Рецензије А2 хостинга мај 2020.: Да ли је А2 веб хостинг погодан за вашу страницу?

Contents

Да ли је А2 хостинг заиста бољи?

Иако је мање познато име у свету веб хостинга, А2 хостинг стекао је репутацију за себе као један од најбржих и најпријатнијих хостинг услуга на располагању.


Основан 2001. године у Анн Арбору у Мичигену, А2 обећава муњевиту брзину пуњења, беспрекорно продужење рада, све функције које би ваша веб локација могла да затреба и одличну корисничку подршку за покретање..

Ажурирање: А2 Хостинг нуди убиствену празничну распродају током целе сезоне. Закључавање до 75% попуста!

Колико је добар А2 веб хостинг?

Задовољство нам је што можемо да известимо да услуге веб хостинга А2 одговарају налету. Њихов мото гласи „Наша брзина, ваш успех“, а дечаци да ли је испоручују. А2 је доследно најбрже хостинг компанија на вебу. Излажу своје гостовање као такво 20 пута брже него што је то случај код њихових конкурената и колико год то невероватно звучало, тврдња се задржава.

А2 хостинг сигурно обећава пуно. Али како се заправо повећавају њихове услуге?

Осим супер брзог времена учитавања, А2 не сече углове када је у питању искуство купца. Са усер-фриендли интерфејс то могу подједнако оценити и веб хостинг новопридошли и професионални програмери, безболна миграција, и широк избор функција на фер цене, Брзине А2 нису једино о чему вреди писати кући.

Али оно што заиста разликује А2 као компанију за веб хостинг јесте да они нуде добитна комбинација квалитетних услуга, добрих цена и одличне корисничке подршке.

Заокруживање солидног избора прилично повољних и добро опремљених хостинг планова са неким од најбржих и најбржих пријатељски гуруи за корисничку подршку са којим ћете икада имати задовољство да решавате проблеме, А2 је хостинг компанија која зна како да зарадите на верности. И они имају А + оцена од Беттер Бусинесс Буреау-а да то докаже.

А2 Хостинг Уреднички преглед 4.6 / 5 Рецензент {{ревиевсОвералл}} / 5 Корисници (2 гласова) Прос

 1. Невероватна корисничка подршка
 2. Најбрже брзине на тржишту
 3. Лакоћа
 4. Одличне карактеристике за цену
 5. Лоцал Херос

Цонс

 1. Није најјаче време
 2. Није за ловце на прегледе
 3. Служба за кориснике има своје дане

РезимеА2 веб хостинг је толико брз и тако поуздан да у том погледу заиста надмашује своје конкуренте. Поред тога, имају модеран осећај који омогућава освежавајуће искуство хостинга. Ако желите алате за развој који заправо разумију ваш тијек рада, и представнике службе за кориснике који вас истински могу упознати тамо гдје сте, А2 ће вам можда бити домаћин. Јесмо ли споменули да су заиста, стварно брзи? Подршка5Спеед5Феатурес5Валуе4Транспарентност4

• Ко треба да угости А2?

Наше искуство са А2 хостингом препоручило би нам их као хостинг провајдера готово свима. Али мислимо да следеће групе људи имају највише добити од гостовања њихове веб локације са А2:

1. Продавачи и предузетници који планирају да надограде или повећају своје веб локације.

У погледу брзине, могућности и корисничке подршке, А2 хостинг нуди заједничке планове хостинга са великим трошковима за ваш долар. А ако имате велике планове за будућност, А2-ове високе перформансе, управљање ВПС хостингом и наменски пакет сервера јесу ли вам икада потребни.

А2 хостинг пакети могу подржати ваше пословне потребе док се развијају.

Ако ваш стари домаћин не може бити у току јер ваша веб локација ствара више промета и захтева напредније функције, пребаците се на А2 и више се никада нећете осврнути.

2. Веб хостинг новорођенчади које би желеле стрпљиве, људске смернице.

Покрећете своју прву веб страницу? Није супер техничар? А2 има заиста одличан тим за корисничку подршку који ће вас држати за руку док улазите у џунглу застрашујућих кратица и техничког жаргона који је веб хостинг.

Кориснички интерфејс А2 је јасан и добро осмишљен, њихов База знања је опсежан, а њихови заступници подршке никада нису чули глупо питање.

