A2 Hosting anmeldelser Maj 2020: er A2 webhosting det rette til dit websted?

Contents

Er A2 Hosting virkelig bedre?

Skønt et mindre kendt navn i verdenen af ​​webhosting, A2 Hosting har opbygget et ry for sig selv som en af ​​de hurtigste og venligste hosting-tjenester, der er tilgængelige.


Grundlagt i 2001 i Ann Arbor, Michigan, lover A2 lynhurtige indlæsningshastigheder, upåklagelig oppetid, alle de funktioner, dit websted nogensinde kunne have brug for, og fremragende kundesupport til at starte.

Opdatering: A2 Hosting har et killerferiesalg hele sæsonen. Lock-in op til 75% rabat!

Hvor god er A2 Web Hosting?

Vi er glade for at rapportere, at A2s webhostingstjenester lever op til hype. Deres motto lyder “Vores hurtighed, din succes”, og dreng leverer de. A2 er konsekvent det hurtigste hostingfirma på nettet. De udråber deres vært som værende 20 gange hurtigere end deres konkurrenters, og så utroligt som det lyder, holder kravet op.

A2 Hosting lover bestemt meget. Men hvordan stables deres tjenester faktisk?

Ud over de superhurtige indlæsningstider skærer A2 ikke hjørner, når det kommer til kundeoplevelse. Med en brugervenlig grænseflade der kan værdsættes af både webhosting af newbies og professionelle udviklere, smertefri migration, og et bredt udvalg af funktioner på fair priser, A2’s hastigheder er ikke det eneste værd at skrive hjem om.

Men hvad der virkelig adskiller A2 som et webhostingfirma er, at de tilbyder en vindende kombination af tjenester af høj kvalitet, gode priser og fremragende kundesupport.

Afrunding af et solidt udvalg af rimelige priser og veludstyrede hostingplaner med nogle af de hurtigste og venligste kundesupport guruer har du nogensinde fornøjelsen af ​​fejlfinding med, A2 er et hostingfirma, der ved, hvordan man tjener din loyalitet. Og de har en A + -vurdering fra Better Business Bureau for at bevise det.

A2 Hosting Redaktionel anmeldelse 4.6 / 5 Anmelder {{reviewsOverall}} / 5 Brugere (2 stemmer) Fordele

 1. Utrolig kundesupport
 2. De hurtigste hastigheder på markedet
 3. Brugervenligheden
 4. Fantastiske funktioner til prisen
 5. Lokale helte

Ulemper

 1. Ikke den stærkeste oppetid
 2. Ikke for Bargain Hunters
 3. Kundeservice har sine fridage

SummaryA2 webhosting er så hurtig og så pålidelig, at de virkelig overskrider deres konkurrenter i denne henseende. Plus, de har en moderne fornemmelse, der giver en forfriskende hostingoplevelse. Hvis du vil have udviklingsværktøjer, der faktisk forstår din arbejdsgang, og kundeservicemedlemmer, der virkelig kan møde dig, hvor du er på, kan A2 muligvis bare være værten for dig. Nævnte vi, at de virkelig er virkelig hurtige? Support5Speed5Features5Value4Transparency4

• Hvem skal være vært med A2?

Vores erfaring med A2 Hosting ville have os til at anbefale dem som hostingudbyder til næsten enhver. Men vi tror, ​​at følgende grupper af mennesker har mest at vinde ved at være vært for deres websted med A2:

1. Markedsførere og iværksættere med planer om at opgradere eller skalere deres websteder.

Med hensyn til hastighed, funktioner og kundesupport tilbyder A2-hosting delte hosting-planer med stor knap for dit sorteper. Og hvis du har store planer for fremtiden, er A2’s højtydende, administrerede VPS-hosting og dedikerede serverpakker der, hvis du nogensinde har brug for dem.

A2s hostingpakker kan understøtte dine forretningsbehov, når de udvikler sig.

Hvis din gamle vært ikke kan følge med, da dit websted skaffer mere trafik og kræver mere avancerede funktioner, skal du skifte til A2, og du vil aldrig se tilbage.

2. Webhosting af begyndere, der gerne vil have en tålmodig, menneskelig vejledning.

Starter du dit første websted? Ikke superteknisk kyndige? A2 har et virkelig fremragende kundesupporthold, der holder din hånd, når du vove dig ind i junglen af ​​skræmmende akronymer og teknisk jargon, der er webhosting.

A2s brugergrænseflade er klar og godt designet, deres Vidensbase er omfattende, og deres supportmedarbejdere har aldrig hørt et dumt spørgsmål.

3. Fordele, der værdsætter et kundesupportteam, der kan holde deres egne.

Hvis du allerede er initieret i en verden af ​​webhosting, finder du i A2 et team af tech-guruer, der virkelig kan møde dig, hvor du er på. A2s kundesupport-team kender deres ting og kan tilbyde værdifuld indsigt og tjene som et ekspertniveau for et næste webudviklingsprojekt.

• Hvem skal se andre steder?

Vi mener, at A2 Hosting er et solidt valg for næsten enhver, men hvis du lægger særlig vægt på følgende smertepunkter, kan det være værd at tage dig tid til at shoppe rundt til andre værter:

1. Du leder bare efter noget superbilligt.

Hvis du bare vil have noget grundlæggende og, vigtigst, billigt, er A2 sandsynligvis ikke noget for dig. A2 er ikke nøjagtigt dyr, men deres billigste Lite Plan er langt fra den billigste hosting-pakke på nettet. Derudover er deres Lite og Swift-planer ikke rent faktisk optimeret til lynhastighederne, som A2’s hævder at berømmelse.

Dit bedste alternativ

Du kan finde billigere basisplaner med sammenlignelige hastigheder hos Bluehost eller Hostgator, så længe du ikke går glip af kundeservicen eller de ekstra funktioner, som A2 tilbyder.

2. Hvert sekund af oppetid tæller.

A2 Hosting lover 99,9% oppetid, og for det meste leverer de. Flere andre brancheaktører har imidlertid veldokumenterede oppetidssatser over 99,95% og gør ikke undtagelser for DDoS eller andre serverangreb.

Forskellene i disse procenter kan virke som jordnødder, men de oversættes til ekstra 21 minutters nedetid pr. Måned. På de højere niveauer af e-handel kan 21 minutter betyde et meget tabt salg.

Dit bedste alternativ

Hvis du har brug for sikkerhed for markedets bedste oppetid, vil vi anbefale SiteGround til pakker, der kan sammenlignes med A2, men med en mere pålidelig oppetidsgaranti på 99,99%.

• A2 Hosting-fordele

Her er et par af vores foretrukne ting ved dette superhurtige, Ann Arbor-baserede hostingfirma.

1. Et kundesupporthold, som du gerne vil knuse

A2 investerer tid, penge og pleje, det tager for at opbygge et fremragende og kyndigt teknisk supportteam. Fejlfinding er frustrerende, men A2s venlige kundesupport-guruer går ud over for at gøre processen så smertefri som muligt.

Hvis du nogensinde har haft den snigende mistanke om, at din supportundersøgelse er blevet videresendt til et oversøisk callcenter, vil du være glad for at vide, at A2 er stolt af at have et kundesupportpersonale, der er 100% USA-baserede og indfødte engelsktalende.

Men ud over deres hjemmevoksne appel består A2s supportteam af udviklere, der kender deres ting. Dette gør dem til både at være tålmodige hyrder til uinitierede og ekspertniveau-guider for mere erfarne kunder.

Mange A2-kunder har rapporteret, at supportteamet endda formåede at opdage og løse tekniske problemer, som deres webdesignere eller -udviklere havde savnet.

A2s klientområde indeholder et brugervenligt betjeningspanel, hvor du nemt kan holde styr på alle dine tidligere og igangværende supportbilletter.

 A2 tilbyder en række 24/7 tech supportmedier fra online chat til e-mail-billetter til telefon support. Responstider er minimale, og i din behovstid kan du stole på, at du hurtigt er forbundet med et levende, åndedræt, venligt menneske, der er klar til at hjælpe.

2. Hastighed! Hastighed! Hastighed!

Med en gennemsnitlig sideindlæsningstid på omkring 370ms er A2 den ubestridt mester for hurtig hosting. Og for lidt over $ 9 / måned koster deres Turbo-delte hostingplan ikke dig en arm og et ben for hastigheder, der efterlader deres konkurrenter i støvet.

I webhosting handler behovet for hastighed ikke kun om at prale rettigheder. Hurtige sideindlæsningstider leveres med en hel overbevisende (læs: lukrative) fordele inklusive lavere hopprater, højere konverteringsfrekvens og SEO øger.

Hvis dit websteds grænseflade indeholder en masse billeder, videoer eller andre funktioner, der generelt kræver en vis ladetid, er A2s Turbo-servere et fremragende valg.

A2 Hosting er en solid sag for, hvorfor sideindlæsning og responstid er afgørende for succes på dit websted. Se deres fuld infographic her.

Hvordan klarer A2 at trække de hurtigste belastningstider på nettet?

Ud over den nyeste SSD er hemmeligheden bag A2’s succes at eje alle deres egne servere og datacentre, fra Michigan til Arizona, fra Amsterdam til Singapore.

Fordi A2 ejer og driver alle deres faciliteter (snarere end blot at leje serverplads i en andens lager, som er branchestandarden), de har direkte kontrol over det tekniske miljø, hvor dit websted er vært. Dette betyder, at de er mindre modtagelige over for problemer, der er forårsaget af faktorer uden for deres kontrol og hurtigt kan gribe ind, hvis der opstår problemer.

3. Brugervenlighed gennem-og-gennem

I betragtning af at branchen har eksisteret i over 30 år, burde webhosting være let. Og alligevel er brugeroplevelsen stadig en eftertanke for mange udbydere af webhosting.

Ikke så med A2 Hosting, hvis moderne interface er brugervenlig, let at navigere og godt designet. Denne positive brugeroplevelse strækker sig også til kundernes ind-boarding, fakturering og teknisk fejlfinding.

A2 gør et punkt for at negle dine første interaktioner med deres tjenester. Migrering af dit websted fra en gammel hosting-udbyder til A2 er så smertefri som mulig, hvilket kun kræver et par minutter af din tid og minimal nedetid for dit websted.

Det her. Er. Kæmpe stor.

Hvis du ikke er en udvikler eller teknisk person, er det en enorm smerte at migrere dit websted fra en vært til en anden. Det har drevet voksne mænd til tårer.

Enhver, der har forsøgt at migrere et websted for første gang, har sandsynligvis et par grå hår at vise til det. Det, der synes let på overfladen, kan hurtigt gå i timevis med forsinkelser, hvor dit websted er offline. Lad ikke lege med ild, lad hosting-eksperterne gøre det for dig.

Når dit websted er blevet migreret, behøver du aldrig at søge længe efter den funktionalitet, du har brug for i A2s slanke og klare klientdashboard. Mange vigtige funktioner på dette kontrolpanel kan endda udføres med en enkelt klik, som at oprette nye e-mail-konti, gendanne sikkerhedskopier eller registrere nye domæner.

A2s klientområde er vidunderligt uklart og giver dig hurtig adgang til alle de vigtigste funktioner med et enkelt klik.

 Men måske er det største vidnesbyrd om A2s utrolige brugbarhed deres vidensbase. Fyldt med meget informative og tydeligt skrevne hjælpeartikler der lærer dig alt hvad du har brug for at vide om webhosting, har du måske aldrig engang brug for at have fornøjelsen af ​​at interagere med A2s supportteam.

Webhosting af nybegynder og professionelle kan finde et væld af information, fra grundlæggende spørgsmål (“Hvad er PHP?”) Til avancerede how-tos (“Sådan bruges en brugerdefineret php.ini-fil til cPanel cron-job”). Derudover åbnes hver artikel i A2s Knowledge Base med en oversigt over de grundlæggende koncepter, du har brug for at vide, inden du fortsætter.

A2s vidensbase er struktureret til forståelse. Emner er samlet på en organiseret måde, og hver mere avanceret post forudindstilles med links til krævet læsning.

4. Fantastiske funktioner til en fantastisk pris

A2 Hosting er meget. De tilbyder muligvis ikke priser fra bunden af ​​købet, men A2-kunder får absolut deres penge værd med hensyn til servicekvalitet og en bred vifte af funktioner. Kunder vil med glæde opdage, at A2 er kompatibel med mange af de mest velrenommerede CMS- og sikkerhedsapps fra WordPress til Joomla til Drupal til Cloudflare.

Her er nogle af højdepunkterne:

 • A2-optimeret WordPress-integration
 • cPanel
 • Kompatibilitet med Linux og Windows
 • Valg af serverplacering i N. America (MI eller AZ), Europa (Amsterdam) eller Asien (Singapore)
 • Avanceret DNS
 • SSD-drevne servere
 • Gratis Cloudflare-integration
 • Gratis SSL-certifikat
 • Gratis sikkerhedsapps som Patchman

A2-optimeret WordPress betyder, at opsætningen automatiseres, og alt er forudkonfigureret med de optimale indstillinger for hastighed og sikkerhed. A2 er også kompatibel med andre indholdsstyringssystemer som Joomla og Drupal.

A2s uforanderlige pris til funktioner er gode nyheder for alle, der har planer om at skalere deres hostingplan, efterhånden som deres websted vokser. A2 Hosting tilbyder planer om at matche alle behov og budgetter, fra fælles, men alligevel høj kvalitet, delt hosting, til forhandlerhosting, til administreret VPS, til dedikerede servere.

Et par af de mange hæderlige SSL-certifikatindstillinger, du kan drage fordel af, hvis du vælger at være vært med A2.

 

5. Varme fuzzies

A2 er en ligefrem sympatisk virksomhed. Og i et marked, der stort set domineres af et par store navnkonglomerater, er sandsynlighed ikke noget at tage for givet.

Hvis denne A2-hostinganmeldelse ikke allerede har overbevist dig om fordelene ved dette firma, er her nogle af de små ting ved A2, der kan få dig til at føle dig varm indeni:

 • A2 er en lille virksomhed på under 200 ansatte der yder et værdifuldt bidrag til økonomien i Lille by, Amerika. De elsker deres hjemby Ann Arbor og har ingen planer om at flytte til Silicon Valley.
 • A2 ejer alle deres egne datacentre og servere.
 • A2 Hosting er IKKE ejet af Endurance International Group, et mega-selskab, der har købt 83 datterselskaber, der er webhostingfirma i løbet af de sidste to årtier (A Small Orange, iPage og HostGator, bare for at nævne nogle få, alle tilhører EIG).
 • A2 deltager i et antal af miljøinitiativer. De har plantet over 50.000 træer i Ann Arbor-området og er en Carbonfund.org-partner.
 • Alle A2s supportteam er lokalt baserede og de Brug ikke oversøiske callcentre.

• A2 Hosting Cons

Der er meget at lide ved A2, men nogle kunder kan muligvis støde på et par snags med denne ellers solide hostingudbyder. Her er nogle potentielle deal-breakers, som du måske vil overveje, før du tilmelder dig en A2-hosting-konto:

1. Leder du efter den absolut billigste vært? Se andetsteds.

A2 Hosting er meget for mængden af ​​funktioner og kvalitet af den service, de leverer. A2 er imidlertid langt fra den billigste vært på nettet, og deres mest basale planer mangler i mange funktioner, som købmænd kan kræve.

A2s hostingplaner inkluderer ikke gratis domænenavne, så du bliver nødt til at beregne denne pris på toppen af ​​prisen på hosting. Og selvom A2s Turbo-plan inkluderer de flammende hurtige hastigheder, som virksomheden markedsfører sig selv, er de to mere basale og billigere delte hosting-planer Lite og Swift er faktisk ikke optimeret til tophastigheder.

Hvis din prioritering er at betale så lidt som muligt for altomfattende tjenester, der simpelthen er tilstrækkelige, koster A2’s Lite og Swift-planer sandsynligvis mere, end du ønsker at betale. I stedet anbefaler vi store-brand-værter som HostGator eller BlueHost. Priserne er ekstremt billige, siderne indlæses hurtigt, og du får et gratis domænenavn, men forvent ikke det samme niveau af pleje eller skræddersyet skalerbarhed.

2. Uptime Woes

Selv om A2 er oppetid, er solid, ikke den bedste på markedet. De lover 99,9% oppetid med en pengene-tilbage-garanti, men gør undtagelser for DDoS eller andre angreb på deres servere (som du for øvrig kan undgå, men drage fordel af deres gratis mulighed for Cloudflare-integration). A2’s track record viser, at de sjældent dypper under dette løfte på 99,9%, men mange andre hostingfirmaer har dog formået at opretholde oppetidstakster meget højere.

Du kan kontrollere status for serviceafbrydelser på A2 Hosting’s Systemstatus-site.

Hvis dit websted fungerer på et niveau, hvor hvert sekund af oppetid er afgørende, er A2 muligvis ikke den bedste mulighed. I stedet vil vi anbefale SiteGround, hvis tjenester og priser er sammenlignelige med A2, men har en næsten fejlfri oppetidsrekord på 99,99% og pengene tilbage-garanti til at starte.

3. Kundeservice har sine fridage

Et af A2s stærkeste sælgende point er deres super venlige og hjælpsomme supportteam. Men som en lille virksomhed på under 200 ansatte er det ikke uhørt, at A2-kunder støder på problemer med teknisk support, der ser ud til at spore tilbage til ikke altid at have nok folk på personalet til at håndtere perioder med stort volumen.

Misforstå ikke! Langt de fleste af A2-hostinganmeldelser glødes positivt med hensyn til kundeservice. Men der er et par smertepunkter med kundeservice, der er værd at overveje:

 • Teknisk support er tilgængelig døgnet rundt, men fakturerings- og salgsafdelingerne er i en normal arbejdsplan. Dette kan potentielt påvirke kvaliteten af ​​den service, du modtager, hvis du bor i en anden tidszone eller har brug for at løse et faktureringsproblem i løbet af weekenden.
 • Rapportbilletter indsendt med generelle spørgsmål kan modtage automatiske svar med links til Knowledge Base, hvilket kan være forståeligt frustrerende.

Hvis du er en af ​​de uheldige få, der tidligere har haft en utilfredsstillende kundeserviceoplevelse med A2, anbefaler vi, at du tilmelder dig en hosting-konto hos SiteGround som et alternativ. Deres pakker er sammenlignelige, deres tjenester fremragende, og deres kundeservicevurderinger er overvældende positive med virkelig 24/7 svar på fakturerings- og salgsspørgsmål.

• A2-hostingplaner & Prissammenligning

Kan du lide lyden af ​​A2 Hosting, men har brug for hjælp til at beslutte, hvilke af deres hosting-pakker der er rigtige for dig? Her er en oversigt over tre forskellige niveauer af A2s hostingtjenester: delt hosting, administreret WordPress-hosting, og VPS hosting

 Delt hosting Administreret WordPress HostingCore VPS
BeskrivelseDen hurtigste delte hosting på markedetFuldt optimeret og administreret WordPress-hostingAdministreret VPS-hosting med Root Access
Starter ved$ 3.92 / mo$ 11,99 / mo$ 32,99 / mo
KontrolpanelcPanelPleskcPanel
OpbevaringUbegrænset10GB75GB

A2’s delte hostingplaner

A2 tilbyder fremragende delt hosting-tjenester til konkurrencedygtige priser mellem $ 4 og $ 10 pr. Måned afhængigt af den pakke, du vælger. Alle pakker inkluderer ubegrænset opbevaring og overførsel, cPanel, en gratis SSL og SSD, gratis webstedsoverførsel og en pengene tilbage-garanti til enhver tid.

LiteSwiftTurbo
Pris$ 3,92$ 4,90$ 9,31
Antal websteder1
Databaser5
Turbo hastighederIngenIngenJa
Site AcceleratorIngenIngenJa

A2s styrede WordPress-hostingplaner

A2s delte hostingplaner kan også optimeres til WordPress, men deres administrerede WordPress Hosting-planer inkluderer Turbo-webstedshastigheder, nem sikkerhedskopiering, site-iscenesættelse, en gratis Jetpack-licens og leveres med WP-CLI forudinstalleret.

1-Site3-stederUbegrænset
Pris$ 11,99$ 18,99$ 36,98
Opbevaring10 GB25 GB40 GB

A2s styrede VPS-hostingplaner

VPS-pakker med A2 inkluderer mere strøm og support end deres delte hostingplaner. Disse administrerede planer inkluderede serverkonfiguration, 24/7 omfattende guru support, automatisk opdatering af sikkerhed og installation, gratis CloudFlare CDN, cPanel og et problemfrit administreret hardware og netværk. 

Strøm+Prestige+Pinnacle+
Pris$ 32,99$ 46,19$ 65,99
Opbevaring75 GB100 GB150 GB
vædder4 GB6 GB8 GB
Overførsel2 TB3 TB4 TB
CPU’er4 vCPU’er6 vCPU’er8 vCPU’er

• Bundlinjen

A2 Hosting er en lille virksomhed med store fordele. De er den hurtigste fælles hosting-mulighed på markedet, tilbyder utrolig kundeservice og har hosting-planer, der er bygget til skala. Tilmeld dig en hosting-konto hos A2 for den flammende hurtige hastighed og den fejlfri brugeroplevelse, og bliv for den venlige kundeservice og småforretningskærlighed. A2 tilbyder muligvis ikke de billigste priser eller verdens bedste oppetid, men de tilbyder en vindende kombination af fremragende tjenester og fantastisk support.

Ofte stillede spørgsmål om A2 Hosting

Hvem er A2 Hosting bedst egnet til?

A2 Hosting fungerer for alle, der har brug for ethvert niveau af it-tjenester. Mennesker, der ønsker et grundlæggende WordPress-sted, kan have A2 Hosting som vært for en webside, fem databaser og ubegrænset lagerplads. I den øverste ende af spektret giver dedikeret hosting virksomheder mulighed for at have fuld kontrol over webserveren, webstedet og datastyring. Det meste af dette arbejde sker eksternt i modsætning til personligt. Virksomheder betaler månedlige gebyrer for A2 Hosting’s tjenester.

Hvad er A2 Hosting-prissætning?

Den mest basale WordPress-hosting starter ved $ 3,92 pr. Måned. For denne pris får kunderne et websted, fem databaser, ubegrænset lagerplads, en pengene-tilbage-garanti, ubegrænset overførsel og gratis SSD. Den højeste WordPress-hosting giver brugerne ubegrænsede websteder, databaser, opbevaring og overførsel sammen med en pengene-tilbage-garanti, et turbo-websted, der er 20 gange hurtigere end A2 Hosting’s basistilbud, gratis SSD og A2’s site-accelerator for $ 9,31 pr. Måned.

I den højere ende har A2 Hosting dedikeret hosting, der starter ved $ 99,59 pr. Måned. For den pris får forbrugerne tilpasning af en servers behov, har fuldstændig isolering fra andre servere og vælger et administrationsniveau. Den dyreste plan, virksomheden tilbyder, er en administreret server for $ 290,49 hver måned. Dette giver en kunde 16 GB RAM til serverens brug, 20 TB overførsel, 2 × 1000 GB lagerplads, adgang til en Intel Xeon kerneserver, gratis cPanel-adgang, root-adgang og pengene-tilbage-garanti. Disse adgangsniveauer giver virksomheder og virksomheder fuld kontrol over deres webserver.

Tilbyder A2 rabatter til tilbagevendende kunder?

A2 Hosting tilbyder ikke rabatter for tilbagevendende kunder, selvom nogle kunder muligvis er berettigede til gratis opgraderinger inden for den samme serverpakke. Nedgradering til en mindre pakke koster $ 25 for et dataoverførselsgebyr. A2 Hosting giver alligevel nonprofitorganisationer en rabat, som de skal bevise ved at kontakte virksomheden gennem en supportbillet.

Hvad er A2 Hosting’s vigtigste funktioner?

A2 Hosting overvåger udviklervenlig hosting, så folk kan oprette og administrere deres egne websteder, domæneregistrering for når nogen vil eje et domænenavn, domæneoverførsel fra en anden vært, SSL-certifikater til verifikation af webstedssikkerhed, en 99,9 procent oppetidsgaranti, når som helst pengene-tilbage-garanti og SwiftServers hurtig hosting.

Potentielle kunder kan søge på A2 Hosting’s websted for at se, om et domænenavn ejes af en anden vært via domænekontrollen. Brugere indtaster blot op til 20 webstedsnavne i boksen, går gennem den enkle sikkerhedsprotokol og klikker på Søgningstilgængelighed for at se, om A2 Hosting kan beholde domænenavnet for en kunde.

Garantien på 99,9 procent oppetid afspejler A2 Hosting’s løfte om pålidelighed. Virksomheden anvender branchens bedste praksis, sikkerhedsrettelser og alternative datacentre for at sikre, at et websted forbliver aktivt så meget som muligt. Webhosten anerkender, at når en webside går ned, mister en kunde penge.

Når som helst pengene-tilbage-garanti træder i kraft i de første 30 dage af service. I det væsentlige er det en gratis 30-dages prøveperiode. Hvis en bruger ønsker at annullere tjenesten af ​​en eller anden grund i løbet af de første 30 dage, kan personen gøre det uden straf.

Hvilket niveau af webhosting har mit firma brug for?

Niveauet for web-hosting, som et websted har brug for, afhænger af mængden af ​​information, der er gemt på serveren. Et simpelt websted, der bare viser en virksomheds tjenester, har muligvis brug for de tilgængelige planer, der er tilgængelige, mens e-handelswebsteder kunne bruge planer på mellemniveau. Hvis et firma har brug for at levere videostreaming til kunder, er de hurtigste og billigste planer vejen at gå.

Hvordan gemmer en kunde et backupwebsted?

A2 Hosting giver mulighed for sikkerhedskopier, der er mindre end 30 dage gamle og op til 50 GB data pr. Virksomhedens servicevilkår. Den komplementære Server Rewind-tjeneste stopper sikkerhedskopiering af websteder, hvis kunden overskrider 30 dage på sikkerhedskopier og 50 GB lagerplads.

Hvad er de grundlæggende tjenester, som A2 Hosting dækker i enhver plan?

A2 Hosting har et væld af tjenester for alle, der vil være vært for eller eje et websted. Valg inkluderer annonthåndtering, wikier, blogs, e-handel, fora og sociale netværk.

Annonceadministrationsdelen indeholder flere typer annoncestyringssoftware, som alle giver virksomheder mulighed for at oprette målrettede reklamekampagner fra grunden af. Disse tjenester er nogle af de laveste priser, som A2 Hosting bruger.

At være vært for et forum betyder, at A2 Hosting er en platform for folk at dele ideer, skrive tanker og frit udveksle ideer. Wikier henviser til encyklopædi-informationsindgange, der giver bruger-oprettede måder at redigere individuelle poster til wiki.

Andre grundlæggende webhostingtjenester inkluderer hosting-software og programmer til analyse, kundesupport, undervisning, databasehosting, e-handel, dokumenthåndtering, JavaScript-bibliotek, musiklagring, videolagring og webudvikling. I alt giver A2 Hosting 37 basistjenester, det leverer til kunderne.

Hvordan kontakter jeg A2 Hosting?

A2 Hosting har en live chat-funktion, en supportbilletfunktion, et gratis nummer for amerikanske og canadiske kunder og formular til at kontakte salg. Kunder i Europa, Brasilien, Australien og Indien har separate telefonnumre at ringe til. Virksomheden har også sociale mediekanaler til Twitter og Facebook

Hvilke betalingsmuligheder giver A2?

Kunder kan betale for tjenester via PayPal, American Express, Visa, Mastercard og et Discover-kort. Kunder kan indstille automatiske betalinger hver måned.

Hvordan er A2 Hosting-tilknyttet program??

A2 Hosting giver kunderne penge til vellykkede henvisninger, der registrerer sig via et tilknyttet link. Kunder tjener $ 85 pr. Ny kunde og derefter $ 5 for hver nye kunde, som den originale nye kunde bringer i folden. Virksomheder tjener penge til hver nye kunde, der køber en hosting-pakke.

Kunder tjener $ 10 bare for at tilmelde dig det tilknyttede program. Det øverste tilknyttede selskab tjente mere end $ 100.000 i 2015. I bund og grund er affilieringsprogrammet et marketingpres, der er lavet af A2 Hosting som en måde at få flere kunder, men det er meget nemt at være vært for tilknyttet program.

Hvor er A2 placeret?

A2 Hosting’s hovedkontor er i Ann Arbor, Michigan. Et andet datacenter er i Singapore, og et tredje er i Amsterdam.

Hvad er A2 Hosting kundesupport??

A2 Hosting tilbyder 24/7/365 kundesupport. Det betyder, at kunder til enhver tid har adgang til teknisk support.

Hvordan tester en kunde sine serverhastigheder?

En kunde downloader hastighedstestfiler til et af de tre datacentre via A2 Hosting’s websted. ZIP-filen er 100 MB. En tredjeparts hastighedstest verificerer datacentrets hastighed uafhængigt.

I hvilke lande er A2 mest populær?

De fleste af A2 Hosting’s kunder kommer fra hele verden. De mest populære lande er USA, Storbritannien, Canada, Indien og Frankrig. Virksomheden viser 26 lande, hvor kunder kan lære mere om A2 Hosting’s tjenester.

Hvilke sikkerhedsforanstaltninger indeholder Ann Arbor-datacenteret?

Ann Arbor-datacenteret udråber statisk-frie gulve, klimakontroller på 68 grader Fahrenheit med en fugtighedsniveau mellem 30 og 40 procent. Den overflødige strømforsyning inkluderer en dieselgenerator i tilfælde af, at de primære strømindstillinger mislykkes. Fysiske sikkerhedsforanstaltninger inkluderer en lukket parkeringsplads, der kun er tilgængelig for ansatte, adgang til sikkerhedsnøgler til bygningen, en separat sikkerhedsnøgle, der er nødvendig for at få adgang til serverhvelv og videoovervågning.

Hvilke skybaserede tjenester tilbyder A2 Hosting?

Cloud-hostingtjenester starter ved $ 15 pr. Måned for op til 10 GB datalagring, og det endelige valg er $ 25 pr. Måned med 25 GB lagerplads. A2 Hosting udsender cloud-tjenester med 300 procent hurtigere end andre drev.

Tilbyder A2 Hosting VPS?

A2 Hosting sælger virtuel privat server (VPS), der er vært for op til 75 GB lagerplads og 2 TB overførsel. Disse typer servere er ideelle til udviklere og it-eksperter.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map