A2 Hosting Recensioner Maj 2020: är A2 webbhotell rätt för din webbplats?

A2 Hosting Recensioner Maj 2020: är A2 webbhotell rätt för din webbplats?

A2 Hosting Recensioner Maj 2020: är A2 webbhotell rätt för din webbplats?

Contents

Är A2 Hosting verkligen bättre?

Även om ett mindre känt namn i webbhotellvärlden, A2 Hosting har byggt upp ett rykte för sig själva som en av de snabbaste och vänligaste värdtjänsterna tillgängliga.


Grundades 2001 i Ann Arbor, Michigan, och lovar blixtens snabba laddningshastigheter, oklanderlig drifttid, alla funktioner som din webbplats någonsin kan behöva och utmärkt kundsupport för att starta.

Uppdatering: A2 Hosting har en mördarsemesterförsäljning hela säsongen. Lock-in upp till 75% rabatt!

Hur bra är A2 webbhotell?

Vi är glada att rapportera att A2s webbhotelltjänster lever upp till hype. Deras motto står “Vår hastighet, din framgång” och pojken levererar de. A2 är konsekvent det snabbaste värdföretaget på webben. De visar att deras värd är 20 gånger snabbare än deras konkurrenter, och så otroligt som det låter, håller kravet uppe.

A2 Hosting lovar säkert mycket. Men hur staplar deras tjänster faktiskt upp?

Utöver de supersnabba laddningstiderna skär inte A2 hörn när det gäller kundupplevelse. Med en användarvänligt gränssnitt som kan uppskattas av webbhotell nybörjare och professionella utvecklare, smärtfri migration, och ett brett urval av funktioner på rättvisa priser, A2: s hastigheter är inte det enda värt att skriva hem om.

Men vad som verkligen skiljer A2 som webbhotell är att de erbjuder en vinnande kombination av kvalitetstjänster, bra priser och utmärkt kundsupport.

Avrundar ett solid urval av ganska prissatta och välutrustade värdplaner med några av de snabbaste och vänligaste kundtjänstguruer du kommer någonsin att ha nöjet att felsöka med, A2 är ett värdföretag som vet hur du kan tjäna din lojalitet. Och de har en A + -betyg från Better Business Bureau för att bevisa det.

A2 Hosting Redaktionell översyn 4.6 / 5 Recensent {{reviewsOverall}} / 5 Användare (2 röster) Fördelar

 1. Otrolig kundsupport
 2. De snabbaste hastigheterna på marknaden
 3. Användarvänlighet
 4. Bra funktioner för priset
 5. Lokala hjältar

Nackdelar

 1. Inte den starkaste upptid
 2. Inte för fyndjägare
 3. Kundtjänst har sina lediga dagar

SummaryA2 webbhotell är så snabbt och så tillförlitligt att de verkligen överträffar sina konkurrenter i detta avseende. Dessutom har de en modern känsla som ger en uppfriskande värdupplevelse. Om du vill ha utvecklingsverktyg som faktiskt förstår ditt arbetsflöde och kundservicerepresentanter som verkligen kan möta dig där du är, kan A2 bara vara värd för dig. Nämnde vi att de är riktigt, riktigt snabba? Support5Speed5Features5Value4Transparency4

• Vem ska vara värd med A2?

Vår erfarenhet av A2 Hosting skulle få oss att rekommendera dem som värdleverantör för nästan vem som helst. Men vi tror att följande grupper av människor har mest att vinna på att vara värd för sin webbplats med A2:

1. Marknadsförare och företagare som planerar att uppgradera eller skala sina webbplatser.

När det gäller hastighet, funktioner och kundsupport erbjuder A2-värddelning delade värdplaner med mycket bra för din pengar. Och om du har stora planer för framtiden, A2: s högpresterande, hanterade VPS-värd och dedikerade serverpaket är det om du någonsin behöver dem.

A2s värdpaket kan stödja dina affärsbehov när de utvecklas.

Om din gamla värd inte kan hålla uppe eftersom din webbplats får mer trafik och kräver mer avancerade funktioner, växla över till A2 och du kommer aldrig se tillbaka.

2. Webbhotell för nybörjare som vill ha patientens, mänsklig vägledning.

Starta din första webbplats? Inte superteknisk kunnig? A2 har ett verkligt utmärkt kundsupportteam som kommer att hålla din hand när du vågar in i djungeln av skrämmande akronymer och teknisk jargon som är webbhotell.

A2s användargränssnitt är tydligt och väl utformat, deras Kunskapsbas är omfattande, och deras supportrepresentanter har aldrig hört en dum fråga.

3. Fördelar som uppskattar ett kundtjänstteam som kan hålla sina egna.

Om du redan har initierats i webbhotellvärlden, hittar du i A2 ett team av teknikguruer som verkligen kan träffa dig där du befinner dig. A2s kundtjänstteam känner till sina grejer och kan erbjuda värdefull insikt och tjäna som en expertplan för ditt nästa webbutvecklingsprojekt.

• Vem ska leta någon annanstans?

Vi tycker att A2 Hosting är ett bra val för nästan vem som helst, men om du lägger särskild tonvikt på följande smärtpunkter, kan det vara värt din tid att shoppa för andra värdar:

1. Du letar bara efter något super billigt.

Om du bara vill ha något grundläggande och, viktigast, billigt, är A2 förmodligen inte för dig. A2 är inte exakt dyr, men deras billigaste Lite Plan är långt ifrån det billigaste webbpaketet. Dessutom är deras Lite och Swift-planer inte faktiskt optimerad för blixtens hastigheter som A2s anspråk på berömmelse.

Ditt bästa alternativ

Du kan hitta billigare basplaner med jämförbara hastigheter hos Bluehost eller Hostgator, så länge du inte missar kundservice eller extrafunktioner som A2 erbjuder.

2. Varje sekund av drifttid räknas.

A2 Hosting lovar 99,9% drifttid, och för det mesta levererar de. Flera andra branschaktörer har dock väl dokumenterade drifttider över 99,95% och gör inga undantag för DDoS eller andra serverattacker.

Skillnaderna i dessa procentsatser kan verka som jordnötter, men de översätter till ytterligare 21 minuters driftstopp per månad. På de högre nivåerna av e-handel kan 21 minuter betyda mycket förlorade försäljningar.

Ditt bästa alternativ

Om du behöver försäkran om marknadens bästa drifttid rekommenderar vi SiteGround för paket som är jämförbara med A2 men med en pålitligare drifttidsgaranti på 99,99%.

• A2 Hosting-proffs

Här är några av våra favorit saker om detta supersnabba, Ann Arbor-baserade webbhotell.

1. Ett kundtjänstteam du vill krama

A2 investerar tid, pengar och omsorg som krävs för att bygga ett utmärkt och kunnigt teknisk supportteam. Felsökning är frustrerande, men A2s vänliga kundtjänstguruer går utöver att göra processen så smärtfri som möjligt.

Om du någonsin har haft den smyga misstanken att din supportförfrågan har vidarebefordrats till ett utländskt callcenter kommer du gärna att veta att A2 är stolt över att ha en kundsupportpersonal som är 100% USA-baserade och engelsktalande.

Men utöver deras hemvuxna överklagande består A2: s supportteam av utvecklare som känner till sina saker. Detta gör att de både är tålmodiga herdar för de oinitierade och guiderna på expertnivå för mer erfarna kunder.

Många A2-kunder har rapporterat att supportteamet till och med lyckades hitta och lösa tekniska problem som deras webbdesigners eller utvecklare hade missat.

A2s Client Area innehåller en användarvänlig instrumentpanel där du enkelt kan hålla reda på alla dina tidigare och pågående supportbiljetter.

 A2 erbjuder olika 24/7 tekniska supportmedier, från online-chatt till e-postbiljetter till telefonstöd. Svarstiderna är minimala, och i din behovstid kan du räkna med att snabbt ansluta till en levande, andetagande, vänlig människa som är redo att hjälpa.

2. Hastighet! Fart! Fart!

Med en genomsnittlig sidbelastningstid på cirka 370ms är A2 okontrollerad mästare för snabb värd. Och på drygt $ 9 / månad kommer deras Turbo-delade värdplan inte att kosta dig en arm och ett ben för hastigheter som lämnar sina konkurrenter i dammet.

I webbhotell handlar inte behovet av snabbhet bara om att skryta rättigheter. Snabba sidbelastningstider kommer med en hel massa övertygande (läs: lukrativa) fördelar inklusive lägre avvisningsfrekvenser, högre omvandlingsfrekvenser och SEO ökar.

