A2-hosting-arvostelut toukokuu 2020: onko A2-web-hosting oikea sivustoosi?

A2-hosting-arvostelut toukokuu 2020: onko A2-web-hosting oikea sivustoosi?

A2-hosting-arvostelut toukokuu 2020: onko A2-web-hosting oikea sivustoosi?

Contents

Onko A2-hosting todella parempaa?

Vaikka se on vähemmän tunnettu nimi web-hosting-alueella, A2-hosting on rakennettu maine itselleen yhtenä nopeimmista ja ystävällisimmistä saatavissa olevista hosting-palveluista.


Vuonna 2001 Ann Arborissa, Michiganissa perustettu A2 lupaa salamannopeita lastausnopeuksia, moitteetonta käytettävyyttä, kaikkia ominaisuuksia, joita sivustosi voi koskaan tarvita, ja erinomaista asiakastukea käynnistykseen.

Päivitys: A2 Hostingilla on tapana tekevä loma-myynti koko kauden ajan. Lukitus jopa 75% pois!

Kuinka hyvä on A2 Web Hosting?

Olemme iloisia voidessamme ilmoittaa, että A2: n verkkopalvelupalvelut vastaavat hypejä. Heidän motonsa on “Nopeus, sinun menestys”, ja poika he toimittavat. A2 on jatkuvasti nopein hosting-yritys verkossa. He tout niiden hosting kuin 20 kertaa nopeammin kuin heidän kilpailijoidensa, ja niin uskomatonta kuin miltä kuulostaa, väite kestää.

A2-hosting todella lupaa paljon. Mutta kuinka heidän palvelunsa todella pinottuvat?

Erittäin nopeiden lastausaikojen lisäksi A2 ei leikkaa kulmia asiakaskokemuksen suhteen. Kanssa käyttäjäystävällinen käyttöliittymä jota voivat arvostaa sekä web-hosting-aloittelijat että ammattimaiset kehittäjät, kivuton muuttoliike, ja laaja valikoima ominaisuuksia kohtuulliset hinnat, A2: n nopeus ei ole ainoa asia, josta kannattaa kirjoittaa kotiin.

Mutta mikä todella erottaa A2: n web-hosting-yrityksenä, on se, että he tarjoavat voittava yhdistelmä laadukkaita palveluita, hyvät hinnat ja erinomainen asiakastuki.

Pyöristämällä kiinteä valikoima kohtuuhintaisia ​​ja hyvin varusteltuja hosting-suunnitelmia joidenkin nopeimpien ja ystävällisimmät asiakastuen gurut sinulla on aina mahdollisuus löytää vianetsintää, A2 on isäntäyritys, joka osaa ansaita uskollisuutesi. Ja heillä on A + -luokitus Better Business Bureau -yritykseltä todistaakseen sen.

A2 Hosting Toimituksellinen katsaus 4.6 / 5 Arvioija {{reviewsO overall}} / 5 Käyttäjät (2 äänet) Hyödyt

 1. Uskomaton asiakastuki
 2. Nopein nopeus markkinoilla
 3. Käyttäjäystävällisyys
 4. Upeat ominaisuudet hintaan
 5. Paikallinen Heros

Haittoja

 1. Ei vahvin käyttöaika
 2. Ei kauppametsästäjille
 3. Asiakaspalvelulla on vapaapäiviä

YhteenvetoA2-web-hosting on niin nopea ja luotettava, että he todella ylittävät kilpailijansa tässä suhteessa. Lisäksi heillä on moderni tunnelma, joka tekee virkistävästä hosting-kokemuksesta. Jos haluat kehitystyökaluja, jotka todella ymmärtävät työnkulun, ja asiakaspalvelun edustajia, jotka voivat todella tavata sinut missä olet, A2 voi olla vain isäntä sinulle. Mainitsimmeko, että ne ovat todella, todella nopeita? Support5Speed5Features5Value4Transparency4

• Kenen tulisi isännöidä A2: n kanssa?

Kokemuksemme A2 Hosting -palvelun avulla olisi suositellut heitä hosting-palvelujen tarjoajaksi melkein kenelle tahansa. Mutta mielestämme seuraavilla ihmisryhmillä on eniten hyötyä sivustonsa ylläpidosta A2: lla:

1. Markkinoijat ja yrittäjät, jotka aikovat päivittää tai laajentaa sivustojaan.

Nopeuden, ominaisuuksien ja asiakastuen suhteen A2-hosting tarjoaa jaettuja hosting-suunnitelmia suurella bangilla hintaan. Ja jos sinulla on suuria tulevaisuuden suunnitelmia, A2: n korkea suorituskyky, hallittu VPS-isäntä ja erilliset palvelinpaketit ovat siellä, jos tarvitset niitä koskaan.

A2: n isäntäpaketit voivat tukea yrityksesi tarpeita niiden kehittyessä.

Jos vanha isäntäsi ei voi pysyä samalla kun sivustosi kerää enemmän liikennettä ja vaatii edistyneempiä ominaisuuksia, vaihda A2-versioon, etkä koskaan katso takaisin.

2. Web-aloittelijoiden aloittaminen, jotka haluavat potilaan, ihmisohjausta.

Aloitatko ensimmäisen verkkosivustosi? Etkö ole super-taitava? A2: lla on todella erinomainen asiakastukitiimi, joka pitää kättäsi kun uskallat pelotettavien lyhenteiden ja teknisen žargonin viidakkoon, joka on web-hosting.

A2: n käyttöliittymä on selkeä ja hyvin suunniteltu Tietopohja on laaja, ja heidän tukijärjestönsä eivät ole koskaan kuulleet tyhmää kysymystä.

3. Ammattilaiset, jotka arvostavat asiakastukea, joka pystyy pitämään omansa.

Jos olet jo aloittanut web-hosting-maailman, löydät A2: sta teknisen gurun ryhmän, joka voi todella tavata sinut missä olet. A2: n asiakastukitiimi tuntee heidän asiat ja voi tarjota arvokasta tietoa ja toimia asiantuntijatason äänitauluna seuraavalle Web-kehitysprojektillesi.

• Kenen pitäisi etsiä muualta?

Katsomme, että A2-hosting on vakaa valinta melkein jokaiselle, mutta jos painotat erityisesti seuraavia kipupisteitä, saattaa olla syytä kannattaa tehdä ostoksia muille isännille:

1. Etsit vain jotain erittäin halpaa.

Jos haluat vain jotain yksinkertaista ja mikä tärkeintä, halpaa, A2 ei todennäköisesti ole sinulle. A2 ei ole tarkalleen kallis, mutta heidän halvin Lite-suunnitelmansa on kaukana halvimmasta web-hosting-paketista. Lisäksi heidän Lite- ja Swift-suunnitelmansa eivät ole itse asiassa optimoitu salamanopeuksille, jotka ovat A2: n väitettä kuuluisuudelle.

Paras vaihtoehto

Löydät halvemmat perussuunnitelmat vertailukelpoisilla nopeuksilla Bluehostista tai Hostgatorista, kunhan et unohda A2: n tarjoamaa asiakaspalvelua tai lisäominaisuuksia..

2. Jokainen sekunti käyttöaikaa lasketaan.

A2 Hosting lupaa käyttöaikaa 99,9%, ja suurimman osan siitä he toimittavat. Useilla muilla alan toimijoilla on kuitenkin dokumentoitu käyttöaika yli 99,95%, eivätkä ne tee poikkeuksia DDoS- tai muihin palvelinhyökkäyksiin.

Näiden prosenttiosuuksien erot saattavat tuntua maapähkinöiltä, ​​mutta ne antavat ylimääräisen 21 minuutin seisokkeja kuukaudessa. Verkkokaupan korkeammilla tasoilla 21 minuuttia voi merkitä paljon menetettyä myyntiä.

Paras vaihtoehto

Jos tarvitset vakuutusta markkinoiden parhaasta käytettävyydestä, suosittelemme SiteGround-paketteja paketeille, jotka ovat verrattavissa A2: een, mutta joiden luotettavampi käyttöaikatakuu on 99,99%.

• A2-hosting-ammattilaiset

Tässä on muutama suosikkiasiamme tästä erittäin nopeasta Ann Arbor -pohjaisesta hosting-yrityksestä.

1. Asiakastukitiimi, jota haluat halata

A2 sijoittaa aikaa, rahaa ja huolta, joka tarvitaan erinomaisen ja asiantuntevan teknisen tukitiimin rakentamiseksi. Vianmääritys on turhauttavaa, mutta A2: n ystävälliset asiakastuen gurut menevät pidemmälle ja tekevät prosessista mahdollisimman kivutonta.

Jos sinulla on koskaan ollut hiipivää epäilyä siitä, että tukitutkimuksenne on siirretty merentakaiselle puhelinkeskukselle, tiedät mielelläni, että A2 on ylpeä siitä, että hänellä on asiakastukihenkilö, joka on 100% yhdysvaltalainen ja äidinkielenään puhuva.

Mutta A2: n tukitiimi koostuu heidän kotikasvatuksensa lisäksi kehittäjät, jotka tietävät tavaraa. Tämä tekee heistä sekä potilaiden paimenia kokemattomien asiakkaiden aloittamattomille että asiantuntijatason oppaille.

Monet A2-asiakkaat ovat ilmoittaneet, että tukitiimi onnistui jopa havaitsemaan ja ratkaisemaan tekniset ongelmat, jotka heidän verkkosuunnittelijoidensa tai kehittäjiensä oli huomannut.

A2: n asiakasalue sisältää käyttäjäystävällisen kojetaulun, jossa voit helposti seurata kaikkia aiempia ja meneillään olevia tukilippujasi.

 A2 tarjoaa erilaisia ​​24/7 teknisiä tukivälineitä, alkaen online-chat että sähköpostiliput että puhelintuki. Vastausajat ovat minimaaliset, ja tarpeitasi aikana voit luottaa siihen, että muodostat nopeasti yhteyden elävään, hengittävään, ystävälliseen ihmiseen, joka on valmis auttamaan.

2. Nopeus! Nopeus! Nopeus!

Keskimääräisten sivujen latausaikojen ollessa noin 370 ms, A2 on kiistaton nopea isäntä. Ja vain yli 9 dollaria / kuukausi heidän Turbo-jaetun isännöintisuunnitelmansa ei maksa sinulle käsiä ja jalkaa nopeuksista, jotka jättävät kilpailijansa pölyyn.

Web-isännöinnissä nopeuden tarve ei koske pelkästään oikeuksien uhkuttamista. Nopeilla sivujen latausaikoilla on joukko vakuuttavia (lue: tuottavia) etuja, mukaan lukien alhaisemmat poistumisprosentit, korkeammat muuntoprosentit ja SEO lisää.

Jos sivustosi käyttöliittymä sisältää paljon kuvia, videoita tai muita ominaisuuksia, jotka yleensä vaativat jonkin aikaa latausaikaa, A2: n Turbo-palvelimet ovat erinomainen valinta.

A2-hosting on vakaa tapaus, jonka vuoksi sivun lataus- ja vastausajat ovat ratkaisevan tärkeitä verkkosivustosi onnistumiselle. Näytä heidän koko infographic täällä.

Kuinka A2 onnistuu käyttämään nopeimpia latausaikoja verkossa?

Nykyaikaisen SSD: n lisäksi A2: n menestyksen salaisuus on omistaa kaikki omat palvelimet ja tietokeskukset Michiganista Arizonaan, Amsterdamista Singaporeen.

Koska A2 omistaa ja käyttää kaikkia tilojaan (sen sijaan, että pelkästään vuokrata palvelintilaa jonkun toisen varastossa, kuten alan standardi on), heillä on suora hallinta teknisen ympäristön suhteen, missä verkkosivustosi isännöi. Tämä tarkoittaa, että he ovat vähemmän alttiita asioille, jotka johtuvat heidän valvontaansa ulkopuolella olevista tekijöistä, ja voivat toimia nopeasti, jos ongelmia ilmenee.

3. Käyttäjäystävällisyys kauttaaltaan

Koska ala on ollut olemassa yli 30 vuotta, web-hosting-palvelun tulisi olla helppoa. Ja silti käyttäjäkokemus on edelleen monien web-palveluntarjoajien jatkotoimi.

Ei niin A2 Hosting-palvelussa, jonka nykyaikainen käyttöliittymä on käyttäjäystävällinen, helppo navigoida ja hyvin suunniteltu. Tämä positiivinen käyttökokemus ulottuu myös asiakaskorttiin, laskutukseen ja tekniseen vianetsintään.

A2 antaa pisteen naulata ensimmäisistä vuorovaikutuksista heidän palveluihisi. Sivustoasi siirretään vanhasta palveluntarjoajasta A2: lle on niin kivutonta kuin mahdollista, vaatii vain muutaman minuutin ajasta ja minimaalinen seisokkiaikaa sivustollesi.

Tämä. On. Valtava.

Jos et ole kehittäjä tai tekninen henkilö, verkkosivustosi siirtäminen isännältä toiselle on valtava tuska. Se on ajautunut kasvaneet miehet kyyneliin.

Jokaisella, joka yritti siirtää verkkosivuston ensimmäistä kertaa, on todennäköisesti muutama harmaa karva osoittaakseen sitä. Se, mikä näyttää helposti pinnalta, voi nopeasti muuttua tuntien viiveeksi, jonka aikana verkkosivustosi on offline-tilassa. Älä pelaa tulen kanssa, anna isäntäasiantuntijoiden tehdä se puolestasi.

Kun verkkosivustosi on siirretty, sinun ei koskaan tarvitse etsiä pitkään tarvitsemiasi toimintoja A2: n tyylikkään ja selkeän asiakkaan kojelaudan kautta. Monet tämän ohjauspaneelin tärkeät toiminnot voidaan suorittaa jopa painikkeella yhdellä napsautuksella, kuten uusien sähköpostitilien luominen, varmuuskopioiden palauttaminen tai uusien verkkotunnusten rekisteröiminen.

A2: n asiakasalue on hämmästyttävän siistinä ja antaa sinulle nopean, yhden napsautuksen pääsyn kaikkiin tärkeimpiin toimintoihin.

 Mutta ehkä paras todistus A2: n uskomattomasta käytettävyydestä on heidän tietopohjansa. Täynnä erittäin informatiivisia ja selkeästi kirjoitettuja ohjeartikkeleita joka opettaa sinulle kaiken, mitä sinun on tiedettävä web-hosting-palvelusta, et ehkä edes tarvitse edes olla vuorovaikutuksessa A2-tukitiimin kanssa.

Aloittelijoille ja ammattilaisille tarkoitetut web-hosting-sivustot löytävät runsaasti tietoa peruskysymyksistä (“Mikä on PHP?”) Edistyneisiin ohjeisiin (“Kuinka käyttää mukautettua php.ini-tiedostoa cPanel cron -työhön”). Lisäksi jokainen A2: n Tietokannan artikkeli avautuu ja antaa yleiskuvan peruskäsitteistä, jotka sinun on tiedettävä ennen jatkamista.

A2: n tietokanta on rakennettu ymmärtämistä varten. Aiheet on ryhmitelty yhteen organisoidusti, ja jokaiselle edistyneimmälle merkinnälle on linkit vaadittuun lukemiseen.

4. Mahtavia ominaisuuksia mahtava hinta

A2-hosting on paljon. He eivät ehkä tarjoa halvempaa roskapostia, mutta A2-asiakkaat saavat ehdottomasti rahansa arvoisen palvelun laadun ja monenlaisten ominaisuuksien suhteen. Asiakkaat saavat mielellään huomata, että A2 on yhteensopiva monien arvostetuimpien CMS- ja tietoturvasovellusten kanssa WordPressistä Joomlaan Drupaliin Cloudflareen.

Tässä on joitain kohokohtia:

 • A2-optimoitu WordPress-integraatio
 • cPanel
 • Yhteensopivuus Linuxin ja Windowsin kanssa
 • Palvelimen sijainnin valinta N. Amerikassa (MI tai AZ), Euroopassa (Amsterdam) tai Aasiassa (Singapore)
 • Advanced DNS
 • SSD-käyttöiset palvelimet
 • Ilmainen Cloudflare-integraatio
 • Ilmainen SSL-varmenne
 • Ilmaiset tietoturvasovellukset, kuten Patchman

A2-optimoitu WordPress tarkoittaa, että asennus on automatisoitu ja kaikki on määritetty ennalta optimaalisilla nopeuden ja turvallisuuden asetuksilla. A2 on myös yhteensopiva muiden sisällönhallintajärjestelmien kuten Joomlan ja Drupalin kanssa.

A2: n horjumattoman hinnan ja ominaisuuksien välinen suhde on hieno uutinen kaikille, jotka aikovat muuttaa mittasuhteitaan isännöintisuunnitelmaansa sivuston kasvaessa. A2 Hosting tarjoaa vastavuoroisia suunnitelmia kaikki tarpeet ja budjetit, perustason mutta korkealaatuisesta jaetusta isännöinnistä jälleenmyyjän isännöintiin, hallittuun VPS: ään, omistettuihin palvelimiin.

Muutama niistä hyvämaineisista SSL-varmennevaihtoehdoista, joita voit hyödyntää, jos päätät isännöidä A2: n kanssa.

 

5. Lämpimät sumut

A2 on suorastaan ​​miellyttävä yritys. Ja markkinoilla, joita hallitsevat suurelta osin muutamat suuret konglomeraatit, viehättävyys ei ole jotain itsestäänselvyyttä.

Jos tämä A2-hosting-arvostelu ei ole jo vakuuttanut sinua tämän yrityksen ansioista, tässä on joitain pieniä asioita A2: sta, jotka saavat sinut tuntemaan olosi lämpimäksi sisälläsi:

 • A2 on a alle 200 työntekijän pieni yritys Se on arvokas panos pienkaupungin talouteen Amerikassa. He rakastavat kotikaupunkiaan Ann Arboria, eikä he aio muuttaa Siila-laaksoon.
 • A2 omistaa kaikki omat tietokeskukset ja palvelimet.
 • A2-hosting on EI omistaa Endurance International Group, megayritys, joka on ostanut viimeisen kahden vuosikymmenen aikana 83 tytäryhtiön web-hosting-yritystä (A Small Orange, iPage ja HostGator, vain muutamia mainitakseni, kaikki kuuluvat EIG: lle).
 • A2 osallistuu joukkoon ympäristöaloitteet. He ovat istuttaneet yli 50 000 puuta Ann Arborin alueelle ja ovat Carbonfund.org-kumppani.
 • Kaikki A2: n tukitiimit ovat paikallisesti toimivia ja he Älä käytä merentakaisia ​​puhelinkeskuksia.

• A2-hosting-huonot puolet

A2: sta on paljon pidävää, mutta jotkut asiakkaat saattavat kohdata muutaman makua tämän muuten vankan palveluntarjoajan kanssa. Tässä on joitain potentiaalisia tarjoajien rikkojia, jotka kannattaa harkita ennen kirjautumista A2-hosting-tilille:

1. Etsitkö ehdottomasti halvinta isäntää? Katso muualta.

A2-hosting on paljon tarjoamiensa ominaisuuksien ja palvelun laadun suhteen. A2 on kuitenkin kaukana halvimmasta isäntästä webissä, ja heidän perussuunnitelmistaan ​​puuttuu monia ominaisuuksia, joita halvemmat ostajat voivat tarvita.

A2: n isännöintisuunnitelmat eivät sisällä ilmaisia ​​verkkotunnuksia, joten sinun on laskettava tämä hinta isäntähinnan lisäksi. Ja vaikka A2: n Turbo-suunnitelmaan sisältyy mahtava nopea nopeus, jolla yritys markkinoi itseään, kaksi perustasoa ja halvempaa jaettua hosting-suunnitelmaa Lite ja Swift eivät ole oikeastaan ​​optimoitu huippunopeuksille.

Jos prioriteettisi on maksaa niin vähän kuin mahdollista kattavista palveluista, jotka ovat yksinkertaisesti riittäviä, A2: n Lite- ja Swift-suunnitelmat todennäköisesti maksavat enemmän kuin haluat maksaa. Sen sijaan suosittelemme ison tuotemerkin isäntämahdollisuuksia, kuten HostGator tai BlueHost. Hinnat ovat erittäin halpoja, sivut latautuvat nopeasti ja saat ilmaisen verkkotunnuksen, mutta älä odota samanlaista hoitoa tai räätälöityä skaalautuvuutta.

2. Uptime woes

Vaikka A2: n käytettävyysaste on vakaa, se ei ole markkinoiden paras. He lupaavat 99,9%: n käytettävyyden rahojen takaisin-takuulla, mutta tekevät poikkeuksia DDoS: lle tai muille heidän palvelimilleen kohdistuville hyökkäyksille (joita voit muuten välttää, mutta hyödyntävät heidän ilmaista vaihtoehtoaan Cloudflare-integraatioon). A2: n aikaisemmat kokemukset osoittavat, että he laskevat harvoin tämän 99,9%: n lupauksen alapuolelle, mutta monet muut hosting-yritykset ovat onnistuneet ylläpitämään käyttöaikaprosentit huomattavasti.

Voit tarkistaa palvelun keskeytyksen tilan A2 Hosting -sivustolla Järjestelmien tila -sivusto.

Jos verkkosivustosi toimii tasolla, jossa jokainen käyttöaika on tärkeä, A2 ei ehkä ole paras vaihtoehto. Sen sijaan suosittelemme SiteGroundia, jonka palvelut ja hinnat ovat verrattavissa A2: n palveluihin, mutta joilla on lähes virheetön käyttöaikaennätys 99,99% ja rahat takaisin -takuu käynnistykseen.

3. Asiakaspalvelulla on vapaapäiviä

Yksi A2: n vahvimmista myyntikohdista on heidän erittäin ystävällinen ja avulias tukitiiminsä. Mutta pienenä, alle 200 työntekijän yrityksenä ei ole kuulumatonta, että A2-asiakkaat kohtaavat teknisen tuen ongelmia, jotka näyttävät jäljittävän siitä, ettei henkilöstöllä aina ole tarpeeksi ihmisiä käsittelemään suuria määriä.

Älä tee meitä väärin! Suurin osa A2-hosting-arvosteluista on positiivisesti hehkuva asiakaspalvelun suhteen. Mutta asiakaspalvelussa on muutama kipu, jotka kannattaa harkita:

 • Tekninen tuki on saatavana ympäri vuorokauden, mutta laskutus- ja myyntiosastot ovat normaalissa työaikataulussa. Tämä voi vaikuttaa saamasi palvelun laatuun, jos asut eri aikavyöhykkeellä tai joudut ratkaisemaan laskutusongelman viikonlopun aikana.
 • Yleisillä kysymyksillä toimitettuihin lippuilmoituksiin voidaan saada automaattisia vastauksia linkkillä tietopohjaan, mikä voi olla ymmärrettävästi turhauttavaa.

Jos olet yksi harvoista epäonnistuneista, joilla on aiemmin ollut tyytymättömiä asiakaspalvelukokemuksia A2: n kanssa, suosittelemme kirjautumaan hosting-tilille SiteGround-palveluna vaihtoehtona. Heidän paketinsa ovat vertailukelpoisia, heidän palvelunsa erinomaiset ja asiakaspalvelun arviot ylivoimaisesti positiiviset, vastauksena laskutus- ja myyntikysymyksiin ovat 24/7..

• A2-hosting-suunnitelmat & Hinnoitteluvertailu

Kuten A2-isäntääänen ääni, mutta tarvitset apua päätettäessä, mitkä heidän hosting-paketeista sopivat sinulle? Tässä on erittely A2: n isännöintipalveluista kolmella eri tasolla: jaettu hosting, hallinnoitu WordPress-hosting, ja VPS-hosting

 Jaettu hostingHallataan WordPress HostingCore VPS
KuvausMarkkinoiden nopein jaettu hostingTäysin optimoitu ja hallittu WordPress-hostingHallittu VPS-isäntä pääkäyttäjillä
Alkaen$ 3,92 / kk$ 11,99 / kk$ +32,99 / kk
OhjauspaneelicPanelPleskcPanel
varastointiRajoittamaton10GB75FI

A2: n jaetut hosting-suunnitelmat

A2 tarjoaa erinomaiset jaetut isännöintipalvelut kilpailukykyiseen hintaan, 4–10 dollaria kuukaudessa, riippuen valitsemastasi paketista. Kaikki paketit sisältävät rajoittamattoman tallennustilan ja siirron, cPanelin, ilmaisen SSL: n ja SSD: n, ilmaisen sivuston siirron ja rahat takaisin -takauksen milloin tahansa..

LitenopeaTurbo
Hinta$ 3,92$ 4.90$ 9.31
Sivustojen lukumäärä1
tietokannat5
Turbo-nopeudetEiEiJoo
SivustokiihdytinEiEiJoo

A2: n hallinnoimat WordPress-hosting-suunnitelmat

A2: n jaetut isännöintisuunnitelmat voidaan myös optimoida WordPressille, mutta niiden ylläpitämiin WordPress-hosting-suunnitelmiin sisältyy Turbo-sivuston nopeudet, helppo varmuuskopiointi, sivuston järjestäminen, ilmainen Jetpack-lisenssi ja mukana tulee esiasennettu WP-CLI.

1-sivusto3-sivustotRajoittamaton
Hinta$ 11.99$ 18.99$ 36.98
varastointi10 Gt25 Gt40 Gt

A2: n hallinnoimat VPS-hosting-suunnitelmat

VPS-paketit, joissa on A2, sisältävät enemmän virtaa ja tukea kuin niiden jaetut isännöintisuunnitelmat. Näihin hallittuihin suunnitelmiin sisältyivät palvelinmääritykset, 24/7 kattava guru-tuki, automaattiset suojaus- ja asennuspäivitykset, ilmainen CloudFlare CDN, cPanel sekä saumattomasti hallittu laitteisto ja verkko. 

teho+arvovalta+Huippu+
Hinta$ 32.99$ 46.19$ 65.99
varastointi75 Gt100 Gt150 Gt
RAM4 GIGATAVUA6 Gt8 Gt
Siirtää2 TB3 TB4 TB
Prosessorit4 vCPU: ta6 vCPU: ta8 vCPU: ta

• Pohjaviiva

A2 Hosting on pieni yritys, jolla on suuria etuja. Ne ovat markkinoiden nopein jaettu isännöintivaihtoehto, tarjoavat uskomattoman asiakaspalvelun ja niillä on mittasuhteisiin rakennetut isännöintisuunnitelmat. Tilaa A2-palveluntarjoajatili huippunopeaksi ja virheetöntä käyttökokemusta varten ja pysy ystävällisen asiakaspalvelun ja pienyritysten rakkauden puolesta. A2 ei välttämättä tarjoa halvimpia hintoja tai maailman parasta käytettävyyttä, mutta ne tarjoavat voittavan yhdistelmän erinomaisia ​​palveluita ja hämmästyttävää tukea.

A2-hosting-UKK

Kenelle A2-isäntä sopii parhaiten?

A2-hosting toimii kaikille, jotka tarvitsevat minkä tahansa tason IT-palveluita. Ihmiset, jotka haluavat WordPress-perussivuston, voivat saada A2-palvelimen toimimaan yhden verkkosivuston, viiden tietokannan ja rajoittamattoman tallennustilan isäntänä. Spektrin yläpäässä omistettu isäntä antaa yrityksille mahdollisuuden hallita täydellisesti verkkopalvelinta, verkkosivustoja ja tiedonhallintaa. Suurin osa tästä työstä tapahtuu etäyhteydessä eikä henkilökohtaisesti. Yritykset maksavat kuukausimaksuja A2 Hosting -palvelun palveluista.

Millainen on A2 Hosting-hinnoittelu?

Tyypillisin WordPress-hosting alkaa 3,92 dollaria kuukaudessa. Tästä hinnasta asiakkaat saavat yhden verkkosivuston, viisi tietokantaa, rajoittamattoman tallennustilan, rahojen palautustakuun, rajoittamattoman siirron ja ilmaisen SSD: n. Korkein WordPress-hosting tarjoaa käyttäjille rajoittamattoman määrän verkkosivustoja, tietokantoja, tallennusta ja siirtoa sekä rahat takaisin -takuita. Turbo-verkkosivusto, joka on 20 kertaa nopeampi kuin A2 Hosting -palvelun perustarjoukset, ilmainen SSD ja A2: n sivustonkiihdytin 9,31 dollaria kuukaudessa.

Korkeammassa päässä, A2 Hosting on omistettu hosting, joka alkaa 99,59 dollaria kuukaudessa. Tästä hinnasta kuluttajat saavat räätälöidä palvelimen tarpeet, olla täysin erillään muista palvelimista ja valita hallintatason. Yrityksen kallein suunnitelma on hallittu palvelin 290,49 dollarilla kuukaudessa. Tämä antaa asiakkaalle 16 Gt RAM-muistia palvelimen käyttöön, 20 TB siirtoa, 2 × 1000 Gt tallennustilaa, pääsy Intel Xeon -ydinpalvelimeen, ilmainen cPanel-käyttö, juurioikeus ja rahojen palautustakuu. Nämä käyttöoikeustasot antavat yrityksille ja yrityksille täyden hallinnan Web-palvelimessa.

Tarjoaako A2 alennuksia palauttaville asiakkaille?

A2-hosting ei tarjoa alennuksia toistuville asiakkaille, vaikka jotkut asiakkaat saattavat olla oikeutettuja ilmaisiin päivityksiin samassa palvelinpaketissa. Alempaan pakettiin laskeminen maksaa 25 dollaria tiedonsiirtomaksusta. A2-hosting tarjoaa voittoa tavoittelemattomille organisaatioille alennuksen, jonka heidän on todistettava ottamalla yhteyttä yritykseen tukilipun kautta.

Mitkä ovat A2 Hosting -sovelluksen tärkeimmät ominaisuudet?

A2-hosting on kehittäjäystävällinen isäntä, jotta ihmiset voivat luoda ja hallita omia verkkosivustojaan, verkkotunnuksen rekisteröinti, kun joku haluaa omistaa verkkotunnuksen, verkkotunnuksen siirto toiselta palvelimelta, SSL-varmenteet verkkosivuston turvallisuuden tarkistamiseksi, 99,9 prosentin käyttöaikatakuu, milloin tahansa rahat takaisin -takuu ja SwiftServersin nopea hosting.

Potentiaaliset asiakkaat voivat etsiä A2 Hosting -palvelun verkkosivustolta nähdäksesi, onko toisen isäntän omistama verkkotunnus verkkotunnuksen tarkistimen kautta. Käyttäjät kirjoittavat vain 20 verkkosivunimeä ruutuun, käyvät läpi yksinkertaisen suojausprotokollan ja napsauttamalla Etsi saatavuus nähdäksesi, pystyykö A2 Hosting pitämään asiakkaan verkkotunnuksen.

99,9 prosentin käyttöaikatakuu heijastaa A2 Hosting -yrityksen luotettavuuslupaa. Yhtiö käyttää alan parhaita käytäntöjä, tietoturvakorjauksia ja vaihtoehtoisia tietokeskuksia varmistaakseen, että verkkosivusto pysyy aktiivisena niin paljon kuin mahdollista. Web-isäntä tunnistaa, että kun verkkosivusto menee alas, asiakas menettää rahaa.

Milloin tahansa rahat takaisin -takuu tulee voimaan 30 ensimmäisen palvelupäivän ajan. Pohjimmiltaan se on ilmainen 30 päivän kokeilu. Jos käyttäjä haluaa peruuttaa palvelun jostain syystä ensimmäisen 30 päivän aikana, henkilö voi tehdä niin ilman rangaistusta.

Minkä tyyppistä web-hosting-palvelua yritys tarvitsee?

Verkkosivuston tarpeiden ylläpitämisen taso riippuu palvelimelle tallennetun tiedon määrästä. Yksinkertainen verkkosivusto, jossa luetellaan vain yrityksen palvelut, saattaa tarvita alhaisimpia saatavissa olevia suunnitelmia, kun taas verkkokauppasivustot voivat käyttää keskitason suunnitelmia. Jos yrityksen on toimitettava videoiden suoratoisto asiakkaille, nopein ja kallein suunnitelma on tie.

Kuinka asiakas tallentaa vara-verkkosivuston?

A2-hosting mahdollistaa alle 30 päivän ikäisten ja jopa 50 Gt: n tietojen varmuuskopiot yrityksen palveluehtoja kohti. Täydentävä Server Rewind -palvelu lopettaa kaikkien verkkosivustojen varmuuskopioinnin, jos asiakas ylittää 30 päivää varmuuskopioita ja 50 Gt tallennustilaa.

Mitkä ovat peruspalvelut, jotka A2-hosting kattaa jokaisessa suunnitelmassa?

A2-hosting tarjoaa laajan valikoiman palveluita kaikille, jotka haluavat isännöidä tai omistaa verkkosivustoja. Vaihtoehtoja ovat mainosten hallinta, wikit, blogit, verkkokauppa, foorumit ja sosiaaliset verkostot.

Mainosten hallintaosassa on monentyyppisiä mainosten hallintaohjelmistoja, joiden avulla yritykset voivat luoda kohdistettuja mainoskampanjoita alusta alkaen. Nämä palvelut ovat joitakin A2-hosting-palvelun käyttämiä edullisimpia paketteja.

Foorumin ylläpito tarkoittaa, että A2-hosting tarjoaa alustan ihmisille jakaa ideoita, lähettää ajatuksia ja vaihtaa vapaasti ideoita. Wikit viittaavat tietosanakirjatyyppisiin tietoihin, jotka tarjoavat käyttäjän luomia tapoja muokata yksittäisiä merkintöjä wikissä.

Muihin web-verkkopalvelupalveluihin kuuluvat analytiikkaa, asiakastukea, opetusta, tietokannan ylläpitoa, verkkokauppaa, asiakirjojen hallintaa, JavaScript-kirjastoa, musiikin varastointia, videotallennusta ja web-kehitystä varten analysointiohjelmistot ja -ohjelmat. Kaiken kaikkiaan A2-hosting tarjoaa 37 peruspalvelua, joita se tarjoaa asiakkaille.

Kuinka voin ottaa yhteyttä A2 Hosting -palveluun?

A2 Hosting -palvelussa on live-keskusteluominaisuus, tukilippu-toiminto, maksuton numero amerikkalaisille ja kanadalaisille asiakkaille ja lomake myyntitapahtumiin. Euroopassa, Brasiliassa, Australiassa ja Intiassa olevilla asiakkailla on erilliset puhelinnumerot soittaakseen. Yhtiöllä on myös sosiaalisen median kanavia Twitterille ja Facebookille

Mitä maksutapoja A2 tarjoaa?

Asiakkaat voivat maksaa palveluista PayPalin, American Expressin, Visa, Mastercardin ja Discover-kortin kautta. Asiakkaat voivat perustaa automaattiset maksut joka kuukausi.

Millainen on A2-hosting-yhteistyökumppaniohjelma?

A2-hosting antaa asiakkaille rahaa onnistuneista suosituksista, jotka rekisteröidään kumppanilinkin kautta. Asiakkaat ansaitsevat 85 dollaria uutta asiakasta kohden ja sitten 5 dollaria jokaisesta uudesta asiakkaasta, jonka alkuperäinen uusi asiakas tuo taittumaan. Yritykset ansaitsevat rahaa jokaiselle uudelle asiakkaalle, joka ostaa isäntäpaketin.

Asiakkaat ansaitsevat 10 dollaria vain liittymisohjelmaan liittymisestä. Ylin tytäryhtiö ansaitsi yli 100 000 dollaria vuonna 2015. Pohjimmiltaan tytäryhtiöohjelma on A2 Hostingin tekemä markkinointitoimenpide tapana saada lisää asiakkaita, mutta tytäryhtiöohjelman isännöinti on erittäin helppoa..

Missä A2 sijaitsee??

A2 Hosting -konttorin pääkonttori on Ann Arborissa, Michiganissa. Toinen tietokeskus on Singaporessa ja kolmas Amsterdamissa.

Millainen on A2 Hosting-asiakastuki?

A2 Hosting ohjaa 24/7/365 asiakastukea. Tämä tarkoittaa, että asiakkailla on milloin tahansa pääsy tekniseen tukeen.

Kuinka asiakas testaa palvelimen nopeudet?

Asiakas lataa nopeuden testitiedostot mille tahansa kolmesta datakeskuksesta A2 Hosting -palvelun verkkosivuston kautta. Zip-tiedoston koko on 100 Mt. Kolmannen osapuolen nopeustesti tarkistaa datakeskuksen nopeuden itsenäisesti.

Missä maissa on A2: n suosituin?

Suurin osa A2 Hosting -palvelun asiakkaista on lähtöisin ympäri maailmaa. Suosituimmat maat ovat Yhdysvallat, Iso-Britannia, Kanada, Intia ja Ranska. Yhtiö luettelee 26 maata, joissa asiakkaat voivat oppia lisää A2 Hosting -palvelusta.

Mitä turvallisuustoimenpiteitä Ann Arbor -keskuksessa on?

Ann Arbor -keskuksessa on staattiset lattiat, ilmasto-olosuhteet 68 Fahrenheit-astetta ja kosteus 30–40 prosenttia. Tarpeellinen virtalähde sisältää dieselgeneraattorin, jos ensisijaiset virranvaihtoehdot epäonnistuvat. Fyysisiin turvatoimenpiteisiin kuuluvat vain työntekijöille tarkoitettu aidatulla parkkipaikalla, suojausavaimen pääsy rakennukseen, erillinen suojausavain, jota tarvitaan palvelinholvin käyttämiseen ja videovalvonta.

Mitä pilvipohjaisia ​​palveluita A2 Hosting tarjoaa?

Pilvipalveluiden hinnat alkavat 15 dollarilta kuukaudessa jopa 10 Gt tallennustilaan, ja huippuluokan valinta on 25 dollaria kuukaudessa 25 Gt tallennustilalla. A2-hosting ylläpitää pilvipalveluita 300 prosenttia nopeammin kuin muut asemat.

Tarjoaako A2 Hosting VPS: ää?

A2 Hosting myy virtuaalista yksityistä palvelinta (VPS), johon mahtuu jopa 75 Gt tallennustilaa ja 2 TB siirtoa. Tämäntyyppiset palvelimet ovat ihanteellisia kehittäjille ja IT-asiantuntijoille.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector