A2 hosting recenzije svibanj 2020.: je li A2 web hosting prikladan za vašu web lokaciju?

Contents

Je li A2 hosting stvarno bolji?

Iako manje poznato ime u svijetu web hostinga, A2 hosting izgradila reputaciju za sebe kao jednu od najbržih i prijateljski na raspolaganju usluga hostinga.


Osnovan 2001. godine u Ann Arboru u Michiganu, A2 obećava munjevito brzo učitavanje, besprijekoran radni staž, sve značajke koje bi vašoj web stranici ikada trebale i izvrsnu korisničku podršku za pokretanje..

Ažuriranje: A2 Hosting nudi ubojitu prodaju tijekom cijele sezone. Lock-up do 75% popusta!

Koliko je dobar A2 web hosting?

Sretni smo što možemo izvijestiti da usluge web hostinga A2 odgovaraju dobu. Njihov moto glasi: “Naša brzina, vaš uspjeh”, a dječaci ih daju. A2 je dosljedno najbrže hosting tvrtka na webu. Izdvajaju svoje gostovanje kao takvo 20 puta brže od konkurencije i nevjerojatno koliko to zvuči, tvrdnja se drži.

A2 hosting sigurno obećava puno. Ali kako se zapravo povećavaju njihove usluge?

Izvan super brzih vremena učitavanja, A2 ne siječe uglove kada je u pitanju iskustvo kupca. S user-friendly sučelje To se podjednako može primijetiti od strane web hostinga, novaka i profesionalnih programera, bezbolna migracija, i širok izbor značajki na fer cijene, Brzine A2 nisu jedino o čemu vrijedi pisati kući.

Ali ono što uistinu razlikuje A2 kao web hosting tvrtku jest to što oni nude dobitna kombinacija kvalitetne usluge, povoljnih cijena i izvrsne korisničke podrške.

Zaokružujući dobar izbor prilično cijenjenih i dobro opremljenih hosting planova s ​​nekim od najbržih prijateljski gurmani za korisničku podršku ikad ćete imati zadovoljstvo rješavanja problema, A2 je hosting tvrtka koja zna kako zaraditi na vjernosti. I imaju an A + ocjena od Better Business Bureau-a da to dokaže.

A2 Hosting Urednički pregled 4.6 / 5 Recenzent {{reviewsOverall}} / 5 Korisnici (2 glasova) Pros

 1. Nevjerojatna korisnička podrška
 2. Najbrže brzine na tržištu
 3. Razumljivost
 4. Izvrsne karakteristike za cijenu
 5. Lokalni Heros

kontra

 1. Nije najjače vrijeme
 2. Nije za lovce na preglede
 3. Služba za korisnike ima svoje dane

Web hosting SummaryA2 je toliko brz i pouzdan da u tom pogledu istinski nadmašuje svoje konkurente. Uz to, imaju moderan osjećaj koji omogućuje osvježavajuće iskustvo hostinga. Ako želite razvojne alate koji zapravo razumiju vaš tijek rada, i predstavnike službe za korisnike koji vas istinski mogu upoznati tamo gdje ste, A2 će vam možda biti domaćin. Jesmo li spomenuli da su stvarno, stvarno brzi? Support5Speed5Features5Value4Transparency4

• Tko bi se trebao ugostiti s A2?

Naše iskustvo s A2 hostingom preporučilo bi nam ih kao pružatelja usluga hostinga gotovo svima. Ali mislimo da sljedeće grupe ljudi imaju najviše dobiti od gostovanja njihove web stranice s A2:

1. Prodavači i poduzetnici koji planiraju nadograditi ili povećati svoje stranice.

U pogledu brzine, mogućnosti i korisničke podrške, A2 hosting nudi zajedničke planove hostinga s velikim pomakom za svoj dolar. A ako imate velike planove za budućnost, A2, visoki performanse, upravljani VPS hosting i namjenski paketi poslužitelja postoje li vam ikada potrebni.

A2 hosting paketi mogu podržati vaše poslovne potrebe dok se razvijaju.

Ako vaš stari domaćin ne može zadržati više jer vaš web site skuplja više prometa i zahtijeva naprednije značajke, prebacite se na A2 i više se nikada nećete osvrnuti.

2. Web hosting novorođenčadi koja bi željela strpljive, ljudske upute.

Osnivate svoju prvu web stranicu? Nije super tehničar? A2 ima uistinu izvrstan tim za korisničku podršku koji će vas držati za ruku dok odlazite u džunglu zastrašujućih kratica i tehničkog žargona koji je web hosting.

Korisničko sučelje A2 je jasno i dobro osmišljeno, Baza znanja opsežna je, a njihova podrška nikad nije čula glupo pitanje.

3. Profesionalci koji cijene tim za korisničku podršku koji se može sami držati.

Ako ste već inicirani u svijetu web hostinga, u A2 ćete naći tim tehničkih gurua koji vas uistinu može upoznati tamo gdje se nalazite. A2-ov tim za korisničku podršku zna njihove stvari i može vam ponuditi dragocjen uvid i poslužiti kao stručna sondiranje za vaš sljedeći web razvojni projekt.

• Tko bi trebao potražiti drugdje?

Smatramo da je A2 hosting dobar izbor za gotovo svakoga, ali ako stavite poseban naglasak na sljedeće točke boli, možda će vam se isplatiti razgledati druge domaćine:

1. Samo tražite nešto super jeftino.

Ako samo želite nešto osnovno i što je najvažnije jeftino, A2 vjerojatno nije za vas. A2 nije baš skup, ali njihov najskuplji Lite plan daleko je od najjeftinijeg hosting paketa na webu. Nadalje, njihovi Lite i Swift planovi nisu zapravo optimizirana za brzinom munje za koju se tvrdi da A2 slavi.

Vaša najbolja alternativa

Na Bluehostu ili Hostgatoru možete pronaći jeftinije osnovne planove s usporedivim brzinama, sve dok vam neće nedostajati služba za korisnike ili dodatne značajke koje A2 nudi.

2. Svaka sekunda produženog vremena se računa.

A2 hosting obećava 99,9% produžetka, a većim dijelom isporučuju. Međutim, nekoliko ostalih industrijskih igrača ima dobro dokumentirane stope produženog rada iznad 99,95% i ne prave iznimke za DDoS ili druge napade poslužitelja.

Razlike u ovim postocima mogu se činiti poput kikirikija, ali to znači dodatnih 21 minuta stanke mjesečno. Na višim razinama e-trgovine, 21 minuta može značiti mnogo izgubljene prodaje.

Vaša najbolja alternativa

Ako vam treba sigurnost najboljeg produžetka na tržištu, preporučujemo SiteGround za pakete koji su usporedivi s A2, ali s pouzdanijim jamstvom produženog produženja od 99,99%.

• Prosciranje A2 hostinga

Evo nekoliko naših omiljenih stvari o ovoj superbrzini, hosting tvrtki sa sjedištem u Ann Arboru.

1. Tim za korisničku podršku kojeg želite zagrliti

A2 ulaže vrijeme, novac i brigu potrebnu za izgradnju odličnog i dobro poznatog tima za tehničku podršku. Rješavanje problema je frustrirajuće, ali gurusi A2-ove ljubazne korisničke podrške idu iznad i dalje kako bi proces bio što bezbolniji..

Ako ste se ikada sumnjali da je vaš upit o podršci proslijeđen u inozemni pozivni centar, rado ćete znati da se A2 ponosi time što ima osoblje za korisničku podršku koja je 100% američki i izvorni engleski jezik.

Ali, izvan njihove kućne privlačnosti, sastoji se i tim za podršku A2 programerima koji znaju njihove stvari. Zbog toga su oboje strpljivi pastiri za neupućene i stručne vodiče za iskusnije kupce.

Mnogi kupci A2 izvijestili su da je tim za podršku čak uspio uočiti i riješiti tehnička pitanja koja su nedostajala njihovim web dizajnerima ili programerima.

A2-ovo područje klijenata uključuje nadzornu ploču prilagođenu korisnicima na kojoj lako možete pratiti sve svoje prethodne i trenutne ulaznice za podršku.

 A2 nudi razne 24/7 tehničke podrške, od internetski chat do ulaznice putem e-pošte do telefonska podrška. Vrijeme odgovora je minimalno, a u vrijeme potrebe možete računati da ćete se brzo povezati sa živim, disanjem i prijateljskim čovjekom koji je spreman pomoći.

2. Brzina! Ubrzati! Ubrzati!

S prosječnim vremenima učitavanja stranica od oko 370ms, A2 je nesporan prvak brzog hostinga. I s nešto više od 9 USD mjesečno, njihov Turbo dijeljeni plan gostovanja neće vas koštati ruku i nogu za brzine koje svoje konkurente ostavljaju u prašini.

Kod web hostinga potreba za brzinom nije samo u hvalisanju prava. Brza vremena učitavanja stranica dolaze s čitavom gomilom uvjerljivih (čitaj: unosnih) prednosti, uključujući niže stope napuštanja početne stranice, veće stope pretvorbe i SEO pojačava.

Ako sučelje vaše web lokacije sadrži puno slika, videozapisa ili drugih značajki koje obično zahtijevaju određeno vrijeme učitavanja, A2 Turbo poslužitelji su odličan izbor.

A2 hosting čini solidan slučaj zašto su učitavanje stranice i vremena odziva presudni za uspjeh vaše web stranice. Pogledajte njihove cjelovite infografije ovdje.

Kako A2 uspijeva povući najbrža vremena učitavanja na webu?

Osim vrhunskog SSD-a, tajna uspjeha A2-a je posjedovanje svih vlastitih poslužitelja i podatkovnih centara, od Michigana do Arizone, od Amsterdama do Singapura.

Jer A2 posjeduje i upravlja svim njihovim objektima (a ne samo da zakupe serverski prostor u tuđem skladištu, kao što je to industrijski standard), oni imaju izravnu kontrolu nad tehničkim okruženjem u kojem se nalazi vaša web lokacija. To znači da su manje podložni problemima uzrokovanim faktorima koji nisu pod njihovom kontrolom i mogu brzo intervenirati u slučaju pojave problema.

3. Ljubaznost prema korisniku kroz i kroz

S obzirom na to da industrija postoji već 30 godina, web hosting bi trebao biti lak. A ipak, korisničko iskustvo ostaje zauvijek za mnoge pružatelje usluga web hostinga.

Nije tako s A2 hostingom, čije je suvremeno sučelje korisnik je jednostavan, jednostavan za navigaciju i dobro dizajniran. Ovo se pozitivno korisničko iskustvo odnosi i na kupce na brodu, naplate i tehničko rješavanje problema.

A2 ima smisla pribilježiti vaše prve interakcije s njihovim uslugama. Premještanje vaše web stranice od starog davatelja usluga hostinga do A2 je bezbolno koliko može biti, potrebno je samo nekoliko minuta vašeg vremena i minimalno vrijeme zastoja za vašu web lokaciju..

Ovaj. Je. Ogroman.

Ako niste programer ili tehnička osoba, premještanje vaše web stranice s jednog hosta na drugi predstavlja veliku bol. To je dovelo suze do odraslih muškaraca.

Svatko tko je pokušao migrirati web mjesto vjerojatno prvi put ima nekoliko sijedih vlasi. Ono što na površini izgleda lako može se brzo pretvoriti u sate odlaganja tijekom kojih je vaša web lokacija izvan mreže. Ne igrajte se vatrom, neka domaći stručnjaci to rade za vas.

Nakon što je vaša web lokacija premještena, nikad nećete morati dugo pretraživati ​​funkcionalnost koja vam je potrebna na glatkoj i jasnoj nadzornoj ploči klijenta tvrtke A2. Mnoge važne funkcije na ovoj upravljačkoj ploči mogu se izvoditi čak i sa jednim klikom, poput stvaranja novih računa e-pošte, obnavljanja sigurnosnih kopija ili registracije novih domena.

Klijentovo područje A2 je izvrsno neuredno i omogućuje vam brz pristup jednim klikom svim najvažnijim funkcionalnostima.

 Ali možda je najveći dokaz o nevjerojatnoj upotrebljivosti A2 njihova baza znanja. Ispunjen visoko informativni i jasno napisani članci pomoći koji će vas naučiti svemu što trebate znati o web hostingu, možda nikada nećete morati imati zadovoljstvo interakcije s A2-ovim timom za podršku.

Web hosting početnicima i sličnim ljudima pronaći će mnoštvo informacija, od osnovnih pitanja (“Što je PHP?”) Do naprednih načina rada (“Kako koristiti prilagođenu php.ini datoteku za cPanel cron posao”). Uz to, svaki se članak u bazi znanja A2 otvara pregledom osnovnih pojmova koje morate znati prije nego što nastavite.

Baza znanja A2 strukturirana je za razumijevanje. Teme se grupiraju na organiziran način, a svaki napredniji unos prefiksan je vezama do potrebnog čitanja.

4. Strašne značajke za strašnu cijenu

A2 hosting je mnogo. Oni možda ne nude cijene s najnižom cijenom, ali A2 kupci apsolutno dobivaju svoj novac u smislu kvalitete usluge i širokog spektra funkcija. Kupcima će biti drago kada su otkrili da je A2 kompatibilan s mnogim najcjenjenijim CMS i sigurnosnim aplikacijama od WordPressa do Joomle do Drupala do Cloudflare.

Ovdje su neke od najvažnijih vijesti:

 • Integracija WordPress-a optimizirana za A2
 • cPanel
 • Kompatibilnost s Linuxom i Windowsom
 • Odabir lokacije poslužitelja u N. Americi (MI ili AZ), Europi (Amsterdam) ili Aziji (Singapur)
 • Napredni DNS
 • SSD poslužitelji
 • Besplatna integracija Cloudflare-a
 • Besplatni SSL certifikat
 • Besplatne sigurnosne aplikacije poput Patchmana

WordPress optimiziran za A2 znači da je postavljanje automatizirano, a sve je unaprijed konfigurirano s optimalnim postavkama za brzinu i sigurnost. A2 je također kompatibilan s ostalim sustavima za upravljanje sadržajem poput Joomla i Drupal.

Omjer cijene i mogućnosti A2 koji se ne može pokvariti odlična je vijest za sve koji planiraju povećati plan svog hostinga kako njihova web lokacija raste. A2 hosting nudi planove za usklađivanje sve razine potreba i proračuna, od osnovnog, ali kvalitetnog zajedničkog hostinga, hostinga preprodavača, upravljanog VPS-a, do namjenskih poslužitelja.

Neke od mnogih uglednih opcija SSL certifikata koje možete iskoristiti ako se odlučite ugostiti s A2.

 

5. Topli puti

A2 je tvrtka kojoj se sviđa. A na tržištu na kojem velikim dijelom dominira nekoliko konglomerata velikog imena, privlačnost nije nešto što bi trebalo uzimati zdravo za gotovo.

Ako vas ova recenzija hostinga A2 već nije uvjerila u zasluge ove tvrtke, evo nekoliko sitnica o A2 zbog kojih se iznutra možete osjećati ugodno:

 • A2 je a mala tvrtka s manje od 200 zaposlenika to daje vrijedan doprinos ekonomiji Malog grada u Americi. Oni vole svoj rodni grad Ann Arbor i ne planiraju preseliti u Silicijsku dolinu.
 • A2 posjeduje sve vlastite podatkovne centre i poslužitelje.
 • A2 Hosting je NIJE u vlasništvu Endurance International Group, mega korporacija koja je u posljednja dva desetljeća kupila 83 podružnice web hosting kompanija (Mali narančasta, iPage i HostGator, samo nekoliko imena, sve pripadaju EIG-u).
 • A2 sudjeluje u velikom broju ekološke inicijative. Posadili su više od 50 000 stabala na području Ann Arbor i partner su tvrtke Carbonfund.org.
 • Svi članovi tima za podršku A2 lokalno su temeljeni ne koristite inozemne pozivne centre.

• A2 Hosting kontra

O A2 se može puno svidjeti, ali neki će se kupci možda susresti s nekoliko hrčaka s ovim inače solidnim hosting davateljem usluga. Evo nekih potencijalnih probijača ugovora koje biste trebali razmotriti prije nego što se prijavite za A2 hosting račun:

1. Tražite apsolutno najjeftinijeg domaćina? Pogledajte drugdje.

A2 Hosting je uvelike za količinu mogućnosti i kvalitetu usluge koju pružaju. No, A2 je daleko od najjeftinijeg domaćina na webu, a njihovi najosnovniji planovi nedostaju u mnogim značajkama koje kupci kupcima mogu zahtijevati.

Planovi hostinga A2 ne uključuju besplatna imena domena, tako da ćete morati izračunati ovu cijenu na vrhu cijene hostinga. I dok Turbo plan A2 uključuje velike brzine na kojima se tvrtka prodaje, dva osnovnija i jeftinija zajednička hosting plana Lite i Swift zapravo nisu optimizirani za najveće brzine.

Ako vam je prioritet platiti što je manje moguće za sveobuhvatne usluge koje su jednostavno adekvatne, A2-ovi Lite i Swift planovi vjerojatno koštaju više nego što ih želite platiti. Umjesto toga, mi preporučujemo domaćine velikih brandova poput HostGator ili BlueHost. Cijene su vrlo jeftine, stranice se brzo učitavaju i dobit ćete besplatno ime domene, ali ne očekujte istu razinu skrbi ili prilagođenu skalabilnost.

2. Uptime nevolje

Stopa produžetka A2, iako solidna, nije najbolja na tržištu. Obećavaju 99,9% produženog roka uz garanciju povrata novca, ali čine iznimke za DDoS ili druge napade na njihovim poslužiteljima (što usput možete izbjeći, ali koristeći svoju besplatnu opciju za Cloudflare integraciju). Rezultati A2 pokazuju da rijetko padaju ispod obećanja od 99,9%, no mnoge druge hosting tvrtke uspjele su održati stope produženog radnog vremena puno više.

Status prekida usluge možete provjeriti na A2 hostingu Web mjesto sustava.

Ako vaša web stranica radi na razini u kojoj je svaka sekunda produženog vremena ključna, A2 možda nije najbolja opcija. Umjesto toga, preporučujemo SiteGround, čije su usluge i cijene usporedive s A2, ali imaju gotovo besprijekoran uptime rekord od 99,99% i povrat novca garanciju za podizanje sustava.

3. Služba za korisnike ima svoje dane

Jedan od najjačih prodajnih mjesta A2 je njihov super susretljiv i koristan tim za podršku. No, kao mala tvrtka s manje od 200 zaposlenika, nije nečuveno da se kupci A2 susreću s problemima s tehničkom podrškom za koje se čini da tragaju do toga da uvijek nema dovoljno ljudi na osoblju koji bi se bavili razdoblja velike količine.

Nemojte nas krivo shvatiti! Velika većina recenzija A2 hostinga pozitivno je blistava što se tiče usluge kupcima. No, nekoliko je bolnih točaka s korisničkom uslugom koje vrijedi razmotriti:

 • Tehnička podrška dostupna je 24 sata dnevno, ali odjeli za naplatu i prodaju rade po uobičajenom rasporedu rada. To može potencijalno utjecati na kvalitetu usluge koju primate ako živite u drugoj vremenskoj zoni ili trebate riješiti problem s naplatom tijekom vikenda..
 • Karte za prijavu poslane s općim pitanjima mogu dobiti automatski odgovore s vezama do baze znanja, što može biti razumljivo frustrirajuće.

Ako ste jedan od najsretnijih koji je u prošlosti imao nezadovoljavajuće korisničko iskustvo s A2, preporučujemo da se kao alternativa prijavite za hosting račun putem SiteGround-a. Njihovi su paketi usporedivi, usluge im izvrsne, a njihova služba za korisnike izvrsno je pozitivna s doista 24/7 odgovora na pitanja o naplati i prodaji..

• A2 Hosting planovi & Usporedba cijena

Sviđa vam se zvuk A2 hostinga, no trebate pomoć pri odlučivanju koji će od njihovih hosting paketa biti pravi za vas? Ovdje je prikaz tri različite razine A2 hosting usluga: zajedničko hosting, uspio WordPress hosting, i VPS hosting

 Shared HostingManaged WordPress HostingCore VPS
OpisNajbrži zajednički hosting na tržištuPotpuno optimizirano i upravljano WordPress hostingomUpravljani VPS hosting s korijenskim pristupom
S početkom u3,92 $ / mj11,99 $ / mj32.99 $ / mj
Upravljačka pločacPanelPleskcPanel
skladištenjeNeograničen10GB75GB

A2-ovi zajednički planovi hostinga

A2 nudi izvrsne usluge zajedničkog hostinga po konkurentnim cijenama, između 4 i 10 USD mjesečno, ovisno o paketu koji odaberete. Svi paketi uključuju neograničeno skladištenje i prijenos, cPanel, besplatni SSL i SSD, besplatni prijenos web mjesta i bilo kakvu garanciju povrata novca.

LiteBrzturbina
Cijena$ 3,92$ 4,90$ 9.31
Broj web lokacija1
baze podataka5
Turbo ubrzavaNeNeDa
Akcelerator web mjestaNeNeDa

A2-ovi upravljani WordPress planovi hostinga

A2 dijeljeni planovi hostinga također se mogu optimizirati za WordPress, ali njihovi planovi za upravljanje WordPress hostingom uključuju Turbo brzinu stranice, jednostavne sigurnosne kopije, postavljanje mjesta, besplatnu Jetpack licencu i dolaze s unaprijed instaliranom WP-CLI.

1-Site3-SitesNeograničen
Cijena$ * 11.99$ 18,99$ 36.98
skladištenje10 GB25 GB40 GB

Hosting planovi upravljanog VPS-a A2

VPS paketi s A2 uključuju više snage i podrške nego njihovi zajednički planovi hostinga. Ti upravljani planovi uključuju konfiguraciju poslužitelja, 24/7 sveobuhvatnu podršku gurua, automatske nadogradnje sigurnosti i instalacije, besplatni CloudFlare CDN, cPanel i besprijekorno upravljani hardver i mrežu. 

Vlast+Prestiž+Vrhunac+
Cijena$ 32.99$ 46.19$ 65.99
skladištenje75 GB100 GB150 GB
radna memorija4 GB6 GB8 GB
Prijenos2 TB3 TB4 TB
CPU4 vCPU-a6 vCPU-a8 vCPU-a

• Donja linija

A2 Hosting je mala tvrtka s velikim prednostima. Oni su najbrža opcija zajedničkog hostinga na tržištu, nude nevjerojatnu korisničku uslugu i imaju planove hostinga koji su izgrađeni za razmjere. Prijavite se za hosting račun s A2 za nevjerojatne velike brzine i besprijekorno korisničko iskustvo, i ostanite za ljubaznu službu za korisnike i ljubav prema malim poduzećima. A2 možda ne nudi najjeftinije cijene ili najbolje vrijeme na svijetu, ali nude dobitnu kombinaciju izvrsnih usluga i nevjerojatne podrške.

A2 pitanja o hostingu

Tko je A2 hosting najprikladniji?

A2 hosting funkcionira za sve koji trebaju bilo koju razinu IT usluga. Ljudi koji žele osnovnu WordPress stranicu mogu imati A2 hosting koji služi kao domaćin za jednu web stranicu, pet baza podataka i neograničenu količinu prostora za pohranu. Na višem dijelu spektra, namjenski hosting omogućuje tvrtkama potpunu kontrolu nad web poslužiteljem, web stranicama i upravljanjem podacima. Većina se ovog posla događa na daljinu, osobno. Tvrtke plaćaju mjesečne naknade za usluge A2 hostinga.

Kakve su cijene A2 Hostinga??

Najosnovniji WordPress hosting počinje od 3,92 dolara mjesečno. Za ovu cijenu kupci dobivaju jednu web stranicu, pet baza podataka, neograničeno spremanje, garanciju povrata novca, neograničen prijenos i besplatni SSD. Najveći WordPress hosting pruža korisnicima neograničene web stranice, baze podataka, pohranu i prijenos uz garanciju povrata novca, turbo web stranicu koja je 20 puta brža od osnovne ponude A2 Hostinga, besplatni SSD i A2 web akcelerator za 9,31 USD mjesečno.

A2 hosting je posvećen hostingu koji počinje od 99,59 USD mjesečno. Za tu cijenu potrošači mogu prilagoditi potrebe poslužitelja, potpuno se izolirati od drugih poslužitelja i odabrati razinu upravljanja. Najskuplji plan koji tvrtka nudi je upravljani poslužitelj za 290,49 dolara svaki mjesec. To kupcu pruža 16 GB RAM-a za korištenje poslužitelja, 20 TB prijenosa, 2 × 1000 GB prostora za pohranu, pristup jezgrom poslužitelju Intel Xeon, besplatan pristup cPanelu, pristup root-u i jamstvo povrata novca. Ove razine pristupa tvrtkama i tvrtkama pružaju potpunu kontrolu nad svojim web poslužiteljem.

Da li A2 nudi popuste za povratnike?

A2 hosting ne nudi popuste za stalne kupce, iako neki kupci mogu biti besplatni za nadogradnju unutar istog paketa poslužitelja. Prelazak na manji paket košta 25 dolara zbog naknade za prijenos podataka. A2 hosting pruža neprofitnim organizacijama popust, što moraju dokazati kontaktiranjem tvrtke putem ulaznice za podršku.

Koje su glavne značajke A2 Hostinga??

A2 hosting omogućuje promociju hostinga prilagođenim programerima kako bi ljudi mogli kreirati i upravljati vlastitim web lokacijama, registracijom domena za nekoga tko želi posjedovati naziv domene, prijenos domene s drugog domaćina, SSL certifikati za provjeru sigurnosti web stranice, 99,9-postotno jamstvo za produženo vrijeme, bilo kada garancija povrata novca i brzi hosting SwiftServers.

Potencijalni kupci mogu pretraživati ​​web-lokaciju A2 Hostinga kako bi provjerili ima li naziv domene drugi domaćin kroz alat za provjeru domena. Korisnici jednostavno unose do 20 imena web mjesta u okvir, prolaze kroz jednostavni sigurnosni protokol i kliknite Pretraživanje dostupnosti da vidi može li A2 hosting zadržati naziv domene za kupca.

99,9-postotna garancija produženog vremena odražava pouzdanost pouzdanosti A2 Hostinga. Tvrtka koristi najbolje prakse u industriji, sigurnosne zakrpe i alternativne podatkovne centre kako bi osigurala da web stranica ostane što aktivnija. Web domaćin prepoznaje da kupac gubi novac kada propadne web mjesto.

Bilo koja garancija povrata novca stupa na snagu prvih 30 dana usluge. U suštini, to je besplatno 30-dnevno suđenje. Ako korisnik iz bilo kojeg razloga želi otkazati uslugu tijekom prvih 30 dana, osoba to može učiniti bez kazne.

Koju razinu web hostinga treba moja tvrtka??

Razina web hostinga potreba web mjesta ovisi o količini podataka pohranjenih na poslužitelju. Jednostavno web mjesto koje samo navodi usluge tvrtke možda će trebati dostupne planove s najnižim cijenama, dok bi web lokacije za e-trgovinu mogle koristiti planove srednje razine. Ako firma mora klijentima isporučiti streaming videa, to su načini za najbrže i najviše cijene.

Kako kupac pohranjuje rezervne web stranice?

A2 hosting omogućuje stvaranje sigurnosnih kopija starijih od 30 dana i do 50 GB podataka po uvjetima usluge tvrtke. Komplementarna usluga Premotavanje poslužitelja zaustavlja izradu sigurnosnih kopija bilo koje web stranice ako kupac preko 30 dana napravi sigurnosne kopije i 50 GB prostora za pohranu.

Koje su osnovne usluge koje A2 hosting obuhvaća u svakom planu?

A2 hosting pruža uslugu svima koji žele ugostiti ili posjedovati web mjesto. Izbori uključuju upravljanje oglasima, wikije, blogove, e-trgovinu, forume i društvene mreže.

Dio za upravljanje oglasima sadrži nekoliko vrsta softvera za upravljanje oglasima, koji svi omogućuju tvrtkama da iz temelja kreiraju ciljane reklamne kampanje. Ove su usluge neke od najnižih cijena koje A2 hosting koristi.

Hosting foruma znači da A2 hosting pruža platformu za razmjenu ideja, objavljivanje misli i slobodno razmjenu ideja. Wikis se odnosi na podatke o enciklopediji koji pružaju korisničke načine za uređivanje pojedinačnih unosa na wikiju.

Ostale osnovne web hosting usluge uključuju hosting softver i programe za analitiku, korisničku podršku, podučavanje, hosting baza podataka, e-trgovinu, upravljanje dokumentima, JavaScript biblioteku, pohranu glazbe, pohranu video zapisa i web razvoj. Sve u svemu, A2 hosting pruža 37 osnovnih usluga koje pruža klijentima.

Kako da kontaktiram A2 hosting?

A2 Hosting ima live chat značajku, funkciju ulaznice za podršku, besplatni broj za američke i kanadske kupce i obrazac za kontaktiranje prodaje. Kupci u Europi, Brazilu, Australiji i Indiji imaju odvojene brojeve telefona. Tvrtka također ima kanale za društvene medije za Twitter i Facebook

Koje mogućnosti plaćanja pruža A2?

Korisnici mogu platiti usluge putem PayPal-a, American Express-a, Visa, Mastercard-a i kartice Discover. Klijenti mogu svaki mjesec postaviti automatsko plaćanje.

Kakav je takav A2 Hosting affiliate program?

A2 hosting pruža kupcima novac za uspješne preporuke koje se registriraju putem pridružene veze. Klijenti zarađuju 85 USD po novom kupcu, a zatim 5 USD za svakog novog kupca kojeg izvorni novi kupac unese u preklop. Tvrtke zarađuju za svakog novog kupca koji kupi hosting paket.

Kupci zarađuju 10 dolara samo što su se prijavili za partnerski program. Najbolji partner pridružio se više od 100 000 USD u 2015. godini. U suštini, udruženi program je marketinški potisak A2 hostinga kao načina za privlačenje više kupaca, ali vrlo je lako ugostiti partnerski program.

Gdje se nalazi A2?

Glavni ured A2 Hostinga nalazi se u Ann Arboru u Michiganu. Drugi je podatkovni centar u Singapuru, a treći je u Amsterdamu.

Kakva je korisnička podrška A2 Hosting?

A2 hosting touts korisnička podrška 24/7/365. To znači da kupci u svakom trenutku imaju pristup tehničkoj podršci.

Kako kupac testira brzinu svog poslužitelja?

Kupac preuzima datoteke za testiranje brzine za bilo koji od tri podatkovna centra putem web stranice A2 Hosting. ZIP datoteka je 100MB. Testiranje brzine treće strane neovisno provjerava brzinu podatkovnog centra.

U kojim je zemljama A2 najpopularniji?

Većina kupaca A2 hostinga dolazi iz cijelog svijeta. Najpopularnije zemlje su SAD, Velika Britanija, Kanada, Indija i Francuska. Tvrtka navodi 26 zemalja u kojima kupci mogu saznati više o uslugama A2 hostinga.

Koje sigurnosne mjere sadrži podatkovni centar Ann Arbor?

Podatkovni centar Ann Arbor prikazuje podove bez statičkog materijala, klimatske kontrole od 68 stupnjeva Farenhajta s razinom vlage između 30 i 40 posto. Prekomjerno napajanje uključuje dizelski generator u slučaju da primarne mogućnosti napajanja ne uspiju. Mjere fizičke sigurnosti uključuju parkiralište s otvorenim vratima dostupnim samo zaposlenicima, pristup sigurnosnom ključu zgradi, poseban sigurnosni ključ potreban za pristup svodu poslužitelja i video nadzor.

Koje usluge temeljene na oblaku nudi A2 hosting?

Usluge hostinga u oblaku počinju od 15 USD mjesečno za do 10 GB pohrane podataka, a najviši izbor je 25 USD mjesečno s 25 GB prostora za pohranu. A2 hosting oglašava oblačne usluge 300 posto brže od ostalih pogona.

Da li A2 hosting nudi VPS?

A2 hosting prodaje virtualni privatni poslužitelj (VPS) s do 75 GB prostora za pohranu i 2 TB prijenosa. Ove su vrste poslužitelja idealne za programere i IT stručnjake.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map