Om din webbplatsgränssnitt innehåller många bilder, videor eller andra funktioner som i allmänhet kräver lite laddningstid, är A2s Turbo-servrar ett utmärkt val.

A2 Hosting är ett bra fall för varför sidbelastning och responstider är avgörande för att din webbplats ska lyckas. Visa deras full infographic här.

Hur lyckas A2 dra med de snabbaste belastningstiderna på webben?

Förutom den senaste SSD, är hemligheten till A2: s framgång att äga alla sina egna servrar och datacentra, från Michigan till Arizona, från Amsterdam till Singapore.

Eftersom A2 äger och driver alla sina anläggningar (snarare än att bara hyra serverutrymme i någon annans lager, liksom branschstandarden), de har direkt kontroll över den tekniska miljön där din webbplats är värd. Detta innebär att de är mindre mottagliga för problem orsakade av faktorer utanför deras kontroll och snabbt kan ingripa om problem skulle uppstå.

3. Användarvänlighet genom-och-igenom

Med tanke på att branschen har funnits i över 30 år bör webbhotell vara enkelt. Och ändå är användarupplevelsen en eftertanke för många webbhotellleverantörer.

Inte så med A2 Hosting, vars moderna gränssnitt är användarvänlig, lätt att navigera och väl utformad. Denna positiva användarupplevelse sträcker sig också till kundens ombordstigning, fakturering och teknisk felsökning.

A2 är en punkt att spika dina första interaktioner med sina tjänster. Migrera din webbplats från en gammal värdleverantör till A2 är så smärtfri som kan vara, vilket kräver bara några minuter av din tid och minimal driftstopp för din webbplats.

Detta. Är. Enorm.

Om du inte är en utvecklare eller teknisk person är det en enorm smärta att migrera din webbplats från en värd till en annan. Det har drivit vuxna män till tårar.

Den som försökt migrera en webbplats för första gången har förmodligen några grå hårstrån att visa för den. Det som verkar lätt på ytan kan snabbt utvecklas i timmar med förseningar under vilka din webbplats är offline. Lek inte med eld, låt värdsexperterna göra det åt dig.

När din webbplats har migrerats behöver du aldrig leta efter den funktionalitet du behöver inom A2s snygga och tydliga klientpanel. Många viktiga funktioner på denna kontrollpanel kan till och med utföras med en enda klick, som att skapa nya e-postkonton, återställa säkerhetskopior eller registrera nya domäner.

A2s klientområde är underbart rensligt och ger dig snabb, enkelklickad åtkomst till alla de viktigaste funktionerna.

 Men kanske det största beviset på A2: s otroliga användbarhet är deras kunskapsbas. Fylld med mycket informativa och tydligt skrivna hjälpartiklar som kommer att lära dig allt du behöver veta om webbhotell, du kanske aldrig behöver njuta av att interagera med A2s supportteam.

Webbhotell nybörjare och proffs kommer att hitta en mängd information, från grundläggande frågor (“Vad är PHP?”) Till avancerade how-toos (“Hur man använder en anpassad php.ini-fil för cPanel cron jobb”). Dessutom öppnar varje artikel i A2s Knowledge Base en översikt över de grundläggande begreppen du behöver veta innan du fortsätter.

A2s kunskapsbas är strukturerad för förståelse. Ämnen grupperas på ett organiserat sätt, och varje mer avancerad post förformas med länkar till obligatorisk läsning.

4. Fantastiska funktioner för ett fantastiskt pris

A2 Hosting är mycket. De kan inte erbjuda priserna längst ner i köpet, men A2-kunderna får absolut pengarna i fråga om servicekvalitet och ett brett utbud av funktioner. Kunderna är glada att upptäcka att A2 är kompatibel med många av de mest ansedda CMS- och säkerhetsapparna från WordPress till Joomla till Drupal till Cloudflare.

Här är några av höjdpunkterna:

 • A2-optimerad WordPress-integration
 • cPanel
 • Kompatibilitet med Linux och Windows
 • Val av serverplats i N. America (MI eller AZ), Europa (Amsterdam) eller Asien (Singapore)
 • Avancerad DNS
 • SSD-drivna servrar
 • Gratis Cloudflare-integration
 • Gratis SSL-certifikat
 • Gratis säkerhetsappar som Patchman

A2-optimerad WordPress innebär att installationen automatiseras och allt är förkonfigurerat med optimala inställningar för hastighet och säkerhet. A2 är också kompatibel med andra innehållshanteringssystem som Joomla och Drupal.

A2: s oskakliga förhållande mellan pris och funktioner är bra nyheter för alla som planerar att skala sin värdplan när deras webbplats växer. A2 Hosting erbjuder planer om att matcha alla nivåer av behov och budgetar, från grundläggande men ändå högkvalitativ delad hosting, till återförsäljarhosting, till hanterad VPS, till dedikerade servrar.

Några av de många välrenommerade SSL-certifikatalternativen du kan dra nytta av om du väljer att vara värd med A2.

 

5. Varma fuzzies

A2 är ett riktigt trevligt företag. Och på en marknad som till stor del domineras av ett fåtal stora namnkonglomerat, är likabilitet inte något att ta för givet.

Om den här A2-värdgranskningen inte redan har övertygat dig om fördelarna med detta företag, här är några av de små sakerna med A2 som kan få dig att känna dig varm inne:

 • A2 är en litet företag med mindre än 200 anställda som ger ett värdefullt bidrag till ekonomin i Small Town, America. De älskar sin hemstad Ann Arbor och har inga planer på att flytta till Silicon Valley.
 • A2 äger alla sina egna datacenter och servrar.
 • A2 Hosting är INTE ägs av Endurance International Group, ett megaföretag som har köpt upp 83 dotterbolag för webbhotell under de senaste två decennierna (A Small Orange, iPage och HostGator, bara för att nämna några, alla tillhör EIG).
 • A2 deltar i ett antal miljöinitiativ. De har planterat över 50 000 träd i Ann Arbor-området och är en Carbonfund.org-partner.
 • Alla A2s supportteam är lokalt baserade och de använd inte utländska callcenter.

• A2 Hosting Cons

Det finns mycket att gilla med A2, men vissa kunder kan stöta på några snags med denna annars starka värdleverantör. Här är några potentiella deal-breakers du kanske vill överväga innan du registrerar dig för ett A2-hosting-konto:

1. Letar du efter den absolut billigaste värden? Titta någon annanstans.

A2 Hosting är mycket för mängden funktioner och kvalitet på tjänsten de tillhandahåller. A2 är emellertid långt ifrån den billigaste värden på webben, och deras mest grundläggande planer saknas i många funktioner som fynd shoppare kan kräva.

A2: s värdplaner inkluderar inte gratis domännamn, så du måste beräkna det här priset ovanför värdpriset. Och medan A2s Turbo-plan innehåller de snabba snabba hastigheterna som företaget marknadsför sig själva på, är de två mer grundläggande och billigare delade värdplanerna Lite och Swift är inte optimerade för topphastigheter.

Om din prioritering är att betala så lite som möjligt för allomfattande tjänster som helt enkelt är tillräckliga, kostar A2: s Lite och Swift-planer förmodligen mer än du vill betala. Istället rekommenderar vi stora varumärken som HostGator eller BlueHost. Priserna är extremt billiga, sidorna laddas snabbt och du får ett gratis domännamn, men förvänta dig inte samma omsorgsnivå eller skräddarsydd skalbarhet.

2. Uptime Woes

A2: s drifttid, även om den är fast, är inte den bästa på marknaden. De lovar 99,9% drifttid med pengarna-tillbaka-garanti, men gör undantag för DDoS eller andra attacker på deras servrar (som du förresten kan undvika, men utnyttjar deras gratis alternativ för Cloudflare-integration). A2: s track record visar att de sällan sjunker under detta löfte på 99,9%, men många andra värdföretag har lyckats hålla uppetid mycket högre.

Du kan kontrollera statusen för serviceavbrott på A2 Hosting Systemstatuswebbplats.

Om din webbplats fungerar på en nivå där varje sekund av drifttid är avgörande, är A2 kanske inte det bästa alternativet. Istället rekommenderar vi SiteGround, vars tjänster och priser är jämförbara med A2, men har en nästan felfri drifttid på 99,99% och återbetalningsgaranti för att starta.

3. Kundtjänst har sina lediga dagar

En av A2s starkaste säljarpunkter är deras supervänliga och hjälpsamma supportteam. Men som ett litet företag med mindre än 200 anställda är det inte ovanligt att A2-kunder stöter på problem med teknisk support som verkar spåra tillbaka till att inte alltid ha tillräckligt med personal för att hantera perioder med hög volym.

Misför oss inte! De allra flesta A2-värdegranskningarna lyser positivt när det gäller kundservice. Men det finns några smärtpunkter med kundservice som är värda att överväga:

 • Teknisk support är tillgängligt dygnet runt, men fakturerings- och försäljningsavdelningarna finns i ett normalt arbetsschema. Detta kan potentiellt påverka kvaliteten på tjänsten du får om du bor i en annan tidszon eller behöver lösa ett faktureringsproblem under helgen.
 • Rapportera biljetter som skickas in med allmänna frågor kan få automatiska svar med länkar till Knowledge Base, vilket kan vara förståeligt frustrerande.

Om du är en av de oturliga få som har haft en otillfredsställande kundtjänstupplevelse med A2 tidigare, rekommenderar vi att du registrerar dig för ett värdkonto med SiteGround som ett alternativ. Deras paket är jämförbara, deras tjänster utmärkta och deras kundtjänstrecensioner överväldigande positiva med verkligen 24/7 svar på fakturerings- och försäljningsfrågor.

• A2-värdplaner & Prisjämförelse

Gillar ljudet från A2 Hosting men behöver hjälp med att bestämma vilka av deras värdpaket som passar dig? Här är en fördelning av tre olika nivåer av A2s värdtjänster: delad värd, hanterad WordPress-värd, och VPS-värd

 Delad hostingHanterad WordPress HostingCore VPS
BeskrivningMarknadens snabbaste delade värdFullt optimerad och hanterad WordPress-värdHanterad VPS-värd med Root Access
Börjar vid$ 3.92 / mo$ 11.99 / mo$ 32.99 / mo
KontrollpanelcPanelPleskcPanel
LagringObegränsat10SE75GB

A2s delade värdplaner

A2 erbjuder utmärkta delade värdtjänster till konkurrenskraftiga priser, mellan $ 4 och $ 10 per månad beroende på vilket paket du väljer. Alla paket inkluderar obegränsad lagring och överföring, cPanel, en gratis SSL och SSD, gratis webbplatsöverföring och en återbetalningsgaranti när som helst..

LiteSnabbTurbo
Pris$ 3,92$ 4,90$ 9.31
antal webbplatser1
databaser5
Turbo hastigheterNejNejJa
Site AcceleratorNejNejJa

A2s hanterade WordPress-värdplaner

A2s delade värdplaner kan också optimeras för WordPress, men deras hanterade WordPress Hosting-planer inkluderar Turbo-webbplatshastigheter, enkla säkerhetskopieringar, webbplatsstation, en gratis Jetpack-licens och kommer med WP-CLI förinstallerat.

1-Site3-SitesObegränsat
Pris$ 11.99$ 18.99$ 36,98
Lagring10 GB25 GB40 GB

A2: s hanterade VPS-värdplaner

VPS-paket med A2 innehåller mer kraft och support än deras delade värdplaner. Dessa hanterade planer inkluderade serverkonfiguration, omfattande dygnsupport för guru, automatisk uppgradering av säkerhet och installation, gratis CloudFlare CDN, cPanel och en sömlöst hanterad hårdvara och nätverk. 

Kraft+Prestige+Höjdpunkt+
Pris$ 32,99$ 46,19$ 65,99
Lagring75 GB100 GB150 GB
Bagge4 GB6 GB8 GB
Överföra2 TB3 TB4 TB
processorer4 vCPU: er6 vCPU: er8 vCPU: er

• Poängen

A2 Hosting är ett litet företag med stora fördelar. De är det snabbaste delade värdalternativet på marknaden, erbjuder otrolig kundservice och har värdplaner som är byggda i skala. Registrera dig för ett värdkonto hos A2 för den snabba snabba hastigheten och den felfria användarupplevelsen, och håll dig för den vänliga kundservicen och småföretagskärleken. A2 kanske inte erbjuder de billigaste priserna eller världens bästa drifttid, men de erbjuder en vinnande kombination av utmärkta tjänster och fantastiskt stöd.

Vanliga frågor om A2 Hosting

Vem är A2 Hosting bäst lämpad för?

A2 Hosting fungerar för alla som behöver någon nivå av IT-tjänster. Personer som vill ha en grundläggande WordPress-webbplats kan ha A2 Hosting som värd för en webbplats, fem databaser och obegränsad lagring. I den högre änden av spektrumet tillåter dedikerad värdföretag företag att ha fullständig kontroll över webbservern, webbplatsen och datahantering. Det mesta av detta arbete sker på distans i motsats till personligen. Företag betalar månadsavgifter för A2 Hosting-tjänster.

Vad är A2 Hosting-priser??

Den mest grundläggande WordPress-värden börjar på $ 3,92 per månad. För detta pris får kunder en webbplats, fem databaser, obegränsad lagring, en pengar-tillbaka-garanti, obegränsad överföring och gratis SSD. Den högsta WordPress-värden ger användare obegränsade webbplatser, databaser, lagring och överföring tillsammans med en pengar-tillbaka-garanti, en turbo-webbplats som är 20 gånger snabbare än A2 Hosting baserbjudanden, gratis SSD och A2s webbplatsaccelerator för $ 9,31 per månad.

I den högre änden har A2 Hosting dedikerad hosting som börjar på $ 99,59 per månad. För det priset kan konsumenterna anpassa en serverns behov, ha fullständig isolering från andra servrar och välja en hanteringsnivå. Den dyraste planen som företaget erbjuder är en hanterad server för $ 290,49 varje månad. Detta ger en kund 16 GB RAM för serverens användning, 20 TB överföring, 2 × 1000 GB lagringsutrymme, åtkomst till en Intel Xeon-kärnserver, gratis cPanel-åtkomst, root-åtkomst och tillbaka-garanti. Dessa åtkomstnivåer ger företag och företag fullständig kontroll över sin webbserver.

Erbjuder A2 rabatter för återvändande kunder?

A2 Hosting erbjuder inte rabatter för återkommande kunder, även om vissa kunder kan vara berättigade till gratisuppgraderingar inom samma serverpaket. Nedgradering till ett mindre paket kostar $ 25 för en dataöverföringsavgift. A2 Hosting ger icke-vinstdrivande organisationer en rabatt, vilket de måste bevisa genom att kontakta företaget via en supportbiljett.

Vilka är A2 Hosting: s viktigaste funktioner?

A2 Hosting tilldelar utvecklingsvänlig värd så att människor kan skapa och hantera sina egna webbplatser, domänregistrering för när någon vill äga ett domännamn, domänöverföring från en annan värd, SSL-certifikat för verifiering av webbplatssäkerhet, en 99,9 procents drifttidsgaranti, när som helst pengar-tillbaka-garanti och SwiftServers snabb värd.

Potentiella kunder kan söka på A2 Hosting’s webbplats för att se om ett domännamn ägs av en annan värd via domäncheckaren. Användare skriver helt enkelt upp till 20 webbplatsnamn i rutan, går igenom det enkla säkerhetsprotokollet och klickar på Sök tillgänglighet för att se om A2 Hosting kan behålla domännamnet för en kund.

Garantin för driftstopp på 99,9 procent återspeglar A2 Hosting: s löfte om tillförlitlighet. Företaget använder bästa praxis i branschen, säkerhetsuppdateringar och alternativa datacenter för att säkerställa att en webbplats förblir aktiv så mycket som möjligt. Webbhotellen inser att när en webbplats går ner förlorar en kund pengar.

Den återbetalningsgaranti som helst när som helst träder i kraft de första 30 dagarna av tjänsten. I huvudsak är det en gratis 30-dagars rättegång. Om en användare vill avbryta tjänsten av någon anledning under de första 30 dagarna kan personen göra det utan straff.

Vilken nivå av webbhotell behöver mitt företag?

Nivån på webbhotell som en webbplats behöver beror på mängden information som lagras på servern. En enkel webbplats som bara listar ett företags tjänster kan behöva de lägsta priserna tillgängliga, medan e-handelssajter kan använda planer på mellannivå. Om ett företag behöver leverera videoströmning till kunder är de snabbaste och billigaste planerna vägen att gå.

Hur lagrar en kund en backupwebbplats?

A2 Hosting möjliggör säkerhetskopiering mindre än 30 dagar gammal och upp till 50 GB data per företagets servicevillkor. Den kompletterande Server Rewind-tjänsten slutar säkerhetskopiera alla webbplatser om kunden överstiger 30 dagar på säkerhetskopior och 50 GB lagring.

Vilka är de grundläggande tjänsterna som A2 Hosting täcker i varje plan?

A2 Hosting har en mängd tjänster för alla som vill vara värd för eller äga en webbplats. Valet inkluderar annonshantering, wikis, bloggar, e-handel, forum och sociala nätverk.

Annonshanteringsdelen har flera typer av programvara för annonshantering, som alla tillåter företag att skapa riktade reklamkampanjer från grunden. Dessa tjänster är några av de lägsta prispaket som A2 Hosting använder.

Att vara värd för ett forum betyder att A2 Hosting är en plattform för människor att dela idéer, posta tankar och fritt utbyta idéer. Wikier hänvisar till informationsposter av encyklopediatyp som ger användarskapade sätt att redigera enskilda poster till wikin.

Andra grundläggande webbhotelltjänster inkluderar värdprogram och program för analys, kundsupport, undervisning, webbhotell, e-handel, dokumenthantering, JavaScript-bibliotek, musiklagring, videolagring och webbutveckling. Sammantaget ger A2 Hosting 37 grundläggande tjänster som de tillhandahåller kunder.

Hur kontaktar jag A2 Hosting?

A2 Hosting har en livechattfunktion, en supportbiljettfunktion, ett avgiftsfritt nummer för amerikanska och kanadensiska kunder och formulär för att kontakta försäljning. Kunder i Europa, Brasilien, Australien och Indien har separata telefonnummer att ringa. Företaget har också sociala mediekanaler för Twitter och Facebook

Vilka betalningsalternativ ger A2?

Kunder kan betala för tjänster via PayPal, American Express, Visa, Mastercard och ett Discover-kort. Kunder kan ställa in automatiska betalningar varje månad.

Hur är A2 Hosting affiliate-programmet??

A2 Hosting ger kunder pengar för framgångsrika hänvisningar som registrerar sig via en anknuten länk. Kunder tjänar 85 $ per ny kund och sedan $ 5 för varje ny kund som den ursprungliga nya kunden tar med sig. Företag tjänar pengar för varje ny kund som köper ett värdpaket.

Kunder tjänar $ 10 bara för att registrera sig för affiliate-programmet. Toppmottagaren tjänade mer än 100 000 $ år 2015. I huvudsak är affilieringsprogrammet ett marknadsföringspush av A2 Hosting som ett sätt att få fler kunder, men det är väldigt enkelt att vara värd för affilieringsprogrammet.

Var ligger A2?

A2 Hosting huvudkontor ligger i Ann Arbor, Michigan. Ett andra datacenter finns i Singapore, och ett tredje är i Amsterdam.

Hur är A2 Hosting kundsupport??

A2 Hosting tillhandahåller kundsupport 24/7/365. Det betyder att kunder har tillgång till teknisk support när som helst.

Hur testar en kund sina serverhastigheter?

En kund laddar ner hastighetstestfiler för någon av de tre datacentren via A2 Hosting webbplats. ZIP-filen är 100 MB. Ett hastighetstest från tredje part verifierar datacentrets hastighet oberoende.

I vilka länder är A2 mest populärt?

De flesta av A2 Hosting-kunder kommer från hela världen. De mest populära länderna är USA, Storbritannien, Kanada, Indien och Frankrike. Företaget listar 26 länder där kunder kan lära sig mer om A2 Hosting-tjänster.

Vilka säkerhetsåtgärder innehåller Ann Arbor-datacentret?

Ann Arbor-datacentret har statiska fria golv, klimatkontroll på 68 grader Fahrenheit med fuktighetsnivåer mellan 30 och 40 procent. Den redundanta kraftförsörjningen inkluderar en dieselgenerator om primära kraftalternativ misslyckas. Fysiska säkerhetsåtgärder inkluderar en gated parkeringsplats som endast är tillgänglig för anställda, säkerhetsnyckelåtkomst till byggnaden, en separat säkerhetsnyckel som behövs för att få tillgång till servervalvet och videoövervakning.

Vilka molnbaserade tjänster erbjuder A2 Hosting?

Molntjänsttjänster börjar på $ 15 per månad för upp till 10 GB datalagring, och det avancerade valet är $ 25 per månad med 25 GB lagringsutrymme. A2 Hosting ansluter molntjänster med 300 procent snabbare än andra enheter.

Erbjuder A2 Hosting VPS?

A2 Hosting säljer virtuell privat server (VPS) som är värd för upp till 75 GB lagringsutrymme och 2 TB överföring. Dessa typer av servrar är idealiska för utvecklare och IT-experter.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector