Shqyrtime të IBM Softlayer maj 2020 – Prmimet dhe Plane Pritëse

Sa i mirë është IBM Softlayer Hosting?

IBM Softlayer ishte dizajnuar si një sit më i madh në shkallë të biznesit dhe është i pajisur për të trajtuar faqet e internetit të shumëfishta në një kohë. Ne i duam të tre nivelet e ndryshme të paketave në dispozicion, dhe mënyrën se si ato i thyejnë paketat në bazë të performancës së pritshme.


Shih Faqen Zyrtare Shqyrtime të IBM Softlayer 3 / 5 Shqyrtuesi {{komenteOverall} / 5 Përdoruesit (1 votoni) Pro

 1. Qendra e Mbështetjes me orar të plotë
 2. Ofron 3 Lloji serveri
 3. 100% Shërbim Uptime

Cons

 1. Mimet në Uebfaqe janë të paqarta
 2. Asnjë ofertë e paketës themelore për biznesin e vogël
 3. Shqyrtime të Qendrës së Mbështetjes së Keqe
 4. Mimet janë shumë më të larta krahasuar me Softuerët e tjerë të Pritjes

Mbështetje2.5Speed3.5Featurat3.5Value2.5Transparenca3 Platforma pritëse e IBM Softlayer u themelua në vitin 2005. Ky sistem pritjeje me bazë në cloud, i bazuar në cloud, që është i pasur me karakteristika dhe fleksibël, dhe ofron shumë variacione të ndryshme të produktit të tyre për ta përshtatur atë nevojat specifike të kompanisë.

Kush duhet të përdorë softlayer IBM

IBM Softlayer ishte dizajnuar si një sit më i madh në shkallë të biznesit dhe është i pajisur për të trajtuar faqet e internetit të shumëfishta në një kohë. Ndërsa ky stil i hostimit nuk është ideal për faqen e internetit të veçantë ose një bloger, një kompani me pesë ose gjashtë faqe të ndryshme do të përfitonte nga ky model pritës.

Features

Lista e veçorive për Softlayer IBM janë praktikisht e pafund. Sidoqoftë, shumica e rishikimeve vijnë në të njëjtin përfundim: tipari më i mirë në lidhje me IBM Softlayer është se ai u jep zhvilluesve kontroll të plotë mbi rrjetin. Përdoruesit automatikisht kanë kontroll mbi kabllot e ethernetit, kontrollet e prizës elektrike dhe ndryshimet në panelet e kontrollit me ndërveprim minimal me ekipin teknik.

Karakteristikat shtesë me të cilat krenohet IBM Softlayer është një marrëveshje 100% e nivelit të shërbimit në kohë (SLA), dhe kontrolli i plotë i shërbimeve përmes ndërfaqes së programimit të aplikacionit (API). Plus, me 17 lokacione gjeografike dhe një qendër mbështetjeje me kohë të plotë, gjithmonë do të keni dikë në telefon dhe të gatshëm për të ndihmuar, nëse ndodh ndonjë gjë.

Cili Lloji i serverit është i duhuri për ju?

IBM Softlayer vjen në tre opsione të ndryshme serverësh: serverë të dedikuar, CloudLayers dhe Serverë të Menaxhuar. Lloji i serverit që po kërkoni varet nga qëllimi që keni për serverin.

Serverët e përkushtuar janë për ata që duan të menaxhojnë serverat e tyre, veçanërisht për pronarët e bizneseve të mesme, deri në nivelin e ndërmarrjes. Opsioni i dedikuar i serverëve vjen në një larmi të gjerë, nga përpunuesit individualë deri në thelbin masiv hex, ka server në lidhjen e serverit, dhe deri në 32 GB DDR3 Memory Access Random (RAM), dhe madje edhe zgjedhjen tuaj të sistemeve operative.

Serveri CloudLayer është perfekt për dikë që dëshiron shumë fleksibilitet në një server. CloudLayer punon me çmime orare ose mujore pa kontrata, vendos në pak sa pesë minuta, dhe njihet si plani më i përshtatshëm i të trejave. Planet ndryshojnë, por opsionet deri në 16 thelbësore, 64 GB RAM me 250 GB hard disk është në dispozicion, me kusht që të zgjidhet serveri Bare Metal.

Serverët e menaxhuar janë krijuar për ata që nuk duan të menaxhojnë serverin e tyre, pra emrin. Serverët e menaxhuar janë perfektë për bizneset që kanë nevojë të presin më shumë se një uebfaqe, por nuk duan të vazhdojnë me azhurnimet dhe monitorimet e serverëve. Kohët e vendosjes për këta serverë janë më pak se një ditë, dhe kontratat mujore janë në dispozicion. Për më tepër, kjo mundësi ofron zgjidhje plotësisht të personalizuara të serverëve për biznesin tuaj, si dhe kopje rezervë ditore dhe masa të përparuara të sigurisë të zbatuara.

rekuizitë

 • Shumica e recensentëve e duan sa i përshtatshëm mund të jetë çdo plan
 • Të gjithë serverët janë fleksibël dhe vijnë me modifikime të ndryshme, në mënyrë që të mund të përshtatni planin tuaj për biznesin tuaj
 • 17 lokacione gjeografike në të gjithë botën (Pika e Prezencës)
 • Qendra e përkrahjes me kohë të plotë
 • Tre plane të ndryshme mbulojnë tre lloje të ndryshme të serverave, të gjithë shërbejnë për qëllime të ndryshme
 • Koha e lartë e kohës, e mbështetur nga një marrëveshje e nivelit të shërbimit 100% me kohë (SLA)

Cons

 • Mimi në uebfaqe është i paqartë; është e vështirë të kuptosh se për çfarë po paguan
 • Disa karakteristika të njohura që pritet të jenë pjesë e paketës kushtojnë ekstra
 • Ndërsa IBM Softlayer ishte i njohur për shërbimin e tij shembullor të klientëve në të kaluarën, rishikimet më të fundit sugjerojnë që qendra mbështetëse është më e mirë
 • Nuk ka paketa të vërteta “bazë”, ky sistem pritës nuk është i dizajnuar për pronarët ose individët e afarizmave të vegjël
 • Mimi për këtë softuer pritës është i lartë në krahasim me programet e tjerë të pritjes
 • Disa përdorues po përjetojnë kohë më të ngadaltë të kthesës për biletat e krijuara (orë më shumë sesa reklamimi i njëzet minutave)

Vija e poshtme

IBM Softlayer është i pasur me karakteristika dhe vjen shumë i personalizueshëm nga memorja, në RAM, në shpejtësinë e përpunimit dhe vendosjes, IBM Softlayer ka diçka për të gjithë. Ne i duam të tre nivelet e ndryshme të paketave në dispozicion, dhe mënyrën se si ato i thyejnë paketat në bazë të performancës së pritshme. Plus, IBM krenohet me një qendër mbarëbotërore për thirrje mbështetëse dhe thotë se të gjitha biletat do të adresohen brenda njëzet minutave.

Sidoqoftë, kohët e fundit rishikuesit kanë përjetuar një vonesë në shërbimin ndaj klientit; mbështetja shpesh kërkon më shumë se një ditë për të adresuar një çështje. Një pikë tjetër e zakonshme e dhimbjes është kostoja e shërbimeve – plani i biznesit ishte hartuar përfundimisht për biznes të themeluar mesatar dhe të madh.

Në përgjithësi, IBM Softlayer është një zgjedhje kryesore për bizneset e mesme dhe të mëdha. Ky program pritës do të përshtatë shërbimet e tyre për t’iu përshtatur nevojave të biznesit bazuar në shpejtësinë, kufizimet kohore, kujtesën e nevojshme dhe lidhjen. Do të jetë e kushtueshme, por do të përshtatet dhe kontrollohet.

Shih Faqen Zyrtare

Pyetje dhe përgjigje të Softlayer-it të IBM-së

Në botën e sotme të lidhur, asgjë nuk është më e rëndësishme sesa të kesh një rrjet të fortë për të mbajtur biznesin tënd. Ndërsa në ditët e vjetra që do të thoshin krijimin dhe ndërtimin e infrastrukturës për të pasur zyra të ndryshme biseduar me njëri-tjetrin, në ditët e sotme mund të kujdeseni për gjithçka në re. Duke qenë më e shpejtë, më e lirë dhe kërkon më pak mirëmbajtje, rrjetëzimi me bazë cloud është vala e së ardhmes dhe nuk tregon shenja të ngadalësimit.

Meqenëse pritja në cloud është duke u bërë shpejt normë, gjithnjë e më shumë kompani po ofrojnë zgjidhje për bizneset që duan shpejtësinë, lidhjen dhe sigurinë në majë të gishtave. Një metodë e tillë është programi SoftBayer i IBM, i cili mund të sigurojë bizneset si të mëdha ashtu edhe të vogla me të gjitha nevojat e tyre të rrjetit.

Për më shumë se një dekadë, SoftLayer ka qenë duke i bërë gjërat më të lehta për bizneset, por kohët e fundit po bëhet gjithnjë e më e zakonshme pasi IBM po rrit sasinë e zgjidhjeve që SoftLayer mund të sigurojë. Si e tillë, më shumë kompani po kërkojnë për këtë program për t’iu përgjigjur nevojave të tyre.

Nëse jeni të interesuar në SoftLayer, pa dyshim që do të pyesni veten nëse është një investim i shëndoshë. Për këtë arsye, ne kemi përpiluar një listë gjithëpërfshirëse të pyetjeve dhe përgjigjeve në lidhje me softverin, në mënyrë që të vendosni vetë.

Pyetjet më të parashtruara më shpesh në lidhje me IBM SoftLayer

Sa e thjeshtë është të vendosni?

SoftLayer është një nga programet më të lehtë për tu vendosur. Nëse keni nevojë për një rrjet të shpejtë dhe të lehtë cloud, mund të jeni duke funksionuar brenda pak minutash. Nëse dëshironi diçka më të integruar, siç është një server i menaxhuar, atëherë mund të keni gjithçka të vendosur brenda një dite të vetme pune.

Megjithatë, duke pasur parasysh këtë, do t’ju duhet të investoni më shumë kohë për programe dhe shtesa të tjera nëse dëshironi. Ndërsa procesi nuk është i komplikuar, mund të jetë më shumë kohë në varësi të cilit sistem doni të shtoni dhe sa. Paketa themelore është jashtëzakonisht e thjeshtë për tu instaluar, por programet e tjera do të zgjasin pak më shumë.

Kindfarë lloj sistemi mbështetës është i disponueshëm me SoftLayer?

Një nga gjërat më të mira që shkon për SoftLayer është nivelet e saj superiore të mbështetjes së klientit. Një pjesë e asaj që e bën këtë program kaq të efektshëm është që ju keni anëtarët e shërbimit të orës dhe teknikë që mund të zgjidhin çdo problem që mund të keni sa më shpejt të jetë e mundur.

SoftLayer gjithashtu vjen me një program mbështetës të tij, të quajtur KnowledgeLayer. Ky sistem ka një gamë të plotë të mjeteve që ju mund të përdorni vetë për të rregulluar çdo çështje teknike me programin, do të thotë që ju duhet të jeni në gjendje të kujdeseni për shumicën e problemeve në shtëpi. KnowledgeLayer gjithashtu ka një forum ku mund të zgjidhni shumë çështje që mund të ndodhin.

Sa i përket shërbimit të klientit, mund të kontaktoni ekipin mbështetës të SoftLayer në çdo kohë, njëzet e katër orë në ditë. Biletave iu përgjigjen brenda një dite, dhe qendra e thirrjeve përgjigjet menjëherë për ndihmë urgjente. Asnjëherë nuk jeni larg nga ndihma për SoftLayer.

A është softlayer plotësisht i tepërt?

Një pjesë e arsyes që rrjetëzimi i bazuar në cloud po bëhet kaq i popullarizuar është që ju nuk duhet të shqetësoheni për rënien e rrjetit. Me sistemet e vjetra të telit të bakrit, nëse një modem ose server ndalonte së punuari, ai mund të prishë të gjithë rrjetin.

Me SoftLayer, kurrë nuk duhet të shqetësoheni për ndonjë çështje të lidhjes së rrjetit, pasi ajo ka tepricë të integruar. Në fakt, softveri mund të garantojë një marrëveshje 100% të nivelit të shërbimit në kohë, në mënyrë që të mund të operoni biznesin tuaj në paqe. Me një gamë të gjerë pikash prezence, ju mund ta mbani biznesin tuaj drejtimin dhe mbarëvajtjen gjatë gjithë ditës pa ndërprerje.

Cilat karakteristika mund të bëhen pa mbështetje teknike?

Edhe pse ekipi mbështetës i SoftLayer është i jashtëzakonshëm, ju nuk dëshironi të duhet t’i telefononi ata për çdo çështje që paraqitet. Fatmirësisht, softveri vjen me shumë mjete automatike që ju lejojnë të kujdeseni për problemet në shtëpi pa pasur nevojë të shqetësoni aspak mbështetjen teknike..

Duke përdorur mjetet e SoftLayer, mund të rindizni serverët, të ringarkoni sistemet e funksionimit dhe të kujdeseni për shumë aspekte të tjera të shërbimit që janë bashkuar me KnowledgeLayer.

Me cilin sistem operativ funksionon?

Një tjetër arsye e shkëlqyeshme për të përdorur zgjidhje të bazuara në cloud është se ato mund të jenë të zbatueshme në shumë platforma të ndryshme. Në atë mënyrë, nuk është e nevojshme të jeni fizikisht të lidhur me linjat e rrjetit tuaj për të folur në zyra të ndryshme, dhe nëse keni sisteme operative të ndryshme, prapë mund të komunikoni pa problem.

SoftLayer nuk është ndryshe, dhe mund të instalohet në pajisjet Windows, Macs ose Linux. Ju mund të zgjidhni cilindo sistem operativ që funksionon më mirë për ju, duke e bërë SoftLayer aq të gjithanshëm sa është i vlefshëm.

Cilat janë shpejtësitë e ngarkimit? Po në lidhje me trafikun jashtë vendit?

Kur bëhet fjalë për mirëmbajtjen e operacioneve të biznesit tuaj, ju dëshironi të siguroheni që të keni një lidhje të sigurt dhe të shpejtë. Ju nuk dëshironi të prisni përgjithmonë për të përpunuar çdo lloj veprimi në lidhje me rrjetin, për këtë ju duhet të keni shpejtësi të lartë lidhëse dhe trafik jashtë.

Me SoftLayer, ju mund të merrni deri në 100 Mbps shpejtësi të lidhjes, që është më shumë sesa të mjaftueshme për të zhvilluar biznesin shpejt dhe me efikasitet. Sa i përket trafikut në dalje, programi kompjuterik lejon deri në pesë terabajtë e trafikut, që është shumë për shumicën e bizneseve.

Sa i përket RAM-it, SoftLayer vjen me RAM 32 GB DDR3, në varësi të cilës paketë që ju zgjidhni.

Mund të Azhurnoni Shërbimet Pasi të Instaloheni?

Për disa biznese, ju mund të keni nevojë vetëm për një paketë themelore për t’i mbajtur punëtorët dhe zyrat tuaja të ndryshme në sinkron me njëri-tjetrin. Sidoqoftë, nëse vendosni të zgjeroni biznesin tuaj, atëherë pa ndryshim dëshironi të azhurnoni shërbimet dhe zgjidhjet tuaja, do të thotë që dëshironi të shtoni më tej në rrjetin tuaj ekzistues.

Me SoftLayer, ata e bëjnë më të lehtë shtimin e shërbimeve pa marrë parasysh se në cilin nivel jeni, duke nënkuptuar që ndërsa nevojat e biznesit tuaj zgjerohen, kështu do të zgjerohet edhe rrjeti juaj me bazë cloud. Extremelyshtë jashtëzakonisht e lehtë për tu azhurnuar, gjithçka që duhet të bëni është të kontaktoni mbështetjen e klientit për ta bërë atë të ndodhë.

Softshtë e shkallëzueshme SoftLayer?

Shumë në të njëjtën mënyrë që ju do të dëshironi të azhurnoni numrin e shërbimeve që keni, gjëja tjetër e rëndësishme është aftësia për të shkallëzuar gjithçka nëse është e nevojshme. Sot, mund të keni vetëm dy zyra që duhet të lidhen, dhe nesër mund të keni një duzinë. Nëse rrjeti juaj nuk është i shkallëzuar, nuk do të jeni në gjendje të zgjeroni biznesin tuaj në mënyrë efektive.

Fatmirësisht, SoftLayer asnjëherë nuk e ka bërë më të lehtë për të vlerësuar zgjidhjet e rrjetit tuaj, do të thotë se pa marrë parasysh sa pikë ju nevojiten, ato mund ta bëjnë atë të ndodhë. Pavarësisht nëse keni një duzinë zyrash ose njëqind të përhapur në të gjithë globin, SoftLayer është plotësisht i shkallëzuar ashtu siç ju nevojitet..

Mund të keni një Rrjet Hybrid me SoftLayer?

Të kesh mundësi për rrjetin tënd është thelbësore për të pasur një biznes të drejtuar pa probleme. Edhe pse sistemet e reve janë sigurisht më të njohurat këto ditë, ndonjëherë ju duhet të lidheni me një rrjet standard teli bakri për disa pika të rrjetit.

SoftLayer ju jep mundësinë për të pasur një rrjet hibrid duke u integruar në mënyrë të përsosur me serverët fizikë dhe module, duke ju dhënë kontroll total, pa marrë parasysh se ku duhet të lidheni.

Whatfarë lloj serverash në re janë të disponueshëm?

Me SoftLayer, ju keni tre mundësi kryesore për serverat cloud. Në fakt, zgjidhjet themelore të cloud sigurohen përmes një pjese të SoftLayer, të quajtur CloudLayer. Ky program është i lehtë për tu zbatuar dhe ofron zgjidhje të menjëhershme brenda disa minutash. Opsionet e serverëve të disponueshëm janë metale publike, private dhe të zhveshur. Këtu është ndarja e secilës sa i përket opsioneve të ruajtjes dhe ngarkimit.

 • Serverat publik: maksimumi i tetë bërthamave, 8 GB RAM dhe 100 GB depo
 • Serverat privatë: maksimumi i tetë bërthamave, 32 GB RAM, dhe 100 GB depo
 • Metal i pastër: maksimumi 16 bërthama, 64 GB RAM, dhe 250 GB depo
A ka SoftLayer të disponueshëm në dispozicion serverat?

Nëse preferoni që rrjeti juaj të trajtohet nga një palë e tretë, atëherë e keni atë mundësi me SoftLayer. Në këtë rast, nuk do të duhet të shqetësoheni për menaxhimin e sistemit tuaj ose për ndonjë çështje që shfaqet. Në vend të kësaj, ekipi teknik i SoftLayer do të kujdeset për të gjitha detajet dhe problemet e menaxhimit të përditshëm që mund të ndodhin.

Për shkak se është më i integruar sesa një rrjet standard cloud, serverët e menaxhuar mund të zgjasin deri në një ditë, dhe ata kërkojnë një kontratë mujore për të mirëmbajtur.

Cilat karakteristika vijnë me serverë të menaxhuar?

Një pjesë e arsyes për të përdorur një server të menaxhuar është se kërkon shumë ngarkesë nga shpatullat tuaja, në mënyrë që të mund të përqendroheni më shumë në drejtimin e biznesit tuaj. Për ndërmarrjet e vogla, një server i menaxhuar mund të jetë një zgjidhje më e mirë, edhe pse mund të kushtojë pak më shumë. Disa nga tiparet e theksuara që vijnë me një server të menaxhuar përfshijnë:

 • Zgjidhje plotësisht të personalizueshme
 • Rezervime ditore
 • Monitorim i plotë dhe gjithëpërfshirës
 • Masat e përparuara të sigurisë
 • Ndërfaqe të ndara për rrjetet publike ose private
 • Raft i dedikuar virtuale
 • Rikthim EVault

Në përgjithësi, tiparet e shtuara që merrni janë më shumë sesa ia vlen kostoja shtesë, dhe nëse aktualisht nuk keni një ekip të pronarit të IT, atëherë kjo mund të ofrojë shumë mundësi të tjera që përndryshe nuk do të ishin të disponueshme për ju.

A duhet të nënshkruani një kontratë për të përdorur softLayer?

Një përfitim tjetër fantastik për të përdorur rrjetet me bazë cloud është që ju nuk duhet të mbështeteni në një ofrues të shërbimit për të trajtuar gjithçka për ju. Në atë mënyrë, nëse nuk jeni të kënaqur me shërbimin tuaj, mund të kaloni te një ofrues tjetër që merret me gjërat në një mënyrë që i përshtatet nevojave tuaja.

Me SoftLayer, nuk jeni i detyruar të regjistroheni për kontrata të gjata. Edhe pse shërbimi dhe tiparet e ofruara janë më shumë se të denja për një marrëveshje shumë-vjeçare, thjesht mund të regjistroheni për planet muaj pas muaji, duke ju lejuar të anuloni shërbimin tuaj nëse nuk jeni të kënaqur në çdo kohë.

Cilat janë opsionet e ruajtjes?

Për të punuar në rrjetë të plotë me bazë cloud, duhet të jeni në gjendje të ruani skedarë dhe të dhëna në cloud, në mënyrë që të mund të arrihen nga pika të ndryshme, njëkohësisht nëse kërkohet. Në vend që të dërgoni informacione sa herë që keni nevojë për dikë që ta shikojë, thjesht mund ta ngarkoni në cloud dhe t’i hapni ato nga distanca. Me SoftLayer, ju keni pesë mundësi të ndryshme të ruajtjes: ruajtjen e bllokut, ruajtjen e skedarëve, ruajtjen e sendeve, rezervimin dhe serverët e ruajtjes masive.

 • Ruajtja e bllokut: nëse duhet të ruani koleksione të mëdha të të dhënave, dëshironi të jeni në gjendje t’i ngarkoni të gjitha menjëherë, në vend se në pjesë. Ky opsion ruajtjeje ju lejon të përshtatni nevojat tuaja dhe të ngarkoni deri në dymbëdhjetë TB në një kohë.
 • Ruajtja e skedarit: për sasi më të vogla të të dhënave, siç janë skedarët dhe dosjet, mund të përdorni sistemin e integruar të ruajtjes së skedarëve të SoftLayer. Ju mund të rregulloni sasinë e hapësirës që ju nevojitet midis 20 GB dhe 12 TB.
 • Ruajtja e objektit: nëse keni shumë të dhëna të rastësishme që duhen organizuar dhe mbledhur, SoftLayer ka një program që do t’ju ndihmojë të mbani gjithçka së bashku dhe të mirëmbajtur. Sistemi është gjithashtu i shkallëzuar, kështu që ju të mund të kujdeseni për sasi masive të të dhënave të lirshme.
 • backup: që një biznes të funksionojë, gjithçka duhet të mbështetet sa më shumë që të jetë e mundur. Me SoftLayer, ju mund të keni një sistem të integruar rezervë i cili automatikisht do të ruajë të dhëna ose do t’ju lejojë t’i bëni ato me dorë. Rregulloni ruajtjen tuaj rezervë për t’ju përshtatur nevojave tuaja. Pjesa më e mirë është që të dhënat janë të koduara në mënyrë që të ruani të dhëna të ndjeshme nëse kërkohet.
 • Serverat e ruajtjes masive: për ata që duan të integrojnë pajisjet e tyre të ruajtjes masive, SoftLayer ju lejon të krijoni një zgjidhje të pronarit SAN ose NAS duke përdorur serverët e zgjedhjes suaj. Ky rrjet gjithashtu mund të kodohet për siguri më të mirë.
Cilat mundësi sigurie janë të disponueshme?

Kurdoherë që merreni me rrjete me bazë cloud, siguria është gjithmonë një shqetësim kritik. Për shkak se ju mund të jeni duke dërguar të dhëna të ndjeshme nëpër pika të shumta të hapura, ju dëshironi të siguroheni që nuk ka ndonjë potencial që ato të konfiskohen ose korruptohen në tranzit. Për këtë arsye, SoftLayer ka mundësi të shumta sigurie për biznesin tuaj.

 • Programe sigurie: SoftLayer ka një sistem të sigurimit të pronarit që do të ndihmojë në mbrojtjen e serverëve tuaj fizikë, si dhe vetë programit nga ndërhyrjet e jashtme.
 • firewalls: për mbrojtje më të mirë të sigurisë, SoftLayer ju lejon të vendosni firewall për të mbrojtur të dhënat tuaja siç e shihni të arsyeshme.
 • Certifikimi SSL: shumicën e kohës, siguria është e nevojshme ndërsa të dhënat po transmetojnë, jo kur ato janë ruajtur tashmë. Për të mbrojtur të dhënat tuaja, SoftLayer vjen me ificationertifikim të Sigurt Socket Layer, duke siguruar që të gjitha të dhënat lëvizin me siguri nëpër rrjet.
 • Pajtueshmëria: kërcënime të reja dalin çdo ditë, dhe ju duhet të qëndroni të azhurnuar. SoftLayer ka një ekip ekspertësh të sigurisë që zbulojnë se cilat janë këto kërcënime dhe vendosin zgjidhje për t’u mbrojtur kundër tyre.

Më shumë në Softlayer.com

Karakteristikat kryesore

 • Mbështetje e shpejtë
 • Cmime te arsyeshme
 • Ton tipare

Vizitoni faqen zyrtare të internetit

5 hostet kryesorë

 • Shqyrtime SiteGround
 • Shqyrtime të motorit WP
 • Shqyrtime për hostet A2 (të vjetra)
 • Rishikimi Bluehost
 • Shqyrtime të Menaxhuara të GoDaddy për WordPress
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map