Shqyrtime të JaguarPC maj 2020 – Prmimet dhe Planet Pritëse

Shqyrtime të JaguarPC maj 2020 – Prmimet dhe Planet Pritëse

Shqyrtime të JaguarPC maj 2020 – Prmimet dhe Planet Pritëse

Contents

Farë është JaguarPC Hosting?

JaguarPC është një kompani pronë private me bazë Koloradon, e themeluar në vitin 1998. Ata ofrojnë një shumëllojshmëri të planeve të përbashkëta, cloud dhe VPS të pritjes për një sërë nevojash biznesi. JaguarPC ka serverë në Colorado Springs, Atlanta, Chicago, Dallas, New York dhe U.K. Gjatë rrjedhës së mesit deri në fund të viteve 2000, JaguarPC fitoi një numër ndërmarrjesh më të vogla pritëse si Hostingzoom, Wowvps dhe Devpond.


Sa e mirë është JaguarPC Hosting?

JaguarPC ka treguar rritje të qëndrueshme dhe mbresëlënëse vit pas viti që nga fillimi i tyre. Duke bërë investime të shpeshta në rrjetin dhe pajisjen e tyre, ata janë afërsisht të përputhen me garancinë e tyre 100% në kohë. Por ndërsa planet e tyre të përbashkëta të pritjes janë, për pjesën më të madhe, me çmime konkurruese, disa përdorues mund të zbulojnë se ndërmarrje të tjera ofrojnë më shumë veçori për vlerën e dollarit.

Shih Shqyrtimet e faqes zyrtare të JaguarPC 3.1 / 5 Shqyrtuesi {{komenteOverall} / 5 Përdoruesit (1 votoni) Pro

 1. Mbështetje për Windows dhe Linux Hosting
 2. 100% Garanci e Uptime
 3. Burime të gjera mbështetëse
 4. Pako gjithëpërfshirëse

Cons

 1. Politika e rreptë e anulimit
 2. Jo vlera më konkurruese

Support3Speed3.5Features3Value3Transparency3

Rishikimi ynë zyrtar i hostimit në JaguarPC

Nëse pritja me një kompani më të vogël, private është e rëndësishme për ju, se JaguarPC renditet ndër më të mirët në treg. Me gati dy dekada përvojë pritëse, ata nuk janë të porsaardhur. Dhe për më tepër, marrëveshja e tyre për nivelin e shërbimit përfshin 10x kompensim për çdo orë joproduktive që përjeton faqja juaj. Thënë kjo, nëse doni të krahasoni veçori si hapësira në disk, ruajtja e postës elektronike dhe domenet dollar-për-dollar, JaguarPC bie në sy të hosteve të tjerë.

Karakteristikat më të mira të hostimit JaguarPC

JaguarPC ulet në kurbën e kambanës në shumë departamente, por ato kanë disa vlera që vlen të përmenden, si dhe disa vende ku ata me të vërtetë shkëlqejnë.

Mbështetje për Windows dhe Linux

Në qoftë se nuk jeni besnikë të ashpër ndaj një sistemi operativ mbi tjetrin, kjo ka të ngjarë të bëjë pak ndryshim për ju. Por fakti që JaguarPC ofron të dyja opsionet tregon teknologji dhe investim në pajisje.

Garancia 100 përqind e kohës së zgjuar

JaguarPC ofron atë që mund të jetë vetëm garancia më e mirë në kohë në të gjithë industrinë e pritjes së faqeve në internet. Për çdo orë joproduktive që përjeton faqja juaj në internet, JaguarPC do t’ju kthejë 10x koston e asaj ore. Dhe me aq aksione të shtrenjta në rrezik, JaguarPC bën një punë të shkëlqyeshme për të siguruar që ata shpesh nuk duhet të bëjnë piratë për këto rimbursime. JaguarPC ka mesatarisht 99.98% në kohë për vitet e fundit, duke i vendosur ato në mesin e disa prej kompanive më të besueshme në webhosting në industri, si Dreamhost, A2 Hosting dhe SiteGround.

Gjashtë Qendra të të Dhënave, Pesë në SH.B.A..

JaguarPC ka qendra të shumta të të dhënave: pesë në Shtetet e Bashkuara dhe një në U.K Kjo u jep bizneseve mundësinë që të presin faqen e tyre në një server brenda rajonit të tyre, diçka potencialisht e dobishme për bizneset që shërbejnë kryesisht për klientët vendas. Ai gjithashtu demonstron që infrastruktura e rrjetit JaguarPC është e gjerë – diçka që zakonisht bën mirë për shpejtësinë e ngarkesës së faqeve.

Biseda e drejtpërdrejtë + Ndihma telefonike + Forumet e gjera të Ndihmës së Përdoruesit

JaguarPC ka dedikuar burime të konsiderueshme për të ngritur mbështetjen e klientëve të tyre. Jo vetëm që klientët kanë qasje 24/7 në bisedën e drejtpërdrejtë, mbështetjen e telefonit dhe biletat e postës elektronike, por ekzistojnë edhe forume aktive të përdoruesve dhe mësime vetë-ndihmëse në dispozicion. Kjo do të thotë që çështjet më të zakonshme me të cilat ndeshen klientët e tyre indeksohen dhe kërkohen qartë, duke ju kursyer juve madje edhe nga mosmarrëveshja për të arritur deri te mbështetja e klientit. Për më tepër, shumica e klientëve të tyre raportojnë se janë të kënaqur me nivelin e mbështetjes që ata ofrohen dhe shpejtësinë me të cilën zgjidhen problemet e tyre.

Freebies mëdha dhe pak upsells

Edhe planet themelore të JaguarPC përfshijnë kopje rezervë të përditshme falas, përdorimin e një SSL, transferime, ndërtues site, filtër spam, mbrojtës të fjalëkalimit dhe menaxhim DNS. Kjo është një listë mjaft e gjerë, dhe bën që një proces i pastër dhe i freskët të kontrolloni që nuk ju mashtron me upsells.

Rëniet anësore të JaguarPC Hosting

Nga ana numerike, jo Zhurma më e Madhe për Buck tuaj

Ndërsa JaguarPC ofron një shërbim të shkëlqyeshëm dhe një garanci imponuese për kohën e duhur, paketa e tyre nuk është veçanërisht konkurruese nëse do t’i prisni shërbimet e tyre dollar-për-dollar, tipar nga tipari. Gjigantët pritës si HostGator dhe GoDaddy ofrojnë të njëjtat syze plus më shumë freebies për më të lira. Krahasuar me lojtarët e tjerë më të vegjël, qëndrimet e jashtme si SiteGround dhe A2 Hosting i tejkalojnë ato në shërbimet ndaj klientit ose departamentet e shpejtësisë. Nëse jeni me të vërtetë i interesuar për shtrirjen e parave tuaja për aq sa do të shkojë në lidhje me grupe specifike të veçorive, JaguarPC thjesht mund të bjerë i shkurtër.

Politika e rreptë e anulimit

Ndërsa është e kuptueshme, JaguarPC nuk ofron politikën e anulimit më simpatik. Pas skadimit të garancisë standarde të kthimit të parave 30-ditore, kuptoni që nuk do të merrni shumë para për anulimin. Ata nuk do t’ju kthejnë për tarifa shtesë për shërbime, siç është regjistrimi i emrit të domain, vetëm ju kthejnë për tarifat e pritjes. Ata nuk kthejnë asgjë para datës së anulimit – që do të thotë se ata nuk do të kërkojnë rimbursimin tuaj. Do të gjeni formularin e anulimit brenda cPanel dhe tabelën e llogarisë së administratorit tuaj.

Vija e poshtme

JaguarPC ofron atë që është ndoshta marrëveshja më e mirë për nivelin e shërbimit në industrinë pritëse për kohën e duhur. Për më tepër, ato janë të besueshme, miqësore, me çmim mesatar dhe ofrojnë një rrugë të qartë për të rritur planin tuaj të pritjes. Këto janë të gjitha arsyet e shkëlqyera për të pritur faqen tuaj me JaguarPC. Sidoqoftë, JaguarPC është në hije të lehtë kur vlerësohet krah për krah me disa lojtarë të tjerë të mëdhenj. Shtë e vështirë të marrësh po aq xhaz në lidhje me rimbursimet në kohë sa të mundesh për shpejtësi të shpejta rrufeje ose shërbim të pabesueshëm të klientit. Dhe nëse bëhet fjalë për vlerën e dollarit të shërbimeve të tyre, atëherë hostet e korporatave do të fitojnë çdo herë. Por JaguarPC është një host i qëndrueshëm dhe i besueshëm që ne me kënaqësi do të ju rekomandonim – nëse paketat e tyre ofrojnë gjithçka që ju nevojitet me një çmim që jeni të lumtur për të paguar, atëherë kemi një ndjenjë që do të jeni të kënaqur me shërbimet e tyre.

Shikoni Më shumë Karakteristika

Pyetje dhe përgjigje të JaguarPC

1. Kur filloi Kompania?

Greg Landis dëshironte të krijonte një kompani që ofronte ofruesin e shërbimit të Internetit dhe shërbimet e mbajtjes së ueb-faqes që u dalluan nga të tjerët për një arsye: shërbim dhe mbështetje të jashtëzakonshme. Në 1998, Jaguar PC lindi dhe u rrit shpejt nga një operacion me një njeri tek një ofrues kryesor, duke pritur më shumë se 300,000 fusha. Ata transferuan kompaninë nga Houston në Colorado Springs në 2010, ku kompania tani është me seli.

2. Po në lidhje me qendrat e të dhënave?

JaguarPC ofron katër qendra të ndryshme të të dhënave, të gjitha ofrojnë nivelin më të lartë të cilësisë dhe teknologjisë. Tre qendrat e të dhënave me bazë në SH.B.A., në Atlanta, Denver dhe Houston, ofrojnë kafaze ndërmarrjesh, Row1-2 JPC, kabllo të rregullt, dhe dhe pdu shtesë dhe çelsin nga kafazi i vjetër. Objektet janë të siguruara me monitorim video 24/7 dhe siguri të armatosur, dhe mund të futen vetëm me leje sigurie që përfshin kartat e afërsisë dhe skanuesit biometrikë të duarve në Atlanta dhe hyrjen biometrike të duarve në Houston. Objektet janë të mirëmbajtura me ftohje të përparuar dhe burime të energjisë, dhe qasje në më shumë se 100 transportues.

 Në qendrën e të dhënave në Mbretërinë e Bashkuar, JaguarPC ofron një qendër funksionale dhe të besueshme të kolokimit, me hapësirë ​​për serverë të vetëm dhe kabinete të plotë njësoj. Qendra e të dhënave Tier 3 siguron 99.982 përqind në kohë me siguri aktive 24/7 dhe nënstacion në vend.

3. Si është Shërbimi i Klientëve Jaguar PC?

JaguarPC u ofron klientëve të tyre një numër mënyrash të ndryshme për të arritur kompaninë, nga llogaritë aktive të mediave sociale në Facebook dhe Twitter, ku ata bashkëveprojnë me klientët dhe shkëmbejnë informacione për çdo situatë të mundshme që klientët mund të përjetojnë. Ata kanë një blog që ofron tregues që do t’ju duhet të dini kur zgjidhni një kompani Web hosting, së bashku me detaje rreth kompanisë dhe disa programeve dhe shërbimeve të saj. Në forumin e komunitetit, klientët mund të diskutojnë me të tjerët dhe të kërkojnë informacione rreth situatave të tyre, dhe një faqe e statusit të rrjetit të drejtpërdrejtë flet për çdo çështje të ndërprerjes. Një bazë njohurish përfshin artikuj për shumë nga problemet më të zakonshme që hasin klientët.

Mbështetja teknike është në dispozicion 24/7, me mbështetje telefonike në SHBA dhe Kanada, si dhe klientë ndërkombëtarë, si dhe biseda live dhe një sistem biletash.

Ndërsa ata krenohen me mbështetje të shkëlqyeshme, megjithëkëtë, shumë klientë kanë konstatuar se nuk e marrin kohën e duhur të përgjigjes për të cilën shpresojnë nga JaguarPC, me disa klientë që vërejnë se u deshën 15 dhe 25 orë për biletat e tyre për të marrë një përgjigje . Kur biznesi juaj mbështetet në faqen tuaj të internetit duke u drejtuar, duke përjetuar një joproduktiv si kjo mund të jetë i dëmshëm për në fund të fundit.

Disa klientë kanë raportuar shërbim të jashtëzakonshëm të klientëve, duke e rikthyer faqen e tyre dhe duke funksionuar brenda disa minutash, ndërsa të tjerët kanë vërejtur që faqet e tyre ishin ulur për orë të tëra pa ndonjë përgjigje.

4. Whatfarë lloje të planeve të përbashkëta ofron oferta PC Jaguar?

JaguarPC ofron një larmi planet e pritjes. HostP-i i përbashkët i cPanel përfshin instalime me një klikim për një sërë aplikimesh, si WordPress, Joomla, Drupal, Ruby on Rails, Python PHP5 dhe Coppermine. Ata kanë tre plane të ndryshme të përbashkëta, të gjitha me shërbim të menaxhuar.

 • Pritja private (3.97 dollarë në muaj për një kontratë 36-mujore): 35 GB hapësirë ​​SSD, 100 GB bandwidth, 25 baza të dhënash totale MySQL, llogari të postës elektronike dhe FTP të kombinuara.
 • Web hosting (6.97 dollarë në muaj për një kontratë 36-mujore): 75 GB hapësirë ​​në disk të SSD, 1000 GB bandwidth dhe transferim të të dhënave, dhe 100 të dhëna totale të kombinuara të të dhënave MySQL, e-mail, dhe llogari FTP. Ky plan përfshin 100 fusha të parkuara, kopje rezervë ditore, hyrje të sigurt SSL, RV Sitebuilder dhe Softaculous. Ju gjithashtu merrni CloudFlare, një çertifikatë SSL, LiteSpeed ​​dhe Spam Expert. Rregullimi është falas me këtë llogari.
 • Pritja e biznesit (24.94 dollarë në muaj për një kontratë 36-mujore): 125 GB ruajtje SSD, 5,000 GB bandwidth, dhe baza të të dhënave të pakufizuar MySQL, llogari të postës elektronike dhe FTP, dhe fusha të parkuara. Serverat janë gjysëm të përkushtuar dhe përfshijnë LiteSpeed, së bashku me të gjitha përfitimet e planit të mbajtjes në internet. Ju merrni një adresë IP të dedikuar, premidim RapidSSL, konfigurim falas dhe një regjistrim të emrit të domainit të përfshirë.
5. A i mbështet JaguarPC serverat e përkushtuar?

Serverat e përkushtuar JaguarPC ofrojnë një kohë 99,999 për qind me një marrëveshje të nivelit të shërbimit 10x Ata ofrojnë katër plane të ndryshme, të gjitha këto me qasje rrënjësore, 10 Mbps me bandë të gjerësisë së pakryer, reboot në distancë, trafik të pakufizuar në dalje. Ekziston një platformë për zhvillimin e faqeve në internet dhe aplikacioneve, dhe ju keni mundësinë për të zbatuar kernel porosi.

 • Intel Xeon E3-1230v2 (fillon me $ 127 / muaj): 4x cores 8 GB DDR3 RAM, hard drive 2 × 500 GB.
 • Intel Xeon E3-1230v5 (fillon me 167 dollarë në muaj): 8 MB cache me 4x bërthamë, 16 GB RAM ECC, hard disk 2x 1 TB.
 • Intel Xeon E5-2620v3 (fillon me 227 dollarë në muaj): 15 MB cache me 6x bërthamë, 32 GB RAM ECC, 1x 512 GB SSD dhe 1x 1 TB SATA i ngurtë.
 • 2x Intel E5-2620v3 (fillon me 267 $ / muaj): 15 MB cache me 6x bërthamë, 32 GB ECC RAM, 1x 512 GB SSD dhe 1x 1 TB Sata hard.
6. A ofron JaguarPC Hosteller Reseller?

Shitësit e JaguarPC vlerësojnë zgjidhjet e shumta që kompania ofron për klientin e tyre.

Ekzistojnë katër plane të ndryshme për shitësit në Sh.B.A dhe Sh.B.A., me të dy planet që ofrojnë një shumëllojshmëri të veçorive të pakufizuara, si brezin, bandën e rishitur, adresat e postës elektronike, bazat e të dhënave dhe llogaritë FTP. Të gjithë shitësit gjithashtu marrin përfitimet e mëposhtme:

 • Mbivlerësimi është aktivizuar
 • Serverat e emrave të personalizuar
 • CloudLinux dhe Litespeed
 • SSL e shpejtë falas
 • Fusha për jetën
 • Migrimi deri në 25 llogari
 • Llogaritë e shitësit master, domain dhe SSL
 • RVSiteBuilder
 • Rezervime ditore R1Soft

Dallimi më i madh në nivelet e llogarisë është se niveli më i lartë i shitësve të llogarive si në SHBA ashtu edhe në Sh.B..

Në Sh.B.A, RZ1 është 11.21 $ / muaj kur para-paguani për tre vjet; RZ2 kushton 14,96 dollarë në muaj për një plan paraprak tre-vjeçar; RZ3 është 22.46 $ / muaj me një plan të parapaguar tre vjeçar, dhe RZ4 kushton 29,96 $ në muaj kur para-paguan për tre vjet.

7. A ofron JaguarPC VPS Hosting?

Pritja VPS në JaguarPC përfshin mbështetje për xehe Windows, CentOS, Debian, Suse dhe Fedora në katër plane të ndryshme plotësisht të menaxhuara.

 • 1 (27 dollarë në muaj në një plan të parapaguar 12-mujor): 30 GB hapësirë ​​në diskut, 1.5 GB RAM, 2 bërthama, 10 TB të bandës, pa tarifë konfigurimi.
 • 2 (47 dollarë në muaj në një plan me parapagim 12-mujor): 60 GB hapësirë ​​në disk, 3 GB RAM, 2 bërthama, 15 TB, pa tarifë konfigurimi.
 • 3 (67 $ / muaj në një plan me parapagim 12-mujor): 90 GB hapësirë ​​në disk, 4 GB RAM, 3 bërthama, 20 bandë të bandës së TB dhe pa tarifë konfigurimi.
 • 4 (97 $ / muaj në një plan me parapagim 12-mujor): 120 GB hapësirë ​​në disk, 6 GB RAM, 4 bërthama, bandwidth 25 TB dhe pa tarifë konfigurimi.

Këto plane përfshijnë fusha të pakufizuara, postë elektronike, bazat e të dhënave MySQL dhe llogaritë FTP, dhe bandwidth hyrëse. Për më tepër, klientët marrin CloudFlare, dy IP me porosi, qasje rrënjore dhe admin në një desktop të largët, rezervë ditor dhe një panel kontrolli – zgjodhi nga cPanel, WHM, ose Plesk.

8. Unë jam i interesuar në Cloud hosting – a mund ta gjej atë në JaguarPC?

JaguarPC ofron nëntë plane të ndryshme të pritjes në Cloud, me të vogël duke filluar nga 32 $ / muaj dhe duke ofruar 2 bërthamë, hapësirë ​​në disk 20 GB, 1 GB memorie, 5 bandwidth të bandës, 1 VE dhe 2 adresa IP. . Cloud 9, nga ana tjetër siguron 12 bërthama, hapësirë ​​në disk 370 GB, memorie 16 GB, 30 bandë bandë, 8 VE dhe 8 IP adresa.

9. Si është Uptime e tyre?

Në shumicën e ndërmarrjeve pritëse në të gjithë industrinë, 99.9 për qind uptime është e garantuar, që do të thotë se në çdo muaj të caktuar, faqja juaj është ulur për pak më pak se 45 minuta. Për shkak të kësaj, ka mjaft kompani që, nëse garantojnë një kohë të zgjuar, do të rrinë me atë përqindje; aq sa ne do të donim të dinim se faqet tona të Uebit kurrë, kurrë nuk do të zhduken, nuk është gjithmonë një realitet me teknologji. Sidoqoftë, JaguarPC ofron disa garanci të ndryshme, duke vënë në dukje në një vend në faqen e tyre të internetit se ata ofrojnë një garanci 99.999 përqind përderisa termat e shërbimit rendisin një garanci prej 100 përqind të ngritjes së rrjetit, që do të thotë se të gjithë ruterat, çelsat dhe kabllot do të jenë funksionon 24/7, përveç nëse ka mirëmbajtje të planifikuar. Marrëveshja e tyre në nivelin e shërbimit vëren se 100 për qind kohë nuk përfshin softuer në serverin tuaj, dështim të harduerit, shërbime ose daemon.

Nëse rrjeti është në rënie, klientëve do t’u kreditohen 1.000 përqind e joproduktive. Kjo do të thotë që nëse rrjeti është ulur për një orë, do të merrni një kredi për dhjetë orë kohë të ndërprerjes. Pagesa juaj mujore do të ndahet me numrin e ditëve në muaj dhe 24 orë në ditë për t’ju dhënë një kredi të saktë. Për të marrë kredinë, duhet të paraqisni një biletë brenda shtatë ditëve, duke përfshirë numrin e biletës nga botimi origjinal që raportohet në kërkesë.

10. A ofron JaguarPC një garanci për kthimin e parave?

Nëse jeni një klient i përbashkët pritjeje me JaguarPC, ju keni të drejtë për një garanci të kthimit të parave prej 45 ditësh. Kjo nuk është më e gjata në industri, por përfundimisht tejkalon garancinë 30-ditore të ofruar nga shumë kompani të tjera. Sidoqoftë, siç është standardi, garancia përfshin vetëm tarifat e pritjes, jo shpenzimet për konfigurimin, licencat, regjistrimet e domenit ose shtesat e tjera. Ju gjithashtu nuk keni të drejtë për mbledhje ose serverë të dedikuar, gjithashtu.

11. A mund të ndihmojnë ata për lëvizjen e faqes sime në internet?

Shumë klientë mendojnë për shërbimin që kanë marrë në lëvizjen e faqeve të tyre nga një host në JaguarPC, duke vërejtur se kompania e bëri tranzicionin e tyre të qetë, edhe kur vendet nuk kontrolloheshin me cPanel. Ky është një lajm i shkëlqyeshëm, sepse shumë kompani pritëse do t’ju ndihmojnë vetëm nëse lëvizni një faqe cPanel në një tjetër. Migracioni nuk është i lirë në të gjitha planet, por është përfshirë në planet e pritjes VPS dhe Cloud, si dhe në disa nga planet e serverave të përbashkëta dhe të dedikuar.

12. A ka JaguarPC Shpejtësi të Mirë të ngarkesës në faqe?

JaguarPC nuk bën pretendime për shpejtësi të shpejtë “flakëruese”, si shumë kompani të tjera pritëse, por serverët SSD dhe integrimi i CloudFlare, si dhe shumë përbërës të tjerë, ndihmojnë për të shpejtuar ngarkesën e faqes suaj shpejtuar mjaft, dhe, ndryshe nga kompanitë e tjera, JaguarPC është shumë i besueshëm dhe i qëndrueshëm në ruajtjen e këtyre shpejtësive të ngurta. Me kaq shumë vizitorë në Web që presin menjëherë ngarkimin e faqeve në internet, duke siguruar që ngarkesat tuaja shpejt janë thelbësore për suksesin tuaj në internet.

13. Whatfarë e vendos JaguarPC përveç konkurencës?

JaguarPC ka një grup të qëndrueshëm të planeve të menaxhuara dhe nuk ngarkon një krah dhe këmbë, ndryshe nga kompanitë e tjera që ofrojnë plane të menaxhuara. Ato ofrojnë një rrugë të qartë për të përmirësuar planin tuaj ndërsa faqja juaj e internetit rritet, dhe ofrojnë mbështetje vazhdimisht të besueshme në çdo nivel. Planet përfshijnë një larmi karakteristikash, dhe kompania, edhe pas afro 20 vjetësh, është akoma e drejtuar dhe operuar nga i njëjti person që e filloi atë – ai lloj jetëgjatësia dhe pasioni është i rrallë këto ditë.

14. Cilat janë të mirat e mbajtjes së pritjes me JaguarPC?

Ekzistojnë disa ndërmarrje të përsosura pritëse – komente negative shpesh mund të tejkalojnë vlerësimet pozitive në shumë industri të ndryshme. Duke u thënë kjo, vlerësimet negative të JaguarPC shpesh rrotullohen rreth kohës së përgjigjes së mbështetjes së tyre për klientët.

Ata nuk kanë shumë qëndrueshmëri në promovimin e kohërave të tyre, duke renditur përqindje të ndryshme në disa vend në faqen e tyre të internetit, si dhe.

Cilat janë të mirat e Hosting me Jaguar PC?

Pritja me JaguarPC do të hap dyert për një kompani që garanton një përqindje të padëgjuar të kohës, dhe e mbështet atë me një garanci jashtëzakonisht bujare. Kompania e vendos kënaqësinë e klientit si përparësi, duke siguruar gjithashtu një garanci të kthimit të parave prej 45 ditësh.

Ata ofrojnë konfigurimin e menjëhershëm, ndihmë për migracionin në uebfaqe, dhe mbështetje të klientit në të gjitha nivelet për t’u siguruar që faqja juaj të ngrihet shpejt dhe të qëndrojë vazhdimisht.

Më shumë në JaguarPC.com

Karakteristikat kryesore

 • Mbështetje e shpejtë
 • Cmime te arsyeshme
 • Ton tipare

Vizitoni faqen zyrtare të internetit

5 hostet kryesorë

 • Shqyrtime SiteGround
 • Shqyrtime të motorit WP
 • Shqyrtime për hostet A2 (të vjetra)
 • Rishikimi Bluehost
 • Shqyrtime të Menaxhuara të GoDaddy për WordPress
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector