Ulasan Hosting A2 Mei 2020: adakah web hosting A2 sesuai untuk laman web anda?

Contents

Adakah Hosting A2 Betul Lebih Baik?

Padahal nama yang kurang dikenali dalam dunia web hosting, Hosting A2 telah membina reputasi untuk diri mereka sebagai salah satu perkhidmatan hosting terpantas dan mesra yang ada.


Ditubuhkan pada tahun 2001 di Ann Arbor, Michigan, A2 menjanjikan kelajuan pemuatan yang pantas, waktu operasi yang sempurna, semua ciri yang mungkin diperlukan oleh laman web anda, dan sokongan pelanggan yang sangat baik untuk boot.

Kemas kini: A2 Hosting mempunyai penjualan percutian yang hebat sepanjang musim. Kunci diskaun sehingga 75%!

Betapa baiknya Web Hosting A2?

Kami dengan senang hati melaporkan bahawa perkhidmatan hosting web A2 sesuai dengan hype. Moto mereka berbunyi “Kepantasan Kami, Kejayaan Anda,” dan anak lelaki yang mereka sampaikan. A2 secara konsisten adalah syarikat hosting terpantas di web. Mereka menganggap hosting mereka sebagai 20 kali lebih pantas daripada pesaing mereka, dan tidak dapat dipercayai seperti itu, tuntutan itu ditahan.

A2 Hosting pasti menjanjikan banyak. Tetapi bagaimana perkhidmatan mereka benar-benar bertambah?

Di luar masa pemuatan yang sangat pantas, A2 tidak akan terpinggir dalam hal pengalaman pelanggan. Dengan antara muka mesra pengguna yang dapat dihargai oleh pemula web hosting dan pemaju profesional, penghijrahan tanpa rasa sakit, dan pelbagai pilihan ciri di harga yang berpatutan, Kepantasan A2 bukan satu-satunya perkara yang perlu diperhatikan.

Tetapi apa yang benar-benar membezakan A2 sebagai syarikat web hosting adalah yang mereka tawarkan kombinasi perkhidmatan berkualiti, harga yang baik dan sokongan pelanggan yang terbaik.

Melengkapkan pilihan rancangan hosting yang cukup berpatutan dan lengkap dengan beberapa yang terpantas dan guru sokongan pelanggan yang mesra anda pasti akan senang menyelesaikan masalah, A2 adalah syarikat hosting yang tahu bagaimana mendapatkan kesetiaan anda. Dan mereka mempunyai Peringkat A + dari Better Business Bureau untuk membuktikannya.

Ulasan Pengarang A2 Hosting 4.6 / 5 Pengulas {{reviewsOverall}} / 5 Pengguna (2 suara) Kelebihan

 1. Sokongan pelanggan yang luar biasa
 2. Kelajuan terpantas di pasaran
 3. Keramahan Pengguna
 4. Ciri Hebat untuk Harga
 5. Wira tempatan

Keburukan

 1. Bukan Waktu Terkuat
 2. Bukan untuk Pemburu Bargain
 3. Perkhidmatan Pelanggan mempunyai Off-Days

RingkasanA2 web hosting begitu pantas dan boleh dipercayai sehingga mereka benar-benar mengalahkan pesaing mereka dalam hal ini. Tambahan, mereka memiliki nuansa modern yang membuat pengalaman hosting yang menyegarkan. Sekiranya anda mahukan alat pembangunan yang benar-benar memahami aliran kerja anda, dan perwakilan khidmat pelanggan yang dapat benar-benar bertemu dengan anda di mana anda berada, A2 mungkin menjadi hos untuk anda. Adakah kita menyebutkan bahawa mereka benar-benar cepat? Sokongan5Speed5Features5Value4Transparency4

• Siapa yang harus menjadi tuan rumah dengan A2?

Pengalaman kami dengan A2 Hosting meminta kami mengesyorkan mereka sebagai penyedia hosting kepada sesiapa sahaja. Tetapi kami fikir kumpulan orang berikut mendapat keuntungan paling banyak dari mengehos laman web mereka dengan A2:

1. Pemasar dan pengusaha dengan rancangan untuk menaik taraf atau meningkatkan skala laman web mereka.

Dari segi kelajuan, ciri, dan sokongan pelanggan, hosting A2 menawarkan rancangan hosting bersama dengan banyak keuntungan. Dan jika anda mempunyai rancangan besar untuk masa depan, pakej pelayan berprestasi tinggi, pengurusan VPS dan pakej pelayan berdedikasi A2 ada sekiranya anda memerlukannya.

Pakej hosting A2 dapat memenuhi keperluan perniagaan anda semasa mereka berkembang.

Sekiranya tuan rumah lama anda tidak dapat mengikuti perkembangan kerana laman web anda memperoleh lebih banyak lalu lintas dan memerlukan ciri yang lebih maju, beralih ke A2 dan anda tidak akan melihat ke belakang.

2. Web hosting pemula yang ingin pesakit, bimbingan manusia.

Memulakan laman web pertama anda? Tidak mahir berteknologi tinggi? A2 mempunyai pasukan sokongan pelanggan yang benar-benar hebat yang akan memegang tangan anda semasa anda menceburkan diri dalam hutan akronim menakutkan dan jargon teknikal yang merupakan web hosting.

Antara muka pengguna A2 jelas dan direka dengan baik Asas pengetahuan luas, dan wakil sokongan mereka tidak pernah mendengar soalan bodoh.

3. Profesional yang menghargai pasukan sokongan pelanggan yang dapat menahan mereka sendiri.

Sekiranya anda sudah dimulakan dalam dunia web hosting, anda akan menemui di A2 satu pasukan guru teknologi yang dapat benar-benar bertemu dengan anda di mana anda berada. Pasukan sokongan pelanggan A2 mengetahui barang mereka dan dapat memberikan wawasan berharga dan berfungsi sebagai papan suara peringkat pakar untuk projek pembangunan web anda yang seterusnya.

• Siapa yang mesti mencari di tempat lain?

Kami fikir A2 Hosting adalah pilihan yang tepat untuk hampir semua orang, tetapi jika anda memberi penekanan khusus pada masalah sakit berikut, mungkin ada baiknya anda berbelanja untuk host lain:

1. Anda hanya mencari sesuatu yang sangat murah.

Sekiranya anda hanya mahukan sesuatu yang asas dan yang paling penting, murah, A2 mungkin bukan untuk anda. A2 tidak semestinya mahal, tetapi Lite Plan yang paling murah mereka jauh dari pakej hosting termurah di web. Tambahan lagi, rancangan Lite dan Swift mereka tidak sebenarnya dioptimumkan untuk kelajuan kilat yang merupakan tuntutan A2 untuk kemasyhuran.

Alternatif terbaik anda

Anda boleh mendapatkan rancangan asas yang lebih murah dengan kelajuan yang setanding di Bluehost atau Hostgator, selagi anda tidak akan terlepas perkhidmatan pelanggan atau ciri tambahan yang ditawarkan oleh A2.

2. Setiap detik masa operasi dikira.

A2 Hosting menjanjikan uptime 99.9%, dan sebahagian besarnya mereka hantar. Namun, beberapa pemain industri lain mempunyai kadar waktu operasi yang didokumentasikan dengan baik di atas 99.95% dan tidak membuat pengecualian untuk serangan DDoS atau pelayan lain.

Perbezaan dalam peratusan ini nampaknya seperti kacang tanah, tetapi ia berubah menjadi 21 minit tambahan setiap bulan. Pada tahap e-dagang yang lebih tinggi, 21 minit boleh menyebabkan banyak penjualan hilang.

Alternatif terbaik anda

Sekiranya anda memerlukan jaminan masa operasi terbaik di pasaran, kami mengesyorkan SiteGround untuk pakej yang setanding dengan A2 tetapi dengan jaminan masa operasi yang lebih dipercayai sebanyak 99.99%.

• Kelebihan A2 Hosting

Berikut adalah beberapa perkara kegemaran kami mengenai syarikat hosting yang berpusat di Ann Arbor yang sangat pantas ini.

1. Pasukan Sokongan Pelanggan yang Anda Inginkan

A2 melaburkan masa, wang, dan penjagaan yang diperlukan untuk membina pasukan sokongan teknologi yang sangat baik dan berpengetahuan. Penyelesaian masalah memang mengecewakan, tetapi guru sokongan pelanggan yang ramah A2 melangkah lebih jauh untuk menjadikan prosesnya tidak menyakitkan mungkin.

Sekiranya anda pernah mempunyai kecurigaan tersembunyi bahawa pertanyaan sokongan anda telah diteruskan ke pusat panggilan luar negara, anda akan gembira mengetahui bahawa A2 bangga mempunyai kakitangan sokongan pelanggan yang 100% yang berpangkalan di AS dan berbahasa Inggeris asli.

Tetapi di luar daya tarikan mereka sendiri, pasukan sokongan A2 terdiri daripada pemaju yang mengetahui barang mereka. Ini menjadikan mereka sebagai gembala penyabar untuk panduan peringkat yang belum dimaklumkan dan pakar untuk pelanggan yang lebih berpengalaman.

Ramai pelanggan A2 telah melaporkan bahawa pasukan sokongan berjaya menemui dan menyelesaikan masalah teknikal yang terlepas dari pereka web atau pembangunnya.

Kawasan Pelanggan A2 merangkumi papan pemuka yang mesra pengguna di mana anda dapat dengan mudah melacak semua tiket sokongan anda yang lalu dan berterusan.

 A2 menawarkan pelbagai media sokongan teknologi 24/7, dari sembang dalam talian ke tiket e-mel ke sokongan telefon. Masa tindak balas adalah minimum, dan pada masa yang anda perlukan, anda boleh mengandalkan orang yang hidup dengan cepat, bernafas, ramah dan bersedia membantu.

2. Kelajuan! Kepantasan! Kepantasan!

Dengan purata masa memuat halaman sekitar 370ms, A2 adalah juara hosting pantas yang tidak dipertandingkan. Dan dengan harga lebih dari $ 9 / bulan, rancangan hosting bersama Turbo mereka tidak akan dikenakan biaya untuk kelajuan yang membuat pesaing mereka dalam debu.

Dalam hosting web, keperluan untuk kecepatan bukan hanya mengenai hak membual. Waktu pemuatan halaman yang cepat disertakan dengan pelbagai faedah yang meyakinkan (baca: menguntungkan) termasuk kadar pentalan yang lebih rendah, kadar penukaran yang lebih tinggi, dan peningkatan SEO.

Sekiranya antara muka laman web anda merangkumi banyak gambar, video, atau ciri lain yang biasanya memerlukan sedikit masa muat, pelayan Turbo A2 adalah pilihan yang sangat baik.

A2 Hosting membuat kesimpulan mengapa pemuatan halaman dan masa respons sangat penting untuk kejayaan laman web anda. Lihat mereka infografik penuh di sini.

Bagaimana A2 berjaya memanfaatkan masa pemuatan terpantas di web?

Sebagai tambahan kepada SSD canggih, rahsia kejayaan A2 adalah memiliki semua pelayan dan pusat data mereka sendiri, dari Michigan hingga Arizona, dari Amsterdam ke Singapura.

Kerana A2 memiliki dan mengendalikan semua kemudahan mereka (daripada sekadar menyewakan ruang pelayan di gudang orang lain, seperti standar industri), mereka mempunyai kawalan langsung terhadap persekitaran teknikal di mana laman web anda dihoskan. Ini bererti mereka tidak mudah terdedah kepada masalah yang disebabkan oleh faktor di luar kawalan mereka dan boleh campur tangan dengan cepat sekiranya timbul masalah.

3. Keramahan Pengguna Melalui-dan-Melalui

Memandangkan industri ini telah wujud selama 30+ tahun, hosting web semestinya mudah. Namun pengalaman pengguna tetap difikirkan oleh banyak penyedia hosting web.

Tidak begitu dengan A2 Hosting, yang antara muka modennya mesra pengguna, senang dilayari, dan direka dengan baik. Pengalaman pengguna yang positif ini meliputi pengguna, penagihan, dan penyelesaian masalah teknikal juga.

A2 memberi peluang untuk melakukan interaksi pertama anda dengan perkhidmatan mereka. Memindahkan laman web anda dari penyedia hosting lama hingga A2 tidak menyakitkan, memerlukan hanya beberapa minit masa anda dan waktu henti minimum untuk laman web anda.

Ini. Adakah. Besar.

Sekiranya anda bukan pemaju atau orang teknikal, memindahkan laman web anda dari satu host ke host lain adalah sangat menyakitkan. Ini telah mendorong lelaki dewasa menangis.

Sesiapa yang cuba memindahkan laman web untuk pertama kalinya mungkin mempunyai beberapa uban untuk ditunjukkan. Apa yang kelihatan mudah di permukaan dapat dengan cepat berubah menjadi kelewatan berjam-jam di mana laman web anda di luar talian. Jangan bermain dengan api, biarkan pakar hosting melakukannya untuk anda.

Setelah laman web anda dipindahkan, anda tidak perlu mencari lama fungsi yang anda perlukan dalam papan pemuka pelanggan A2 yang ramping dan jelas. Banyak fungsi penting pada panel kawalan ini bahkan dapat dijalankan dengan a satu klik, seperti membuat akaun e-mel baru, memulihkan sandaran, atau mendaftarkan domain baru.

Kawasan Pelanggan A2 sangat rapi dan memberi anda akses dengan satu klik pantas ke semua fungsi yang paling penting.

 Tetapi mungkin bukti terbesar kegunaan A2 yang luar biasa adalah Pangkalan Pengetahuan mereka. Diisi dengan artikel bantuan yang sangat bermaklumat dan ditulis dengan jelas yang akan mengajarkan kepada anda semua yang perlu anda ketahui mengenai web hosting, anda mungkin tidak perlu berinteraksi dengan pasukan sokongan A2.

Web hosting pemula dan profesional akan menemui banyak maklumat, dari pertanyaan asas (“Apa itu PHP?”) Hingga bagaimana-maju (“Bagaimana menggunakan fail php.ini khusus untuk pekerjaan cPanel cron”). Terlebih lagi, setiap artikel di Pangkalan Pengetahuan A2 dibuka dengan gambaran keseluruhan konsep asas yang perlu anda ketahui sebelum meneruskan.

Pangkalan Pengetahuan A2 disusun untuk pemahaman. Topik dikumpulkan bersama dengan cara yang teratur, dan setiap entri yang lebih maju diawali dengan pautan ke bacaan yang diperlukan.

4. Ciri Hebat dengan Harga yang Hebat

Hosting A2 sangat bagus. Mereka mungkin tidak menawarkan harga tong sampah murah, tetapi pelanggan A2 benar-benar mendapat nilai wang mereka dari segi kualiti perkhidmatan dan pelbagai ciri. Pelanggan dengan senang hati dapat mengetahui bahawa A2 serasi dengan banyak aplikasi CMS dan keselamatan paling terkenal dari WordPress hingga Joomla hingga Drupal ke Cloudflare.

Berikut adalah beberapa sorotan:

 • Integrasi WordPress yang dioptimumkan A2
 • cPanel
 • Keserasian dengan Linux dan Windows
 • Pilihan lokasi pelayan di Amerika Utara (MI atau AZ), Eropah (Amsterdam), atau Asia (Singapura)
 • DNS lanjutan
 • Pelayan berkuasa SSD
 • Integrasi Cloudflare percuma
 • Sijil SSL percuma
 • Aplikasi keselamatan percuma seperti Patchman

WordPress yang dioptimumkan A2 bermaksud bahawa penyediaan adalah automatik, dan semuanya sudah dikonfigurasikan dengan tetapan yang optimum untuk kelajuan dan keselamatan. A2 juga serasi dengan sistem pengurusan kandungan lain seperti Joomla dan Drupal.

Nisbah harga dan ciri A2 yang tidak dapat digoyahkan adalah berita baik bagi sesiapa sahaja yang mempunyai rancangan untuk meningkatkan rancangan hosting mereka semasa laman web mereka berkembang. A2 Hosting menawarkan rancangan yang sesuai semua peringkat keperluan dan belanjawan, dari hosting bersama asas tetapi berkualiti tinggi, hingga reseller hosting, hingga VPS yang dikendalikan, hingga pelayan khusus.

Beberapa pilihan sijil SSL terkenal yang boleh anda manfaatkan jika anda memilih untuk menjadi tuan rumah dengan A2.

 

5. Kabur Hangat

A2 adalah syarikat yang sangat disukai. Dan di pasaran yang sebahagian besarnya didominasi oleh sebilangan besar konglomerat besar, kemungkinan itu bukan sesuatu yang boleh dianggap remeh.

Sekiranya tinjauan hosting A2 ini belum meyakinkan anda tentang kebaikan syarikat ini, berikut adalah beberapa perkara kecil mengenai A2 yang boleh membuat anda merasa hangat di dalam:

 • A2 ialah syarikat kecil yang kurang daripada 200 pekerja yang memberikan sumbangan berharga kepada ekonomi Bandar Kecil, Amerika. Mereka menyukai kampung halaman mereka di Ann Arbor dan tidak mempunyai rancangan untuk berpindah ke Silicon Valley.
 • A2 memiliki semua pusat data dan pelayan mereka sendiri.
 • A2 Hosting adalah TIDAK dimiliki oleh Endurance International Group, sebuah syarikat besar yang telah membeli 83 anak syarikat web hosting selama dua dekad yang lalu (A Small Orange, iPage, dan HostGator, hanya beberapa nama, semuanya milik EIG).
 • A2 mengambil bahagian dalam sejumlah inisiatif alam sekitar. Mereka telah menanam lebih dari 50,000 pokok di kawasan Ann Arbor dan merupakan rakan Carbonfund.org.
 • Semua pasukan sokongan A2 berpusat di tempatan dan mereka jangan gunakan pusat panggilan di luar negara.

• Kekurangan Hosting A2

Terdapat banyak perkara yang disukai mengenai A2, tetapi beberapa pelanggan mungkin menghadapi beberapa masalah dengan penyedia hosting yang kukuh ini. Berikut adalah beberapa pemecah perjanjian yang mungkin anda ingin pertimbangkan sebelum anda mendaftar untuk akaun hosting A2:

1. Mencari hos termurah yang mutlak? Cari di tempat lain.

Hosting A2 sangat banyak untuk jumlah ciri dan kualiti perkhidmatan yang mereka berikan. Walau bagaimanapun, A2 jauh dari host termurah di web, dan rancangan paling asas mereka kekurangan banyak ciri yang mungkin diperlukan oleh pembeli murah.

Rancangan hosting A2 jangan sertakan nama domain percuma, jadi anda mesti mengira harga ini di atas harga hosting. Dan sementara Rancangan Turbo A2 merangkumi kelajuan cepat yang luar biasa di mana syarikat memasarkan dirinya sendiri, dua rancangan hosting bersama yang lebih asas dan lebih murah Lite dan Swift sebenarnya tidak dioptimumkan untuk kelajuan tertinggi.

Sekiranya keutamaan anda adalah membayar sesedikit mungkin untuk perkhidmatan semua termasuk yang cukup, rancangan Lite dan Swift A2 mungkin lebih mahal daripada yang anda mahu bayar. Sebaliknya, kami mengesyorkan tuan rumah jenama besar seperti HostGator atau BlueHost. Harganya sangat murah, halaman dimuat dengan pantas, dan anda akan mendapat nama domain percuma, tetapi jangan mengharapkan tahap penjagaan yang sama atau skalabiliti yang disesuaikan.

2. Kesengsaraan Masa

Kadar masa operasi A2, walaupun kukuh, bukan yang terbaik di pasaran. Mereka menjanjikan masa operasi 99.9% dengan jaminan pengembalian wang, tetapi membuat pengecualian untuk DDoS atau serangan lain pada pelayan mereka (yang boleh anda hindari, dengan cara itu, tetapi memanfaatkan pilihan percuma mereka untuk integrasi Cloudflare). Rekod prestasi A2 menunjukkan bahawa mereka jarang jatuh di bawah janji 99.9% ini, namun banyak syarikat hosting lain berjaya mengekalkan kadar waktu operasi jauh lebih tinggi.

Anda boleh menyemak status gangguan perkhidmatan di A2 Hosting Laman Status Sistem.

Sekiranya laman web anda beroperasi pada tahap di mana setiap detik waktu operasi sangat penting, A2 mungkin bukan pilihan terbaik. Sebagai gantinya, kami mengesyorkan SiteGround, yang perkhidmatan dan harganya setanding dengan A2, tetapi mempunyai rekod uptime hampir 99,99% dan jaminan wang dikembalikan untuk boot.

3. Perkhidmatan Pelanggan Sudah Tidak Beraktiviti

Salah satu titik penjualan terkuat A2 adalah pasukan sokongan mereka yang sangat ramah dan membantu. Tetapi sebagai syarikat kecil yang kurang daripada 200 pekerja, tidak pernah didengar bahawa pelanggan A2 menghadapi masalah dengan sokongan teknikal yang nampaknya tidak dapat dilihat kerana tidak selalu mempunyai cukup kakitangan untuk menangani tempoh dengan jumlah yang tinggi.

Jangan salah faham! Sebilangan besar ulasan hosting A2 bersinar positif berkaitan dengan perkhidmatan pelanggan. Tetapi ada beberapa masalah dengan perkhidmatan pelanggan yang perlu dipertimbangkan:

 • Sokongan Teknikal tersedia 24/7, tetapi Jabatan Pengebilan dan Penjualan mengikut jadual kerja biasa. Ini berpotensi mempengaruhi kualiti perkhidmatan yang anda terima sekiranya anda tinggal di zon waktu yang berbeza atau perlu menyelesaikan masalah penagihan pada hujung minggu.
 • Tiket laporan yang diserahkan dengan pertanyaan umum mungkin akan mendapat respons automatik dengan pautan ke Pangkalan Pengetahuan, yang dapat mengecewakan.

Sekiranya anda adalah salah satu dari beberapa orang yang tidak beruntung yang mempunyai pengalaman perkhidmatan pelanggan yang tidak memuaskan dengan A2 pada masa lalu, kami mengesyorkan untuk mendaftar ke akaun hosting dengan SiteGround sebagai alternatif. Pakej mereka setanding, perkhidmatan mereka sangat baik, dan ulasan perkhidmatan pelanggan mereka sangat positif dengan respons yang benar-benar 24/7 terhadap pertanyaan penagihan dan penjualan.

• Pelan Hosting A2 & Perbandingan Harga

Seperti suara A2 Hosting tetapi memerlukan bantuan untuk menentukan pakej hosting mereka yang sesuai untuk anda? Berikut adalah perincian tiga tahap perkhidmatan hosting A2 yang berbeza: hosting bersama, hosting WordPress yang diuruskan, dan Pengehosan VPS

 Hosting BersamaDikendalikan WordPress HostingCore VPS
PeneranganHosting dikongsi terpantas di pasaranHosting WordPress yang dioptimumkan dan dikendalikan sepenuhnyaHosting VPS terurus dengan Root Access
Bermula di$ 3.92 / bln$ 11.99 / bln$ 32.99 / bln
Panel kawalancPanelPleskcPanel
PenyimpananTanpa had10GB75GB

Rancangan Hosting Bersama A2

A2 menawarkan perkhidmatan hosting bersama yang sangat baik dengan harga yang kompetitif, antara $ 4 hingga $ 10 sebulan bergantung pada pakej yang anda pilih. Semua pakej termasuk penyimpanan dan pemindahan tanpa had, cPanel, SSL dan SSD percuma, pemindahan laman web percuma, dan jaminan wang dikembalikan bila-bila masa.

LitePantasTurbo
Harga$ 3.92$ 4.90$ 9.31
# Laman web1
Pangkalan Data5
Kelajuan TurboTidakTidakYa
Pemecut TapakTidakTidakYa

Pelan Hosting WordPress Terurus A2

Rancangan hosting bersama A2 juga dapat dioptimalkan untuk WordPress, tetapi rancangan Hosting WordPress Terkelola mereka termasuk kecepatan situs Turbo, sandaran mudah, pementasan laman web, lesen Jetpack percuma, dan dilengkapi dengan WP-CLI yang telah dipasang sebelumnya.

1-Laman3-TapakTanpa had
Harga$ 11.99$ 18.99$ 36.98
Penyimpanan10 GB25 GB40 GB

Pelan Hosting VPS Terurus A2

Pakej VPS dengan A2 merangkumi lebih banyak kuasa dan sokongan daripada rancangan hosting bersama mereka. Rancangan terurus ini termasuk konfigurasi pelayan, sokongan guru komprehensif 24/7, peningkatan keselamatan dan pemasangan automatik, CDF CloudFlare percuma, cPanel, dan perkakasan dan rangkaian yang diuruskan dengan lancar. 

Kuasa+Prestige+Puncak+
Harga$ 32.99$ 46.19$ 65.99
Penyimpanan75 GB100 GB150 GB
Ram4 GB6 GB8 GB
Pindah2 TB3 TB4 TB
CPU4 vCPU6 vCPU8 vCPU

• Garisan bawah

A2 Hosting adalah syarikat kecil dengan faedah besar. Mereka adalah pilihan hosting bersama terpantas di pasar, menawarkan layanan pelanggan yang luar biasa, dan memiliki rencana hosting yang dibuat sesuai skala. Daftar untuk akaun hosting dengan A2 untuk kelajuan cepat dan pengalaman pengguna yang sempurna, dan dapatkan perkhidmatan pelanggan yang mesra dan cinta perniagaan kecil. A2 mungkin tidak menawarkan harga termurah atau waktu operasi terbaik di dunia, tetapi mereka menawarkan kombinasi perkhidmatan terbaik dan sokongan luar biasa.

Soalan Lazim Hosting A2

Siapa A2 Hosting yang paling sesuai?

A2 Hosting berfungsi untuk sesiapa sahaja yang memerlukan sebarang tahap perkhidmatan IT. Orang yang menginginkan laman web WordPress asas boleh mempunyai A2 Hosting sebagai hos untuk satu laman web, lima pangkalan data dan penyimpanan tanpa had. Pada akhir spektrum yang lebih tinggi, hosting khusus membolehkan perniagaan mempunyai kawalan penuh terhadap pelayan web, laman web dan pengurusan data. Sebilangan besar karya ini berlaku dari jarak jauh berbanding secara langsung. Syarikat membayar yuran bulanan untuk perkhidmatan A2 Hosting.

Seperti apa harga Hosting A2?

Hosting WordPress yang paling asas bermula pada $ 3,92 sebulan. Untuk harga ini, pelanggan mendapat satu laman web, lima pangkalan data, simpanan tanpa had, jaminan wang dikembalikan, pemindahan tanpa had dan SSD percuma. Hosting WordPress tertinggi memberi pengguna laman web, pangkalan data, penyimpanan dan pemindahan tanpa had di samping jaminan wang dikembalikan, laman web turbo yang 20 kali lebih cepat daripada penawaran asas A2 Hosting, SSD percuma dan pemecut laman A2 dengan harga $ 9.31 sebulan.

Di hujung yang lebih tinggi, A2 Hosting telah mendedikasikan hosting yang bermula pada $ 99.59 sebulan. Untuk harga tersebut, pengguna dapat menyesuaikan keperluan pelayan, mengasingkan diri sepenuhnya dari pelayan lain dan memilih tahap pengurusan. Pelan paling mahal yang ditawarkan syarikat adalah pelayan terurus dengan harga $ 290.49 setiap bulan. Ini memberikan pelanggan 16 GB RAM untuk penggunaan pelayan, pemindahan 20 TB, penyimpanan 2 × 1000 GB, akses ke pelayan inti Intel Xeon, akses cPanel percuma, akses root dan jaminan pengembalian wang. Tahap akses ini memberi syarikat dan syarikat kawalan penuh ke atas pelayan web mereka.

Adakah A2 menawarkan potongan untuk pelanggan yang kembali?

A2 Hosting tidak menawarkan potongan untuk pelanggan berulang, walaupun sebilangan pelanggan mungkin layak mendapat peningkatan percuma dalam pakej pelayan yang sama. Menurunkan ke pakej yang lebih rendah berharga $ 25 untuk yuran pemindahan data. A2 Hosting memberikan diskaun kepada organisasi bukan untung, yang mesti mereka buktikan dengan menghubungi syarikat melalui tiket sokongan.

Apakah ciri utama A2 Hosting?

A2 Hosting mengetengahkan hosting yang mesra pemaju sehingga orang dapat membuat dan mengurus laman web mereka sendiri, pendaftaran domain apabila seseorang ingin memiliki nama domain, pemindahan domain dari host lain, sijil SSL untuk mengesahkan keselamatan laman web, jaminan uptime 99.9 persen, kapan saja jaminan wang dikembalikan dan hosting pantas SwiftServers.

Pelanggan berpotensi boleh mencari di laman web A2 Hosting untuk melihat apakah nama domain dimiliki oleh host lain melalui pemeriksa domain. Pengguna hanya memasukkan hingga 20 nama laman web ke dalam kotak, melalui protokol keselamatan yang mudah dan klik Cari Ketersediaan untuk melihat apakah A2 Hosting dapat menyimpan nama domain untuk pelanggan.

Jaminan uptime 99.9 peratus mencerminkan janji kebolehpercayaan A2 Hosting. Syarikat ini menggunakan amalan terbaik industri, patch keselamatan dan pusat data alternatif untuk memastikan laman web tetap aktif sebanyak mungkin. Host web menyedari bahawa apabila laman web turun, pelanggan kehilangan wang.

Jaminan wang dikembalikan bila-bila masa berkuat kuasa selama 30 hari pertama perkhidmatan. Pada hakikatnya, ini adalah percubaan 30 hari percuma. Sekiranya pengguna ingin membatalkan perkhidmatan dengan alasan apa pun selama 30 hari pertama, orang tersebut boleh melakukannya tanpa penalti.

Tahap web hosting yang diperlukan oleh syarikat saya?

Tahap hosting laman web yang diperlukan bergantung pada jumlah maklumat yang disimpan di pelayan. Laman web sederhana yang hanya menyenaraikan perkhidmatan syarikat mungkin memerlukan rancangan harga terendah yang tersedia, sementara laman web e-dagang boleh menggunakan rancangan tingkat menengah. Sekiranya sebuah syarikat perlu menyampaikan penstriman video kepada pelanggan, rancangan terpantas dan dengan harga paling tinggi adalah jalannya.

Bagaimana pelanggan menyimpan laman web sandaran?

A2 Hosting membolehkan sandaran berumur kurang dari 30 hari dan sehingga 50 GB data mengikut syarat perkhidmatan syarikat. Perkhidmatan Server Rewind pelengkap berhenti menyandarkan mana-mana laman web sekiranya pelanggan melebihi 30 hari sebagai sandaran dan 50 GB storan.

Apakah perkhidmatan asas yang diliputi oleh A2 Hosting dalam setiap rancangannya?

A2 Hosting mempunyai banyak perkhidmatan untuk sesiapa sahaja yang ingin menjadi tuan rumah atau memiliki laman web. Pilihan termasuk pengurusan iklan, wiki, blog, e-dagang, forum dan rangkaian sosial.

Bahagian pengurusan iklan mempunyai beberapa jenis perisian pengurusan iklan, yang semuanya membolehkan perniagaan membuat kempen iklan yang disasarkan dari awal. Perkhidmatan ini adalah beberapa pakej harga terendah yang digunakan oleh A2 Hosting.

Mengadakan forum bermaksud A2 Hosting menyediakan platform untuk orang ramai berkongsi idea, menghantar idea dan bertukar idea secara bebas. Wikis merujuk kepada entri maklumat jenis ensiklopedia yang menyediakan cara buatan pengguna untuk menyunting entri individu ke dalam wiki.

Perkhidmatan hosting web asas lain termasuk perisian dan program hosting untuk analisis, sokongan pelanggan, pengajaran, hosting pangkalan data, e-commerce, pengurusan dokumen, perpustakaan JavaScript, penyimpanan muzik, penyimpanan video dan pengembangan web. Secara keseluruhan, A2 Hosting menyajikan 37 perkhidmatan asas yang diberikannya kepada pelanggan.

Bagaimana saya menghubungi A2 Hosting?

A2 Hosting mempunyai ciri sembang langsung, fungsi tiket sokongan, nombor bebas tol untuk pelanggan Amerika dan Kanada dan borang untuk menghubungi penjualan. Pelanggan di Eropah, Brazil, Australia dan India mempunyai nombor telefon yang terpisah untuk dihubungi. Syarikat ini juga mempunyai saluran media sosial untuk Twitter dan Facebook

Apa pilihan pembayaran yang diberikan oleh A2?

Pelanggan boleh membayar perkhidmatan melalui PayPal, American Express, Visa, Mastercard dan kad Discover. Pelanggan dapat menetapkan pembayaran automatik setiap bulan.

Seperti apa program gabungan A2 Hosting?

A2 Hosting memberi pelanggan wang untuk rujukan yang berjaya yang mendaftar melalui pautan afiliasi. Pelanggan memperoleh $ 85 per pelanggan baru, dan kemudian $ 5 untuk setiap pelanggan baru yang dibawa oleh pelanggan baru yang asal. Syarikat menghasilkan wang untuk setiap pelanggan baru yang membeli pakej hosting.

Pelanggan memperoleh $ 10 hanya untuk mendaftar ke program afiliasi. Gabungan teratas memperoleh lebih daripada $ 100,000 pada tahun 2015. Pada dasarnya, program gabungan adalah dorongan pemasaran yang dibuat oleh A2 Hosting sebagai cara untuk mendapatkan lebih banyak pelanggan, tetapi sangat mudah untuk menjadi tuan rumah program afiliasi.

Di manakah A2 berada?

Pejabat utama A2 Hosting terletak di Ann Arbor, Michigan. Pusat data kedua berada di Singapura, dan pusat data ketiga di Amsterdam.

Seperti apa sokongan pelanggan A2 Hosting?

A2 Hosting memuji sokongan pelanggan 24/7/365. Ini bermaksud pelanggan mempunyai akses kepada sokongan teknikal pada bila-bila masa.

Bagaimana pelanggan menguji kelajuan pelayannya?

Seorang pelanggan memuat turun fail ujian kelajuan untuk salah satu daripada tiga pusat data melalui laman web A2 Hosting. Fail zip adalah 100MB. Ujian kelajuan pihak ketiga mengesahkan kelajuan pusat data secara bebas.

Di negara mana A2 paling popular?

Sebilangan besar pelanggan A2 Hosting berasal dari seluruh dunia. Negara yang paling popular adalah Amerika Syarikat, United Kingdom, Kanada, India dan Perancis. Syarikat ini menyenaraikan 26 negara di mana pelanggan dapat mengetahui lebih lanjut mengenai perkhidmatan A2 Hosting.

Apakah langkah keselamatan yang terdapat di pusat data Ann Arbor?

Pusat data Ann Arbor memuji lantai bebas statik, kawalan iklim 68 darjah Fahrenheit dengan tahap kelembapan antara 30 dan 40 peratus. Bekalan kuasa berlebihan termasuk penjana diesel sekiranya pilihan kuasa utama gagal. Langkah keselamatan fizikal merangkumi tempat letak kereta berpagar yang hanya dapat diakses oleh pekerja, akses kunci keselamatan ke bangunan, kunci keselamatan berasingan yang diperlukan untuk mengakses peti besi pelayan dan pengawasan video.

Apa perkhidmatan berasaskan awan yang ditawarkan oleh A2 Hosting?

Perkhidmatan hosting cloud bermula pada $ 15 sebulan untuk penyimpanan data hingga 10 GB, dan pilihan kelas atas adalah $ 25 sebulan dengan penyimpanan 25 GB. A2 Hosting menjumpai perkhidmatan awan pada 300 peratus lebih pantas daripada pemacu lain.

Adakah A2 Hosting menawarkan VPS?

A2 Hosting menjual hosting pelayan peribadi maya (VPS) sehingga 75 GB storan dan 2 TB pemindahan. Pelayan jenis ini sangat sesuai untuk pembangun dan pakar IT.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map