3. Професионалци који цене тим за корисничку подршку који може да држи своје.

Ако сте већ иницирани у свету веб хостинга, у А2 ћете наћи тим техничких гуруа који заиста може да вас упозна тамо где се налазите. А2-ов тим за корисничку подршку познаје њихове ствари и може вам понудити драгоцени увид и послужити као стручна сонда за наредни веб пројекат.

• Ко треба потражити негде другде?

Сматрамо да је А2 хостинг добар избор за било кога, али ако посебан акценат ставите на следеће тачке боли, можда ће вам се исплатити разгледати друге домаћине:

1. Само тражите нешто супер јефтино.

Ако само желите нешто основно и што је најважније јефтино, А2 вероватно није за вас. А2 није баш скуп, али њихов најскупљи Лите план далеко је од најјефтинијег хостинг пакета на вебу. Штавише, њихови Лите и Свифт планови нису заправо оптимизоване за брзином муње за коју се тврди да А2 слави.

Ваша најбоља алтернатива

На Блуехосту или Хостгатору можете пронаћи јефтиније основне планове са сличним брзинама, све док вам неће недостајати служба за кориснике или додатне функције које А2 нуди.

2. Свака секунда продуженог времена се рачуна.

А2 хостинг обећава 99,9% продужетка, а већим делом они испоручују. Међутим, неколико других индустријских играча има добро документоване стопе продуженог рада изнад 99,95% и не праве изузетке за ДДоС или друге нападе сервера.

Разлике у овим процентима могу изгледати као кикирики, али преводе се на додатних 21 минуту станке месечно. На вишим нивоима е-трговине, 21 минут може значити много изгубљене продаје.

Ваша најбоља алтернатива

Ако вам треба сигурност најбољег продуженог времена на тржишту, препоручујемо СитеГроунд за пакете који су упоредиви са А2, али са поузданијом гаранцијом продужетка од 99,99%.

• Професионалци хостинга А2

Ево неколико наших омиљених ствари о овој супер брзој, компанији за гостовање у Анн Арбор-у.

1. Тим за корисничку подршку који желите загрлити

А2 улаже време, новац и бригу потребну да се направи одличан и стручан тим за техничку подршку. Рјешавање проблема је фрустрирајуће, али А2-ови пријатељски гуруи корисничке подршке иду изнад и даље како би процес био што безболнији..

Ако сте се икада сумњали да је ваш упит о подршци прослеђен прекоморском позивном центру, бићете срећни када сазнате да се А2 поноси тиме што има особље за корисничку подршку. 100% амерички и матерњи енглески језик.

Али, изван њихове укућане кућне снаге, чини се тим за подршку А2 програмерима који знају њихове ствари. Ово их чини обојицом стрпљивим пастирима за неупућене и стручне водиче за искусније купце.

Многи купци А2 известили су да је тим за подршку чак успео да уочи и реши техничка питања која су недостајала њиховим веб дизајнерима или програмерима.

Подручје клијента А2 садржи контролну таблу прилагођену корисницима на којој лако можете пратити све своје претходне и тренутне карте за подршку.

 А2 нуди мноштво 24/7 техничких средстава за подршку, од онлајн ћаскање до емаил улазнице до телефонска подршка. Времена одговора су минимална, а у време када требате можете да рачунате на то да ћете бити брзо повезани са живим, дисањем и пријатељским човеком који је спреман да помогне.

2. Брзина! Брзина! Брзина!

Са просечним временима учитавања страница од око 370мс, А2 је неоспорни шампион брзог хостинга. И са нешто више од 9 УСД месечно, њихов Турбо дељени план хостинга неће вас коштати руку и ногу за брзине које остављају конкуренцију у прашини.

У веб хостингу, потреба за брзином није само у хвалисању права. Брза времена учитавања страница долазе са гомилом убедљивих (читај: уносних) предности укључујући ниже стопе напуштања почетне странице, веће стопе конверзије и СЕО појачава.

Ако интерфејс ваше веб локације садржи пуно слика, видео записа или других функција за које је обично потребно одређено време учитавања, А2 Турбо сервери су одличан избор.

А2 хостинг чини солидан случај зашто су учитавање странице и времена одзива пресудни за успех ваше веб странице. Погледајте њихове овде комплетну инфографику.

Како А2 успева да извуче најбрже време учитавања на вебу?

Поред врхунског ССД-а, тајна успеха А2-а је и посједовање свих њихових властитих сервера и податковних центара, од Мицхигана до Аризоне, од Амстердама до Сингапура.

Јер А2 поседује и управља свим њиховим објектима (уместо да закупе серверски простор у туђем складишту, као што је то индустријски стандард), они имају директну контролу над техничким окружењем у којем је ваша веб локација. То значи да су мање подложни питањима која изазивају фактори који нису под њиховом контролом и могу брзо интервенирати у случају било каквих проблема.

3. Љубазност према кориснику кроз и кроз

С обзиром да индустрија постоји већ 30 година, веб хостинг би требао бити лак. Па ипак, корисничко искуство остаје заувијек за многе пружатеље услуга веб хостинга.

Није тако са А2 хостингом, чији је савремени интерфејс једноставан за употребу, једноставан за навигацију и добро дизајниран. Ово позитивно корисничко искуство се протеже и на купцу, укрцавању и на техничком отклањању проблема.

А2 указује на ваше прве интеракције са њиховим услугама. Миграција ваше веб странице од старог добављача хостинга до А2 је безболно колико може бити, захтевајући само неколико минута вашег времена и минимално време застоја за вашу веб локацију.

Ово. Ис. Огроман.

Ако нисте програмер или техничка особа, премештање веб локације са једног хостова на други представља велику бол. То је одвело одрасле мушкарце до суза.

Свако ко је покушао да мигрира веб локацију први пут вероватно има неколико сивих длака. Оно што се чини лако на површини може се брзо претворити у сате одлагања током којих је ваша веб локација ван мреже. Не играјте се ватром, нека домаћи стручњаци то ураде за вас.

Након што је веб локација пресељена, никада нећете морати дуго да тражите функционалност која вам је потребна у глаткој и јасној контролној табли клијента компаније А2. Многе важне функције на овој контролној табли могу се чак обављати и са а једним кликом, попут стварања нових налога е-поште, обнављања резервних прозора или регистрације нових домена.

А2-ова клијентска област је чудесно необрађена и омогућава вам брз приступ једним кликом свим најважнијим функционалностима.

 Али можда је највећи доказ о невероватној употребљивости А2 њихова база знања. Испуњен високо информативни и јасно написани чланци о помоћи који ће вас научити свему што требате знати о веб хостингу, можда никада нећете морати имати задовољство да комуницирате са А2 тимом за подршку.

Веб хостинг новорођенчади и слични људи пронаћи ће мноштво информација, од основних питања („Шта је ПХП?“) До напредних „хов-тос“ („Како користити прилагођени пхп.ини фајл за цПанел црон посао“). Штавише, сваки се чланак у бази знања А2 отвара прегледом основних концепата које морате знати прије него што наставите.

База знања А2 структурирана је за разумевање. Теме су груписане на организован начин, а сваки напреднији унос префиксан је везама до потребног читања.

4. Авесоме карактеристике за феноменалну цену

А2 хостинг је много. Они можда не нуде најниже цене смећа, али А2 купци апсолутно добијају свој новац у погледу квалитета услуге и широког спектра функција. Купцима ће бити драго да открију да је А2 компатибилан са многим најпопуларнијим ЦМС и безбедносним апликацијама, од ВордПресс-а до Јоомла до Друпала до Цлоудфларе-а.

Ево неких од главних тренутака:

 • Интеграција ВордПресс-а оптимизована А2
 • цПанел
 • Компатибилност са Линуком и Виндовс-ом
 • Избор локације сервера у Н. Америци (МИ или АЗ), Европи (Амстердам) или Азији (Сингапур)
 • Напредни ДНС
 • ССД сервери
 • Бесплатна интеграција Цлоудфларе-а
 • Бесплатан ССЛ сертификат
 • Бесплатне безбедносне апликације попут Патцхмана

ВордПресс оптимизован за А2 значи да је подешавање аутоматизовано, а све је унапред конфигурисано са оптималним подешавањима за брзину и сигурност. А2 је такође компатибилан са осталим системима за управљање садржајем попут Јоомла и Друпал.

Омјер нераскидивих цијена и карактеристика А2 одлична је вијест за све који имају планове за размјену плана хостинга како њихов сајт расте. А2 хостинг нуди планове за усклађивање све нивое потреба и буџета, од основног, али висококвалитетног дељеног хостинга, хостинга препродавача, управљаног ВПС-а, до наменских сервера.

Неколико од многих угледних опција ССЛ сертификата које можете да искористите ако одлучите да угостите А2.

 

5. Топле фарбе

А2 је потпуно симпатична компанија. А на тржишту на којем претежно доминира неколико конгломерата великог имена, симпатичност није нешто што би требало узимати здраво за готово.

Ако вас ова рецензија А2 хостинга већ није уверила у заслуге ове компаније, ево неких ситница о А2 због којих ћете се у њему осећати топлим:

 • А2 је а мала компанија са мање од 200 запослених то даје вредан допринос економији Малог града у Америци. Они воле свој родни град Анн Арбор и не планирају да се преселе у Силицијумску долину.
 • А2 поседује све своје центре података и сервере.
 • А2 Хостинг је НЕ посједује Ендуранце Интернатионал Гроуп, мега корпорација која је у протекле две деценије откупила 83 подружнице веб хостинг компанија (Мали наранџасти, иПаге и ХостГатор, само неколико имена, сви припадају ЕИГ-у).
 • А2 учествује у великом броју еколошке иницијативе. Они су засадили преко 50 000 стабала на подручју Анн Арбор и партнер су компаније Царбонфунд.орг.
 • Сав тим за подршку А2 је локално утемељен и они не користите иностране позивне центре.

• А2 Хостинг Цонс

О А2 се може свидети много, али неки купци могу наићи на неколико снаг са овим иначе солидним хостинг провајдером. Ево неких потенцијалних пробијача уговора које бисте могли да размотрите пре него што се пријавите за А2 хостинг налог:

1. Тражите апсолутно најјефтинијег домаћина? Погледајте другде.

А2 хостинг је увелике за количину функција и квалитету услуге коју пружају. Међутим, А2 је далеко од најјефтинијег домаћина на вебу, а њихови најосновнији планови недостају у многим функцијама које купци који се баве купцима можда захтевају..

Планови хостовања А2 не укључују бесплатна имена домена, тако да ћете морати да израчунате ову цијену на врху цене хостинга. И док Турбо план А2 укључује велике брзине на којима се компанија продаје, два основна и јефтинија дељена хостинг рачуна Лите и Свифт заправо нису оптимизовани за максималне брзине.

Ако вам је приоритет платити што је мање могуће за свеобухватне услуге које су једноставно адекватне, А2-ови Лите и Свифт планови вероватно коштају више него што желите да платите. Уместо тога, ми бисмо препоручили хостове великог бренда попут ХостГатор или БлуеХост. Цене су ултра јефтине, странице се учитавају брзо и добићете бесплатно име домена, али не очекујте исти ниво неге или прилагођену скалабилност.

2. Уптиме Воес

Стопа продужетка за А2, иако солидна, није најбоља на тржишту. Обећавају 99,9% продуженог времена уз гаранцију поврата новца, али праве изузетке за ДДоС или друге нападе на њиховим серверима (што успут можете да избегнете, али користећи своју бесплатну опцију за Цлоудфларе интеграцију). Резултати А2 показују да ретко падају испод обећања од 99,9%, међутим многе друге компаније за хостирање успеле су да одрже много бржи радни век.

Статус прекида сервиса можете проверити на А2 хостингу Статус система система.

Ако ваша веб локација делује на нивоу где је свака секунда продуженог времена кључна, А2 можда није најбоља опција. Уместо тога, препоручујемо СитеГроунд, чије су услуге и цене упоредиве са А2, али имају скоро беспрекоран рекордни рад од 99,99% и поврат новца гаранцију за покретање система.

3. Служба за кориснике има своје дане

Једно од најјачих продајних места А2-а је њихов супер љубазан и користан тим за подршку. Но, као мала компанија са мање од 200 запослених, није нечувено да се купци А2 сусрећу са проблемима са техничком подршком за које се чини да трагају до тога да увек нема довољно људи на услузи који би се бавили периодима великих количина.

Немојте да нас погрешите! Велика већина рецензија А2 хостинга позитивно је блистава у погледу услуге купцима. Али, постоји неколико тачака боли код корисничке услуге које вриједи размотрити:

 • Техничка подршка доступна је 24 сата дневно, али одељења за наплату и продају раде по уобичајеном распореду рада. То може потенцијално утицати на квалитету услуге коју добијате ако живите у другој временској зони или требате да решите проблем са наплатом током викенда.
 • Пријавне карте предате са општим питањима могу добити аутоматски одговоре са везама до базе знања, што може бити разумљиво фрустрирајуће..

Ако сте један од несретних неколицине који је у прошлости имао незадовољавајуће искуство корисничког сервиса са А2, препоручујемо да се као алтернатива пријавите за хостинг рачун са СитеГроунд-ом. Пакети су им упоредиви, њихове услуге одличне, а њихова служба за кориснике рецензије је изузетно позитивна са заиста 24/7 одговора на питања о наплати и продаји..

• А2 Хостинг планови & Упоређивање цена

Свиђа вам се звук А2 хостинга, али вам треба помоћ да одлучите који од њихових хостинг пакета је прави за вас? Ево поделе три различита нивоа А2 хостинг услуга: дељено хостинг, управљан ВордПресс хостингом, и ВПС хостинг

 Схаред ХостингМанагед ВордПресс ХостингЦоре ВПС
ОписНајбржи дељени хостинг на тржиштуПотпуно оптимизовано и управљано ВордПресс хостингомУправљани ВПС хостинг са коријенским приступом
Са почетком у$ 3,92 / месечно$ 11.99 / месечно32,99 УСД / месечно
Контролна таблацПанелПлескцПанел
СкладиштеНеограничено10ГБ75ГБ

А2-ови заједнички планови хостинга

А2 нуди одличне дељене хостинг услуге по конкурентним ценама, између 4 и 10 УСД месечно, у зависности од пакета који одаберете. Сви пакети укључују неограничено складиштење и пренос, цПанел, бесплатни ССЛ и ССД, бесплатан пренос сајта и било какву гаранцију поврата новца.

ЛитеСвифтТурбо
Цена$ 3,92$ 4,90$ 9,31
Број сајтова1
Базе података5
Турбо СпеедсНеНеда
Сите АццелераторНеНеда

А2-ови управљани ВордПресс планови за хостинг

А2 дељени хостинг планови такође могу да буду оптимизовани за ВордПресс, али њихови планови за управљање ВордПресс хостингом укључују Турбо брзину веб локације, лако прављење резервних копија, постављање локације, бесплатну Јетпацк лиценцу и долазе са унапред инсталираном ВП-ЦЛИ.

1-сајт3-страницеНеограничено
Цена$ 11,9918,99 УСД$ 36,98
Складиште10 ГБ25 ГБ40 ГБ

Хостинг-планови за ВПС који управљају А2

ВПС пакети са А2 укључују више снаге и подршке од својих планова заједничког хостинга. Ови управљани планови укључују конфигурацију сервера, 24/7 свеобухватну подршку гуруа, аутоматске надоградње за безбедност и инсталацију, бесплатан ЦлоудФларе ЦДН, цПанел и беспрекорно управљани хардвер и мрежу. 

Снага+Престиж+Пиннацле+
Цена$ 32,99$ 46,19$ 65,99
Складиште75 ГБ100 ГБ150 ГБ
РАМ4ГБ6 ГБ8 ГБ
Пренос2 ТБ3 ТБ4 ТБ
ЦПУ-и4 вЦПУ6 вЦПУ8 вЦПУ

• Доња граница

А2 хостинг је мала компанија са великим предностима. Они су најбржа опција за заједнички хостинг на тржишту, нуде невероватну корисничку услугу и имају планове хостирања који су изграђени да би се повећали. Пријавите се за хостинг рачун са А2 за сјајне брзе брзине и беспрекорно корисничко искуство, и останите за љубазну службу за кориснике и љубав према малим предузећима. А2 можда не нуди најјефтиније цене или најбоље време на свету, али нуде добитну комбинацију одличних услуга и невероватне подршке.

А2 питања о хостингу

Ко је А2 хостинг најприкладнији?

А2 хостинг ради за све којима је потребан било који ниво ИТ услуга. Људи који желе основну ВордПресс страницу могу имати А2 хостинг који служи као домаћин за једну веб локацију, пет база података и неограничено складиштење. На вишем крају спектра, наменски хостинг омогућава компанијама потпуну контролу над веб сервером, веб локацијама и управљањем подацима. Већина овог дела догађа се на даљину, за разлику од лично. Компаније плаћају месечне накнаде за услуге А2 хостинга.

Какве су цене А2 хостинга??

Најосновнији ВордПресс хостинг почиње од 3,92 УСД месечно. За ову цену купци добијају једну веб локацију, пет база података, неограничено складиштење, гаранцију поврата новца, неограничен пренос и бесплатан ССД. Највиши ВордПресс хостинг пружа корисницима неограничене веб странице, базе података, складиштење и пренос уз гаранцију поврата новца, турбо веб локацију која је 20 пута бржа од основне понуде А2 Хостинга, бесплатног ССД-а и А2-овог веб акцелератора за 9,31 УСД месечно.

А2 хостинг је намењен хостингу који почиње од 99,59 УСД месечно. По тој цени, потрошачи добијају прилагођавање потреба сервера, потпуну изолацију од других сервера и одабир нивоа управљања. Најскупљи план који компанија нуди је управљани сервер за 290,49 долара сваког месеца. То купцу даје 16 ГБ РАМ-а за коришћење сервера, 20 ТБ преноса, 2 × 1000 ГБ простора за складиштење, приступ језгром серверу Интел Ксеон, бесплатан приступ цПанелу, приступ роот-у и гаранција поврата новца. Ови нивои приступа пружају фирмама и компанијама потпуну контролу над својим веб сервером.

Да ли А2 нуди попусте за клијенте који се враћају?

А2 хостинг не нуди попусте за сталне купце, мада неки купци могу имати право на бесплатне надоградње унутар истог пакета сервера. Прелазак на мањи пакет кошта 25 долара за накнаду за пренос података. А2 хостинг пружа непрофитним организацијама попуст, што морају да докажу контактирањем компаније путем улазнице за подршку.

Које су главне карактеристике А2 хостинга??

А2 Хостинг нуди хостинг хостингу прилагођен програмерима како би људи могли да креирају и управљају сопственим веб локацијама, регистрацијом домена када неко жели да поседује име домена, пренос домена од другог домаћина, ССЛ сертификати за верификацију сигурности веб локације, гаранцију продуженог 99,9 одсто, било када гаранција за повраћај новца и брзи хостинг СвифтСерверс.

Потенцијални купци могу да претраже веб локацију А2 Хостинг да би проверили да ли име домене има други домаћин преко провере домена. Корисници једноставно уносе до 20 имена веб локација у оквир, пролазе кроз једноставан безбедносни протокол и кликну на Претраживање доступности да виде да ли А2 хостинг може да задржи име домена за купца.

99,9-постотна гаранција продуженог времена одражава поузданост А2 хостинга о поузданости. Компанија користи најбоље праксе у индустрији, сигурносне закрпе и алтернативне центре података како би осигурала да веб локација остане што активнија. Веб домаћин препознаје да када веб локација пропадне, купац губи новац.

Гаранција поврата новца у било које време ступа на снагу првих 30 дана услуге. У суштини, то је бесплатно 30-дневно суђење. Ако корисник жели да откаже услугу из било ког разлога током првих 30 дана, особа то може учинити без казне.

Који ниво веб хостинга треба мојој компанији?

Ниво веб хостинга за потребе веб локација зависи од количине информација сачуваних на серверу. Једноставној веб локацији која само приказује услуге компаније можда ће бити потребни планови најниже цене, док би веб локације за е-трговину могле да користе планове средњег нивоа. Ако фирма треба да испоручи клијентима стреаминг видеа, то су начини за најбрже и највише цене.

Како купац складишти резервну веб страницу?

А2 хостинг омогућава прављење резервних копија старијих од 30 дана и до 50 ГБ података по условима услуге компаније. Комплементарна услуга преокретања сервера зауставља израду резервних копија било које веб странице ако купац преко 30 дана направи резервне копије и 50 ГБ простора за складиштење.

Које су основне услуге које А2 хостинг покрива у сваком плану?

А2 хостинг нуди мноштво услуга за свакога ко жели да угости или поседује веб локацију. Избори укључују управљање огласима, викије, блогове, е-трговину, форуме и друштвене мреже.

У делу за управљање огласима налази се неколико врста софтвера за управљање огласима, који сви омогућавају предузећима да од циља креирају циљане рекламне кампање. Ове услуге су неке од најнижих цена које А2 хостинг користи.

Хостинг форума значи да А2 хостинг пружа платформу за људе да размењују идеје, постављају мисли и слободно размењују идеје. Викис се односи на податке о енциклопедији који пружају корисничке начине за уређивање појединачних уноса у вики.

Остале основне веб хостинг услуге укључују хостинг софтвер и програме за аналитику, корисничку подршку, подучавање, хостинг база података, е-трговину, управљање документима, ЈаваСцрипт библиотеку, чување музике, видео складиштење и веб развој. Све у свему, А2 хостинг приказује 37 основних услуга које пружа клијентима.

Како да контактирам А2 хостинг?

А2 хостинг има функцију ћаскања уживо, функцију улазнице за подршку, бесплатни број за америчке и канадске купце и образац за контактирање продаје. Купци у Европи, Бразилу, Аустралији и Индији имају одвојене бројеве телефона. Компанија такође има канале за друштвене медије за Твиттер и Фацебоок

Које могућности плаћања пружа А2?

Клијенти могу да плаћају услуге путем ПаиПал-а, Америцан Екпресс-а, Виса, Мастерцард-а и картице Дисцовер. Корисници могу да поставе аутоматско плаћање сваког месеца.

Какав је такав А2 Хостинг аффилиате програм?

А2 хостинг пружа купцима новац за успешне препоруке који се региструју путем придружене везе. Клијенти зарађују 85 долара по новом купцу, а затим 5 УСД за сваког новог купца који изворни нови купац донесе у преклоп. Компаније зарађују за сваког новог купца који купи хостинг пакет.

Купци зарађују 10 долара само што су се пријавили за придружени програм. Врховни партнер је зарадио више од 100 000 УСД у 2015. години. У суштини, партнерски програм је маркетиншки потисак А2 хостинга као начина за привлачење више купаца, али врло је лако угостити партнерски програм.

Где се налази А2?

Главна канцеларија А2 хостинга је у Анн Арбору у Мичигену. Други центар података је у Сингапуру, а трећи у Амстердаму.

Каква је корисничка подршка А2 Хостинг?

А2 хостинг тоутс 24/7/365 корисничка подршка. То значи да купци у сваком тренутку имају приступ техничкој подршци.

Како клијент тестира брзину свог сервера?

Клијент преузима датотеке за тестирање брзине за било који од три дата центра путем веб локације А2 Хостинг. ЗИП датотека је 100МБ. Тестирање брзине треће стране независно провјерава брзину податковног центра.

У којим је земљама А2 најпопуларнији?

Већина купаца А2 хостинга долази из свих делова света. Најпопуларније земље су Сједињене Државе, Велика Британија, Канада, Индија и Француска. Компанија наводи 26 земаља у којима купци могу сазнати више о услугама А2 хостинга.

Које мере безбедности садржи податковни центар Анн Арбор?

Податковни центар Анн Арбор поседује подове без статичког ваздуха, климатске контроле од 68 степени Фаренхајта са нивоом влаге између 30 и 40 процената. Прекомјерно напајање укључује дизелски генератор у случају да примарне могућности напајања престану радити. Мјере физичке сигурности укључују паркиралиште са затвореним вратима доступним само запосленима, приступ сигурносном кључу згради, посебан сигурносни кључ потребан за приступ сефу сервера и видео надзор.

Које услуге засноване на облаку нуди А2 хостинг?

Услуге хостинга у облаку почињу од 15 УСД месечно за похрану података до 10 ГБ, а највиши избор је 25 УСД месечно са 25 ГБ простора за складиштење. А2 хостинг оглашава облачне услуге на 300 посто брже од осталих драјвова.

Да ли А2 хостинг нуди ВПС?

А2 хостинг продаје виртуални приватни сервер (ВПС) који угошћује до 75 ГБ простора за похрану и 2 ТБ преноса. Ове врсте сервера идеалне су за програмере и ИТ стручњаке.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map