Hosting komen van over de hele wereld. De meest populaire landen zijn de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, Canada, India en Frankrijk. Het bedrijf vermeldt 26 landen waar klanten meer te weten kunnen komen over de services van A2 Hosting.

Welke beveiligingsmaatregelen bevat het datacenter van Ann Arbor?

Het datacenter van Ann Arbor prijst statisch-vrije vloeren, klimaatregelingen van 68 graden Fahrenheit met een vochtigheidsgraad tussen 30 en 40 procent. De redundante voeding bevat een dieselgenerator voor het geval de primaire voedingsopties uitvallen. Fysieke beveiligingsmaatregelen omvatten een omheinde parkeerplaats die alleen toegankelijk is voor werknemers, toegang tot de beveiligingssleutel tot het gebouw, een aparte beveiligingssleutel die nodig is voor toegang tot de serverkluis en videobewaking.

Welke cloudgebaseerde services biedt A2 Hosting?

Cloudhostingservices beginnen bij $ 15 per maand voor maximaal 10 GB aan gegevensopslag en de high-end keuze is $ 25 per maand met 25 GB opslag. A2 Hosting prijst cloudservices met 300 procent sneller dan andere schijven.

Biedt A2 Hosting VPS aan?

A2 Hosting verkoopt virtual private server (VPS) -hosting tot 75 GB opslag en 2 TB aan overdracht. Dit type servers is ideaal voor ontwikkelaars en IT-experts.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector