Bluehost Review toukokuu 2020: Onko Bluehost aivan halpaa vai hyvää?

Mikä on Bluehost?

Useimmat ihmiset, jotka ovat kuulleet mistään hosting-yrityksestä, ovat todennäköisesti kuulleet Bluehostista.


Podcastit ja Internet-markkinoinnin johtajat rakastavat mainostaa sitä, mutta onko siitä mitään hyötyä?

Vuonna 2003 perustettu Bluehost on Endurance International Groupin omistama yksityinen hosting-yritys. Sisaryhtiönsä HostMonster, FastDomain ja iPage kanssa ryhmä omistaa lähes kaksi miljoonaa verkkotunnusta. Provossa, Utahissa sijaitseva Bluehost VPS ja omistettu palvelimen isännöintisuunnitelma ovat palvelun erikoisuuksia.

Kuinka hyvä on Bluehost-hosting?

Bluehostin suurin myyntikohta on hyvin, niiden myyntikohta.

Bluehost-hinnoittelu (alkaa noin 2,95 dollaria) on markkinoiden alhaisimpia, ja vakiona kaikissa perusominaisuuksissa, joita jaetulle isännöintipalveluntarjoajalle voi toivoa..

Niitä on syytä verrata muihin vastaaviin budjetti-isänniin, koska ne tarjoavat laajan valikoiman suunnitelmia, joilla on tietyt kapealla olevat edut. Voit kuitenkin pitää silmällä muutamia asioita, jotka tutkijamme kuitenkin löysivät. Päälläolo- ja nopeudet ovat huomattavasti alhaisempia kuin useimmilla kilpailijoilla (etenkin korkeamman hinnan kilpailijoilla), ja Bluehost-asiakaspalvelu ei ole niin hyödyllinen kuin voisi toivoa. Katso virallinen sivusto Bluehost Review 3.6 / 5 Arvioija {{reviewsO overall}} / 5 Käyttäjät (18 äänet) Hyödyt

 • Jotkut halvimmat hinnat
 • Tonnia ominaisuuksia
 • Hyvä aloittelijoille
 • Erinomaiset turvaominaisuudet budjetin ylläpitämiseen

Haittoja

 • Nopeus voi olla ongelma
 • Uptime ei ole taattu
 • Jotkut tukiongelmat

YhteenvetoKoska Bluehost on niin suuri ja jakaa resursseja sisaryhtiöiden kanssa, ne voivat tarjota isännöintiä edullisimmista hinnoista. Ja uskomattoman alhaisilla hinnoilla Bluehost-suunnitelmat kattavat suurimman osan perusteista, kuten WordPress-isännöinti, VPS, vankat suojausominaisuudet ja tonnia ilmaisia ​​työkaluja käynnistykseen. Mutta päivän päätteeksi saat mitä maksat. Bluehost-asiakaspalvelusta puuttuu, käyttöaika on huono, ja niiden nopeus jättää paljon toivomisen varaa. Budjetin ylläpitäjät, jotka eivät odota paljon liikennettä tai tukilippuja, löytävät kaiken etsimänsä Bluehost-hinnoittelulla. Mutta jos suurempi luotettavuus on sinulle tärkeä, se kannattaa ottaa ylimääräistä rahaa asiakaslähtöisemmälle isäntälle, kuten SiteGround tai WP Engine. Support3.5Speed2.5Features4Value4.5Transparency3.5

Virallinen Bluehost-arvostelu

Etsitkö halpaa, hienovaraista hosting-kokemusta, joka kattaa kaikki perustarpeesi? Sitten Bluehost on erinomainen vaihtoehto sinulle.

Bluehost-hinnoittelu on markkinoiden alhaisimpia, sillä on 30 päivän rahat takaisin -takuu ja se sisältää valikoiman eniten käytettyjä verkkosivustojen rakennus- ja tietoturvatyökaluja. Mutta jos Web-projektisi vaatii palvelinpiikkejä, käyttöaikatakuuta, nopeita nopeuksia ja kattavaa asiakaspalvelua, Bluehost ei todennäköisesti ole paras veto.

Vietä vähän enemmän rahaa saadaksesi paljon enemmän luotettavuutta.

Bluehostin kohokohdat

 • Erittäin edullinen hinnoittelu, joka alkaa vain 2,95 dollaria kuukaudessa (alennuksella)
 • Asenna WordPress yhdellä napsautuksella – täydellinen uusille sivustoille
 • 24/7 tuki – joka on parantunut viime vuoden aikana
 • Suosituimpien podcastereiden, kuten Pat Flynn, suosittelemat
 • Kuten kaikki jaetut isännät, jos sinulla on iso sivusto, se voi hidastaa sinua
 • Pilvipalvelu ja muut päivitykset saatavilla
 • Sähköpostien tallennustila on rajoitettu perussuunnitelmassa
 • Verkkosivustot rajoittuvat vain yhteen perussuunnitelmassa
 • 30 päivän palautus, jos et pidä heistä

Bluehost Plussat

Bluehostilla on erinomainen käsitys siitä, mitä tavallinen asiakas tarvitsee perustana web-hosting-palveluntarjoajaltansa. Bluehostin suurin vahvuus on, että ne peittävät kaikki nämä alustat uskomattoman alhaisella hinnalla. Ja sillä on 2 miljoonaa verkkotunnusta maailmanlaajuisesti, tämä on selvästi erinomainen myyntikohta.

1. Bluehost cPanel – Demonstraation uudelleenmääritys

Ennen kuin vietät yhden sentin online-palveluihin – mukaan lukien isännöinti – eikö olisi hienoa tietää tarkalleen, mistä maksat? Bluehost-hosting antaa sinulle todellisen maun siitä, millaista on olla heidän asiakkaistaan, antamalla sinulle demo-käyttöoikeus täysin toimivaan cPaneliin. Koska cPanel on se, jota käytät koko verkkosivustosi hallintaan, tämän ohjelman, josta poistettu versio näytetään, tarkoittaisi sinulle karhunpalvelua. Täydellinen esittely on älykäs siirto, koska cPanelin ominaisuudet ovat vankat ja käyttäjäystävälliset. Siihen mennessä, kun teet ostopäätöksen, tiedät tarkalleen mitä pääset itseesi.

2. Sotilasluokan salaus & Muu turvallisuus

Etkö halua tietää, kuinka turvallinen se on ennen kuin lähetät tietoja isännöintiyritykselle? Bluehost-hosting-palvelussa on kaikki ajan tasalla heidän palvelimiensa huppujen alla. Jaettuilla ja omistetuilla SSL-varmenteilla, päivittäisillä varmuuskopioilla ja turvallisella FTP-prosessilla Bluehost-hosting tietää, mitä tietojen pitäminen turvassa tarkoittaa. Jos mietit sitä, tämä voi olla yksi tuotteesi myyntiominaisuuksista, koska asiakkaasi haluavat tietää, ovatko heidän henkilökohtaiset ja yksityiset taloudelliset tietonsa hyvissä käsissä ennen kuin he antavat sinulle penniäkään.

Bluehostilla on joitain parhaimmista turvaominaisuuksista edullisten web-hosting-yritysten joukossa. Esimerkiksi heidän kilpailijansa HostGator on hieman kalliimpaa, mutta postilaatikoissaan on vakava puute roskapostista ja viruksilta, ja he varmuuskopioivat tietosi vain kerran viikossa. Jopa kalliimpi vaihtoehto, SiteGround, ei ole heidän turvallisuutensa hakkerointia vastaan. Bluehost todella ylittää ja ylittää hintavarmuuden.

3. Lopuksi – ilmaisia ​​ilmaisia, joita voit käyttää

Bluehost tunnustaa, että suurin osa ihmisistä perustaa perussivustot markkinointitoimiensa ja tuotemerkkinsä laajentamiseksi. Joten sisällytetty Bluehost-suunnitelmaan on ilmainen sähköinen kaupankäynti, ostoskori, sähköposti ja markkinointisovellukset. Google Apps ja CloudFlare ovat kaksi esimerkkiä, ja kaikki nämä sovellukset integroituvat saumattomasti ja ovat uskomattoman käyttäjäystävällisiä. Sinun ei tarvitse olla kehittäjä selvittääksesi ilmaiset sovellukset, joista on epäilemättä hyötyä pienille yrityksille.

4. Helppo suunnittelutyökalu

Bluehost-hosting antaa sinut kuljettajan istuimelle verkkosivustosi suunnittelussa, ja ne tekevät siitä niin helpon, että sinun ei tarvitse olla kokemusta. Yhdessä vaiheessa web-suunnittelijan palkkaaminen saattoi olla osa markkinointistrategiaasi, mutta nyt sen ei tarvitse olla. Bluehost-suunnitelmat tarjoavat ilmaisen verkkosivustojen suunnitteluohjelmiston, jossa on vetämällä ja pudottamalla -tekniikka, jonka avulla voit suunnitella sivuston itse helposti. Tällaista ohjelmistoa kutsutaan varsin kirjaimellisesti WYSIWYG – mitä näet on mitä saat. Se tarkoittaa, että sinun ei tarvitse olla perehtynyt tietokoneohjelmointiin mukauttaaksesi verkkosivustoasi haluamallasi tavalla.

5. Bluehost VPS on todella edullinen

VPS-hosting on aina kalliimpaa kuin jaetut hosting-suunnitelmat, koska sinulle taataan yksityisen palvelimen resurssit. Mutta missä useimmat hosting-yritykset veloittavat uskomattoman korkeat hinnat VPS: stä, Bluehostin alhaiset hinnat ulottuvat VPS: ään. Bluehost VPS on täysin hallittu ja siinä on runsaasti ominaisuuksia, kuten parannettu cPanel, CentOS ja tehokas pilvitekniikka. Ja neljällä eri tasolla, Bluehost VPS -suunnitelmat tarjoavat paljon tilaa kasvun skaalaamiseksi.

Bluehost haitat

Kun hinnat ovat niin alhaiset, on vaikea valittaa liikaa Bluehost-suunnitelmien puutteista. Mutta Bluehostilla on joitain vakavia haittoja, joita ei voida sivuuttaa, elleivät alhaiset hinnat ole tärkein prioriteettisi.

1. Bluehost-asiakaspalvelu on Hit tai Miss

Jokaisen yrityksen, jolla on asiakkaita ympäri maailmaa, on voitava tukea heitä ympäri vuorokauden. Bluehost ylittää lippujen vastausajan keskimäärin 30 sekuntia, mutta tuskin näyttää siltä, ​​että näin olisi todellisuudessa. Ruuhka-aikoina monet asiakkaat ilmoittavat, että odotusajat ovat lähes 45 minuuttia. Tilanteen pahentamiseksi monet asiakkaat ilmaisevat turhautumisensa siitä, että viestintä voi olla turhaa ja turhaa. Jotkut asiat ovat raivostuttavampia, kun kohtaat teknisiä vaikeuksia kuin sinun odottaa kohtuuttoman paljon aikaa vain saada vastaus, joka ei vie sinua lähemmäksi ratkaisua. Hidas ja hyödytön palvelu ei aina ole Bluehostin kohdalla, mutta riittävän usein, että emme voi sanoa, että heidän asiakaspalvelu on jatkuvasti korkeaa laatua.

Bluehostilla on kuitenkin YouTube-kanava, joka on täynnä hyödyllisiä oppaita. Jos kysymyksesi ei ole kiireellinen, joskus on parasta vain kääriä hihat ylös ja oppia korjaamaan se itse. Voit jopa ratkaista ongelman ennen kuin pidät tukipalvelusta kiinni.

2. Ei käyttöaikatakuuta

Ennen kuin teet isäntäpäätöksesi, olet todennäköisesti lukenut satoja erilaisia ​​arvosteluja useista eri näkökulmista melkein jokaisesta siellä olevasta hosting-yrityksestä. Yksi havaitsemistasi malleista on, että useat näistä hosting-yrityksistä tarjoavat käyttöaikatakuun – yleensä takuun, jonka käyttöaika on 99,99%. Tämä lupaa, että sinulle maksetaan korvaus yli 8 tunnista seisokkeista vuodessa. Näin ei ole Bluehostin tapauksessa. Bluehost ei korvaa sinua, jos heidän käytettävyysaikaan menee ilmoitetun keskiarvon alapuolelle. Vaikka heidän käytettävyytensä ennätys ei ole kaukana, tutkimukset osoittavat, että Bluehostilla on yleensä vähän alhaisempi käytettävyysaste kuin useimmissa isojen kilpailijoiden kilpailussa. Sivustoilla, jotka ansaitsevat käynteillä, ylimääräisillä 4 tunnin seisokkeilla vuodessa voi olla valtava vaikutus yritykseesi. Mutta verrattuna muihin budjettisivustoihin, kuten WebHostingPad, Bluehostilla on paljon parempi käyttöaika maksamaan rahaan.

3. Hidas lastausnopeus

Bluehost-sivujen lataaminen vie keskimäärin 25% enemmän aikaa kuin muiden parhaiden isännöintipalveluntarjoajien ylläpitämät sivut. Tämä aikaero ei ehkä tunnu kovin suurelta, mutta tiesitkö, että melkein kolme neljäsosaa liikenteestäsi pomppii, jos sivusi ei lataudu 5 sekunnissa? Hidas lastausnopeus vahingoittaa käyttökokemustasi ja vähentää siten kävijöitä ja voittoja. Toki, Bluehost on edelleen kaukana edellä paljon pienempiä verkkoisäntäkoneita, mutta he ovat piipun alaosassa parhaimpien kilpailijoidensa keskuudessa. Haluaisimme osoittaa nopeuden ykköseikkana, jota he voisivat korjata, jos he haluavat parantaa palveluaan. Jos nopeus on tärkein prioriteetti web-isännässä, saatat olla kiinnostunut maksamaan muutama dollari kuukaudessa supernopeasta A2-hosting-palvelusta.

4. Kaikkien sähköpostiviestien saaminen

Toinen ominaisuus, jota Bluehost-hosting ei puuttu, on ns. Cachall-sähköpostilaatikko. Tämä tarkoittaa sitä, että joku lähettää sähköpostia verkkotunnuksesi olemattomalle käyttäjälle, se päätyy tähän välimuistin sähköpostilaatikkoon. Vaikka tämä ei ole välttämätön ominaisuus, se on sellainen, joka muilla isäntäyrityksillä on.

5. Paras hinnoittelu vaatii pidemmän sopimuksen

Jos aiot pitää sivustoasi pitkään, hei, sillä ei ole väliä. Jos et ole varma kuinka kauan sivustosi on valmis, parhaan hinnoittelun 36 kuukauden ajanjakso voi olla hieman turhauttavaa.

Joten on sinun tehtäväsi, onko kyse negatiivisesta vai ei, mutta ajattelimme, että haluat tietää.

Bottom Line:

On vaikea sanoa ei alhaiselle hinnalle, jolla on suuri arvo, ja Bluehostin suosio on osoitus tästä.

Heillä on kaikki perustasi katettu yhdellä siistillä ja edullisesti hinnoitelluilla paketteilla. Tätä juuri tyypillinen aloittelijan verkkovastaava etsii, kun on aika rakentaa sivusto heidän yritykselleen. Bluehost puuttuu pelkästään murto-osista, mutta ne murto-osat todella kasvavat, kun käsitellään suuria lukuja. Siksi emme suosittele Bluehostia sivustoille, jotka keräävät paljon liikennettä tai menettävät paljon aikaa, kun heidän sivustonsa putoaa. Mutta jos kaikki haluamasi on oma pieni internetkulma ja et itse ehkä huomaa seisokkeja tai hidasta nopeutta, Bluehost on loistava ja edullinen paikka aloittaa.

Katso Bluehost-hinnoittelu

Bluehost-hosting-UKK

Mitkä ovat Bluehostin keskeiset ominaisuudet?

Bluehost tarjoaa kymmeniä ominaisuuksia, mutta tässä on neljä tärkeintä aloittamiseen.

 • PHP – Ellet halua verkkosivustosi olevan tylsää ja tylsää, sinun on käytettävä PHP: tä. Tämän palvelun avulla voit luoda dynaamista sisältöä sivustollesi, mukaan lukien kuvat, painikkeet ja teksti, joka voi erottaa sinut joukosta. Bluehost tarjoaa erilaisia ​​paketteja sen mukaan, minkä tyyppisiä verkkosivustoja haluat rakentaa, jotta voit hallita enemmän PHP: n kautta.
 • WordPress –  Sivustosi isännöinnin lisäksi Bluehost antaa sinulle pääsyn WordPressiin, jotta voit mukauttaa ja luoda haluamasi ulkoasun. Useimmat uudet sivustot käyttävät WordPressiä, joten haluat ehdottomasti hyödyntää sitä.
 • MySQL – Jos aiot olla paljon tietoa sivustoltasi tai haluat kerätä paljon tietoja verkkosivustosi kanssa, tarvitset MySQL: n siihen. Bluehost tarjoaa tarvitsemasi työkalut, jotta voit paitsi kerätä myös myös käsitellä ja hallita kaikkia haluamiasi tietoja. Kuten mainitsimme, on olemassa erilaisia ​​paketteja, jotka voit valita varmistaaksesi, että sinulla on tarpeeksi tallennustilaa kaikkeen.
 • Uptime-takuu –  Bluehostilla on 100%: n käyttöaikatakuu, mikä tarkoittaa, että sivustosi ei koskaan ole alhaalla jonkin aikaa. Jos jostakin syystä niin tapahtuu (koputa puuta), Bluehost korvaa sinulle sen.
 • Sähköposti – Bluehost tarjoaa ilmaisia ​​sähköpostitilejä kaikilla paketeilla.
Millaisia ​​sähköpostiominaisuuksia Bluehost tarjoaa?

Bluehostilla on Webmail-portaali käyttäjilleen, ja sen avulla voit myös valita suosikki postilaatikko-ohjelman. He suodattavat postilaatikkosi sekä SpamAssassin- että SpamExperts-tiedoilla. Heillä on myös joitain sähköpostimarkkinointimahdollisuuksia, joiden avulla voit kasvattaa tilauksiasi.

Millaista hakkerointiturvaa Bluehost tarjoaa?

Sinun suojaamiseksi Bluehost tarjoaa useita sisäänkirjautumis- ja suojausominaisuuksia, jotka voivat pitää sivustosi ja kaikki asiaankuuluvat tiedot hakkereiden ja varkaiden käsissä..

 • Kahden tekijän todennus: salasanasi lisäksi tarvitset eri suojausavaimen kirjautuaksesi sisään. Tämä estää hakkereita pääsemästä sisään
 • PIN-koodi: Lisävarusteena voit asettaa PIN-koodin vahvistusta varten. Et voi kuitenkaan käyttää PIN-koodiasi kirjautumiseen.
 • Valtuutettujen käyttäjien salasanojen muokkaukset: Jos sinulla on muita verkkosivustoasi hallinnoivia ihmisiä, et ehkä halua heidän pääsevän kaikkeen mitä teet. Voit siis asettaa, mitä vaihtoehtoja on käytettävissä joillekin käyttäjille, sekä vaihtaa salasanoja etäyhteyden avulla.
 • Tilin salasana: tämä antaa sinun tai valtuutetun käyttäjän pääsyn verkkosivustoon tehdä muutoksia tai päivittää tietoja
 • Laskutussalasana: tämä salasana on tarkoitettu vain tilinomistajalle, koska sen avulla voit ostaa lisäpalveluita Bluehostilta tai peruuttaa tilisi kokonaan
 • Kertakirjautuminen luotettaviin sivustoihin: kuten Google ja WordPress.
Jos ostin verkkotunnuksen muualta, voinko siirtää sen Bluehostille?

Kyllä, Bluehost antaa sinun siirtää kaikki omistamasi verkkotunnukset hosting-tilillesi. Sinun on kuitenkin palautettava verkkotunnuksesi asetukset ohjataksesi sitä Bluehostiin.

Voinko ostaa verkkotunnuksen Bluehostin kautta?

Kyllä, olet enemmän kuin tervetullut ostamaan verkkotunnuksen Bluehostin kautta, jos joku muu ei ole ottanut sitä. Kirjoita vain haluamasi nimi, ja sivusto ilmoittaa sinulle, jos sitä on saatavana.

Tarjoaako Bluehost verkkotunnuksen yksityisyyttä?

Kyllä he tekevät. Kaikkien ostettujen verkkotunnusten on lain mukaan ilmoitettava, ketkä omistavat verkkotunnuksen. Jos olet kuitenkin huolissasi siitä, että henkilökohtaiset tietosi ovat julkisia, Bluehost voi antaa sinulle tietosuojavaihtoehtoja pitää nämä tiedot yksityisinä. Mitä tapahtuu, jos et käytä tätä turvaominaisuutta? Voit olla kohde seuraaville:

 • roskapostin
 • Puhelinsoitot
 • Posti
 • Henkilöllisyysvarkaudet
 • Vilpillinen verkkotunnuksen siirto
Mitä maksutapoja Bluehost hyväksyy?

Bluehost hyväksyy useimmat tärkeät luottokortit sekä PayPalin ja useita muita online-rahoituspalveluita. Jos et ole varma, että maksu suoritetaan, ota yhteyttä tukitiimiin. Ne tarjoavat myös yksityiskohtaisen laskutushistorian, johon on pääsy verkossa.

Voinko määrittää automaattisen uusimisen sivustolleni?

Kyllä, voit asettaa uusimisen kuukaudessa tai vuodessa tarpeidesi mukaan. Bluehost määrittää automaattisen uusimisen kaikille uusille tileille, mutta voit tarvittaessa vaihtaa manuaaliseen maksuun. Bluehost ottaa sinuun yhteyttä aina, kun maksu on erääntymässä tai peruutettava uusimista varten. Lisää sivustolla Bluehost.com

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map