A2 tárhely-áttekintés 2020. május: az A2 webtárhely megfelelő-e az Ön webhelyére?

Contents

Az A2 hosting valóban jobb?

Bár kevésbé ismert név a web hosting világában, A2 tárhely felépítette a hírnevét maguknak, mint az elérhető leggyorsabb és legbarátságosabb hosting szolgáltatásoknak.


A 2001-ben, Michiganban, Ann Arborban alapított A2 villámgyors töltési sebességet, kifogástalan üzemidőt, minden olyan funkciót ígér, amelyre a webhelyén esetleg szüksége lehet, és kiváló ügyfélszolgálatot indít a rendszerindításhoz.

Frissítés: Az A2 Hosting egész évben gyilkos nyaralást kínál. Legfeljebb 75% kedvezmény!

Mennyire jó az A2 webtárhely?

Örömmel jelentjük be, hogy az A2 webtárhely-szolgáltatásainak eleget tesznek. Mottójuk a következő: „A mi sebességünk, sikerünk”, a fiú pedig teljesíti. Az A2 következetesen a a leggyorsabb hosting cég az interneten. Úgy gondolják, hogy otthont adnak 20-szor gyorsabb mint a versenytársaké, és olyan hihetetlen, mint amilyennek hangzik, az állítás helytálló.

Az A2 tárhely biztos sokat ígér. De hogy valóban hogyan halmozódnak fel szolgáltatásaik??

A szupergyors rakodási időn túl az A2 nem vágja le a sarkokat, amikor az ügyfelek élményei merülnek fel. Val,-vel felhasználóbarát felület amit a web hosting kezdők és a profi fejlesztők is értékelhetnek, fájdalommentes vándorlás, és a szolgáltatások széles választéka a tisztességes árak, Az A2 sebessége nem az, amiért érdemes otthont írni.

De mi valóban megkülönbözteti az A2-t mint web hosting társaságot az, hogy kínálják a minőségi szolgáltatások, a jó árak és a kiváló ügyfélszolgálat nyerő kombinációja.

A megfizethető és jól felszerelt tárhely-tervek széles választékának lekerekítése néhány közül a leggyorsabbokkal és a legmegfelelőbbekkel legbarátságosabb ügyfélszolgálati guruk bármikor örülhet a hibaelhárításnak, az A2 egy olyan hosting cég, amely tudja, hogyan kell keresni hűségét. És van egy A + besorolás a Better Business Bureau részéről annak bizonyítására.

A2 tárhely szerkesztői áttekintése 4.6 / 5 Olvasó: {{reviewsO overall}} / 5 Felhasználók (2 szavazatok) Előnyök

 1. Hihetetlen ügyfélszolgálat
 2. A leggyorsabb sebesség a piacon
 3. Felhasználóbarátság
 4. Nagyszerű tulajdonságok az ár számára
 5. Helyi Heros

Hátrányok

 1. Nem a legerősebb Uptime
 2. Nem a alku vadászok számára
 3. Az ügyfélszolgálatnak napjain kívül van

Az ÖsszegzésA2 webtárhely olyan gyors és megbízható, hogy valóban túlmúlják versenytársaikat ebben a tekintetben. Ezenkívül modern érzésükkel egy frissítő tárhely-élményt nyújtanak. Ha olyan fejlesztési eszközöket szeretne, amelyek valóban megértik a munkafolyamatot, és olyan ügyfélszolgálati munkatársakat, akik valóban találkozhatnak veled, ahol tartózkodnak, akkor az A2 csak a házigazda lehet Önnek. Megemlítettük, hogy nagyon-nagyon gyorsak? Support5Speed5Features5Value4Transparency4

• Ki fogadja az A2-t??

Az A2 Hosting tapasztalatával arra késztetnénk, hogy szinte mindenkinek ajánljuk őket, mint tárhely szolgáltatót. De úgy gondoljuk, hogy a következő embercsoportok részesülhetnek a legtöbb abban, hogy webhelyüket az A2-vel tárolják:

1. A kereskedők és a vállalkozók, akik webhelyüket korszerűsíteni vagy méretezni akarják.

Ami a sebességet, a szolgáltatásokat és az ügyfélszolgálatot illeti, az A2 hosting megosztott tárhely-terveket kínál nagyszerű ütéssel a dollárért. És ha nagy jövőbeli tervei vannak, akkor az A2 nagyteljesítményű, menedzselt VPS-tárhelyével és dedikált szervercsomagjaival rendelkezik, ha szüksége van rájuk.

Az A2 tárhelycsomagjai támogathatják üzleti igényeiket fejlődésük során.

Ha a régi házigazda nem tud lépést tartani, mivel webhelye nagyobb forgalmat gyűjt és fejlettebb funkciókat igényel, váltson át az A2-re, és soha nem fog visszatekintni.

2. Web hosting kezdők, akik szeretnének türelmes, emberi útmutatást.

Kezdi az első webhelyet? Nem szuper tech-hozzáértés? Az A2 egy igazán kiváló ügyfélszolgálati csapattal rendelkezik, amely fogja a kezét, amikor vállalkozik a félelmetes rövidítések és a webtárhely technikai zsargonjának dzsungelébe..

Az A2 felhasználói felülete világos és jól megtervezett Tudásbázis kiterjedt, és támogató képviselőik még soha nem hallottak egy hülye kérdést.

3. Profik, akik értékelik egy olyan ügyfél-támogatási csoportot, amely képes megtartani sajátját.

Ha már kezdenek kezdeményezni a webtárhely világában, akkor az A2-ben talál egy tech guruk csapata, aki valóban megismerheti Önt, ahol tartózkodik. Az A2 ügyfélszolgálati csoportja ismeri a cuccokat, értékes betekintést nyújthat és szakértői szintű hangszóróként szolgálhat a következő webes fejlesztési projekthez.

• Kinek máshol kell keresnie??

Úgy gondoljuk, hogy az A2 hosting szinte mindenki számára megfelelő választás, de ha különös hangsúlyt fektet a következő fájdalompontokra, akkor érdemes időt keresnie a többi házigazda számára:

1. Csak valami olcsót keres.

Ha csak valami alapvető és ami a legfontosabb, olcsó, csak az A2 valószínűleg nem az Ön számára. Az A2 nem pontosan drága, de a legolcsóbb Lite-tervük messze nem a legolcsóbb tárhely-csomagnak az interneten. Ráadásul Lite és Swift terveik nem tulajdonképpen optimalizálva az A2 állítólag hírhedt villámsebességre.

A legjobb alternatíva

Olcsóbb alapterveket találhat hasonló sebességgel a Bluehoston vagy a Hostgatoron, feltéve, hogy nem hagyja ki az A2 által kínált ügyfélszolgálatot vagy kiegészítő szolgáltatásokat..

2. Az üzemidő minden másodperce számít.

Az A2 Hosting 99,9% -os rendelkezésre állást ígér, és legtöbbször teljesít. Számos más iparág szereplője azonban jól dokumentált üzemidőt mutat 99,95% felett, és nem tesz kivételt a DDoS vagy más szerver támadások esetén.

Ezeknek a százalékos különbségeknek mogyorónak tűnhetnek, de havonta további 21 perc állásidőt eredményeznek. Az e-kereskedelem magasabb szintjén a 21 perc sok veszteséget jelenthet.

A legjobb alternatíva

Ha szüksége van a piac legmegfelelőbb működési idejének biztosítására, akkor a SiteGround-t ajánljuk olyan csomagokhoz, amelyek összehasonlíthatók az A2-vel, de megbízhatóbb üzemidő garanciával rendelkeznek (99,99%).

• A2 tárhely előnyei

Íme néhány kedvenc dolgunk erről a szupergyors, Ann Arbor-alapú hosting cégről.

1. Ügyfélszolgálat, amelyet meg akar ölelni

Az A2 időt, pénzt és gondot fordít egy kiváló és hozzáértő technikai támogató csapat felépítésére. A hibaelhárítás frusztráló, de az A2 barátságos ügyfélszolgálati guruk túlmutatnak, hogy a folyamatot a lehető legfájdalmasabbá tegyék.

Ha valaha is alattomos gyanúja merült fel azzal kapcsolatban, hogy támogatási kérdését továbbították egy tengerentúli ügyfélszolgálathoz, örömmel veszi tudomásul, hogy az A2 büszke arra, hogy az ügyfélszolgálat munkatársa 100% -ban amerikai származású és anyanyelvi angol.

Az otthoni fellebbezésükön túl az A2 ügyfélszolgálatának tagjai is vannak fejlesztők, akik ismerik a cuccaikat. Ez teszi őket mind betegpásztoroknak a nem kezdeti, mind a szakértői szintű útmutatók számára a tapasztalt ügyfelek számára.

Számos A2 ügyfél beszámolt arról, hogy a támogató csoportnak sikerült észrevennie és megoldania azokat a műszaki kérdéseket, amelyekről webes tervezőik vagy fejlesztőik hiányoztak.

Az A2 ügyfélterülete felhasználóbarát irányítópultot tartalmaz, ahol könnyen nyomon követheti az összes korábbi és folyamatban lévő támogatási jegyet.

 Az A2 24 órás, 7 órás technikai támogatási közeget kínál, a online csevegés nak nek e-mail jegyek nak nek telefonos támogatás. A válaszadási idő minimális, és szükség esetén számíthat arra, hogy gyorsan kapcsolódik egy élő, légző, barátságos emberhez, aki kész segíteni.

2. Sebesség! Sebesség! Sebesség!

Az átlagos oldalbetöltési idő körülbelül 370 ms, az A2 a vitatott bajnok a gyors tárhelyről. És alig havonta több mint 9 dollárért, a Turbo megosztott tárhelyterve nem fogja megfizetni a karját és a lábát olyan sebességgel, amely versenytársait a porba hagyja.

A webtárhelyen a sebesség iránti igény nem csak a jogok felvázolásáról szól. A gyors oldalbetöltési idők sokféle meggyőző (olvasható: jövedelmező) előnnyel járnak, ideértve a következőket alacsonyabb visszafordulási arányok, magasabb konverziós arányok és a SEO növekedése.

Ha webhelyének felülete sok képet, videót vagy más funkciót tartalmaz, amelyek általában bizonyos időt igényelnek, az A2 Turbo szerverei kiváló választás.

Az A2 tárhely megalapozottan megmagyarázza, hogy az oldal betöltése és a válaszidő miért fontos a webhely sikeréhez. Tekintse meg teljes infographic itt.

Hogyan sikerül az A2-hez a lehető leggyorsabban betölteni az internetet?

A korszerű SSD-n túl az A2 sikerének titka az összes saját szerver és adatközpont birtoklása, Michigan-től Arizonáig, Amszterdamtól Szingapúrig.

Mert A2 az összes létesítményüket birtokolja és üzemelteti (ahelyett, hogy szerverterületet bérbe adnánk valaki más raktárában, amint azt az ipari szabvány előírja), közvetlen irányítást gyakorolnak a műszaki környezet felett, amelyben az Ön webhelye üzemelteti. Ez azt jelenti, hogy kevésbé érzékenyek a befolyásukra, amelyet nem befolyásoló tényezők okoznak, és bármilyen probléma esetén gyorsan beavatkozhatnak.

3. A felhasználóbarát átjárhatóság

Tekintettel arra, hogy az ipar több mint 30 éve működik, a web hostingnak egyszerűnek kell lennie. És mégis, a felhasználói élmény sok webszolgáltató számára utógondolat marad.

Nem így az A2 Hosting esetén, amelynek modern felülete van felhasználóbarát, könnyen navigálható és jól megtervezett. Ez a pozitív felhasználói élmény kiterjed az ügyfelek fedélzeti kiszámlázására, számlázására és a technikai hibaelhárításra is.

Az A2 rámutat arra, hogy felhívja a figyelmüket szolgáltatásaikkal való első interakciókra. A webhely áttelepítése a régi host szolgáltatótól az A2-hez olyan fájdalommentes, amennyire csak lehet, csak néhány percnyi időre és minimális állásidőre van szükség webhelyén.

Ez. van. Hatalmas.

Ha Ön nem fejlesztő vagy műszaki személy, akkor a webhely áttelepítése egyik gazdagépről a másikra óriási fájdalom. Ez felnőtt embereket könnyre vezetett.

Aki első alkalommal próbált áthelyezni egy webhelyet, valószínűleg van néhány szürke haja, amelyet meg kell mutatnia. A felületen könnyen úgy tűnik, hogy gyorsan késésekre vezethet, amelyek során webhelye offline állapotban van. Ne játssz a tűzzel, hagyja, hogy a hosting szakértők maguk mutassák meg.

Miután a webhelyét áttelepítették, soha nem kell sokáig keresnie a szükséges funkciókat az A2 karcsú és egyértelmű kliens irányítópultján. A központ sok fontos funkcióját a gombbal is elvégezhetjük egyetlen kattintással, mint például új e-mail fiókok létrehozása, biztonsági mentések visszaállítása vagy új domain regisztrálása.

Az A2 ügyfélterülete csodálatosan tiszta, és gyors, egyetlen kattintással hozzáférést biztosít a legfontosabb funkciókhoz.

 De talán az A2 hihetetlen használhatóságának legnagyobb bizonyítéka a tudásbázisuk. Töltött rendkívül informatív és egyértelműen megírt cikk amely mindent megtanít, amit tudnia kell a webtárhelyről, soha nem is kell örülnie annak, hogy kapcsolatba lép az A2 támogatási csoportjával.

A web hosting kezdők és profik egyaránt rengeteg információt találnak, az alapkérdésektől (“Mi a PHP?”) Egészen a fejlett how-tosig (“Hogyan kell egy egyedi php.ini fájlt használni a cPanel cron feladatokhoz”). Ráadásul az A2 Tudásbázisának minden cikke áttekintést nyújt azokról az alapvető fogalmakról, amelyeket meg kell tudnia mielőtt folytatná.

Az A2 Tudásbázisa felfogható. A témákat szervezett módon csoportosítják, és minden fejlettebb bejegyzéshez elő van csatolva a szükséges olvasási linkek.

4. Félelmetes szolgáltatások fantasztikus áron

Az A2 Hosting nagyon sok. Lehet, hogy nem kínálnak olcsóbb árakat, de az A2-es ügyfelek a szolgáltatás minősége és a szolgáltatások széles skálája szempontjából feltétlenül megkapják a pénzüket. Az ügyfelek örömmel veszik észre, hogy az A2 kompatibilis a legmegbízhatóbb CMS és biztonsági alkalmazásokkal, a WordPress-től a Joomla-ig a Drupal-ig Cloudflare-ig.

Íme néhány kiemelés:

 • A2-re optimalizált WordPress-integráció
 • cPanel
 • Kompatibilitás a Linux és a Windows rendszerrel
 • Kiválasztható szerverhely N. Amerikában (MI vagy AZ), Európában (Amszterdam) vagy Ázsiában (Szingapúr)
 • Speciális DNS
 • SSD-alapú szerverek
 • Ingyenes Cloudflare integráció
 • Ingyenes SSL tanúsítvány
 • Ingyenes biztonsági alkalmazások, például a Patchman

Az A2-re optimalizált WordPress azt jelenti, hogy a telepítés automatizált, és mindent előre beállítottak a sebesség és a biztonság optimális beállításaival. Az A2 kompatibilis más tartalomkezelő rendszerekkel is, mint például a Joomla és a Drupal.

Az A2 megrázkódhatatlan ár-érték aránya nagyszerű hír azok számára, akik tervezik méretezni a tárhely-terveiket a webhely növekedésével. Az A2 Hosting egyezési terveket kínál az igények és a költségvetés minden szintje, az alapvető, mégis magas színvonalú megosztott tárhelytől a viszonteladói tárhelyig, a kezelt VPS-ig, a dedikált szerverekig.

Néhány a jó hírű SSL-tanúsítványok közül, amelyek kihasználhatók, ha úgy dönt, hogy az A2-vel üzemelteti.

 

5. Meleg fuzzies

Az A2 egyértelműen kedvelt vállalat. És egy olyan piacon, amelyben nagymértékben dominál néhány nagynevű konglomerátum, a kedvező képesség nem magától értetődőnek tekinthető.

Ha ez az A2 tárhely-áttekintés még nem győzött meg önöket a vállalat érdemeiről, íme néhány apró dolog, ami az A2-vel kapcsolatban melegen érezheti magát benne:

 • A2 jelentése a kevesebb, mint 200 alkalmazottal rendelkező kisvállalkozás ez értékes hozzájárulást nyújt az amerikai kisváros gazdaságához. Imádják szülővárosát, Ann Arborot, és nem tervezik, hogy a Szilícium-völgybe költözzenek.
 • Az A2 az összes saját adatközpontját és szerverét birtokolja.
 • Az A2 tárhely NEM a Endurance International Group tulajdonában van, egy nagyvállalat, amely 83 leányvállalatot vásárolt fel az elmúlt két évtizedben (A Small Orange, iPage és HostGator, csak néhányat említve, mind az EIG-hez tartoznak).
 • Az A2 számos programban vesz részt környezetvédelmi kezdeményezések. Több mint 50 000 fát ültettek az Ann Arbor területére, és a Carbonfund.org partner.
 • Az A2 összes támogatási csoportja helyi szinten működik, és ők is ne használja a tengerentúli telefonos ügyfélszolgálatokat.

• A2 Hosting hátrányok

Az A2-nek nagyon tetszik, de egyes ügyfeleknek néhány akadályba ütközhetnek ezzel az egyébként szilárd hosting szolgáltatóval. Íme néhány potenciális üzletkötő, amelyet érdemes fontolóra venni, mielőtt regisztrálna egy A2 tárhely-fiókra:

1. Az abszolút legolcsóbb gazdagépet keresi? Nézd meg máshol.

Az A2 tárhely nagyban megkönnyíti az általuk nyújtott szolgáltatások minőségét és minőségét. Az A2 azonban messze van a legolcsóbb gazdagéptől az interneten, és legalapvetőbb tervükben hiányoznak sok olyan szolgáltatás, amelyre az üzletek számára szükség lehet.

Az A2 fogadási tervei nem tartalmaznak ingyenes domainneveket, tehát ezt az árat a hostolás árán felül kell kiszámítania. És míg az A2 Turbo-terv magában foglalja a lángoló gyors sebességeket, amelyek mellett a vállalat maga is forgalmaz, a két alapvető és olcsóbb megosztott tárhely-terv A Lite és a Swift valójában nem lett optimalizálva a legnagyobb sebességre.

Ha prioritása az, hogy a lehető legkevesebbet fizeti az egyszerűen elegendő all-inclusive szolgáltatásokért, akkor az A2 Lite és Swift tervei valószínűleg többet fizetnek, mint amennyit fizetni kíván. Ehelyett nagy márkájú házigazdákat ajánlunk, például a HostGator vagy a BlueHost. Az árak rendkívül olcsók, az oldalak gyorsan betöltődnek, és ingyenes domain nevet kap, de ne számítson ugyanolyan szintű gondosságra vagy testreszabható méretezhetőségre.

2. Uptime javak

Az A2 rendelkezésre állás ideje, bár szilárd, nem a legjobb a piacon. 99,9% -os működési időt ígérnek pénz-visszafizetési garanciával, de kivételt tesznek a DDoS vagy más támadások ellen a kiszolgálóikkal szemben (amit egyébként el lehet kerülni, de kihasználják a Cloudflare integráció ingyenes lehetőségét). Az A2 múltbeli eredményei azt mutatják, hogy ritkán múlnak a 99,9% -os ígéret alá, bár sok más hosting cégnek sikerült sokkal magasabb üzemidőt fenntartania..

A szolgáltatásmegszakítások állapotát az A2 tárhelyén ellenőrizheti Rendszerállapot-oldal.

Ha webhelye olyan szinten működik, ahol az üzemidő minden másodperce kritikus, akkor az A2 nem biztos, hogy a legjobb választás. Ehelyett azt javasoljuk a SiteGround-nek, amelynek szolgáltatásai és árai összehasonlíthatók az A2-hez viszonyítva, ám szinte hibátlan üzemideje 99,99%, és pénz-visszatérítési garanciája van a rendszerindításhoz.

3. Az ügyfélszolgálatnak munkanapja van

Az A2 egyik legerősebb értékesítési pontja a szuperbarát és segítőkész támogató csapata. De mint egy kevesebb, mint 200 alkalmazottat foglalkoztató kisvállalkozás, nem nem hallható, hogy az A2 ügyfelek olyan technikai támogatással kapcsolatos problémákkal szembesülnek, amelyek úgy tűnik, hogy visszavezetik azt a tényt, hogy az alkalmazottaknak nem mindig van elegendő embere a nagy mennyiségű időszakok kezelésére.

Ne tévesszen be minket! Az A2 hosting véleményeinek túlnyomó része pozitívan ragyog az ügyfélszolgálat szempontjából. Van néhány fájdalompont az ügyfélszolgálatnál, amelyeket érdemes megfontolni:

 • A technikai támogatás 24 órán keresztül elérhető, de a számlázási és értékesítési részlegek a szokásos ütemterv szerint működnek. Ez potenciálisan befolyásolhatja a kapott szolgáltatás minőségét, ha más időzónában él, vagy a hétvégén meg kell oldani egy számlázási problémát..
 • Az általános kérdésekre benyújtott jelentési jegyek automatikus válaszokat kaphatnak a Tudásbázisra mutató linkekkel, amelyek érthetően frusztrálóak lehetnek.

Ha Ön egyike annak a szerencsétlennek, aki korábban elégedetlen ügyfélszolgálati tapasztalattal rendelkezik az A2 szolgáltatással, alternatívaként azt javasoljuk, hogy regisztráljon egy hostfiókra a SiteGround-en. Csomagjaik összehasonlíthatók, szolgáltatásaik kiválóak, ügyfélszolgálati véleményük túlnyomórészt pozitív, valóban 24/7 válaszokkal a számlázási és értékesítési kérdésekre..

• A2 tárhelytervek & Az árak összehasonlítása

Mint az A2 Hosting hangja, de segítségre van szüksége annak eldöntésében, hogy melyik hostcsomag megfelelő az Ön számára? Az alábbiakban az A2 tárhelyszolgáltatásainak három különböző szintjét bontjuk: megosztott tárhely, kezelt WordPress tárhely, és VPS tárhely

 Shared HostingManaged WordPress HostingCore VPS
LeírásA leggyorsabb megosztott tárhely a piaconTeljesen optimalizált és menedzselt WordPress tárhelyMenedzselt VPS tárhely Root Access segítségével
Kezdve$ 3.92 / mo$ 11.99 / hó$ 32.99 / hó
VezérlőpultcPanelPleskcPanel
TárolásKorlátlan10GB75HU

Az A2 megosztott tárhely-tervei

Az A2 kiváló megosztott hosting szolgáltatásokat kínál versenyképes áron, havonta 4-10 dollár között, a választott csomagotól függően. Az összes csomag korlátlan tárolást és átadást, cPanel-t, ingyenes SSL-t és SSD-t, ingyenes webhely-átutalást és bármikor pénz-visszafizetési garanciát tartalmaz..

LiteGyorsTurbo
Ár$ 3.92$ 4.90$ 9.31
A webhelyek száma1
adatbázisok5
Turbo sebességNemNemIgen
Webhely-gyorsítóNemNemIgen

Az A2 kezelt WordPress tárhely-tervei

Az A2 megosztott tárhely-tervei szintén optimalizálhatók a WordPress számára, de a kezelt WordPress tárhely-tervek tartalmazzák a Turbo webhely sebességét, az egyszerű biztonsági mentéseket, a webhely felépítését, az ingyenes Jetpack licencet, valamint az előre telepített WP-CLI-vel..

1-Site3-oldalakKorlátlan
Ár$ 11.99$ 18.99$ 36.98
Tárolás10 GB25 GB40 GB

Az A2 által kezelt VPS tárhely-tervek

Az A2-es VPS-csomagok több energiát és támogatást tartalmaznak, mint a megosztott tárhelyterveik. Ezek a kezelt tervek tartalmazzák a szerverkonfigurációt, a napi 24 órás átfogó guru támogatást, az automatikus biztonsági és telepítési frissítéseket, az ingyenes CloudFlare CDN-t, a cPanel-t, valamint a zökkenőmentesen kezelt hardvert és hálózatot.. 

Erő+Presztízs+orom+
Ár$ 32.99$ 46.19$ 65,99
Tárolás75 GB100 GB150 GB
RAM4GB6 GB8 GB
Átutalás2 TB3 TB4 TB
CPU4 vCPU6 vCPU8 vCPU

• Alsó vonal

Az A2 Hosting egy kicsi cég, nagy előnyeivel. Ezek a leggyorsabb megosztott tárhely-szolgáltatás a piacon, hihetetlen ügyfélszolgálatot kínálnak, és méretarányosan kialakított tárhely-tervekkel rendelkeznek. Iratkozzon fel az A2-es tárhely-fiókra a lágy gyors és a hibátlan felhasználói élmény érdekében, és maradjon a barátságos ügyfélszolgálat és a kisvállalkozás-szerelem számára. Lehet, hogy az A2 nem nyújtja a legolcsóbb árakat vagy a világ legjobb működési idejét, ám a kiváló szolgáltatások és a csodálatos támogatás nyerő kombinációját kínálják.

A2 Hosting GYIK

Ki az A2 hosting??

Az A2 tárhely mindenki számára használható, akinek bármilyen szintű informatikai szolgáltatásra van szüksége. Azok számára, akik alapszintű WordPress-webhelyet akarnak, az A2 tárhely szolgálhat egyetlen webhely, öt adatbázis és korlátlan tárhely gazdaként. A spektrum felső végén a dedikált tárhely lehetővé teszi a vállalkozások számára a webszerver, a webhely és az adatkezelés teljes irányítását. E munka nagy része távolról történik, szemben a személyes szemlélettel. A vállalatok havi díjat fizetnek az A2 Hosting szolgáltatásaiért.

Milyen az A2 Hosting ára?

A legalapvetőbb WordPress tárhely havonta 3,92 dollárral kezdődik. Az árért az ügyfelek egy weboldalt, öt adatbázist, korlátlan tárhelyet, pénz-visszatérítési garanciát, korlátlan átutalást és ingyenes SSD-t kapnak. A legmagasabb WordPress tárhely korlátlan webhelyeket, adatbázisokat, tárolást és átutalást biztosít a pénz-visszafizetési garancia mellett, egy turbó webhelyet, amely 20-szor gyorsabb, mint az A2 Hosting alapvető ajánlata, ingyenes SSD-t és az A2 webhely-gyorsítóját havonta 9,31 dollárért..

A felső végén az A2 Hosting dedikált tárhelyet biztosít, amely havonta 99,59 dollárra kezdődik. Ennek az árnak a fogyasztói testreszabhatják a szerver igényeit, teljes elszigeteltséggel rendelkeznek a többi szervertől, és választhatnak egy kezelési szintet. A társaság által kínált legdrágább terv egy menedzselt szerver havonta 290,49 USD-ért. Ez 16 GB RAM-ot biztosít a szerver használatához, 20 TB átvitelt, 2 × 1000 GB tárhelyet, hozzáférést az Intel Xeon központi szerverhez, ingyenes cPanel hozzáférést, root hozzáférést és a pénz-visszafizetési garanciát. Az ilyen szintű hozzáférés teljes ellenőrzést ad a cégeknek és a vállalatoknak webszerverük felett.

Az A2 kedvezményeket kínál-e a visszatérő ügyfelek számára?

Az A2 Hosting nem kínál kedvezményt az ismétlődő ügyfelek számára, bár egyes ügyfelek ugyanazon szervercsomagon belül ingyenes frissítést kaphatnak. Egy alacsonyabb csomagra történő áttérés 25 dollárba kerül az adatátviteli díjért. Az A2 Hosting kedvezményt nyújt a nonprofit szervezeteknek, amelyet be kell bizonyítaniuk azzal, hogy támogatási jegy útján lépnek kapcsolatba a céggel.

Melyek az A2 Hosting legfontosabb jellemzői??

Az A2 tárhely fejlesztőbarát tárhelyet nyújt, így az emberek saját webhelyeket hozhatnak létre és kezelhetnek, domain regisztrációt, ha valaki domain nevet szeretne birtokolni, domain átvitelt egy másik gazdagépről, SSL tanúsítványokat a webhely biztonságának ellenőrzésére, 99,9% -os üzemidő garancia, bármikor pénz-visszafizetési garancia és a SwiftServers gyors tárhely.

A potenciális ügyfelek kereshetik az A2 Hosting webhelyén annak ellenőrzésére, hogy a domain név másik gazda tulajdonában van-e a domain-ellenőrzőn keresztül. A felhasználók egyszerűen legfeljebb 20 webhelynevet írnak be a mezőbe, végigmennek az egyszerű biztonsági protokollon, majd a rendelkezésre állás keresése elemre kattintva ellenőrizhetik, hogy az A2 Hosting meg tudja-e tartani az ügyfél domainnevét.

A 99,9% -os rendelkezésre állás garancia az A2 Hosting megbízhatóságának ígéretét tükrözi. A társaság az iparág legjobb gyakorlatait, biztonsági javításait és alternatív adatközpontjait használja annak biztosítására, hogy a weboldal a lehető legnagyobb mértékben aktív maradjon. Az internetes házigazda felismeri, hogy amikor egy weboldal lemegy, az ügyfél pénzt veszít.

A pénzvisszafizetési garancia a kézbesítés első 30 napjára érvényes. Lényegében ingyenes 30 napos próbaverzió. Ha a felhasználó az első 30 nap során bármilyen okból el kívánja mondani a szolgáltatást, akkor ezt büntetés nélkül megteheti.

Milyen szintű webtárhelyre van szükségem a cégemnek?

A webhely tárhelyigényének szintje a kiszolgálón tárolt információk mennyiségétől függ. Előfordulhat, hogy egy egyszerű webhelyen, amely csak egy vállalat szolgáltatásait sorolja fel, a lehető legolcsóbb csomagokra van szüksége, míg az e-kereskedelmi webhelyek középszintű terveket használhatnak. Ha egy cégnek video streaming-et kell továbbítania az ügyfeleknek, akkor a leggyorsabb és legmagasabb árú terveket kell megtenni.

Hogyan tárol egy ügyfél tartalék webhelyet??

Az A2 tárolás lehetővé teszi a 30 naposnál fiatalabb és legfeljebb 50 GB adatmentést a vállalat szolgáltatási feltételeinként. A kiegészítő Server Rewind szolgáltatás leállítja a weboldalak biztonsági mentését, ha az ügyfél biztonsági mentéseknél és 50 GB-os tárolási időnél hosszabb, mint 30 nap.

Milyen alapvető szolgáltatásokat nyújt az A2 Hosting minden tervben?

Az A2 Hosting rengeteg szolgáltatást kínál mindenkinek, aki webhelyet akar üzemeltetni vagy birtokolni. Választhat a hirdetéskezelés, a wikik, a blogok, az e-kereskedelem, a fórumok és a közösségi hálózatok között.

A hirdetéskezelő rész különféle hirdetéskezelő szoftvereket tartalmaz, amelyek mindegyike lehetővé teszi a vállalkozások számára, hogy célzott hirdetési kampányokat készítsenek az alapoktól kezdve. Ezek a szolgáltatások az A2 Hosting által használt legalacsonyabb árú csomagok egyike.

A fórum tárolása azt jelenti, hogy az A2 Hosting platformot kínál az emberek számára ötletek megosztására, gondolatok közzétételére és ötletek szabad cseréjére. A Wikik olyan enciklopédia típusú információs bejegyzésekre utalnak, amelyek a felhasználó által létrehozott módszereket biztosítanak az egyes bejegyzések szerkesztéséhez a wikiben.

Egyéb alapvető web hosting szolgáltatások közé tartozik az elemző szoftverek és programok elemzése, ügyfélszolgálat, oktatás, adatbázis-tárhely, e-kereskedelem, dokumentumkezelés, JavaScript könyvtár, zenetárolás, videotárolás és webfejlesztés. Összességében az A2 Hosting 37 alapvető szolgáltatást kínál, amelyeket az ügyfelek számára nyújt.

Hogyan lehet kapcsolatba lépni az A2 Hosting szolgáltatással?

Az A2 Hosting rendelkezik élő csevegési funkcióval, támogatási jegyfunkcióval, ingyenes telefonszámmal az amerikai és kanadai ügyfelek számára, valamint az értékesítéshez való kapcsolatfelvételi űrlaphoz. Az európai, brazíliai, ausztráliai és indiai ügyfeleknek külön telefonszámuk van a híváshoz. A társaságnak szociális média csatornái vannak a Twitter és a Facebook számára is

Milyen fizetési lehetőségeket nyújt az A2?

Az ügyfelek a szolgáltatásokért fizethetnek PayPal, American Express, Visa, Mastercard és Discover kártyák segítségével. Az ügyfelek havonta automatikus fizetést állíthatnak be.

Milyen az A2 Hosting társult programja?

Az A2 tárhely pénzt ad az ügyfeleknek a sikeres áttételhez, akik affiliate linken regisztrálnak. Az ügyfelek új vásárlónként 85 dollárt keresnek, majd minden új ügyféllel 5 dollárt keresnek, amelyet az eredeti új ügyfél hoz a sorozatba. A vállalatok pénzt keresnek minden új vásárlóért, aki vásárol egy host csomagot.

Az ügyfelek 10 dollárt keresnek csak azért, mert feliratkoznak a társult programra. A legnépszerűbb leányvállalat több mint 100 000 dollárt keresett 2015-ben. Lényegében az affiliate program az A2 Hosting marketing nyomása, amely további ügyfelek elérésének egyik módja, de nagyon egyszerű az otthoni társult program házigazdája..

Hol található A2??

Az A2 Hosting székhelye Ann Arbor, Michigan. A második adatközpont Szingapúrban, a harmadik pedig Amszterdamban található.

Milyen az A2 Hosting ügyfélszolgálat?

Az A2 tárhelyszolgáltatás a 24/7/365 ügyfélszolgálaton megy keresztül. Ez azt jelenti, hogy az ügyfelek bármikor hozzáférhetnek a műszaki támogatáshoz.

Hogyan teszteli az ügyfél a szerver sebességét??

Az ügyfél az A2 Hosting webhelyén letöltődik a három adatközpont bármelyikének tesztfájljait. A ZIP-fájl mérete 100 MB. Egy harmadik féltől származó teszt függetlenül ellenőrzi az adatközpont sebességét.

Mely országokban az A2 a legnépszerűbb?

Az A2 Hosting ügyfeleinek többsége a világ minden tájáról származik. A legnépszerűbb országok az Egyesült Államok, az Egyesült Királyság, Kanada, India és Franciaország. A társaság 26 országot sorol fel, ahol az ügyfelek többet megtudhatnak az A2 Hosting szolgáltatásairól.

Milyen biztonsági intézkedéseket tartalmaz az Ann Arbor adatközpont?

Az Ann Arbor adatközpont statikus mennyezet nélküli padlót, 68 fok Fahrenheit fokozatú klímaberendezést működtet, 30–40% páratartalommal. A redundáns tápegység dízelgenerátort tartalmaz, amennyiben az elsődleges energiaellátási lehetőségek meghibásodnak. A fizikai biztonsági intézkedések magukban foglalják egy csak a munkavállalók számára elérhető kapuval ellátott parkolót, az épülethez szükséges biztonsági kulcsot, a kiszolgáló-tároló eléréséhez szükséges külön biztonsági kulcsot és a videó megfigyelést..

Milyen felhőalapú szolgáltatásokat kínál az A2 Hosting?

A felhőtárhely-szolgáltatások havi 15 dollárból indulnak akár 10 GB-os adattárolásig, és a csúcskategória választása havi 25 dollár, 25 GB-os tárhellyel. Az A2 tárhely a felhőszolgáltatásokat 300 százalékkal gyorsabban használja, mint más meghajtók.

Az A2 Hosting kínál VPS-t?

Az A2 Hosting virtuális magánszervert (VPS) értékesít, amely akár 75 GB tárhelyet és 2 TB átvitelt is tartalmaz. Az ilyen típusú kiszolgálók ideálisak a fejlesztők és az informatikai szakemberek számára.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map