Shqyrtime të InterServer maj 2020 – Prmimet dhe Planet Pritëse

Shqyrtime të InterServer maj 2020 – Prmimet dhe Planet Pritëse

Shqyrtime të InterServer maj 2020 – Prmimet dhe Planet Pritëse

Sa e mirë është të presë InterServer?

Shih Shqyrtimet Zyrtare të InterServer-it 4 / 5 Shqyrtuesi {{komenteOverall} / 5 Përdoruesit (0 vota) Pro


 1. Plani VPS i personalizueshëm shumë i përshtatshëm
 2. Kohët e shkëlqyera të ngarkimit
 3. Garancia 99.5% e Uptime
 4. Garancia e bllokimit të çmimeve
 5. Jetëgjatësia e provuar

Cons

 1. Hosting Pafund nuk është i Pafund
 2. VPS Hosting ka një Kurbë të Mprehtë të të Mësuarit
 3. Asnjë opsion rezervë

Support4.5Speed4.5Features3.5Value3.5Transparency4

Rishikimi ynë zyrtar për strehimin e InterServer-it

Pritja në InterServer bazohet në New Jersey dhe ata kanë qenë në biznes që nga viti 1999. Ata nuk reklamojnë shumë, por përsëri, nuk u duhet. Një pjesë e madhe e biznesit të tyre vjen nga goja e gojës e mbështetur nga besimi i tyre për shërbim me cilësi të lartë.

Karakteristikat më të mira të Hosting InterServer

Ka shumë për të pëlqyer me hostimin e InterServer. Njerëzit e shitjeve ishin miqësorë dhe unë u bisedova personalisht me disa individë nga ekipi i tyre ekzekutiv. Ja çfarë më pëlqeu më së miri për përvojën time.

Plani VPS i personalizueshëm shumë i përshtatshëm

Plani i tyre VPS është shumë i personalizueshëm. Pothuajse gjithçka është e personalizueshme nga përdoruesi. Ju mund të vendosni saktësisht se çfarë dëshironi të përdorni, siç është sistemi juaj i preferuar i operimit, sasia e RAM që dëshironi të përdorni, sa energji e CPU ju kërkon. Me shumë kompani pritëse, plani i tyre VPS vjen i shoqëruar me një bandë të “bloatware” – një bandë softuerësh shtesë që nuk ju nevojiten vërtet. Nuk është rasti me hostimin e InterServer. Ju zgjidhni atë për të cilën paguani, dhe paguani vetëm atë që përdorni.

Kohët e shkëlqyera të ngarkimit

Vura re që faqja ime u ngarkua veçanërisht shpejt, kështu që unë e caktova kohën dhe i krahasova të dhënat me kompanitë e tjera pritëse që kam provuar. Eshtë e panevojshme të thuhet, pritja në InterServer ishte mjaft e shpejtë. Nuk kam asnjë ankesë në këtë fushë.

Shpejtësia si kjo është gjithmonë e nevojshme. Kur po ndërtoni uebfaqen tuaj, duhet të keni kujdes me sa shtesa instaloni në faqen tuaj. Sa më shumë shtesa të instaloni, aq më i ngadalshëm faqja juaj do të ngarkojë dhe reagojë. Nëse ngarkesa dhe reagon shumë ngadalë, kjo mund të ndikojë në përvojën e përdoruesit – veçanërisht për ato në pajisjet celulare. Një kompani pritëse e shpejtë me kohë të shkëlqyeshme ngarkimi do të thotë se mund të instaloj më shumë shtesa që e bëjnë faqen time më të përgjegjshme pa sakrifikuar përvojën e përdoruesve të mi.

Garancia e orarit

Mësova të jem i kujdesshëm me garancitë në kohë. Shumë garanci në kohën e duhur nga shumë kompani të ndryshme pritëse nuk japin ndonjë kompensim ose madje nuk e përmendin atë në SLA – marrëveshjen e tyre për nivelin e shërbimit. Një garanci nuk do të thotë shumë nëse biznesi është i gatshëm të mbështesë fjalët e tyre me një lloj kompensimi. Pritja e InterServer ka një garanci pritjeje prej 99.5 përqind për kohën e duhur. Ata ishin të kujdesshëm për të thënë që ata kompensojnë klientët në bazë të klientit nga klienti. Interesshtë interesante të përmendet – ato ofrojnë një garanci 100 përqind të energjisë elektrike të pandërprerë.

Në provat e mia, gjeta një kohë 100 për qind për 30 ditë të qëndrueshme. Unë nuk kam asnjë ankesë këtu.

Një gjë që do të thotë biznes

Shumë kompani pritëse – dhe shumë biznese, për këtë çështje – ofrojnë qasje në TOS e tyre, ose kushtet e tyre të shërbimit. Ajo për të cilën nuk merren parasysh janë njerëzit që e lexojnë atë. Në fakt, disa nga këto dokumente të TOS janë shkruar në atë mënyrë sikur të varen nga ju që nuk merrni kohë për të lexuar atë që jeni duke nënshkruar.

Unë e kuptova se ishte një përvojë e këndshme kur po lexoja dokumentin ToS të siguruar nga hostimi i InterServer. Ishte e qartë, e plotë dhe e lehtë për t’u kuptuar. Kjo gjithashtu do të thotë që pritja e InterServer është duke u përpjekur të jetë transparent duke përcaktuar qartë rregullat dhe përcaktimet e tyre dhe duke qenë prapa në lidhje me atë që mund të prisni.

Garancia e bllokimit të çmimeve

Shumë ofrues të pritjes së pritjes përpiqen të joshin klientët duke ofruar një çmim të ulët në fillim, dhe pastaj pasi të jenë bllokuar dhe të përdorin shërbimin e tyre, ata fillojnë të ngarkojnë më shumë. Pritja e InterServer ofron një garanci të bllokimit të çmimeve. Me fjalë të tjera, ata ju premtojnë se nuk do ta bëjnë këtë. Mimi që ata ju ofrojnë në fillim është çmimi që ata ofrojnë gjatë gjithë kohës që po i përdorni si ofruesin tuaj të pritjes.

Jetëgjatësia e provuar

Kjo është diçka tjetër që unë kam prirje të kërkoj në kompanitë pritëse. Pritja e InterServer ka qenë në biznes që nga viti 1999 – që janë 16 vjet dhe vazhdon të shkojë fuqishëm. Në atë kohë, ata nuk kanë lëvizur duar, nuk kanë ndonjë riparim të madh, ose me të vërtetë kanë ndryshuar mënyrën se si ata kanë bërë biznes. Konsumatorët kanë ardhur të presin një nivel të caktuar të cilësisë prej tyre, dhe hostimi i InterServer jep. Ata nuk janë një shërbim që fluturon natën. Ata janë këtu për të qëndruar.

Downsides e InterServer Hosting

Siç thashë më parë, asnjë ofrues pritës nuk është pa mëkat. Këto janë gjërat për të cilat ne nuk ishim aq të sigurt.

Hosting Pafund nuk është i Pafund

Ndërsa shfletoni faqen e tyre, do të zbuloni se pritja e InterServer ofron disa plane të pakufizuara. Sidoqoftë, falë qartësisë dhe transparencës së siguruar nga dokumenti ToS, shpejt mund të zbuloni se pritja e pakufizuar nuk është saktësisht e pakufizuar. Kontrolloni këtë – direkt nga Kushtet e tyre të Shërbimit.

“Asnjë llogari e vetme e përbashkët e pritjes nuk lejohet të përdorë më shumë se 20% të burimeve të serverit në një kohë. Një llogari e vetme është e kufizuar në 250,000 nyje në çdo kohë të caktuar. Klientët në platformën e pritjes së përbashkët të SSD të Pafund, duke përdorur më shumë se 1 GB hapësirë, do të transferohen në SATA. “

Unë do ta them këtë për ta – të paktën ata janë paragjykues për këtë.

VPS Hosting ka një Kurbë të Mprehtë të të Mësuarit

Ekziston një avantazh në planin shumë të përshtatshëm të hostimit VPS. Për shkak se është kaq i përshtatshëm, ajo ka një kurbë të pjerrët të të mësuarit. Nëse jeni duke kërkuar për planin VPS, ku gjithçka është zgjedhur për ju, ky nuk është plani VPS që po kërkoni.

Asnjë opsion rezervë

Nuk më pëlqeu fakti që nuk pashë ndonjë mundësi rezervë. Nuk kishte asnjë mundësi rezervë automatike ose manuale. Kjo lë të mbështesë të dhënat e mia deri tek unë. Nuk është shumë problem, por ofruesit e tjerë të pritjes ofrojnë kopje rezervë automatike – e cila mund të jetë një ndryshim i bukur i ritmit dhe paqes së mendjes.

Vija e poshtme

Më pëlqen pritja e InterServer. Ata janë të përballueshëm, ata nuk kanë shumë dredha-dredha, dhe ato japin premtimet e tyre. Për sa kohë që lexoni kushtet e shërbimit, ju do të dini saktësisht se çfarë të prisni prej tyre. Ata kanë qenë të besueshëm që nga 1999, dhe ata nuk po tregojnë shenja të ngadalësimit. Rritja e tyre ka qenë e ngadaltë – dhe unë konstatoj që të jetë një gjë e mirë. I ngadalshëm dhe i qëndrueshëm do të thotë që pritja e InterServer gëzon një audiencë të konsiderueshme dhe besnike. Hej, nuk mund të debatoj me këtë! Shikoni Më shumë Karakteristika

Më shumë në InterServer.net

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector