A2 Hosting Reviews Mai 2020: er A2 webhotell riktig for nettstedet ditt?

Contents

Er A2 Hosting virkelig bedre?

Skjønt et mindre kjent navn i en verden av webhotell, A2 Hosting har bygget et rykte for seg selv som en av de raskeste og vennligste hosting-tjenestene som er tilgjengelige.


A2 ble grunnlagt i 2001 i Ann Arbor, Michigan, og lover lynraske lastehastigheter, upåklagelig oppetid, alle funksjonene nettstedet ditt noensinne kunne trenge, og utmerket kundestøtte for å starte opp.

Oppdatering: A2 Hosting har et mordereferiesalg hele sesongen. Innelåsing opptil 75% avslag!

Hvor bra er A2 webhotell?

Vi er glade for å rapportere at A2s webhotell leverer opp til hype. Mottoet deres lyder “Vår hastighet, din suksess,” og gutten leverer de. A2 er gjennomgående raskeste vertsfirma på nettet. De tout hosting deres som værende 20 ganger raskere enn konkurrentene, og så utrolig som det høres ut, hevder kravet.

A2 Hosting lover garantert mye. Men hvordan stapler tjenestene deres faktisk?

Utover de super raske lastetidene, kutter A2 ikke hjørner når det gjelder kundeopplevelse. Med en brukervennlig grensesnitt som kan verdsettes av både nybegynnere og profesjonelle utviklere, smertefri migrasjon, og et bredt utvalg av funksjoner på rettferdige priser, A2s hastigheter er ikke det eneste verdt å skrive hjem om.

Men det som virkelig skiller A2 som et webhotellfirma er at de tilbyr en vinnende kombinasjon av kvalitetstjenester, gode priser og utmerket kundestøtte.

Avrunding av et solid utvalg av rimelige og velutstyrte vertsplaner med noen av de raskeste og vennligste kundesupport-guruer du noensinne har gleden av å feilsøke, A2 er et vertsfirma som vet hvordan du kan tjene din lojalitet. Og de har en A + -vurdering fra Better Business Bureau for å bevise det.

A2 Hosting Redaksjonell vurdering 4.6 / 5 Anmelder {{reviewsOverall}} / 5 Brukere (2 stemmer) Fordeler

 1. Utrolig kundesupport
 2. Raskeste hastigheter på markedet
 3. Brukervennlighet
 4. Flotte funksjoner for prisen
 5. Lokale helter

Ulemper

 1. Ikke den sterkeste oppetiden
 2. Ikke for Bargain Hunters
 3. Kundeservice har sine fridager

SummaryA2 webhotell er så raskt og så pålitelig at de virkelig overgår konkurrentene i denne forbindelse. I tillegg har de et moderne preg som gir en forfriskende hostingopplevelse. Hvis du vil ha utviklingsverktøy som faktisk forstår arbeidsflyten din, og kundeservicerepresentanter som virkelig kan møte deg der du er, kan A2 være verten for deg. Nevnte vi at de er veldig, veldig raske? Support5Speed5Features5Value4Transparency4

• Hvem skal være vert for A2?

Vår erfaring med A2 Hosting vil ha oss til å anbefale dem som hostingleverandør for omtrent hvem som helst. Men vi tror følgende grupper har mest å tjene på å være vertskap for nettstedet deres med A2:

1. Markedsførere og gründere med planer om å oppgradere eller skalere nettstedene sine.

Når det gjelder hastighet, funksjoner og kundestøtte, tilbyr A2 hosting delte hostingplaner med stort smell for pengene. Og hvis du har store planer for fremtiden, er A2s høye ytelse, administrerte VPS-hosting og dedikerte serverpakker der du noen gang skulle trenge dem.

A2s hostingpakker kan støtte dine forretningsbehov når de utvikler seg.

Hvis den gamle verten ikke kan følge med, ettersom nettstedet gir mer trafikk og krever mer avanserte funksjoner, bytter du over til A2 og du vil aldri se tilbake.

2. Webhotell for nybegynnere som ønsker pasient, menneskelig veiledning.

Starter du ditt første nettsted? Ikke superteknisk kunnskapsrike? A2 har et virkelig utmerket kundesupportteam som vil holde hånden din når du drar ut i jungelen av skremmende akronymer og teknisk sjargong som er webhotell.

A2s brukergrensesnitt er tydelig og godt designet, deres Kunnskapsbase er omfattende, og deres representanter har aldri hørt et dumt spørsmål.

3. Fordeler som setter pris på et kundesupportteam som kan holde sine egne.

Hvis du allerede er initiert i en verden av webhotell, vil du finne i A2 et team av teknisk guruer som virkelig kan møte deg der du er. A2s kundesupportteam kjenner til tingene sine og kan tilby verdifull innsikt og tjene som et lydplank på ekspertnivå for ditt neste nettutviklingsprosjekt.

• Hvem skal se andre steder?

Vi synes A2 Hosting er et solid valg for omtrent hvem som helst, men hvis du legger spesiell vekt på følgende smertepunkter, kan det være verdt å ta seg en tur rundt for andre verter:

1. Du leter bare etter noe super billig.

Hvis du bare vil ha noe grunnleggende og, viktigst, billig, er A2 sannsynligvis ikke noe for deg. A2 er ikke akkurat kostbar, men deres minst kostbare Lite Plan er langt fra den billigste hostingpakken på nettet. Videre er ikke deres Lite og Swift-planer faktisk optimalisert for lynets hastigheter som A2s påstand om berømmelse.

Ditt beste alternativ

Du kan finne billigere grunnleggende planer med sammenlignbare hastigheter hos Bluehost eller Hostgator, så lenge du ikke går glipp av kundeservicen eller ekstrafunksjonene som A2 tilbyr.

2. Hvert sekund av oppetid teller.

A2 Hosting lover 99,9% oppetid, og for det meste leverer de. Flere andre bransjeaktører har imidlertid veldokumenterte oppetidssatser over 99,95% og gjør ikke unntak for DDoS eller andre serverangrep.

Forskjellene i disse prosentene kan virke som peanøtter, men de oversettes til ekstra 21 minutter med nedetid per måned. På de høyere nivåene av e-handel kan 21 minutter bety mye tapt salg.

Ditt beste alternativ

Hvis du trenger forsikring om markedets beste oppetid, vil vi anbefale SiteGround for pakker som kan sammenlignes med A2, men med en mer pålitelig oppetidsgaranti på 99,99%.

• A2 Hosting Pros

Her er noen av våre favoritt ting om dette supersnelle, Ann Arbor-baserte vertsfirmaet.

1. Et kundestøtteteam du vil klemme til

A2 investerer tid, penger og omsorg det tar for å bygge et utmerket og kunnskapsfullt teknisk supportteam. Feilsøking er frustrerende, men A2s vennlige kundesupport-guruer går utover for å gjøre prosessen så smertefri som mulig.

Hvis du noen gang har hatt den snikende mistanken om at supportforespørselen din har blitt videresendt til et utenlandsk kundesenter, vil du være glad for å vite at A2 er stolt av å ha et kundesupportpersonell som er 100% USA-baserte og engelsktalende.

Men utover deres hjemmevoksne appell, er A2s støtteteam sammensatt av utviklere som kjenner tingene sine. Dette gjør dem til både å være tålmodig hyrder for uinitierte og ekspertnivå guider for mer erfarne kunder.

Mange A2-kunder har rapportert at supportteamet til og med klarte å oppdage og løse tekniske problemer som deres webdesignere eller utviklere hadde savnet.

A2s Client Area inneholder et brukervennlig dashbord der du enkelt kan følge med på alle tidligere og pågående supportbilletter.

 A2 tilbyr en rekke 24/7 tekniske supportmedier, fra nettprat til e-postbilletter til telefonstøtte. Responstidene er minimale, og i din behovstid kan du stole på å bli raskt koblet til et levende, pustende, vennlig menneske som er klar til å hjelpe.

2. Fart! Hastighet! Hastighet!

Med en gjennomsnittlig lastetid på siden på rundt 370ms, er A2 den ubestridt mester for rask hosting. Og til litt over $ 9 / måned koster ikke deres Turbo-delte hostingplan deg en arm og et ben for hastigheter som lar konkurrentene stå i støvet.

I webhotell handler ikke behovet for hastighet bare om å skryte av rettigheter. Rask tid lastetider kommer med en hel haug med overbevisende (les: lukrative) fordeler inkludert lavere avvisningsfrekvens, høyere konverteringsfrekvens og SEO øker.

Hvis nettstedets grensesnitt inneholder mange bilder, videoer eller andre funksjoner som vanligvis krever litt lastetid, er A2s Turbo-servere et utmerket valg.

A2 Hosting er en solid sak for hvorfor sideinnlasting og responstid er avgjørende for suksessen til nettstedet ditt. Se deres full infografisk her.

Hvordan klarer A2 å trekke de raskeste belastningstidene på nettet?

I tillegg til toppmoderne SSD, er hemmeligheten bak A2s suksess å eie alle sine egne servere og datasentre, fra Michigan til Arizona, fra Amsterdam til Singapore.

Fordi A2 eier og drifter alle sine fasiliteter (snarere enn å bare leie serverplass på andres lager, som er bransjestandarden), har de direkte kontroll over det tekniske miljøet der nettstedet ditt ligger. Dette betyr at de er mindre utsatt for problemer forårsaket av faktorer utenfor deres kontroll, og kan raskt gripe inn hvis det skulle oppstå problemer.

3. Brukervennlighet gjennom-og-gjennom

Gitt at bransjen har eksistert i over 30 år, bør webhotell være enkelt. Og likevel er brukeropplevelsen en ettertanke for mange webhotellleverandører.

Ikke slik med A2 Hosting, hvis moderne grensesnitt er brukervennlig, lett å navigere og godt designet. Denne positive brukeropplevelsen strekker seg også til ombordstigning, fakturering og teknisk feilsøking.

A2 gjør et poeng å spikke de første interaksjonene deres med deres tjenester. Migrere nettstedet ditt fra en gammel hostingleverandør til A2 er så smertefri som mulig, og krever bare noen få minutter av tiden din og minimalt med driftsstans for nettstedet ditt.

Dette. Er. Enorm.

Hvis du ikke er en utvikler eller teknisk person, er det enormt smerte å migrere nettstedet ditt fra en vert til en annen. Det har drevet voksne menn til tårer.

Alle som har prøvd å migrere et nettsted for første gang, har sannsynligvis noen få grå hår å vise for det. Det som synes lett på overflaten, kan raskt gå over i timer med forsinkelser der nettstedet ditt ikke er frakoblet. Ikke spill med ild, la hosting-ekspertene gjøre det for deg.

Når nettstedet ditt er migrert, trenger du aldri å søke lenge etter funksjonaliteten du trenger i A2s elegante og oversiktlige klientpanel. Mange viktige funksjoner på dette kontrollpanelet kan til og med utføres med a enkeltklikk, som å opprette nye e-postkontoer, gjenopprette sikkerhetskopier eller registrere nye domener.

A2s klientområde er fantastisk ryddig og gir deg rask tilgang med alle klikk til alle de viktigste funksjonalitetene.

 Men kanskje det største testamentet til A2s utrolige brukbarhet er deres kunnskapsbase. Fylt med svært informative og tydelig skrevne hjelpeartikler som lærer deg alt du trenger å vite om webhotell, trenger du kanskje ikke engang å ha gleden av å samhandle med A2s supportteam.

Webhotell for nybegynnere og proffer vil finne et vell av informasjon, fra grunnleggende spørsmål (“Hva er PHP?”) Til avanserte how-toos (“Hvordan bruke en tilpasset php.ini-fil til cPanel cron-jobber”). I tillegg åpnes hver artikkel i A2s Knowledge Base med en oversikt over de grunnleggende konseptene du trenger å vite før du fortsetter.

A2s kunnskapsbase er strukturert for forståelse. Temaer er gruppert sammen på en organisert måte, og hver mer avansert oppføring blir forhåndsinnstilt med lenker til nødvendig lesing.

4. Fantastiske funksjoner for en fantastisk pris

A2 Hosting er mye. Det er ikke sikkert at de tilbyr priser fra bunnen av kupp, men A2-kunder får absolutt pengene sine verdt når det gjelder kvalitet på tjenesten og et bredt spekter av funksjoner. Kunder vil være glade for å finne at A2 er kompatibel med mange av de mest anerkjente CMS- og sikkerhetsappene fra WordPress til Joomla til Drupal til Cloudflare.

Her er noen av høydepunktene:

 • A2-optimalisert WordPress-integrasjon
 • cPanel
 • Kompatibilitet med Linux og Windows
 • Valg av serverplassering i N. America (MI eller AZ), Europa (Amsterdam) eller Asia (Singapore)
 • Avansert DNS
 • SSD-drevne servere
 • Gratis Cloudflare-integrasjon
 • Gratis SSL-sertifikat
 • Gratis sikkerhetsapper som Patchman

A2-optimalisert WordPress betyr at oppsettet er automatisert, og alt er forhåndskonfigurert med de optimale innstillingene for hastighet og sikkerhet. A2 er også kompatibel med andre innholdsstyringssystemer som Joomla og Drupal.

A2s uforanderlige pris-til-funksjonsforhold er gode nyheter for alle som har planer om å skalere vertsplanen sin etter hvert som nettstedet deres vokser. A2 Hosting tilbyr planer om å matche alle nivåer av behov og budsjetter, fra delt, men likevel høy kvalitet delt hosting, til forhandlerhotell, til administrert VPS, til dedikerte servere.

Noen få av de mange anerkjente SSL-sertifikatalternativene du kan dra nytte av hvis du velger å være vert for A2.

 

5. Warm Fuzzies

A2 er et rett og slett selskap. Og i et marked som stort sett er dominert av noen få store navnekonglomerater, er ikke sannsynlighet noe å ta for gitt.

Hvis denne A2-vertsutviklingen ikke allerede har overbevist deg om fordelene med dette selskapet, er her noen av de små tingene med A2 som kan få deg til å føle deg varm inne:

 • A2 er en lite selskap med mindre enn 200 ansatte som gir et verdifullt bidrag til økonomien i Small Town, Amerika. De elsker hjembyen Ann Arbor og har ingen planer om å flytte til Silicon Valley.
 • A2 eier alle sine egne datasentre og servere.
 • A2 Hosting er IKKE eid av Endurance International Group, et megakorporasjon som har kjøpt opp 83 datterselskaper for webhotell de siste to tiårene (A Small Orange, iPage og HostGator, bare for å nevne noen, alle tilhører EIG).
 • A2 deltar i et antall miljøtiltak. De har plantet over 50 000 trær i Ann Arbor-området og er en Carbonfund.org-partner.
 • Alle supportteamene til A2 er lokalt basert og de ikke bruk utenlandske telefonsentre.

• A2 Hosting Cons

Det er mye å like med A2, men noen kunder kan støte på noen få snags med denne ellers solide hostingleverandøren. Her er noen potensielle deal-breakers du kanskje vil vurdere før du registrerer deg for en A2 hosting-konto:

1. Ser du etter den absolutt billigste verten? Se andre steder.

A2 Hosting er mye for mengden funksjoner og kvalitet på tjenesten de leverer. A2 er imidlertid langt fra den billigste verten på nettet, og deres mest grunnleggende planer mangler i mange funksjoner som rimelige kjøpere kan kreve.

A2s vertsplaner ikke inkluderer gratis domenenavn, så du må beregne denne prisen på toppen av prisen for hosting. Og mens A2s Turbo-plan inkluderer de raske hurtige hastighetene som selskapet markedsfører seg selv, er de to mer grunnleggende og rimeligere delte hostingplanene Lite og Swift er faktisk ikke optimalisert for topphastigheter.

Hvis prioriteringen din betaler så lite som mulig for all-inclusive-tjenester som ganske enkelt er tilstrekkelig, koster sannsynligvis A2s Lite og Swift-planer mer enn du ønsker å betale. I stedet vil vi anbefale store merkevarer som HostGator eller BlueHost. Prisene er ekstremt billige, sidene laster raskt, og du får et gratis domenenavn, men ikke forvent samme omsorgsnivå eller skreddersydd skalerbarhet.

2. Uptime Woes

A2s oppetid, selv om den er solid, er ikke den beste på markedet. De lover 99,9% oppetid med en pengene-tilbake-garanti, men gjør unntak for DDoS eller andre angrep på serverne deres (som du forresten kan unngå, men utnytter deres gratis alternativ for Cloudflare-integrasjon). Resultatene til A2 viser at de sjelden dypper under dette løftet på 99,9%, men mange andre vertsselskaper har klart å opprettholde oppetidspunktet mye høyere.

Du kan sjekke status for serviceavbrudd på A2 Hosting Systemstatusside.

Hvis nettstedet ditt opererer på et nivå der hvert sekund av oppetid er avgjørende, er A2 kanskje ikke det beste alternativet. I stedet vil vi anbefale SiteGround, hvis tjenester og priser kan sammenlignes med A2, men har en nesten feilfri oppetidspost på 99,99% og pengene tilbake-garanti for å starte opp.

3. Kundeservice har sine fridager

Et av A2s sterkeste salgspoeng er deres super vennlige og hjelpsomme supportteam. Men som et lite selskap med mindre enn 200 ansatte, er det ikke uhørt at A2-kunder møter problemer med teknisk support som ser ut til å spore tilbake til at de ikke alltid har nok ansatte til å takle perioder med høyt volum.

Misforstå ikke! De aller fleste A2-vertsanmeldelser er positivt glødende når det gjelder kundeservice. Men det er noen få smertepunkter med kundeservice som er verdt å vurdere:

 • Teknisk support er tilgjengelig hele døgnet, men fakturerings- og salgsavdelingene er på en normal arbeidsplan. Dette kan potensielt påvirke kvaliteten på tjenesten du mottar hvis du bor i en annen tidssone eller trenger å løse et faktureringsproblem i løpet av helgen.
 • Rapporteringsbilletter som sendes inn med generelle spørsmål, kan få automatiske svar med lenker til Knowledge Base, noe som kan være forståelig frustrerende.

Hvis du er en av de uheldige få som har hatt en utilfredsstillende kundeservicerfaring med A2 tidligere, vil vi anbefale deg å registrere deg for en hostingkonto hos SiteGround som et alternativ. Deres pakker er sammenlignbare, deres tjenester utmerkede, og kundeservicevurderingen er overveldende positiv med virkelig 24/7 svar på fakturerings- og salgsspørsmål.

• A2-vertsplaner & Prissammenligning

Liker lyden av A2 Hosting, men trenger hjelp til å avgjøre hvilke av hostingpakkene deres som passer for deg? Her er en oversikt over tre forskjellige nivåer av A2s hosting-tjenester: delt hosting, administrert WordPress hosting, og VPS hosting

 Delt HostingManaged WordPress HostingCore VPS
BeskrivelseDet raskeste delte hosting på markedetFullt optimalisert og administrert WordPress-hostingAdministrert VPS-hosting med Root Access
Starter på$ 3.92 / mo$ 11.99 / mo$ 32.99 / mo
KontrollpanelcPanelPleskcPanel
Oppbevaringubegrenset10GB75GB

A2s delte vertsplaner

A2 tilbyr utmerkede, delte hosting-tjenester til konkurransedyktige priser, mellom $ 4 og $ 10 per måned, avhengig av pakken du velger. Alle pakker inkluderer ubegrenset lagring og overføring, cPanel, en gratis SSL og SSD, gratis nettstedoverføring og en pengene tilbake-garanti når som helst..

LiteFortTurbo
Pris$ 3.92$ 4.90$ 9.31
antall nettsteder1
databaser5
Turbo hastigheterNeiNeiJa
Site AcceleratorNeiNeiJa

A2s administrerte WordPress Hosting Plans

A2s delte hostingplaner kan også optimaliseres for WordPress, men deres Managed WordPress Hosting-planer inkluderer Turbo-nettstedets hastigheter, enkle sikkerhetskopieringer, nettstedstaging, en gratis Jetpack-lisens og kommer med WP-CLI forhåndsinstallert.

1-Site3-nettstederubegrenset
Pris$ 11.99$ 18.99$ 36.98
Oppbevaring10 GB25 GB40 GB

A2s administrerte VPS-vertsplaner

VPS-pakker med A2 inkluderer mer kraft og støtte enn deres delte hostingplaner. Disse administrerte planene inkluderer serverkonfigurasjon, 24/7 omfattende guru-støtte, automatisk sikkerhets- og installasjonsoppgraderinger, gratis CloudFlare CDN, cPanel og en sømløst administrert maskinvare og nettverk. 

Makt+Prestisje+høydepunkt+
Pris$ 32.99$ 46.19$ 65.99
Oppbevaring75 GB100 GB150 GB
RAM4 GB6 GB8 GB
Overføre2 TB3 TB4 TB
CPUer4 vCPUer6 vCPUer8 vCPUer

• Bunnlinjen

A2 Hosting er et lite selskap med store fordeler. De er det raskeste delte hostingalternativet på markedet, tilbyr utrolig kundeservice og har hostingplaner som er bygget for å skalere. Registrer deg på en hostingkonto hos A2 for den rasende raske hastigheten og feilfri brukeropplevelsen, og hold deg for den vennlige kundeservicen og kjærligheten til småbedrifter. A2 tilbyr kanskje ikke de billigste prisene eller verdens beste oppetid, men de tilbyr en vinnende kombinasjon av utmerkede tjenester og fantastisk støtte.

Vanlige spørsmål om A2 Hosting

Hvem er A2 Hosting best egnet for?

A2 Hosting fungerer for alle som trenger ethvert nivå av IT-tjenester. Mennesker som ønsker et grunnleggende WordPress-nettsted, kan ha A2 Hosting som vert for en webside, fem databaser og ubegrenset lagring. I den øvre enden av spekteret gir dedikert hosting bedrifter bedrifter å ha full kontroll over webserveren, nettstedet og datastyringen. Det meste av dette arbeidet skjer eksternt i motsetning til personlig. Bedrifter betaler månedlige avgifter for A2 Hosting-tjenester.

Hva er A2 Hosting-priser??

Det mest grunnleggende WordPress-hostinget starter på $ 3,92 per måned. For denne prisen får kundene ett nettsted, fem databaser, ubegrenset lagring, en pengene-tilbake-garanti, ubegrenset overføring og gratis SSD. Den høyeste WordPress-hosting gir brukere ubegrensede nettsteder, databaser, lagring og overføring ved siden av en pengene-tilbake-garanti, et turbo-nettsted som er 20 ganger raskere enn A2 Hosting basistilbud, gratis SSD og A2s side-akselerator for $ 9,31 per måned.

I den øvre enden har A2 Hosting dedikert hosting som starter på $ 99,59 per måned. For den prisen kan forbrukerne tilpasse serverens behov, ha fullstendig isolasjon fra andre servere og velge et styringsnivå. Den dyreste planen selskapet tilbyr er en administrert server for $ 290,49 hver måned. Dette gir en kunde 16 GB RAM for serverens bruk, 20 TB overføring, 2 × 1000 GB lagring, tilgang til en Intel Xeon kjernetjener, gratis cPanel-tilgang, root-tilgang og pengene-tilbake-garanti. Disse tilgangsnivåene gir firmaer og selskaper full kontroll over webserveren sin.

Tilbyr A2 rabatter for returnerende kunder?

A2 Hosting tilbyr ikke rabatter for tilbakevendende kunder, selv om noen kunder kan være kvalifisert for gratis oppgraderinger i samme serverpakke. Nedgradering til en mindre pakke koster $ 25 for et dataoverføringsgebyr. A2 Hosting gir allmennyttige organisasjoner en rabatt, noe de må bevise ved å kontakte selskapet via en supportbillett.

Hva er A2 Hosting’s viktigste funksjoner?

A2 Hosting touts utviklingsvennlig hosting slik at folk kan opprette og administrere sine egne nettsteder, domeneregistrering for når noen ønsker å eie et domenenavn, domeneroverføring fra en annen vert, SSL-sertifikater for bekreftelse av nettstedets sikkerhet, en 99,9 prosent oppetidsgaranti, når som helst pengene-tilbake-garanti og SwiftServers rask hosting.

Potensielle kunder kan søke på A2 Hosting sin hjemmeside for å se om et domenenavn eies av en annen vert gjennom domenekontrollen. Brukere skriver ganske enkelt opptil 20 nettstednavn i boksen, går gjennom den enkle sikkerhetsprotokollen og klikker på Søk tilgjengelighet for å se om A2 Hosting kan beholde domenenavnet til en kunde.

Garantien på 99,9 prosent oppetid reflekterer A2 Hostings pålitelighetsløfte. Selskapet bruker beste praksis innen bransjen, sikkerhetsoppdateringer og alternative datasentre for å sikre at et nettsted forblir aktivt så mye som mulig. Nettverten erkjenner at når en webside går ned, mister en kunde penger.

Når som helst pengene-tilbake-garanti trer i kraft de første 30 dagene av tjenesten. I hovedsak er det en gratis 30-dagers prøveperiode. Hvis en bruker ønsker å kansellere tjenesten av en eller annen grunn i løpet av de første 30 dagene, kan personen gjøre det uten straff.

Hvilket nivå av webhotell trenger selskapet mitt?

Nivået på webhotell et nettsted trenger, avhenger av mengden informasjon som er lagret på serveren. Et enkelt nettsted som bare lister opp selskapets tjenester kan trenge de rimeligste planene som er tilgjengelige, mens nettsteder kan bruke planer på mellomnivå. Hvis et firma trenger å levere videostreaming til kunder, er de raskeste og rimeligste planene veien å gå.

Hvordan lagrer en kunde et nettsted for sikkerhetskopiering?

A2 Hosting tillater sikkerhetskopier som er mindre enn 30 dager gamle og opptil 50 GB data per selskapets tjenestevilkår. Den komplementære Server Rewind-tjenesten slutter å sikkerhetskopiere eventuelle nettsteder hvis kunden overskrider 30 dager på sikkerhetskopier og 50 GB lagringsplass.

Hva er de grunnleggende tjenestene som A2 Hosting dekker i hver plan?

A2 Hosting har mange tjenester for alle som ønsker å være vertskap for eller eie et nettsted. Valg inkluderer annonseadministrasjon, wikier, blogger, e-handel, fora og sosiale nettverk.

Annonseadministrasjonsdelen inneholder flere typer programvare for annonseadministrasjon, som alle gjør det mulig for bedrifter å lage målrettede reklamekampanjer fra grunnen av. Disse tjenestene er noen av de laveste prispakkene A2 Hosting bruker.

Å være vert for et forum betyr at A2 Hosting gir en plattform for folk å dele ideer, legge inn tanker og fritt utveksle ideer. Wikier viser til opplysningsoppføringer av leksikonstype som gir brukeropprettede måter å redigere enkeltoppføringer på wikien.

Andre grunnleggende webhotell tjenester inkluderer hosting programvare og programmer for analyse, kundestøtte, undervisning, database hosting, e-handel, dokumenthåndtering, JavaScript-bibliotek, musikklagring, videolagring og webutvikling. I alt topper A2 Hosting 37 grunnleggende tjenester det gir kundene.

Hvordan kontakter jeg A2 Hosting?

A2 Hosting har en live chat-funksjon, en supportbillettfunksjon, et avgiftsfritt nummer for amerikanske og kanadiske kunder og skjema for å kontakte salg. Kunder i Europa, Brasil, Australia og India har separate telefonnummer å ringe. Selskapet har også sosiale mediekanaler for Twitter og Facebook

Hvilke betalingsalternativer gir A2?

Kunder kan betale for tjenester via PayPal, American Express, Visa, Mastercard og et Discover-kort. Kunder kan sette opp automatiske betalinger hver måned.

Hvordan er tilknyttet A2 Hosting-program??

A2 Hosting gir kunder penger for vellykkede henvisninger som registrerer seg via en tilknyttet lenke. Kunder tjener $ 85 per nye kunde, og deretter $ 5 for hver nye kunde som den opprinnelige nye kunden bringer inn i bretten. Bedrifter tjener penger for hver nye kunde som kjøper en hostingpakke.

Kunder tjener $ 10 bare for å registrere seg for tilknyttet program. Toppselskapet tjente mer enn $ 100 000 i 2015. I hovedsak er tilknyttet program et markedsføringstrykk laget av A2 Hosting som en måte å få flere kunder, men det er veldig enkelt å være vertskap for tilknyttet program.

Hvor ligger A2?

A2 Hosting hovedkontor ligger i Ann Arbor, Michigan. Et annet datasenter er i Singapore, og et tredje er i Amsterdam.

Hva er A2 Hosting kundesupport??

A2 Hosting støtter kundestøtte 24/7/365. Det betyr at kundene når som helst har tilgang til teknisk support.

Hvordan tester en kunde serverhastighetene sine?

En kunde laster ned hastighetstestfiler for et av de tre datasentrene gjennom A2 Hosting’s nettsted. ZIP-filen er 100 MB. En tredjeparts hastighetstest verifiserer hastigheten til datasenteret uavhengig.

I hvilke land er A2 mest populær?

De fleste av A2 Hosting-kunder kommer fra hele verden. De mest populære landene er USA, Storbritannia, Canada, India og Frankrike. Selskapet lister opp 26 land der kunder kan lære mer om A2 Hosting-tjenester.

Hvilke sikkerhetstiltak inneholder Ann Arbor datasenter?

Ann Arbor-datasenteret støtter statisk fritt gulv, klimakontroll på 68 grader Fahrenheit med fuktighetsnivåer mellom 30 og 40 prosent. Den overflødige strømforsyningen inkluderer en dieselgenerator i tilfelle primære kraftalternativer mislykkes. Fysiske sikkerhetstiltak inkluderer en inngjerdet parkeringsplass som kun er tilgjengelig for ansatte, tilgang til sikkerhetsnøkkel til bygningen, en egen sikkerhetsnøkkel som er nødvendig for å få tilgang til serverhvelvet og videoovervåking.

Hvilke skybaserte tjenester tilbyr A2 Hosting?

Cloud hosting-tjenester starter på $ 15 per måned for opptil 10 GB datalagring, og high-end valget er $ 25 per måned med 25 GB lagringsplass. A2 Hosting topper skytjenester 300 prosent raskere enn andre stasjoner.

Tilbyr A2 Hosting VPS?

A2 Hosting selger virtuell privat server (VPS) som er vert for opptil 75 GB lagringsplass og 2 TB overføring. Disse typer servere er ideelle for utviklere og IT-eksperter.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map