Shqyrtime të Myhosting.com Maj 2020 – Prmimet dhe Plane Pritëse

Contents

Sa e mirë është Myhosting.com Hosting?

MyHosting.com është një kompani private që është e specializuar në shërbimet e mbajtjes së faqeve në internet. Shtrirja e tyre zgjerohet në të gjithë botën, duke ofruar shërbime në 180 vende. Ata ofrojnë një shumëllojshmëri të shërbimeve, duke përfshirë, emrat e domain, shërbimet VPS, dhe shumë shërbime të tjera. Paketat e tyre të pritjes ofrojnë një larmi zgjedhjesh për këdo që kërkon të zgjerojë praninë e tyre në internet. Ata ofrojnë shërbim të shkëlqyeshëm ndaj klientit dhe do t’ju ndihmojnë të zgjidhni planin më të mirë për kompaninë tuaj ose kompaninë tuaj.


Shih Faqen Zyrtare Shqyrtime të Myhosting.com 4 / 5 Shqyrtuesi {{komenteOverall} / 5 Përdoruesit (11 vota) Pro

 1. Shumë opsione të planeve të pritjes së pritjes
 2. Ndërtues i faqeve me të drejta të plota
 3. Hosting i Pafund Domain
 4. Garancia e kthimit të parave 30-ditore

Cons

 1. Kostoja shtesë e ndërtuesit të faqes mobile
 2. Kosto rezervë shtesë
 3. Shumë ankesa të dobëta për mbështetje

Support4Speed4Features4Value4Transparency4

Rishikimi ynë Zyrtar i Hosting Myhosting.com

Myhosting.com është e vendosur në Toronto, Kanada si një degë e SoftCom. Ata specializohen në mbajtjen në internet të përbashkët duke siguruar mbajtjen e postës elektronike, zgjidhje VPS, serverët Microsoft SharePoint, serverët Microsoft Exchange si dhe zgjidhjet e menaxhuara të migracionit.

Karakteristikat më të mira të MyHosting.com Hosting

Qendrat e tyre të të dhënave janë të vendosura në Toronto, Kanada dhe në Rochester, New York, duke ofruar qendra të të dhënave të nivelit të lartë me rrjete optike.

Plane Programe Pritëse të Ndara

Myhosting.com ofron shumë opsione kur bëhet fjalë për pritjen e përbashkët. Ata ofrojnë plane për përdoruesit personal, përdoruesit e biznesit dhe përdoruesit e tregtisë elektronike. Ata kanë plane VPS dhe mundësi të dedikuara pritjes. Ata gjithashtu kanë serverë të dedikuar për shkëmbim për t’u kujdesur për të gjitha nevojat tuaja të komunikimit.

Opsionet e hostimit me bazë Linux dhe Windows bazuar

Myhosting.com ka mundësinë të ju ofrojë një plan pritjeje të bazuar në Linux ose një plan pritjeje të bazuar në Windows. Shumë kompani pritëse ose ofrojnë njërën ose tjetrën, jo të dy. Si një shtesë e shtuar, nëse përmirësoni planin e tyre të biznesit, mund të keni si zgjidhje të bazuara në Linux ashtu edhe në Windows me një llogari.

Ndërtues i faqeve me të drejta të plota

Myhosting.com siguron një ndërtues faqesh me funksion të plotë. Në fund të fundit, ata presin uebfaqe. Ka kuptim vetëm që ata të kenë një ndërtues të faqeve me funksion të plotë për të ndihmuar pronarët e bizneseve me markë të re të ndërtojnë uebfaqen e tyre të parë. CPanel i tyre ju lejon të keni skriptet e instalimit me një klik dhe do t’ju lejojë të mbani një numër platformash në internet, siç është Joomla! ose WordPress.

Hosting i Pafund Domain

Shumë kompani pritëse atje do të vendosin një kapak të dhënash në aftësitë tuaja të pritjes. Jo Myhosting.com – ata ofrojnë pritje të pakufizuar domain. Me fjalë të tjera, ata nuk u intereson sa vizitorë keni, sa i madh është uebfaqja juaj, apo sa e madhe rritet biznesi juaj. Sinqerisht, më shumë kompani që ofrojnë pritje në internet duhet të ofrojnë pritje të pakufizuar domain. Shumë pak pronarë të biznesit të vogël ndonjëherë strehojnë aq shumë të dhëna sa që serverët janë seriozisht të ngarkuar. Në fakt, kjo është një veçori që lejon që faqja juaj e internetit të rritet dhe të shkallëzojë, duke i mundësuar Myhosting.com të kujdeset për nevojat e biznesit tuaj kur dhe si do të donit.

Garancia e kthimit të parave 30-ditore

Edhe pse kjo është standarde, ka disa ndërmarrje pritëse atje që do të marrin një garanci 30-ditore para mbrapa dhe vetëm ju ofrojnë një shumë të prorizuar. Me fjalë të tjera, kurrë nuk do të merrni një rimbursim të plotë nga disa hostë të tjerë të uebit. Myhosting.com do t’ju japë një garanci të kthimit të parave 30-ditore. Për sa kohë që anuloni brenda 30 ditëve të para, ata do t’ju japin një rimbursim 100 përqind.

Downsides e Myhosting.com Hosting

Asnjë kompani e organizuar në internet nuk është pa të metat e saj. Myhosting.com nuk është ndryshe, kam frikë. Në fakt, ka mjaft gjëra në të cilat Myhosting.com mund të përqendrohet për të qenë më mirë.

Shpenzimet shtesë për ndërtuesin e faqes mobile

Nga të gjitha gjërat që duhet të paguani shtesë, Myhosting.com nuk duhet të tarifojë shtesë për ndërtuesit e faqeve celular. Ka shumë njerëz që hyjnë në internet duke përdorur pajisjet e tyre mobile. Në fakt, ka më shumë të ngjarë që një përdorues të hyjë në faqen tuaj në celular sesa në një desktop. Myhosting.com tarifon ekstra për optimizimin e faqeve në celular, ku shërbime të tjera pritëse si Bluehost e përfshijnë këtë veçori si pjesë e paketës standarde.

Kostoja rezervë shtesë

Nëse të dhënat që mbani në faqen tuaj të internetit janë të rëndësishme, të ndjeshme ose vështirë të zëvendësohen (ne jemi të gatshëm të bëjmë bast se është të paktën një nga ato tre), tregohuni të kujdesshëm me Myhosting.com. Nëse nuk doni të paguani më shumë që ata të rezervojnë faqen tuaj të internetit, do t’ju duhet ta bëni këtë harddrive fizike manuale ose shërbime falas cloud. Ndërsa kjo është një çështje zhgënjyese e zakonshme në mesin e pritësve të volitshëm (WebHostingPad dhe GoDaddy nuk janë me të vërtetë më të mirë në këtë departament), ka shumë pritës të faqeve në internet, si hostet A2, të cilët rregullisht do të rezervojnë të dhënat tuaja falas, ose madje do t’ju japin opsionin të mbështetur me dorë faqen tuaj.

Kostoja e Migracionit Shtesë

Ky është thjesht një marketing i dobët. Sigurisht, Myhosting ofron një shërbim të menaxhuar të migracionit. Megjithatë, ata ngarkojnë 45 dollarë për të. Nëse njerëzit janë duke kërkuar për një host të ri, unë pothuajse mund të garantoj që ata nuk do të shikojnë në Myhosting thjesht sepse ka kompani më të mira pritëse atje që e bëjnë këtë falas. Ne e kuptojmë që ka kosto të punës të përfshira kur ju keni një specialist të përkushtuar që ndihmon një pronar biznesi të migrojë të dhënat e tyre. Sidoqoftë, kjo është një kosto që duhet të përvetësohet nga kompania pritëse – në këtë rast, Myhosting duhet të thithë ato kosto. Shtë një çmim i vogël për të paguar për të tërhequr pronarët e bizneseve të vogla për të zgjedhur Myhosting si një platformë zgjedhjeje për një Web hosting.

Shumë ankesa të dobëta për mbështetje

Kudo ku shikoni në internet, Interneti është i mbushur me vlerësime të dobëta të Myhosting.com. Njerëzit i vjen keq për zgjedhjen e tyre si platformën e tyre të zgjedhjes. Sigurisht, në faqen e internetit ata ju tregojnë se do të merrni një përgjigje nga specialisti i ndihmës brenda 10 minutave. Sidoqoftë, kjo përgjigje e konservuar thjesht ju tregon se një specialist mbështetës i është caktuar çështjes tuaj. Njerëzit janë ankuar se duhen diku nga tre ditë në dy javë vetëm për të marrë një përgjigje – duhet edhe më shumë kohë për t’i marrë ata të zgjidhin një çështje për ju. Nuk ka asnjë justifikim për atë lloj kohe përgjigjeje. Shikoni SiteGround nëse doni të shihni se si duket një rrjet i shkëlqyeshëm për mbështetjen e klientëve.

Vija e poshtme

Në sipërfaqe, Myhosting duket të jetë një kompani e fortë në shkëmb. Sidoqoftë, ata kanë disa ndërprerje të marrëveshjeve. Nga kostot shtesë, të fshehura, deri në numrin e ankesave të mbështetjes që kanë të bëjnë në të gjithë Internetin, do të mendoja dy herë dhe do të këshilloja kundër Myhosting. Sidoqoftë, ka edhe vlerësime pozitive për ta. Disa njerëz si ata. Unë do të them që një numër i madh i vlerësimeve janë postuar nga të njëjtët individë. Me fjalë të tjera, kur shikoni në një sit shqyrtimi, do të zbuloni se shumica e ankesave janë postuar vetëm nga disa individë. Merrni këtë me një kokërr kripë kur merrni parasysh Myhosting të presë faqen tuaj të internetit.

Shikoni Më shumë Karakteristika

Karakteristikat kryesore

 • Mbështetje e shpejtë
 • Cmime te arsyeshme
 • Ton tipare

Vizitoni faqen zyrtare të internetit

5 hostet kryesorë

 • Shqyrtime SiteGround
 • Shqyrtime të motorit WP
 • Shqyrtime për hostet A2 (të vjetra)
 • Rishikimi Bluehost
 • Shqyrtime të Menaxhuara të GoDaddy për WordPress

Pyetjet e hostimit të MyHosting.com

Cila është garancia në kohë?

MyHosting është krenar të sigurojë një garanci 100% në kohë. Nëse, për ndonjë arsye, serverat nuk janë duke punuar, të gjithë klientët do të marrin një kredi nga 1 në 1 për llogarinë e tyre.

Cilat janë kufijtë e hapësirës dhe transferimit të të dhënave?

Në planet e mbajtjes në internet, MyHosting ju lejon të keni hapësirë ​​të pakufizuar në disk dhe transferime të pakufizuara të të dhënave në llogarinë tuaj.

Nëse nuk më pëlqen diçka në lidhje me MyHosting, çfarë mund të garantojnë?

Nëse nuk jeni të kënaqur me MyHosting, ju mund t’i merrni të gjitha paratë tuaja mbrapa. Ju keni tridhjetë ditë për t’u tërhequr dhe të gjitha paratë tuaja do të kthehen.

Cilat janë opsionet e mbështetjes të ofruara nga MyHosting?

Customerdo klient pritës ka qasje në shumë mbështetje të klientit. Mund të përdorni email, biseda të drejtpërdrejta ose mbështetje telefonike 24/7 për t’ju ndihmuar të zgjidhni çdo problem. Pavarësisht se në cilin vend jeni, ju do të jeni në gjendje të arrini dikë për t’ju ndihmuar të zgjidhni çështjet që keni.

Cila është politika rezervë për MyHosting?

Serverët VPS janë rezervuar rregullisht, së bashku me kopjet rezervë që mund të kontrolloni përmes panelit të kontrollit. Sidoqoftë, për planet e përbashkëta të pritjes, nuk ka asnjë garanci rezervë ose tërheqje. Nëse konsiderohet të jetë urgjente, MyHosting do të jetë në gjendje të sigurojë rezervë për një tarifë shtesë.

A më lejon MyHosting të transferoj një domen ekzistues?

Ju mund të transferoni fushën tuaj ekzistuese duke përdorur MyHosting. Ata do t’ju ndihmojnë gjatë procesit për të siguruar që funksionon si duhet.

A do të funksionojë profili MyHosting në Linux ose Windows për host?

Në varësi të nevojave tuaja, mund të përdorni MyHosting për Linux ose Windows. Nëse jeni duke kërkuar një plan personal, duhet të keni Linux. Bizneset dhe plani i e-commerce mund të përdorin cilindo platformë. Nëse jeni duke kërkuar një plan VPS, ai do të funksionojë me Windows dhe Linux.

Sa adresë emaili mund të përdor, dhe sa hapësirë ​​është në dispozicion?

Mund të keni 10 deri 50 llogari të postës elektronike që janë në dispozicion me planin tuaj. Gjithmonë mund të azhurnoni për të akomoduar më shumë email nëse lind nevoja. Nëse zgjidhni planin e përbashkët të pritjes së pritjes, ekziston hapësirë ​​e pakufizuar në disk që do t’ju lejojë të ruani sa më shumë adresa emaili që ju nevojiten.

Po rinovohet më shtrenjtë se çmimi i hyrjes?

MyHosting do t’ju ofrojë zbritje shtesë nëse jeni në gjendje të paguani paraprakisht. Nëse mund të paguani për gjashtë muaj shërbime përpara, do të kurseni shumë para. MyHosting ka shumë promovime të ndryshme, kështu që nuk ka asnjë garanci që çmimet do të qëndrojnë të njëjta kur është koha për të rinovuar.

A ka ndonjë shërbim të menaxhuar të ofruar nga MyHosting?

MyHosting ofron shumë aplikime të menaxhuara. Ju mund të keni një email shkëmbimi si pjesë e planit tuaj. Ju do të duhet të shihni se çfarë shërbimesh ofrohen me secilin plan për të siguruar që të keni gjithçka që ju nevojitet.

A do të kem një domain me ndonjë nga planet e pritjes?

MyHosting do t’ju ofrojë një domain. Plando plan i përbashkët hosting që ju zgjidhni do t’ju ofrojë mundësinë për të marrë një domain falas. Ju do të duhet të regjistroni domenin kur regjistroheni për të siguruar që domeni është i dedikuar për ju.

Measuresfarë masash sigurie ofron MyHosting?

MyHosting krenohet me sigurinë e tyre. Ata përdorin një sërë programesh, duke përfshirë HackerWise, StopTheHacker dhe SiteLock për të siguruar që uebfaqja juaj të jetë e sigurt dhe e sigurt.

A mund të marr një regjistrim të vetëm të domain?

Ju mund të merrni një domain të vetëm kur përdorni MyHosting. Ata janë partnerë me Tucows, dhe partneriteti i tyre ju lejon të regjistroheni një emër domain. Pasi të regjistroni emrin e domain, do të jetë juaji.

A është VPS-ja një pjesë e shërbimeve të tyre?

Planet VPS janë në dispozicion për t’u përdorur me Linux dhe Windows. Nëse jeni një zhvillues ose po operoni një biznes, planet e tyre VPS do të funksionojnë për ju. Fokusi i tyre kryesor është t’ju ndihmojnë të ofroni shërbimin më të mirë që mundeni. Planet VPS janë ideale për këdo që kërkon të zgjerojë praninë e tyre në internet.

Languagesfarë gjuhësh ofron mbështetja teknike?

Nëse keni nevojë për mbështetje teknike, MyHosting përdor vetëm anglisht. Mund të kërkoni ndihmë në një gjuhë tjetër.

Ku ndodhet selia?

MyHosting është një kompani me bazë kanadeze. Ju mund të gjeni selinë e tyre në Toronto, Kanada. Ato janë të vendosura në Zonën Kohore Standarde Lindore, njësoj si qytetet e tjera kryesore.

Ku mund të gjej qendrat e të dhënave MyHosting?

MyHosting ka qendra të të dhënave në Toronto, Kanada, dhe në Rochester, NY. ata përdorin Qendrat e të Dhënave të Ndërmarrjeve Equinix dhe Earthlink për të ofruar shërbimin më të mirë të klientit që munden.

A do të mbështesë MyHosting gjuhë të ndryshme zhvillimi?

Ka gjuhë të ndryshme që MyHosting mbështet. Ajo funksionon për serverat Linux dhe Windows, dhe ju mund të zgjidhni se cila gjuhë funksionon për ju. Nëse jeni duke përdorur Windows, ju keni mundësinë të përdorni ASP.NET, PHP, Visual Studio, Perl dhe mbështetje për Microsoft SQL, MYSQL dhe PostgreSQL. Nëse jeni duke përdorur serverët Linux, serverat standarde LAMP janë në dispozicion. Ju gjithashtu mund të përdorni APACHE, MYSQL dhe PHP për nevojat tuaja në gjuhën e zhvillimit.

A ka ndonjë program bashkëpunimi MyHosting.com?

Po, dhe programi i filialeve paguan një komision shitjeje. Ju mund ta vendosni atë që të mund të keni edhe komisione të përsëritura.

A do të jem në gjendje të presë faqe të shumta dhe domene në llogarinë time?

Nëse keni shumë faqe, planet e përbashkëta të MyHosting ju lejojnë t’i bashkoni të gjitha. Hostimi i pakufizuar dhe i lirë i domenit ju lejon të tregoni fusha të shumta në një sit të vetëm ose nën-direktori. Nëse zgjidhni hosting VPS, do të jeni në gjendje të presni shumë faqe në internet në llogarinë tuaj pa qenë e nevojshme të hapni llogari të shumta.

Servicesfarë shërbimesh mund të blej nëse jam një konsumator jo teknik?

Planet e strehimit kanë në dispozicion një ndërtues faqesh. Ju mund të zgjidhni nga qindra shabllone për të krijuar faqen tuaj. Shtë e thjeshtë për të vendosur dhe mësuar se si të hartoni faqen tuaj, pa marrë parasysh nivelin tuaj të aftësive. Nëse jeni një konsumator i vetëm, do të merrni një faqe interneti për ndërtues faqesh; planet e biznesit vijnë me dy ndërtues site; dhe plani i tregtisë elektronike ka tre. Ata punojnë me Windows dhe Linux për t’ju lejuar të hartoni faqen tuaj, bazuar në nevojat tuaja. Mund të blini më shumë ndërtues faqesh nëse rriteni për të akomoduar trafikun tuaj.

A do të ishte MyHosting zgjidhja e duhur për një faqe në internet ecommerce?

Absolutisht. MyHosting ka plane të ndryshme për faqet e internetit të tregtisë elektronike, dhe ato janë të dizajnuara për kërkesat e tregtisë elektronike. MyHosting ka çertifikata SSL dhe ju jep mjetet që ju nevojiten për të drejtuar një dyqan online.

Sa i pajtueshëm është MyHosting për një sit të WordPress?

MyHosting ofron mbështetje për WordPress për gjithçka që ju nevojitet. Ato përfshijnë një instalues ​​aplikacioni që është ideal për të ndihmuar çdo instalim dhe përdorim WordPress. Edhe nëse jeni fillestar, do të keni mundësi që llogaria juaj WordPress të funksionojë në asnjë kohë.

A ofron MyHosting mbështetje nga PrestaShop?

Nëse jeni duke përdorur temat e faqes në internet PrestaShop, MyHosting do t’ju strehojë dhe do t’ju ofrojë mbështetje për t’ju ndihmuar për çdo problem.

A mund të lëviz një faqe interneti ekzistuese Joomla me MyHosting?

Fatkeqësisht, MyHosting nuk mund të sigurojë migrim për Joomla. Sidoqoftë, ata ofrojnë një program që do t’ju ndihmojë të migroni në faqen tuaj të internetit Joomla në llogarinë tuaj në MyHosting.

A ka mbështetje Magento me MyHosting?

Magento vjen me çdo plan pritjeje në dispozicion. Ju nuk do të jeni në gjendje të migroni Magento, por do të jeni në gjendje të merrni një aplikim. Aplikacioni do t’ju lejojë të migroni gjithçka që ju nevojitet nga llogaria juaj Magento.

A ka panele kontrolli të ofruara me MyHosting?

Të gjithë serverët VPS kanë panele kontrolli WHM / cPanel ose Plesk. Ju mund të zgjidhni cili do të funksionojë për ju, në varësi të sistemit që po përdorni.

Si mund të paguaj për një llogari MyHosting?

Ju mund të përdorni çdo kartë krediti kryesore për pagesa. MyHosting gjithashtu pranon pagesa të bëra përmes PayPal.

A do të mbështesë MyHosting strehimi i imazheve dhe galeritë e fotografive?

Do të jeni të entuziazmuar të dini se Galeria është një nga albumet më të njohura të fotografive në internet. Kjo gjithashtu ju lejon të ndani aplikacione, dhe kjo vjen falas me çdo llogari pritës.

Cila është minimumi për një kontratë?

MyHosting lejon klientët të paguajnë një muaj në një kohë. Nëse po kërkoni një kornizë më të gjatë kohore, mund të paguani paraprakisht deri në tre vjet (36 muaj).

A ka një shërbim CDN?

CloudFare CDN ofrohet për këdo që ka nevojë për një shërbim CDN.

Packagesfarë paketash shitësish ofron MyHosting?

Mund të përdorni një paketë VPS të rishitësit që funksionon në Windows dhe Linux. Ju keni mundësinë të ndërtoni tuajin, gjithashtu, me një VPS shitës me porosi.

Më shumë në MyHosting.com

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map