SiteGround vs DreamHost 2020: Bandingkan Harga, Ciri & Banyak Lagi

SiteGround vs DreamHost 2020: Bandingkan Harga, Ciri & Banyak Lagi

SiteGround vs DreamHost 2020: Bandingkan Harga, Ciri & Banyak Lagi

SiteGround dan DreamHost adalah dua hos utama kami yang disyorkan: harga berpatutan, nilai, dan ciri keseluruhan yang hebat. Pada penghujung hari kami mengesyorkan SiteGround sebagai pemenang keseluruhan. Teruskan membaca untuk mengetahui sebabnya.

HARGA  |  NILAISOKONGAN  |  KEMASKINI  |  KECEPATAN  |  CIRI-CIRI  |  KESIMPULAN  


SiteGround adalah salah satu syarikat hosting yang paling pesat berkembang di dunia, dan mungkin merupakan host terbaik bagi kebanyakan orang. Dengan sokongan pelanggan yang sempurna, ciri-ciri hebat, dan harga rendah banyak yang disukai mengenai syarikat hosting global ini.

4.8

Pengulas

4.9

Pengguna (79 Undian)

VS

DreamHost adalah salah satu syarikat hosting berkongsi besar dan murah yang baru wujud selama-lamanya. Ditubuhkan pada tahun 1996, mereka mempunyai beberapa pelanggan yang berpuas hati selama 20+ tahun. Sekiranya anda mencari hosting pasaran massa yang murah, DreamHost adalah salah satu yang terbaik.

3.9

Pengulas

3.8

Pengguna 

Harga

Markah: 4.5

Harga SiteGround bermula sangat rendah untuk ciri yang anda dapat. Satu keluhan dari kebanyakan pengguna adalah kenyataan bahawa harga melonjak hingga harga penuh setelah tahun pertama, hampir dua kali ganda. SiteGround menawarkan diskaun yang luar biasa pada kebanyakan masa – jadi anda selalu dapat banyak tawaran. Segala-galanya dari SiteGround yang dikongsi hingga hosting khusus adalah harga yang sangat berpatutan.

StartUpGrowBigGoGeek
Harga jualan$ 3.95 / bln$ 5.95 / bln$ 7.95 / bln
Harga Biasa$ 11.95 / bln$ 11.95 / bln$ 34.95 / bln
Terbaik UntukPemulaPertengahanKelebihan

Lihat Harga

Markah: 4.5

DreamHost dulu lebih mahal daripada hos bersama yang lain, tetapi sekarang mereka berada di sana dengan yang paling murah. Dengan rancangan hosting yang dikongsi setiap tahun, anda hanya boleh mendapatkan $ 2.59 sebulan. Sekiranya anda tidak mahukan komitmen, anda boleh mendapatkan bulanan dengan harga $ 4,95 / bln. Bahagian terbaik? DreamHost tidak menaikkan harga kepada anda selepas tempoh awal – harganya murah dan adil.

Perniagaan SharedDreamPressVPS
Harga Tahunan$ 2.59 / bln$ 16.95 / bln$ 27.50 / bln
Harga Bulanan$ 4.95 / bln$ 19.95 / bln$ 30.00 / bln
Terbaik UntukPemulaLaman WordPress PertengahanPerniagaan Kecil yang Berkembang

Lihat Harga

Nilai

Markah: 5.0

Anda tidak akan mendapat nilai hosting yang lebih baik di pasaran daripada SiteGround, kami tidak cukup memuji pujian mereka. Dengan sokongan 24/7, sandaran harian, dan SSL percuma, SiteGround merangkumi semua asas yang perlu anda mulakan.

Kami sangat mengesyorkan peningkatan untuk mendapatkan rancangan GrowBig – anda dapat tidak terhad laman web, gandakan penyimpanan, dan pementasan WordPress (percayalah bahawa anda mahukannya). Di samping itu, anda mendapat migrasi percuma, yang menjimatkan banyak kerumitan. Satu-satunya keluhan kami dengan nilai SiteGround adalah ruang cakera terhad, yang dapat diisi dengan cepat.

Markah: 4.5

Apabila bernilai, DreamHost adalah salah satu yang terbaik. Harga rendah yang digabungkan dengan ciri-ciri yang berguna dan jaminan wang dikembalikan 97 hari yang sangat baik adalah kemenangan bagi perniagaan kecil.

Selain itu, mereka menawarkan lebar jalur tanpa had, nama domain percuma, sijil SSL percuma, dan memberi ganti rugi kepada anda untuk penurunan masa uptime. Mereka benar-benar menyediakan salah satu perjanjian tahap perkhidmatan terbaik yang ada.

Berbanding dengan Bluehost dan HostGator, DreamHost keluar dengan kuat. Satu-satunya tuan rumah dengan cadangan nilai yang lebih baik mungkin SiteGround.

Sokongan pengguna

Markah: 5.0

Sokongan pelanggan SiteGround sungguh hebat. Anda mendapat sokongan 24/7/365 melalui telefon, e-mel, dan sembang. Ejen sokongan ramah, membantu, dan benar-benar mengatasi dan mengatasi masalah anda.

Lihat ulasan SiteGround penuh kami untuk melihat pujian yang dinyanyikan oleh pelanggan mereka – semuanya disokong. Mereka telah memecahkan kuki itu. Sekiranya anda seorang pemula, sokongan harus menjadi keutamaan # 1 anda, jadi pergi dengan SiteGroun berbanding host lain untuk aspek tersebut. 

Maklumat lanjut

Markah: 3.5

Satu kawasan yang DreamHost tidak sempurna adalah sokongan pelanggan. Sokongan diberikan melalui e-mel dan sembang langsung, atau anda boleh meminta panggilan balik. Hmm, jenis penggaru kepala. Mereka tidak mempunyai sokongan 24/7/365 yang dimiliki oleh kebanyakan syarikat hosting.

Selain itu, walaupun semasa berada di laman web sebagai calon pelanggan, anda diberitahu untuk kembali pada waktu perniagaan. Kenyataannya adalah bahawa sokongan hosting adalah pekerjaan 24/7 – dan DreamHost tidak bergantung kepada masalah.

Maklumat lanjut

Menjamu Selera Masa Up

Markah: 5.0

SiteGround menjanjikan 99,99% masa operasi, yang sama baiknya dengan masa. Ujian pihak ketiga mengesahkan, menunjukkan julat dari 99.95% hingga 100% bulan demi bulan.

SiteGround menawarkan pemantauan proaktif dengan timbunan perisian tersuai mereka, dan AI untuk membantu menangkis serangan bot yang agresif. Jangan bimbang tentang waktu operasi dengan SiteGround, mereka mendapat perlindungan.

Markah: 4.0

Laporan di seluruh web menunjukkan waktu operasi DreamHost cukup kuat pada 99,99% hingga 100%.

Bahagian terbaik? Jaminan masa kerja 100% mereka. Sekiranya atas sebab apa pun laman web anda tidak berfungsi, mereka akan mengkreditkan akaun anda dengan satu hari hosting percuma untuk setiap jam yang tidak berfungsi.

Perkara yang baik adalah bahawa waktu operasi mereka pada tahun lalu adalah sekitar 99.98% secara purata – jadi jangan mengharapkan keperluan untuk menguangkan kredit itu.

Kepantasan

Markah: 4.5

SiteGround menawarkan pelbagai tahap pengoptimuman kelajuan: pengoptimuman CDN, Cloudflare, caching dinamik, dan memcaching. Semua ini membantu meningkatkan kelajuan laman web anda dengan teknologi yang dibina oleh SiteGround.

Di samping itu, pasukan sokongan pelanggan mereka sentiasa bersedia untuk membantu dan memberi petua mengenai cara mempercepat laman web anda. Mungkin ada host yang lebih pantas di luar sana, tetapi ini adalah salah satu yang terbaik untuk nilai.

Markah: 4.0

DreamHost mempunyai laporan hebat mengenai kelajuan dan berada di 25% hos teratas sepanjang masa muat. Mereka tidak memfokuskannya sebagai ciri utama, tetapi anda tidak melihat banyak aduan daripada pelanggan.

Pada rancangan DreamPress mereka telah mengoptimumkan pangkalan data mereka hanya untuk WordPress, dan juga Memcache yang dilaksanakan. Oleh itu mereka pasti mempunyai kepantasan. Pastikan anda berbual dengan sokongan mereka jika itu membimbangkan anda.

ciri-ciri

Markah: 5.0

SiteGround mempunyai beberapa ciri terbaik dari semua hos. Mereka bukan sahaja menawarkan alat khas mereka sendiri untuk menjadikan hidup anda lebih mudah, tetapi mereka memanfaatkan cPanel, Cloudflare dan teknologi pihak ketiga yang lain.

Fungsi kegemaran saya termasuk pementasan WordPress, teknologi kelajuan memcached, dan pelbagai pilihan peningkatan yang disediakan oleh SiteGround.

Lihat semua ciri

Markah: 4.0

Pound-for-pound, DreamHost menawarkan beberapa ciri terbaik dari mana-mana syarikat hosting murah. Pelan bersama termurah mereka merangkumi domain percuma, lebar jalur tanpa had, pra-pemasangan WordPress, dan sijil SSL percuma. Hosting DreamPress WordPress mereka adalah proposisi nilai yang kuat untuk hosting WordPress lengkap yang dapat bersaing di beberapa peringkat dengan WP Engine dan Kinsta.

Anda tidak mendapat migrasi percuma, dan anda kehilangan sokongan telefon 24/7 yang ditawarkan oleh hos lain, jadi kami perlu mendapatkannya. Secara keseluruhan – tuan rumah yang hebat, ciri hebat.

Lihat semua ciri

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector