14 најбољих услуга праћења веб страница (мај 2020.)

Ако управљате веб локацију, онда желите да будете сигурни да ће ваша публика моћи да је посећује и комуницира с њом без икаквих проблема или одлагања. Ових дана, кашњења и испади на серверу могу проузроковати значајне проблеме на веб локацији, што доводи до лошег искуства крајњег корисника.


Али како можете бити сигурни да ваши посетиоци постижу најбоље резултате? Како можете тестирати своју веб локацију на разним серверима да бисте видели има ли проблема? Срећом, можете користити услугу надгледања веб страница да бисте пазили на своје странице како бисте осигурали да се ваш садржај испоручује онако како треба..

најбоље услуге праћења веб локација

најбоље услуге праћења веб локација Наш најбољи покушај како би изгледало надгледање веб странице са повећалом.

Данас ћемо гледати најбоље услуге надгледања веб локација и показати вам шта раде и како могу да одржавају вашу веб локацију на врхунцу перформанси широм света, 24/7. Заронимо и видимо шта могу да понуде.

Шта је сервис за надгледање веб локација?

У основи, компанија која нуди услуге надгледања ће комуницирати с вашом веб страницом са разних сервера. Крајњи циљ је прецизирати било која питања попут латенције, прескакања или времена кашњења. Ако на пример дође до пада у Британији, на пример, желите да будете сигурни да ће се веб локација преусмерити тако да људи у околини не добију поруку о грешци приликом посете вашој страници.

У највећем делу ови монитори ће вам слати извештаје који су испуњени детаљним графиконима и графиконима који описују различите проблеме који могу утицати на вашу веб локацију. Такође, надгледање перформанси у стварном времену може вас обавестити о било каквим проблемима који настану како би ваш мрежни тим брже пронашао решење. Неки од основних података које ове услуге прикупљају могу да садрже-

 • Учинак странице: да ли се одређене странице или линкови учитавају дуже него друге? Који елементи вас успоравају?
 • Перформансе мреже: како ваша локална мрежа утиче на продужење и брзину веб странице? Познавање ових детаља може вам помоћи да прерасподелите ресурсе како бисте избегли навале који могу повећати време одзива.
 • Здравље сервера: постоје ли уска грла која могу у будућности узроковати проблеме? Који сервери имају проблема и који савршено раде?

У неким случајевима ћете можда моћи да контролишете капацитет вашег сервера и доделите своје ресурсе са задње стране помоћу услуге надгледања веб локација. Ако на располагању немате посвећени ИТ тим, од непроцењиве је важности имати приступ тим додатним алатима за надгледање како бисте могли да предузмете мере уместо да гледате како се веб локација руши без икаквог приговора..

Шта је надзор Уптиме сервера?

Уптиме је стопа којом ваша веб локација остаје активна. Све док сервери неометано раде, не би требало да постоји ниједан разлог зашто људи не могу да приступе вашој веб локацији било где у свету. Међутим, без обзира колико пажљиви људи могу бити, сервери ће увек бити донекле обавеза.

Са надгледањем продуженог времена сервера, добићете обавештења ако дође до прекида рада како бисте могли кренути у акцију. С обзиром на то да се морате ослањати на различите сервере да бисте одржали несметано функционирање веб локације (тј. Сервер података, сервер е-поште, ФТП сервер итд.), Неопходно је да видите како функционишу у било ком тренутку.

Много сервиса за надгледање веб локација нудиће то као део вашег стандардног пакета, али понекад ће то бити и додатна услуга јер захтева повратне информације и обавештења у реалном времену. Међутим, ако је обезбеђено, морате да будете сигурни да га имате, да не дођете до прекида рада који ће вас коштати.

Како подесити услугу надгледања веб локација

Срећом, никада није било лакше користити услугу надгледања веб локација. Углавном, све што требате учинити је претплатити се и унети податке своје веб локације како би они могли да то провере.

Када одаберете одговарајућу услугу за своје потребе, помаже вам да се уверите да могу добро да функционишу са величином ваше веб локације. На пример, ако имате много саобраћаја, потребни су вам детаљнији извештаји како бисте могли да информишете ваш ИТ тим о било којим потенцијалним проблемима.

У већини случајева, многи од ових програма имаће различите нивое услуге да би задовољили ваше потребе. Желите да прођете и видите шта свака опција има оно што вам је потребно, тако да вам није преостала поузданост.

Већина програма које ћемо вам показати нуди вам бесплатна тестирања. Међутим, оно што је најважније имати на уму је да постоји разлика између бесплатне претплате и бесплатне пробне верзије. Ово последње значи да ћете морати да платите новац да бисте наставили да користите исту услугу, док ће прва увек бити бесплатна без обзира колико дуго били активни.

Најбоље бесплатне услуге надгледања веб локација

Ако ваша веб локација и даље проналази своју публику, тешко је оправдати плаћање огромне месечне накнаде за надгледање перформанси, посебно ако немате тону промета. Као такав, желимо вам пружити неколико бесплатних опција које ће вам помоћи да започнете.

Свака од ових услуга такође нуди плаћене опције, тако да ако вам се свиди оно што могу понудити, можете надоградити и побољшати перформансе у кратком року.

Статусна колача

Када гледате бесплатне услуге праћења, желите бити сигурни да можете добити пристојан поврат без потребе за додатним плаћањем. Углавном ће бесплатни планови бити значајно ограничени у поређењу са премиум опцијама, што значи да једноставно добијате основни посао о томе како функционише ваша веб локација без пуно додатних детаља.

Уз Статусцаке, њихова бесплатна опција укључује

 • 10 тестова – пратите до 10 УРЛ адреса
 • Петоминутна провера брзине – освежава се сваких пет минута
 • Насумичне локације за тестирање – не можете да изаберете одакле тестирате
 • Неограничена упозорења путем е-поште – будите обавештени кад год ваша веб локација има проблема
 • Маркирано јавно извештавање – покажите своје резултате својој публици (извештај има логотип Статусцаке)
 • Ознаке – филтрирајте своје тестове да бисте јасније приказали резултате

Генерално, за бесплатну услугу нам се допада оно што Статусцаке може да понуди. Међутим, ако имате више од десет страница за своју веб локацију, мало је среће. Срећом, плаћени планови нису превише скупи.

Плаћене опције

 • Супериор: 24,49 УСД / месечно – идеално за мала предузећа
 • Посао: 79,99 УСД / месечно – идеално за већину средњих / великих веб локација

Они такође имају решење за надгледање предузећа ако имате више страница или вам је потребна већа контрола над подацима. Пословни план може проверити до 300 УРЛ адреса и нуди брзину освежавања од 30 секунди.

Статусцаке такође нуди више решења за надгледање, укључујући

 • Пагеспеед Мониторинг
 • ССЛ Мониторинг
 • Вирус Сцаннер
 • Мониторинг домена
 • Надгледање сервера

Уптиме Робот

Почели са радом 2010, програмери Уптиме Робота верују да нуде бесплатне услуге праћења за све веб локације. Пошто је свима неопходно да одржавају своје веб локације и раде, желе да пруже једноставно и ефикасно решење за масе.

Уз њихов бесплатни план, можете добити до 50 тестова са петоминутном брзином освежавања. Такође, Уптиме Робот ће бележити ваше перформансе до два месеца тако да можете видети како се ваша веб локација мења током времена. Једина мана је то што немате приступ различитим локацијама за надгледање. Услуга је базирана у Далласу, ТКС, тако да друге земље могу бити непримјерене.

У поређењу са другим бесплатним услугама, ово је далеко најбоља опција. У неким случајевима можда нећете морати да надоградите на њихову премијску верзију. Међутим, ако то учините, онда је то 48 УСД месечно и то нуди-

Вишеструке локације сервера изван САД-а

 • 1000 УРЛ монитора
 • Једноминутна брзина освежавања
 • 12 месеци трупаца
 • 80 СМС упозорења месечно

Уопштено, волимо Уптиме Робот као бесплатну услугу, али недостаје му много додатних функција које можете пронаћи код других компанија. На пример, не пружају увид у странице, тако да нећете моћи да видите колико брзо се веб локација учитава. Стога, ако ћете платити премијску услугу, можда ћете хтјети одабрати другу.

Монтастично

Иако ова веб локација технички нуди бесплатну опцију, не бисте требали планирати да је редовно користите. Омогућава вам само да проверите до три УРЛ адресе, а стопа освежавања је 30 минута. Ако имате мали блог или нешто слично, може вам помоћи да добијете тренутни чек, али не вреди да се претплатите осим ако нећете да платите.

Премиум опција за Монтастиц је 29 УСД месечно и омогућава вам да проверите до 200 УРЛ адреса са петоминутном брзином освежавања. Нуди само упозорења путем е-поште (без СМС-а), а обавестиће вас и када се веб локација поквари и када се поново појави (леп бонус).

Опет, ако управљате малим блогом или сличном веб страницом, Монтастиц ће вам можда бити довољан. Међутим, с обзиром на то да нема пуно детаљних карактеристика присутних у другим сервисима за праћење, предлажемо да премијске цене платите негде другде.

Најбоље плаћене услуге надгледања веб локација

Као што смо споменули, већина ових сајтова ће понудити бесплатна испитивања. Топло препоручујемо да их тестирате пре потписивања уговора, само да бисте били сигурни да нећете наићи на проблеме.

Пингдом

Бесплатна пробна верзија: 14 дана

Планске цене: 9,95 УСД специјално – 199 долара месечно

Контролни бројеви: 10-250 (доступне могућности предузећа)

Издвојене предности

 • Надгледање невремена
 • Пагеспеед Мониторинг
 • Надгледање сервера
 • Активна упозорења
 • Мониторинг трансакција
 • Увид у посетиоце

Поред надгледања и надгледања брзине странице, једна од ствари које Пингдом нуди је Увид у посетиоце. Овде добијате стварне податке људи који посећују ваше странице како би видели како функционишете у реалном времену. Ови подаци вам могу помоћи да извршите промене на веб локацији на основу начина на који га људи највише користе. Такође, надгледање трансакција је корисно ако радите на мрежи. Погледајте да ли би било који проблем са обрадом могао да доведе до незадовољства купаца.

ЛогицМонитор

Бесплатна пробна верзија: 14 дана

План цена: мора да захтева понуду (три опције плана)

Проверите бројеве: 10-300

Издвојене предности

 • Надгледање мреже
 • Надгледање сервера
 • Надгледање веб страница
 • Цлоуд Мониторинг
 • Надгледање апликација
 • Конфигурација мреже

Генерално, ЛогицМонитор је дизајниран за ИТ тимове. Можете да прилагодите своје извештавање и аналитику тако да испуњавају ваше посебне критеријуме и да можете да поправите проблеме на контролној табли. Иако је број провера УРЛ адреса ограничен, то би требало бити довољно за већину предузећа.

Нев Релиц

Бесплатна пробна верзија: 14 дана

Цена: 149 УСД / месечно

Проверите бројеве: Неограничено

Издвојене предности

 • Метрике перформанси апликације
 • Мониторинг инфраструктуре
 • Надгледање и конфигурација мобилних уређаја
 • Увиди и Аналитика
 • Синтетика – подаци и пројекције понашања корисника
 • Оптимизација прегледача

Оно што је у вези са Нев Релиц-ом заиста лепо је да нуди много више решења од већине сервиса за надгледање веб локација. Ако желите већу контролу над својим подацима и како их можете користити, онда је Нев Релиц план који треба да добијете. Све у свему, изграђен је за велике компаније које желе свеобухватан пакет решења, заједно са вредним увидима података о својим корисницима. За неке од ових услуга морат ћете додатно платити, али оне могу бити вриједне тога за врсту анализе и контроле које добијате.

Узлазни тренд

Бесплатна пробна верзија: 30 дана

Планске цене: 11,33 УСД – 158,61 УСД месечно

Контролни бројеви: 10-250 (доступна су решења за предузећа)

Издвојене предности

 • Надгледање невремена
 • Пагеспеед Мониторинг
 • АПИ Мониторинг
 • Праћење стварног корисника (РУМ)
 • Надгледање сервера
 • Мониторинг апликација

Оно што се разликује код УпТрендс-а је да они нуде основне и напредне пакете за надгледање. Помоћу напредних опција можете прилагодити све, од броја чекова до брзине интервала. Такође, добијате неограничене корисничке податке и можете имати било који број оператора који приступају систему.

РапидСпике

Бесплатна пробна верзија: 10 дана

План цена: 36,95 УСД – 106,95 долара месечно

Проверите бројеве: 3-10 страница монитора (више доступно за надоградњу)

Издвојене предности

 • Надгледање времена и брзине страница
 • ССЛ и Вхоис Мониторинг
 • Надзор и заштита безбедности
 • СЕО праћење и надзор
 • РУМ

Иако добијате само неколико интелигентних провјера страница, РапидСпике такође нуди тестове за РУМ, АПИ и надзор сигурности. РапидСпике се разликује по томе што не проверава само време продужења и брзине страница, већ добија свеобухватно очитавање перформанси ваше веб локације тако да се у складу са тим можете прилагодити.

Оно што ипак не волимо је да морате платити много за додатне чекове. Такође, интервална времена су обично 10-20 минута, што је знатно спорије од већине осталих услуга. Све у свему, РапидСпике нуди пуно различитих података и анализа, али много је скупљи од осталих сличних опција.

Монитис (Раније Монитор.ус)

Бесплатна пробна верзија: 14 дана

Планирање цена: Прилагођено

Проверите бројеве: Прилагођено

Издвојене предности

 • Потпуно прилагодљиви планови
 • Надгледање веб страница
 • РУМ
 • Надгледање сервера
 • Мониторинг апликација
 • Надгледање мреже

Монитис је понудио Монитор.ус као засебну бесплатну услугу (иако је постојала и премиум опција). Сада су их објединили како би пружили боље могућности надгледања. Оно што је у Монитису заиста цоол је да можете одабрати све за свој план. Унесите број монитора који желите месечно и добићете прилагођену цену. Сваки монитор одвојен је класом (тј. Продужење рада у односу на сигурност), тако да плаћате само оно што вам је потребно. Монитис такође нуди рјешења за предузећа и продаваче ако је потребно.

Сите24к7

Бесплатна пробна верзија: 30 дана

План цена: 9 УСД – 225 УСД месечно

Проверите бројеве: 10-100 (више за пословна решења)

Издвојене предности

 • Надгледање веб страница
 • Надгледање сервера
 • Мониторинг апликација
 • Праћење стварног корисника (РУМ)
 • Надгледање мреже

Све у свему, сите24к7 је и приступачан и свеобухватан. Свако решење за надгледање пружа вам пуно различитих опција података и подршке како бисте могли да поправите све могуће проблеме. Свидја нам се јер ради и за локације са ниским и високим прометом, што га чини одрживом и приступачном опцијом за све.

Домаћин-трагач

Бесплатна пробна верзија: 30 дана

План цена: 9,92 УСД – 74,92 долара месечно

Проверите бројеве: 10-150 УРЛ-ова

Издвојене предности

 • Провера доступности
 • Мониторинг црне листе
 • АдВордс менаџмент
 • Надгледање сервера
 • Пагеспеед Мониторинг
 • Домена и провера ССЛ-а
 • Прилагодљиво извештавање

Оно што је лепо у вези са Хоцкер Трацкер-ом је да су они поједностављени ради ваше удобности. То је релативно једноставан поступак, само им додајте своје УРЛ-ове, а они ће поступати са осталим. Ако више волите да користите мање интензиван приступ праћењу веб страница, Хост Трацкер може бити добра опција за вас. Такође, добијате неке додатне услуге попут управљања АдВордс-ом и можете видети да ли сте на било којим црним листама.

СмартБеар

Бесплатна пробна верзија: 14 дана

Планирање цена: зависи од услуге

Проверите бројеве: Варира

Издвојене предности

 • Програми животног циклуса АПИ-ја
 • Тестирање софтвера
 • Интерни и екстерни надзор локације
 • Сарадња и оптимизација кода
 • Мобилна оптимизација и тестирање

У поређењу са осталим локацијама на овој листи, СмартБеар је много више од само алата за праћење веб локација. Овај програм је направљен за програмере и програмере да ураде готово све што је потребно за постизање њихових веб локација. СмартБеар нуди свеобухватна решења за најразличитије проблеме. Постоји толико много могућности избора да то може бити мало неодољиво. Све у свему, ово је намењено професионалцима. Ако не знате шта вам треба, придржавајте се услуге прилагођене почетницима.

ГецкоБоард

Бесплатна пробна верзија: 30 дана

План цена: 25 УСД – 599 УСД месечно

Проверите бројеве: Н / А

Издвојене предности

ГецкоБоард је друга врста услуге која вам омогућава да направите надзорне табле за приказивање метрика свог веб локације. Уместо да пружа услуге надзора, овај програм се интегрише са другом услугом праћења и пројектује на екрану ради ваше удобности. ИТ канцеларијама које могу имати користи од централизоване контролне табле ће се свидети ова услуга, али само знајте да заправо не тестира или не прати податке. Уместо тога, он то само сакупља и омогућава вам да прилагодите начин на који је приказујете.

ЦонтентКинг

Бесплатна пробна верзија: 30 дана

План цена: 11,26 УСД – 342,52 долара месечно

Проверите бројеве: 100-1м страница

Издвојене предности

 • Преглед садржаја
 • Оптимизација садржаја
 • Надгледање садржаја
 • Садржајна сарадња

Ова услуга је направљена за творце садржаја. Дакле, ако управљате блогом или нечим сличним, свидеће вам се шта ЦонтентКинг може да понуди. Оно што је цоол у ​​вези са ценом структуре је да одаберете број страница које имате, а затим добијете све услуге које нуде на основу тог броја.

Можете да оптимизујете свој садржај за различите уређаје, дозвољавате сарадњу на различитим платформама и пратите како се ваш садржај мења током времена.

Закључак

Веб страница је кључни део вашег пословања. Будите сигурни да то ефективно надгледате и будите на врху проблема пре него што се појаве. Помоћу правих алата за праћење веб локација можете у сваком тренутку да одржавате оптимизовану веб локацију за врхунске перформансе веб локација. Добродошли у будућност.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map