Bluehost-anmeldelse maj 2020: Er Bluehost bare billig eller god?

Hvad er Bluehost?

De fleste mennesker, der har hørt om et hostingfirma, har sandsynligvis hørt om Bluehost.


Podcasters og internetmarkedsføringsledere elsker at promovere det, men er det godt?

Grundlagt i 2003, Bluehost er et privat hostingfirma, der ejes af Endurance International Group. Med sine søster-hostingfirmaer HostMonster, FastDomain og iPage, ejer gruppen næsten to millioner domæner. Baseret i Provo, Utah, Bluehost VPS og dedikerede server-hostingplaner er tjenestens specialiteter.

Hvor god er Bluehost Hosting?

Bluehosts største salgsargument er, ja, deres salgspunkt.

Bluehost-priser (starter omkring $ 2,95) er nogle af de laveste på markedet og leveres som standard med alle de grundlæggende funktioner, man kunne ønske sig fra en delt hosting-udbyder.

De er værd at sammenligne med andre lignende budgetværter, da de tilbyder en lang række planer med visse nichefordele. Du ønsker måske at holde øje med et par ting, som vores forskere dog fandt. Oppetid og hastigheder er væsentligt lavere end de fleste konkurrenter (især dyre konkurrenter), og Bluehost kundeservice er ikke så nyttig, som man kunne håbe. Se den officielle Bluehost-anmeldelse 3.6 / 5 Anmelder {{reviewsOverall}} / 5 Brugere (18 stemmer) Fordele

 • Nogle af de billigste priser
 • Masser af funktioner
 • God til begyndere
 • Store sikkerhedsfunktioner til budget-hosting

Ulemper

 • Hastighed kan være et problem
 • Uptime ikke garanteret
 • Nogle understøttelsesproblemer

Oversigt Fordi Bluehost er så stor og deler ressourcer med søsterselskaber, kan de tilbyde nogle af de billigste priser for hosting. Og til utroligt lave priser dækker Bluehost-planer det meste af det grundlæggende, som WordPress-hosting, VPS, solide sikkerhedsfunktioner og masser af gratis værktøjer til at starte. Men i slutningen af ​​dagen får du det, du betaler for. Bluehost kundeservice mangler, oppetiden er beskidt, og deres hastighed giver meget tilbage at ønske. Webmastere med et budget, der ikke forudser meget trafik- eller supportbilletter, finder alt, hvad de leder efter med Bluehost-priser. Men hvis større pålidelighed er vigtig for dig, er det værd at skaffe de ekstra kontanter ud til en mere kundeorienteret vært som SiteGround eller WP Engine. Support3.5Speed2.5Features4Value4.5Transparency3.5

Vores officielle Bluehost-anmeldelse

Leder du efter en billig, uden dikkedarer hosting oplevelse, der vil dække alle dine grundlæggende behov? Så er Bluehost en fremragende mulighed for dig.

Bluehost-priser er nogle af de laveste på markedet, leveres med en 30-dages pengene-tilbage-garanti og inkluderer et udvalg af de mest anvendte webstedsbygnings- og sikkerhedsværktøjer. Men hvis dit webprojekt kræver serverpikes, en oppetidsgaranti, hurtige hastigheder og omfattende kundeservice, er Bluehost sandsynligvis ikke din bedste mulighed.

Brug lidt mere penge for at få meget mere pålidelighed.

Bluehost højdepunkter

 • Meget overkommelig pris, der starter ved kun $ 2,95 / mo (med rabat)
 • 1-klik installation af WordPress – perfekt til nye sider
 • 24/7 support – hvilket er forbedret i løbet af det sidste år
 • Stærkt anbefalet af top podcastere som Pat Flynn
 • Som alle delte værter kan du, hvis du har et stort websted, nedsætte dig
 • Cloud-hosting og andre opdateringer tilgængelige
 • Opbevaring af e-mail meget begrænset på grundlæggende plan
 • Websteder begrænset til kun 1 på grundlæggende plan
 • 30-dages refusion, hvis du ikke kan lide dem

Bluehost fordele

Bluehost har en fremragende forståelse af, hvad den gennemsnitlige kunde har brug for som en baseline fra deres webhostingudbyder. Bluehosts største styrke er, at de dækker alle disse baser til en utrolig lav pris. Og med 2 millioner domæner over hele verden er dette helt klart et fremragende salgsargument.

1. Bluehost cPanel – omdefinering af demonstration

Inden du bruger en krone på onlinetjenester – hosting inkluderet – ville det ikke være rart at vide nøjagtigt, hvad du betaler for? Bluehost-hosting giver dig en ægte smag af, hvordan det er at være en af ​​deres kunder ved at give dig demo-adgang til et fuldt funktionelt cPanel. Da cPanel er det, du vil bruge til at administrere hele dit websted, ville det være at gøre dig en bjørnetjeneste ved at vise dig en fjernet version af dette program. Den komplette demonstration er et smart træk, da funktionerne i cPanel er robuste og brugervenlige. Når du træffer en købsbeslutning, ved du nøjagtigt, hvad du får dig selv ind på.

2. Kryptering af militær kvalitet & Anden sikkerhed

Inden du nogensinde sender data til et hostingfirma, vil du ikke vide, hvor sikkert det er? Bluehost-hosting har alt opdateret under deres serveres hætter. Med delte og dedikerede SSL-certifikater, daglige sikkerhedskopier og en sikker FTP-proces ved Bluehost-hosting, hvad det betyder at holde dine data sikre. Hvis du tænker over det, kan dette være en af ​​de sælgende funktioner for dit produkt, da dine kunder vil vide, om deres personlige og private økonomiske oplysninger er i gode hænder, før de giver dig en krone.

Bluehost har nogle af de bedste sikkerhedsfunktioner blandt billige webhotellvirksomheder. Deres konkurrent HostGator er for eksempel lidt dyrere, men har en alvorlig mangel på spam- og virusbeskyttelse i deres indbakker, og de sikkerhedskopierer kun dine data en gang om ugen. Selv en dyrere mulighed, SiteGround, mangler deres sikkerhed mod hacking. Bluehost går virkelig ud over sikkerhed for prisen.

3. Endelig – Freebies, du kan bruge

Bluehost anerkender, at de fleste mennesker starter grundlæggende websteder for at udvide deres marketingindsats og brand-tilstedeværelse. Så inkluderet i din Bluehost-plan er et væld af gratis e-handel, indkøbskurv, e-mail og marketing applikationer. Google Apps og CloudFlare er to eksempler, og alle disse apps integreres problemfrit og er utroligt brugervenlige. Du behøver ikke at være en udvikler for at finde ud af de gratis applikationer, der utvivlsomt vil være nyttige for enhver lille virksomhed.

4. Nemme designværktøjer

Bluehost-hosting sætter dig i førersædet, når det kommer til dit webstedsdesign, og de gør det så let, at du ikke behøver at have nogen erfaring. På et tidspunkt kan ansættelse af en webdesigner muligvis have været en del af din marketingstrategi, men det behøver det nu ikke være. Bluehost-planer leverer gratis websteddesignsoftware med træk-og-slip-teknologi, så du nemt kan designe webstedet. Denne type software kaldes bogstaveligt talt WYSIWYG – hvad du ser, er hvad du får. Det betyder, at du ikke behøver at være dygtig til computerprogrammering for at tilpasse dit websted, som du ønsker det.

5. Bluehost VPS er faktisk overkommelig

VPS-hosting er altid dyrere end delte hostingplaner, fordi du er garanteret ressourcerne på en privat server. Men hvor de fleste hostingfirmaer opkræver utroligt høje priser for VPS, strækker Bluehosts lave priser sig til VPS. Bluehost VPS er fuldt styret og er rig med funktioner som en forbedret cPanel, CentOS og kraftig skyteknologi. Og med fire forskellige niveauer giver Bluehost VPS-planer masser af plads til skalering med vækst.

Bluehost Cons

Når priserne er så lave, er det svært at klage for meget på manglerne i Bluehost-planerne. Men der er nogle alvorlige ulemper ved Bluehost, som ikke kan overses, hvis lave priser ikke er din højeste prioritet.

1. Bluehost kundeservice er hit eller miss

Enhver virksomhed, der har klienter over hele verden, skal kunne støtte dem døgnet rundt. Bluehost kan prale af et billet-responstid i gennemsnit på 30 sekunder, men dette ser næppe ud til at være tilfældet i virkeligheden. I løbet af spidsbelastningen rapporterer mange kunder om ventetider på næsten 45 minutter. For at gøre tingene værre, udtrykker mange kunder frustration over, at kommunikation kan være kortere og uhensigtsmæssig. De færreste ting er mere irriterende, når du oplever tekniske vanskeligheder end at skulle vente et ublu tidsrum kun for at modtage et svar, der ikke kommer dig nærmere en løsning. Langsom og hjælpsom service er ikke altid tilfældet med Bluehost, men det er ofte tilfældet, at vi ikke kan sige, at deres kundeservice er konsekvent af høj kvalitet.

Bluehost har dog en YouTube-kanal fyldt med nyttige tutorials. Hvis dit spørgsmål ikke haster, er det sommetider bedst at bare rulle ærmerne op og lære, hvordan du selv ordner det. Du kan endda løse problemet, før du går i stå på supportlinjen.

2. Ingen oppetidsgaranti

Inden du træffer din hosting-beslutning, har du sandsynligvis læst hundredvis af forskellige anmeldelser fra flere forskellige perspektiver på næsten hvert hostingfirma derude. Et af de mønstre, du måske bemærker, er, at flere af disse hostingfirmaer tilbyder en oppetidsgaranti – normalt en garanti på 99,99% oppetid. Dette lover at du bliver kompenseret for mere end 8 timers nedetid om året. Dette er ikke tilfældet med Bluehost. Bluehost kompenserer ikke for dig, hvis deres oppetidsdybde under det annoncerede gennemsnit. Mens deres oppetidspost ikke er meget bagpå, viser undersøgelser, at Bluehost har en tendens til at have en lidt lavere oppetid end de fleste af deres store navn konkurrenter. For websteder, der tjener penge på besøg, kan de ekstra 4 timer nedetid pr. År have en enorm indflydelse på din virksomhed. Men sammenlignet med andre budgetwebsteder som WebHostingPad, har Bluehost en langt bedre oppetid for de penge, du betaler.

3. Hurtige indlæsningshastigheder

I gennemsnit tager Bluehost-sider 25% mere tid at indlæse end sider, der er hostet af andre top hosting-udbydere. Denne tidsforskel ser måske ikke meget ud, men vidste du, at næsten tre fjerdedele af din trafik hopper, hvis din side ikke indlæses inden for 5 sekunder? Læghastighedshastighed skader din brugeroplevelse, hvilket reducerer dine besøgende og dit overskud. Javisst, Bluehost er stadig langt foran mange mindre webværter, men de er i bunden af ​​tønden blandt deres topkonkurrencer. Vi peger på hastighed som det element, som de kunne arbejde for at løse, hvis de gerne vil forbedre deres service. Hvis hastighed er din højeste prioritet i en webhost, er du måske interesseret i at betale nogle ekstra dollars om måneden for superhurtig A2 Hosting.

4. Hent alle dine e-mails

En anden funktion, som Bluehost-hosting mangler, er, hvad der kaldes en “catchall e-mail-indbakke.” Hvad dette betyder er, at når nogen sender en e-mail til en ikke-eksisterende bruger i dit domæne, havner den i denne indhentede e-mail-indbakke. Selvom dette ikke er en nødvendig funktion, er det en, som andre hostingfirmaer har.

5. Bedste priser kræver længere kontrakt

Hvis du planlægger at holde fast på dit websted i lang tid, så hej det betyder ikke rigtig noget. Hvis du ikke er sikker på, hvor lang tid dit websted vil være oppe, kan 36-månedersperioden for den bedste prisfastsættelse være lidt frustrerende.

Så det er op til dig, om det er negativt eller ej, men vi troede, du ville vide det.

Bundlinjen:

Det er svært at sige nej til en lav pris med en stor værdi, og populariteten af ​​Bluehost er et vidnesbyrd om dette.

De har alle dine grundlæggende elementer dækket af en pæn og billig prispakke, hvilket er nøjagtigt, hvad din typiske nybegynder webmaster leder efter, når det er tid til at bygge et sted til deres forretning. Bluehost kommer kun til kort i fraktioner, men disse brøk føjes virkelig sammen, når der er tale om store tal. Dette er grunden til, at vi ikke vil anbefale Bluehost til websteder, der samler en enorm mængde trafik eller mister stor tid, når deres websted går ned. Men hvis alt hvad du ønsker er dit eget lille hjørne af internettet, og du selv måske ikke bemærker nogen nedetid eller forsinket hastighed, er Bluehost et fantastisk, billigt sted at starte.

Se Bluehost-priser

Ofte stillede spørgsmål om Bluehost Hosting

Hvad er de centrale funktioner, som Bluehost tilbyder?

Der er snesevis af funktioner, som Bluehost leverer, men her er de fire vigtigste for at komme i gang.

 • PHP – Medmindre du ønsker, at dit websted skal være kedeligt og kedeligt, skal du bruge PHP. Denne service giver dig mulighed for at oprette dynamisk indhold til dit websted, herunder billeder, knapper og tekst, der kan adskille dig fra mængden. Afhængig af hvilken type hjemmeside, du vil oprette, tilbyder Bluehost forskellige pakker, der giver dig mere kontrol gennem PHP.
 • WordPress –  Ud over at være vært for dit websted vil Bluehost give dig adgang til WordPress, så du kan tilpasse og skabe det udseende og fornemmelse, du ønsker. De fleste nye sider bruger WordPress, så du bestemt vil drage fordel af det.
 • MySQL – Hvis du planlægger at have en masse data på dit websted, eller du vil indsamle en masse data med dit websted, skal du bruge MySQL for at gøre det. Bluehost giver dig de værktøjer, du har brug for, så du ikke kun kan indsamle, men behandle og administrere alle de ønskede data. Som vi nævnte, er der forskellige pakker, du kan vælge for at sikre, at du har nok lagerplads til alt.
 • Uptime-garanti –  Bluehost har en 100% oppetidsgaranti, hvilket betyder, at dit websted aldrig vil være nede i nogen tid. Hvis det uanset årsag sker (bank på træ), kompenserer Bluehost dig for det.
 • E-mail – Bluehost tilbyder gratis e-mail-konti med alle pakker.
Hvilken slags e-mail-funktioner tilbyder Bluehost?

Bluehost har en Webmail-portal til sine brugere og giver dig også mulighed for at vælge dit yndlingsindbakkeprogram. De bruger både SpamAssassin og SpamExperts til at filtrere din indbakke. De har også nogle e-mail-marketingfunktioner, der hjælper dig med at udvide dine abonnementer.

Hvilken type hacking-sikkerhed tilbyder Bluehost?

For at hjælpe dig med at beskytte dig tilbyder Bluehost flere login- og sikkerhedsfunktioner, der kan holde dit websted og alle relevante oplysninger ude af hænderne på hackere og tyve.

 • To-faktor godkendelse: ud over din adgangskode har du brug for en anden sikkerhedsnøgle for at logge ind. Dette hjælper med at forhindre hackere i at få adgang
 • PIN: som en ekstra sikkerhedsfunktion kan du indstille en pinkode til verifikation. Du kan dog ikke bruge din pinkode til at logge ind.
 • Adgangskodejusteringer for autoriserede brugere: Hvis du har andre mennesker, der administrerer dit websted, vil du måske ikke have, at de skal have adgang til alt, hvad du gør. Således kan du indstille, hvilke muligheder der er tilgængelige for hvilke brugere, samt ændre adgangskoder på afstand.
 • Konto adgangskode: dette giver dig eller en autoriseret brugeradgang til webstedet for at foretage ændringer eller opdatere oplysninger
 • Faktureringsadgangskode: denne adgangskode er kun for kontoindehaveren, da den giver dig mulighed for at købe yderligere tjenester fra Bluehost eller annullere din konto helt
 • Enkelt login til betroede websteder: som Google og WordPress.
Hvis jeg har købt et domæne et andet sted, kan jeg overføre det til Bluehost?

Ja, Bluehost giver dig mulighed for at overføre alle domæner, du ejer til din hosting-konto. Du skal dog nulstille dit domænenavns indstillinger for at dirigere det til Bluehost.

Kan jeg købe et domænenavn via Bluehost?

Ja, du er mere end velkommen til at købe et domænenavn gennem Bluehost, forudsat at det ikke er blevet taget af nogen anden. Indtast blot det ønskede navn, og sitet vil fortælle dig, om det er tilgængeligt.

Tilbyder Bluehost domænenavns privatliv?

Ja de gør. Alle domænenavne, der er købt, er lovpligtige for at vise oplysningerne om, hvem der ejer domænet. Hvis du er bekymret for, at dine personlige oplysninger bliver offentlige, kan Bluehost give dig muligheder for beskyttelse af personlige oplysninger for at holde denne information privat. Hvad sker der, hvis du ikke bruger denne sikkerhedsfunktion? Du kan være målet for:

 • Spam
 • Telefonopkald
 • Post
 • Identitetstyveri
 • Svigagtig domæneoverførsler
Hvilke betalingsmetoder accepterer Bluehost?

Bluehost accepterer de fleste større kreditkort såvel som PayPal og flere andre online finansielle tjenester. Hvis du ikke er sikker på, at din betaling går igennem, skal du kontakte supportteamet. De tilbyder også en detaljeret faktureringshistorik, der er tilgængelig online.

Kan jeg oprette automatisk fornyelse til mit websted?

Ja, du kan oprette en fornyelse pr. Måned eller år, afhængigt af dine behov. Bluehost indstiller automatisk fornyelse af alle nye konti, men du kan om nødvendigt skifte til manuel betaling. Bluehost vil kontakte dig, når en betaling forfalder eller snart vil blive trukket tilbage for din fornyelse. Mere på Bluehost.com

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map