Hosting A2 vs Hosting SiteGround Berbanding Mei 2020 tanpa / Diskaun

A2 Hosting dan SiteGround adalah tuan rumah yang hebat untuk dibandingkan untuk setiap seorang.


Mereka berdua mendapat sokongan hebat, waktu kerja yang tinggi, dan menjerit dengan harga yang bagus untuk kualiti.

Sebenarnya, kedua-duanya dianggap sebagai salah satu hos web terpantas menurut penyelidikan kami.

Perkara terbaik mengenai dua jenama hosting ini ialah mereka memetakan jalan mereka sendiri, dan bukan merupakan sebahagian daripada web hosting globo-corp yang tidak begitu peduli dengan pelanggan mereka.

Oleh itu, anda membuat pilihan yang bagus penambahbaikan SiteGround vs A2 Hosting, mari kita cari tahu apa yang menjadikan mereka berbeza.

A2 Hosting vs SiteGround A Sokongan B Kelajuan C Ciri D Nilai E TransparencySiteGround Ulasan Editorial 4.8 Pengulas 4.9 254 undi54.5554.5ABCDEA2 Hosting Ulasan Penyuntingan 4.6 Pengulas 4.5 2 suara55544ABCDE

Oleh itu, kedua-duanya mempunyai pengalaman yang sama dalam industri ini, tawarkan 99,99% masa kerja dengan jaminan wang dikembalikan 30 hingga 45 hari, dan banyak pilihan yang dapat disesuaikan untuk menampung semua kemampuan dan julat harga..

Oleh itu, kedua-duanya telah merangkumi asas-asasnya di sana. Tetapi di mana terdapat perbezaan besar antara mereka: kepantasan dan perkhidmatan pelanggan.

Secara keseluruhan, jika anda mencari hos web terpantas, pergi dengan A2 Hosting; jika anda mencari hos keseluruhan terbaik untuk ciri dan perkhidmatan pelanggan, pergi dengan SiteGround.

A2 Hosting: Sorotan, Kebaikan dan Kekurangan

Sejak bermula pada tahun 2003, A2 Hosting telah menekankan kelajuan mereka melebihi yang lain, sehingga 20x lebih cepat daripada saingan. Syarikat yang berpusat di Michigan ini menawarkan ruang cakera dan lebar jalur tanpa had.

Harga Hosting A2

A2 Hosting menawarkan beberapa pilihan harga yang jelas. Titik harga terendah dalam setiap pilihan bermula pada harga kemasukan bulanan yang berpatutan:

 • Shared Hosting: $ 7,99 – tetapi kod kupon menurunkannya menjadi $ 3,92
 • Hosting VPS: $ 5
 • Hosting Reseller: 19.99 – gunakan kod kupon untuk menjadikannya $ 13.19
 • Hosting Khusus: $ 119,99 sebelum kupon – yang menjadikannya $ 99.59

Sokongan pengguna

Juruteknik yang berpengetahuan dan mesra ada 24 jam sehari, setiap hari. Sama ada anda memasukkan tiket pelayan, berbual dalam talian, atau menghubungi talian bantuan mereka, mereka telah mendapat markah tinggi untuk perkhidmatan mereka. Untuk meningkatkan perkhidmatan anda, A2 Hosting membolehkan anda memilih pelayan yang paling dekat dengan anda.

Terdapat beberapa aduan dengan tindak balas yang lambat, bergantung pada waktu siang. Secara peribadi saya mempunyai pengalaman hebat dengan sokongan mereka.

Terdapat satu masalah besar yang mereka hadapi semasa pemadaman Hosting A2 yang hebat baru-baru ini. Tetapi mereka pulih sejak itu.

Kepantasan

A2 Hosting menunjukkan platform berprestasi tinggi SwiftServer yang membolehkan mereka menawarkan pakej Turbo. Pelayan ini memuat halaman anda sehingga 20 kali lebih pantas, dengan lebih sedikit pelanggan di setiap pelayan dan lebih banyak sumber diperuntukkan untuk akaun individu. Semua akaun hosting mereka termasuk pemacu keadaan pepejal, yang dapat melakukan ribuan fungsi input / output setiap minit.

Nilai

Untuk jumlah perkhidmatan dan sokongan, A2 Hosting menawarkan nilai yang luar biasa. Termasuk SSD, akses cPanel untuk semua pelanggan hosting bersama, dan banyak pilihan lain tersedia untuk memenuhi setiap keperluan.

ciri-ciri

A2 Hosting menawarkan fungsi, sokongan CPanel untuk semua orang dari pemula hingga pemaju dan perunding maju. Mereka menyediakan sandaran berasaskan pelayan automatik, perlindungan anti-virus, dan pelbagai pilihan perisian dan pengembangan untuk industri yang berbeza.

Mereka mengoptimumkan untuk kelajuan dan keselamatan, dan banyak ciri disediakan. Ini menjadikan hosting mereka mesra pemula, yang sangat membantu.

Satu kelemahan adalah bahawa ciri mereka boleh menjadi sedikit luar biasa, kerana UI mereka tidak sempurna. Tetapi ia berjaya dilakukan.

Waktu Henti / Masa Kelaparan:

Mereka mempunyai pelayan milik peribadi, dengan pusat data di Michigan, Amsterdam dan Singapura. A2 Hosting menjamin masa operasi 99.9%. Ia juga menawarkan ujian kelajuan muat naik dan muat turun dari setiap pusat data.

Mereka mengalami pemadaman pusat data baru-baru ini, tetapi semuanya berjalan lancar sejak itu.

Hosting SiteGround: Sorotan, Kebaikan dan Kekurangan

Dimulakan oleh bekas peguam dan profesional IT di Bulgaria pada tahun 2003, SiteGround menawarkan banyak pilihan web hosting, lebar jalur tanpa had, dan perkhidmatan, kelajuan, dan sokongan pemenang anugerah.

Kami secara peribadi menyukai SiteGround. Secara keseluruhan mereka berpatutan, sangat mesra, dan kaya dengan ciri-ciri dengan semua yang kita perlukan.

Harga SiteGround

Rancangan SiteGround berada di sisi yang lebih mahal ketika datang ke hosting anggaran, tetapi banyak pengulas menghargai semua tambahan yang disertakan dengan harga yang sedikit lebih tinggi. Mereka mempunyai beberapa tahap untuk masing-masing dari empat pilihan hosting mereka.

 • Shared Hosting: Harga biasa pada $ 9,95, kod kupon turun sehingga $ 3,95
 • Cloud Hosting: Bermula pada $ 60 setiap bulan
 • Reseller Hosting: Pelan kredit, yang bersamaan dengan satu tahun hosting, serendah $ 42 setiap kredit apabila anda membeli 11 atau lebih kredit.
 • Hosting Dedicated: Pelan pelayan khas A.S. mereka bermula pada $ 229 sebulan

Sokongan pengguna

Mereka tersedia setiap saat untuk sembang segera, respons telefon segera, dan tiket yang mereka katakan rata-rata sekitar 10 minit untuk respons pertama.

SiteGround mengejutkan betapa pantasnya mereka bertindak balas. Ia sungguh sukar dipercayai.

Anda mendapat tiket sokongan diisi lebih cepat daripada yang anda boleh katakan “pelayan” dan perhatian terhadap perincian yang berada di atas dan seterusnya.

Mereka membantu dengan masalah yang tidak mereka perlukan, dan mereka menyelesaikan masalah WordPress untuk anda. Wah.

Kepantasan

SiteGround menawarkan pemacu keadaan pepejal pada semua rancangan hosting, dan menawarkan peningkatan prestasi dengan NGINX, HTTP / 2, PHP7 dan CDN percuma.

Mereka mempunyai plugin SiteGround SuperCacher dengan pelbagai tahap cache dan kelajuan. Anda boleh memilih tahap pelaksanaan apa yang anda inginkan agar bayi ini berdengkur secepat mungkin.

Nilai

Walaupun harganya mungkin sedikit lebih tinggi daripada host lain, banyak pilihan SiteGround untuk pembangun dan pengguna semua kemampuan memberikan nilai yang tinggi.

Secara keseluruhan, nilai dari SiteGround sukar dipercayai. Ia bertepatan dengan Bluehost dan membuangnya dengan mudah!

ciri-ciri

Tawaran hosting untuk pelbagai aplikasi dan perkhidmatan yang berbeza, menyediakan tema Joomla, WordPress, dan Magento, serta tutorial untuk masing-masing. Ia termasuk sandaran harian percuma.

Waktu Henti / Waktu Henti: SiteGround menawarkan status masa nyata yang membolehkan anda menguji status masa nyata laman web anda. Mereka menawarkan kadar uptime tahunan 99,9965 peratus dan kadar uptime bulanan 99,999 persen. Pusat data berada di Chicago, London, Amsterdam, dan Singapura. Perisian mereka meminimumkan waktu henti dengan memberikan pengesanan masa nyata automatik dan reaksi segera automatik. Mereka menyelesaikan lebih daripada 90 peratus masalah prestasi pelayan dengan serta-merta tanpa memerlukan interaksi manusia.

SiteGround vs A2 Hosting: Perbandingan Kelajuan

Kami membandingkan SiteGround dan A2 Hosting di dua laman web dengan kandungan yang hampir sama, dari tema serupa, baik oleh StudioPress, dan dengan jumlah kandungan dan teks yang serupa. Ini adalah hasilnya:

final site hosting vs a2 ujian kelajuan akhir

final site hosting vs a2 ujian kelajuan akhir Ujian kelajuan SiteGround vs A2 Hosting

Kami mempunyai SiteGround di sebelah kiri dengan nilai keseluruhan 94%, dan A2 Hosting di sebelah kanan dengan skor keseluruhan 97%.

Perhatikan bahawa ini adalah dengan plugin caching yang disediakan oleh setiap host dihidupkan. Untuk SiteGround, kami menggunakan SG SuperCacher mereka dengan tahap cache hampir dihidupkan, dan dengan A2 Hosting, kami menggunakan rancangan Turbo mereka, sehingga 20x lebih cepat.

Pada tahap praktikal, ini adalah hasil yang baik dan ini benar-benar menunjukkan bahawa kedua-duanya sangat hebat. Kelajuannya sangat hampir sehingga saya tidak semestinya hanya memilih yang lain semata-mata berdasarkan perbezaan kelajuan yang sangat kecil.

SiteGround vs A2 Hosting: Yang Terbaik untuk Anda?

Hosting A2 dan SiteGround menawarkan ciri unik yang dapat menampung perniagaan dari pelbagai saiz. Mereka berdua lebih ditujukan kepada pemaju atau individu yang berpengalaman dengan pengembangan laman web tetapi menawarkan sokongan dan bantuan pelanggan yang menyeluruh melalui tutorial dan penyelesaian masalah untuk pengguna dari semua kekuatan dan kemampuan.

Walaupun harga tidak boleh menjadi faktor penentu, Hosting A2 ditujukan untuk perniagaan kecil, syarikat e-dagang, dan individu. Pelbagai ciri yang ditawarkan dengan harga yang lebih rendah menjadikannya pilihan yang kukuh dan boleh dipercayai. Mereka menawarkan 30 pakej hosting yang berbeza, termasuk pilihan untuk CMS, CRM, penjadualan, lelongan, pendidikan, e-dagang dan pembangunan Web. Dapatkan diskaun Hosting A2 di sini.

Tapak Tapak adalah pilihan berkualiti untuk pemaju yang menginginkan lebih banyak pilihan fleksibiliti dan penyesuaian, pemasar yang bergantung pada waktu operasi yang konsisten dan sedikit waktu henti, dan penjual semula yang mencari produk yang boleh dipercayai untuk ditawarkan dengan harga yang berpatutan. Mereka memiliki ketersediaan teknikal yang maju dan sokongan pelanggan yang cepat untuk menyelenggara laman web anda. Tuntut potongan 60% SiteGround di sini.

Ringkasan Ulasan Hosting A2

Berikut adalah ringkasan tinjauan Hosting A2 penuh kami.

Ulasan Pengarang A2 Hosting 4.6 / 5 Pengulas {{reviewsOverall}} / 5 Pengguna (2 suara) Kelebihan

 1. Sokongan pelanggan yang luar biasa
 2. Kelajuan terpantas di pasaran
 3. Keramahan Pengguna
 4. Ciri Hebat untuk Harga
 5. Wira tempatan

Keburukan

 1. Bukan Waktu Terkuat
 2. Bukan untuk Pemburu Bargain
 3. Perkhidmatan Pelanggan mempunyai Off-Days

RingkasanA2 web hosting begitu pantas dan boleh dipercayai sehingga mereka benar-benar mengalahkan pesaing mereka dalam hal ini. Tambahan, mereka memiliki nuansa modern yang membuat pengalaman hosting yang menyegarkan. Sekiranya anda mahukan alat pembangunan yang benar-benar memahami aliran kerja anda, dan perwakilan khidmat pelanggan yang dapat benar-benar bertemu dengan anda di mana anda berada, A2 mungkin menjadi hos untuk anda. Adakah kita menyebutkan bahawa mereka benar-benar cepat? Sokongan5Speed5Features5Value4Transparency4

Rekap Semakan SiteGround

Berikut adalah ringkasan tinjauan SiteGround penuh kami.

Ulasan Editorial SiteGround 4.8 / 5 Pengulas {{reviewsOverall}} / 5 Pengguna (254 undi) Lihat Harga Kelebihan

 1. Sokongan yang sangat pantas
 2. Harga hebat
 3. Banyak ciri
 4. Keserasian WordPress SiteGround

Keburukan

 1. Batasan tersembunyi
 2. Harga tahunan sahaja
 3. Batasan penggodaman / keselamatan

SummarySiteGround adalah salah satu hos yang paling disyorkan untuk pemasar, pemaju, dan pemilik laman web yang mencari keseimbangan harga dan nilai yang baik. Harga SiteGround merangkumi semua alat percuma yang mungkin diperlukan oleh pemilik laman web. Anda mendapat pasukan sokongan yang kebanyakannya berpusat di Bulgaria, tetapi itu bukan masalah bagi kebanyakan warga dunia berbahasa Inggeris. Kakitangan sokongan mereka adalah yang paling cepat, bertindak balas dalam 5-15 minit pada setiap jam. Hosting SiteGround WordPress mempunyai pementasan dan ciri git WordPress yang tidak ditawarkan oleh banyak host. Sokongan5Speed4.5Features5Value5Transparency4.5

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map