Shqyrtime të Arvixe Hosting Maj 2020: A është Arvixe ndonjë e mirë?

Shqyrtime të Arvixe Hosting Maj 2020: A është Arvixe ndonjë e mirë?

Shqyrtime të Arvixe Hosting Maj 2020: A është Arvixe ndonjë e mirë?

Sa e mirë është Arvixe Hosting?

Arvixe është një kompani pritëse pritëse që ka një grup të fortë karakteristikash. Ata kanë disa gjëra të mira të mira siç është një gamë e gjerë e planeve të pritjes dhe një ton mjetesh për t’ju ndihmuar të filloni. Disa avantazhe përfshijnë kohën e dobët dhe reagimin e ngadaltë të mbështetjes. Një nga gjërat më zhgënjyese është mbështetja e keqe, prandaj mbajeni në mend kur krahasoni hostet.


Shqyrtime Arvixe 3 / 5 Shqyrtuesi {{komenteOverall} / 5 Përdoruesit (4 vota) Pro

 1. Shumë mjete ndërtimi në internet
 2. Transferime mujore të pakufizuara të të dhënave
 3. Domenet e pakufizuara dhe adresat e postës elektronike
 4. Të dy servers me bazë linux dhe Windows
 5. Gama e gjerë e planeve të pritjes

Cons

 1. Koha e dobët e kohës
 2. Shërbimi i gjatë për klientët mban kohë

Support2.5Speed2.5Features3.5Value3Transparency3.5

Rishikimi ynë zyrtar për strehimin në Arvixe

Në një moment në kohë, Arvixe ishte në krye. Ata madje ishin mbreti i kodrës për sa i përket PC Mag. Në letër, ato kanë shumë mundësi. Sidoqoftë, testimi i botës reale na tregon se ata kanë disa punë për të bërë.

Karakteristikat më të mira të Arvixe Hosting

Pritja në Arvixe ka disa nga potencialet më të mira që kemi parë. Duket se ata i kanë gjërat së bashku dhe ja pse.

Mjete të afta për ndërtimin e faqes në internet

E gjithë arsyeja pse njerëzit kanë nevojë për një shërbim pritës është në mënyrë që ata të mund të krijojnë një faqe në internet. Kur një kompani Web hosting ofron mjete të afta për ndërtimin e faqes në internet, është sikur të vrasin dy zogj me një gur. Këto lloje të mjeteve janë veçanërisht të dobishëm për fillestarët të cilët mezi po i marrin duart e pista. Ato janë në përputhje me Softaculous Script Installer, që do të thotë që ju keni mundësinë të instaloni aplikacione dhe shtesa direkt në faqen tuaj të internetit me një klik të vetëm.

Transferime mujore të pakufizuara të të dhënave

Shumë ofrues të mbajtjes së uebit shpesh vendosin një kapak për transferimin e të dhënave tuaja. Ato mund të kufizojnë sa adresa emaili mund të regjistroheni në domenin tuaj, sa domene keni, ose thjesht sa të dhëna mund të transferoni midis kompjuterit tuaj të klientit – laptopit që keni para jush – dhe serverit të tyre. Ofruesit e strehimit njihen gjithashtu se vendosin kufij për numrin e vizitorëve që një uebsajt mund të ketë në muaj. Arvixe heq me vete të gjitha këto – duke ju dhënë një paqe mendore me transferime të pakufizuara mujore të të dhënave. Ju nuk duhet të shqetësoheni për atë që po transferoni ose sa të mëdha janë skedarët – Arvixe nuk ju intereson.

Domain dhe Adresa Email të Pafund

Mundësia për të pasur transferime të pakufizuara të të dhënave nuk mbaron këtu. Arvixe gjithashtu nuk kujdeset për sa adresa të ndryshme emaili që dëshironi të regjistroheni në domenin tuaj. Kjo ju mundëson të siguroni një adresë të veçantë dhe të veçantë për secilin nga punonjësit ose kolegët tuaj. Arvixe hosting është perfekt për ata që janë në biznesin e fushave. Whatfarë do të thotë kjo është që ju të blini një emër domain dhe ju “parkoni” atë – ju e mbani atë përsëri dhe prisni që dikush ta blejë atë nga ju.

Të dy serverët me bazë Linux dhe Windows me bazë

Shumë kompani të mbajtura në internet ofrojnë ose serverë të bazuar në Linux ose serverë me bazë Windows – por jo të dy. Secili ka të mirat dhe secila ka të këqijat. Ndërsa shumë njerëz do të thonë se Linux është një sistem operativ më i mirë, më i fuqishëm dhe është me burim të hapur, shumë më tepër njerëz janë njohur me serverët me bazë në Windows dhe më pas serverët me bazë Linux. Sido që të jetë, pritja në Arvixe nuk ka rëndësi se me kë dëshironi të shkoni, sepse ato ofrojnë të dy.

Gama e gjerë e planeve të strehimit

Arvixe ka një gamë të gjerë të planeve të pritjes, duke filluar me atë më të zakonshmin – planin e përbashkët të pritjes. Plani i përbashkët i pritjes vjen me certifikata SSL, të cilat janë thelbësore për drejtimin e një uebfaqeje për tregti elektronike. Hapi tjetër ofron serverë të klasave të dedikuara, që do të thotë që ju keni serverin tuaj të dedikuar për biznesin tuaj. Dallimi midis planeve të përbashkëta të pritjes dhe planeve të dedikuara të pritjes është që me planet e dedikuara të pritjes, i gjithë serveri fizik dhe burimet shoqëruese të tij janë tuajat për t’u përdorur – ato nuk ndahen midis klientëve të ndryshëm. Në mes planeve të përbashkëta të pritjes dhe planeve të dedikuara të pritjes janë serverët e klasës VPS të cilat ju lejojnë të keni serverin tuaj virtual virtual. Të gjitha këto plane janë thelbësore dhe ju japin mundësinë të shkallëzoni biznesin tuaj ndërsa rritet.

Rrjetet poshtë të Arvixe Hosting

Siç kam thënë edhe më parë, pritja në Arvixe duket fantastike në letër. Sidoqoftë, ato kanë disa boshllëqe, të cilat thjesht janë të papranueshme.

Uptime të varfra

Me këto boshllëqe është sasia e kohës që mund të prisni me pritjen e Arvixe. Brenda një periudhe dy javore, pritja në Arvixe u ul për gjithsej 29 minuta dhe 41 sekonda. Ne e kishim krijuar atë në mënyrë që të mund të monitoronim sasinë e saktë të kohës kur faqja jonë e internetit ishte poshtë. Pjesa fyese e kësaj kohe të dobët ishte se nuk ishte për shkak të një çështje specifike. 29 minutat dhe 41 sekondat u përhapën në mënyrë sporadike – disa sekonda këtu në disa sekonda atje. Kjo më thotë që ka diçka të gabuar në lidhje dhe një problem më i madh është me faj.

Shërbimi i Konsumatorëve të gjatë mban herë

Ka pasur një studim të bërë jo shumë kohë më parë, ku ata pyetën një grup të madh njerëzish se çfarë mendonin se ishte një përkufizim i shërbimit të dobët të klientëve. Faktori numër 1 që bëri që klientët të linin një kompani dhe të shkonin në një tjetër ishte duke i lënë njerëzit në pritje. Njerëzit nuk u pëlqen të jenë në pritje – veçanërisht nëse kanë nevojë për mbështetje. Koha e gjatë e shërbimit të klientëve për mbajtjen në pritje të Arvixe është një problem plotësisht i parandalueshëm, të cilit duhet t’i kushtojnë vëmendje.

Vija e poshtme

Pritja në Arvixe ka shumë mundësi. Në fakt, ata dikur ishin një nga më të mirët. Tani për tani, në kohën e këtij shkrimi në fund të vitit 2015, rekomandimi ynë është që të shikoni diku tjetër. Sidoqoftë, pritja në Arvixe ka potencial të mjaftueshëm dhe një histori të shkëlqyeshme të mbajtjes në internet. Kjo më bën të dua të mbaj sytë e mi për të parë nëse ata mund të plotësojnë boshllëqet dhe të bëhen një yll në rritje edhe një herë.

Karakteristikat kryesore

 • Mbështetje e shpejtë
 • Cmime te arsyeshme
 • Ton tipare

Vizitoni faqen zyrtare të internetit

5 hostet kryesorë

 • Shqyrtime SiteGround
 • Shqyrtime të motorit WP
 • Shqyrtime për hostet A2 (të vjetra)
 • Rishikimi Bluehost
 • Shqyrtime të Menaxhuara të GoDaddy për WordPress
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector