Shqyrtime të hostimit të Namecheap maj 2020 – Të përbashkëta, EasyWP dhe VPS

Contents

Isfarë është Namecheap Hosting?

Mos harroni kur GoDaddy u fut në telashe për themeluesit e tyre që qëlluan elefantët?


Epo Namecheap morri bazën e lartë morale dhe i ndihmoi klientët e tronditur të lëviznin në platformën e tyre.

Ata janë duke shkuar kur ju doni një emër domain, por çfarë lidhje me pritjen e tyre?

Kjo kompani është themeluar në vitin 2000 nga një njeri i quajtur Richard Kirkendall, dhe është në pronësi të pavarur dhe operohet.

Për gjysmën e parë të ekzistencës së saj, Namecheap ishte vetëm duke siguruar regjistruesit e emrave të domain, por që nga viti 2007 ata u zgjeruan për të ofruar opsione të përbashkëta të pritjes gjithashtu. Zyrat e Namecheap janë me qendër në Los Angeles, dhe deri më tani ata mburren me një listë klientësh me mbi dy milion.

Sa e mirë është të presë Namecheap?

Siç sugjeron emri, kjo faqe është e njohur për emrat e lirë të domain.

Por tani ata janë duke qenë badger bad dhe duke kërkuar pretendimet e tyre në web hosting.

Për vetëm 10 dollarë në vit.

Duke qenë rreth rreth pesëmbëdhjetë vjet, kompania ka marrë një reputacion të fortë si një regjistrues domain, dhe shërbimet e web hosting janë në rregull, edhe nëse ato nuk janë aq të jashtëzakonshme sa faqet e tjera. Në përgjithësi, gjëja më e mirë në lidhje me Namecheap është çmimi, por ata kanë një shërbim mjaft të mirë për klientët, dhe ato ofrojnë gjithçka që ju nevojitet për të marrë faqen tuaj në internet. Nëse jeni duke kërkuar diçka të thjeshtë dhe të drejtpërdrejtë, atëherë Namecheap mund të jetë një opsion i mirë, duke supozuar se doni të kurseni para. Nëse, sidoqoftë, keni nevojë për diçka më të fortë ose dëshironi të pritni shumë faqe ose të bëni ndonjë gjë shumë komplekse, atëherë Namecheap mund të jetë jashtëzakonisht kufizues.

Shih Shqyrtimet e Pritjes së Namecheap-it zyrtar të faqes 3.6 / 5 Shqyrtuesi {{komenteOverall} / 5 Përdoruesit (2 vota) Pro

 1. Kosto-efektive
 2. Mbështetje e denjë për klientët
 3. Regjistrues i domain-it me përvojë
 4. Ndërfaqja miqësore për përdoruesit
 5. Afatet e besueshme
 6. Karakteristikat e duhura të biznesit

Cons

 1. Karakteristika të kufizuara të ofruara
 2. Planet e vlerës janë shumë më të kufizuara
 3. Jo ideale për ndërmarrje të mëdha ose për pritjen e shumë siteve
 4. Ështjet mund të ndizen mbi baza disi të rregullta

Përmbledhje Sa i përket shërbimeve të mbajtjes së faqeve në internet, Namecheap sigurisht që nuk është në nivelin e parë. Sidoqoftë, për këdo që kërkon diçka me kosto efektive, pa ndonjë frills, ky mund të jetë një opsion i mirë. Themimi është gjëja më e mirë në lidhje me të, por kjo nuk do të thotë se ka vlerë të madhe. Support3.5Speed3Features3Value4.5Transparency4

Rishikimi ynë zyrtar për strehimin e Namecheap

Kjo kompani është themeluar në vitin 2000 nga një njeri i quajtur Richard Kirkendall, dhe është në pronësi të pavarur dhe operohet. Për gjysmën e parë të ekzistencës së saj, Namecheap ishte vetëm duke siguruar regjistruesit e emrave të domain, por që nga viti 2007 ata u zgjeruan për të ofruar opsione të përbashkëta të pritjes gjithashtu. Zyrat e Namecheap janë me qendër në Los Angeles, dhe deri më tani ata mburren me një listë klientësh me mbi dy milion. Namecheap është i akredituar nga ICANN.

Karakteristikat më të mira të mbajtjes së Namecheap

Para se të zhyten në çështjet e shumta që vijnë me Namecheap Hosting (për fat të keq ka mjaft), le të fillojmë duke shikuar gjërat që ata bëjnë mirë. Të jesh në biznes për këtë kohë të gjatë dhe të kesh kaq shumë klientë (kështu thonë ata) do të thotë që ata duhet të bëjnë disa gjëra siç duhet, kështu që ne duhet të nxjerrim në pah aspektet pozitive që vijnë me marrjen e një domeni të lirë dhe një faqe interneti nga Namecheap.

1. me kosto efektive

Ekzistojnë katër plane nga të cilat mund të zgjidhni, dhe të gjitha ato janë qesharake të lira kur krahasohen me faqet e tjera. Aty ku Namecheap shkëlqen vërtet është në çmimet e saj hyrëse, i cili fillon me 9.88 dollarë për paketën Value. Lista e çmimeve është si më poshtë.

 • vlera: 9.88 dollarë për të filluar, rinovuar me 38,88 dollarë në vit
 • profesionale: 19,88 dollarë për të filluar, 78.88 dollarë në rinovim në vit
 • Ultimate: 29,88 dollarë për të filluar, rinovuar me 129.88 dollarë në vit
 • Biznes Pro: 19,88 dollarë për të filluar, 17.98 dollarë në muaj për të rinovuar

Siç mund ta shihni, mund të filloni për një çmim shumë të ulët prezantues. Por ju merrni shumë për para? Jo tamam. Por ne do të futemi në këtë më vonë.

2. Stërvitja e shpejtë dhe e lehtë

Kurdo që të regjistroheni me një sit të ri pritës, duhet të merrni të gjitha informacionet tuaja dhe të merrni gjithçka dhe të funksiononi. Disa site mund ta bëjnë këtë të komplikuar pa nevojë, që do të thotë se nëse nuk jeni tashmë të njohur me paraqitjen, mund të jetë konfuz dhe të marrë më shumë kohë sesa është e nevojshme. Namecheap, për fat të mirë, e bën procesin e bordit jashtëzakonisht të thjeshtë. Ju merrni një email të mirëpritur menjëherë pasi të regjistroheni dhe menjëherë mund të regjistroheni. Gjithçka është paraqitur në një mënyrë efikase, do të thotë që nuk do të tërhiqeni aspak dhe duhet të telefononi mbështetjen e klientit.

3. Mbështetje

Kur shikoni vlerësimet e klientëve, duket se ka ndonjë mospërputhje me sistemin e mbështetjes. Nga njëra anë, disa përdorues do të pretendojnë se atyre u është dhënë radha, ndërsa nga ana tjetër, njerëz të ndryshëm thonë se mbështetja e klientit është gjëja më e mirë në lidhje me sitin. Me përvojën tonë të kufizuar, duhet të themi se, në përgjithësi, shërbimi i ofruar është pak më shumë se mesatarja, me kohën e përgjigjes relativisht të shpejtë.

Një gjë që do të preferonim është nëse ata kanë mbështetje telefonike, por ju mund të bëni bisedë live, që do të thotë se ju duhet të jeni në gjendje të rregulloni problemin tuaj brenda një ore apo ashtu. Mundësia tjetër është të hapni një biletë, e cila mund të zgjasë diku nga pesë orë deri në një ditë të plotë, në varësi të vëllimit të klientëve.

4. Menaxhimi i faqes në internet

Siç përmendëm më lart, Namecheap është i mirë vetëm për këdo që nuk ka nevojë për shumë karakteristika ose funksionalitet në faqen e tyre. Shumica e ankesave që kemi parë ishin nga përdoruesit që donin të integronin shumë aplikacione dhe programe të shtuara në faqen e tyre të internetit, gjë që nuk është ideale për këtë host.

Kjo duke u thënë, duke supozuar se thjeshtësia është fundi juaj, atëherë Namecheap i bën gjërat më të lehta për ju. Pasi të keni filluar në faqen tuaj, fundi është shumë minimalist dhe miqësor për përdoruesit, që do të thotë se nuk ju duhet një diplomë në shkencën e kompjuterave për të lundruar nëpër opsionet e menusë. Disa madje mund të thonë se është shumë e thjeshtë.

5. Opsionet rezervë

Kurdoherë që po administroni një faqe në internet, duhet të siguroheni që po rezervoni rregullisht materialin tuaj. Namecheap megjithatë merr një pjesë të madhe të kësaj barrë mbi shpatullat tuaja, dhe e mbështet faqen tuaj dy herë në javë. Ndërsa ne ju rekomandojmë që ta bëni atë vetë, kjo është një veçori e bukur që ata ofrojnë, kështu që nëse harroni ta bëni atë, nuk do të vidhoseni në planin afatgjatë.

6. Karakteristikat e faqes në internet

Ndërsa karakteristikat shtesë që ofron Namecheap janë të kufizuara kur krahasohen me faqet e tjera, ato që ka ka janë mjaft të mira.

 • Softaculous: sa i përket instalimit të skripteteve dhe aplikacioneve të palëve të treta, ky program i bën gjërat super të lehta duke ju lejuar të vendosni gjithçka me një klik.
 • CloudFlare: ky program i palëve të treta mund të ndihmojë në shpejtimin e faqes tuaj dhe t’ju bëjë më të lëvizshëm. Namecheap ju lejon të integroheni me CloudFlare për një performancë më të mirë.
 • Google Apps: për këdo që e do Google, mund të instaloni aplikacionet e kompanisë në faqen tuaj të internetit përmes Namecheap

7. Uptime

Kur shkoni në ndonjë sit pritës, të gjithë do të pretendojnë se garantojnë mbi 99% besueshmëri të kohës. Me sa mund të themi, Namecheap nuk parashikon ato që mund të ofrojnë nëse kjo përqindje do të bie, që do të thotë se garancia e tyre mund të jetë vetëm disa premtime boshe.

E thënë kjo, ne nuk kemi parë ndonjë çështje domethënëse me kohën e duhur, do të thotë se ato duket se kanë gjithçka nën kontroll. Shumica e ankesave që kemi parë kanë qenë me karakteristika dhe shkrime që nuk funksionojnë siç duhet, por askush nuk duket se ka kaq shumë çështje me kohën e duhur. Sigurisht, ndonjëherë ndodhin gjëra, por faqja në përgjithësi duket se do të përmbushë premtimin e saj.

8. Regjistruesi i Domenit

Së pari dhe më e rëndësishmja, Namecheap filloi si një regjistrues për domenet, dhe si i tillë, kjo është ajo që faqja bën shumë mirë. Nëse po kërkoni të blini një domen dhe e keni atë diku tjetër, Namecheap e bën atë tepër të lehtë për ta bërë këtë. Në fakt, shumë site të mëdha e përdorin këtë shërbim dhe më pas kalojnë nëpër një sit tjetër të hostimit sepse është kaq me kosto efektive dhe i lehtë për t’u përdorur. Në përgjithësi, edhe nëse nuk përdorni Namecheap për mbajtjen në internet (ju me siguri nuk do të keni), mund të jetë një mundësi e frikshme për blerjen e fushave.

Rrjetet poshtë të Hosting Namecheap

Tani që kemi parë anën pozitive të Namecheap, duhet të rrokim monedhën dhe të shohim se çfarë nuk funksionon. Fatkeqësisht, në këtë rast, e keqja tejkalon të mirën, por nëse keni nevojë për një vend të lirë pritës dhe nuk keni shumë kërkesa shtesë, atëherë mund të mos keni nevojë të shqetësoheni për ndonjë nga këto gjëra.

1. Opsione të kufizuara

Kur shikon në shërbimet e pritjes, Namecheap vendos kapele në numrin e fushave dhe bazave të të dhënave që mund të kesh. Natyrisht, sa më e lirë të jetë pakoja juaj, aq më pak të merrni, por në këtë rast, kufizimet janë më shumë sesa do të prisni. Këtu është ndarja.

 • Paketa e vlerës: Tre fusha, 20 hapësirë ​​në disk, pesëdhjetë baza të të dhënave dhe pesëdhjetë llogari emaili.
 • profesionale: Dhjetë fusha, 50 hapësirë ​​në disk, 100 baza të të dhënave dhe llogari të postës elektronike
 • Ultimate: Pesëdhjetë fusha, 50 hapësirë ​​në disk, 100 baza të të dhënave dhe llogari të postës elektronike
 • Biznes Pro: Hapësirë ​​në disk 20 GB dhe gjerësi bandë 5000 GB

Siç mund ta shihni, ju nuk merrni aq shumë për paratë tuaja siç do të prisni. Sidoqoftë, nëse nuk shihni ndonjë problem me qëndrimin nën ato kapakë, atëherë do të zbuloni se Namecheap është shumë më efektiv se sa konkurrenca. Sidoqoftë, ju nuk do të merrni të njëjtin nivel të funksionalitetit dhe të performancës, kështu që duhet ta mbani mend gjithashtu.

Gjëja tjetër në lidhje me këto kapele është se ato nuk janë aq të drejtpërdrejta sa vendet e tjera. Për shkak se ju jeni të kufizuar në çdo aspekt, kjo do të thotë se ju mund të keni nevojë të azhurnoni paketën tuaj për një nga disa arsye. Për shembull, ju mund të keni një sit dhe domain, por nëse keni nevojë për më shumë se 20 GB hapësirë ​​në disk, atëherë duhet të azhurnoni. Në mënyrë të ngjashme, nëse keni nevojë për më shumë baza të të dhënave, do të duhet të azhurnoni, etj. Shërbime të tjera pritëse hapësirojnë gjëra në mënyrë që ju të azhurnoni kur të merrni më të mëdha dhe të shtoni më shumë karakteristika. Me Namecheap, ju mund të vazhdoni të operoni një uebfaqe të vetme dhe duhet të azhurnoni pavarësisht se sa i madh keni.

2. Shpejtësia

Një tjetër kufizim kryesor i Namecheap është shpejtësia në të cilën ngarkon faqen tuaj. Duke supozuar se ju doni që njerëzit të shikojnë në faqen tuaj të internetit, duhet të siguroheni që nuk do të marrë një kohë të gjatë për t’u ngarkuar; përndryshe, klientët tuaj do të kërcejnë para se të shohin ndonjë gjë. Kështu, ju duhet të gjeni një shërbim pritës që mund të sigurojë që faqja juaj të shfaqet shpejt, pa marrë parasysh se çfarë pajisje përdoren.

Në lidhje me këtë, Namecheap nuk është aq e shkëlqyeshme. Përsëri, nëse keni një faqe të thjeshtë pa shumë grafika ose aplikacione komplekse, me siguri nuk do të duhet të shqetësoheni. Por nëse faqja juaj fillon të ketë karakteristika ose funksionalitete shtesë, atëherë mund të jeni në gjendje të keq. Në përgjithësi, Namecheap nuk është askund aq shpejt në ngarkimin e faqeve sesa konkursi.

3. Garancia e kthimit të parave

Ndërsa nuk është gjithmonë treguesi më i mirë i forcës së një kompanie, një mënyrë për të marrë një kuptim se sa i besueshëm do të jetë një biznes është nëse ata ofrojnë apo jo një garanci për kthimin e parave. Kjo do të thotë që kompania qëndron pas produktit të saj 100%, gjë që u jep klientëve një ndjenjë sigurie dhe rehati.

Me këtë në mendje, Namecheap ofron një garanci të tillë, por është jashtëzakonisht i kufizuar. Shumica e faqeve të pritjes që ofrojnë një marrëveshje të tillë do ta bëjnë këtë për tridhjetë ditë. Këtu, ju keni vetëm dy javë për të vendosur nëse është e përshtatshme për ju, që nuk është koha e mjaftueshme në librin tonë. Kështu, ne duhet ta rendisim këtë si një negative, pasi duket se faqja shpreson të tërheqë newbies të cilët nuk e dinë se dy javë është shumë e shkurtër për të vlerësuar një kompani pritëse. Nëse Namecheap do të ishte më i sigurt në shërbimet e saj, atëherë ajo do të ofronte të paktën tridhjetë ditë.

4. Vetëm Linux

Ndërsa ky kufizim nuk është domosdoshmërisht i mjaftueshëm për të dënuar faqen, vlen të përmendet se Namecheap ofron vetëm shërbime për Linux, do të thotë që përdoruesit e Windows ose Mac nuk kanë fat. Ajo që bie në sy për këtë është se kjo faqe duket se është e përshtatur për përdoruesit e faqes së parë të internetit, të cilët me shumë gjasë nuk do të përdorin Linux për të vendosur faqen e tyre. Megjithatë, kjo është ajo që faqja duhet të ofrojë.

Vija e poshtme

Në përgjithësi, kur shikojmë të gjitha të mirat dhe të këqijat, duhet të themi se e vetmja gjë që Namecheap ka për të është që ata kanë çmime më të ulëta se konkurrenca. Nëse doni të mbështeteni në këtë kompani për mbajtjen e domenit tuaj, atëherë ne ju rekomandojmë ta bëni këtë, pasi kjo është ajo që bën më së miri. Sidoqoftë, kur bëhet fjalë për shërbimet e pritjes, Namecheap ka shumë çështje për ta bërë atë një zgjidhje të zbatueshme.

Kjo do të thuhet, megjithëse, nëse jeni tipi i personit që shqetësohet shumë më tepër me çmimin sesa me performancën, mund t’i jepni një shans Namecheap. Sidoqoftë, çmimet më të ulëta nuk do të thotë vlerë më e mirë, që do të thotë që ju mund të merrni karakteristika dhe funksionalitet shumë më të mirë për pak më shumë para, dhe nuk do të duhet të merreni me ndonjë dhimbje koke më tej poshtë vijës.

Me pak fjalë, Namecheap filloi si një regjistrues i shkëlqyeshëm i domain dhe më pas vendosi të provojë dorën e saj në web hosting. Sidoqoftë, për shkak se nuk ishte qëllimi origjinal, faqja nuk është e specializuar në shërbimet e pritjes, që do të thotë se ka një performancë të dobët.

Në fund të fundit është të blini domenin tuaj këtu, por ta presin diku tjetër.

Shikoni Më shumë Karakteristika

FAQ të Pritjes së Namecheap

Nëse jeni akoma në gardh rreth Namecheap ose po mendoni të regjistroheni me ta, atëherë këtu janë disa pyetje të zakonshme që njerëzit kanë për shërbimin. Nëse nuk mund të gjeni atë që po kërkoni këtu, atëherë ju sugjerojmë të kontaktoni direkt me faqen e internetit. Ata duhet të jenë në gjendje t’i përgjigjen çdo pyetjeje që keni, megjithëse duhet të keni parasysh që ata do të përpiqen t’ju shesin një paketë, kështu që mund të tingëllojë më mirë sesa është në të vërtetë.

Mund të presë shumë faqe interneti përmes Namecheap?

Po, mundeni, edhe pse jeni i kufizuar në numër. Sidoqoftë, një gjë për tu mbajtur në mend është se ju jeni të bllokuar në hapësirën e diskut dhe bazën e të dhënave, që do të thotë që edhe nëse ju hostoni vetëm dy site, mund t’ju duhet të përmirësoni në një nivel më të lartë për të lejuar më shumë ruajtjen e të dhënave. Sidoqoftë, Namecheap ju lejon të strehoni së paku tre site dhe më së shumti pesëdhjetë.

Whatfarë lloj hostie është në dispozicion?

Namecheap ofron katër lloje të ndryshme të shërbimeve të pritjes. Shpërndarës, shitës, VPS dhe serverë të dedikuar.

A ofron faqja fusha falas nëse regjistroheni në planin e saj të pritjes?

Jo, Namecheap nuk ofron fusha falas. Për shkak se ajo filloi si një regjistrues, ju duhet të blini fushat tuaja veç e veç. Për fat të mirë, ato janë shumë kosto-efektive.

A ka tarifa të fshehura?

Fatmirësisht, Namecheap është shumë e prapme për çmimet dhe kostot e saj, do të thotë që nuk duhet të gjeni ndonjë tarifë që nuk ishte e shënuar dhe ju treguar para se të regjistroheni.

A mund të pres postën elektronike përmes Namecheap nëse nuk kam një faqe në internet?

Po, faqja ofron shërbime të dedikuara për mbajtjen e postës elektronike. Ju mund të merrni hapësirën në disk dhe ruajtjen e skedarëve për emailet tuaja, si dhe mbrojtje kundër spamit.

A ofron Namecheap një garanci për kthimin e parave?

Po, por vlen vetëm për katërmbëdhjetë ditë (dy javë). Sidoqoftë, nëse zgjidhni një plan të dedikuar të serverit, atëherë nuk e keni këtë mundësi. Gjithashtu, nëse bëni dy tarifa shtesë gjatë dy javëve të para, ato nuk do të kthehen.

A ofron kjo faqe strukturim të planit të ndryshëm të pagesave?

Po, Namecheap është shumë e larmishme në lidhje me mënyrën se si mund të paguani për shërbimet e saj. Nëse dëshironi, mund të zgjidhni të paguani mujore, vjetore, dyvjeçare, apo edhe tre-vjeçare. Sidoqoftë, plani i biznesit Pro është i disponueshëm vetëm për rinovim mujor, kështu që nuk mund të parapagoni për një vit të tërë. Në përgjithësi, sa më shumë të shpenzoni para, aq më shumë do të kurseni në planin afatgjatë.

Sa i përket mënyrës se si mund të paguani, faqja merr të gjitha kartat e kreditit kryesore, si dhe PayPal dhe madje edhe BitCoin.

Cilat lloje të opsioneve të mbështetjes së klientit ka Namecheap?

Metoda kryesore për të kontaktuar ekipin mbështetës është përmes një sistemi biletash ose përmes hapjes së bisedës live. Ata nuk kanë asnjë shërbim telefonik në këtë kohë. Ju gjithashtu mund të kaloni nëpër bazën e të dhënave të njohurive të faqes për të gjetur përgjigje për problemet e zakonshme.

Ku janë vendosur qendrat e të dhënave të Namecheap?

Ata kanë vende të shumta në Amerikën e Veriut, të tilla si Dallas, Phoenix, dhe Atlanta. Selia e faqes është në Los Angeles. Namecheap gjithashtu ka qendra të të dhënave në Mbretërinë e Bashkuar dhe Evropë nëse jeni jashtë SH.B.A..

A ka Namecheap të tepërta për qendrat e saj të të dhënave?

Po, si me të gjitha faqet e pritjes, Namecheap ka teprica për energji, veçori të sigurisë dhe rrjetëzim.

A ofron faqja një garanci në kohën e duhur?

Nëse merrni një plan të përbashkët ose të dedikuar të serverit, atëherë Namecheap ofron një garanci 100% në kohë. Nëse merrni një plan shitës ose VPS, atëherë kjo përqindje bie në 99.9%. Nëse keni përvojë më pak se kaq, mund të keni të drejtë për një zgjatje të ciklit. Duhet të paraqisni një biletë brenda dhjetë ditësh për t’u kualifikuar, sidoqoftë.

A ofron Namecheap plane të pakufizuara?

Po, disa nga planet e ofruara kanë një bandë të pakufizuar dhe hapësirë ​​në disk. Por ju duhet të paguani një premium për të.

A ka Namecheap sistemin e vet të panelit të kontrollit?

Jo, siti përdor cPanel, i cili është një sistem standard i industrisë për menaxhimin e faqes tuaj.

A i rezervon faqja të dhënat e mia??

Po, do të mbështeteni dy herë në javë, megjithëse faqja thotë se kjo është vetëm për “qëllime restaurimi”. Kjo do të thotë që ju duhet të mbështeteni vetë. Ju mund të kërkoni kopje rezervë shtesë nga Namecheap falas.

Kindfarë lloj gjuhe programimi pranohet në këtë sit?

Namecheap lejon që shumë programe standarde të industrisë të integrohen në faqen tuaj të internetit. Emrat kryesorë janë MySQL, Perl, Ruby on Rails dhe PHP.

A mund ta transferoj fushën time ose faqen e internetit në Namecheap?

Po ti mundesh. Sajti ka një ekip tranzicioni që do t’ju ndihmojë të sjellni emrat e domain ekzistues dhe faqet e internetit që keni në serverët e tyre. Më e mira nga të gjitha, nëse pritësi juaj i vjetër do të kishte një set të ndryshëm të panelit të kontrollit, Namecheap do ta bëjë atë të pajtueshëm me cPanel. Ju mund të transferoni të gjithë materialin tuaj ekzistues, pavarësisht se nga cili plan zgjidhni.

Nëse jam i ri për të krijuar një faqe në internet, a ofron Namecheap mjete për të më ndihmuar?

Po, mund të gjeni shumë mjete në të gjithë industrinë për t’ju ndihmuar të krijoni uebfaqen tuaj me lehtësi. Më të zakonshmet janë WordPress, Joomla dhe Drupal. Ju mund të vendosni gjithçka me një klik duke përdorur Softaculous. Këto mjete funksionojnë nëse po filloni një blog të thjeshtë ose krijoni një dyqan në internet.

Kindfarë lloj opsionesh sigurie ofron Namecheap?

Deri më tani, faqja mbron vetëm informacionin tuaj përmes një firewall. Faqja gjithashtu ka një ekip të pronarit të sigurisë në shtëpi që do të monitorojë për çdo çështje.

A mund të ofroj video streaming në faqen time në internet përmes Namecheap?

Po, por ju duhet ta bëni atë përmes një plani VPS ose server të dedikuar. Nëse përdorni një paketë të përbashkët pritjeje, nuk mund të transmetoni video pasi kjo do të ndikojë në shpejtësinë e serverit.

Më shumë në NameCheap.com

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map