Shqyrtime të FastDomain maj 2020 – Prmimet Pritëse dhe Planet

Shqyrtime të FastDomain maj 2020 – Prmimet Pritëse dhe Planet

Shqyrtime të FastDomain maj 2020 – Prmimet Pritëse dhe Planet

Sa e mirë është Hosting FastDomain?

Në shikim të parë, ka shumë arsye për njerëzit që më në fund të vendosen mbi FastDomain Hosting si ofruesin e tyre të zgjedhjes së zgjedhjes. Kjo është pjesa ku duhet të hedhim dritë mbi disa zona për të cilat ndjeheshim se FastDomain Hosting mund të binte shpejt.


Shqyrtime të FastDomain 1.7 / 5 Shqyrtuesi {{komenteOverall} / 5 Përdoruesit (1 votoni) Pro

 1. Strehimi i qëndrueshëm për faqet themelore
 2. Mbështetje e mirë teknike
 3. Vlera për çmimin është e mahnitshme

Cons

 1. Mund të jenë shumë të thjeshta
 2. Nuk ka vend për azhurnim
 3. Shumë sakrifica është bërë

Support1.5Speed1.5Features2Value2Transparency1.5

Rishikimi ynë Zyrtar i Hosting FastDomain

FastDomain ka qenë në biznes që nga viti 2005. Ata janë pjesë e Grupit Ndërkombëtar të Qëndrueshmërisë, një grup i cili mbikëqyr dhe është kompania mëmë e disa ofruesve të mbajtjes së faqes në internet.

Karakteristikat më të mira të FastDomain Hosting

Në shikim të parë, ka shumë arsye për njerëzit që më në fund të vendosen mbi FastDomain Hosting si ofruesin e tyre të zgjedhjes së zgjedhjes.

Ata janë jashtëzakonisht të thjeshtë

Së pari dhe më e rëndësishmja, FastDomain është jashtëzakonisht i drejtpërdrejtë. Në vend që t’u ofrojë njerëzve 30+ mënyra të ndryshme për të pritur në faqen e tyre të internetit, FastDomain ka vetëm një mundësi. Tani, në sipërfaqe, një mundësi mund të mos duket e mjaftueshme për të kënaqur askënd. Në fund të fundit, nevojat e pritjes janë aq të larmishme sa që mund të jetë afër e pamundur të gjesh një zgjidhje që mund të klasifikohet si me të gjitha madhësitë. Sidoqoftë, kjo është saktësisht premisa që e bën FastDomain të jetë aq tërheqës për disa njerëz.

Strehimi i qëndrueshëm për faqet themelore

Megjithëse mund të duket se kanë një audiencë të specializuar dhe të kufizuar, ata marrin njëllojshmëri të të gjitha modeleve në një nivel krejt të ri. Nëse ajo që po kërkoni përshtatet me ato që ofrojnë, mund të keni gjetur veten një ndeshje të bërë në parajsë. Ata ofrojnë shumë më tepër karakteristika në planin e tyre të një hosti, sesa që ndonjë webmaster mund të shpresojë të përdorë, kështu që mos u çuditni nëse bien në audiencën e tyre.

Mbështetje e denjë teknike

E gjithë premisa e FastDomain është që njerëzit të ngriten dhe të shkojnë sa më shpejt që të jetë e mundur. Kjo është arsyeja pse ata ofrojnë vetëm një plan të përbashkët të pritjes. Me një premisë si kjo, pritet që audienca e tyre të mos jetë një grup teknik i njerëzve. Kjo do të thotë që personat që ata punësojnë për mbështetje teknike duhet të jenë mjaft teknik për të plotësuar boshllëqet. Orët e tyre të shërbimit ndaj klientit hapen 24/7, gjatë gjithë vitit. Ata ofrojnë të njëjtin nivel shërbimi përmes kanaleve të bisedës live dhe kanaleve telefonike. Për të përmbledhur ofertat e tyre të mbështetjes, FastDomain është gjithashtu mikpritës i një sistemi të shkëlqyeshëm të biletave për përkrahjen e postës elektronike.

Vlera për çmimin është e mahnitshme

Unë përmenda më herët që FastDomain mund të kërkojë klientë nën një çadër me një madhësi të përshtatshme. Kjo mund të duket se veçon një audiencë të specializuar, në pamundësi për t’u kujdesur për disa njerëz me mend teknik që kanë një grup të veçantë të nevojave. Ju mund të pyesni se sa e vërtetë mund të jetë duke marrë parasysh atë që merrni në atë planin pritës. FastDomain ka përshkruar 67 tipare fantastike dhe arsye që i bëjnë ata të qëndrojnë në këmbë. Duket se ata mund të mbështesin gjithçka nën diell dhe më pas disa.

Downsides e FastDomain Hosting

Kjo është pjesa ku duhet të hedhim dritë mbi disa zona për të cilat ndjeheshim se FastDomain Hosting mund të binte shpejt.

Mund të jenë shumë të thjeshta

Pavarësisht nga numri i madh i karakteristikave që mund të ofrojnë pritjet e shpejta, thjesht të kesh një plan të një hosti me një madhësi të përshtatshme për të gjithë mund të jetë një kthim i madh për disa njerëz. Ata me siguri nuk i lënë shumë imagjinatës. Ajo që mund të thuhet është kjo. FastDomain nuk ofron plane pritëse të VPS-së, plane të mbajtjes së cloud ose plane të dedikuara për mbajtje.

Kjo veçori, ose kjo mungesë karakteristikash, mund të largojë shumë njerëz. Disa njerëz kanë nevojë për VPS dhe plane të dedikuara pritëse. Thjesht fakti që FastDomain nuk ofron as VPS dhe as plane të dedikuara për pritjen e pritjes do të bëjë që të njëjtët njerëz të kthehen diku tjetër për nevojat e tyre të pritjes.

Nuk ka vend për azhurnim

Mungesa e planeve të pritjes gjithashtu nënkupton që nuk ka vend për të përmirësuar. E deklarova edhe një herë më parë, por mbart të përmend përsëri. FastDomain Hosting nuk ofron plane VPS. FastDomain Hosting nuk ofron plane të dedikuara për hostim. Më në fund, FastDomain Hosting nuk ofron plane pritjeje në cloud.

Nëse gjithçka që dëshironi të bëni është të keni një uebfaqe të thjeshtë, atëherë FastDomain mund të jetë perfekt për ju. Sidoqoftë, nëse planifikoni të drejtoni një sit të tregtisë elektronike, mund të shërbeni më mirë diku tjetër, pasi FastDomain nuk ofron programe që do t’ju lejojnë juve ose biznesit tuaj të shkallëzoni ose të rriteni.

Shumë sakrifica është bërë

FastDomain është shumë gjëra. Ato ofrojnë shumë karakteristika. Ato ofrojnë shumë karakteristika për poshtër të lirë. Sidoqoftë, duket se atyre u duhej të sakrifikonin shumë gjëra për të arritur këtë nivel. Shumë njerëz ankohen për nivelin e tyre të kohës. Disa të tjerë ankohen për shkallën e shërbimit ndaj klientit që ata marrin. Disa site përfundojnë duke mos e rekomanduar FastDomain si rezultat.

Vija e poshtme

Nëse gjithçka që ju doni të bëni është të drejtoni një faqe interneti themelore, FastDomain është bileta juaj. Ato janë të përballueshme, të pasura me karakteristika dhe për sa kohë që faqja juaj themelore nuk ka ndonjë kërkesë për tregti elektronike, ju jeni i artë. Sidoqoftë, kjo është ajo ku njerëzit futen në çështje me FastDomain. Njerëzit zgjedhin ofruesit e pritjes bazuar në një shumëllojshmëri të kritereve – shumë prej të cilave janë tipare të tregtisë elektronike. Këto karakteristika përfshijnë karrocat e blerjeve, aftësitë e shkrimit, certifikatat SSL dhe më shumë. Mbi të gjitha, nëse nuk mund ta shkallëzoni faqen tuaj të internetit, atëherë e dini – menjëherë nga ndërmarrja – që do të lëvizni nga një ofrues pritës në një tjetër në të ardhmen, ndërsa rriteni.

Gjëja që duhet të pyesni veten është kjo – a hyni në audiencën e tyre të specializuar? A keni ndërmend të mos rriteni kurrë? Nëse e bëni këtë, mund t’ju shërbehet më mirë të kërkoni diku tjetër.

Karakteristikat kryesore

 • Mbështetje e shpejtë
 • Cmime te arsyeshme
 • Ton tipare

Vizitoni faqen zyrtare të internetit

5 hostet kryesorë

 • Shqyrtime SiteGround
 • Shqyrtime të motorit WP
 • Shqyrtime për hostet A2 (të vjetra)
 • Rishikimi Bluehost
 • Shqyrtime të Menaxhuara të GoDaddy për WordPress
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector