Shqyrtime të FatCow: A është Hosting FatCow me të vërtetë kaq i shkëlqyeshëm për fillestarët?

Contents

Farë është FatCow Hosting?

FatCow është një ofrues i web hosting-it që u themelua në vitin 1998 në Burlington, Massachusetts. Kompania ofron një plan të vetëm të përbashkët strehimi të tregtuar në webmasterët e nivelit të hyrjes, siç janë pronarët e bizneseve të vogla. FatCow u fitua nga Endurance International Group në 2007.


Sa e mirë është FatCow Hosting?

FatCow tregton që të fillojnë pronarët e faqeve të internetit, dhe bën një rast shumë tërheqës për biznesin e tyre. Duke ofruar vetëm një plan gjithëpërfshirës, ​​ata largojnë shumë nga stresi për të zgjedhur tiparet që janë të përshtatshme për ju. Dhe me një normë hyrëse shumë të përballueshme, FatCow duket se është një nga çmimet më të mira për mbajtjen në internet të fillestarëve në treg. Por ndërsa FatCow ofron thjeshtësi dhe transparencë freskuese në disa mënyra, planet e tyre janë të mbushura me zbritje mashtruese dhe të tepërta, shpejtësi të dobët dhe kohën e duhur, dhe norma të larta të rinovimit.

Shih Faqen Zyrtare Shqyrtime FatCow 2.8 / 5 Shqyrtuesi {{komenteOverall} / 5 Përdoruesit (2 vota) Pro

 1. Zgjidhje për mbajtjen në internet të eko-miqësore
 2. Fushat e pakufizuara
 3. Super e arritshme për Webmasterët e Nivelit të Hyrjes
 4. Burime falas për reklamim

Cons

 1. Asnjë VPS ose Serverë të Dedikuar
 2. vDeck Në vend të cPanel
 3. Certifikata të kufizuara SSL
 4. Shitjet mashtruese
 5. Nën shpejtësinë mesatare të shpejtësisë dhe të dobët

Përmbledhje Me emrin e saj humoristik, çmimet e ulëta hyrëse dhe formatin miqësor për fillestarët, FatCow mund të duket si zgjedhja natyrale për një webmaster për herë të parë. Sidoqoftë, ekzaminimi më i afërt i shërbimit dhe i performancës së tyre do të sugjeronte ndryshe. Support3Speed2.5Features3Value3Transparency2.5

Rishikimi ynë Zyrtar i Hosting i FatCow

Ka disa gjëra për të cilat ne me kënaqësi do të lavdërojmë pritjen e FatCow. Përkatësisht, ato ofrojnë një zgjidhje të pastër dhe të thjeshtë afatshkurtër të një webhostimi që nuk është aspak e frikshme për të paftuarit. Sidoqoftë, është mendimi ynë që FatCow është një zgjedhje e dobët për këdo që kërkon të presë një faqe në internet përtej periudhës së ofertës së tyre hyrëse të çmimeve. Shpejtësia më e ulët mesatare dhe kohëzgjatja, ngritja konfuze dhe shërbimi ndaj klientëve mediokër mund të falen për 4 dollarë në muaj. Por kur ato norma rriten në afro 13 dollarë / muaj pas rinovimit, këto çështje janë shumë më dëmtuese.

Karakteristikat më të mira të mbajtjes së FatCow

Aty ku shkëlqehet FatCow është në lehtësinë e qasjes. Nga emri dhe maskara e tyre çudibërëse deri në planin e vetëm të përbashkët të pritjes që ata ofrojnë, ata arrijnë të qetësojnë pjesën më të madhe të kërkimit teknik që një webmaster fillestar mund të ndjehet kur zgjedh një webhost dhe një plan pritës. Plus, nuk ka asnjë mohim se çmimet e tyre hyrëse janë një marrëveshje përrallore. Këtu është ajo që ata bëjnë mirë, dhe pse mund të ia vlen të konsideroheni juaj:

Një Plan i vetëm i përbashkët (kryesisht) i gjithëpërfshirës i hostimit

Një plan i vetëm me madhësi i përshtatshëm për të gjithë fillestarët, padyshim nuk është një përshtatje e shkëlqyeshme për dikë që ndërton ose mban faqe interneti për të jetuar. Por audienca e synuar e FatCow është e pa iniciuar, dhe ata bëjnë një punë të shkëlqyeshme për të thjeshtuar produktin e tyre që të jetë i tretshëm për fillestarët. Ato ofrojnë vetëm një plan të përbashkët të pritjes që përfshin fusha të pakufizuara, adresa emaili të pakufizuar, hapësirë ​​të pakufizuar, bandë të gjerë, mjete për ndërtimin e faqeve, tërheqje dhe reklama të kredive, reklamat digjitale të reklamave dhe një emër falas domain për vitin e parë. Procesi i ngushtimit të saktë të asaj që duhet nga një ofrues i webhosting mund të jetë jashtëzakonisht frikësues dhe stresues për një webmaster në nivelin e hyrjes. Ne e vlerësojmë që FatCow ka shumë transparencë dhe thjeshtësi nga marrja në konsideratë.

Bllokoni në një normë të shkëlqyeshme të çmimeve hyrëse deri në tre vjet

Për ata që regjistrohen në FatCow për herë të parë, shkalla e tyre hyrëse është vetëm 49 $ / vit, ose rreth 4 $ / muaj. Duke marrë parasysh që paketa e tyre është mjaft konkurruese me një emër domain falas (për vitin e parë) dhe shumë depo për email dhe skedarë në internet, kjo është një vlerë mjaft e jashtëzakonshme. Për më tepër, nëse jeni të gatshëm të paguani përpara, ju mund të kyçeni në këtë çmim shumë të ulët deri në tre vjet.

Burime falas për reklamim

Ashtu si me pjesën më të madhe të programeve në internet të EIG-së, marrja në bord me FatCow vjen me shumë kredi për reklama dixhitale. Kjo përfshin 100 dollarë në të dy kreditë Bing dhe AdWords, si dhe një listë falas në YellowPage.com. E sigurt, YellowPage.com është mjaft e vjetëruar dhe efektiviteti i drejtorive në internet është i diskutueshëm, por falas është falas.

Mundësuar nga Energjia e Erës

Nëse jeni aspak të ndjeshëm ndaj ndjeshmërive të korporatave, fakti që FatCow është në pronësi të EIG mund të jetë paksa kthyese për ju. Kjo është e kuptueshme, por FatCow ka disa cilësi shëlbuese dhe shumë jo-korporative. Përkatësisht, ata kanë një vulë të gjelbër që i verifikon ato si 100% të energjisë nga energjia e erës. Ata e realizojnë këtë duke kompensuar konsumin e energjisë në të gjitha qendrat e tyre të të dhënave, serverët dhe zyrat me një investim 200% në certifikatat e energjisë së rinovueshme.

Rëniet anësore të FatCow Hosting

Megjithë strukturën dhe marketingun e tyre miqësor për fillestarët, ka një pjesë të vogël flamujsh të kuq të shoqëruar me FatCow që duhet t’i konsideroni përpara se të regjistroheni me ta. Ndërsa ne pranojmë që shërbimet e tyre janë një vlerë e mirë për çmimet hyrëse, ekzistojnë disa arsye që FatCow nuk është një gjendje e mirë për një zgjidhje afatgjatë të mbajtjes në internet.

Mimet e rinovimit Spike 310%

Prmimet hyrëse të FatCow janë shumë, dhe ju mund ta mbyllni atë deri në tre vjet nëse paguani përpjetë. Sidoqoftë, përgatituni për një goditje të rëndë ngjitëse pasi të mbarojë kjo periudhë. Prmimet vjetore të FatCow rriten nga 49 dollarë në vit në 155 $ / vit, duke u hedhur nga kompania pritëse e buxhetit në një nga opsionet më të shtrenjta në treg në një kthesë të vetme të një faqe kalendarike. Tani, ne jemi të lumtur të paguajmë çmimet e primit për shërbimet premium. Sidoqoftë, pasi pjesa tjetër e rishikimit tonë do t’ju tregojë, FatCow bie ndjeshëm në kualifikimin si premium.

Koha shumë e ngadaltë e ngarkesës së faqeve

Siç mund të sugjerojë emri i tyre, hostimi i FatCow nuk është i shpejtë. Në fakt, kohët e ngarkesës së faqeve kanë shënuar vazhdimisht shumë më poshtë se mesatarja e industrisë çdo muaj të vetëm për vitet e fundit. Kur mesatarja e industrisë për kohën e ngarkesës së faqeve qëndron rreth 700ms, mesatarja e FatCow është mbi 1200ms. Kjo është seriozisht e ngadaltë dhe mund të jetë një dëm i madh për uebfaqen tuaj. Jo vetëm që mund të dëmtojë renditjen e motorit tuaj të kërkimit, por gjithashtu mund të rrisë ndjeshëm shkallën e fryrjes së vizitorëve tuaj. Me serverë të tillë që kanë mbetur, nuk ka gjasa që ndonjëherë të keni mundësi të përfitoni nga gjerësia e bandës së bollshme që ju premtojnë kur të regjistroheni..

Nën mesataren e Uptime

Në përgjithësi, webhostet e zotëruara nga EIG nuk kanë rekordin më të mirë me mesataret e kohës. iPage është një shembull i përsosur i kësaj, ndërsa Web.com mund të jetë përjashtimi. Ndërsa FatCow nuk ka mesataren më të keq të kohës që kemi hasur ndonjëherë, ai është nën mesataren, dhe kjo është diçka që duhet të shqetësojë çdo klient të mundshëm të tyre. FatCow vetëm zvogëlohet me 99.9% në kohën e duhur, gjysma e kohës nuk bie më pak nga kjo shenjë. Për t’i hedhur gjërat në perspektivë, shumica e kompanive në webhosting ofrojnë një garanci 99.9% në kohë, që do të thotë se ata do të lëshojnë rimbursime të pjesshme për çdo joproduktiv përtej asaj 15 orësh të caktuar në vit të joproduktive. FatCow nuk ofron asnjë garanci të tillë, dhe rekordet e tyre nuk janë tmerrësisht siguruese.

Asnjë VPS ose Serverë të Dedikuar

FatCow ofron vetëm një lloj pritjeje: një pritje të përbashkët. Sigurisht, kjo kërkon një analizë-paralizë të madhe nga marrja e vendimeve fillestare, por gjithashtu mund të jetë një dëm për klientët ekzistues që pësojnë një rritje të madhe. Duke mos ofruar serverë të dedikuar ose linja VPS, ata po tjetërsojnë tërë auditorët që kërkojnë ose mund të rriten në kërkimin e këtyre shërbimeve. Kjo do të thotë që nëse jeni në qeveri, kujdes shëndetësor, ose në të kundërt ruani informacione të ndjeshme, FatCow nuk është një opsion i mirë për ju.

No cPanel

FatCow përdor një panel kontrolli me porosi në vend të cPanel. Ndërsa kjo nuk është domosdoshmërisht një kon, ajo është një devijim nga standardi i industrisë. Kjo është diçka për t’u marrë parasysh nëse jeni mësuar me cPanel, nëse planifikoni të përfitoni nga fakti që ndihmojnë burimet që lidhen me cPanel kanë shumë në internet. Kjo gjithashtu mund të jetë diçka për t’u marrë parasysh nëse planifikoni të lini FatCow në të ardhmen; disa webhost-a do të transferojnë vetëm në faqen tuaj të internetit nga një kompani webhosting që gjithashtu përdor cPanel. Një Portokall i Vogël është një shembull.

Reputacioni i dobët i mbështetjes së klientit

Mbështetja e klientit mund të jetë e vështirë për të gjykuar, por ka disa tregues kryesorë se sa seriozisht një kompani i jep përparësi departamentit të shërbimit të klientit. Për një gjë, zakonisht është një shenjë e mirë nëse një kompani ka investuar në ndërtimin e një biblioteke të fuqishme të burimeve të vetë-ndihmës dhe udhëzuesve për qëllime problematike. Ndërsa FatCow e ka bërë këtë në një farë mase, ato nuk janë askund afër nivelit të GoDaddy ose HostGator. Manualët e përdoruesit të FatCow përqendrohen kryesisht në krijimin e faqes tuaj të internetit, jo për tema më të avancuara ose çështje të problemeve me fotografimin.

Për ato probleme që nuk mund të zgjidhen përmes burimeve DIY (nga të cilat ka mundësi të panumërta), FatCow gjithashtu ofron telefon, biletë emaili dhe mbështetje për biseda të drejtpërdrejta. Ndërsa kjo gamë e opsioneve është e lavdërueshme, koha e kthesës për të tre kanalet është më pak se e shpejtë. Presin të presin rreth 15 minuta në pritje ose në radhë për mbështetjen e bisedës, dhe gjatë një dite për një përgjigje përmes postës elektronike. Për t’i bërë gjërat më keq, duket se përsëritjet e mbështetjes së klientëve janë trajnuar kryesisht si njerëz të shitjeve sesa si staf mbështetës. Këtu janë disa nga ngritjet që ju mund të prisni për të rënë në qoftë se ju vendosni të regjistroheni me FatCow:

Shitjet mashtruese dhe të tepërta

Ndërsa ne e përgëzojmë FatCow që e bëri shikimin fillestar të shërbimeve të tyre shumë transparente, është një histori tjetër që vjen koha e kontrollit. Jetë i gatshëm të bombardohet me pak shtesa të shprehura në një gjuhë jashtëzakonisht konfuze. Kini kujdes që të mos paguani për “hostimin e tyre” të WordPress, i cili është një mënyrë jashtëzakonisht e fshehtë për të thënë se mund t’i paguani ato për të instaluar paraprakisht disa shtojcë mediokre që përndryshe mund t’i gjeni falas. Gjithashtu vëzhgoni para se të blini Google Apps (Këshillë: Google i ofron këto falas) ose Rikthime automatike ditore (Këshillë: kjo tashmë është përfshirë në paketën tuaj). Për ata që e dinë, kjo është një fikje e madhe. Ofrimi i këtyre shtesave si “shërbime” në thelb është thjesht predikim për fillestarët që nuk dinë më mirë.

Linja e Fundit:

FatCow mund të jetë një opsion i shkëlqyeshëm afatshkurtër për dikë që kërkon të provojë një mori të gjërave nëpër fusha të ndryshme, por fakti i çështjes është se shërbimet e tyre nuk janë jashtëzakonisht të besueshme. Koha e ngadaltë e ngarkesës së faqeve dhe kohëzgjatja mesatare mund të jenë të tolerueshme për çmimin e ulët prezantues, por këto çështje bëhen seriozisht të dëmtuara me normat e tyre të rinovimit. Ne i rekomandojmë ato nëse keni nevojë për shumë specifike afatshkurtra me një buxhet që të përputhet, por jo si një zgjidhje afatgjatë e pritjes.

Shikoni Më shumë Karakteristika

Pyetje dhe Përgjigje Hosting të FatCow

FatCow Hosting: youfarë duhet të dini

FatCow Hosting ka një emër me humor, një faqe në internet e mbushur me çudira – dhe një rekord të gjatë për klientët e kënaqur. Ndër këto mijëra ndërmarrje të mbajtjes në internet, megjithatë, disa gjëra e bëjnë kompaninë të dalë nga të tjerët. Ne hodhëm një vështrim në vlerat dhe produktet e kompanisë dhe zbuluam që, përveç emrit dhe logos së tij, FatCow Hosting ka plane të qëndrueshme që i kanë bërë këta klientë të lumtur.

Si filloi HostC FatCow?

Kompania është një nga kompanitë më të vjetra pritëse atje, me themeluesin Jackie Fewell fillimin në 1997, dhe lëshimin në 1998. Pas vetëm disa viteve të shkurtra, kompania pësoi një rritje të jashtëzakonshme, duke rritur të ardhurat me rreth 25 përqind çdo vit dhe duke zgjeruar fitimin marzhi nga 4 deri në 11 përqind.

Kjo rritje, e kombinuar me besnikërinë e bazës së klientit dhe ofertat vazhdimisht të ngurta të produkteve, tërhoqi vëmendjen e Endurance International Group, një kompani mëmë në rritje e më shumë se 75 kompanive të ndryshme pritëse. Fewell, i cili ishte në krye të FatCow për më shumë se shtatë vjet, qëndroi si nënkryetar i marketingut kur EIG bleu FatCow në 2004. Pas dorëheqjes, ajo shërbeu si këshilltare para se të transferohej në një industri tjetër.

Ashtu si shumë kompani të tjera që janë blerë nga EIG, FatCow kishte vlerësime të shkëlqyera të klientëve që humbën disa nga eksitimet e tyre pas blerjes. Ata vazhdojnë të shprehen se ata janë të përkushtuar për të siguruar vlerën e biznesit të vërtetë për klientët e tyre duke u dhënë atyre shërbime të shkëlqyera klientit dhe plotësimin e nevojave të tyre duke përdorur një plan, filozofi me një çmim që edhe ata të rinj për pritje mund të fillojnë të përdorin menjëherë.

Farë e veçon FatCow-in?

FatCow Hosting rregullohet nga betimi i tij HeiferCratic, për të cilin ata thonë se i kushtohet “përkrahjes dhe krijimit të krijimtarisë”. Betimi shprehet se ata duan të njohin dhe ushqejnë pasionet e klientëve të tyre përmes mediave të tyre të zgjedhura duke ofruar mbështetje rreth orarit që do t’i ndihmojë klientët të zgjidhin çdo situatë me një qëndrim pozitiv. Ata duan t’i japin klientëve të tyre një përvojë të këndshme dhe të lehtë në internet.

Për këtë qëllim, FatCow e ka vendosur veten në pozitën e një procesi të regjistrimit të pastër, të kuptueshëm lehtë dhe të lundruar, mbështetje dhe kujdes gjithëpërfshirës, ​​dhe integrim me një numër të ofruesve të ndryshëm të shërbimeve. Fatkeqësisht, shumë klientë që e vlerësuan këtë në fillim kanë zbuluar që që nga blerja, FatCow po bie në normën e mos përmbushjes së pritjeve të publikuara dhe të promovuara.

Kindfarë lloj planesh të përbashkëta pritje ofron FatCow?

Plani origjinal i FatCow, i quajtur unikalisht The Original FatCow Plan, kushton përdoruesve vetëm 49 dollarë për vitin e tyre të parë. Konsumatorët marrin domene të pakufizuar, hapësirë ​​në disk dhe gjerësi bandë – të mbuluara me “oodles”, që do të thotë që për sa kohë që ju i respektoni kushtet e tyre të shërbimit dhe nuk e tejkaloni përdorimin normal për të operuar një sit të madhësisë tuaj, duhet të jeni mirë dhe duke mos u përballur me ndëshkime serioze.

Për më tepër, FatCow siguron burime të tjera të pakufizuara, si përdoruesit e FTP dhe nën përdoruesit dhe kutitë postare të postës elektronike. Ju gjithashtu merrni një emër domain falas, si dhe mjetet e merrni atë dhe drejtuar, si ndërtuesi i faqes në internet me një abonim falas në Script Barn, sigurinë SSL, integrimet e karrocave të blerjeve dhe 1 GB ruajtje në JustCloud.

Pas vitit të parë, plani ka mundësi të ndryshme rinovimi, nga 14,95 $ në muaj për një afat një, tre ose 12 muaj, 13.95 dollarë në muaj për një afat 24-mujor, ose 12,95 $ në muaj për një afat 36-muaj.

A ofron FatCow ndonjë shërbim të dedikuar të serverit?

FatCow Hosting ka një shkallë rrëshqitëse që mund të plotësojë nevojat e dedikuara të serverëve në tre nivele të ndryshme. Të gjitha planet vijnë me cPanel, i cili është standard i industrisë dhe është një veçori e shkëlqyeshme, një emër domain falas dhe CentOS 6.4 për sistemin e tyre operativ.

Pritja e përkushtuar gjithashtu vjen me mbështetje 24/7 nga ekspertët e tyre, që do të thotë se ndërsa faqja juaj rritet, do të merrni nivele të larta sigurie dhe performance, me një kohë të shpejtë përgjigjeje për vizitorët tuaj. Konsumatorët që zgjedhin serverë të dedikuar kanë kontroll të plotë mbi serverat e tyre privatë. Ata mund të krijojnë domene dhe nënfusha të pakufizuara, llogari POP3, bazat e të dhënave MySQL dhe llogaritë FTP, të vijnë me 13 skriptete të ndryshme të parainstaluara dhe përfshijnë regjistrat e gabimeve dhe referencave, hyrjen e logave të papërpunuara dhe AWstats.

 • Plani startup përfshin 2 bërthama në një server Intel XEON E3-1220LV2 3.5 GHZ, me RAM 4 GB, ruajtje 500 GB, 5TB të bandës dhe tre adresa IP, për një normë fillestare promovuese prej 119.99 $ / muaj, e cila do të rinovojë me 149.99 $ / muaj.
 • Plani profesional përfshin 4 bërthama në serverin Intel Xeon E3-1265LV2 3.2GHz me 8 GB RAM, ruajtje 1000 GB, gjerësi bandë 10TB dhe katër adresë IP. Plani ka një zbritje hyrëse prej 151,99 $ / muaj, dhe rinovon me 189,99 $ / muaj.
 • Plani i Ndërmarrjes përfshin 4 bërthama me 16 GB RAM në një server Intel XEON E3-1230V2 3.7 GHZ me ruajtje 1000 GB, bandwidth 15TB dhe pesë adresa IP për 191.99 $ / muaj (rinovon me 239.99 $ / muaj).
Po sikur të dua diçka në mes të pritjes së përbashkët dhe të përkushtuar në FatCow Hosting?

Hosting VPS, ose serverë virtualë privatë, janë serverë gjysmë privatë që kanë më pak klientë sesa një server të përbashkët, dhe ju japin një kontroll kontrolli që është më afër hostit i dedikuar me një çmim që është më i ulët se një plan i vërtetë i dedikuar. Ju merrni mbështetjen e ekspertëve 24/7 dhe është një mënyrë e shkëlqyeshme për të akomoduar vendet në rritje me burime fleksibël.

Planet VPS të FatCow Hosting përfshijnë cPanel, së bashku me qasjen opsionale të rrënjës ose një plan plotësisht të menaxhuar. Planet gjithashtu marrin një regjistrim falas të domenit, së bashku me skenarët dhe planet log që përfshihen në planet e dedikuara të pritjes. Këto plane përfshijnë gjithashtu fusha dhe nënfusha të pakufizuara, llogari POP3, bazat e të dhënave MySQL dhe llogari FTP.

Ekzistojnë tre mundësi të ndryshme të planit, të gjitha përfshijnë CentOS 6.4.

 • Plani Themelor fillon me 19,99 $ / muaj për mandatin e parë, dhe rinovon me 24,99 $ / muaj. Plani përfshin 1 CP RAM bazë dhe 1 GB RAM, me 40 GB ruajtje, Bandwidth 1TB dhe një adresë IP.
 • Plani i Biznesit, i cili fillon me 47.99 $ / muaj për mandatin e parë dhe rinovon me 59,99 $ / muaj, përfshin 2 CPU thelbësore, 4 GB RAM, 90 GB ruajtje, Bandwidth 3TB dhe dy IP adresë.
 • Plani Optimum përfshin 4 CPU thelbësore, 8 GB RAM, ruajtje 120 GB, Bandwidth të bandës 4TB dhe dy IP adresë për 79,99 $ / muaj në termin e parë dhe 99,99 $ / muaj pas rinovimit.
A ka FatCow Hosting ndonjë plan të veçantë për WordPress?

Ata ofrojnë dy plane të përbashkëta të përqendruara në WordPress, të dyja kanë një panel kontrolli të përshtatur, tema të paravendosura dhe shtojca si W3 Total Cache dhe Jetpack. Një partneritet me SiteLock rrit sigurinë dhe mbrojtjen tuaj duke eleminuar malware gjatë kohës që flini, dhe ata optimizojnë serverin tuaj duke kufizuar numrin e klientëve, duke ju dhënë shpejtësi të lartë dhe kohëzgjatje të vazhdueshme.

 • WP Starter, plani bazë, përfshin një regjistrim falas të domenit, së bashku me hapësirën e pakufizuar të diskut dhe bandën, për 3,75 $ në muaj për termin e parë të shërbimit.
 • WP Essential, i cili kushton 6.95 dollarë në muaj për mandatin e parë, përfshin një mundësi më të madhe temash dhe shtojcash, pako sigurie luksoze, mbështetje 24/7 ekspertësh dhe serverë me bazë SSD që rrisin shpejtësinë tuaj. Ky plan përfshin gjithashtu një regjistrim të lirë të domenit.
Isfarë është koha e mbajtjes së FatCow Hosting dhe a është e garantuar?

Ndërsa FatCow Hosting nuk ofron asnjë garanci në kohën e saj të fundit, në të kaluarën, ata ofruan një garanci prej 99.9 përqind, që do të thotë se faqja juaj do të binte për më pak se 45 minuta çdo muaj. Konsumatorët sot kanë parë një kohë mesatare 12-mujore prej 99.89 përqind, që është një mesatare prej rreth 47-minutash e gjysmë të joproduktive çdo muaj. Ka pasur disa muaj, megjithatë, kur klientët kishin një kohë të gjatë 99,99 përqind – duke u dhënë atyre një kohë të papaguar që do të thotë se kishte më pak se pesë minuta kohë joproduktive çdo muaj.

Mesatarja nuk është e keqe, dhe është afër asaj që të tjerët po ofrojnë gjithashtu, dhe nëse qëllon një muaj me një kohë të mirë, do të kesh një përfitim më të madh. Fatkeqësisht, megjithëkëtë, shumë nga këto kompani të tjera po garantojnë kohën e tyre të punës, që shpesh nënkupton që ju do të merrni kredi për çdo ndërhyrje, dhe kjo nuk është një opsion me FatCow Hosting.

A ka ndonjë garanci me FatCow Hosting?

Nga ana e ndritshme, FatCow Hosting ofron një garanci prej 30 ditësh për kthimin e parave për klientët që nuk janë të kënaqur me planin e tyre të pritjes. Garancia e tyre është e ngjashme me shumicën e të tjerëve, duke vërejtur se do të merrni një rimbursim për shërbimet e ofruara nga FatCow Hosting; tarifat e palëve të treta, përfshirë regjistrimin e emrit të domain 15 $. Kjo do të thotë, megjithatë, kjo duhet të vendosni të ndryshoni kompani, ju mund të merrni emrin e domain me vete.

Mbani në mend se, ndryshe nga kompanitë e tjera, FatCow Hosting e bën këtë garanci vetëm në dispozicion të klientëve që kanë paguar me karta krediti kur regjistrohen.

Si mund të filloj?

FatCow ka një proces relativisht të lehtë të regjistrimit, pa shumë shtytje shtesë për t’i shtuar shitjes tuaj. Ajo që na pëlqen në lidhje me FatCow Hosting është se, pasi ato kanë përfshirë cPanel në shumicën e planeve të tyre, ata mund të ofrojnë transferim falas për pothuajse të gjitha faqet e internetit. Kjo do të thotë që pasi të keni vendosur të transferoheni në FatCow, teknikët e tyre do të zhvendosin faqen tuaj në serverët e tyre dhe do të sigurojnë që gjithçka të ishte ashtu siç e kishit projektuar të ishte përpara se të dilni live.

A ofron FatCow Hosting zgjidhje jeshile?

Kompania dëshiron të mbajë kullotat e tyre – dhe të gjithë të tjerët – duke përdorur opsione eko-miqësore. Zyrat e tyre dhe qendrat e të dhënave janë plotësisht të mundësuar nga energjia e erës, duke kompensuar përdorimin e energjisë me 200 përqind; për secilën KWH energji elektrike që përdor FatCow, kompania blen dy herë më shumë çertifikata të energjisë së rinovueshme drejt gjenerimit të energjisë me energji nga era. Si rezultat, ata kanë qenë në gjendje të mbajnë 999 tonë metrikë dioksid karboni nga atmosfera çdo vit.

Ku janë pritur serverat e tyre?

Qendrat e të dhënave të FatCow janë në Boston, ku ato kanë shumë ruajtje të petabiteve të përhapura në mijëra depozita. Së bashku, këto qendra përbëjnë më shumë se 2,400 metra katrorë të ruajtjes. Përmes serverave të tyre të bashkuar, makina e parë që është në dispozicion për planet e përbashkëta do të jetë ajo që do t’u shërbejë klientëve që kërkojnë të hyjnë në Uebfaqen e një klienti, i cili, thonë ata, siguron një kohë më të shpejtë ngarkimi dhe më pak joproduktive.

A ofron FatCow ndonjë lloj rezervë?

Kompania ka një depozitë të bashkangjitur në rrjet që lejon të gjitha të dhënat e hyrjes së makinerisë. Nëpërmjet rrjetëzimit të grupuar, çdo makinë përputhet me një makinë identike që do të marrë ngarkesë në rast se ka një përplasje ose problem me njësinë primare. Krijimi i kopjeve rezervë bëhet në një server tjetër të vendosur me një kopje pasqyre të të dhënave.

Kushtet e shërbimit të kompanisë shprehen qartë, megjithatë, se klientët janë përgjegjës për të mbështetur faqet e tyre të internetit, përmbajtjen dhe postat elektronike, në një kompjuter lokal, së bashku me një kopje shtesë. FatCow ka disa rezervë të përkohshëm për klientët VPS, por i mban ato vetëm për një kohë të shkurtër në rast se ka një dështim në harduer; kompania nuk i garanton këto kopje rezervë.

Si është shërbimi i klientit të FatCow?

Kompania më parë merrte vlerësime të rrepta për shërbimin e tyre, por në vitet e kaluara, klientët janë ankuar për linja të gjata për mbështetjen e klientit, mospërputhje për ata me plane që përfshijnë mbështetje të ekspertëve, probleme të pazgjidhura dhe pak ndjeshmëri për klientët që janë duke provuar këto situata.

Ata ofrojnë më shumë se një mënyrë për t’i arritur ato, nga posta elektronike ose formularët, deri në telefon dhe biseda live, dhe vëren se ekipi i tyre i ndihmës është në dispozicion 24/7 për të ndihmuar. Për më tepër, ata kanë një bazë të gjerë njohurish dhe udhëzues të përdoruesve për pyetje që bëhen shpesh.

A ju rekomandojmë FatCow?

Në krahasim me hostet e tjerë, FatCow ka një plan të plotë që është shumë kosto-efektiv për vitin e parë. Planet e tyre të dedikuara dhe VPS ndoshta do të ishin më të mirat për ata që kanë një përvojë, por planet e përbashkëta dhe WordPress ofrojnë një listë të gjerë të veçorive dhe përfitimeve për të ndihmuar në përmirësimin e faqes tuaj dhe t’ju japin Uebfaqen e biznesit tuaj që duhet të rritet.

Më shumë në FatCow.com

Karakteristikat kryesore

 • Mbështetje e shpejtë
 • Cmime te arsyeshme
 • Ton tipare

Vizitoni faqen zyrtare të internetit

5 hostet kryesorë

 • Shqyrtime SiteGround
 • Shqyrtime të motorit WP
 • Shqyrtime për hostet A2 (të vjetra)
 • Rishikimi Bluehost
 • Shqyrtime të Menaxhuara të GoDaddy për WordPress
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map