Shqyrtime të Resellerclub maj 2020 – Prmimet Pritëse dhe Plane

Shqyrtime të Resellerclub maj 2020 – Prmimet Pritëse dhe Plane

Shqyrtime të Resellerclub maj 2020 – Prmimet Pritëse dhe Plane

Sa e mirë është Hosting Resellerclub?


Shih Shqyrtimet Zyrtare të Resellerclub të Faqes 2.7 / 5 Shqyrtuesi {{komenteOverall} / 5 Përdoruesit (11 vota) Pro

 1. 24/7 Tipari i Mbështetjes
 2. Shumë oferta të Planeve duke u ofruar
 3. 99.9% Uptime Hosting
 4. Struktura e shkëlqyeshme e çmimeve
 5. Ju mund të zgjidhni Vendndodhjen e Serverit tuaj

Cons

 1. Shqyrtime të dobëta për strehimin
 2. Koha e dobët e përgjigjes së mbështetjes
 3. Mime më të larta të domenit
 4. Issështje me azhurnime të çështjeve kritike

Support2.5Speed2.5Features3.5Value2.5Transparency2.5

Shqyrtimi ynë zyrtar i Resellerclub Hosting

Jo çdo ofrues i mbajtjes së faqes në internet posedon posaçërisht me shitësit. Shumë webmasterë duhet të merren me rishitjen e hapësirës së pritjes nga një ofrues i një web hosting që ofron shumë pak në mënyrën e shitjes. Resellerclub është një ëndërr webmasteri e realizuar.

Karakteristikat më të mira të hostimit të Resellerclub

Si një ofrues i web hosting që përqendrohet vetëm në rishitjen, ato kanë më shumë karakteristika sesa shumica e ofruesve të tjerë. Vetëm ofruesit e tjerë që kam parë që kanë më shumë karakteristika sesa Resellerclub janë ato që janë të drejtuara për ndërmarrjet e mëdha.

Karakteristika të shkëlqyera mbështetëse

Në lidhje me karakteristikën e vetme mbështetëse që mungon në pritje të Resellerclub është një numër i drejtpërdrejtë i telefonit. Ata ofrojnë një sistem biletash mbështetjeje 24/7, email dhe live chat në internet. Biseda e drejtpërdrejtë në ueb është gjithmonë një tipar i mirëseardhur pasi shumë ofrues të mbajtjes së faqes në internet dështojnë ta ofrojnë këtë.

Më shumë veçori sesa mund të shkundni një shkop

Rezervimi i Resellerclub ka për qëllim njerëzit që rishinë hapësirën e pritjes. Blogerët dhe profesionistët e pavarur nuk do të gjejnë atë që po kërkojnë këtu. Ndërsa është projektuar për webmastera, do të gjeni tipare që u interesohen atyre – jo pronari juaj mesatar i biznesit të vogël që kërkon të presë faqen e internetit. Secili nga planet e tyre mbështet MySQL, PHP Hypertext Preprocessor (PHP), Apache, Perl, Python, Drupal, WordPress, Joomla dhe SuperSite Storefront.

Planet, planet dhe më shumë plane

Reseller hosting hosting ofron pothuajse gjithçka që një webmaster mund të shpresojë. Ata ofrojnë plane combo, serverë të dedikuar, serverë të menaxhuar, hosting VPS, pritje të përbashkët, çertifikata komodi, siguri SiteLock, rezervë CodeGuard dhe më shumë. Kjo është vetëm për të filluar. Secili nga planet e tyre ju jep mundësinë të zgjidhni nga një server Windows ose një server Linux. Ata kanë katër plane personale të pritjes, 10 plane VPS, dy plane të përbashkëta dhe katër nivele shërbimesh me planet e tyre të rishitjes së pritjes.

Ekipi i shitjes me njohuri

Ata kanë një ekip të njohur të shitjeve. Më pëlqen shumë kur flisja me ta, ata nuk ndiheshin të shtyrë të më shisnin diçka që nuk më duhej. Ata i njohin mirë produktet e tyre dhe e dinin kur një produkt nuk do të funksiononte për mua. Ata nuk e shtynë çështjen, që ishte mirë.

Verifikuar 99.9 përqind të kohës së pritjes së pritjes

Të dhënat e palëve të treta verifikojnë se ata përjetojnë 99.9 përqind në kohën e pritjes. Në vitin 2010, u duk se ata kishin probleme me kohën, por ata duket se kanë hekurosur ato që nga atëherë. Për cilindo që kërkon të shohë se sa i besueshëm mund të jetë një ofrues i mbajtjes së faqes në internet, ata mund të gjejnë vetëm atë që kërkojnë me hostimin e Resellerclub.

Struktura e shkëlqyeshme e çmimeve

Ju nuk mund t’i pëlqeni gjithmonë të gjithëve kur bëhet fjalë për çmimet. Sidoqoftë, kurrë nuk kam parë një strukturë çmimesh krejt si kjo. Shumica e paketave vijnë me një ofertë prej 30 përqind zbritje të një lloji. Për më tepër, duket se ata vërtet përpiqen t’ju bëjnë të provoni para se të blini. Kjo më bën të ndjehem sikur ata po përpiqen të marrin produktin për të shitur vetë në vend se t’ju mbyllin në një lloj kontrate.

Ju duhet të zgjidhni vendndodhjen e serverit tuaj

Kjo veçori është unike. Kur vendoseni me ta, ata do t’ju pyesin se ku dëshironi të keni në internet faqen tuaj të pritur. Ata kanë serverë të vendosur në mënyrë strategjike në të gjithë botën dhe ju mund të zgjidhni atë që është më afër vendndodhjes tuaj.

Downsides janë hosting Resellerclub

Ndonjëherë, disa gjëra janë thjesht shumë të mira për të qenë të vërteta. Kjo mund të jetë rasti me hostimin e Resellerclub.

Shqyrtime të dobëta pritëse

Kudo ku shkoni në internet, hostimi i Resellerclub është i munduar me komente të dobëta. E pashë interesante që shumë nga këto rishikime ishin të paktën 4 vjeç. Sidoqoftë, kjo nuk do t’i justifikojë ata nga disa nga ato më të fundit. Shtë gjithashtu e vështirë ta shkulni atë tek një punonjës i pakënaqur ose dikush që kishte një përvojë të keqe – ka shumë prej tyre për t’i numëruar.

Koha e dobët e përgjigjes së mbështetjes

Kjo mund të shkojë paralelisht me vlerësimet e tyre të dobëta të pritjes, por një nga debatet që mund të gjeni në forume online në lidhje me hostimin e Resellerclub është se sa kohë u desh që personeli mbështetës të kthehej me ta për çështjen e tyre. Ato variojnë nga disa ditë deri në nja dy javë. Për mua, të presësh më shumë se dy orë kur të kem problem me faqen time është e papranueshme.

Mime më të larta të domenit

Ata mund të kenë çmime të shkëlqyera kur ata shesin planet e tyre, por ju mund të lejoni të shikoni diku tjetër kur bëhet fjalë për regjistrimin e emrit të domain. Shtë pothuajse sikur këtu janë ata që fitojnë paratë e tyre. Ka kuptim, pasi ato janë një ofrues shitës. Nëse jeni duke shitur pjesën më të madhe të kohës, është shumë më i përshtatshëm të kaloni në vendndodhjen e shtëpisë se është të kërkoni diku tjetër dhe më pas ta importoni.

Ështjet me azhurnime kritike të çështjeve

Një nga ankesat kryesore që gjeta në internet ishin njerëzit që kishin probleme me azhurnime kritike të çështjeve. Kurdoherë që ka një azhurnim të çështjes kritike, njerëzit janë ankuar se po e kanë vështirë ta pranojnë atë ose kanë marrë gabime kur përpiqen ta shkarkojnë ose instalojnë atë.

Vija e poshtme

Shumë nga çështjet që gjeta me hostimin e Resellerclub buruan nga mbi katër vjet më parë. Vitet e fundit, është më e vështirë të gjesh çështje me ta. Ata kanë kohë të qëndrueshme, plane të personalizueshme dhe ofrojnë gjithçka që mund të shpresojë nga një webmaster.

Shikoni Më shumë Karakteristika Më shumë në ResellerClub.com

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector