Ocene gostovanja A2, maj 2020: Ali je spletno gostovanje A2 primerno za vaše spletno mesto?

Contents

Je gostovanje A2 res boljše?

Čeprav manj znano ime v svetu spletnega gostovanja, A2 gostovanje si je ustvaril ugled za enega izmed najhitrejših in najbolj prijaznih storitev gostovanja, ki so na voljo.


A2 je bil ustanovljen leta 2001 v mestu Ann Arbor v Michiganu in obljublja hitrost nalaganja, ki se hitro stremijo, brezhibno delovanje, vse funkcije, ki jih bo vaše spletno mesto kdaj potrebovalo, in odlično podporo strankam pri zagonu..

Posodobitev: A2 gostovanje v celotni sezoni prodaja morilsko počitniško prodajo. Vklop do 75%!

Kako dober je spletni gostovanje A2?

Z veseljem sporočamo, da storitve spletnega gostovanja A2 izpolnjujejo zahteve. Njihov moto se glasi »Naša hitrost, vaš uspeh«, in fantje jih opravljajo. A2 je dosledno enak najhitrejše podjetje za gostovanje na spletu. Gostovanje jih označuje kot trenutno 20-krat hitreje kot pa njihovi konkurenti in tako neverjetno, kot se sliši, trditev drži.

A2 gostovanje zagotovo obljublja veliko. Kako pa se njihove storitve dejansko zlagajo??

Poleg izjemno hitrih časov nalaganja A2 ne reže vogalov, ko gre za izkušnjo kupcev. Z uporabniku prijazen vmesnik kar lahko cenijo tako spletno gostovanje novincev kot profesionalni razvijalci, neboleče migracije, in širok izbor funkcij na poštene cene, Hitrosti A2 niso edina stvar, o kateri bi radi pisali doma.

Toda tisto, kar resnično razlikuje A2 kot podjetje, ki gosti spletno gostovanje, je, da ponujajo zmagovalna kombinacija kakovostnih storitev, ugodnih cen in odlične podpore strankam.

Zaokrožitev močne izbire cenovno ugodnih in dobro opremljenih načrtov gostovanja z nekaterimi najhitrejšimi prijaznejši guruji za podporo strankam kdaj boste imeli veselje odpravljati težave, A2 je gostiteljsko podjetje, ki ve, kako zaslužiti svojo zvestobo. In jih imajo Ocena + iz Better Business Bureau-a, da to dokaže.

A2 gostovanje Uredniški pregled 4.6 / 5 Preglednik {{reviewsOverall}} / 5 Uporabniki (2 glasovi) Pros

 1. Neverjetna podpora strankam
 2. Najhitrejše hitrosti na trgu
 3. Uporabniku prijaznost
 4. Odlične lastnosti za ceno
 5. Lokalni Heros

Slabosti

 1. Ni najmočnejši čas
 2. Ne za lovce na kupce
 3. Služba za stranke ima svoje dni

Spletno gostovanje SummaryA2 je tako hitro in tako zanesljivo, da v tem pogledu resnično zasenči svoje konkurente. Poleg tega imajo sodoben občutek, ki omogoča osvežujočo izkušnjo gostovanja. Če želite orodja za razvoj, ki dejansko razumejo vaš potek dela, in predstavnike za storitve za stranke, ki vas lahko resnično srečajo tam, kjer ste, bo A2 morda le gostitelj za vas. Ali smo omenili, da so res, res hitri? Podpora5Speed5Features5Value4Transparentnost4

• Kdo naj gostuje z A2?

Naše izkušnje z A2 gostovanjem bi nas priporočile kot ponudnika gostovanja skoraj vsem. Vendar menimo, da so naslednje skupine ljudi lahko največ pridobile z gostovanjem svoje spletne strani z A2:

1. Tržniki in podjetniki, ki načrtujejo nadgradnjo ali obseg svojih spletnih mest.

Glede na hitrost, lastnosti in podporo strankam, A2 gostovanje ponuja skupne načrte gostovanja z velikim udarcem za vaš dolar. In če imate velike načrte za prihodnost, je, če jih sploh potrebujete, visoko zmogljivi A2, upravljano VPS gostovanje in namenski strežniški paketi..

Gostiteljski paketi A2 lahko podpirajo vaše poslovne potrebe, ko se razvijajo.

Če vaš stari gostitelj ne more nadaljevati, ker vaše spletno mesto pridobi več prometa in potrebuje bolj napredne funkcije, preklopite na A2 in ne boste se več ozrli.

2. Spletno gostovanje novincev, ki bi želeli potrpežljive, človeške napotke.

Začenjate svoje prvo spletno mesto? Ni super tehničen? A2 ima zares odlično ekipo za podporo strankam, ki vas bo držala za roko, ko se boste podali v džunglo zastrašujočih kratic in tehničnega žargona, ki je spletno gostovanje.

Uporabniški vmesnik A2 je jasen in dobro oblikovan, njihov Baza znanja je obsežna in njihovi podporniki niso nikoli slišali neumnega vprašanja.

3. Prednostniki, ki cenijo ekipo za podporo strankam, ki se lahko drži svojega.

Če ste že začeti v svetu spletnega gostovanja, boste v A2 našli ekipo tehničnih gurujev, ki vas lahko resnično sreča, kjer se nahajate. Skupina za podporo strankam A2 pozna njihove stvari in lahko ponudi dragocen vpogled in služi kot strokovna deska za vaš naslednji projekt spletnega razvoja.

• Kdo naj pogleda drugam?

Menimo, da je A2 gostovanje dobra izbira za vsakogar, toda če boste še posebej poudarili naslednje bolečinske točke, je morda vredno posvetiti nakupu drugih gostiteljev:

1. Iščete samo nekaj zelo poceni.

Če želite samo nekaj osnovnega in, kar je najpomembneje, poceni, A2 najbrž ni za vas. A2 ni ravno drago, vendar je njihov najdražji Lite Plan daleč od najcenejšega spletnega paketa gostovanja. Poleg tega njihovi načrti Lite in Swift niso pravzaprav optimiziran za hitrosti strele, za katere A2 trdi, da so slave.

Vaša najboljša alternativa

Na Bluehostu ali Hostgatorju najdete cenejše osnovne načrte s primerljivimi hitrostmi, če ne boste zamudili službe za stranke ali dodatnih funkcij, ki jih ponuja A2.

2. Vsaka sekunda podaljška se šteje.

A2 gostovanje obljublja 99,9% uptime, in večinoma jih prinesejo. Vendar ima več drugih igralcev v industriji dobro dokumentirane stopnje uptime nad 99,95% in ne delajo izjem pri DDoS ali drugih napadih strežnikov.

Razlike v teh odstotkih se lahko zdijo kot arašidi, vendar to pomenijo dodatnih 21 minut premora na mesec. Na višjih ravneh e-poslovanja lahko 21 minut pomeni veliko izgubljene prodaje.

Vaša najboljša alternativa

Če potrebujete zagotovilo o najboljšem času delovanja na trgu, priporočamo SiteGround za pakete, ki so primerljivi z A2, vendar z zanesljivejšim jamstvom za nadgradnjo 99,99%.

• A2 ponudniki gostovanja

Tukaj je nekaj naših najljubših stvari glede tega zelo hitrega gostovalnega podjetja s sedežem v Ann Arboru.

1. Skupina za podporo strankam, ki jo želite objemiti

A2 vlaga čas, denar in skrb za izgradnjo odlične in podprte ekipe za tehnično podporo. Odpravljanje težav je frustrirajoče, vendar prijazni guruji za podporo strankam A2 segajo naprej in naprej, da bi bil postopek čim bolj neboleč.

Če se vam kdaj sumi sum, da je bila vaša poizvedba o podpori posredovana v čezmorski klicni center, boste z veseljem vedeli, da se A2 ponaša z osebjem za podporo strankam, ki je 100% ameriško in domače angleško govoreče.

Toda poleg njihove privlačnosti doma sestavlja podporna skupina A2 razvijalci, ki vedo svoje stvari. To pomeni, da sta tako potrpežljivi pastirji za neznane in strokovne vodnike za bolj izkušene stranke.

Številne stranke A2 so poročale, da je podporni ekipi celo uspelo najti in rešiti tehnične težave, ki so jih njihovi spletni oblikovalci ali razvijalci pogrešali.

A2’s Client Area vključuje uporabniško prijazno nadzorno ploščo, na kateri lahko preprosto spremljate vse pretekle in tekoče podporne vozovnice.

 A2 ponuja različne 24 -7 tehnične podporne medije, od spletni klepet do e-poštne karte do telefonska podpora. Odzivni časi so minimalni, v času potreb pa lahko računate, da se boste hitro povezali z živim, dihajočim in prijaznim človekom, ki je pripravljen pomagati.

2. Hitrost! Hitrost! Hitrost!

S povprečnimi časi nalaganja strani približno 370 ms je A2 nesporni prvak hitrega gostovanja. In z nekaj več kot 9 USD na mesec, njihov Turbo deljeni načrt gostovanja vas ne bo stal za roko in nogo za hitrosti, ki pustijo svoje tekmece v prahu.

Pri spletnem gostovanju potreba po hitrosti ne gre le za hvalisanje pravic. Hitri časi nalaganja strani imajo številne prepričljive (beri: donosne) koristi, vključno s nižje stopnje obiskov ene strani, višje stopnje konverzije in povečan SEO.

Če vmesnik vašega spletnega mesta vključuje veliko slik, videoposnetkov ali drugih funkcij, ki običajno zahtevajo nekaj časa nalaganja, so turbo strežniki A2 odlična izbira.

A2 gostovanje je trden primer, zakaj so nalaganje strani in odzivni časi ključnega pomena za uspeh vašega spletnega mesta. Poglej njihove celotne infografike tukaj.

Kako A2 uspe potegniti najhitrejše čase nalaganja na spletu?

Skrivnost uspeha A2 je poleg najsodobnejšega SSD-ja v lasti vseh njihovih lastnih strežnikov in podatkovnih centrov, od Michigna do Arizone, od Amsterdama do Singapurja.

Ker A2 ima v lasti in upravlja vse njihove objekte (namesto da preprosto zakupijo strežniški prostor v skladišču nekoga drugega, kot je to industrijski standard), imajo neposreden nadzor nad tehničnim okoljem, kjer gostuje vaše spletno mesto. To pomeni, da so manj dovzetni za vprašanja, ki jih povzročajo dejavniki, ki niso pod njihovim nadzorom, in lahko hitro posredujejo, če se pojavijo kakršne koli težave.

3. Prijaznost do uporabnika skozi in skozi

Glede na to, da industrija deluje že več kot 30 let, bi moralo biti spletno gostovanje enostavno. In vendar uporabniška izkušnja ostaja pozoren za številne ponudnike spletnih gostovanj.

Ni tako pri A2 gostovanju, katerega sodobni vmesnik je uporabniku prijazen, enostaven za krmarjenje in dobro oblikovan. Ta pozitivna uporabniška izkušnja sega tudi do vkrcanja kupcev, obračunavanja in odpravljanja tehničnih napak.

A2 je smiselno zaznati vaše prve interakcije z njihovimi storitvami. Preseljevanje vašega spletnega mesta od starega ponudnika gostovanja do A2 je prav tako neboleča, saj zahteva le nekaj minut vašega časa in minimalne zastoje vašega spletnega mesta.

Tole. Je. Ogromno.

Če niste razvijalec ali tehnična oseba, je selitev spletnega mesta z enega gostitelja na drugega velika bolečina. Odrasel je moške do solz.

Vsakdo, ki je prvič poskusil migrirati spletno mesto, ima verjetno nekaj sivih dlak, ki jih lahko pokažejo. Kar se na površini zdi enostavno, se lahko hitro spremeni v ure zamud, ko je vaše spletno mesto brez povezave. Ne igrajte se z ognjem, pustite gostiteljske strokovnjake, da to storijo namesto vas.

Po preselitvi vašega spletnega mesta vam ne bo treba dolgo iskati funkcionalnosti, ki jo potrebujete na elegantni in jasni nadzorni plošči odjemalca A2. Številne pomembne funkcije na tej nadzorni plošči je mogoče izvajati celo z a en klik, kot so ustvarjanje novih e-poštnih računov, obnavljanje varnostnih kopij ali registracija novih domen.

Stranka A2 je čudovito neokrnjena in omogoča hiter dostop z enim klikom do vseh najpomembnejših funkcij.

 A morda je največji dokaz o neverjetni uporabnosti A2 njihova zbirka znanja. Napolnjena z zelo informativni in jasno napisani članki o pomoči ki vas bo naučil vsega, kar morate vedeti o spletnem gostovanju, morda ne boste smeli niti uživati ​​v interakciji s skupino za podporo A2.

V spletnem gostovanju novorojenčkov in profesionalcev bodo našli številne informacije, od osnovnih vprašanj (“Kaj je PHP?”) Do naprednih navodil (“Kako uporabiti datoteko php.ini po meri za opravila cPanel cron”). Poleg tega se vsak članek v bazi znanja A2 odpre s pregledom temeljnih konceptov, ki jih morate vedeti, preden nadaljujete..

Baza znanja A2 je zasnovana za razumevanje. Teme so združene na organiziran način in vsak naprednejši vnos je povezan s povezavami do potrebnega branja.

4. Awesome lastnosti za super ceno

A2 gostovanje je veliko. Morda ne ponujajo najnižjih cen za smeti, vendar pa stranke A2 popolnoma zaslužijo svoj denar v smislu kakovosti storitve in širokega nabora funkcij. Kupci bodo z veseljem ugotovili, da je A2 združljiv z mnogimi najbolj uglednimi CMS in varnostnimi aplikacijami, od WordPressa do Joomle do Drupala do Cloudflare.

Tu je nekaj pomembnih dogodkov:

 • Integracija WordPress, optimizirana za A2
 • cPanel
 • Združljivost z Linuxom in Windows
 • Izbira lokacije strežnika v Severni Ameriki (MI ali AZ), Evropi (Amsterdam) ali Aziji (Singapur)
 • Napredni DNS
 • Strežniki s pogonom na SSD
 • Brezplačna integracija Cloudflare
 • Brezplačno SSL potrdilo
 • Brezplačne varnostne aplikacije, kot je Patchman

WordPress, optimiziran za A2, pomeni, da je nastavitev avtomatizirana in je vse vnaprej nastavljeno z optimalnimi nastavitvami za hitrost in varnost. A2 je združljiv tudi z drugimi sistemi za upravljanje vsebine, kot sta Joomla in Drupal.

Razmerje med ceno in lastnostmi A2 je nepretrgljiva odlična novica za vse, ki načrtujejo, da bodo z gostoto svojega spletnega mesta razširili načrt gostovanja. A2 gostovanje ponuja načrte za ujemanje vse ravni potreb in proračunov, od osnovnega, a kakovostnega skupnega gostovanja do gostovanja preprodajalcev, upravljanega VPS-a, do namenskih strežnikov.

Nekaj ​​številnih uglednih možnosti SSL certifikatov, ki jih lahko izkoristite, če se odločite za gostovanje z A2.

 

5. Tople puhlice

A2 je popolnoma všeč podjetje. In na trgu, ki ga večinoma prevladuje nekaj konglomeratov z velikimi imeni, všečnost ni nekaj, kar je treba šteti za samoumevno.

Če vas ta pregled gostovanja A2 še ni prepričal o zaslugah tega podjetja, je tukaj nekaj nekaj o A2, zaradi katerih se lahko v notranjosti počutijo toplo:

 • A2 je a majhno podjetje z manj kot 200 zaposlenimi to pomembno prispeva k gospodarstvu Malega mesta v Ameriki. Obožujejo svoje rojstno mesto Ann Arbor in se ne nameravajo preseliti v Silicijevo dolino.
 • A2 je lastnik vseh lastnih podatkovnih centrov in strežnikov.
 • A2 gostovanje je NI v lasti skupine Endurance International, mega korporacija, ki je v zadnjih dveh desetletjih odkupila 83 hčerinskih podjetij za spletno gostovanje (Small Orange, iPage in HostGator, če jih naštejem le nekaj, vsi pripadajo EIG).
 • A2 sodeluje v številnih okoljske pobude. Na območju Ann Arbor so zasadili več kot 50.000 dreves in so partner družbe Carbonfund.org.
 • Vsa podporna skupina A2 je lokalno ustanovljena ne uporabljajte čezmorskih klicnih centrov.

• Število gostovanj A2

Pri A2 je veliko všeč, vendar lahko nekateri kupci naletijo na nekaj krčev s tem sicer solidnim ponudnikom gostovanja. Preden se prijavite za račun A2 za gostovanje, boste morda želeli razmisliti o nekaterih možnih prekinitvah.

1. Iščete absolutno najcenejšega gostitelja? Poglej drugje.

A2 gostovanje je veliko za količino funkcij in kakovost storitev, ki jih zagotavljajo. Vendar pa A2 še zdaleč ni najcenejši gostitelj na spletu in njihovi najosnovnejši načrti nimajo številnih funkcij, ki bi jih lahko kupci kupcev zahtevali.

Gostovalni načrti A2 ne vključujejo brezplačnih imen domen, zato boste morali to ceno izračunati nad ceno gostovanja. In čeprav Turbo načrt A2 vključuje utripajoče velike hitrosti, s katerimi se podjetje trži, dva osnovna in cenejša spletna gostovanja Lite in Swift dejansko nista optimizirana za najvišje hitrosti.

Če je vaša prioriteta čim manj plačevati za vse vključujoče storitve, ki so preprosto ustrezne, načrt A2 za Lite in Swift verjetno stane več, kot želite plačati. Namesto tega priporočamo gostitelje velikih blagovnih znamk, kot sta HostGator ali BlueHost. Cene so zelo poceni, strani se hitro naložijo in dobili boste brezplačno ime domene, vendar ne pričakujte enake ravni skrbnosti ali prilagojene skalabilnosti.

2. Uptime горе

Stopnja podaljšanja A2, čeprav solidna, ni najboljša na trgu. Obljubljajo 99,9% uptime z jamstvom za vračilo denarja, vendar delajo izjeme za DDoS ali druge napade na svojih strežnikih (ki se jim lahko mimogrede izognete, vendar izkoristite njihovo brezplačno možnost za integracijo Cloudflare). Rezultati A2 kažejo, da se le redko spustijo pod to 99,9-odstotno obljubo, kljub temu pa je mnogim drugim gostiteljskim podjetjem uspelo ohraniti čas nadgradnje precej višje.

Stanje prekinitev storitev lahko preverite na A2 gostovanju Sistemsko spletno mesto.

Če vaše spletno mesto deluje na ravni, kjer je vsaka sekunda podaljška ključnega pomena, A2 morda ni najboljša možnost. Namesto tega priporočamo SiteGround, katerega storitve in cene so primerljive s storitvami A2, vendar imajo skoraj brezhibno upodabljanje 99,99% in denarno garancijo za zagon.

3. Storitev za stranke ima svoje izven dni

Eno najmočnejših prodajnih mest A2 je njihova zelo prijazna in koristna podporna ekipa. Ker pa je majhno podjetje z manj kot 200 zaposlenimi, ni nenavadno, da se kupci A2 srečujejo s težavami s tehnično podporo, za katero se zdi, da ni vedno dovolj osebja, ki bi se ukvarjalo z obdobji velikih količin.

Ne razumite nas narobe! Velika večina ocen gostovanja A2 pozitivno žare v zvezi s storitvami za stranke. Obstaja nekaj točk bolečine s storitvijo za stranke, ki jih je vredno razmisliti:

 • Tehnična podpora je na voljo 24 ur dnevno, oddelki za obračunavanje in prodajo pa po običajnem delovnem urniku. To lahko vpliva na kakovost storitev, ki jo prejmete, če živite v drugem časovnem pasu ali morate rešiti težavo z obračunom čez vikend..
 • Poročilo o vozovnicah, poslanih s splošnimi vprašanji, lahko prejme samodejne odgovore s povezavami do baze znanja, kar je lahko razumljivo moteče.

Če ste eden izmed nesrečnih redkih, ki ste imeli v preteklosti nezadovoljivo izkušnjo storitve za stranke z A2, priporočamo, da se kot alternativa prijavite za račun za gostovanje pri spletnem mestu SiteGround. Njihovi paketi so primerljivi, njihove storitve odlične, njihove storitve za stranke pa so izjemno pozitivne z resnično 24/7 odgovori na vprašanja o obračunavanju in prodaji..

• Načrti gostovanja A2 & Primerjava cen

Kot zvok A2 gostovanja, vendar potrebujete pomoč pri odločanju, kateri od njihovih paketov gostovanja je pravi za vas? Tukaj je razčlenitev treh različnih ravni gostovanja A2: skupno gostovanje, upravljano gostovanje v WordPressu, in VPS gostovanje

 Shared HostingManaged WordPress HostingCore VPS
OpisNajhitrejše skupno gostovanje na trguPopolnoma optimizirano in upravljano WordPress gostovanjeUpravljati VPS gostovanje z Root Accessom
Začenši ob3,92 $ / mesečno11,99 USD / mesečno32,99 USD / mesečno
Nadzorna ploščacPanelPleskcPanel
SkladiščenjeNeomejeno10 GB75 GB

A2-jevi načrti za skupno gostovanje

A2 ponuja odlične storitve gostovanja v skupni rabi po konkurenčnih cenah, od 4 do 10 USD na mesec, odvisno od paketa, ki ga izberete. Vsi paketi vključujejo neomejeno shranjevanje in prenos, cPanel, brezplačen SSL in SSD, brezplačen prenos spletnega mesta in poljubno garancijo za vračilo denarja.

LiteHitroTurbo
Cena3,92 dolarja4,90 USD9,31 USD
Št. mest1
Baze podatkov5
Turbo pospešiNeNeDa
Pospeševalec straniNeNeDa

Gostovalni načrti za upravljan WordPress A2

A2-ove načrte za gostovanje v skupni rabi lahko tudi optimizirate za WordPress, vendar njihovi načrti za upravljanje WordPress gostovanja vključujejo hitrost spletnega mesta Turbo, enostavno varnostno kopiranje, urejanje spletnega mesta, brezplačno licenco Jetpack in priloženi prednameščeni WP-CLI.

1 stran3-spletna mestaNeomejeno
Cena11,99 USD18,99 USD36,98 USD
Skladiščenje10 GB25 GB40 GB

Gostovalni načrti upravljanega VPS A2

VPS paketi z A2 vključujejo večjo moč in podporo kot njihovi načrti za skupno gostovanje. Ti upravljani načrti so vključevali konfiguracijo strežnika, 24/7 celovito podporo gurujem, samodejne nadgradnje varnosti in namestitve, brezplačen CloudFlare CDN, cPanel ter brezhibno upravljano strojno opremo in omrežje. 

Moč+Prestiž+Vrhunec+
Cena32,99 USD46,19 USD65,99 USD
Skladiščenje75 GB100 GB150 GB
Oven4 GB6 GB8 GB
Prenos2 TB3 TB4 TB
CPU-ji4 vCPU6 vCPU-jev8 vCPU-jev

• Spodnja črta

A2 gostovanje je majhno podjetje z velikimi koristmi. So najhitrejša možnost gostovanja v skupni rabi na trgu, nudijo neverjetno storitev za stranke in imajo načrte za gostovanje, ki so narejeni tako, da se merijo. Prijavite se za račun za gostovanje pri A2 zaradi bliskovitih hitrih hitrosti in brezhibne uporabniške izkušnje ter ostanite za prijazno storitev za stranke in majhna podjetja. A2 morda ne bo ponudil najcenejših cen ali najboljšega produktivnega časa na svetu, vendar nudijo zmagovalno kombinacijo odličnih storitev in neverjetno podporo.

Pogosta vprašanja o gostovanju A2

Kdo je A2 gostovanje najbolj primeren?

A2 gostovanje deluje za vse, ki potrebujejo kakršno koli raven IT storitev. Ljudje, ki želijo osnovno WordPress spletno mesto, lahko A2 gostovanje služi kot gostitelj za eno spletno mesto, pet baz podatkov in neomejeno shranjevanje. Na zgornjem koncu spektra namensko gostovanje podjetjem omogoča popoln nadzor nad spletnim strežnikom, spletnim mestom in upravljanjem podatkov. Večina tega dela se dogaja na daljavo, v nasprotju z osebno. Podjetja plačujejo mesečne pristojbine za storitve A2 gostovanja.

Kakšne so cene A2 gostovanja?

Najosnovnejši WordPress gostovanje se začne pri 3,92 dolarja na mesec. Za to ceno kupci dobijo eno spletno mesto, pet baz podatkov, neomejeno shranjevanje, garancijo za vračilo denarja, neomejen prenos in brezplačen SSD. Najvišje gostovanje v programu WordPress daje uporabnikom neomejene spletne strani, baze podatkov, shranjevanje in prenos poleg garancije za vračilo denarja, turbo spletno mesto, ki je 20-krat hitrejše od osnovne ponudbe A2 Hosting, brezplačnega SSD-ja in pospeševalnika spletnega mesta A2 za 9,31 dolarja na mesec.

Na višji stopnji je A2 gostovanje namenilo gostovanju, ki se začne pri 99,59 USD na mesec. Za to ceno lahko potrošniki prilagodijo potrebe strežnika, se popolnoma izolirajo od drugih strežnikov in izberejo raven upravljanja. Najdražji načrt, ki ga podjetje ponuja, je upravljani strežnik za 290,49 USD vsak mesec. To kupcu omogoča 16 GB RAM-a za uporabo strežnika, 20 TB prenosa, 2 × 1000 GB prostora za shranjevanje, dostop do jedrnega strežnika Intel Xeon, brezplačen dostop do cPanela, korenski dostop in garancijo za vračilo denarja. Te ravni dostopa podjetjem in podjetjem omogočajo popoln nadzor nad svojim spletnim strežnikom.

Ali A2 ponuja popuste za stranke, ki se vračajo?

A2 gostovanje ne ponuja popustov za ponavljajoče se kupce, čeprav so nekatere stranke morda upravičene do brezplačnih nadgradenj znotraj istega strežniškega paketa. Prehod na manjši paket stane 25 dolarjev za pristojbino za prenos podatkov. A2 gostovanje neprofitnim organizacijam daje popust, kar morajo dokazati tako, da se obrnejo na podjetje s pomočjo vozovnice za podporo.

Katere so glavne značilnosti A2 gostovanja?

A2 gostovanje ponuja gostiteljem prijazno gostovanje, tako da lahko ljudje ustvarijo in upravljajo svoja spletna mesta, registracijo domen, kadar želi nekdo imeti ime domene, prenos domene z drugega gostitelja, SSL potrdila za preverjanje varnosti spletnega mesta, 99,9-odstotno garancijo za uptime, kadarkoli garancija za vračilo denarja in hitro gostovanje SwiftServers.

Potencialne stranke lahko iščejo spletno mesto A2 Hosting in preverijo, ali je ime domene prek preverjalnika domen v lasti drugega gostitelja. Uporabniki preprosto vnesejo v polje do 20 imen spletnih strani, pojdite skozi preprost varnostni protokol in kliknite Razpoložljivost iskanja, da preverite, ali lahko A2 gostovanje obdrži ime domene za stranke.

99,9-odstotna garancija za upodabljanje odraža obljubo A2 Hosting o zanesljivosti. Podjetje uporablja najboljše prakse v industriji, varnostne popravke in nadomestne podatkovne centre za zagotovitev, da spletno mesto ostane čim bolj aktivno. Spletni gostitelj ugotovi, da kupec izgubi denar, ko gre za spletno mesto.

Garancija za vračilo denarja začne veljati prvih 30 dni storitve. V bistvu gre za brezplačno 30-dnevno preizkušnjo. Če želi uporabnik iz katerega koli razloga preklicati storitev v prvih 30 dneh, lahko to stori brez kazni.

Kakšno raven spletnega gostovanja potrebuje moje podjetje?

Stopnja potrebe po spletnem gostovanju spletnega mesta je odvisna od količine informacij, shranjenih na strežniku. Preprosto spletno mesto, ki samo navaja storitve družbe, morda potrebuje načrte z najnižjimi cenami, medtem ko spletna mesta za e-trgovino lahko uporabljajo načrte srednjega nivoja. Če mora podjetje strankam dostaviti pretakanje videoposnetkov, je pot najhitrejši in najbolj poceni.

Kako stranka shrani varnostno kopijo spletnega mesta?

Gostovanje A2 omogoča varnostne kopije, stare manj kot 30 dni in do 50 GB podatkov po pogojih storitve podjetja. Dopolnilna storitev Rewind Server ustavi varnostno kopiranje spletnih mest, če stranka prekorači 30 dni pri varnostnih kopijah in 50 GB prostora za shranjevanje.

Katere so osnovne storitve, ki jih A2 gostovanje pokriva v vsakem načrtu?

A2 gostovanje ponuja številne storitve za vse, ki želijo gostovati ali lastiti spletno mesto. Izbire vključujejo upravljanje oglasov, wikije, bloge, e-trgovino, forume in družbena omrežja.

V delu za upravljanje oglasov je na voljo več vrst programske opreme za upravljanje oglasov, ki vsem podjetjem omogočajo, da od samega začetka ustvarijo ciljane oglaševalske kampanje. Te storitve so nekatere od paketov A2 gostovanja z najnižjimi cenami.

Gostovanje na forumu pomeni, da A2 gostovanje ponuja platformo za izmenjavo idej, objavljanje misli in prosto izmenjavo idej. Wikis se nanašajo na informativne vnose z enciklopedije, ki omogočajo uporabnikom ustvarjene načine urejanja posameznih vnosov v wiki.

Druge osnovne storitve spletnega gostovanja vključujejo gostovanje programske opreme in programov za analitiko, podporo strankam, poučevanje, gostovanje baz podatkov, e-trgovino, upravljanje dokumentov, knjižnica JavaScript, shranjevanje glasbe, shranjevanje video posnetkov in spletna izdelava. A2 gostovanje skupno ponuja 37 osnovnih storitev, ki jih ponuja strankam.

Kako vzpostavim stik z A2 gostovanjem?

A2 gostovanje ima funkcijo klepetanja v živo, funkcijo podpornih vozovnic, brezplačno telefonsko številko za ameriške in kanadske stranke ter obrazec za stik s prodajo. Stranke v Evropi, Braziliji, Avstraliji in Indiji imajo na voljo ločene telefonske številke. Podjetje ima tudi kanale za socialne medije za Twitter in Facebook

Kakšne možnosti plačila ponuja A2?

Stranke lahko storitve plačajo prek PayPal, American Express, Visa, Mastercard in kartice Discover. Stranke lahko vsak mesec vzpostavijo samodejna plačila.

Kakšen je podoben A2 Hosting affiliate program?

A2 gostovanje kupcem zagotavlja denar za uspešne napotnice, ki se registrirajo prek partnerske povezave. Stranke zaslužijo 85 USD na novo stranko in nato 5 USD za vsako novo stranko, ki jo prvotna nova stranka vloži v zloženko. Podjetja zaslužijo za vsako novo stranko, ki kupi paket gostovanja.

Kupci zaslužijo 10 dolarjev samo za prijavo na partnerski program. Najboljša podružnica je v letu 2015 zaslužila več kot 100.000 ameriških dolarjev. V bistvu je partnerski program trženjski pritisk, ki ga A2 Hosting ponuja za pridobivanje več strank, vendar je zelo enostavno gostovati v partnerskem programu.

Kje se nahaja A2?

Glavna pisarna A2 Gostovanja je v Ann Arboru v Michiganu. Drugi podatkovni center je v Singapurju, tretji pa v Amsterdamu.

Kakšna je podpora strankam A2 Hosting?

A2 gostovanje touts 24/7/365 podporo uporabnikom. To pomeni, da imajo stranke kadar koli dostop do tehnične podpore.

Kako stranka preskusi hitrost svojega strežnika?

Stranka prenese spletno datoteko za preskus hitrosti za katerega koli od treh podatkovnih centrov prek spletnega mesta A2 Hosting Zip datoteka znaša 100 MB. Preizkus hitrosti tretje osebe neodvisno preveri hitrost podatkovnega centra.

V katerih državah je A2 najbolj priljubljen?

Večina strank A2 Hosting prihaja z vsega sveta. Najbolj priljubljene države so ZDA, Velika Britanija, Kanada, Indija in Francija. Podjetje navaja 26 držav, v katerih lahko kupci izvejo več o storitvah A2 gostovanja.

Katere varnostne ukrepe vsebuje podatkovni center Ann Arbor?

Podatkovni center Ann Arbor ponuja tla brez statičnih tal, klimatske kontrole 68 stopinj Farenhita s stopnjo vlažnosti med 30 in 40 odstotki. Odvečna oskrba z električno energijo vključuje dizelski generator v primeru, da primarne možnosti napajanja ne uspejo. Fizični varnostni ukrepi vključujejo zaprto parkirišče, dostopno samo zaposlenim, dostop do stavbe varnostnega ključa, ločen varnostni ključ, potreben za dostop do trezorja strežnika in video nadzor.

Kakšne storitve v oblaku ponuja A2 gostovanje?

Storitve gostovanja v oblaku se začnejo pri 15 USD na mesec za do 10 GB prostora za shranjevanje podatkov, vrhunska izbira pa je 25 USD na mesec s 25 GB prostora za shranjevanje. A2 gostovanje se oglasi v oblačnih storitvah za 300 odstotkov hitreje kot drugi pogoni.

Ali A2 gostovanje ponuja VPS?

A2 gostovanje prodaja virtualni zasebni strežnik (VPS), ki gosti do 75 GB prostora za shranjevanje in 2 TB prenosa. Te vrste strežnikov so idealne za razvijalce in IT strokovnjake.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map